Jobbar man inom omsorgen ska man prata svenska!

Isabelle från Riks, intervjuar riksdagsledamot Ann-Christine From Utterstedt (SD), med anledning av statsministerns tal till nationen, pandemin och äldreomsorgen.
Tyckte du om inslaget och vill se mer? På Riks kanal hittar du samtliga videos:
setoos.info/cloud/92Oxzg1gRXf7awoRX3GG8g

Kommentarer

 1. karl kowalski

  karl kowalski20 dagar sedan

  Ni svenskar skiter i era gamlingar, det år sanningen.

 2. jan hallgren

  jan hallgren21 dag sedan

  stora delar av världen håller ögonen på sverige och undrar hur befattningshavare fungerar och tänker i detta land, hm...de besitter ju ingen tankeverksamhet alls är svaret! Hjärndödhet !

 3. anders anka

  anders ankaMånad sedan

  Språk Utbildning Måste vara ett Krav Annars Tjänste Fel.

 4. Mirag Tayfon

  Mirag TayfonMånad sedan

  i Tyskland till exempel ingen invandrare kan få tysk medborgarskap om man inte klara tyska språket test men många här i Sverige livet hela sitt liv utan att kunna pratar svenska eller integrera sig

 5. Fredrik Johansson

  Fredrik JohanssonMånad sedan

  Att arbeta i äldreomsorgen krävs undersköterske utbildning som hålls på svenska. Det är en gymnasiesutbildning så det är konstigt att de inte kan språket.

 6. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  Hörde Kasselstrand hålla tal på finska i Helsingfors. Ska bli kul att höra svetsloppan hålla tal på arabiska! Haha 🤣😃

 7. Stefan Svensson

  Stefan SvenssonMånad sedan

  Är detta en opartisk kanal

 8. Lillemor Danielsson

  Lillemor DanielssonMånad sedan

  ABSOLUT,INGA OUTBILDADE ELLER ICKE SVENSTALANDE PERSONAL SKA VARA VARKEN PÅ SJUKHUS ELLER VÅRDCENTRALER.HUR SVÅRT SKA DET VARA!

 9. Lillemor Danielsson

  Lillemor DanielssonMånad sedan

  Det är så,att vår regering är omotiverade i samhällsfrågor de sover. Det är de som är skyldiga till det som händer och kommer hända i framtiden men de ser väl inget som händer eller som kommer......vad fan tillbringar de dagarna med..??........??..........??

 10. Anita Tillberg

  Anita TillbergMånad sedan

  Prioritera kallas det visst! Det betyder att det finns ett val att också prioritera istället. Man kan riskera mycket om man inte väljer rätt. Som rätt röster i ett val.

 11. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Och politiker borde prata sanning. samnytt.se/morgan-johansson-s-prickas-av-ku-for-logn-om-minskad-invandring/

 12. Laila Williams

  Laila Williams2 månader sedan

  Rätt utbildning och kunna svenska är ett måste. Vi måste ha skyddsutrustning själva och kan inte förlita sig på att få hjälp utifrån. Regeringen sköter sitt jobb dåligt. Tar inte ansvar. Vanstyre

 13. Peter

  Peter2 månader sedan

  Sveriges regering klassar jag som kriminell sedan flera år , våra Demokrater visade snabbt att de var olämpliga att styra . . . Nu får väl USA liknande problem som de vi har ! (?)

 14. Peter

  Peter2 månader sedan

  Socialdemokrater , islamister och små barn har en sak gemensamt . . . När det går fel så är det ALLTID någon annans fel ! Det bevisades då S blev sura på Finland som hade beredskapslager istället för att elda upp allt så som Sverige gjorde !

 15. CGG

  CGG2 månader sedan

  Bristerna finns i regeringen, det är väl tydligt, sen skiter man i ansvaret, "de är de andra som skulle............................." Va fan! //C

 16. Kenth Andersson

  Kenth Andersson2 månader sedan

  Inom vården, ska man inte kunna prata flytande svenska om man bor permanent i Sverige oavsett vad man arbetar med ? Jag tycker att man självklart ska kunna prata svenska om man bor i Sverige annars har man inget i landet att göra, vad tycker och säger SD om det ?

 17. Constantine Blonch

  Constantine Blonch2 månader sedan

  Jag trodde aldrig att detta skulle hända med Sverige! Jag är mycket ledsen för att den här regeringen förstör det vackra landet. Hur ska Sverige ta slut? i ett fattigt land? I ett land fullt av okunniga människor vill de allra flesta inte eller är intresserade av att studera, de studerar bara om de får pengar och när pengarna tar slut? De hoppar som råttor när fartyget sjunker och de åker till ett annat land där de kan bo tack vare bidragen.

 18. Patrik Bergqvist

  Patrik Bergqvist2 månader sedan

  Kan jag få lite vatten tack ! Va ?

 19. Ingrid Arvidsson

  Ingrid Arvidsson2 månader sedan

  Språket ska ju vara verktyget, nyckeln, för att klara sig i ett land. Ta bort tolkandet och tolkarna. Så vet ni svaret sedan. Ja, ni ska behöva anstränga er.

 20. Ingrid Arvidsson

  Ingrid Arvidsson2 månader sedan

  Sluta med hemspråksundervisningen. Vi kan inte satsa 3 miljader på sfi och samtidigt ha hemspråk i skolan. Hur många miljarders felsatsningar blir detta? Då säger andra utifrån, att det är bra att kunna 4 språk eller mer. Ja, det är bra med ambitioner, men dessa folk är bra på att dölja vad dessa säger och menar på sina språk. Sedan, vad hjälper det mig med 10 språk om ingen vill eller tänker prata svenska med mig. Dessa som kan andra språk ska sedan ha tolk. Ja, Jesus, hur låter detta. Precis som det är.

 21. The Grey Pilgrim

  The Grey Pilgrim2 månader sedan

  Man ska kunna prata svenska oavsett vad man jobbar med här i Sverige. När jag jobbade på ett lager förut så jobbade jag tillsammans med en kille som inte kunde prata svenska, arbetet blev svårt med tanke på att jag inte fattade vad han sa. När jag åkte till soptippen en gång så kom det en arbetare från platsen som skulle hjälpa mig att sortera rätt sopor, han pratade inte svenska, det blev svårt när jag inte fattade vad han menade eller sa. Nuförtiden så sliter jag (som talar svenska) med att få ett jobb, medans dom som inte kan svenska språket blir anställda överallt. Detta är sinnessjukt.... och orättvist mot oss som talar svenska och sliter med att få ett jobb.

