Mattias Karlsson - svaga och utsatta blir lidande när regeringen vill höja invandringen

Kommentarer

 1. Kungen

  Kungen5 dagar sedan

  Jag tror faktiskt att inget skulle förändras även om ni satt och bestämde, tyvärr.

 2. The Ravenous Rabbit

  The Ravenous Rabbit9 dagar sedan

  70% av utanförskapsområdena röstar på Socialdemokraterna. Det är ett valboskaps politik, så enkelt är det.

 3. Josef shah

  Josef shah11 dagar sedan

  Sverige har inte så mycket befolkning jämfört med ex usa eller England men där säger de inte att vi svenskar byts ut alla är människor och måste få lika rätt. Man måste följa upp människor som kommer till Sverige att lära sig svenska och se till att de klarar sig och får jobb.

 4. SWEXIT TV

  SWEXIT TV12 dagar sedan

  Extraval nu!

 5. Christer Engström

  Christer Engström15 dagar sedan

  Naivitet eller dummhet från Regeringsmedlemarna hmmm. Jag tror på ett tredje alternativ Mattias !.

 6. Doctor Zorry

  Doctor Zorry15 dagar sedan

  Det handlar om att importera valboskap. Ingen normal svensk röstar på Löven eller hans chef Löfven.

 7. tomas lundell

  tomas lundell15 dagar sedan

  Du får ta mig fan komma tillbaka till politiken....och hälla forogen på jimmie & jaga honom med blås lampa....han gick ju ut med att det var "krig"nu,,,det välkomnar jag...men då behöver vi dig också, för vi vill ju inte han ska gå in i väggen...elr hur

 8. busen04

  busen0415 dagar sedan

  Välkommen tillbaka Mattias👍

 9. Huge House

  Huge House16 dagar sedan

  Läsa lusen 😉

 10. Huge House

  Huge House16 dagar sedan

  👍

 11. Nallen

  Nallen16 dagar sedan

  När man sätter sig i en bil så krävs det en ratt som någon är beredd att sätta sig vid, hittills så har ingen visat intresse för att styra detta stora skepp, men jag tror faktiskt att det är vad som saknas för att svenska folket ska resa sig och sätta stopp för det absolut största hotet mot Sverige och det svenska folket.

 12. åke jansson

  åke jansson16 dagar sedan

  utmärkt mattias

 13. sasse Brasse

  sasse Brasse16 dagar sedan

  sossar är knallkorkar!!

 14. Mikael von Wasner

  Mikael von Wasner16 dagar sedan

  2022 måste de bytas ut???? E du helt instabil i hela din hjärna??? sorry, my bad, tog ett tag innan jag fattade att du var ochså en politiker....... Det svenska folket har TVÅ (2) alternativ att ta ställning till: ANTINGEN så tar de AKTIVT del i att ändra situationen som råder, ELLER, så sitter de hemma på kammaren bakom sin skärm, och HOPPAS/ÖNSKAR att NÅGON ANNAN tar tag i det hela, för själv har de inte tid, de vågar inte, orkar inte, osv....... Det är bara att välja, men det ska nog ske i brådrasket gott folk.....

 15. Hans Apollo

  Hans Apollo16 dagar sedan

  Sveriges mångmillionärer kan fortsätta att tryggt luta sig bakåt i soffan, ex journalisten Steffo Thörnqvist som bor i en våning på Östermalm värd minst 30millioner. Journalisterna som är lojala mot Socialdemokraterna på SVT ligger i samma klass, det lönar sig att ha skygglappar och lyda makten. Det är "fattiglapparna" som får ta smällarna och det kommer uppenbarligen att bli värre, MAN VÄGRAR GÖRA NÅGON SOM HELST KONSEKVENSANALYS ELLER SJÄLVKRITIK AV MASSINVANDRINGEN.....-Märkligt i ett land där det kostar på att få byggtillstånd för ett utedass.....Det slutar inte bra detta och jag tror att det är helt kört för Sverige oavsett om jag lägger min röst på SD eller AFS.....Det är synd om de svenskar som ska leva här om 20-30 år, då kommer det att vara ett än värre HELVETE!!!

 16. Daniel Filippus

  Daniel Filippus16 dagar sedan

  2022 är kanske redan försent. Det vet S.

 17. W Rex

  W Rex16 dagar sedan

  Att avsätta regeringen räcker inte, de måste också ställas till svars för alla skador de har åsamkat svenska folket och landet som helhet.

