Kraftigt minskad invandring till Sverige

Migrationskommittén har misslyckats med att komma överens om en restriktiv och hållbar migrationspolitik för Sverige. Med anledning av detta lägger Sverigedemokraterna nu fram ett alternativt förslag till migrationskommitténs betänkande.
Förslaget presenterades under dagens presskonferens

Kommentarer

 1. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  Om vi kunde få ett slut på utnyttjandet på denna yttrandefriheten. Det fins en gräns också. Man får inte kränka någon förnedra någon förödmjuka någon eller ofreda någon med sina åsikter. Det skulle jag önska i julklapp att sånt tog slut.

 2. Misha

  Misha10 dagar sedan

  Min make kom hit som Student på Mittuniversitetet. Han har arbetat lagligt och integrerats i svenska samhället men honom vill dom utvisa fast han har jobb och ett spädbarn med en Svensk kvinna, medans brottslingar och våktäktsmän får stanna och leva på bidrag! Hemskt.

 3. christian karlsson

  christian karlsson11 dagar sedan

  Haha fråga vad indianerna vad dom tyckte när engelsmän, tyskar, ja folk från Europa kom till Usa vad dom tyckte om invandringen? ifall du kan hitta dom? dom dog ju nästan allihop. Fråga aboriginerna i Australien vad dom tyckte om engelsmännen när dom kom till Australien? ifall du kan hitta dom för dom dog ju nästan allihop.. Det jag vill komma fram till är att mångkultur aldrig har fungerat och KOMMER aldrig att fungera. Vi är runt 7-8 miljoner Svenskar och idag har vi en folkmängd på 10 miljoner alltså vilket betyder att vi har runt 2-3 miljoner invandrare.. dom har medborgarskap men dom är fortfarande inte svenskar. Fortsätter invandringen i den här takten så är snart svensken ut raderad.. Ja och för mig är det ett stort bekymmer. När jag blir kallad för det lättvindiga ordet rasist av lättkränkta svenskfientliga grå sossar och miljömuppar och diverse feminister så blir jag glad och tar till mig de med stolthet. För då vet jag att jag att sanningen svider för dom med deras ur korkade värderingar. Kalla mig för rasist om ni vill men jag tar de som en komplimang!

 4. Jan Andersson

  Jan AnderssonMånad sedan

  Jag vet inte vem som e din rådgivare Jimmy, men du behöver en ny!

 5. Ettibridget

  EttibridgetMånad sedan

  Den svenske statsminister har indrømmet problemet med indvandring og kriminalitet. Nu er debatten i fuld gang. Jeg håber den fortsætter, Sverige har brug for det.

 6. booh254

  booh254Månad sedan

  Vi så det samme i Danmark med Dansk folkeparti, kun snak, ingen handling. De snakker bare for at de kan beholde deres job, kampen er tabt, det er alt for sent at vende udviklingen.

 7. Vincent Erik

  Vincent ErikMånad sedan

  Att ta hit en massa hottentotter för att sedan städa upp skiten det medför är planerad ekonomi från slipsfittorna som stimulerar vår ekonomi utan patriotism och heder. Självmord med andra ord. Hur fan tänkte politikerna när de tillät detta hända? Hur kunde det någonsin gå bra?

 8. Inga sossar

  Inga sossarMånad sedan

  Gör som jag! setoos.info/name/mGnMqpx9YqdniGc/video&ab_channel=Jakob #Återvandring

 9. Garry Wan

  Garry WanMånad sedan

  Vad har snubben för dialekt om någon vet? Han som talar efter Jimmie Åkesson. Är själv ganska intresserad i dialekter men kan inte definiera hans dialekt, är det Norrlänska?

 10. Eric Kamov

  Eric KamovMånad sedan

  SD: Ni *_måste_* arbeta för att ta Sverige ut ur det sjunkande skeppet EU!!!

 11. Peter Katz

  Peter KatzMånad sedan

  ALLA SKALL SKOTA OM SIN EGEN TRADGARD. INGEN HAR RATT O STJLA ANDRAS ARVEDEL FOR ATT MAN RAKAR VARA FOLKRIKARE,DEN HELIGA SKRIFTEN SAGER:.DU SKALL ICKE HAVA BEGERELSE TILL NAGOT SOM TILLHOR DIN NASTA.MEN DET SOM HERREN GUD DEN ALSMAKTIGE HAR GJIVIT DIG I ARV DET AR INTE BARA DIN RATTIGHET UTAN OCHSA DIN SKYLDIGHET ATT VARNA OM OCH LAMNA VIDARE TILL DINA BARN.OM DET BEHOVS ARBETSKRAFTS INVANDRING,DA UPPRATTAR MAN ETT AVTAL OCH EFTER AVTALETS SLUT.TACKAR MAN FOR SIG OCH ATERVANDER TILL SIN FOSTERLAND. MAN SKALL LOSA PROBLEMET PA STALLET OCH ICKE FORA DET TILL ANDRA LANDER.OM DET UPPSTAR KRIG SA FAR MAN FORA PARTERNA TILL FORHANDLING BORDET.DET AR ALLDTID BATTRE MED EN MAGER OVERENSKOMMELSE AN FETA RATTEGANGAR. OM ALLA GRINDAR IN SIN EGEN GRIND KOMMER ALLA TRADGARDAR ATT VARA I ORDNINGGJURDA. TACK FOR ORDET PETER KATZ.