 22. FreeRunner PR2

  FreeRunner PR22 månader sedan

  Korkade kvinnor

 23. Alone told

  Alone told2 månader sedan

  Öppna ögonen. Sverige vill att dom äldre ska dö så snabb så möjligt. Varför? Ju för att en gammal människa kostar förmodligen 20 000 kr i månaden att ta hand om. Dom flesta som dör, beror inte på corona, det finns andra orsaker till det. Jag tror inte man vill slösa flera tusen kr för en människa som kommer att dö när som helst.

 24. poffa2

  poffa22 månader sedan

  Få hjälp av EU?? Ha ha. Vilken flopp.. Resten av EU har själv samma problem!! Hela den här pandemin är som en generalrepetition om något annat händer som är värre och har nu visat hur helt oförberedda vi är, och inte bara Sverige.. Kommer samhället och politikerna att lära sig något? Förmodligen inte. Det är för dyrt med beredskap.

 25. P J

  P J2 månader sedan

  Helt fel! Är man placerad på omsorgen skall man prata en sorts arabiska! Fråga vilken 82'a som helst!

 26. Liam B

  Liam B2 månader sedan

  Hej Zverige👍

 27. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata7772 månader sedan

  Man gav och ger morfin till dom äldre som kippar efter luft, som i det läget förvärrar deras omständighet och leder påskyndande till döden, man väljer bort syrgas som förmodligen skulle hjälpt åtskilliga att inte dö. Palliativ missvård före riktig livsbejakande vård! Man gillar att kväva ihjäl äldre, kan inte se en annan anledning, förutom mindre folk att betala för. Kärleksfull omvårdnad har kallnat, och kärleken överlag i regering och neråt i samhällsorganen! Man får inte ens säga som det är längre, för det är mer störande än det vedervärdigt onda man gör i aktiv handling, dessa två får absolut inte mötas, för Gud bevare oss, då kanske en förändring till det bättre och godare skulle kunna komma till stånd, och det får bara inte ske! Därför tystar man effektivt allt man kan! Eller så ord dribblar man bort allt ansvar, förhalar och bortförklarar, låtsas som om det rätta och goda inte går att uppnå, självklart inte när man med vilje så målmedvetet satsar på en djävulsk agenda istället med kurs mot N W O, som är vida mer större till sin natur än folk ens många gånger orkar eller vill medge! Många väljer att undertrycka det för det är en alltför obehaglig verklighet, det är därför som många benämner det som konspirationsteori, då tror man på något sätt att man slagit undan benen på verklighetens frammarsch! Självbedrägeri har många knep, men till ingen nytta och verkar fortlöpande bara till det värre!

 28. doop00

  doop002 månader sedan

  Självklart, Svenska folket måste ju förstå vad omsorgen säger, mycket viktigt.

 29. Bless Life

  Bless Life2 månader sedan

  Hahaha svensksr vill inte jobba i vården.. inte ta hand om sina äldre.. pinsamt så man skäms!!

 30. Bless Life

  Bless Life2 månader sedan

  Guess noot

 31. Hoppe

  Hoppe2 månader sedan

  Stå på er SD.👍🏻

 32. john lind

  john lind2 månader sedan

  Vi, Kristna, vet att Guds Son har kommit och gett oss förstånd, så att vi känner den Sanne, och vi är i den Sanne, i hans Son Yeshua HaMassiach (Kristus). Han är den Sanne Guden och det eviga livet. (1Jn 5:20) Vi vet att vi tillhör Gud och att hela världen är under den ondes kontroll. (1Jn 5:19) Varför förstår de inte vad Jag säger? Därför att de inte kan höra mitt Ord. De har djävulen till sin fader. Och vad deras fader har begär till, det vill de göra. Han har varit en mördare från början och har aldrig stått på Sanningens sida, eftersom Sanning inte finns i honom. När han talar Lögn, talar han av sitt eget, ty han är en Lögnare, ja, Lögnens fader. Men mig tror de inte, därför att Jag säger dem Sanningen. (Joh 8:43-45) Den som är av Gud lyssnar till Guds Ord. Men ni lyssnar inte, därför att ni inte är av Gud. (Joh 8:47) På samma sätt är det uppenbart vilka som är Guds barn och vilka som är djävulens barn: den som inte gör det rätta, är inte av Gud, ej heller den som inte älskar sin broder. (1Jn 3:10) Åkern är världen (den här tidsåldern, inom vilka vi, var och en tänker ut, och talar ut våra Ord/ ord och handlar efter vad vi har sått). Den goda säden är rikets barn, ogräset är den ondes barn. (Mat 13:38) Skördetiden är tidsålderns slut, och skördemännen är änglar. Som när ogräset samlas ihop och bränns upp i eld, skall det vara vid tidsålderns slut. Människosonen skall sända ut sina änglar, och de skall samla ihop och föra bort ur hans rike alla som blir andra till fall och lever i laglöshet, och de skall kasta dem i den brinnande ugnen. Där skall man gråta och skära tänder. Då skall de rättfärdiga lysa som solen, i sin Faders rike. Hör, du som har öron att höra med! (Mat13:39-43) Den som gör synd (talar vad hon ser och hör och känner) är av djävulen, ty djävulen har syndat ända från begynnelsen. Och GUDS SON uppenbarades för att han skulle göra om intet djävulens gärningar. (1Jn 3:8) Och just därför uppenbarades GUDS ORD, att Han skulle göra om intet djävulens gär-ningar. (1Jn 3:8b) Oss har GUD gjort levande, vi som var döda genom våra överträdelser och synder. Tidigare levde vi i dem på den här världens vis och följde härskaren över luftens välde, den ande som nu är verksam i olydnadens söner. Bland dem var vi alla en gång, när vi följde våra syndiga begär och gjorde vad köttet och sinnet ville. Av naturen var vi vredens barn, vi liksom de andra. Men GUD som är rik på barmhärtighet har älskat oss med så stor kärlek, också när vi ännu var döda genom våra överträdelser, att han har gjort oss levande tillsammans med Kristus. Av nåd är vi frälsta. Ja, han har uppväckt oss med honom och satt oss med honom i den himmelska världen, i Kristus Yeshua, för att i kom-mande tider visa sin överväldigande rika nåd genom godhet mot oss i Kristus Yeshua. Ty av nåd är vi frälsta genom tron, inte av oss själva, GUDS gåva är det, inte på grund av gär-ningar, för att ingen skall berömma sig. Ty hans verk är vi, skapade i Kristus Yeshua till goda gärningar, som GUD har förberett, så att vi skall vandra i dem. (Eph 2:1-10) Han har gjort oss till konungar och präster åt vår GUD, och vi skall regera på jorden. (Rev 5:10) Ty en konungens Ord är mäktigt, och vem kan säga till honom: 'Vad gör du?' (Ecc 8:4)