 18. TheSpigg

  TheSpigg16 dagar sedan

  Människor blir lidande? Vad menar du? Utan invandring brakar "vårt" land i hop. Krass ekonomisk räkenskap.

 19. Ingemar Broberg

  Ingemar Broberg16 dagar sedan

  Det är redan försent tyvärr

 20. Lord Derban

  Lord Derban17 dagar sedan

  Bra sagt! Jag kommer rösta på SD 2022! Det enda vettiga partiet!

 21. Tonny Nordin

  Tonny Nordin17 dagar sedan

  Stefan Löven framstår allt tydligare som en farlig landsförrädare. Misstanken om att han vill förvandla Sverige till en nationalstat går inte att förneka. Helt ogenerat och helt utan ånger och självrannsakan förespråkar han nu ytterligare invandring. Innerst inne vet han att hans dagar är räknade. Men han kommer att landa mjukt, precis som många av hans föregångare.

 22. Peter Storm

  Peter Storm17 dagar sedan

  Om svenskarna är så flata att de inte reagerar nu, gör de väl det aldrig. Att vårt samhälle nu förvandlats till något man inte sett like till i modern tid i Europa är inte problemet. Det är ett symptom på att svenska folket har så dåligt omdöme att de röstar på helt odugliga politiker som raserar ett väl fungerande samhälle.

 23. Bubbel Milko

  Bubbel Milko17 dagar sedan

  Heja SD

 24. matsswede

  matsswede17 dagar sedan

  snälla kör hård handskar med sossarna nu

 25. Monica Blom

  Monica Blom17 dagar sedan

  Vi kommer aldrig någonsin kunna förändra den Europeiska Unionen inifrån. Unionen har spelat ut sin roll. #Swexit är enda vägen fram. Och jag saknar lite ruter från oppositionen. Det känns som att SD är den enda kraften i Riksdagen som verkar vilja byta ut Regeringen och dess stödpartier.

 26. Lisen Persson

  Lisen Persson17 dagar sedan

  S behöver invandrare för sina mandat!

 27. Lisen Persson

  Lisen Persson17 dagar sedan

  Men ni måste räta på ryggen SD. Fjäska inte för M och KD och absolut inte för journalisterna.

 28. Jay Mandell

  Jay Mandell17 dagar sedan

  Och hur tänker ni vinna i ett sosseriggat val nästa gång då? Ni måste ju mer lr mindre hacka valmyndigheten precis som S gör och förmodligen kommer göra igen för att sedan vinna kampen bakom fasaderna. Alla bortkastade röstsedlar? Poströster som bara gynnar sossar? Se till att det riggas rätt denna jävla gång

 29. Jan Borg

  Jan Borg17 dagar sedan

  NWO ,,? Dolda agenda.. Många medborgare är redan utsatta ,bort soterade ..för länge sedan ur rullarna.. märklig hantering..som skett .. Detta långt för sd kom in i riksdagen.. röj agendan

 30. Hoppe

  Hoppe17 dagar sedan

  De följer det som står skrivet,, i de Avtal dom S har undertecknat, genom åren, FN's migrationsavtal,...(som S skrev under 10dec 2018. Helt i tysthet) Barselonaavtalet... ...osv. Är bara några av flera Sveriges folk /land fientliga avtal S ingått. .... DESSA I FLERA FALL FÖRÖDANDE AVTAL .. MÅSTE RIVAS UPP! OMG. SVERIGES OCH SVENSKA FOLKETS BÄSTA!!!!... MÅSTE SÄTTAS FÖRST.

 31. Fam Hertzberg

  Fam Hertzberg17 dagar sedan

  Så jääääääävla BRA är du🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 32. heavy meddle

  heavy meddle17 dagar sedan

  Sveherige ärr ett underbara land och svenskt a folken måsste. Vi slås ihop mot inn vanndringen

 33. heavy meddle

  heavy meddle17 dagar sedan

  @Feinrizulwur jag hoppas att folk fattade att jag skoja med min svenska. Jag e född 1971 och uppvuxen i Stockholm men har inte varit hemma i Sverige på nästan 9 år men uppskattar videos som denna. Jag längtar och saknar det Sverige jag växte upp i. Där parkbänks alisar gav varann på näbben då och då och zigenare med moraknivar var det läskigaste jag visste. Sen gick det åt helvete alltihop. Önskar alla i Sverige det bästa men skulle vilja passa på att ge mitt finger till dom psykopater som sabbade Sverige ❤️från 🇹🇭

 34. Feinrizulwur

  Feinrizulwur17 dagar sedan

  Importen drivs av 7K-partiet. Intensiv lögn propaganda varje dag, varje timme i MSM. Därför viktigt att avslöja detta bedrägeri.

