Michael Rubbestad: Din spelkonsol blir dyrare med regeringens politik

Sverigedemokraternas Michael Rubbestad går igenom varför spelkonsoler, som Playstation 5, blir dyrare i Sverige på grund av regeringens kemikalieskatt.

Kommentarer

 1. Swede

  SwedeMånad sedan

  Bege er ut o rör på er istället, slöfockar!

 2. evamcfall

  evamcfallMånad sedan

  Som vanligt så tänker den här så kallade regeringen så långt deras ljugande näsor räcker. Detta är bara ännu en skatt för att finansiera "valboskapen" regeringen skiter fullkomligt i miljön, och de saknar konsekvensanalys.

 3. alliiz Oprsa

  alliiz OprsaMånad sedan

  Lika bra att den är dyr,då kanske barn inte bara sitter och nördar tv-spel utan är med familjen,så låt det vara lika dyrt som det är ✌️

 4. Chris_90

  Chris_90Månad sedan

  Bra Sd. Ni är alltid så klarsynta

 5. Ann Wahlquist

  Ann WahlquistMånad sedan

  Som vanligt tänker inte regeringen längre än vad näsan räcker.....

 6. Axel Extra

  Axel ExtraMånad sedan

  Bra Tal 👍🇸🇪 #Svergiedemokraterna 2022

 7. Peter Carlsson

  Peter CarlssonMånad sedan

  Ännu ett idiotiskt motmedel från de odugliga miljöpartiet och Socialdemokraterna, vi måste få bort dom och sedan ta bort alla dår skatter, göra en Reset av hela systemet...

 8. Edwin Eriksson 2

  Edwin Eriksson 2Månad sedan

  Kom igen vi måste bli fler sverigedemokrater!!

 9. snakekid snakekid

  snakekid snakekidMånad sedan

  Ja! Vi måste fortsätta att kämpa för att SD ska bli störst.

 10. PrinceXzizar

  PrinceXzizarMånad sedan

  jag har varit en gamer ända sen 5 årig barn. och ps5 är helt slutsåld i hela sverige. jag kommer definitivt rösta på er absolut hundra procent om ni sänker priset på ps5. sonys ps5 blev en stor succe världen runt och även i vårt land.

 11. Rosmarin666

  Rosmarin666Månad sedan

  Är det detta ni väljer att prata om på 20-årsdagen av mordet på Daniel Wretström?

 12. Emanuel ER

  Emanuel ERMånad sedan

  SD2022

 13. Johnny Begood

  Johnny BegoodMånad sedan

  kemikalieskatt = finansiering till afghanska män........ oj ops.. jag menar BARN

 14. Aesthetic Sparkle

  Aesthetic SparkleMånad sedan

  Bravo du är vaken! 👍

 15. Iancu Constantinescu

  Iancu ConstantinescuMånad sedan

  Knas...

 16. notan86

  notan86Månad sedan

  ”Svetsarn” Jag vill ha en kokt med bröd! Vet du vad jag vill ha? En billigare PS5a!!!

 17. R T

  R TMånad sedan

  Eeeeehhh? Är det här det viktigaste ni har att snacka om mitt uppe i den kris Sverige/världen befinner sig i? Nu tänker jag inte på plandemin där äldrevården vårdar ihjäl gamla människor med palliativ vård. Har ni tappat stinget? När tänker ni på riktigt "sparka" sossekommunisterna i röven? Prat och ingen handling!

 18. Andreas Johnsson

  Andreas JohnssonMånad sedan

  Sunt förnuft från SD som vanligt

 19. Fäderneslandet

  FäderneslandetMånad sedan

  Det är bra om detta kan nå ut till gamers i Sverige så lär det flockas ungdomar till partiet. ;)

 20. Viktigt

  ViktigtMånad sedan

  5G då? Ska inte det straffbeskattas?

 21. Per Svendsen

  Per SvendsenMånad sedan

  Bara lugn dom kommer fundera ut en skatt på det också, svensken ska beskattas ihjäl så att Ahmed aldrig ska behöva jobba

 22. Shunen 2

  Shunen 2Månad sedan

  Om skatten användes för att höja pensionerna skulle den vara försvarbar. Men vi alla vet vad pengarna kommer gå till...

