Jimmie Åkessons sommartal

Kommentarer

 1. Layla H

  Layla HMånad sedan

  🌹🌹🌹👏

 2. Garry Wan

  Garry WanMånad sedan

  18:19 nej de ska åka hem till sitt hemland! De har inte ens rätt att njuta av fängelsemiljön som är till och med bättre än deras hemgrotta! De har inte rätt att få gratis mat i fängelset!

 3. Monika Prestberg

  Monika PrestbergMånad sedan

  👍👍👍

 4. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  3 miljarder till utsatta. Som alla skrapat ihop till, som är arbetsföra. Gör en undersökning på vem som skänker pengarna till utsatta, om det är svenskar eller tillgälliga gäster som bygger Sverige. Assimiliering är ordet. Bygg för de skötsamma, så de som missköter sig har något att sträva efter. Även om de skötsamma tröttnar på att inte sköta sig, blir dom snabbt påminda om att det inte lönar sig att missköta sig, våldföra sig el. Mörda någon.

 5. Michelle Berntsson

  Michelle BerntssonMånad sedan

  Vi vill ha omval nu !!!!! Jimmie som stadsminister

 6. Michelle Berntsson

  Michelle BerntssonMånad sedan

  Heja Jimmie 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 7. Lennie Printz

  Lennie PrintzMånad sedan

  Ett av de bästa talen ever. Han är så himla ärlig och rak jämt när han talar. Han pratar enkel språk och rakt på sak så folket ska förstå. SD måste ta över makten

 8. Abby696 Enered

  Abby696 EneredMånad sedan

  Jag kommer att rösta på SD❤❤❤❤ vi behöver dig Jimmy och kompani.

 9. john lind

  john lindMånad sedan

  PÅ TAL OM DEMONKRATI: setoos.info/name/tpi10mKdaZmWYXg/video

 10. bcvbb hyui

  bcvbb hyuiMånad sedan

  SD2022

 11. My2CΞnts

  My2CΞntsMånad sedan

  Sveriges demokrati är totalt urholkad. Varje parti ska ha så många procent mandat (dvs röster i politiska frågor) som de får procent folkröster. Allt som allt har riksdagen 349 mandat. MP's 4.41% av 349 är 15, avrundat nedåt. MP ska alltså ha 15 röster i politiska frågor. 15... av 349. Rent matematiskt borde de inte ha makt över nånting. Ändå tillåts MP att sitta i regering och kohandla - helt utan hänsyn till den ringa procent makt de tilldelades av folket. De sitter dessutom i position att lägga avgörande veton så fort nånting går dem emot. Om de inte får som de vill hotar de med att lämna regeringen, som då faller eftersom sossarna, Liberalerna, och Centern då hamnar i minoritet och kan inte enligt lag sitta kvar vid makten. Med andra ord får ett parti som knappt tog sig över 4%-spärren mer makt än nåt annat parti, mer makt är det egentligen är berättigat till. Hur faan kan det här tillåtas fortgå enligt lag? LAGÄNDRING NU!!

 12. Mehdi Yousefi

  Mehdi YousefiMånad sedan

  ❤ SD 2022 .

 13. bouytt guyt

  bouytt guytMånad sedan

  Säger bara en sak! LIVSTIDS FÄNGELSE FÖR LÖVÉN O HANS KUMPANER! DET VAR LÄNGESEN VI HADE EN REGERING.

 14. Bigge Jönsson

  Bigge JönssonMånad sedan

  Heja Jimmie!

 15. bcvbb hyui

  bcvbb hyuiMånad sedan

  Jag är själv invandrare men jag håller med honom.

 16. soiung toiue

  soiung toiueMånad sedan

  Heja Jimmie!!

 17. Weiron Bach

  Weiron BachMånad sedan

  Jimmie is a great singer! Watch this video! setoos.info/name/ynGUqaN3mWacqKo/video

 18. john lind

  john lindMånad sedan

  setoos.info/name/3Zuwl32UlImel2M/video

 19. bouytt guyt

  bouytt guytMånad sedan

  Sveriges ekonomi har redan kollapsat. De allra flesta får numera inte ens en löneökning som täcker inflationen samtidigt som svenska kronan blir alltmer värdelös.

