Sverige ska inte låna pengar för att ge bort dem till andra länder

Emmie från Riks intervjuar Oscar Sjöstedt, ekonomiskpolitisk talesperson (SD), angående Sverigedemokraternas budget och hur det kommer sig att Sverige lånar pengar för att ge bort dem till andra länders medborgare.
Tyckte du om inslaget? Du hittar fler videos på Riks kanal:
setoos.info/cloud/92Oxzg1gRXf7awoRX3GG8g

Kommentarer

 1. It's me Sia

  It's me Sia3 dagar sedan

  🙏🙏🙏🙏

 2. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata7779 dagar sedan

  Man borde inte göra det, men att tyckande säga: "Ska inte" offentligt förändrar precis ingenting! Tror ni att det kommer hindra dom?

 3. georgeta sarbo

  georgeta sarboMånad sedan

  pengarnas få länder som 12 år ,,korruption har sugit ,,Ala pengar som de kommit i DERAS KORRUPTA HÄNDER !!!SOSIALISTERNA 12ÅR,HARR ÖVER KONTROLLEN I VIKTIGASTE PLATSEN I GUVERN..TINGSRÄTTEN ,HAR BITS LAGAR I KONSTITUTION FÖR ATT PRESIDENTENS MAKTEN SKA BLIR NÄSTAN NOL!!! ROMÄNIEN JAG PRATA OM!!! EU...HAR INTE HJÄLP ,,ROPEN FÖR PRESIDENTEN !!!INGENSTANS I MASMEDIA HAR INTE VISA INGENTING FRÅN,,,DOM SOM ROPA PÅ HJÄLP!!!SKAM EU!!!NY FOLKET HA RÖSTAT PÅ EN NY GUVERN !!EU SKA BETALA MYCHET EURO FÖR AT FOLK SKA BORA SIMMA LITTE FRAMME !!!MEN DOM SOSIALISTERNA....JOR ALTT ATT BROMSA DEN NIA POLITIKERNA !!!!!EFTER 30 ÅRS EFTER,,,DIKTATUR ,,,RUMÄNSKA FOLK,,,INTELEKTUALA NIA UNGA,,,HAR INTE JOB. DE FINNER 2KLASS:::RIKA MILIARDERER SOM ÄR KORUPTA,PSD...HÄTER!!!!! OCH,,,FATIGA KLS.1,,,FATIGA KLASS .2 OCH DOM GAMMAL ,DOM GLÖMDA.!!!ALT ÄR I FÖRFALET.KAOS!!!DOM SOM ÄR IDAG SOM KUNDE JÖRA BRA POLITIC,MED SAMMA PRESIDENT...JOHANIS.!!DOM ÄR INTE FÖR STARCA FÖR EN KORUPT LAND!!!!!EU...VISTE...SISTA 4ÅRS ,,DE VAR DEZASTER ,KAOS...!!! EU...VISTE,,MEN,DOM HADE SOSIALISTERNA..I TOP. DOM HAR INTE STOPAT SOSIAL KOMUNISTERNA-MAFIA. varför ??????EU..MASMEDIA,MASMEDIA I SVERIGE HOR SEJER PÅ RIKTIGT I LANDET!!!DE HÄMST MYCHET LIDANDE I DENA LANDEN.OCK DOM NYA KOMUNIST MAFIA....ÄR MILIARDERER. VA ÄR EU PENGA,,,PÅ SISTA 12 ÅR!!!TILL MAFIA-SOSIALISTER-GAMAL KOMMUNISTER ????VA SKA PENGARNA FÖR OSS SKA GÅ!!????I DERAS PLÅNBÖCKER TILL MAFIA!!!!

 4. GangetFans

  GangetFansMånad sedan

  Stollar, mer än 100 milj människor riskerar o dö i svält men dessutom är en export nation som Sverige beroende av att andra imponerar men ni är ju så inkompetenta så ni inte ens fattar det och förhoppningsvis kommer fler på att att erat populistiska parti går samma väg som radikale vänstre i Danmark när folk förstår vad ni håller på med

 5. Snallis

  SnallisMånad sedan

  Om andra länder hade gjort likadant, att bistå ekonomisk hjälp till andra EU-länder hade det varit förståeligt att samtliga länder hjälper varandra lika mycket. Hade varit intressant att få fram den faktan. Undrar om inte Sverige är alldeles för generös gentemot övriga EU-länder. Regeringen verkar inte förstå sitt uppdrag. Att ta hand om svenska medborgare. Istället raseras Sverige sakta men säkert. Regeringen, "You had one job" (and you blew it).