 33. Bosse Raven

  Bosse Raven2 månader sedan

  Jag arbetar inom omsorgen och det är skrämmande hur dålig svenska vissa kollegor talar och skriver. Samma sak gäller läsförståelse. Sverige - stollarnas och de inkompetentas paradis!

 34. Hans Lindquist

  Hans Lindquist2 månader sedan

  Tjaa..ett beslut som togs i början på 90 talet,ingen av regeringarna sedan dess har gjort något åt det.All beredskap blev borttagen,aldrig återställd.Svenska folket,res er upp och säg"STOPP!" "Vi har fått nog"

 35. Ghader Gholami

  Ghader Gholami2 månader sedan

  Knullar alla Sverigedemokrater ni är så jäkla korkade asså. Det klart att som jobbar kan svenska oxå annars hur kan man jobba då???

 36. Sven Olof hagge Hagström

  Sven Olof hagge Hagström2 månader sedan

  Hur kan folk göra tummen ner för videon när hon berättar vilka problem som de har stått inför. Ursäkta men det handlar om folk som dör ensamma och de kvävs till döds då paleativ vård har satts in. Jag förlåter Er aldrig S-MP och ni som röstar på dessa. Hoppas karma slår tillbaka. C OCH L sak samma nen inte dess väljare för de är grundlurade av Annie och Majoren.🩺💉⚰🪦⚘

 37. R T

  R T2 månader sedan

  Borde tvinga Löfven regeringen att se den här filmen innan den censureras bort! setoos.info/name/nH2ZzGd1f5OOZmM/video Sprid klippet!

 38. Göran Sandström

  Göran Sandström2 månader sedan

  Tack kloka kvinnor.......

 39. PrinceXzizar

  PrinceXzizar2 månader sedan

  SD 2020 SD 2022🇸🇪🇸🇪👍🏻👍🏻

 40. Berth Dahlgren

  Berth Dahlgren2 månader sedan

  Sverige ett rike i förfall..

 41. Droneeffect

  Droneeffect2 månader sedan

  Landsfadern pratar är en parodi. Han är bara tvungen. haha

 42. Switchgamer

  Switchgamer2 månader sedan

  Na mate, det här e ba dumt

 43. Sven-Olov Sundell

  Sven-Olov Sundell2 månader sedan

  Det var storbonden Göran Persson som brände upp hela beredskapslagret av skyddsmateriel i Värtans värmeverket kalla kriget var slut vi behöver inte spara det ?? Vi vet nu att HSB hade fel.

 44. Aaliyah Machuca

  Aaliyah Machuca2 månader sedan

  Jag skydda min mamma på heltid, jag fick lägenheten 2 veckor innan när coronavirus kom, fick vända om o flytta tillbaka, hemtjänsten fungerar väldigt dåligt många prata dåligt Svenska som jobbar. Dåligt utveckling av Regeringen och EU mörkar problem.

 45. Furballs Nest

  Furballs Nest2 månader sedan

  Alla ska få en chans att arbeta! Stå upp mot rasism

 46. grutur grutursson

  grutur grutursson2 månader sedan

  Vilken jävla jubel idiot du är... Låter som om du är rasist själv och hatar blonda/svenskar!? Dra åt helvete ditt ass..

 47. Josefin Bertilsson

  Josefin Bertilsson2 månader sedan

  @Furballs Nest och så länge dom vill anstränga sig och bidra med något lärara sig saker, bli en del av svenska folket så ser inte jag det som något problem det är bara bra! Och så ska det fortsätta att vara också tycker jag. Självklart ska väll alla ha en chans att ta del i arbetslivet, men om vi alla tänker så det kommer tyvärr inte att hålla i längden, hur skulle det se ut med en som börjar jobba på ett äldreboende som har noll koll kan inte språket eller något det skulle inte bli så bra. Då kan ju en kriminell börja arbeta med i inom omsorgen för han måste ju få en chans. Man kan inte tänka så!

 48. Josefin Bertilsson

  Josefin Bertilsson2 månader sedan

  @Furballs Nest jag tycker inte du ska lägga upp en diskussion på det sättet genom dra det fula kortet att kalla mig för dum blondin. Redan där visar du vad du är för en person. Majoriteten av dom invandrare som har kommit hit försöker inte ens att anpassa sig för Sverige många av dom drar sig in i det kriminella livet och lever på statens pengar. Vi prioriterar invandrare först i samhället jag tror faktiskt inte att du har någon som helst aning om vad Sverige gör för invandre medans pensionärer får gå och leta pant på gatorna för att dom inte prioriteras. Jag tycker du ska läsa på om rasism och vad det innebär. Att Sverige sätter ett krav att kunna vårt språk är inte i närheten av rasism.

 49. Furballs Nest

  Furballs Nest2 månader sedan

  @Josefin Bertilsson låt invandrarna lära sig svenska först då? Dum blondin

 50. Josefin Bertilsson

  Josefin Bertilsson2 månader sedan

  Detta är inte rasism läs på om rasism sen kan du prata. Det är en självklarhet för alla som jobbar inom omsorg att det ska vara ett krav att kunna vårt språk. Tänk dig att du är en brukare eller en patient hos en läkare eller i något annat sammanhang. Tänk dig att du är hos en sjuksköterska, du är en brukare som har mycket stöd och behov och behöver hjälp med att lägga om dina stora sår på benen, du har svårt för det sociala och du lider av socialfobi och har svårt för att prata med personer. Tänk dig att du sitter där med dina sår i vädret och förstår ingenting fast du behöver någon som pratar tydligt och långsamt med dig för att du ska förstå situationen och all information din undersköterska ger dig. Men den här undersköterskan kan inte svenska hen har bott i sverige i ett år. Redan där spricker kommunikationen och det blir en otrygg situation för båda två. Kommunikation är bland det viktigaste som finns inom omsorg. Finns det ingen kommunikation så är det inget bra socialt samspel vilket är väldigt viktigt. För i omsorgen så pratar man otroligt mycket man jobbar liksom med människor man träffar olika personer hela tiden med olika behov. Därför är är det en självklarhet att man ska kunna vårt språk. Egentligen borde det vara ett krav i vilket yrke som helst tycker jag.