 12. Marie Lindell

  Marie LindellMånad sedan

  👍👍👍👍👍👍👍

 13. My God and Lord

  My God and LordMånad sedan

  Bra SD Danmark lytter 👂

 14. vinylmonstretify

  vinylmonstretifyMånad sedan

  Det behövs en omfattande återvandring

 15. Abby696 Enered

  Abby696 EneredMånad sedan

  Vi behöver dig Jimmy Åkesson. Sverige håller på att kollapsa. Vi vill inte ha mer invandring. Stefan Löfven och kompani har importerat kriminalitet och kört ekonomin i botten🤬. Sveriges ekonomi håller på att rasa. Kriminaliteten ökar. Våldtäckter. överfallsrån. Bilbränder. skjutningar. sprängningar. Sjukvården håller på att rasa. Skolan är katastrof. Polisen klarar inte av dessa brott som har ökat sedan invandringen. Fattiga pensionärer ökar. Och fattigdom ökar bland andra människor. Folk blir mer och mer bostadslösa. På grund av inga ersättningar som A-kassan skulle stå för på grund av cov19 har inte fullbordats som lovats. Folk kan inte betala sina hyror och inte köpa mat. m.m. Och ökad arbetslöshet sedan cov19 kom till Sverige och sedan flyktingströmmen. När Sverige inte har råd med att ta hand om sitt eget folk. Och inte ha råd med att ge sjukvården och polis och skola och andra människor mer pengar och inte klarar av att ta hand om flyktingar och dem som redan finns här. Hur skall Sverige då klara av att ta emot fler? Vi kan inte hjälpa alla och vi får sluta med att importera kriminalitet. Sverige är på väg att bli ett uland. Det finns ingen trygghet kvar. Folk måste vakna ur sin dvala och inse att vi inte kan fortsätta med att ta in mer flyktingar.Det ända parti jag kommer att rösta på är SD = Jimmy Åkesson.❤️❤️❤️❤️❤️utmärkt talat Jimmy och Jonas❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 16. Bigge Jönsson

  Bigge JönssonMånad sedan

  Sd 2022 dags att vakna nu Sverige förhelvete!

 17. Daniel Gyllenbreider

  Daniel GyllenbreiderMånad sedan

  Mer konkret politik om ofrivillig återvandring i stor skala och ni får min röst för första gången.

 18. Why So Explained

  Why So ExplainedMånad sedan

  för alla människor som röstar på SD ni gör faktiskt fel, om SD tar över sverige så kommer dom att banna ALLA invandrare även ifall du nt har gjort något, nu kommer säkert alla svennar att kommentera hat, men jag säger bara att när man får makt, då jävlar vill man göra de extra som man inte har sagt när de kommer till politik, de är därför jimme inte uttalar sig helt, han väntar på vinsten, får han vinsten då kan alla säga hejdå till sverige! Jag varnar alla till vad ni röstar!

 19. heavy meddle

  heavy meddleMånad sedan

  ut ut med alla ut ut med med. alla inte kan prata gott sverska. Jag låter bra låter bra bra svenska. Att. Idag lärare att. prata. med Sveriges. prata bra. Låter bra. Jag låter bra. Låter. Att från Kroatien jag har ingen lust. Lust?

 20. KRM-Ghaznavian ABORGINAL100%

  KRM-Ghaznavian ABORGINAL100%Månad sedan

  Ni kan återvinnag araber och egoslavian eftersom de är många nästan en miljon

 21. KRM-Ghaznavian ABORGINAL100%

  KRM-Ghaznavian ABORGINAL100%Månad sedan

  Hhhhhh Jimmy vad har ni i Sverige eftersom du babblar för mycket jag själv 15 år i Sverige och har svensk pass jag själv redan trött nu jag flygga till andra land jag är arbetslös redan över allt egoslavian och araber som bestämmer hhhh

 22. Bara Bazz

  Bara BazzMånad sedan

  www.skd.se/2020/09/01/11-aring-bar-ett-kors-misshandlades/

 23. Conrad Murray ✔

  Conrad Murray ✔Månad sedan

  lol, ni är precis som sossarna och moderaterna nu. pinsamt att se hur Jimmie förtvivlat försöker blidka sina meningsmotståndare, allt för att få vara med och leka vid sandlådan. Fyfan, precis som resten av politikerna så bara spottar ni på detta landet.. Nä, AfS it is =)

 24. nilgor70

  nilgor70Månad sedan

  Min röst 2022 går återigen till SD, som den gjort sedan 2014. Jag hoppas bara den bästa partiledaren nånsin, Jimmie, orkar två år till. Han är ju den som varit partiledare längst hittills. Högsta önskan är att Ulf, Ebba och Jimmie går ihop för att försöka rädda Sverige.

 25. Kapten Algysson

  Kapten AlgyssonMånad sedan

  Jimmie, det krävs inte en kraftigt minskad invandring, det krävs en kraftigt ökad återvandring från Sverige, effektiv och inget daltande med utredningar hit och dit, överklagan skall vara svårt att få. PUNKT SLUT!!!

 26. Leffe G

  Leffe GMånad sedan

  En dröm kommer aldrig att bli så

 27. Rodimus Prime

  Rodimus PrimeMånad sedan

  varför raderar ni mina kommentarer?? rädda för att någon skriver saker som är sanna??

 28. The Kalidor

  The KalidorMånad sedan

  SEtoos raderar kommentarer, det drabbar oss alla, så tänk på vad du skriver istället.

 29. DannyGOaL Channel

  DannyGOaL ChannelMånad sedan

  Barn dör!! hata han om ni vill men snubben hade rätt hela tiden en dag e det ditt barn och ska nån då komma och säga att de va pga åkesson ?

 30. Abed Koso

  Abed KosoMånad sedan

  Hej jemi jag är invandrare jag vill att Sverige ska vara Sverige ock inte att ändra någonting på grund av invadrae. Måste akseperas allt ock leva som svenska. Jag älskar Sverige.

 31. Lena Lindahl

  Lena LindahlMånad sedan

  Tack Jimmie och alla ni andra runt om i landet som kämpar för vår rättvisa och för vårt kära fosterland. Heder åt er ❤️🇸🇪

 32. TheJohanIII

  TheJohanIIIMånad sedan

  SD !!!