 20. Ailsa Ni

  Ailsa NiMånad sedan

  Enda opposition vi har i Sverige SD.

 21. Battulga Munkhbayar

  Battulga MunkhbayarMånad sedan

  SD 2022 annars kommer Sverige bli fattig. Rädda Sverige tack

 22. Urb an

  Urb anMånad sedan

  Politiker talar till folket, så är det ja! Människan talar med en politiker som eventuellt tar det till partiet. Och folk undrar varför vi har det som vi har det. Vi har ca 3 poliser per 1000 invånare jämfört med USA:s 1,5 Till det kommer säkerhetspolis, tulltjänstemän, och väktare och ändå händer så mycket i vårt land. Mobiltelefon har varit var mans snuttefilt i snart 3 decennier och ett inte obetydligt varumärke Ericsson finns i stort sätt över hela jorden. Hur kan det komma sig att regeringar och telecombolag såsom Ericsson inte aktivt samarbetar för att få slut på på det som sker. Någonstans måste folk sluta tänka makt och bestämmande positioner samt sluta styras av fiktiva pengar och i stället se sig själva som den absoluta tillgången i denna värld. Tänker på reportaget om gården med de vanskötta korna som visades på tv för en tid sedan. Hur många män och kvinnor ställer upp bakom mig för att göra en kraftinsats och hjälpa gården på fötter så vi får god mat därifrån i stället för att döma, beklaga, sjunka i vidare förfall för att sedan glömmas bort. Möjligen finns det en människa som vill se denna jord utan mänskligt liv. För att lyckas med det behöver denne säkerställa att vara den sist levande själen här för att få bekräftat att uppdraget är slutfört. Sen blir det definitivt ensamt. En del framför att tekniken kommer leda till mänskligt förfall. Ett Terminator scenario ...ball på bio men mer än så är det inte. Automation är människans väg ur hårt arbete, onödigt arbete, vansinnigt arbete och givetvis slaveri. Maktens människor pratar gärna och vältrar sig gärna i lättja men avskyr samtidigt om enkelhetens människor gör det samma. Det håller på att förändras!

 23. soiung toiue

  soiung toiueMånad sedan

  I am an immigrant myself but I think Jimmie Åkesson is telling the truth! The Swedish government should be more strict with punishments with these crimes. Sweden is also

 24. Shablinski da fool

  Shablinski da foolMånad sedan

  #sd2022 #afs2022

 25. dcoog anml

  dcoog anmlMånad sedan

  🇸🇪 stående ovation jimmy! 🇸🇪

 26. Ailsa Ni

  Ailsa NiMånad sedan

  Det finns kanske en framtid i denna skendemokrati rösta Sd så kanske vi kan förändra vårt allt mera vidriga samhälle väl talat Jimmie stor respekt

 27. Helge Wigforss

  Helge WigforssMånad sedan

  Hej Det är inte ofta jag skriver kommentarer men det händer, jag är en blygsam kommunpolitiker och familjefar som jobbar skift på ett större företag och driver en liten egen firma vid sidan. Jag bor en liten lugn trivsam kommun där våldet och terrorn smyger i skuggorna, där eleverna räds för att gå till skolan, där vapen och droghandlen blomstrar, där centrum då och då ser ut som det nyligen varit upplopp, där butiker och företag har krossade rutor och dörrar, där polishuset är under attak av brandbomber. Men jag är fortfarande hoppfylld, för jag vet att Sverigedemokraterna i kommun är största partiet sen EU-valet. Och nu talet som Jimmy framförde utmärkt, väldigt tungt tal och väldigt jobbigt att ta in, men Jimmy binder ihop talet i slutet på ett heroiskt sätt med att säga att vi är redo och det är just den kännslan jag har att vi är redo och vi kommer att jobba hårt, vi kommer göra rätt och vi kommer ta ansvar. SD2022 är bra som mål men ju tidigare desto bättre.

