Jimmie Åkessons duell mot miljöpartisten Per Bolund

Kommentarer

 1. Kai Ingebrigtsen

  Kai Ingebrigtsen7 dagar sedan

  Vil anbefala en.wikipedia.org/wiki/Look_Who%27s_Back_(film) for at forstå miljøpartiet...

 2. sune stjern

  sune stjern8 dagar sedan

  Per Bolund en fullständigt GALEN GLOBALIST PSYKOPAT som borde sitta i fängelse för LANDSFÖRRÄDERI ABSOLUT MP SVERIGES DÖD.....

 3. TheTrollgubbe

  TheTrollgubbe8 dagar sedan

  Klimatet ... Varför tar ingen upp problemet med att nedskräpningen ökat så kraftigt sedan massinvandringen. Dom skräpar ner, slänger sopor cigarettfimpar, overallt i naturen. Vi kommer inte att kunna ha kvar allemansrätten så som dessa människor missbrukar den.

 4. Linus Karlsson

  Linus Karlsson8 dagar sedan

  Varför ska allt handla om utsläpp? Vem fan bryr sig om elcyklar hit och dit. Hur produceras dessa? Enorma utsläpp sker vid tillverkningen av dessa cyklar och fan och hans moster. Lägg pengarna på forskning på klimatsmarta energialternativ. Lägg pengarna på att lägga om LAGSTIFTNINGEN! Snälla öppna ögonen!!! Politiker står och babblar hela tiden. GÖR NÅGOT ÅT SAKEN FÖR GUDS SKULL!!! Sluta babbla Svenska folket vill inte ha ORD. Vi vill ha handling! Vakna! Dags att vakna och gå till jobbet PÅ RIKTIGT nu!

 5. Jimmy Johansson

  Jimmy Johansson8 dagar sedan

  Riktigt roligt att SD o Jimmie Vinner i en duell där MP ska var högst inom. Per säger att Jimmie inte har koll på verkligheten snack om noll koll skjutningar, våldtäkter och sprängningarna det tydligen inte MP verklighet. Just nu miljön sista problemet för lila Sverige vi har annat problem. Om preem fick bygga ut skulle det känna både pengar och jobb istället tar Amazon våran el det bättre tydligen. Sverige kan aldrig hjälpa miljön det är top 3 länderna som får ta ansvaret. Ska bil intressant när MP stänger ner alla kärnkraftverk vad elbilarna ska ladda för el när elen är slut.

 6. poffa2

  poffa28 dagar sedan

  MP = ett extremt struntparti som inte ska ha någon makt alls. Dom är mytomaner.

 7. Jan Gotland

  Jan Gotland8 dagar sedan

  Herregud vad obildad jimpa är

 8. Anita Roempke

  Anita Roempke8 dagar sedan

  Bolund ser helt vansinnig ut psyket?

 9. Monsieur Bacteria

  Monsieur Bacteria8 dagar sedan

  Alltid lika roligt att höra Per Bolund säga åt folk att man inte har en koppling till verkligheten..

 10. anton nylund

  anton nylund8 dagar sedan

  meanwhile i australien så säljer dom flygplansresor som går ut på att flyga i 7 timmar och sen landa på samma ställe