 51. Styliten

  Styliten2 månader sedan

  Kasta ut Roland Hagström ur partiet! SD degenererar! Låt inte SD bli smittat av extremhumanism, PK-oralism och godhetsmissbruk!!!

 52. R. G

  R. G2 månader sedan

  Absolut.

 53. Ronny Andersson

  Ronny Andersson2 månader sedan

  Det är sjukt hur vi behandlar våra äldre och istället satsar på invandrares integration. Vad är det för politiker vi har i ledning. De skulle betraktas som landsförrädare som de är.

 54. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kanske för att vi svenskar är för fina för att jobba inom äldreomsorgen. Varför jobbar inte du med gamla, om du nu tror att du kan göra ett bättre jobb?

 55. Peter Carlsson

  Peter Carlsson2 månader sedan

  Allt för att det ska se fint och bra ut i statistiken för utlandsfödda som har arbete, och för att förhindra återvändande då de flesta saknar tillstånd för ett uppehållstillstånd, då tar kommunerna vid ochså ger dessa analfabeter ett arbete, som igentligen är skattefinansierat och igentligen inte blir ett riktigt jobb heller som ska räknas i rätt statestik, och all denna plåstring på problemen får en dålig effekt, den effekten syns nu!!!

 56. Svensk Otaku

  Svensk Otaku2 månader sedan

  Hur fan är detta ens en diskution?

 57. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Jag vet inte. Vet du? Du diskuterar ju.

 58. Tobias I

  Tobias I2 månader sedan

  Isabelle har jag inte sett tidigare. Tyckte hon var duktig och trovärdig. Hoppas att se mer av henne i intervjuer med SD

 59. Molly Polen

  Molly Polen2 månader sedan

  Det stämmer har jobbat på en gruppboende ( innan pandemi). De sista åren till pensionen har varit mycket slitsamma, p,g, av nya arbetskamrater som kunde inte svenska, och kunde inte utföra jobbet på en rätt sätt. Man fick jobba dubbelt, för att de fattade så lite av svenska språket. Värst var när de fick lov att medicinera de äldre. Då fick man gå efter de och kola att rätt person fick rätt medicin, därför att man ville inte att det ska hända en olycka när man hade samma pass med sån person. Själv fick jag grundligt vård biträdde och undersköterska Utbildning, sammtidit Valbar kurs i psykiatri med praktik plac på gruppboende och sjukhus ca år 2000., men de nyanlända som kom 2015 fick inte det.

 60. joel-helene bryntesson

  joel-helene bryntesson2 månader sedan

  Dom äldre ligger på sina rum och har svårt att anda och sedan ger man morfin för att påskynda döden, saknar ord för vad man känner.

 61. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Du kanske inte känner något? Jag har alltid ord för vad jag känner.

 62. Peet Native man

  Peet Native man2 månader sedan

  Det är dags att vi börjar trillverka vår egen utrustning !! DÅ menar jag allt från munskydd till matransoner !! Det skulle skapa massor med jobb i den nya tiden vi lever i med virus och krigshot !! Högre krav på de som jobbar inom älderomsorgen! Tillhör själv riskgruppen då jag ahr diabetes och nedsatt imunförsvar !! jag har INGEN !! son handlar åt mig jag har gått ner 13 kg sedan maj 2020!! det på grund av denna pandemi jag har fått ransoner min mat , tur att man har haft ett lager som snart är tomt dock ! Vad gör jag sedan ! Hur många är i min situation ? Reumatiskt Skjuk medelålder man!!

 63. sune stjern

  sune stjern2 månader sedan

  BLUFF andra våg! detta handlar egentligen om en världsomfattande DIKTATUR absolut ingenting annat ! som är planlagd av FN/NWO EU WHO VÄRLDENS STORBANKER en kommunist KABAL som nu styr världen genom totalitär DIKTATUR ABSOLUT !.....

 64. arnarne

  arnarne2 månader sedan

  Självklart borde det vara ett minimikrav på att man kan kommunicera med de gamla människor man skall vårda. Det här är verkligen helt åt h-e och gör mig SÅ förbannad!

 65. Daniel Svärd

  Daniel Svärd2 månader sedan

  Glöm inte att det är max 8 personer som gäller vid begravning nu!

 66. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  8 st i en grav? Blir att gräva!!

 67. C Ö

  C Ö2 månader sedan

  Varför har vi inte lyckats skydda dom äldre? Mkt lätt svar. Vi har en regering som skiter i oss vanliga och tror att coviden är en sorts lek eftersom de inte fattar någonting om allvaret i det hela. Givetvis så måste man kunna svenska, för att jobba med människoliv, en självklarhet.

 68. Tommy Engdahl

  Tommy Engdahl2 månader sedan

  Socialdemokrater skall löpa gatlopp för der de gjort under framförallt de sista 20 åren. Skäms Sossar

 69. Jeanette Lettegård

  Jeanette Lettegård2 månader sedan

  Instämmer helt!

 70. Roger Pettersson

  Roger Pettersson2 månader sedan

  Det är helt vansinne. Någon måste skratta enormt mycket över detta kaos. Påminner om Ronjarövardotters småfnattar "vaffö gö dom på dette vise"

 71. Peter Rosqvist

  Peter Rosqvist2 månader sedan

  Rumpnissarna för tusan...……..

 72. Carin Sundqvist

  Carin Sundqvist2 månader sedan

  Min mor bodde på ett äldreboende. Hon kunde Ej kommunicera med de anställde pga dålig svenska. Otroligt

 73. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kunde hon inte svenska?

 74. Patrik Gustavsson

  Patrik Gustavsson2 månader sedan

  Tacka sossarna för allt elände. Jävla landsförrädare hela bunten.