 33. Yügur Elnur

  Yügur ElnurMånad sedan

  Något som vet om SD vill höja straffen för pedofil brott och våldtäkt. Isf hur många år?

 34. Pan Alf

  Pan AlfMånad sedan

  George Soros plan är att Sverige ska belånas - Lars Bern förklarar finansintressenas strategi. setoos.info/name/t2_QpmJrd5Z6nHQ/video

 35. Pan Alf

  Pan AlfMånad sedan

  George Soros PAID protestors. setoos.info/name/1amV3qKVe5Sfk3g/video

 36. Jörgen Sandell

  Jörgen SandellMånad sedan

  Ska man skaffa husdjur så får man stå för notan själv.

 37. Viktor Karlsson

  Viktor KarlssonMånad sedan

  Jag röstar för nyval - digitalt, med bank-id, plus övervakad live-statistik inklusive stabil elleverantör så vi slipper strömavbrott under den relativt korta processen. Kan Greta tillåta kärnkraft som säkerhet endast under valet månne?

 38. Tord Larsson

  Tord LarssonMånad sedan

  En kraftig återvandring är den enda vägen, alla andra vägar leder till en återvändsgränd. Ett Återvandringsverk borde skapas a.s.a.p.!

 39. Jens Nilsson

  Jens NilssonMånad sedan

  Alltså det här är ju bara rena självklarheter, hur fan kan det ha blivit så fel?

 40. Hama Ahmadi

  Hama AhmadiMånad sedan

  Ja ja, det ska vara mycket bra att invandrare ta sina ekonomiska ansvaret och skattebetalarna måste inte stanna bakom deras ekonomiska problem. Men ni måste bestämma på en annan viktig sak också, och det är: När kära politikerna själva göra bedrägerier, måste de betala tillbaka allt dubbelt, eftersom vi som är invandrare, också jobbar hård och betalar skatt och vi måste INTE stanna bakom kära politikernas semester som har utomlands och hyra lyx bil och lyx hotell, de som gör bedrägerier, de som vill ha dubbelt boende att få flera tusentals kronor från skattebetalarna, de som tjänar flera tusen kronor från skattebetalarna genom att hyra sin makens lägenhet och skattebetalarna måste INTE stå för den. Kära politikerna ska INTE ljuga flera gånger om sina tjänsteresor och låt INTE skattebetalarna stå för deras boende som ska bokas till sina familjer, matbordet som de ska ha Tre gånger per dag under deras semester osv.

 41. JÄGERMEISTER

  JÄGERMEISTERMånad sedan

  Mer bidrag åt våra äldre istället och satsa på ett tryggare Svergie får min röst.

 42. Jon Snow

  Jon SnowMånad sedan

  Som Invandrare har bott i SV snart 5 år och jag ser verkligen att mycket måste ju förändras inom hela politiska Systemet! Ni har exämplar genom hela Eu om hur man ska lyckas integrera folk som verkligen vill ha ett bra framtid i det här landet, ex ; I Tyskland så får man aldrig permanent uppehållstilstånd om man inte har klarat språket på ett grundskolans nivå, i Switzerland så har jag läst i deras tidning för ett par år sedan att en kvinna med tre barn hade fått en Kontoutdrag med hela socialbidrags betalningar som staten hade gjort i flera år och då Staten utvisade kvinnan o hennes barn tillbaka till hemlandet pga av att hon var ju inte intresserat av att hitta någon job alls! I Usa så har dem en national test som alla måste ju göra för att bli Amerikaner. Varför nämner jag hela det här? Ja för att det hjälper till och med alla dem som kommer hit och integrera snabbare samt vara kunniga samt självständiga om allt. Ni måste ju jobba mer inom Den Ekonomiska sektorn o komma med fler nya förslag folk börjar bli trötta på att betala skatter som egentligen vi inte behöver betala? Ex: varför ska jag betala radio och Tv avgift när jag aldrig tittar på Svt eller lyssnat på Sveriges radio? De pengarna skulle jag gärna flytta till Gamla pensionärer.

 43. Mia Karlsson

  Mia KarlssonMånad sedan

  Fy vad äckligt! Du borde skämmas! Du borde återvända dit du är ifrån och inte bestämma över Sveriges politik!

 44. Jamie Rodriguez

  Jamie RodriguezMånad sedan

  Vi behöver ett parti som STRAM KURS/HARD LINE 👍. Paludan är skandinaviens räddning 👍 V FOR SEJR ✌️🇩🇰✌️🇩🇰✌️🇩🇰✌️🇩🇰✌️🇩🇰

 45. Tobias Eliasson

  Tobias EliassonMånad sedan

  Sverige behöver återvandring t. o. m. ! Driv den frågan med! Heja SD och Jimmie!

 46. William Lindroos

  William LindroosMånad sedan

  Dom skulle aldrig får röster om dom gjorde det i nuläget

 47. M M

  M MMånad sedan

  Då skulle jimmpa gå emot det som styr politikerna nämligen banken! Och då måste han snart köpa nya kostymer för som jag kan se måste han ha en helt ny garderob då han ser ut att ha växt rejält sista tiden, allt smicker och smörgåstårta från 7 klövern har gjort honom gott🍰😋😇😇✌🏾

 48. Sunt Förnuft

  Sunt FörnuftMånad sedan

  Våga prata om massiv återvandring av utomeuropeiska välfärds turister. Minst 1 miljon människor MÅSTE lämna landet så Enkelt är det..

 49. Kurdayetî

  KurdayetîMånad sedan

  Findingthetruth Varför förnekar du att han är svensk när det gäller hans nationalitet om du nu vet?

 50. Findingthetruth

  FindingthetruthMånad sedan

  @Kurdayetî Jag vet!!

 51. Kurdayetî

  KurdayetîMånad sedan

  @Findingthetruth Han sa att han är svensk när det gäller hans nationalitet, inte etnicitet.