 11. SuperJude89

  SuperJude898 dagar sedan

  Mentalsjuka styr landet. Och de friska och sunda är deras slavar som betalar deras löner. Sverige har förändrats och partierna är inte längre vad de en gång var och stod för ursprungligen. Idag är partierna i majoritet enbart ett gäng maktlystna hycklare som bara fortsatt vill ha makten och förvärra istället för att förbättra. Det är politikerna själva som skapat klyftorna i svenska samhället, genom att placera ut invandrar folk lite varstans och själva hålla sig borta och bo i etniskt homogena områden, utan att ge dessa invandrare några vägledande resurser/kontaktpersoner för att få in dem i den svenska kulturen, lära sig svenska och dylikt. Fortsätter deras politik i den här riktningen, så är det bara en tidsfråga innan den hemska verkligheten drabbar de mer förmögna i samhället också. Det har redan börjat lite smått. T.ex Skådisen Johan Rheborg utsattes ju för privat intrång av någon utländsk kvinna som kastade sopor på honom för några veckor sedan. Förhoppningsvis så har svenska folket vaknat, eller håller på att göra det. Demokrati betyder folkstyre, det står ironiskt nog fortfarande på Riksdagens hemsida t.o.m, men det märks inte i praktiken och verkligheten! Svenska folket idag och en tid tillbaka behandlas nästintill som folket i Nordkorea. Man får inte längre säga vad folket i majoritet tycker och känner, eller uttrycka sanningar, för då censureras man. Det är nog nu! Det hemska är att partierna inför valen kör med valfläsk (där SD-politik kopierats) som vissa delar av svenska folket går på och blir lurade gång på gång. Det är märkligt att när alla partier utom SD påpekar saker om invandringen, då är det inte rasistiskt, bara när SD säger något om invandringen. Och de drar alla invandrare över samma kam. Om man t.ex kritiserar en invandrare som inte sköter sig och begår kriminella dåd, då har man kritiserat ALLA invandrare i deras ögon. Man undviker prata om problemen, utan vänder alltid på hela diskussionen och pratar istället om det fåtalet invandrare som lyckats och som sköter sig. På det sättet löser man inga problem. Som sagt, det är nog nu!

 12. arcticnorth

  arcticnorth8 dagar sedan

  Bolund ser hysterisk ut.

 13. Christer Strid

  Christer Strid8 dagar sedan

  Både prem och Volvo kommer att flytta inom 4 år

 14. Wanda Sköld

  Wanda Sköld8 dagar sedan

  Helt rätt Jimmie Åkesson 🤗

 15. IGet Wicked

  IGet Wicked8 dagar sedan

  dags att hålla koll på Preem produktion är 100% säker på att dom kommer öka produktionen utomlands någonstans....sedan blir det att skicka den nyheten på varenda jävla MP.

 16. Tomas Engström

  Tomas Engström8 dagar sedan

  'Var de första 3 månaderna "innan" pandemin?!?!?!?! Det var ju EXAKT då vi hade vår peak! Flera hundra tusen människor i landet var hemma med influensan! Jag fick SARS-CoV-2 i januari i Sverige i fjällen av svenskar! Garanterat att nästan alla den veckan fick influensan. Lär ju knappast varit själv eftersom jag fick det av någon och med tanke på att det smittar lätt så var det garanterat ett stort antal personer som fick det. Ca 500 per dag, lätt, fick influensan! Bara på platsen jag var! ;)

 17. Drago Babic

  Drago Babic8 dagar sedan

  Det bästa som Miljöpartiet kan göra för Sverige är att lämna all politik, go ut och plocka skräp länges E 4 och andra vägar.

 18. NKVD Citizen101

  NKVD Citizen1018 dagar sedan

  MP är skadligt för allas mentala hälsa och ett fungerande samhälle.

 19. Samuel Wahlberg

  Samuel Wahlberg8 dagar sedan

  miljöpartiet är rasistiska mot sin egen befolkning

 20. Christer Engström

  Christer Engström8 dagar sedan

  Otroligt trögfattade Bolund borde vara arbetslös istället, jag säger bara. USA har en tredjedel av Sveriges bensinpris och är ett av dom största länderna. Miljöpartiet har alltid velat höjja skatten på bensin i Sverige. Så att vi i Sverige ska ska rädda klotet.

 21. Mark Stevensson

  Mark Stevensson8 dagar sedan

  Klockrent. Jimmie är underbar

 22. Prins av Ladeby

  Prins av Ladeby8 dagar sedan

  Är Bolunds vänster öga av porslin? Ser ut som en protes. Kan vara så, för är man blind är det svårt att se hur landet ser ut & mår.