 6. Bosse Nilsson

  Bosse NilssonMånad sedan

  Märkligt för mig... Att Sverige kan skänka Miljarder kronor till miljöprojekt I andra länder! När Sveriges sjukvård nu går på knä....! Bort med MP! För de värnar inte inte de Gamla o Sjuka i Sverige!

 7. Viktigt

  ViktigtMånad sedan

  Goggla The big reset

 8. christer rohdin

  christer rohdinMånad sedan

  Det är bedrövligt Sveriges regering lånar pengar 💰 för att låna ut till andra länder, ett stort svek mot svenska folket. Stora nötter 🇸🇪

 9. T Mac

  T MacMånad sedan

  Regeringen pratar som vanligt bara i nattmössan o ljuger om allt, styrs av Mp hur faan dä nu kan vara accaptabelt i o med deras låga väljarstöd under hela sin tid i regering/riksdag

 10. blaikbussn

  blaikbussnMånad sedan

  Men det finns inga pengar till vården och de som jobbar där har slavlöner fy fan.

 11. Åke Andersson

  Åke AnderssonMånad sedan

  Jag tvingas betala hög skatt för att pengar ges till andra länder...och får samtidigt SÄMRE välfärd SÄMRE säkerhet SÄMRE skola SÄMRE polisväsende SÄMRE SÄMRE ser ni utvecklingen?

 12. kpf61

  kpf61Månad sedan

  Det har gått så långt så SVERIGE BEHÖVER INTE LÅNA DOM TRYCKER NYA och detta är helt ok i eu bara inte landet är skuldsatt till mer än 100% av BNP Det enda som tar stryk är svenska kronvärdet och svenska bonder för folkobligationer det finns ju inte p g a att man kan inte ge någon avkastning i 0 ränte ekonomi,Jag hade obligationer på 70 talet då var det fan så mycket roligare än det sista jag hade lån 14:2 Får dårarna styra kommer vi verkligen ha sv pesetas snart med 75% import blir det inte så kul likaså åka utrikes OCH denna ekonomi har inget att göra med det som man ofta hört från denna regering Att låg krona gynnar exportindustrin ALLA LÄNDER i Europa har högre valuta än vi å dom kan ändå EXPOR

 13. vidar ulvstig

  vidar ulvstigMånad sedan

  Sverige lånar pengar för att betala till typ "stöd" TANZANIA,SUDAN (200 milijarder + ) som dom sen skickar till USA's globalister

 14. Kenth Andersson

  Kenth AnderssonMånad sedan

  Vem ska stoppa flödet av svenska skattepengar till icke önskvärda saker och ting ? Så länge 7 klövern existerar kommer inget att förändras, bara ständigt mycket snack från olika håll utan någon verkstad.

 15. Patrik Bergqvist

  Patrik BergqvistMånad sedan

  Se upp !!! Kronan är bara en bluff snart kan vi inte köpa utlänskvaluta .

 16. kenneth lundgren

  kenneth lundgrenMånad sedan

  Vem eller vad står bakom Riks?

 17. Jimbop Camouflage

  Jimbop CamouflageMånad sedan

  I Janteland blir det så att det anses som skamligt att se till att hålla sig stark själv. Vår regering prioriterar att se duktiga och generösa ut utåt, men det är en uppblåst narcissistisk bild, som de bara själva ser. De har hållningen att Sverige ska "inspirera". "Vi ska vara ännu duktigare." Dock inspireras inte andra länder av att försumma och ta död på det egna folket. I andra länder tar man t.ex hand om sina äldre. Man serverar dem inte en gammal skosula att tugga på, och de kommer ut om dagarna, något som bör vara en grundläggande mänsklig rättighet som man har normaliserat bort i Sverige!!