 28. Alexander E. Minge

  Alexander E. MingeMånad sedan

  Jeg håper SD blir største parti neste valg, det er håp, de var størst i noen dager i år.

 29. DankZkittles

  DankZkittlesMånad sedan

  SD 2022

 30. DankZkittles

  DankZkittlesMånad sedan

  @dcoog anml Verkligen haha

 31. dcoog anml

  dcoog anmlMånad sedan

  Dessa 143 som gör tummen ner åt Jimmie Åkessons sommartal saknar något väsentligt.

 32. Alexander Nicklasson

  Alexander NicklassonMånad sedan

  Nice tack men ni kan gå hem den var bra Jimmy :)

 33. angel amin

  angel aminMånad sedan

  Jag är själv invandrare men jag håller med honom.

 34. Miranda Fagerlund

  Miranda FagerlundMånad sedan

  Heja Jimmie!❤️

 35. qopoy dnon

  qopoy dnonMånad sedan

  2022 SÄGER JA BARA

 36. Paul Freedom

  Paul FreedomMånad sedan

  Sveriges ekonomi har redan kollapsat. De allra flesta får numera inte ens en löneökning som täcker inflationen samtidigt som svenska kronan blir alltmer värdelös.

 37. Thomas Petersson

  Thomas PeterssonMånad sedan

  ta bort flerbarnstillägget , de tjänar ju mer än en jobbare

 38. Thomas Petersson

  Thomas PeterssonMånad sedan

  morfinet tog 1000 tals äldre

 39. Ching the Explorer

  Ching the ExplorerMånad sedan

  I am an immigrant myself but I think Jimmie Åkesson is telling the truth! The Swedish government should be more strict with punishments with these crimes. Sweden is also so relaxed in terms of how they handle the Corona pandemic. It's one of the countries in the world that doesn't recommend wearing a mask in a public transportation, closed public places like clinics; even with high mortality in the past months! It's crazy!

 40. qopoy dnon

  qopoy dnonMånad sedan

  Du är Bäst👍👍👍

 41. Jimmy Lundberg

  Jimmy LundbergMånad sedan

  Så länge du tillför pengar så höjs du till skyarna av politiker(oavsett parti), blir du däremot av med jobbet på grund av omständigheter du inte har någon möjlighet att påverka eller att du behöver lämna ett jobb du inte klarar av så blir du "Fiende nr 1" direkt.....samma illusion år efter år. Vi är inte slavar..

 42. Thomas Arnsbjer

  Thomas ArnsbjerMånad sedan

  Det finns kanske en framtid i denna skendemokrati rösta Sd så kanske vi kan förändra vårt allt mera vidriga samhälle väl talat Jimmie stor respekt

 43. Wrede on high

  Wrede on highMånad sedan

  bra där Jimmie! SD 2022!

 44. Anders Topansson

  Anders Topansson2 månader sedan

  I never cared: - I never cared if you were “gay“ until you started shoving it in my face, and the faces of our children. - I never cared what colour you were, until you started blaming my race for your problems. - I never cared about your political affiliation until you started to condemn me for mine. - I never cared where you were born until you wanted to erase my history and blame my ancestors for your current problems. - I never cared if you were well-off or poor, until you said you were discriminated against, when I was promoted because I worked harder. - I never cared if your beliefs were different from mine, until you said my beliefs were wrong. - I never cared to if I owned a gun until you told me I wouldn’t be allowed to. (or take the ones I own legally) Now I care! My patience and tolerance are gone. I’m not alone in feeling this way there are millions of us who do...... and we have had enough! FYI: Please copy and paste for all to KNOW thanks

 45. Kerstin Andersson

  Kerstin AnderssonMånad sedan

  I agree. So true

 46. Alex Chungus

  Alex Chungus2 månader sedan

  So true

 47. Nozze

  Nozze2 månader sedan

  Tycker ju att alla politiker ska ta tag i våran uråldriga narkotikapolitik. Synd att dom är så rädda att prata om det..