 23. Brolle

  Brolle8 dagar sedan

  Sunt förnuft vs. Komplett galenskap

 24. Miss Bus

  Miss Bus8 dagar sedan

  Ja bara älskar hur ödmjuk å tolerant Jimmie Åkesson är.. han är såå ursvensk.. han e vad vi biologiska svenskar står för å vill stå för.. han e såå artig lugn å balanserad.. samtidigt som han ger svar på tal.. han e såå skicklig! 😍

 25. Robert Steirud

  Robert Steirud8 dagar sedan

  Det hjälper inte klimatet ett skit om höjer bensin och diesel skatten och plastpåsarna skatten. Mp miljöpolitik är dålig och dyr och hjälper inte klimatet

 26. Ove Nyberg

  Ove Nyberg8 dagar sedan

  Miljöpartiets klimatpolitik har visat sig vara skadlig för miljön... Toppen att Jimmie visar sin bredd och med fortsatt saklighet.

 27. supergeten2

  supergeten28 dagar sedan

  Miljöpartiet är inte bra för miljön till att börja med!

 28. johnny lalonde

  johnny lalonde8 dagar sedan

  Per Bolund saknar verklighetsförankring när han säger att Sverige tidigare "klarat av" massinvandringen,detta är helt fel,Sverige har idag massa områden där det skjuts,sprängs,mördas och ambulans och brandkår behöver poliseskort,detta är tydliga bevis för att Sverige misslyckats totalt med att integrera den stora numerär som kommit under decennier.

 29. Marttinan Miehet

  Marttinan Miehet8 dagar sedan

  I buy plasticbags and throw those in da forest .. I have the cash to buy plasticbags,. so how can that be better for the case of this ??!! Who pick up the plastic in da deep forest? Nobody!!

 30. Soup

  Soup8 dagar sedan

  bruh why u gotta throw it in the forest tho

 31. Skaningen CS

  Skaningen CS8 dagar sedan

  Per Bolund, vilket skämt till politiker. Hela vänstern är ett glasklart bevis på att vilken tjomme i samhället somhelst kan bli politiker.

 32. Alin

  Alin8 dagar sedan

  1:33 Ja din idiot de va ju de han precis sa, det sjunker i Sverige men gör ingen skillnad internationellt, 1:53 MEN JA vi minskar klimatutsläpp i Sverige men han sa fortfarande att det inte spelar någon roll internationellt. Grabben bara rabblar utan att ens tänka efter vad själva argumentet var....

 33. Alexander Persson

  Alexander Persson8 dagar sedan

  Rösta SD, lösningen på det allra mesta faktiskt

 34. Kjell Andreasson

  Kjell Andreasson8 dagar sedan

  Miljöpartiet👎👎👎

 35. Anders Ekman

  Anders Ekman8 dagar sedan

  Hur klarar Bolunds ögon att aldrig blinka under hans samtal med Åkesson?

 36. Jolanta Gabor Kempe

  Jolanta Gabor Kempe8 dagar sedan

  Det verkar vara viktigast för MP att ”Sverige leder EU liggan ” och på första plats i allt än att se och göra något åt klimatet globalt. Vilka muppar! Svenskarna betalar plastpåse skatt medan det växer högar med farligt skräp på afrikanska kuster!

 37. Joakim Öhman

  Joakim Öhman8 dagar sedan

  SD 2022!!!!!!! alla andra politer ljuger gång på gång och folk tror på deras jävla propaganda? Svnska folket är så jävla fega fram till idag när ni ser hur Sverige håller på att bli försört. många som jag känner och jag sjävl har blivigt kallad "RASIST" och andra kränkande ord. Sen jag fick börja rösta, och jag har alltid röstat på Sverigedemokraterna. men nu bärjar folk öppna ögonen sorligt men sant! SD 2022

 38. Zrizzelangelo3.0

  Zrizzelangelo3.08 dagar sedan

  Den där Per Bolund ser inte ut att som han kan behålla sitt lugn , det ut som han ska smälla av vilken sekund som helst. Ps 6kr för en plastpåse är fan i mig ingen lösning

 39. Roland Larsson

  Roland Larsson8 dagar sedan

  Hur i helvete kan folk ha röstat på dessa milöidioter.

 40. JEGS Fridfullhet

  JEGS Fridfullhet8 dagar sedan

  I St Petersburg åker allt avlopp ut utan rening där 15 miljoner människor bor. Vi håller på att rädda världen i marginalen när andra skiter i det. Vad fan håller vi på med?