 23. Yourcrazybear

  YourcrazybearMånad sedan

  Nej. Det skulle den inte vara. Det finns dock väldigt mycket pengar från migrationsbudgeten och biståndsbudgeten som skulle gå att använda till att se till att alla kan leva på sin pension. Men varför se efter de människor som byggt upp landet när man kan skänka bort alla pengar till de som aldrig någonsin har bidragit till landet till att börja med? Har inte folkvalda politiker blivit valda för att i första hand se till att sitt eget folk har det bra?

 24. Aesthetic Sparkle

  Aesthetic SparkleMånad sedan

  Den går till massinvandringen av muslimer!

 25. -Swedude-

  -Swedude-Månad sedan

  Ta upp att ni svängt och gjort en 180 ang Nato.

 26. HXK

  HXKMånad sedan

  Dom är fortfarande emot Nato. Bara att möjligheten ska finnas som folkomröstning. Låter rimligt tänker jag trots att jag också är emot Nato.

 27. snakekid snakekid

  snakekid snakekidMånad sedan

  Det har dem inte..

 28. PUPPE

  PUPPEMånad sedan

  Tur att man kan beställa utanför sveriges dyra åyerflrsäljare med fri frakt.

 29. Hans Lindquist

  Hans LindquistMånad sedan

  Detta är efterlysta ord från många branscher.På lika villkor...Mycket bra att det poängteras.

 30. Andy Woohoo

  Andy WoohooMånad sedan

  Fan när man läser en del av dessa kommentarer så kan man inte annat än förbanna Psykiatri reformen på 90 talet som stängde ner vården för behövande. En del har ju dragit paraleller som inte ens LSD skulle vara behjälpligt för att förstå hur dom kom fram till det. Sen dessa religösa galningar, ja dom hamnar ju under de med behov av vård. Ja du söte tid det är inte konstigt att det ser ut som det gör i världen och Sverige i synnerhet.

 31. Andy Woohoo

  Andy WoohooMånad sedan

  @Kjell Schön Ja det är tragiskt faktiskt. Tack för komplimangen. Jag arbetade faktiskt extra på Psykakuten och på en låst avdelning i slutet på 90 och början på 00. Det är faktiskt synd om dom som behöver vård sen är det "synd" även för de som drabbas utav det faktum att dom inte får vård. Troligen kan och kommer den skadan aldrig kunna repareras då det gått för lång tid då politiker duckat för denna problematik. Sen dessa förbannade evengalister, ja alla har ju rätt till sin tro och sin åsikt med det blir som sagt ett problem när man gör det till ett problem och religion har alltid varit ett problem i världen oavsett vilken religion vi pratar om. Så länge dom fapar på sina egna kanaler eller sidor vad det nu må vara så bryr jag mej inte men att sitta och gapa och rapa ut sin sk!t på varenda ställe då blir jag provocerad och då knyts det inga händer i byxfickorna. Men tack åter för uppmuntran och det är skönt att se fler delar uppfattning och att man inte är ensam i sin åsikt och analys.

 32. Kjell Schön

  Kjell SchönMånad sedan

  Andy det bästa jag har läst på länge, du är helt rätt på problemet. Bygg nya Psykvårdsanstalter omg för snart kommer patienterna på långa rader. Undrar om någon vågar bo dörr i dörr med någon Centerpartist med glasögon.

 33. R T

  R TMånad sedan

  @Andy Woohoo Se där, dom flesta har inte lämnat byn dom föddes i! Det är lättare att inbilla folk det ena och det andra, än att övertyga dem ATT det är en inbillning! Salve.