 35. Ti-ok Bee

  Ti-ok Bee17 dagar sedan

  Mattias valde tydligen att nypensionera sig och driver nu nätvuxendagis för elallergiker med ansiktstatuering.

 36. londontarzan

  londontarzan17 dagar sedan

  Sosse regimen är ondskan........

 37. Göran Sandström

  Göran Sandström17 dagar sedan

  Landförädaren kokain Fredrik måste straffas..........

 38. Bengt Frantzen

  Bengt Frantzen17 dagar sedan

  Äpplet faller inte så långt från äppleträdet.

 39. Anton Smith

  Anton Smith17 dagar sedan

  Vad kan en vanlig människa göra för att hjälpa till och stoppa all galenskap?

 40. wkey axdde

  wkey axdde17 dagar sedan

  Lol förut i alunda (nära uppsala) så kunde man såva med öppen bildurr och nu är det iallafall 1 mord varje dag det är fan sjukt hur bra (s) har lyckats

 41. Styliten

  Styliten17 dagar sedan

  Kärnproblemet är att de flesta Varelser/Människor inte vet att vi är delar av en ekologisk kedja/samarbete /harmoni med alla livsformer på en oomkullrunkeligt bevisad begränsad yta där en livsform blir döden/icke liv när den får utbredda sig utan konkurrens. Konkurrensen tar ofta längre tid än en Människas livstid och därmed går många förbi i en tragiskt stor del av befolkningen som lider av tankebegränsning och total frånvaro av kreativitet. Slutresultatet är sannolikt en Etisk rensning med ofattbara konsekvenser som går den lilla dumskallen/idioten/tankebegränsade totalt förbi utan att ens ha förmågan att se det komma.

 42. echiron

  echiron17 dagar sedan

  2022 ?! De ska bytas ut före dess, så snart som möjligt ! Hur kommer Sverige att se ut tror du OM TVÅ ÅR!!! när det säkerligen kommer att fortsätta i samma rasande fart på förfallet ?!

 43. Feinrizulwur

  Feinrizulwur17 dagar sedan

  Rimligare än de flesta tror. Men regimen är beroende av stöd från 7K-partiet. Minns JÖK. Inget stöd = avgå

 44. Susana Vargas

  Susana Vargas17 dagar sedan

  Hoppas ni vinner ni Måste kämpa hårt , innan det är totalt kört . Jag undrar varför kan man inte göra en en ny omröstning av val genast . Dom förstör vårt land Där mina förfäder byggde upp Sverige. Det är oförlåtligt att det hatar sitt eget land sossarna och Miljö partiet . Jag kan inte tro att det finns så onda människor som vill att Sverige skall gå under. Dom kan inte ens ta hand om den Svenskarnas välfärd och ge dom en trygg liv och boende. Hur har dom tänkt sig? kan man undra.

 45. Bengt Frantzen

  Bengt Frantzen17 dagar sedan

  Nu gäller Ättestupan Anno 2020 för våra äldre. Enligt Annika Strandhäll är vi för många. Men i verkligheten har vi för många politiker och flyktingar men det talar hon tyst om. SD nästa

 46. Susana Vargas

  Susana Vargas17 dagar sedan

  Håller med dig Ni måste nu ta tag i Sveriges välbefinnande vi har fått nog nu får det räcka.

 47. Mato

  Mato17 dagar sedan

  Bra kämpa på♥️! Jag går i krig för Riket oavsett vem som finns på andra sidan.. Dock bara på ett villkor, att Direktdemokrat införs!

 48. Gustaf Estberg

  Gustaf Estberg17 dagar sedan

  Sossarna tappar igen och då måste dom ju få in röster på annat håll. Så Mer Valboskap och kriminalitet på ingång :(

 49. christer rohdin

  christer rohdin17 dagar sedan

  Stefan Löfven Isabella Löven Morgan Johansson är absolut dom sämsta politiker som har makten i Sverige dom lever i en annan värld. Riktiga Nötter 🥜

 50. sune stjern

  sune stjern17 dagar sedan

  SOSSARNA VILL OFFRA SVERIGE GENOM FOLK UTBYTE VEM LIGGER BAKOM AGENDAN THE NWO SOM ÄR FN EU WHO STORBANKER DESSA ÄR EN KOMMUNIST TOTALITÄR DIKTATUR KABAL....