 52. Findingthetruth

  FindingthetruthMånad sedan

  @N E S Y Du menar Kurdistan ja, precis som jag skrev!!! Knappast för Svenska folket om du är för invandring till Sverige Det är ingen solidaritet utan egoism från din sida

 53. N E S Y

  N E S YMånad sedan

  @Findingthetruth Näe inte alls du. Om Sverige hade sämre ekonomi skulle jag fortfarande bo där, för att jag står med det Svenska folket. Solidaritet, babey!

 54. bocoy noiu

  bocoy noiuMånad sedan

  måste det minst ut 1.5 miljoner invandrare som inte kan integreras!

 55. Alven

  AlvenMånad sedan

  2* utan ras: utan allt.

 56. KRM-Ghaznavian ABORGINAL100%

  KRM-Ghaznavian ABORGINAL100%Månad sedan

  Hej du så sexy och kontakta mig ok

 57. M M

  M MMånad sedan

  bocoy noiu många porriga fejk profiler här, får jag fråga hur mkt tjänar man för att skriva i SDs kommentarsfält, har precis blivit utan jobb pga av den falska pandemin som SD backar upp och vill sätta munblöjja på svenne nu, typ som burka som de låtsades vilja förbjuda. Allt för att skapa debatt och hålla svenne upptagen..

 58. E33Tpro

  E33TproMånad sedan

  45 år, Sjuk med utmattningssyndrom depression ångest, utmanövrerad av förskingringskassan, tvingas bo hos farsan, enligt soc skall jag kunna leva på ca: 4000kr/mån, det täcker inte ens mina lån som nu är hos fogden. Tack för det 7-klövern! Jag är långt ifrån ensam om detta och många har det bra mycket värre än mig, det jag vill är att bli frisk nog så jag kan jobba igen men med väntetiden på nära 3 år för att komma till vuxenpsykiatrin för utredning som det tagit plus avbrottet som blivit tack vare det kinesiska kommunistpartiets virus pandemi så vet jag inte när i helvete min utredning fortsätter så jag får den hjälp jag behöver så jag kan börja jobba och börja betala bort lånen hos fogden som inte hade hamnat där om förskingringskassan fungerat som den borde! Varför i helvete betalar man skatt när man inte får del av den när det verkligen behövs? Tydligen för att försörja andra länders inkompetens och människor som kommer hit för att utnyttja Svenskarnas ignorans och dumsnällhet, och nej, jag talar inte om de som kommer hit och gör rätt för sig! Ni Svenskar behöver bli mer nationalistiska och sätta Sverige och medborgarna först! Ja jag är invandrare sedan 43 år tillbaka och är förbannad på dalltandet med kriminella invandrare, bidragsflyktingar och länder som utnyttjar och suger ut vår välfärd! #SD2022 💯

 59. christer rohdin

  christer rohdin2 månader sedan

  Jimmie Åkesson är bäst han är svenska medborgares största hopp att fortsätter vara en välfärdstat och demokratisk stat.

 60. A strong society

  A strong societyMånad sedan

  Är inte så mycket till demokrati vi har med nästan inga folkomröstningar om olika frågor.

 61. bouytt guyt

  bouytt guyt2 månader sedan

  måste det minst ut 1.5 miljoner invandrare som inte kan integreras!

 62. M M

  M MMånad sedan

  Ojojoj vilka snygga snodda profilbilder med världens mest udda namn det florerar i SDs kommenterarsfält nuförtiden, hoppas nu att alla singel rednecks går på detta 😄 vi håller tummarna 🤞🏼👻 är det ett desperat tecken eller bara gammal hederlig SD taktik

 63. bocoy noiu

  bocoy noiuMånad sedan

  Håller med föregående Thematrix078 bra sagt.

 64. Hoppe

  Hoppe2 månader sedan

  Återvandringsverket måste startas omedelbart.

 65. Alven

  AlvenMånad sedan

  Vi börjat med minst 2 miljoner.

 66. walter Wit

  walter WitMånad sedan

  Och flygbolagen skriker efter kunder.

 67. A strong society

  A strong societyMånad sedan

  @tompa666 ja du får fundera hur du gör till nästa val. Sd fram till 2010 hade gjort mer skillnad och troligtvis fått fler röster det senaste valet. Dom började tappa sitt utstickande kort om en annan bättre politik baserad på logiska argument och statistik och bli närmare smeten nu och därav även mindre anledning för vissa att byta parti tror jag, en del tror sossarna har dragit ner tillräckligt på invandringsnivåerna, andra tycker moderaterna har en del liknande tankar som SD idag fast är ännu mer accepterade i media etc. Att visa att tillräckligt många vill ha en viss politisk lösning och stödja dom som jobbar för den ser jag som viktigare än att hålla på ett visst "lag" som byter plan.

 68. tompa666

  tompa666Månad sedan

  @A strong society Kan hålla med dig faktiskt. Men av orsak att det är så jämt är jag osäker. Bästa skulle vara om SD regera och AFS kom in i riksdagen. Svensken har varit i detta sossetillstånd allt för länge.

 69. A strong society

  A strong societyMånad sedan

  @tompa666 dom lär inte få över 50% och har släppt på alltför mycket viktiga lösningar och ändrat sej och kan medregera under en annan statsminister från moderaterna etc, dom. Rösta på dom med bäst lösningar, att rösten syns är viktigare än att höja ett parti som tappar sitt program några procent till.

 70. GymChess

  GymChess2 månader sedan

  Låg volym.