 41. Andreas Wilson

  Andreas Wilson8 dagar sedan

  Vad snackar bolund om ? Exakt , vi spyr ut mindre i Sverige men mer i andra länder , tror någon att vi konsumerar mindre energi ?

 42. Epic Salza

  Epic Salza8 dagar sedan

  Mer invandring! Alah akbar

 43. Sea Noob

  Sea Noob8 dagar sedan

  @Epic Salza Hahaha rolig kille.....

 44. Epic Salza

  Epic Salza8 dagar sedan

  @Sea Noob mer droger

 45. Sea Noob

  Sea Noob8 dagar sedan

  Varför?

 46. Leopod Winter

  Leopod Winter8 dagar sedan

  ja nu har miljöpartiet återigen lyckads att göra Sverige fattigare genom att ekla ut en villig investerare i LySEKIL.DETTA PARTI är döden för Sverige om ingen stoppa dessa galningar som sitter i regeringen.

 47. Fredrik Radsby

  Fredrik Radsby8 dagar sedan

  Jimmy har rätt och alla vet..

 48. Jögge J

  Jögge J8 dagar sedan

  Sverige och världen har inte råd med Parisavtalet. Lägga ner preem Scanraff vad kommer det kosta arbetarna som blir av med jobbet. Bolund kan försöka förklara varför Mp skickar ut hemliga dokument till just Scanraff www.expressen.se/nyheter/klimat/lovins-hemliga-spel-fore-preems-beslut/

 49. Ivan Babic

  Ivan Babic9 dagar sedan

  Var är Paludan?

 50. Emanuel ER

  Emanuel ER9 dagar sedan

  #SD2022

 51. Kim Jakab

  Kim Jakab9 dagar sedan

  Hur kommer det sig att Sverige är på plats 16 i listan över de "grisigaste" länder i hela världen om Miljöpartiets politik är så j.v.a bra? sites.jmk.su.se/laget/3511-topp-tio-lander-med-storst-ekologiskt-fotavtryck-per-person Dags rannsaka den svenska självbilden?

 52. klowe498

  klowe4989 dagar sedan

  Hur länge kommer Jimmie orka? Han stångar sig blodig!

 53. Marita Korneliusson

  Marita Korneliusson9 dagar sedan

  Miljöpartiet ni har fan inget att säga till om med era 4% dra åt ........

 54. broadbandtogod

  broadbandtogod9 dagar sedan

  Urgh, vad svårt det är att inte kommentera dumheterna... suck Hur mycket utsläpp hade man sparat på att skita i EN enda flygresa ifrån Afghanistan och hit i jämförelse med plastpåseskatten? Ge mig siffror på det och låt mig asgarva

 55. JanssonTrad

  JanssonTrad9 dagar sedan

  MP blir bara värre och värre. Att minska flygen och öka priset på kassar. Det är ju ett skämt. Ska vi åka häst med vagn till Thailand eller ska vi simma över Atlanten. MP & Greta är bara för mycket.

 56. Mauritz Vetterud

  Mauritz Vetterud9 dagar sedan

  MP = Ormen i lustgården!

 57. Nutthara Khamphrom

  Nutthara Khamphrom9 dagar sedan

  Sverige bra för företag när Skåne mitt i sommaren har brist på ström!!!! Värre lär det väl bli om Mp får hålla på med sin galenskap.

 58. Roobidoobie

  Roobidoobie9 dagar sedan

  Demonterad med grace 💙💛

 59. Balder Edda

  Balder Edda9 dagar sedan

  Stram statiske bevegelser fra den blonde demon. Aggressiv adferd. EL biler og vindmøller er ekstremt forurensende. I tillegg øker barnearbeidet.

 60. Glenn Paulsson

  Glenn Paulsson9 dagar sedan

  Konstigt att ingen tar upp vilken miljöpåverkan vindkraft och solenergin och dem skadliga batterierna verkligen har. Hur länge ska dem här falska miljömupparna stå oemotsagda.

 61. Logic

  Logic9 dagar sedan

  Kasselstrand hade varit så kul att se i dessa tråkiga debatter. Hade blivit ren slakt.

 62. LearningEveryDay

  LearningEveryDay9 dagar sedan

  China, India, Brazil,

 63. Balder Edda

  Balder Edda9 dagar sedan

  Miljø budsjett...? Sterilisering av innvandrere kanskje?