 18. Simplyrunning 88

  Simplyrunning 88Månad sedan

  Så sjukt att man mår illa

 19. Kurt Manninen

  Kurt ManninenMånad sedan

  Det är ju vansinnigt, att staten lånar pengar till att ge till andra länder. Det är typiskt med Socialdemokrater visa för andra länder att vi kan minsann. Jag trot att det bottnar i mindervärdighets komplex. Att inte hjälpa sitt fosterland Sverige utan spela nån jävla Allan så att andra skall säga VOV vilka fina människor sossarna är. Men dom ser inte bakom kulisserna där många pensionärer lever i armod, eller folk som inte har tak över huvudet. Sverigebilden är viktigare än svenskarna. Jag tror folk skrattar åt Sverige och Sveriges försök att spela ekonomisk stormakt. Sverige betraktas som mjölkko av EU och FN. Folk som ser hur Sverige bluffar, skrattar åt Svenskarna.

 20. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Hemskt så det förslår usch va ddtta nä byt styrma vid rodtet tack SD

 21. SWEXIT TV

  SWEXIT TVMånad sedan

  Helt sjukt

 22. thomas irwang

  thomas irwangMånad sedan

  Öppna era hjärtan svenskar....Dom som kommer att rösta på den nuvarande regeringen till nästa val förblir inget annat än LANDSFÖRÄDARE.

 23. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Ja du röstat man på dagens dårar e ma nog lika mä själv lobobtomerad

 24. Nedroj

  NedrojMånad sedan

  Personligt ansvar bör införas.

 25. Stefan Larsson

  Stefan LarssonMånad sedan

  Vilka kommer köpa upp de konkurs mässiga bolagen ?.......

 26. Britt Lundin

  Britt LundinMånad sedan

  Staten vill förmodligen äga och styra allt.

 27. TheHelene1960

  TheHelene1960Månad sedan

  Det är svårt att vara svensk med en sådan regering oxå

 28. Thomas Langborg

  Thomas LangborgMånad sedan

  Hur tänker Sveriges Regering??

 29. ANCA SIRBU

  ANCA SIRBUMånad sedan

  DOM TÄNKER INTE.

 30. Glenn Paulsson

  Glenn PaulssonMånad sedan

  Sverige har ingen regering, en riktig regeringen värnar landet och sin egna befolkning.

 31. Assar B

  Assar BMånad sedan

  Regeringen är svenskfientlig och prioriterar invandrare och korrumperade politiker med biståndspengar. 1,5 miljarder kr till Palestina och Hamas som skickar raketer på Israel. Konstigt att Israel inte sagt upp diplomatiska förbindelser med Sverige.

 32. Johan Ericsson

  Johan EricssonMånad sedan

  Sida har fått 46 MILJARDER i år.....och INGEN KONTROLL!!! Talibanpengarna visar att Sida måste ha bättre koll (expressen.se)

 33. Logo Go

  Logo GoMånad sedan

  Kommer ihåg för några år sen CSN var på mig för 10 tusen, när jag inte äns fick nåt arbete trots att jag sökte, inte äns spanska homosexuellerna på HM i Stgo., (som fick oss att spela och låtsats att man tog emot en äventuell kund) som om man vore skådespelerska. Vad var det för arbetsintervju ? Och nu ska dem låna för att ge ut det till andra länder... Sjukt.

 34. CGG

  CGGMånad sedan

  Sossar har i femtio år sett till att ha den makt som behövs för att styra, på sjuttiotalet så vill jag inte vara med i LO, blev inte utfryst men min lön var inte i paritet med de andras, då jobbade jag utomlands en del, men kom aldrig upp de andras ersättning! Jag var då ansvarig för verksamheten, som mekaniker! Men jag var aldrig S! //C

 35. Surfa Gbg

  Surfa GbgMånad sedan

  Självklart inte, det förstår ett barn,,,,

 36. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Om jag går till banken o lånar pengar så ger jag väl fan inte bort dom. Snart är väl Löfven me i lyxfällan. 🤨

 37. ANCA SIRBU

  ANCA SIRBUMånad sedan

  ))))))))))))))))))))

 38. Östen Olsson

  Östen OlssonMånad sedan

  😂😂😂

 39. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Företagare är smarta, tänk till, ni ser väl att regeringen inte fixar detta. Ändringar i höstbudgeten, pengarna räckte ju inte till innan pandemin.