 34. Andy Woohoo

  Andy WoohooMånad sedan

  @R T Tack, ja kommentarerna kan ju en opolitisk klia sej i huvudet över. Oavsett hur man ser politiskt på saker så är ju en korkad och verklighetsfrånvarande människa fortfarande korkad och verklighetsfrånvarande baserat på vissa kommentarer. Eller som jag svarade bibledåren där nere, jag kan respektera att folk har tro men när dom skall trycka ner skiten i halsen på folk . slå sej för bröstet över hur fin man är som är kristen och lägger sitt liv på en "Gud" som ingen har sett och som utan någon vetenskaplig förankring existerar, ja då kan jag inget annat än förespråka vård. Har man som jag tjänstgjort i olika krigsdrabbade område i ett spann över +30 år då ska man va bra skruvad om man inbillar sej att det finns en Gud som skulle styra över liv och död...

 35. R T

  R TMånad sedan

  LoL! Vet naturligtvis inte i vilken riktning ditt politiska ideal lutar, men skit samma. Du har fAnimig rätt i det du skriver!

 36. Morgan Lång

  Morgan LångMånad sedan

  NATO ! Skit i spel och lek för om Sverige blir med i Nato blir det inte något spel och lek !

 37. Enward Lamonte

  Enward LamonteMånad sedan

  Lol

 38. AndreasGaming97

  AndreasGaming97Månad sedan

  Legend

 39. Tomas Engström

  Tomas EngströmMånad sedan

  Ehm spelkonsol? Julklappar? Räkningar? När tänker ni TVINGA regeringen att betala ut kulturstödet/omställningsstödet för den privata kulturen som ni totalt förstört livet för????? Just nu blir det inget av ovannämnda och förmodligen fira jul på gatan, på riktigt! Ni är inte riktigt kloka i riksdagen.... Håvar in allt från 60 tusen RENT i månaden upp till ett par hundra tusen, utan förkunskapskrav och absolut INGET ansvar!

 40. Henkiboi

  HenkiboiMånad sedan

  RIMLIGT

 41. Gustav

  GustavMånad sedan

  Regeringen straffbeskattar allt, bra Michael!

 42. TheNewsHater

  TheNewsHaterMånad sedan

  @MrDahl Gillar hur Sverige av alla länder gör det. Typ samma sak som att bli vegan, inte för din egen hälsa utan för att du tror att du gör en skillnad mot den hemska köttproduceringen.

 43. MrDahl

  MrDahlMånad sedan

  Skatten på plastpåsar vet du.