 71. Fettomocken

  Fettomocken2 månader sedan

  nej, SD. Helt stoppad invandring och påbörja utvisningar i stor skala. Det hjälper inte att bara minska tillväxt av problemen i Sverige

 72. CHARLES KERSLOW

  CHARLES KERSLOW2 månader sedan

  alla måste rösta på SD,, så Sverige hamnar i rätt riktning,stoppa stäng gränserna totalt för den satans flyktingpolitiken,, över 300 miljarder går t flyktingpolitiken,,, pensionärer, o kommuner, skolor, sjukvård, försvaret mm får inga pengar,dt gör inte sossarna inget åt, konstigt, men ge allt till flyktingar, och anhörigautan problem dt tycker S Löven och hans "brottslingar" är ok....... såå rösta alla på SD,

 73. bouytt guyt

  bouytt guyt2 månader sedan

  Sveriges nya Nationalsång setoos.info/name/2YPD0IeWY3WZnYA/video&lc=z22xufww4tbcezc3vacdp43a42mk1riidgrae2obun5w03c010c

 74. CHARLES KERSLOW

  CHARLES KERSLOW2 månader sedan

  jag blev arbetslös p g a corona, ca 2.5 månader och fick sen 6000 kr totalt i a kassa efter mycket tjat, och mycket ringande, och mycket byråkratiska regler från akassa och arbetsförmedlingen, skit jobbigt hur dom förhalade alt flera veckor, och dom tyckte mer synd om sig själva, för""dom hade såå mycket att göra" p g a corona, och till svar fick man, "vi kan inget göra, du får klara dig själv, jobb el ekonomiskt", el dt tar lång sk handlingstid, på telf fick man ett ointressant""5 min samtal, från ointresseradare likgiltiga handläggare från arbetsförmed och a kassa, som inte bryr sig, utan bara drar upp byråkratiska regler för få akassa utbetalt, och då har jag aldrig vart arbetslös el tagit bidrag förr, men diskarna ex på jobbet får över 11000-17000 kr ++ hyra, buss kort mm, och sina anhöriga mera, utan nå problem då hela Sveriges serviceyrken går på knäna ekonomiskt, o alla blir arbetslösa, ändå får flykting jävlarna pengar ändå, och vi andra får vänta på få svar från arbetsförmed o akassa, som stänger av sina telfoner, och inte svarar på mail, och inte tar emot folks sökningar. Är dt här tacken, Socialdemokraterna??????, vart r dt här välfärdsstaten?? alla pratar om, den gäller inte tydligen svenskarna, utan bara utlänningar, flyktingar,,

 75. M M

  M MMånad sedan

  Säg det till SD när du lägger din röst på deras utlovade paradis nästa gång också, beklagar din situation men du skriver Socialdemokraterna i SDs kommenterarsfält,,och det om ngt är korrekt, de sitter alla i samma båt nämligen, på lyxkryssning!

 76. darknessviking

  darknessviking2 månader sedan

  trötta floskler - igen. sd pratar, men vad görs? inget. sd känns trötta och mest en herrklubb där folk försöker göra snabb karriär och få massa fördelar

 77. M M

  M MMånad sedan

  Tänkte du på jimmpas allt större storlekar på kostymerna nuförtiden😊 han måste ändå köpt en jäkla massa efter alla snittar och smörgåstårta som de i 7klövern ställer utanför kontoret 🍰🍩😋🍪🍼

 78. Sune Bergman

  Sune Bergman2 månader sedan

  Kommer inte att bli nån förändring så länge röstning ska ske med lappar som kan bytas ut. Inför röstning med bankid nästa val.

 79. soiung toiue

  soiung toiue2 månader sedan

  Mycket bra jobbat. Sverige har inte råd att missa detta. Alla borde gå med i SD NU !!!!

 80. Alven

  AlvenMånad sedan

  @Hans M NMR*

 81. Hans M

  Hans MMånad sedan

  Helst alternativ för Sverige

 82. torrace12

  torrace122 månader sedan

  Jag gillar inte politiker men det är i alla fall skönt att höra politiker prata som man ska göra och inte bara slänga floskler som ett kamouflagenät omkring sej

 83. Logic

  Logic2 månader sedan

  Det behövs inte mindre invandring det krävs återvandring.

 84. Miljörör för Språkpartiet

  Miljörör för Språkpartiet14 dagar sedan

  @Startklar Om alla som vill bo kvar ska få bo kvar, lycka till med att få ut en enda. De har inte korsat Europa ofrivilligt.

 85. RombaKungen

  RombaKungen27 dagar sedan

  Hamed Dawlati men för helvete, det är ganska stor skillnad på invandrare som kommit in i landet under de sista decennierna och brutit grovt mot lagen och svenskar som emigrerade till USA för över hundra år sedan, har bott där i flera generationer och inte brutit mot en enda lag. Ingen med vett säger att vi ska skicka ut invandrare som bidrar till samhället och lever på rätt sida av lagen.

 86. N E S Y

  N E S YMånad sedan

  @Startklar Socialdemokrati, inte socialdemokraterna som parti.

 87. Startklar

  StartklarMånad sedan

  N E S Y Alright! Jag tänker lite mer på det stora hela. Tex Demokraterna i USA, BLM rörelsen i hela världen ( Sverige inkluderat). De är besatta utav hudfärg och etnicitet, medans vi andra normala baserar allt på den enskilde. Dvs är man en idiot, så är man det oavsett etnicitet. Det tycker generellt inte vänstern. Men du har rätt! Man ska varken generalisera eller vara fördomsfull! Men vad äre du gillar med socialdemokraterna? PS FUCK VÄNSTERN OAVSETT 😉

 88. N E S Y

  N E S YMånad sedan

  @Startklar ääää.... Nej, jag är en Socialdemokrat I men ideologi och inte racist. Altså, jag vill göra en socialdemokratiskt ideologi samhälle. P L U S. Vi ska inte generalisera xd.