 40. all good

  all goodMånad sedan

  Haha regeringen sålde er svenskar och sverige till invandrare, när ska ni sluta tro att gå o rösta kmr göra nåt?😂 ni måste fan fatta nångång att ibland ör det bara våld som hjälper

 41. maurizio sant

  maurizio santMånad sedan

  Vi har råd att gå i konkurs hälsar 7k.

 42. Peter Rosqvist

  Peter RosqvistMånad sedan

  Italien har världens tredje största guldreserv, näst efter US&A och Tyskland. Portugal och Spanien har också stora guldreserver. Dessa är menade att ha i kristider, vilket det är nu. Då dessa reserver finns tillgängliga är det inte rimligt att Sverige, som är ett mindre bemedlat land, skall betala för dessa länders slösande. Vi behöver våra stackars slantar själva för att hålla Sverige flytande.Det hela är befängt och löjeväckande. Har man inte sparat i ladan så får man stå där med kurrande mage.

 43. Floyd Forward

  Floyd ForwardMånad sedan

  #SD2022

 44. Mari Bjernland

  Mari BjernlandMånad sedan

  Ja men denna Corona fantasin ni springer runder med. Varför inte köpa in ett vaccin som från Amerika till exempel.

 45. ANCA SIRBU

  ANCA SIRBUMånad sedan

  FINNS INTE VACCIN...BARA LÖGNER.

 46. Mari Bjernland

  Mari BjernlandMånad sedan

  Annars skulle du som Svensk inte ha några pengar idag. Det går inte och strö pengarna omkring sig för då tar pengarna slut. När pengarna är slut då är dom slut. Vi som är kvar kan säkert inte trolla det är jag helt säker på.

 47. Mari Bjernland

  Mari BjernlandMånad sedan

  Det är inte bra att vissa araber inte stödjer Sverige utan har för vana och sänka Sverige och Sveriges ekonomi. Men Sverige skänker pengar till utlandet? Ja det kan nog behövas. Det sitter riktiga politiker utomlands.

 48. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Vad gör man inte för att föra svenska folket bakom ljuset! Mvh:Målgan. samnytt.se/morgan-johansson-s-prickas-av-ku-for-logn-om-minskad-invandring/

 49. Anony Mouse

  Anony MouseMånad sedan

  Varför är det ingen som reagerar längre i sverige ? Jag trodde svensken var högpresterande ,högutbildad och intelligentare än medeltalet! Har jag fel?

 50. georgeta sarbo

  georgeta sarboMånad sedan

  DOM ÄR RÄDA FÖR KONSEKVENSER!

 51. ANCA SIRBU

  ANCA SIRBUMånad sedan

  NEJ,,,,DOM HAR INTE I GENER ATT STELA POLITIKERNA TILL VEGEN.

 52. Glenn Paulsson

  Glenn PaulssonMånad sedan

  Det är en fråga som jag ställt många gånger👍🏻

 53. Diddly Squat

  Diddly SquatMånad sedan

  Elak røst

 54. PerfectNature

  PerfectNatureMånad sedan

  Ni är hjältar!

 55. Richard Vemvillveta

  Richard VemvillvetaMånad sedan

  Regeringen bryr sig ett smack om sitt eget folk, så enkelt är det.

 56. Roobidoobie

  RoobidoobieMånad sedan

  Emmie Mikaelsson låter ej genuin. Inövade repliker lika falska som Oscars bakgrund.

 57. kent lindberg

  kent lindbergMånad sedan

  Sverige i ett nöt skal,och det är vi skattebetalare som får betala,men sweden är utsåld sen länge,och för många mäniskor sover,vi får hoppas att fler vaknar upp.