 48. Jörgen Sandell

  Jörgen Sandell2 månader sedan

  Dessa 143 som gör tummen ner åt Jimmie Åkessons sommartal saknar något väsentligt.

 49. bilisha coli

  bilisha coli2 månader sedan

  Jimmy är du vågskålen.

 50. MrSaxonsaxon

  MrSaxonsaxon2 månader sedan

  Det finns visst alternativ till SD, det är: Alternativ för Sverige som vill göra ordentliga förändringar och rensa upp det politiska träsket och som dessutom inser att vi måste börja med en massåtervandring. Och som naturligtvis inser att vi måste ut ur EU illa kvickt och inte yrar om att vi ska påverka EU inifrån, för det kan inte lilla Sverige göra. Små mellanmjölks åtgärder räcker inte.

 51. MrSaxonsaxon

  MrSaxonsaxonMånad sedan

  @Grossmutter in dein arsche Absolut inte, håller du inte med om att du nog missuppfattat AFS, tycker du inte att medborgarskapen ska omprövas för att se vilka som är dömda osv?

 52. Grossmutter in dein arsche

  Grossmutter in dein arscheMånad sedan

  @MrSaxonsaxon gjorde jag dig arg nu?

 53. MrSaxonsaxon

  MrSaxonsaxonMånad sedan

  @Grossmutter in dein arsche Ja precis. OMPRÖVAS, har man inte skött sig eller gjort nytta så UT! Vad är problemet?

 54. Grossmutter in dein arsche

  Grossmutter in dein arscheMånad sedan

  @MrSaxonsaxon "Alternativ för Sverige (AFS) är tydliga med sin kritik av invandringspolitiken. I sin valkampanj talar man om "Återvandringen" och en stor del av Gustav Kasselstrands tal handlar också om just det. I sitt partiprogram säger partiet att samtliga uppehållstillstånd som delats ut sedan år 2000 ska omprövas. En siffra som han nämner i sitt tal är att 500 000 personer borde lämna Sverige". det är vad de har sagt själv, de skiter ju i om de skickar ut hårt arbetande invandrare eller inte. copy paste för jag var lat

 55. MrSaxonsaxon

  MrSaxonsaxonMånad sedan

  @Grossmutter in dein arsche Vi snackar om de som går på bidrag och vägrar anpassa sig förstår du inte det?, isf har du läst och misstolkat otroligt fel, gör om gör rätt, du ser det var en punkt du nämnde och då har du fel . är väl sjäälvklart man får vara här om man jobbar och bidrar till landets väl.

 56. Honk The Viking

  Honk The Viking2 månader sedan

  SD 2022! NU VINNER VI FYFAN!

 57. Tackybiff

  Tackybiff2 månader sedan

  #socialdemokraterna

 58. sotuur aeei

  sotuur aeei2 månader sedan

  SD22 for the win

 59. Magnus Eriksson

  Magnus Eriksson2 månader sedan

  Sverigedemokraterna.. NU. och för ALLTID... tack Jimmie Åkesson.. tack för att snart kommer att bli Sveriges nya stadsminister..

 60. soniyu ziuy

  soniyu ziuy2 månader sedan

  SD2022

 61. Mina Fav

  Mina Fav2 månader sedan

  Du är Bäst👍👍👍

 62. Laila Sedendahl

  Laila Sedendahl2 månader sedan

  Tisdagen den 8 sept.blir det en tyst demonstration framför Rosenbad. Vi träffas kl 14 med plakat. Vi måste få en förändring i vårt land,bort med allt våld. Dela vidare till alla Du känner,ju fler vi är desto bättre.

 63. sasse Brasse

  sasse Brasse2 månader sedan

  underbart!

 64. sotuur aeei

  sotuur aeei2 månader sedan

  Jimmie , är det inte för sent??? Hinner vi ??? Politiker lovar mycket, men bara lovar Det kostar ingenting .