 64. Jan-Erik Bergvall

  Jan-Erik Bergvall9 dagar sedan

  Hela denna Debatt i Agenda gjorde Per Bolund ett fruktansvärt intryck. Faller inte MP under gränsen denna gång så blir jag förvånad.

 65. Glenn Paulsson

  Glenn Paulsson9 dagar sedan

  Jan-Erik Bergvall gå ut och se dig omkring,

 66. Apor äter råttor Gul röd blå

  Apor äter råttor Gul röd blå9 dagar sedan

  SD2022

 67. Jimmy Andersson

  Jimmy Andersson9 dagar sedan

  Åkesson är klockren.. det enda gröna jag ser när jag hör på Bolund är..👽👽👽👽👽LGM=little green men.. Bolund kan helt enkelt inte vara från denna planet!😂😂😂

 68. LittleMountainTroll

  LittleMountainTroll9 dagar sedan

  The environmental party in Sweden is just as idotic as they are in Norway. Here they have destroyed large parts of Oslo with their "good environmental ideas". The leader of the Miljø party here, have done almost 200 serious criminal offenses at her job without any consequences .. The Environmental/Miljø party destroys more than they do good!

 69. Jon HWG

  Jon HWG9 dagar sedan

  MP är bara idioter

 70. fuckedupswede

  fuckedupswede9 dagar sedan

  Jävligt intressant hur ni jävla politiker kan kasta runt miljarder hit och dit men jag har som skatttebetalande medborgare fått noll ersättning av FK när jag gick in i väggen. Hur vore det om ni såg till att använda pengarna till att FK ska betala UT pengar som dom är skyldiga oss medborgare?

 71. Daniel Haglund

  Daniel Haglund9 dagar sedan

  Jag hoppas innerligt att mp åker ut 2022

 72. Miljörör för Språkpartiet

  Miljörör för Språkpartiet9 dagar sedan

  Hahaha sa hon "Åkesorr"? 0:09

 73. Angelica Ström

  Angelica Ström8 dagar sedan

  😂😂😂

 74. Hans Karlsson

  Hans Karlsson9 dagar sedan

  Sverige är ett föredöme säger MP!! Sverige är ett skräckexempel och utomlands har man bestämt sig för att montera ner dårhuset. Det är anledningen till att Trump sade att han tyckte synd om svenskarna det var inte covid 19 han pratade om.

 75. Tord Larsson

  Tord Larsson9 dagar sedan

  Bolund, "JÅ har inte kontakt med verkligheten". En sådan replik visar nog att man inte har kontakt med verkligheten. Varför skall jag finansiera andras konsumtion för att de skall kunna köpa en elbil genom statligt finansierade elbilspremier? Folk får gärna köpa en elbil men inte med mina skattade pengar.

 76. Henrik Johnsson

  Henrik Johnsson9 dagar sedan

  vad i hela helvete. Sverige har varit I "topp" vad det gäller ligan av länder som släpper ut minst koldioxid sedan 1990. det är ju ingen nyhet. samtidigt har vi mer och mer slutat med kärnkraft. De få reaktorer vi har kvar "planeras" att läggas ned. för att ersättas med sol och vind. kanske bygga ut vattenkraften. sedan har vi ju bra teknologi för att bränna och utvinna energi ur all sophantering. en teknologi vi använder rätt flitigt i detta land. så pass mycket att vi t.om importerar sopor utomlands. en teknologi som länder som indien väl skulle behöva. men inte har råd med. Men det är ju så här det går när man gör miljön till en kostnadsfråga. Att Sverige vill gå med vinst för att vi går som föregångsland med alla dessa miljölösningar kanske kan motiveras. Men bara med "vinst" i ett globalt perspektiv. på svenska marknaden finns det ju inte så mycket man kan göra. vi är ju redan grönast i ligan. därför det är svårt att sälja det just i Sverige. när så mycket annat brister.