 75. Rapalaron

  Rapalaron2 månader sedan

  Tegnell har haft fel från första dagen. Kan du förstå att Australien vill låna den nollan.

 76. cq korom

  cq korom2 månader sedan

  En sån här intervju kommer aldrig att sändas på SVT!

 77. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  Nä, aldrig. Vad är det för land vi lever i?!

 78. Peter Rosqvist

  Peter Rosqvist2 månader sedan

  Dessvärre...…..

 79. Camilo Camilo

  Camilo Camilo2 månader sedan

  Ni vill inte ha alls invandrare.

 80. Camilo Camilo

  Camilo Camilo2 månader sedan

  @Jack Nisson Jag tror på bara en enda Gud. Vi ska ta hand om varandra. Jag måste göra rätt. Du måste göra rätt. Vi bör göra rätt. Alla borde göra rätt.

 81. Jack Nisson

  Jack Nisson2 månader sedan

  Invandrare är ett gigantiskt begrepp. Jag tror ALLA känner invandrare som kan svenska, arbetar och har integrerat sig. Därefter finns det människor som inte vill lära sig svenska, inte vill arbeta, inte vill integrera sig och många vänder sig mot kriminalitet. Varför det? När man flyttar till ett nytt land gör man det man kan för att passa in och förhoppningsvis få ett bra liv. I Sverige verkar en del inte vilja det. Exakt varför kan vara olika, men är lika dumt oavsett. Flyttar jag till Spanien, Nordkorea eller Peru är det självklart för mig att leva efter deras regler, lära mig deras språk och göra vad jag kan för att bidra med något. Detta borde vara självklart för alla människor, men just i Sverige och gällande en del invandrare är det inte det. Varför?

 82. Inga-Lill Karlsson

  Inga-Lill Karlsson2 månader sedan

  Jag har hört,att det är väldigt många SD väljare i,Stockholm..Men herregud vart är ni då det är möten?

 83. C Ö

  C Ö2 månader sedan

  Precis.👍

 84. Pär Högbom

  Pär Högbom2 månader sedan

  Ingen svenska inget Sverige. 🤔

 85. goran duste

  goran duste2 månader sedan

  Språket är väl a och o begriper alla utom vänsterpacket som bara vill ha in migranterna i jobb statistiken. Kan man inte språk och sköta sin och hygien går det inte så bra.

 86. goran duste

  goran dusteMånad sedan

  @Musse Pung är 68 år så mitt arbetsliv är över. Ja svenskan är det bara bra med kan läsa ,skriva förstå en arbetsbeskrivning. Du verkar vara en liten besserwisser som gärna klankar ner på petitesser. Nu är mina skoldagar över . Jag betackar mig för löjliga kommentarer om ett skriftligt omdöme.

 87. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kanske för att vi svenskar är för fina för att jobba inom äldreomsorgen. Varför jobbar inte du med gamla, om du nu tror att du kan göra ett bättre jobb? PS: Hur är det med svenskan?

 88. Pär Högbom

  Pär Högbom2 månader sedan

  Prata svenska......är inte de rasistiskt. 🤔

 89. Pär Högbom

  Pär Högbom2 månader sedan

  @C Ö mycket väl talat. 👍👍👍👍👍

 90. C Ö

  C Ö2 månader sedan

  @Pär Högbom Ja tom när man är på vårdcentralen så finns där foldrar på arabiska. Går man på tex Erikshjälpen så finns öppettiderna på arabiska. Va sjutton ska dom hit att göra om de inte vill tillägna sig språket. Denna evinnerliga servering på ett fat att underlätta för dem gör ju självklart att de aldrig kommer att lära sig svenska. De blir ju bortskämda både med det ena och det andra.

 91. Roger Pettersson

  Roger Pettersson2 månader sedan

  @Pär Högbom Alltså, det kan ju inte vara rasistiskt att inte vilja ha främmande makt i ens eget hem. Spelar ingen roll om ras, kön, sexuell läggning eller religion. Naturen tar ingen hänsyn. Är vargen hungrig så biter han, inte för att han är rasist. Gör han det inte, så är det han som dör. Kortfattat, överlevnad. Kulturkrig om så vill.

 92. Pär Högbom

  Pär Högbom2 månader sedan

  @C Ö ja, vi är nog snart där är jag rädd. Åsså är en del förvånade att de finns rasism. Vem fan har orsakat de. 😡

 93. C Ö

  C Ö2 månader sedan

  Klart som fan att det är rasistiskt. Helst så vill väl regeringshelvetet att vi ska prata arabiska.

 94. Inga-Lill Karlsson

  Inga-Lill Karlsson2 månader sedan

  Personalen GLÖMDE kontakta röntgen efter min hjärnskakning satt 7timmar på hård plaststolar i väntrummet,vilket gjorde hemsk smärta i ryggen dagarna efter..Sahlgrenska akuten.Inte särskilt inkännande personal..Bara några få i väntrummet.

 95. Jan Tillman

  Jan Tillman2 månader sedan

  finns ingen regering!!!!!

 96. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Jo!

 97. Martin Ericsson

  Martin Ericsson2 månader sedan

  Ååånää inte skall man behöva tala svenska i Sverige.. ska inte vi lära oss Arabiska när vi skall ha vård i vårt land..Vi kan väl inte begära det av de sk medborgarna.

 98. Martin Ericsson

  Martin EricssonMånad sedan

  @Musse Pung nr 1 jag har jobbat sedan jag var 16år jag har ett jobb som anställd och ett Aktiebolag lille vän och har jobbat hela mitt liv. Nr2 mina systrar är i sjukvården och har jobbat hela sina liv och vi är inga småbarn utan är fullvuxna. Så jag tycker du ska snacka mindre och gå ner och söka dig ett jobb själv..

 99. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kanske för att vi svenskar är för fina för att jobba inom äldreomsorgen. Varför jobbar inte du med gamla, om du nu tror att du kan göra ett bättre jobb?

 100. Rapalaron

  Rapalaron2 månader sedan

  Hur fan kan man har svenskt utbildning när man inte kan talar Svenska. Vården anställer som SVT inte på kompetens men på hudfärg.