 65. Adam McCarthy

  Adam McCarthy2 månader sedan

  Alltså, jag är allt för att stoppa kriminaliteten, utvisning och totalstopp för invandring tills saker är på banan igen. Men detta SVAMMEL om Corona? Jag är Besviken, Jimmie. Läs på om Corona och förstå att det är en bluff som används av den djupa staten för att fortsätta söndring och härskande och separation mellan medmänniskor. Ta AV ER MASKEN och ta INTE EMOT VACCINET, för fa-an! Vakna!

 66. dagggeN

  dagggeN2 månader sedan

  Varför har ni tagit SVTs sändning? Nu duger det tydligen??

 67. Kanziroar Gaming

  Kanziroar Gaming2 månader sedan

  Jimmie Åkesson, älskar dina tal. Jätte bra på retorik. + exakt vad vi behöver i Sverige. Alla andra som röstar på andra partier är (hjärndöda eller går på känsla "kvinnor").. + hjärntvättade av Media också... det är en synd.. Vad väntar dem andra människorna på? Tills det blir ett inbördeskrig eller? Låter som det. Alla är lugna idag. När SVERIGE är ej LUGNT!

 68. vinasu maaj

  vinasu maaj2 månader sedan

  SD2022 !!!

 69. jenneth mattsson

  jenneth mattsson2 månader sedan

  " ett Sverige" och goda Hemmet för alla invånare" Han låter som " gamla " socialdemokraterna.

 70. vinasu maaj

  vinasu maaj2 månader sedan

  erfarenhet och intelligens i sitt arbete, vilket dagens vänster uppenbart saknar båda av.

 71. jenneth mattsson

  jenneth mattsson2 månader sedan

  Det är så sorgligt att många äldre har fått avsluta sitt liv på der sätt som inte är värdigt. Det gör mig så ledsen. Hut kan vi vår statsminister säga " vi valde rött väg" förstår inte! Eller" jag såg det inte komma"

 72. vinasu maaj

  vinasu maaj2 månader sedan

  genom att sätta hårt mot hårt är som att bekämpa eld med mer eld. Inom brandbekämpning finns det visst en tillämpning av eld mot eld, men endast i sällsynta fall. Bästa sä

 73. Roger Gun

  Roger Gun2 månader sedan

  Hoppas Hoppas Hoppas!!!!!!!!! ni vinner valet 2022!!!!!!!

 74. Lars S

  Lars S2 månader sedan

  Det bästa talet jag hört

 75. Lars S

  Lars S2 månader sedan

  @vinasu maaj islamism var då någonstans???

 76. vinasu maaj

  vinasu maaj2 månader sedan

  Islamism.

 77. pogump

  pogump2 månader sedan

  En man helt utan skyddslappar och med ”fullgod syn”

 78. dueeh nyyu

  dueeh nyyu2 månader sedan

  SD2022

 79. undefined anna eriksson

  undefined anna eriksson2 månader sedan

  du är bäst 👍

 80. Droneeffect

  Droneeffect2 månader sedan

  Bra tal och helt rätt. Hemskt behöva vänta till 2022.

 81. Victor Bexelius

  Victor BexeliusMånad sedan

  @Super knullisch haha 😂 jag skrattar men fan det är samtidigt sant och sorgligt....

 82. Super knullisch

  Super knullischMånad sedan

  Om folk tar sitt förnuft till fånga och går samman, kan vi med, eller till och med utan, den enorma mängd privatägda jakt och handeldvapen som detta lands befolkning besitter, göra en statskupp eller kräva stränga reformer med omedelbar verkan. Att göra detta utan vapen är naturligtvis att föredra. Men vi kommer kanske snart inte ha något val. För om nöden kräver det, så kallar plikten. Sorgligt nog kommer detta aldrig kunna ske som jag ser det i Sverige, då genomsnittssvensken inte bara är totalt oförmögen att ta mod till sig för att göra något sånt här drastiskt, då denne knappt ens vågar klaga hos sin lokala jävla ICA butik, om ett paket mellanmjölk surnat innan bäst före! Nä, messmörssvensson verkar hellre lägga sig ner och död av egen vilja och kraft än å besvära en annan människa.. Rulltårta och kaffe! Jajamen! Så löses allt och så blir vi alla sams igen! Samt att detta verkar ha varit Sveriges hittills enda och fortfarande stående försök till integration.. No shit!! jag skämtar inte ens här, det bjuds bokstavligt talat på prinsesstårta när det står klart att man blivit svensk medborgare så vitt jag vet. Å simsalabim!! Så har vi skapat en ny laglydig, produktiv, tidspassande, hårt arbetande svensk! Okej, inte rulltårta då.. men fucking close enough! And that's it folks! Här skall daltas!!