 51. Eduardo Samaniego

  Eduardo Samaniego17 dagar sedan

  Tack! Matias Karlsson för att kämpa för ett land bättre och säket. SD skall vara regering och landet behöver Ert för att rädda landet av S som bara förstörar det svenska samhället med fel invandrings politik.

 52. tjohansson5656

  tjohansson565617 dagar sedan

  Denna sosseregim under MP-styre måste vara historiens sämsta någonsin. Finns det något de gjort som varit för svenska folkets bästa? tror inte det. Lögnaren och pajasen Röfven är så totalt tom i huvudet, gång på gång står kräket och ljuger. Hur länge skall folk acceptera detta svek mot oss? Är det inte dags att få bort Sossar, MP och centerpsykopaten

 53. Marianne Gustavsson

  Marianne Gustavsson17 dagar sedan

  Det handlar om rent och skärt landsförräderi! Hela regeringen borde ställas inför riksrätt! De är inget annat än vänsterliberala slynor hela bunten

 54. Kung Sverige

  Kung Sverige17 dagar sedan

  Häpnadsväckande.......förfallet av landet Sverige....allt närmare djupet...

 55. Kung Sverige

  Kung Sverige17 dagar sedan

  @Linda Bengtsson stoppa Amazon etableringen i Sverige..... stäng och sparka ut Google (bunkern) ur landet...

 56. Seeyay

  Seeyay17 dagar sedan

  Import är en metod för utökat väljarstöd.

 57. Matte Matsson

  Matte Matsson17 dagar sedan

  Sjuk-klövern i ett nötskal.

 58. Peter Jansson

  Peter Jansson17 dagar sedan

  Sd:s största problem 2022 är att dom behöver samarbeta med högerpartierna som också är en bunt tomhylsor.

 59. Peter Thorstensson

  Peter Thorstensson17 dagar sedan

  Det hela handlar ju om att importera en ny väljarbas.

 60. R. G

  R. G17 dagar sedan

  Sossarna sitter i knä på sina samarbetspartners och tar också intryck av vänsterpartiet. Dessutom är dom korkade eftersom dom samlar på invandrare för att få röster i valen. Förödande för Sverige.

 61. R. G

  R. G17 dagar sedan

  @Feinrizulwur Visst, Kulturmarksismen i dess "moderna" form dvs vad som pågår.

 62. Feinrizulwur

  Feinrizulwur17 dagar sedan

  Kan tyckas så. Men de är kulturmarxister allihop. En fråga som ALDRIG diskuteras. Kulturmarxistiska föreställningar dominerar media, skola och samhällsdebatten, men den får ej diskuteras än mindre ifrågasättas.

 63. Hugo Wieslander

  Hugo Wieslander17 dagar sedan

  Jag lyssnade inte på vad han sa men #Vänsterpartiet2022

 64. Feinrizulwur

  Feinrizulwur17 dagar sedan

  @Hugo Wieslander Lika fel som I allt annat. Åkesson kommer från Blekinge. BTW SD har många invandrare som stöder. Det är inte invandring I sig som är problemet. Det är OKONTROLLERAD invandring som är problemet.

 65. Hugo Wieslander

  Hugo Wieslander17 dagar sedan

  Arwen Galadriel SDs ledare är skånsk och skåne har varit danskt vilket betyder att SD styrs av en invandrare

 66. hunkenpunken

  hunkenpunken17 dagar sedan

  EXAKT så....Försäkringskassan slänger ut de som inte orkar kämpa mot dem...

 67. Mari Bjernland

  Mari Bjernland17 dagar sedan

  🤗😍🥰💖🌸🏅⚘🧚‍♂️🌟🕊😔🌅🤲❣

 68. S. A

  S. A17 dagar sedan

  Säger bara detta. Det är inte rasistiskt att rösta på SD. 1994 så flydde mina föräldrar flydde från krig, dem hade inget och dem var unga 20 åringar med i princip ingen framtid. Sverige gav dem en ny chans i livet och DEM TOG DEN. Det är skillnaden. Jag är född i Sverige och jag har sett MITT land, MITT Sverige, långsamt gå i bitar. Regeringen vi har idag är hopplös & destruktiv. Om jag (Som inte är etnisk svensk) kan rösta på SD så kan du. Jag älskar mitt land 🇸🇪💙

 69. S. A

  S. A11 dagar sedan

  @Christer Engström Helt rätt. 💙

 70. Christer Engström

  Christer Engström11 dagar sedan

  Förståndig människa du , man undrar hela tiden varför våran Regering. Vill ha knarkande knarkförsäljare o mördare o våldtäktsmän på Sveriges gator.