 101. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  @Peter Rosqvist Jag är fullt medveten att det finns svenskar som jobbar inom vården. Problemet är att det är svårt att rekrytera svenskar till äldreomsorgen. Tror du verkligen att man medvetet väljer en person som inte kan språket före en som kan? Så är det inte. Man är tvingad att ta det man har för antalet äldre som behöver vård ökar. Vi blir allt äldre. Man blev inte så gammal förr i tiden. Tyvärr så är inte vårdyrket uppskattad bland yngre. Man vill hellre bli mäklare.

 102. Peter Rosqvist

  Peter RosqvistMånad sedan

  @Musse Pung Du, det är många svenskar som arbetar inom äldrevården. Till alltför låg ersättning. Jag vet om flera. Och i dessa pandemiska tider är jag mycket tveksam till att någon skulle tacka nej.

 103. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  @Rapalaron Vad skrev han? Clamydia? Kanske fejkare?

 104. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kanske för att vi svenskar är för fina för att jobba inom äldreomsorgen. Varför jobbar inte du med gamla, om du nu tror att du kan göra ett bättre jobb? PS: Hur är det med svenskan?

 105. Rapalaron

  Rapalaron2 månader sedan

  @Peter Rosqvist Där har jag också varit med om. En stafettläkare från Indien. Sen skrev han påhitt i mitt journal.

 106. Kp Kpkp

  Kp Kpkp2 månader sedan

  Fyfan jag släppte tårar vad fint sagt

 107. Birgitta Andersson

  Birgitta Andersson2 månader sedan

  Så sorgligt att dom gamla fick dö ensamma, på grund av regeringens inkompetens😥

 108. Peter Rosqvist

  Peter Rosqvist2 månader sedan

  Tyvärr......

 109. Feinrizulwur

  Feinrizulwur2 månader sedan

  Konsekvens av brist på Vitamin D3, K2, och zink. Det har många gamla och konsekvenserna syns i statistiken. Nytt Njae. Bara 100 år gammalt.

 110. Kojak

  Kojak2 månader sedan

  Nu får ni fan i mig lägga ned tjafset om Corona ‼️🤬 Det är bara en Hoax för att stänga ned världen För det globalisterna vill genomföra The Great Reset 🤮🤬🤬 www.nordfront.se/coronahysterin.smr

 111. Kojak

  Kojak2 månader sedan

  @P J Ta reda på fakta innan du öppnar munnen ‼️

 112. P J

  P J2 månader sedan

  Troll, bra försök.. kommer denna kommentar upp på Sweddit eller en annan ''New age'' liberalsajt så vet vi. ''KoLlA SvÄrJe VäNnEr TråR AtT KorOnnA är FajK!''

 113. kalle stropp

  kalle stropp2 månader sedan

  Ett stort problem är att vissa inte riktigt vet om att dom tjööötar helt obegriplig svenska. Här har vi ett tydligt exempel. setoos.info/name/uIa3tqiDimaRk3w/video Tur ändå att journalisten kör en kortfattad sammanfattning i slutet🤣 Nu finns det en textad version: setoos.info/name/2K--tmSKe3eIhJo/video

 114. Kim

  Kim2 månader sedan

  Enbart grejjen att de avlivar människor med morfin och lugnande tycker man vore nog för Svensken att reagera...... Är du vaken???????

 115. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Nä. Jag är inte vaken. Jag har tagit morfin.

 116. Patrik Bergqvist

  Patrik Bergqvist2 månader sedan

  Heroin hjälper men morfin ger andnings problem .

 117. Mariannr Kvarnström

  Mariannr Kvarnström2 månader sedan

  @Sofie Seeker dessa patienter som fick morfin skulle haft syrgas istället så hade dom kanske tillfrisknat o levt lite till

 118. Sofie Seeker

  Sofie Seeker2 månader sedan

  @Gun Kembel okej, önskar dig en trevlig kväll och god nattsömn 🤍...

 119. Gun Kembel

  Gun Kembel2 månader sedan

  @Sofie Seeker har inte mer att säja så om Du nu vill fortsätta så räkna inte med mitt samtycke

 120. R T

  R T2 månader sedan

  Nu får ni hoppa av pandemitåget! Det finns ingen pandemi, då skulle 10 tals miljoner människor världen över avlidit!!

 121. CaptainAwasome

  CaptainAwasome2 månader sedan

  @R T Det beror på om du godkänner John Hopkins Medicinska Universitetet?

 122. R T

  R T2 månader sedan

  @CaptainAwasome Kan du verifiera dom påstådda siffrorna, eller du litar blint på vad media samt skräckpropagandisterna matar dig med?

 123. R T

  R T2 månader sedan

  @Robert Stor spridning över stora delar av världen och drabbar många individer = Epidemi! D F!

 124. Robert

  Robert2 månader sedan

  Pandemi = Stor spridning över stora delar av världen och drabbar många individer ,Vad är det du inte förstår med Pandemi?

 125. CaptainAwasome

  CaptainAwasome2 månader sedan

  1.39 miljoner har dött än så länge så 10 miljoner kan det mycket väl bli med tiden.

 126. mr poly

  mr poly2 månader sedan

  Ja fattar man inte att det är svenska man pratar med barn och gamla i Sverige så har man ingenting här att göra, våran CP statsminister fattar inte det simplaste.

 127. mr poly

  mr polyMånad sedan

  @Musse Pung jag gör det läs min text en gång till

 128. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  @mr poly Efter att ha knäckt koden så lyckades jag komma fram till att du inte klarar det svenska språket i skrift. Läs din text en gång till och gör om. God jul.

 129. mr poly

  mr polyMånad sedan

  @Musse Pung Var det något du inte förstod av min kommentar?

 130. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Hur är det med din svenska?

 131. Julius Tomt

  Julius Tomt2 månader sedan

  Bara begära att få någon som man kan förstå. Tolkhjälp gäller knappast alla.

 132. maurizio sant

  maurizio sant2 månader sedan

  Sverige är arabiskt nu. 7k vill ha det så.

 133. maurizio sant

  maurizio santMånad sedan

  @Lillemor Danielsson Varje dag👍

 134. Lillemor Danielsson

  Lillemor DanielssonMånad sedan

  Hjälper inte skriva av sig skiten man känner,UT OCH DEMONSTRERA

 135. maurizio sant

  maurizio sant2 månader sedan

  @Patrik Bergqvist Deras "demokrati" framröstad till 82,5%.