 83. Stan Mastenbjork

  Stan Mastenbjork2 månader sedan

  Jimmie , är det inte för sent??? Hinner vi ??? Politiker lovar mycket, men bara lovar Det kostar ingenting . Vad händer i Göteborg i Stockholm och i Malmö är det rät väg ?????

 84. Laila Sedendahl

  Laila Sedendahl2 månader sedan

  Tisdagen den 8 sept.blir det en tyst demonstration framför Rosenbad. Vi träffas kl 14 med plakat. Vi måste få en förändring i vårt land,bort med allt våld. Dela vidare till alla Du känner,ju fler vi är desto bättre.

 85. jes wes

  jes wes2 månader sedan

  AFS 2022

 86. Vesa Rintamäki

  Vesa Rintamäki2 månader sedan

  Hur ska ni förhindra att SD,Afs,POP röstsedlar inte hamnar i sopkorgen i nästa vals rösträkning.Sverige är skabbig räv.Hela Europa riskerar att drabbas av rabies.Tack så jävla mycket. ... setoos.info/name/un2nzJuVho9_h5Y/video

 87. Styliten

  Styliten2 månader sedan

  Testar ett annat ord. "NMR"

 88. Styliten

  Styliten2 månader sedan

  Testar skriva "Hej". Censuren verkar slå till omedelbart när jag skriver.

 89. Elixir

  Elixir2 månader sedan

  AfS !

 90. Herr Cirkusdirektör

  Herr Cirkusdirektör2 månader sedan

  @Elixir Jag tycker att det bästa vore att SD fick de procenten istället. AfS är inte närmelsevis lika seriösa och kan inte heller komma åt blockpolitiken genom att nå över 4%-spärren. SD har ingen nytta av att tappa väljare till AfS.

 91. Jeff O

  Jeff O2 månader sedan

  Elixir chansen att MP väljare går över till Afs känns rätt liten?

 92. Elixir

  Elixir2 månader sedan

  @Herr Cirkusdirektör Inte splittra utan komplettera. Kan vi byta ut MP eller/och L, mot AfS, så slipper SD fjäska så mycket för M/KD som de gör idag.

 93. Herr Cirkusdirektör

  Herr Cirkusdirektör2 månader sedan

  Är det verkligen värt att splittra ett redan solidt konservativt alternativ? Jag menar det har ju trots allt tagit närmare 15 år för SD att ta sig hit.

 94. Svensk Gängmiljö

  Svensk Gängmiljö2 månader sedan

  Jag var rädd att han skulle säga verklighetens folk!

 95. Aracne80

  Aracne802 månader sedan

  Och när det gäller gängkriminalitet ... Det är ju ett symptom på en kass politik över längre tid. Man ger inte individer ett bättre alternativ. Att bekämpa kriminella organisationer genom att sätta hårt mot hårt är som att bekämpa eld med mer eld. Inom brandbekämpning finns det visst en tillämpning av eld mot eld, men endast i sällsynta fall. Bästa sätt att bekämpa brand är att se till att det inte kan börja brinna till att börja med. Det kallas brandskyddsarbete, och blir allt vanligare, för våra Brandskyddsmyndigheter visar erfarenhet och intelligens i sitt arbete, vilket dagens vänster uppenbart saknar båda av.

 96. Aracne80

  Aracne802 månader sedan

  Ja, covid-19 var ju ett pungspark mot ett land som redan led under de värsta sjukdomar som någonsin drabbat norden sedan Digerdöden: Extremvänster och Radikal Islamism.