 77. Wolfram Stornhauser

  Wolfram Stornhauser9 dagar sedan

  per bolund är en mycket ondskefull djävel

 78. Jolanta Bieszczad

  Jolanta Bieszczad9 dagar sedan

  Bravo Jimmie 👍❤️

 79. mr poly

  mr poly9 dagar sedan

  Miljöpartiet är inget miljöparti Miljöpartiet är ett kommunistiskt parti under annat namn Och vi ska inte ha kommunister i styret i Sverige

 80. Göran Sandström

  Göran Sandström9 dagar sedan

  Man hör på på rösten att bolund inte är någon Karl.................

 81. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa9 dagar sedan

  Dummhuven står o skakar har han fel i huvet

 82. mr poly

  mr poly9 dagar sedan

  Miljöpartiet sitter i riksdagen bara för att rövet ska kunna styra landet utan Miljöpartiet Hade rövet inte styrt landet Allt handlar bara om makt kåthet

 83. Surfa Gbg

  Surfa Gbg9 dagar sedan

  Vad fick Per Bolund luft ifrån , med bla skiten el, och vindkraftverk som vingarna blir förvärkande inte går att ta vara på, dom läger dom på hög, dom är gjorda av glasfiber är inte bra för miljön att elda upp och fungerar inte när blåsten har avtagit ,,,,Det finnes andra möjligheter att driva ett kraftverk sägs det. Tex kraftverk drivs på ånga med gas som bränsle . Industrierna måste ha el först av alla. Bara här i Sverige behöver vi ett kärnkraftverk för att driva alla el-bilar om alla svenskar skulle ha en el-bil sägs det, Och miljöpartiet vill ha bort kärnkraftverk innan vi har fått säker el . Strömmen skall ju räcka till alla?,,,,Ang Preem vi missar Arbetstillfälle och om dom bygger i ett annat land, som Jimmie sa . Det spelar inte någon roll vilket land som släpper ut skiten alla får andas in den ändå med vindar och i haven. Men har vi den i Sverige så kan vi förbättra utsläppen, i vissa andra länder som Kina bla annat dom skiter i klimatet till en del . Dom kör med Kolkraftverk och Kina bygger ut kolkraften men dom har solceller också . Jag tycker det är snurrigt värre i detta avlånga land, hur f... tänker dom,,,,,,

 84. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa9 dagar sedan

  Så jäkla korkad han e miljönissen

 85. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa9 dagar sedan

  Fuck you miljöpartiet

 86. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa9 dagar sedan

  De har di inte heller du e totalt ave banan

 87. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa9 dagar sedan

  De e inte så viktig som man ser Åkeson har rätt

 88. mr poly

  mr poly9 dagar sedan

  Klimatet är väljarnas viktigaste frågan, vilket djävla skitsnack, det är politiker vänstern och miljöpartiet viktigaste fråga. Vänstern är inte mariotet av folket

 89. Estrobeda Axios

  Estrobeda Axios9 dagar sedan

  Asså det här med elbilar, sure dem är jättebra och blablabla men sedan efter X antal år så ska batteriet bytas ut och så får vi ett jävla miljöproblem igen pga att alla kör elbilar!!!!!!!! Variation är bra för miljön XD, elbilar + naturgas + alkohol och till och med fossilt funkar om man bara sprider ut det! Tyvärr finns det ingen lösning som löser allt just nu. Miljön är ju som ett jävla korthus, drar man i ena änden så fallerar den på något annat ställe

 90. Estrobeda Axios

  Estrobeda Axios9 dagar sedan

  Skulle dem verkligen tänka på miljön så fokusera på att sprida ut belastningen. Och det här med att fossilt är boven till alla problem är sådant jävla skitsnack. Ett mycket stort problem bara från det blå är ju elektroniskt avfall som är svårt att hantera och ibland omöjligt att återvinna. Och så alldeles för många konsumenter köpa nya telefoner en eller två gånger om året bara för att man alltid vill ha det senaste. "Vi" i vårat samhälle idag "är miljöfarliga" pga på hur vi konsumerar utan att tänka.

 91. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson9 dagar sedan

  Hjälp fattiga swenskar mä billigare tandvård för oss fattiga pensionärer istället jorden går under ändå sluta tjafsa om klimatet

 92. Thomas Svensson

  Thomas Svensson9 dagar sedan

  Wallenbergs lydiga knähundar..