 71. Natalia Martnell

  Natalia Martnell17 dagar sedan

  Du har så rätt, Mattias! Det har regeringen är skadlig för folket i den grad att invandrare som själva har suttit 3-4 år på flyktingförläggningen fattar ingeting av det som pågår och säger: ni anar inte vad ni släpper in! Ni kommer en dag att gråta blod”.

 72. agges boys

  agges boys17 dagar sedan

  Det går ta mig tusan inte vänta till 2022!! det måste ske nu!!

 73. Jobroski King

  Jobroski King17 dagar sedan

  Är det inte ganska uppenbart vid det här laget att våra kära rikspolitiker har en annan arbetsgivare än svenska folket?..

 74. Gustaf Estberg

  Gustaf Estberg17 dagar sedan

  Sossarna, Vänstern, Centern och MP kommer göra ALLT för att valfuska till valet 2022. Om inte sittande regering byts ut NU kommer dom sitta kvar tills dom Islamistiska partierna får så pass mycket röster att dom vinner och Bang så har vi ett islamiskt styre och sharialagar. Det räcker inte att bara vara arg på nätet, facebook, knyta näven i fickan och gapa framför tvn. Vi MÅSTE ut och demonstrera och Verkligen visa sittande regering att vi inte accepterar som dom håller på och stå upp för Sverige som land om vi inte ska bli ett Mellanöstern 2.0 med sharialagar Väldigt snart. VAKNA Sverige för f.n innan det är försent!!! Det är det väldigt snart om vi inte gör något NU.

 75. Andreas Johnsson

  Andreas Johnsson17 dagar sedan

  Hade gärna sett att det faktiskt blir en ny folkomröstning

 76. Gösta Hellgren

  Gösta Hellgren17 dagar sedan

  Nyval Mattias och återvandring + ut ur EU annars är det nog kört.

 77. Rezgar Mahmudi

  Rezgar Mahmudi16 dagar sedan

  Va menar du me återivandring?!..

 78. Johnny Antonsen

  Johnny Antonsen17 dagar sedan

  Ut ur EU är inte lösningen i närmsta framtiden just nu... däremot vi kan använda och utnyttja och begränsa EU'S makt. För att vi ska komma ut EU så måste vi skapa en baltisk union med England, island, Norge Finland, estland och Danmark. För att få EU på knäna. Gå ut ur EU kommer bli en fruktansvärd kamp å göra det nu speciellt efter Englands Brexit.

 79. C Ö

  C Ö17 dagar sedan

  Tack Mattias. Du behövs. Kör hårt och tryck ner sittande vänsterinriktade regering i skorna. Redan nu så skulle MP behöva vara ur riksdagen likaså gubben Löven med anhang. Reinfälten ska vi bara inte prata om.

 80. Jimmy Tegnebrink

  Jimmy Tegnebrink17 dagar sedan

  Det handlar om valboskap, inget annat.

 81. Ingemar Broberg

  Ingemar Broberg16 dagar sedan

  Ja de som lever på bidrag och inte vill jobba sen har vi Barcelonaavtalet också

 82. Mikael Persson

  Mikael Persson17 dagar sedan

  Tjänstemanna ansvar måste införas så snart det går. Avpolitisera alla byråkrati och myndigheter. Sveriges bästa måste komma främst, inte personlig makt och framgång. Jag tvekar på att det ens går att avsätta Sossarna i nästa val(dom skapat en lag som gör att ingen kan ersätta dem.).

 83. Rodrigues Marcelo

  Rodrigues Marcelo17 dagar sedan

  Ni måste fight for Sverige! Räknar med mig! Marcelo Tommarp

 84. robbie1996ify

  robbie1996ify17 dagar sedan

  ''Erkände'' inte S nyss att våldet och immigrationen hör ihop? Trött på dubbelmoraler. Men tack SD för att ni fortsätter kämpa emot för allas bästa :)

 85. Roobidoobie

  Roobidoobie15 dagar sedan

  Nja, faktiskt så betonade Löfven, flertalet gånger, att det är våldet och misslyckad integrering som hör ihop. Han vill alltså påskina att det är Sverige och svenskarnas fel att våldet ökat i samhället (och att invandrarna är oskyldiga). Enligt S är det vi som misslyckats.