 89. Kojak

  Kojak2 månader sedan

  Katie Hopkins: År 2035 är engelsmännen i minoritet. När är vi svenskar minoritet i vårt eget land 🤬 Skiten ska bara UT Inget jäkla knusslande utan bara UT nu ‼️‼️

 90. M M

  M MMånad sedan

  Zebure medborgare utan ränteskuld kommer garanterat vara minoritet😊👌🏼 det är det ända som styr politiken, när ni insett det så kommer ni vakna som slavar i vilket land ni än befinner er i😘 muslim eller kristen sdare

 91. Zebure

  ZebureMånad sedan

  Vi bedöms vara en minoritet 2040

 92. Kojak

  Kojak2 månader sedan

  soiung toiue Hör frågorna ?

 93. soiung toiue

  soiung toiue2 månader sedan

  Synd att man inte hör frågorna

 94. Ingrid Ovemar

  Ingrid Ovemar2 månader sedan

  Helt rätt Jimmie invandringen är ohållbar, det finns höga kostnader , se på kommunerna går på knä sjukvården, pensionärer har ej råd med mat.Sverige har högst invandring av flera länder. Men det måste till kraftiga åtgärder.

 95. Lars- Göran Danielsson

  Lars- Göran Danielsson2 månader sedan

  Ni skall till så snart som möjligt annars går vi under.

 96. Lars- Göran Danielsson

  Lars- Göran Danielsson2 månader sedan

  En fråga till var är våra så kallade folkvalda dom är onårbara!

 97. Lars- Göran Danielsson

  Lars- Göran Danielsson2 månader sedan

  Håller med föregående Thematrix078 bra sagt.

 98. Mathias Olsson

  Mathias Olsson2 månader sedan

  Röstade inte på SD men vi måste få stopp på det här galenskapet! Helt sjukt att det bara tillåts och att höga politiker stoppar huvudet i sanden. Mina skattepengar ska inte skänkas bort.

 99. bssni touir

  bssni touir2 månader sedan

  Mycket bra jobbat. Sverige har inte råd att missa detta. Alla borde gå med i SD NU !!!!

 100. Conrad Murray ✔

  Conrad Murray ✔Månad sedan

  @M M *Exakt* x'DD Man kan lika gärna rösta på Ulf Kristersson om man planerar att rösta på vändkappan Jimmie, lille Jimmie vill bara vara omtyckt och populär, och få leka med de andra barnen i sandlådan. Det är allt han vill - hans politiska principer har han flertalet gånger visat vara väl flexibla, minst lika flexibla som resten av sjuklöverns iaf.

 101. M M

  M MMånad sedan

  Missa vad? Får du betalt för dina kommentarer på nätet? Eller är tanken att ’din’ snodda profilbild och fejkkonto ska få folk att inte fly SD som bytt ståndpunkt i sina kärnfrågor😅😂

 102. Elaine Wahlbeck

  Elaine Wahlbeck2 månader sedan

  Man måste visa att man är en god medborgare innan man får stanna i Sverige. varför ska invandrarna få bättre möjligheter & förmåner än oss som har jobbat & betalt skatt hela livet?

 103. beedsj roiue

  beedsj roiue2 månader sedan

  m.m.Vi som Inte kan jobba har lägre ersättning än dom som KAN arbeta men får socialbidrag.Välfärd för Svenskar I HELVETE.Grav orättvisa i Sverige.Tack ni politiker för det.

 104. bssni touir

  bssni touir2 månader sedan

  Stoppa, utvisa, återvända.

 105. N A G-son

  N A G-son2 månader sedan

  Det går att komma överens med återvandringsländer att ta emot dem som ska skickas tillbaka. Lägg pengarna på permanenta återvandringsavtal!

 106. Ante Venio

  Ante Venio2 månader sedan

  Tillsätt jurister lokalt på migrationsverket som övervakar arbetets riktighet! Handläggarna struntar i lagarna (enligt vad jag upplevt av erfarenheten som god man).

 107. Ante Venio

  Ante Venio2 månader sedan

  några få exemplifierande familjeutvisningar skulle få bort avsevärd mängd brottslighet.

 108. beedsj roiue

  beedsj roiue2 månader sedan

  är så effektiva med hur de hanterar gängbrottsligheten, har bättre skolresultat mm, varför då inte köra på ett vinnande koncept? Lär och inför det som andra gjort bättre. Det fin

 109. Ann Karina Vesteraa

  Ann Karina Vesteraa2 månader sedan

  Vett å etikett helt enkelt..

 110. TheBestOfSweden

  TheBestOfSweden2 månader sedan

  Klockrent

 111. fearsweden

  fearsweden2 månader sedan

  Synd att man inte hör frågorna

 112. bilisha coli

  bilisha coli2 månader sedan

  Lol this is awesome.

 113. fearsweden

  fearsweden2 månader sedan

  Börjar Jimmie tappa lite kraft i sina framträdande? Eller har han en dålig dag bara? Tycker detta var ett svagt framträdande. Men SD har min röst iaf

 114. M M

  M MMånad sedan

  Kejsaren har nya kostymer då han till synes gått upp KRAFTIgt, lägg din röst på han nästa gng också så spricker han snart då han mest doppar snittar i champagnen nuförtiden istället för att vilja stoppa invandringen som är en kassako för Bankerna som styr den politiken som ger klirr i kassan för politikerna✌🏾winwin för alla förutom Sverige

 115. huttio srreu

  huttio srreu2 månader sedan

  Exakt dom skall bli stoppade redan i första säkra land

 116. Soinas Doyi

  Soinas Doyi2 månader sedan

  Tacka gud.

 117. Peter Ahlström

  Peter Ahlström2 månader sedan

  jag har tappatbort inbetal kuväret karet sännd ett nytt till mig Peter AHSTRÖM

 118. Soinas Doyi

  Soinas Doyi2 månader sedan

  Vem betalar deras uppehälle och livsstilen? 🙏

 119. bilisha coli

  bilisha coli2 månader sedan

  Tack Jimmie för din upprigtighet och ärlighet, som avsaknas bland andra partier.