 58. Melinda

  MelindaMånad sedan

  E . U . VILL LÅNA MILLIARDER AV SOROS ! DET KOMMER ATT KOSTAAAAAA , E . U . DET ÄR MÄST KORRUPTA INSTITUTIONER , SOM DANSAR EFTER SOROS PIPA !!!MEN INTE POLEN , UNGERN OCH NÅGRA LÄNDER TILL I TYSTHET !!!

 59. mortuus

  mortuusMånad sedan

  ge fan i våra pengar

 60. Wesc Mmm

  Wesc MmmMånad sedan

  Men jag förstår inte. Sverige valde ju att gå med i EU, att bli en av många stater i unionen. Den har nu sen länge en skyldighet gentemot EU. Ni på SD pratar som om ni inte förstår situationen, som om allt skett plötsligt. Hur ska ni relatera till svensken om ni inte börjar se den större bilden. EU är problemet för SD politik och Sverige. Man behöver göra det Nigel Farage gjorde, kämpa på EU nivå för en SWEXIT och få svensken att bli varm i hjärtat för Sverige igen. Visa svensken en bättre väg än EU så kanske ni får deras uppmärksamhet. SKAPA EN VISION, kritik räcker inte!

 61. Gustav Viveland

  Gustav VivelandMånad sedan

  Exakt, det behövs swexit-partier i riksdagen!

 62. Bosse Raven

  Bosse RavenMånad sedan

  Vi lever i ett fullkomligt dårhus till land.

 63. Stig Lindström

  Stig LindströmMånad sedan

  Som leds av en fullkomlig Kraftidiot som är blind och döv som tycker att ALLT är oacceptabelt och inget mer.

 64. gubbenpersson

  gubbenperssonMånad sedan

  Sån djävla geggamojja!! Scania gjorde 7 miljarder i vinst i år, varav 1miljard var coronabidrag. Peppes pizzeria är död. SAS är döende..då flyger regeringen in paket med skattepengar..kursen rusar upp o Wallenberg säljer 40 procent av sina aktier. Nä! jag är inte bitter.

 65. Britt Lundin

  Britt LundinMånad sedan

  Fullständigt horribelt hur vi blir lurade på våra skattepengar.

 66. ANCA SIRBU

  ANCA SIRBUMånad sedan

  DOM TÄNKER PÅ VÅRAS HÄLSA,,ETT INTE PIZZA!! SKAM....OCH DE BLIR BARA VERE -

 67. grutur grutursson

  grutur gruturssonMånad sedan

  Regeringen lånar pengar för att skänka bort dom till andra länder... Jag hoppas dum svensken vaknar någon gång..

 68. ENYA IS RAVE

  ENYA IS RAVEMånad sedan

  instinktivt knyter svensken handen i fickan och regeringen kör sitt vansinnes race.

 69. ann eliasson

  ann eliassonMånad sedan

  Att det ens ska behöva sägas! SÅ ABSURT!

 70. Sakuyamon

  SakuyamonMånad sedan

  Ja minsann, riktiga sosse tag! Ge bort alla pengar till andra länder tills att det inte finns pengar kvar att ge, och då ska man låna pengar för att fortsätta ge bort!

 71. ANCA SIRBU

  ANCA SIRBUMånad sedan

  ROMÄNIEN ÄR DEN STÖRA KORUPTA LANDET!! 12 ÅR SOSIAL DEMOKRATERNA HAR TAGITS ALLA PENGAR SOM EU,,HAR LÄMNAT TILL DOM,MAFIA POLITIK!!!!VARFÖR EU,,PARLAMENTARER INTE HAR REARGERAT PÅ DETA!!!?????? ALLA TV PROGRAMET,,HAR INTE DELAT SONA INTERESANTA,,,SPEL .SOM VI MÅSTE BLIR INFORMÄRAT !DE ÄR VÅRAS RÄTT I DEMOKRATI...ELLER ÄR DETA LAND SVERIGE PÅ FEL...VÄG!!?? MILIARDER EURO SKA HAMNA I MAFIA-POLITIKER .DOM LEVER I LUX,,FOLK LEVER I MIZER,,DOM GAMMALT OCH BARN,LÄGGER DOM HUNGRIGA. SKAM,,,EU.....!!DE är VÄRE I DEN DICTATOR CEAUSESCU TID!

