Thomas Morell - när ska regeringen göra något åt ungdomsrånen?

Kommentarer

 1. Anneli Sköld

  Anneli Sköld2 månader sedan

  Vad ska ni göra - förutom att utbilda fler poliser. Det handlar om att människor har olika värdegrund, det resonerar olika. det handlar om andra kulturer. Om att andra etniciteter har ett annat synsätt, de är mycket mer aggresiva. Ska jag som svensk inte kunna gå ut på gatan utan att bli attackerad? Är det inte en skam att ni politiker, har möblerat om landet, utan att ens fråga folket som bor där. Och folket får inte längre kalla sig för folk. Hur kan detta få fortsätta?

 2. Ssk-Kenneth Mohlin

  Ssk-Kenneth Mohlin5 månader sedan

  SD-politikern är grymt duktig.

 3. Yonatan Abraha

  Yonatan Abraha8 månader sedan

  brottsligheten ökar för att svenskt straff är löjligt.

 4. Sachiko

  Sachiko8 månader sedan

  Om vi hade hotat med utvisning för hela familjen, så hade nog föräldrarna till dessa våldsbenägna ungdomar engagerat sig mer.

 5. Sachiko

  Sachiko8 månader sedan

  Jag undrar hur Morgan Johansson hade reagerat om han eller någon av hans anhöriga hade drabbats? Han är så blåögd eller så är det så att socialdemokraternas röster från invandrare är viktigare? Jag och mina släktingar för fösta gången drabbades redan för över 20 år sedan. En av mina släktingar blev knivskuren i ansiktet i väntan på bussen. Jag och min familj känner oss inte trygga i dagens Sverige. Ska vi behöva emigrera?

 6. Lars Lars

  Lars Lars8 månader sedan

  3:55 vilka stora pengar🤣

 7. King Twenky

  King Twenky8 månader sedan

  Jag har länge undrat var han får sin statistik ifrån? Han lever långt inne i en fantasi värld!

 8. King Twenky

  King Twenky8 månader sedan

  6:00 Nej för det ska mörkläggas istället.

 9. A certain ghost

  A certain ghost8 månader sedan

  "Man brukar tala om en ökad brottslighet bland unga generellt så att sägs begår fler och fler brott. Det finns det inga belägg för, det är snarare tvärt om. När man tittar på antalet unga som lagförs för brott, [...]" Men för i h*lvete, Morgan... Man kan för fan inte utgå från antalet åtalade eller dömda. Hade man slutat att åtala personer eller jaga kriminella helt och hållet, så hade ju brottsligheten minskat med 100% med den logiken.

 10. pg574

  pg5748 månader sedan

  Morgan johansson ler när han säger att ungdomsbrottsligheten inte har ökat. Var bor dom här politikerna?

 11. Craul Drachinas Vladington

  Craul Drachinas Vladington8 månader sedan

  Tack Thomas

 12. TheTrollgubbe

  TheTrollgubbe8 månader sedan

  Eftersom brottsligheten ökat så mycket, så det nog dags att sänka straffmyndighetsåldern ?

 13. CGG

  CGG8 månader sedan

  Mogge, han har ingen aning om vad de andra pratar om, han svamlar på och antagligen så tror han på att OM han säger något så blir det så ! Hur kan han tro att de som gör dessa brott bryr sig över om vad han säger, det han säger är att om de inte gör som Morgan vill då blir det "andra bullar"! Vem ska kolla detta, om de inte håller sig hemma så ska det åtgärdas, HUR DÅ ??? Finns ju inga som kan göra det! //C

 14. CGG

  CGG8 månader sedan

  Mogge har ingenting att tillföra, han är bara rädd om den som har "betalt" för att rösta på S!!! Han svamlar och vill inte ta i problemet! Han har för långt till bekymren, bygger ut polisen, hur då det finns inga att utbilda, ta in de som slutat, ge poliser 12 000/månad i lönehöjning! Igen så tjattrar han om att det är samhället som ska hjälpa ungarna! Om barn gör ett brott, se till att slänga ut alla i familjen! DE SKA UT!!! Min pappa fick ett samtal när jag körde mot stopplikt 1967, det var nyttigt!! Ett "kvartssamtal" med en upprörd pappa! Nyttigt!! //C

 15. Stefan Sandström

  Stefan Sandström8 månader sedan

  Dom vill inte förlora säkra röster, därför händer ingenting, bara massa snack och förnekande och brunsmeta alla andra som inte tycker som dom..

 16. Karl Karlsson

  Karl Karlsson8 månader sedan

  Väl talat Thomas. SD 2022 🇸🇪🇸🇪

 17. Maria Jansson

  Maria Jansson8 månader sedan

  polis gör ingenting lägner