 120. Carlsson 19

  Carlsson 192 månader sedan

  Alla subbar och likar på anjo nu annars tar jag ditt godis

 121. huttio srreu

  huttio srreu2 månader sedan

  måste det minst ut 1.5 miljoner invandrare som inte kan integreras!

 122. Peter Rosqvist

  Peter Rosqvist2 månader sedan

  Inga konstigheter! Bara sunt förnuft!!!! Frågor på det ? Inte? Bra!

 123. M M

  M MMånad sedan

  Jag tänkte undra en fråga men avstod när jag läste din slutklämm ”frågor på det” finns det ngn mer töntigt utryck än det! Vad fick du sagt känner du! Ska inte SD stå för sina så länge utlovade kärnfrågor om invandringen? Eller ”passar de in och får jobb” nu invandrarna ?

 124. Soinas Doyi

  Soinas Doyi2 månader sedan

  Kalla det vad ni vill... 10.000 per månad VEM SKA FÖRSÖRJA DESSA.. VAR SKA DOM BO???

 125. Samuel Wahlberg

  Samuel Wahlberg2 månader sedan

  sd är det enda parti som på allvar vill stoppa skjutningarna

 126. ッッ

  ッッ9 dagar sedan

  M och KD också

 127. William Lindroos

  William LindroosMånad sedan

  Ganska säker på att AFS och medborglig sammling vill detsamma

 128. M M

  M MMånad sedan

  Liza utterström så lät SD också innan snittarna och champagnen vart ett faktum va🍼

 129. Hans M

  Hans MMånad sedan

  Finns också alternativ för Sverige

 130. Liza utterström

  Liza utterström2 månader sedan

  Det finns fler Afs exempelvis. Dom vill därutöver ut ur EU och ej gå med i Nato. Det gäller inte Sd.

 131. Mr.Manga

  Mr.Manga2 månader sedan

  Stoppa, utvisa, återvända.

 132. Diana

  Diana2 månader sedan

  Problemet er at der er valfusk i de fleste lande...

 133. Hans M

  Hans MMånad sedan

  Du har helt rätt och det har pågått länge.

 134. Christian Hansson

  Christian Hansson2 månader sedan

  Inte en dag försent.

 135. Soinas Doyi

  Soinas Doyi2 månader sedan

  Men Jimmie ser du inte att Sverige islamiseras?

 136. Renas loves your Chanel

  Renas loves your Chanel2 månader sedan

  Euw

 137. Glowboy Glow

  Glowboy Glow2 månader sedan

  Har ni läst sossarnas och godhetskrigarnas debatter på Aftonbladets debattsida på facebook? Man blir väldigt orolig och bekymrad när man läser där. Jag har aldrig sett så många galningar samtidigt kommentera i trådarna. Detta är totalt envisa människor från en annan verklighet som vägrar se den destruktiva samhällsutvecklingen i Sverige. De lever i total förnekelse, ett fantasiuniversum där IQ inte existerar och deras primära mål är att försvara ett värdelöst fungerande system till varje pris. De försöker envist stånga huvudet igenom en betongvägg och tror att de ska komma ut på andra sidan, fastän vi prövat samma politik senaste 30 åren. När är det dags att kapitulera och inse att detta funkar inte längre. Vi har förlorat detta krig mot våldet samtidigt som yttrandefriheten är hotad och demokratin är utsåld till EU´s maktelit och det behövs nu en helt ny strategi i nya tider. Sverige är inte det land som en gång var. Det är dags att testa något nytt för att få slut på Sveriges ekonomiska och kriminella förfall. Om nu Danmark och Finland t.ex. är så effektiva med hur de hanterar gängbrottsligheten, har bättre skolresultat mm, varför då inte köra på ett vinnande koncept? Lär och inför det som andra gjort bättre. Det finns ingen men….Bara gör det och sluta tjafsa i riksdagen. Politiker är ju folkvalda och ska representera folket och göra sitt yttersta för landets bästa, annars är ju de lika kriminella men nääää det ska bråkas som barn på skolgården och utredas i decennier tills att det inte finns något land kvar att leva i. Hoppet finns!

 138. Blue_Lugia

  Blue_Lugia2 månader sedan

  Största språket i Sverige är arabiska..... Det säger sig självt....

 139. Åsa Brandhild

  Åsa Brandhild2 månader sedan

  Gröna lilleputtpartier, ska inte diktera Sveriges invandring. (C) varit katalysator, till vansinnet. Det är ekonomiska flyktingar, får man bomber i huvudet, går man inte genom hela Europa. Danmark punktera utvisade. Om SD fick makt ett lyckligare, tryggare land. Vakna etiskt Svenskar.!!

 140. Rhaella

  Rhaella2 månader sedan

  Minns när man kom till Sverige i början av 90-talet. ( och det var absolut inte att man valde att invandra just till det här landet). Högre makter som bestämde, antagligen. Men my god vilka krav de ställdes på min generation med språket, utbildningen osv. Som tur är man överlevde ” integrations processen” och blev landets trogna medborgare och tjänare med allt vad det innebär. Men tider har förändrats. Dock undrar man ibland, ex. Kvinnor ( oftast), från Afrika och Thailand, som man ser som städar hotell och även sjukhus, kan ju varken svenska eller engelska ?! Arbetsgivaren får billig arbetskraft och hon får komma till ett annat land och tjäna en liten slant. Båda parterna får sitt... så att säga. Eller hon/han, som sitter framför (oftast) Systembolaget , påverkade måndag-fredag. Tror knappast att de klarar arbeta Nine to five. Visserligen är dem inga utlänningar men ändå. Vem betalar deras uppehälle och livsstilen? 🙏

 141. StoneCold Sweden

  StoneCold Sweden2 månader sedan

  Tacka gud.

 142. Dan Walterström

  Dan Walterström2 månader sedan

  När man hör Jimmie Åkessons argument så förstår man inte varför inte alla röstar på Sd! Hans argument är ju så självklara och den enda räddningen för vårt land, som sakta men säkert är på väg mot avgrunden!