 136. Patrik Bergqvist

  Patrik Bergqvist2 månader sedan

  @maurizio sant Som Hbgare stod vi på er sida men såg hur resten av landet bojkottade Sjöbo. Vi trodde att Glistrup kunde hjälpa till men han blev också tystad

 137. poffa2

  poffa22 månader sedan

  @Patrik Bergqvist Tja med en import på 145-165.000 tusen MENA-invandrare varje år så har våra politiker och aktivister gett bort Sverige och tvingat svenskarna att bekosta det hela. Det är ingen som ens vet om Sverige har 10 eller 11,5 miljoner invånare samt vilka som är invandrare??

 138. Stefan Nilsson

  Stefan Nilsson2 månader sedan

  Jag som arbetslös har haft svårigheter att prata med arbetsförmedlingen och försäkringskassan via telefon för att dom som svarar kan knappt prata svenska. Båda är offentliga myndigheter, men man säger åt en person som knappt kan språket att svara på telefonsamtal. I en sådan position så ska flytande svenska vara ett krav.

 139. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  @Stefan Nilsson Om en analfabet från mellanöstern konkurrerar ut en svensk på arbetsmarknaden så måste det vara ett allvarligt fel på svensken. Kan också vara att araben jobbar alla dagar och vabbar mycket sällan. Min erfarenhet, på mitt jobb, är att de flesta svenskar myglar och stannar hemma för ofta. Måndagssjuka är också vanligt. Tyvärr så är det så.

 140. Stefan Nilsson

  Stefan NilssonMånad sedan

  @Musse Pung Om en vit svensk man och en arab söker till samma jobb, vem tror du får jobbet???

 141. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Du är arbetslös för att du inte vill jobba. Om en arab, som inte kan svenska, kan ordna ett jobb, men inte du, då måste det vara något fel på dig. Eller, du kanske bara är lat.

 142. Martin Ericsson

  Martin Ericsson2 månader sedan

  De som i regel är på arbetsförmedlingen idag är inte svensktalande därför behövs inte svenska språket där.. Du vet vi är minoritet snart ändå..

 143. Mendaharin Tusca

  Mendaharin Tusca2 månader sedan

  inte bara äldreomsorgen, vårdcentralerna också. Man verkligen drar sig för att gå dit eftersom det är så sällsynt med läkare som talar svenska väl nog för väl fungerande tvåvägskommunikation, det är svårt nog att få dem att lyssna utan det hindret till att börja med, och eftersom det är så svårt att få dem fatta vad problemet är och att få dem att ta det på allvar är det väldigt svårt att få den vård man kanske behöver.

 144. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kan vara så att det inte finns så tillräckligt med svenskar som vill bli läkare. Vad tror du?

 145. SvS Hustomte

  SvS Hustomte2 månader sedan

  Löfven har alltid en tendens att skylla på andra, så jag skulle inte bli förvånad om han skulle skylla de höga dödstalen i Sverige på Finlands regering! Tyvärr så nämndes inte vikten av D-vitamin för de äldre, många länder i Europa ger nu gratis D-vitamin tillskott till den äldre delen av befolkningen, men självklart behöver alla det! Svenska forskare hävdade i Aftonbladet (kors i taket) att många dött i onödan i Sverige pga D-vitaminbrist.

 146. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Jag skyller på Corona.

 147. Lillemor Danielsson

  Lillemor DanielssonMånad sedan

  De har även dött pga att människor inte fattar något +dålig hyigen så jävla ansvarslösa mot varandra

 148. Julius Tomt

  Julius Tomt2 månader sedan

  FHM trodde väl inte ens viruset skulle nå Sverige.

 149. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Så går det när man knullar får på utlandsresor.

 150. Julius Tomt

  Julius Tomt2 månader sedan

  Mycket bra ni pumpar ut dessa klipp på SEtoos m.m Nu gäller det att både synas och höras i alla sociala medier och upplysa svenska folket.

 151. margit mattsson

  margit mattssonMånad sedan

  Lönlöst i dagsläget.

 152. 1 ace

  1 ace2 månader sedan

  När svenskar frågade efter hjälp från Finland så fick dom världens bästa savr nämligen : citat. Enligt Finsk lag skall beredskapslagren bara få användas inom Finland. Hurra se och lär Sverige*******************

 153. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Hur är det med svenskan?

 154. Julius Tomt

  Julius Tomt2 månader sedan

  Som om att först kasta bort sin egen mat,sedan fråga bordgrannen om man kan få smaka lite. Sverige i ett nötskal! Behöver en förmyndare omgående. Trump är ju ledig efter Januari. Han kan ju sköta sverige över Twitter fram till valet.👌

 155. Gun Kembel

  Gun Kembel2 månader sedan

  Inget ljud

 156. micke wingemyr

  micke wingemyr2 månader sedan

  Hur Fan Får Detta Ske!! Tamefan Otroligt!!

 157. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kanske för att vi svenskar är för fina för att jobba inom äldreomsorgen. Varför jobbar inte du med gamla, om du nu tror att du kan göra ett bättre jobb? PS: Hur är det med svenskan?

 158. nilgor70

  nilgor702 månader sedan

  Du vet, man ska inte ha stor bokstav i början av vartenda ord. Bara i början på en ny mening. Så du skulle ha skrivit så här: "Hur fan får detta ske!! Tamefan otroligt!!

 159. Benny öst

  Benny öst2 månader sedan

  Att ens låta outbildade jobba är sjukt tillstånd.

 160. margit mattsson

  margit mattssonMånad sedan

  Själv fick jag LÅNG UTBILDNING för att jobba inom vården.

 161. Sven Olof hagge Hagström

  Sven Olof hagge Hagström2 månader sedan

  Vi har sett detta på nära håll. Att kalla det omsorg är en skam. Inte bara språkokunskap eller läsförståelse, det är religions skillnader också. Min vän hade en egen lägenhet på ett serviceboende och inne hos henne räknades allt som att hon var en vanlig hyresgäst. Fungerar som hotell all include med omsorg. Min vän älskar djur och vi hade vår hund med till henne. Då var det en mörkhyad man muslim som skrek som en dåre så fort vi hade hunden med, han vrålade på min vän, DU HAR BESÖK 5-6 ggr om min vän satt på balkongen och lapade sol. Vi stod hela tiden vid vännens lägenhetsdörr och väntade tills hen kom. Jsg tyckte synd om den mörke mannen att vara så rädd för en hund . Bestämde mig för att prata med honom och fråga om han ville hälsa på hunden för att skräcken skulle klinga av. Döm till min förvåning då han svarar jag är inte rädd för hunden utan vi muslimer anser att hundar är orena deras saliv och vi måste tvätta oss 7 gånger varav en i jord. Annars kan de inte be. Vi fortdatte att ta med vår hund till vår vän att se hennes glädje när han snosade mmed henne var en obetaalbar känsla.