 97. Victor Bexelius

  Victor Bexelius2 månader sedan

  Fantastiskt tal och ja - blivande statsminister

 98. NPC#759557

  NPC#7595572 månader sedan

  Socialdemokrati = senicid

 99. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik Weijnblad2 månader sedan

  Jimmie Åkesson. Du är varmt välkommen. 💖👍😊💖

 100. Peter Rosqvist

  Peter Rosqvist2 månader sedan

  Riksdagen måste säga ja först innan det, möjligen, går att sjösätta stödpaketet enl. Regeringsformen kap.10 paragraf 3. Det är sanslöst och ansvarslöst att Sverige skall ge bort skattepengar till länder som i mångt och mycket har bättre ekonomier än vi själva. Vi har ju inte pengar till oss själv! Ren idiot! Nej, en Swexit nu borde vara på sin plats. SD2022!!!!

 101. Liza utterström

  Liza utterström2 månader sedan

  Det finns ett bättre alternativ, nämligen AFS = ALTERNATIV FÖR SVERIGE.

 102. Frames To Mind

  Frames To Mind2 månader sedan

  Det Enda Alternativet, i Bokstavlig mening faktiskt 😂👌🏻👏🏻🇸🇪 Gustav Gustav Gustav!

 103. Liza utterström

  Liza utterström2 månader sedan

  SD är ni också köpta? Varför tar ni ibte upp våldet som invandrarba gjorde mot de unga pojkarna på kyrkogården? Dom blev våldtagba misshandlade knivhuggna skenbegravda men ingen pkmedia rapporterar om det. Först borstar svt av en rapport om högerpopulistiska sen i maj. Nåt man dessutom kan ifrågasätta och efter detta enliten notis om kyrkogårdsbrottet.

 104. yeah

  yeah2 månader sedan

  SD har tagit upp det mycket på twitter

 105. Liza utterström

  Liza utterström2 månader sedan

  Visst det är fler i Sverige men det är falska siffror eftersom de som rapporterar in cov19 får bidrag från regeringen för alla kostnader som är relaterade till cov19. Vad som är beklämmande, är att man har gått ut med direktiv för att påskynda döden hos äldre. Nan har berakat nedia för att mörja alla svpra händelser dom sker i vårt samhälle av så många invandrare dom förstkr dessutom för det fåtal som faktiskt sköter sig, alla blir hatade. . Ta bort hela familjernas bideag när någon inom familjen är inblandade eller ansvariga flr brott mit estniska svenskar. Det har blivit okej då media mörkar .

 106. Catja Blom

  Catja Blom2 månader sedan

  Det är bara för er i regeringen att se till att riksdagen INTE godkänner Löfvens agerande.Det krävs ju regeringsbeslut till EU-coronapaket, som går bara till oligarkernas fickor😡😡😡

 107. Ivan Babic

  Ivan Babic2 månader sedan

  Var är Paludan?

 108. Anders Fransson

  Anders Fransson2 månader sedan

  Helt rätt i allt som vanligt 👍

 109. DuGamlaDuFria

  DuGamlaDuFria2 månader sedan

  Du Jimmie är den ende som är värd att vara statsminister. Låt det bli så 🙏❤️

 110. xthexskrillex

  xthexskrillexMånad sedan

  Gustav Kasselstrand då?

 111. Mikael Ström

  Mikael Ström2 månader sedan

  Vi står bakom dig Jimmie !

 112. Jonathan Odalgård

  Jonathan Odalgård2 månader sedan

  För rösta nästa val o de blir en röst på dig jimme! #Sd2022

 113. Tommy Jansson

  Tommy Jansson2 månader sedan

  Den enda Statsministern värdig att leda Sverige

 114. micke

  micke2 månader sedan

  SD behöver växa som dem får egen minoritet. Bra sommar val

 115. Victor

  Victor2 månader sedan

  Sveriges riktiga statsminister🇸🇪🇸🇪

 116. Robban Holstensson

  Robban Holstensson2 månader sedan

  Ska inte riksdagen godkänna Löfvens miljardregn till EU innan det är klappat o klart?