 86. robbie1996ify

  robbie1996ify16 dagar sedan

  @Jens Nilsson ja och det skrämmer mig att mycket är korrupt och att det svenska sverige flyter iväg.. Jag är bara 24 år men när jag var liten kunde man vara ensam i parken runt typ 18 tiden och då litade alla på alla och på så sätt lärde man sig känna andra barn då. Man hängde med främlingar och såg inget hot då för det fanns inga som idag.

 87. Jens Nilsson

  Jens Nilsson17 dagar sedan

  Ja, och därmed indirekt bekräftat sin agenda att rasera Sverige

 88. Ronnyqt

  Ronnyqt17 dagar sedan

  Ok, lycka till att få något gjort när EUs direktiv är i opposition mot Sveriges välfärd. Javisst ni kan få småskit gjort på kommunal nivå men sålänge vi är underordnade den globalistiska tyrannin kommer vi ta den i röven

 89. Mats Näsström

  Mats Näsström17 dagar sedan

  Regeringen gör verkligen allt för att helt förstöra landet, rent förjävligt!! Går det verkligen inte att få bort dom före 2022? Det är ett måste!!

 90. Anders Schoen

  Anders Schoen17 dagar sedan

  Jag är övertygad om att dom vet vad konsekvenserna är och att det är deras agenda. För vill man ett folk och ett land väl så kan man inte bedriva den politik dom gör och säga att det är pga naivitet. Därför att så som man våldför sig på folket skulle även en naiv person reagera på efter ett tag.

 91. Peter

  Peter17 dagar sedan

  Att inte bry sig om människor eller att vara korkad . . . Vad är värst ? ? En politiker som inte bryr sig om folk kan man ändå prata med och förhoppningsvis få att vakna och börja göra rätt ! (?) En politiker som är korkad har helt enkelt kapacitet att förstå och att besluta hur man ska göra . . . ! Jag är övertygad om att vi har en regering som består av korkade och (lätt-?)mutade politiker som lyder en "husse" som lovar feta belöningar till den som försvagar Sverige så mycket att en ekonomisk elit lätt kan ta över via sina bulvaner ! ! (?)

 92. Bengt Frantzen

  Bengt Frantzen17 dagar sedan

  Stefan Löven är fruktansvärt feg. Dansar efter centerns och miljöpartiets pipa. Han är så rädd att mista makten att han säljer ut sin själ och Svenskarnas framtid. Hur kan du se det svenska folket i ögonen och upprepa ditt mantra den svenska modellen. Det är ingen som tror på dina löften längre. Vi svenskar vill inte ha mer invandring. Vi klarar inte av det längre. Mer än 63 procent svenskar vill ej ha fler invandrare. Dom suger ut den svenska välfärden medan svenskarna får det sämre och sämre. Inte nog med att ni låter dom äldre dö utan du,c,mp svälter ut svenskarna som har byggt upp den så kallade välfärden. Du kommer att gå till historien som den största svikaren som funnits i vårt land. Kan du verkligen sova gott med tanke på vad gjort mot Sverige och Svenskarna???

 93. Marita Korneliusson

  Marita Korneliusson11 dagar sedan

  Olof Palme vänder sig i din grav på S jävla politik och samarbete med C, L och förbannade Miljöpartiet man kräks.

 94. Vostok Watchie

  Vostok Watchie15 dagar sedan

  “Vi svenskar”? Jo det stämmer, men inte på valdagen av någon icke förklarad anledning.

 95. Christer Engström

  Christer Engström15 dagar sedan

  Där fick du med det mesta 👍

 96. Lord Derban

  Lord Derban15 dagar sedan

  Helt rätt! Löfen är en landsförrädare!!!!

 97. DH

  DH16 dagar sedan

  Dansar efter centerns och miljöpartiets pipa. Stefan Löven danser inte efter c o miljöp. pipa. Han dansar efter Globalisternas pipa. Svenska politiker har inte mycket att säga till om i dag.