 162. Andreas Johnsson

  Andreas Johnsson2 månader sedan

  Särskilt med tanke på att folk som inte kan språket får jobben, det e också sjukt

 163. 1 ace

  1 ace2 månader sedan

  Om jag som svensk flyttar utomlands så lär jag inte få jobba inom vården utan att kunna det landets språk.

 164. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Mina grannars föräldrar har bott i Spanien sen sent 60-tal, och de kan inte ett ord spanska. Dels så bor de i ett kvarter där det bara bor skandinavier. Ett riktigt blattekvarter.

 165. Switchgamer

  Switchgamer2 månader sedan

  @P J jo men vafan då är det annorlunda om man ba kan arabiska eller ngt, men om det är engelska så är det helt okej

 166. P J

  P J2 månader sedan

  @Switchgamer Asså, många av dessa som inte talar svenska i Sverige kan inte engelska eller skrift..

 167. Switchgamer

  Switchgamer2 månader sedan

  Jo det kommer du XD asså jävla p12. Så länge man kan engelska så kan man jobba nästan i alla länder

 168. Lorens

  Lorens2 månader sedan

  Den stora frågan är hur dessa människor fick läkar jobbet om det visade sig att dem var outbildade. Om man ska vårda äldre som pratar bara svenska då är det bra att lära sig förståelig svenska. Om jag är läkare/underskötare och ska jobba på äldreboende i Tokyo. Då är det super viktigt att kunna prata japanska. Äldre behöver någon att prata med så att han eller hon förstår.

 169. Lorens

  LorensMånad sedan

  @Musse Pung för att göra det enkelt. Jag jobbar inte som läkare eller undersköterska. Inte det jag läser i gymnasiet, jag läser teknik. Men man kan tycka att när det flesta i äldreboenden bara pratar svenska då är det bra att undersköterskorna som jobbar där också pratar begriplig svenska. Min svenska är väl bra. Det är det enda språk jag talar förutom Engelska.

 170. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kanske för att vi svenskar är för fina för att jobba inom äldreomsorgen. Varför jobbar inte du med gamla, om du nu tror att du kan göra ett bättre jobb? PS: Hur är det med svenskan?

 171. Molly Polen

  Molly Polen2 månader sedan

  Kommunikation på en gruppboende är avgörande!

 172. Lorens

  Lorens2 månader sedan

  @Sofie Seeker det var undersköterska jag menade. Jag använde fel begrepp sorry. Men ändå tycker jag att om man skall ta hand om de äldre i Sverige där många kan bara svenska. Då är det väl bra att man som undersköterska kan begriplig svenska. Sen det som du nämner är säkert sant. Kommunikation tycker jag är viktigt.

 173. Sofie Seeker

  Sofie Seeker2 månader sedan

  @Lorens Om vi önskar förändringar så är det väl bäst om vi först läser på litegrann... Läkare arbetar inte på äldreboenden. Personalen på boenden består av undersköterskor och vårdbiträden. Deras chefs grundutbildning är ofta socionom. För patient finns i olika utsträckning i olika kommuner också möjlighet till besök av sjuksköterska som i sin tur i olika utsträckning kan nå och konsultera primärvårdsläkare....

 174. Lemelle

  Lemelle2 månader sedan

  Erbjud regeringen vård av invandrare med språksvårigheter om dom råkar bli sjuk i covid

 175. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Kan vara så att det inte finns så tillräckligt med svenskar som vill bli läkare. Vad tror du?

 176. åke jansson

  åke jansson2 månader sedan

  så sant så sant

 177. Ulf Roos

  Ulf Roos2 månader sedan

  Varför höll svetsaren tal till nationen på svenska, när hans väljare endast pratar arabiska?

 178. Michael Pettersson

  Michael PetterssonMånad sedan

  Arabiska lär väl bli obligatoriskt andra språk att lära sig i skolan snart så som engelskan är idag.

 179. Ulf Roos

  Ulf Roos2 månader sedan

  @Kenth Andersson Du har helt rätt, undrar om svetsaren är bra på något, förutom att ljuga, en misslyckad jävel

 180. Kenth Andersson

  Kenth Andersson2 månader sedan

  Svetsarlärlingen Steffe har kanske likt svetsarutbildningen ännu inte klarat kursen i Arabiska ! Sverige och övriga Västeuropa är enligt min uppfattning förlorat till Islam, som man röstar och importerar och har importerat får man ha det.

 181. Constantine Blonch

  Constantine Blonch2 månader sedan

  @Lars Jensen 😥

 182. maurizio sant

  maurizio sant2 månader sedan

  Jag lyssnar eller tittar aldrig på storlögnare.

 183. Svenne Svensson

  Svenne Svensson2 månader sedan

  Äldrevården skall inte vara en arbetsplats för utlandsfödda analfabeter!

 184. Svenne Svensson

  Svenne SvenssonMånad sedan

  @Musse Pung Jag är svensk vilket innebär att jag kan tala med svenskar och jag förstår också instruktioner, vilket utlandsfödda analfabeter inte klarar av.

 185. Musse Pung

  Musse PungMånad sedan

  Varför jobbar du inte själv inom vården. Om du nu tror att du kan göra ett bättre jobb.

 186. Svenne Svensson

  Svenne Svensson2 månader sedan

  @Furballs Nest Det är du som är en djävla idiot!

 187. Svenne Svensson

  Svenne Svensson2 månader sedan

  @Wessam Ghasali Jo helt!

 188. Wessam Ghasali

  Wessam Ghasali2 månader sedan

  @bear semen hahahahaha tro det eller inte, de flesta muslimerna vill INTE ha sharia lagar. Vem fan vill ha den skiten, de va så 600 talet. Så tagga ner. Det finns extremister och det är de som är hotet. Men vi kommer aldrig ha sharia lagar i Sverige, jag hoppas du verkligen inte går runt och tror på det.