 72. Wario's Gold Coin

  Wario's Gold CoinMånad sedan

  Bara lyssna på meningen; "Låna pengar för att sedan ge bort dem till andra länder".....WTF? Helt bisarrt och idiotiskt. GLÖM DET.

 73. Wario's Gold Coin

  Wario's Gold CoinMånad sedan

  @georgeta sarbo Precis!!!

 74. georgeta sarbo

  georgeta sarboMånad sedan

  VÄM ÄR DOM I ANDRA LÄNDER...KORUPTA SOSIALISTER,MAFIA,GAMMAL KOMUNISTER,,,SOM ÄR MILIARDERERER.FOLKÄT JOBA...BETALAR SKATT....OCH LEVER I FATTIGA DAGARNA!!!!!

 75. Wario's Gold Coin

  Wario's Gold CoinMånad sedan

  @Maria Svensson Håller helt med.

 76. Wario's Gold Coin

  Wario's Gold CoinMånad sedan

  @Maria Svensson Håller verkligen med.

 77. Hans Lindquist

  Hans LindquistMånad sedan

  @Maria Svensson nja...sinnes sjukdom...

 78. Владислав Сизов

  Владислав СизовMånad sedan

  0:45 cute-women.online

 79. Dmitriy Sazonov

  Dmitriy SazonovMånad sedan

  0:44 luckydating4u.online

 80. N A G-son

  N A G-sonMånad sedan

  Det är bankerna som styr vår ekonomiska politik oavsett vilket block som styr.

 81. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  Anmäkninngsvärt......att vi har politiker i Sverige..som har lägre begåvning än chimpanser....ska en stat stärkas så ska första hand pengarna stanna i "landet".....när det finns möjlighet, att ekonomiskt hjälpa andra länder om så "behövs"

 82. ANCA SIRBU

  ANCA SIRBUMånad sedan

  VARFÖR SVÄNSKA FOLK HAR RÖSTAT PÅ DOM?? DOM JÖR SOM DOM VILL. DOM KAN...!

 83. MrHotbulldozer

  MrHotbulldozerMånad sedan

  Snackarna snackar för de vill lura oss att nån vill göra något. Det finns bara ett parti, globalisterna.

 84. Dzemil Novalic

  Dzemil NovalicMånad sedan

  Det är inte alla som fattar detta. Politikerna är bara blablar.

 85. mr poly

  mr polyMånad sedan

  Sveriges kan låna pengar för att ge bort till andra länder, jag lyssna på det ett tag hur det låter hahaha ingen tvekan hur sjukt landet är

 86. Adam Sandberg

  Adam SandbergMånad sedan

  Ni behöver etablera en offentlig avdelning som måste ni börja vända på alla möjliga alternativ med till att försöka använda lagens eventuella och potentiella paragrafer och lagar till att stämma och anmäla alla opålitliga politiker och myndighetsutövare som bevisligen ljuger för att dölja statistiska faktan. Det är ett enormt och bevisligen livsfarligt bedrägeri att BARA ljuga inför skattebetalarna, som är dom som tvingas att betala dyrt för en otrygghet som bara förstör och tar livet av svenska människor. Och samtidigt politikernas löner vilket är fruktansvärt frustrerande. Pk maffian hjälper ingen förutom psykopaten. Hur svårt ska det vara? Jag tvivlar på att åklagarmyndigheten har något emot att samarbeta med ärliga politiker och deras riktiga advokater för att skapa ringar på vattnet. Ni är ju bevisligen ”skuggbannade” av google, så nåt måste ju göras. Ni når inte riktigt ut så som ni hoppas. Det behövs något slagkraftigare än sociala medier för att nå ut. Lagen måste förankras som fundament till våra demokratiska rättigheter. Att en justitieminister får ljuga om alla oskyldiga människors försakade liv genom den migration han själv skapar, är så sjukt det kan bli. Att en sådan patetisk liten nörd som Morgan får missbruka dom just nu två viktigaste minister posterna med alla lögner är verkligen ett bevis på hur psykopater gör som dom vill. Och en psykopat vill dominera, stjäla och samtidigt håna sina offer. Precis som sossarna o co.