 117. Benjamin Hansson

  Benjamin Hansson2 månader sedan

  Men snälla käften

 118. guccimole

  guccimole2 månader sedan

  2022 SÄGER JA BARA

 119. vanja w

  vanja w2 månader sedan

  Manar till fredliga protester när riksdagen öppnar 8 september Hoppas på bred uppslutnin mot sittande regering

 120. Lilian Dahlin

  Lilian Dahlin2 månader sedan

  SD nästa val tack

 121. Peo Fr

  Peo Fr2 månader sedan

  Hade det vart val idag hade SD vunnit :)

 122. VEoFASA

  VEoFASA2 månader sedan

  Den riktiga statsministern! #SD2022

 123. Henrik Larsson

  Henrik Larsson2 månader sedan

  Bara för att någon säger att någon annan har dött av "Corona", så är det inte verklighet. Jag kallar det falsk propaganda, falska tester, falsk kunskap. Människor har gått bort ja, men det hade hänt ändå. Våra tankar kan gå till dem ändå, utan en falsk döds-förklaring... Bara för att man inte köper propagandan så betyder det inte att man saknar empati. Det är inget "faktum" att avsaknaden av skyddsmasker har orsakat tusentals liv, det är bara falskt. Där finns inga vetenskapliga studier som bevisar att en mask hjälper oss vara friska. Där emot en hälsosam livstil och sunt leverne, men det talar ingen om. Sluta följa den nya världsordningen som de sprider ut framför er. Detta är ett bra tillfälle att ni som sverige-demokrater vaknar upp till en högre sanning, där ni inser att detta är ett krig, där vi, våra hjärtan och våra sinnen är priset som de slåss för att vinna. Deras soldater kallar sig "vetenskapsmän", "filantroper", "rådgivare" etc

 124. Liza utterström

  Liza utterström2 månader sedan

  Så sant vården får ju extra anslag för allt inrapporterat som berör cov19. Allt relaterat innebör ber pebgar för den klinik drt gäller. Däremot är det folkmord de direktiv man gjort för att ta ihjäl alla sjuka som är över 65. Man har tom räknat på vinsten i form av ej utberalda pensioner, samhällskostnader inom vård och omsorg och alla de lägenheter som blir lediga och som reserveras för invandrare i första hand.

 125. Free Bobby

  Free Bobby2 månader sedan

  Rösta rätt, rösta Stefan Löfven, Sveriges landsman!

 126. Simon Rengman

  Simon Rengman2 månader sedan

  Jag anser att vi skulle införa the second amendment i Sverige ^^ rätten att bära vapen! Och att få försvara sin egendom och familj >< om det är så illa att polisen behöver eskort av poliser då är det riktigt illa!

 127. Surfa Gbg

  Surfa Gbg2 månader sedan

  Tack : Jimmie till ett bra tal,,,,

 128. Seeyay

  Seeyay2 månader sedan

  Ser gärna en regering med M + KD + SD.

 129. Simon Rengman

  Simon Rengman2 månader sedan

  Samma här X)👌🇸🇪

 130. Rickard P

  Rickard P2 månader sedan

  Sverige vänner! Varför säger han svenska medborgare och inte svenskar?

 131. Frames To Mind

  Frames To Mind2 månader sedan

  för han har blivit en del av Etablissemanget nu! Skräp! Rösta AFS där Svenskarna finns!

 132. Greywolf.

  Greywolf.2 månader sedan

  Bra men Swexist nu ut ur EU och inte bara det utan ut ur FN skrota Sida o alla sk hjälporganisationer skrota Migrationsverket starta Återvandringsverket

 133. Frames To Mind

  Frames To Mind2 månader sedan

  AFS AFS AFS!! 🇸🇪👌🏻👏🏻

 134. Mary Johansson

  Mary Johansson2 månader sedan

  Jag håller med! Men kan inte ni på sd stampa i med foten,å sätta KRAV?