 143. j marcus p

  j marcus pMånad sedan

  SamisWay Ja det är galet hur korkade vänstern är eller så är de väldigt korrupta och ohederliga. Är de bara korkade så kan man förlåta dom för detta. De är helt enkelt i så fall ett offer för sin egna oförmåga att tänka rationellt. Vi borde kanske byta politiskt system, för att sitta i riksdagen borde man ha ett CV som indikerar på hög IQ och där man har dokumenterad förankring i respektive sakfråga. Obligatoriskt IQ test borde införas. Demokrati fungerar inte eftersom de flesta människor har för dålig kunskap och för låg IQ för att bra beslut ska kunna fattas.

 144. SamisWay

  SamisWayMånad sedan

  @j marcus pdet väldigt få människor på vänstern förstår sig pp inflation, dem tror ju trots allt att pengar växer på träd eller ska ja säga valuta som dem lånar från privatägda banker som verkar kunna skapa hur mycket krediter som helst utan något som reserv

 145. Conrad Murray ✔

  Conrad Murray ✔Månad sedan

  För att han är en falsk papegoja som regurgiterar vad du vill höra - Är det så jävla svårt att inse? Nä, redan slösat bort två val på den clownen han får inte ett till =) lägger hellre min röst på AfS, visst är de ett betydligt yngre parti men de har visat sig vara betydligt principfastare. Dessutom har de inte samma tystnadskultur: i SD har en speciell kärna precis ALL makt, och de som inte håller med denna kärnan blir uteslutna!! Så ja, SD är ett jävla skitparti som bara snackar en massa och som desperat försöker föra en tandlös symbolpolityik, de har inga *riktiga* lösningar på problemet. Vill du ha en metafor som referens? Det är som att sätta bamse-plåster på en skottskada, basically - skrattretande otillräckligt.

 146. j marcus p

  j marcus pMånad sedan

  M M Ingen av de politiska partierna pratar om kärnan i problemet och det är att ca 80 personer äger 99% av våra tillgångar och att vi har ett monetärt ekonomiskt system som i grunden är ett ponzi spel och där dessa individer styr politiken via odemokratiska institutioner. Det är ju dessa individerna som styr agendan med bland annat invandringen av muslimer. Jag har inget emot muslimer men ser inte någon poäng varför de ska bosätta sig i Sverige. Kan inte se att de tillför något av stort värde för Sveriges ekonomi, kultur eller sammanhållning.

 147. M M

  M MMånad sedan

  j marcus p och vadå?, menar du att det liksom kostar Sverige att trycka nya pengar ?, det är väl ändå våra egna pengar vi skapar ?? Eller är det Ngn enskild med vinstintresse som skapar pengarna ?, typ BANKEN ? det hade JIMMPA talat om för oss isåfall det är jag säker på 🤞🏼

 148. Jonny Hjalmarsson

  Jonny Hjalmarsson2 månader sedan

  Inte bara kraftigt minskad invandring, vi måste även agera kraftigt mot dom som begår brott. Vi måste börja att reagera och agera för ett tryggare samhälle. Svenska språket måste vara ett krav!

 149. Misha

  Misha10 dagar sedan

  Även lagar kring familjens- och barnens rätt måste ändras, speciellt om någon part är Svensk medborgare. Om ena föräldern är immigrant slits denne från sina barn i 1-3års tid för att ansöka om uppehållstillstånd från utlandet när dom mycket väl bör kunna göra det inifrån. Men våldtäktsmän och mördare får stanna kvar och människor utan något intresse av att bli en del av Sverige ska få leva på väldfärd? Galet.

 150. Simon

  Simon2 månader sedan

  Ni måste ha en återvandring av alla bidragstagare som kommit hit, ingen svensk vill betal för det! Det är ett måste att jobba om du skall komma hit annars skall du ut! Sen måste det minst ut 1.5 miljoner invandrare som inte kan integreras!

 151. PrinceXzizar

  PrinceXzizar2 månader sedan

  Jimmie min hjälte🇸🇪❤️ och sveriges hjälte🇸🇪❤️ SD 2022.

 152. O

  OMånad sedan

  Du är patetisk måst jag säga.

 153. Pär Högbom

  Pär Högbom2 månader sedan

  Vi ska inte ha minskad invandring, vi ska ha noll invandring o ökad återvandring.

 154. Stannis Baratheon

  Stannis BaratheonMånad sedan

  Lycka till i ditt drömland.

 155. GaYana KYREGJAN

  GaYana KYREGJAN2 månader sedan

  Urod

 156. Phille

  Phille2 månader sedan

  Alla invandrare kom hit för att dom var tvungna. Dom vill inte bli svenska, det är problemet. Sluta ge dom pengar och bidrag, sätt krav på dom. Om dom inte kan ta sedeln ditt man kommer så kan man åka hem igen... #sd2022

 157. M M

  M MMånad sedan

  Phille alla invandrare kommer ta med sig röst-sedeln nästa val! Helt klart philllee

 158. Phille

  Phille2 månader sedan

  @Alexander Munoz haha😂🍻

 159. Alexander Munoz

  Alexander Munoz2 månader sedan

  Näe blir svårt att handla med sedlar från utlandet 😂

 160. Mats Lindh

  Mats Lindh2 månader sedan

  Men Jimmie ser du inte att Sverige islamiseras?

 161. M M

  M MMånad sedan

  Menar du att det AV-Sionisticerats ännu🤞🏼 Gud förbjude⭐️🙏🏻

 162. like

  like2 månader sedan

  setoos.info/name/nYq3v6t5q6mLm4Ce/videom

 163. Chrille Björk

  Chrille Björk2 månader sedan

  Tyvärr är försent !!!!vi är så fucked up.... Vi svenskar Lämnar !!!!! Tack alla ni Politiker!!! Ni har förstört vårt Land....