 93. Thomas Svensson

  Thomas Svensson9 dagar sedan

  Hela den korrupta regeringen alltså

 94. Maria Svensson

  Maria Svensson9 dagar sedan

  Klimatet är en icke fråga, det sköter sig självt! Däremot är det viktigt att ta hand om miljön, det påverkar vi i allra högsta grad.

 95. christer rohdin

  christer rohdin9 dagar sedan

  Jimmie Åkesson är bäst och bedriver en politik som är bra för Sverige

 96. Thomas Svensson

  Thomas Svensson9 dagar sedan

  Nej. SD vill inte ha Swexit eller massiv ÅTERVANDRING tex

 97. christer rohdin

  christer rohdin9 dagar sedan

  Per Bolund lever i en annan värld för en politik som är värdelös skärp er eller avgå stor Nöt 🥜

 98. Issus

  Issus9 dagar sedan

  "Klimatet en av väljarans viktigaste frågor" Säger vem? Du menar dessa ~5% som röstar på MP skitet?

 99. C Ö

  C Ö9 dagar sedan

  Man tror att det inte är sant med dessa verklighetsfrånvända narrar. Hur i helskotta kan man rösta på ett parti som MP, de har ju knappt skallen ovanför spärren. Må gud stå oss bi, så de åker ur riksdagen så fort som möjligt. Heja Åkesson.

 100. 1997 fttd

  1997 fttd9 dagar sedan

  GE OSS OMVAL 2020 SNÄLLAAAAAAAA

 101. R. G

  R. G9 dagar sedan

  Per Bolund är som ett Nederländskt positiv märklig att lyssna på.

 102. Can you do it show

  Can you do it show9 dagar sedan

  elbilar är inte miljö vänliga jävla cp pucko

 103. LZBS Calle

  LZBS Calle9 dagar sedan

  Per Bolund be like: o _ O

 104. NAVELKATTEN 2.0

  NAVELKATTEN 2.09 dagar sedan

  Spelar ingen roll hur mycket vi sänker när vårat utsläpp. Sverige släpper ut cirka 42 megaton koldioxid per år medans kina släpper ut 10 tusen megaton per år vilket inebär att lika mycket som vi släpper ut på ett år släpper de nästan ut på en månad samt att de ökar sin produktion med 5 procent varje år. Vi kan lägga alla pengar som vi har i detta landet men det skulle inte ens hjälpa procentvis.

 105. NAVELKATTEN 2.0

  NAVELKATTEN 2.08 dagar sedan

  @spanaren75 mm ksk😂

 106. NAVELKATTEN 2.0

  NAVELKATTEN 2.08 dagar sedan

  @Thomas Svensson Japp känner till det också utan höjningen av koldioxud halten så hade man inte kunnat odla lika mycket vilket innebär att fler hade fått brist på mat

 107. spanaren75

  spanaren758 dagar sedan

  Antar att du menar per vecka!

 108. Thomas Svensson

  Thomas Svensson9 dagar sedan

  Koldioxid är livets gas

 109. J A

  J A9 dagar sedan

  Hahahahahahahahaha han ljuger som fan

 110. J A

  J A9 dagar sedan

  Han står och ljuger Miljöpartiet avgå och ge er ur regeringen

 111. Thomas Svensson

  Thomas Svensson9 dagar sedan

  Dom ljuger allihopa!

 112. VIDEOsverigeNU

  VIDEOsverigeNU9 dagar sedan

  Jag tycker det är ganska äckligt Hur Bolund drar Alla invandrare över en och samma kam istället för att som SD Notera att det finns bra invandrare och dåliga invandrare.

 113. Pelle Lundberg

  Pelle Lundberg9 dagar sedan

  Du är bäst Jimmie !

 114. ChocolateFudge CherryOnTop

  ChocolateFudge CherryOnTop9 dagar sedan

  Ja vi gör så "mycket bra" för klimatet!! Men verkar som miljöpartiet glömmer helt bort att vi har elbrist, undrar vilken parti var ansvarig för grön energi som har varit orsaken till vårt nuvarande elbrist......