 98. Thomas Leion

  Thomas Leion17 dagar sedan

  Svensk ekonomi var förstörd av korrupt socialism långt innan invandringen tog fart....så ny svensk självbild är lika viktig

 99. CGG

  CGG17 dagar sedan

  Tummen upp! Tillhör den del av svenskar som inget har längre, det blir varmt vatten och ljummen luft i en vecka i månaden! Tack för det Löven och hans chef Lövin!

 100. Jonny Hedlund

  Jonny Hedlund17 dagar sedan

  2022 kommer det vara för sent, de måste bytas ut NU!!!

 101. SWEXIT TV

  SWEXIT TV12 dagar sedan

  Ju snabbare desto bättre

 102. Peter Carlsson

  Peter Carlsson17 dagar sedan

  Ja, man har saknat Mattias i riksdagsdebatterna, fantastiskt att han är på väg tillbaks, nu krävs det bara att vi andra kontrollerar rösträkningen så där inte blir något valfusk av sossarna, sen är vägen öppnad för ett systemskifte.

 103. Tobias Widjestam

  Tobias Widjestam17 dagar sedan

  Så sant som det är sagt de skiter väl i det här samhället uppenbart. De tycker inte om nationalstaten eller Svensson.

 104. James Fjong

  James Fjong17 dagar sedan

  Det kallas ondska !! Kanske folk börjar förstå snart. Socialdemokraterna är inte och har aldrig varit för folket.Dom har alltid varit för den superrika eliten och dess hantlangare.

 105. Monica Ericsson

  Monica Ericsson17 dagar sedan

  Måste vi vänta till 2022, tänk om dom valfuskar då också!?

 106. Surfa Gbg

  Surfa Gbg10 dagar sedan

  @Monica Ericsson Folket måste trycka på. Allt går att ändra på det gamla systemet är gammalt lätt att fuska med,,,,

 107. Monica Ericsson

  Monica Ericsson10 dagar sedan

  @Surfa Gbg Behövs säkert lagändringar för det dessutom, tror jag.

 108. Surfa Gbg

  Surfa Gbg10 dagar sedan

  @Monica Ericsson Det är folket som bestämmer ,det är det som är Demokrati , vi får samla in påskrifter till att börja med ,,,,

 109. Monica Ericsson

  Monica Ericsson10 dagar sedan

  @Surfa Gbg Men det kommer ju inte att bli någon förändring av valsystemet, eftersom regeringen inte vill!

 110. Surfa Gbg

  Surfa Gbg11 dagar sedan

  Stor risk för det. Valsystemet måste göras om till valet 2022, det är urgammalt det system som vi har idag,,,,

 111. XD !

  XD !17 dagar sedan

  Heja SD 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 112. Oh Yeah Yeah Swedish BTW

  Oh Yeah Yeah Swedish BTW17 dagar sedan

  förjävligt

 113. Hans Lindquist

  Hans Lindquist17 dagar sedan

  Om det nu inte blir fiffel i valet 2022 så har ni ett hårt jobb framför er!

 114. Kenneth Moh

  Kenneth Moh17 dagar sedan

  Återvandring, återvandring och åter återvandring. SD 2022.

 115. LeoLajnen eewewae

  LeoLajnen eewewae17 dagar sedan

  SD2022!!!!!!!

 116. Positive Rate

  Positive Rate17 dagar sedan

  Värsta är ju att det var nån jävla sosse som gick ut och sa att fri invandring skulle vara en bra idé. Invandringsfrågan är för mig viktig och därför röstar jag på er 2022 och 2026 osv.

 117. 123qwe456rty79uio 987dsa654hgf321lkj

  123qwe456rty79uio 987dsa654hgf321lkj17 dagar sedan

  Vi kan för i helvete inte ha in fler människor nu... De här politikerna är vansinnigt frånkopplade verkligheten.

 118. patrik jeppsson

  patrik jeppsson17 dagar sedan

  Spot on Mattias👍

 119. Benny öst

  Benny öst18 dagar sedan

  Helt rätt

 120. Seabound

  Seabound18 dagar sedan

  Kör hårt!

 121. Roland Larsson

  Roland Larsson18 dagar sedan

  Ni måste bidra till en snar avsättning av denna Sverigefientliga regering. Annars tror, och vet, jag att många Svenskar kommer ta till hårda metoder för att försöka avstyra ytterligare invandring. Vapenmakt är det enda som idioter ( inkl. regeringen) förstår.

 122. Agneta Ramberg

  Agneta Ramberg18 dagar sedan

  Tack! all hjälp till det svenska folket nu!🙏❤️🇸🇪