 44. john lind

  john lindMånad sedan

  Människan är en ande. Hon har en själ, som består av hennes förståndsförmågor, vilja och känslor, och hon bor i en fysisk kropp. Människans hjärta är hennes ande. Din ande är ditt verkliga jag. (Har du en människa? Nej! Du är en människa. Du har inte en ande. Du ÄR en ande). Du är en Ande med Herren, (1 Kor. 6:17). Människan tänker på sig själv endast som en kropp, eftersom hon inte med sina naturliga ögon kan se sin ande. (Människan är en ande + Guds Ord är Ande + Den nya skapelsen är en Ande med Herren). Men, för att förstå Andliga ting är det viktigt att du inser att du är en ande. Denna ”nya skapelse” eller ”hjärtats fördolda människa”, som den kallas i Skriften, är anden - den verkliga människan. Det var den delen av dig, som omskapades till Guds rättfärdighet när du blev född på nytt. Förståndet och kroppen förnyades inte, men du, (människan) nyskapades. ”Alltså, om någon är i Kristus, så är han en ny skapelse. Det gamla är förgånget; Se, något nytt har kommit.” (2 Kor. 5:17). ” … utan hjärtats dolda människa med den oförgängliga skönheten hos en mild och stilla ande. Det är mycket dyrbart i Guds ögon.” (1 Petr. 3:4). Anden kallas människans hjärta eftersom den är centrum i hennes varelse. Närhelst Skriften talar om hjärtat talar den om den verkliga människan eller anden, inte om den fysiska, som pumpar blod. Ordet är Andlig föda: Människan är en ande, hon har en själ och hon bor i en kropp. Alla dessa tre delar måste tillföras adekvat näring för att kunna fungera tillfredsställande. Din fysiska kropp livnär sig på fysisk föda. Kroppen erhåller och bibehåller sin styrka tack vare maten den tillgodogör sig. Den maten kommer in i kroppen och blir en del av den. Själen livnär sig på intellektuell föda. Den producerar viljekraft. En människa som aldrig livnär sin själ med någonting annat än TV och andra mentala karameller kommer endast att utöva liten viljekraft. Förståndet måste tränas och utvecklas för att kunna producera intellektuell styrka. Din ande livnär sig på och får sin kraft från Andlig föda. Jesus sade:”De Ord, som Jag har talat till er, är Ande och är Liv.” (Joh. 6:63). Guds Ord är Ande. Om man inte föder den invärtes människan med Andlig föda, kommer den ständigt att bli svagare. För att kunna utöva Andlig kraft måste din ande livnära sig på Guds Ord med samma regelbundenhet som du föder din kropp, och Ordet måste smälta samman med dig liksom maten gör med din kropp. Du och Ordet måste bli ett. (se Hebr. 4:2). Gud uppmanade Josua att meditera över hans Ord både dag och natt; Resultatet blev mycket stor Andlig kraft. När du lägger ned Guds Ord i din ande (ditt hjärta), konsumeras Ordet av din ande. När denna andliga föda blir en del av din ande produceras den andliga kraft, som kallas tro. Denna trons kraft är så mäktig att Jesus sade, att om den är så stor som ett senapskorn är det tillräckligt för att kasta ett berg i havet, och även om du bara har den obetydliga mängden tro är ingenting omöjligt för dig (Matt. 17:20) ”Så skall det vara med mitt Ord som utgår från min mun; det skall inte återvända till mig fåfängt - utan att producera något resultat, utan att vara till nytta - utan det skall utföra det Jag önskar och avser, och det skall ha framgång i det Jag har sänt ut det för.” (Jes. 55:11, Amblified). Guds Ord är fylld av tro. Dessa trosord kommer in i ditt hjärta för att bära frukt efter sitt slag och producera trosord i din mun. Tron frigörs genom Ord. Guds Ord i din mun kommer att manifestera Guds vilja i ditt liv. Guds Ord uttalade av en troendes läppar med trons kraft i hjärtat kan utföra vadhelst Ordet säger. 'Sannerligen säger jag er: Om någon (vem som helst) säger till detta berg: ´häv dig upp och kasta dig i havet´och därvids inte tvivlar i sitt hjärta, utan tror, att det han säger (vad-helst han säger, eng.) skall ske, då skall det ske honom så, (som han säger, eng.).” (Mark. 11:23). Man kan inte tro en sak och säga en annan och ändå förvänta sig att få det man menar att man tror. Det du säger med din mun är det du tror i hjärtat. Tungan står i överensstämmelse med din tro. Om din bekännelse är svag och negativ, lider din ande av allvarlig undernäring. Det finns inget annat botemedel mot detta än att tillföra andligt föda - GUDS Ord. Det GUD säger i sitt Ord får tro att uppstå i hjärtat. Tron finns i dig. Den måste med hjälp av Ordet utvecklas så att det gäller alla områden i ditt liv. Tron kommer från Ordet, och Ordet framföder tro. Bestäm dig för att lära dig de villkor och möjligheter som finns i ditt förbund med den Allsmäktige GUDEN. GUD har fullkomlig omsorg om dig genom sitt Ord som säd att så på hjärtats åker. GUDS Ord är Hans vilja för människan. Människan är skapad till GUDS avbild, och eftersom GUD skapade människan till sin egen avbild, borde människans ord uttrycka hennes vilja inför GUD, d.v.s. varje ord du uttalar är en bön inför GUD. Om GUDS Ord är Hans vilja, skall dina Ord vara din vilja. Du borde aldrig tala Ord som inte är din vilja. Det är inte dina Ord. Din vilja och dina Ord är ett. Låt inte Satan tala genom dig. 'Fyll dig med Guds Ord.' 'Det är mycket gott' (1 Mos. 1:31). Sedan: 'en god människa bär ur sitt goda förråd (hjärtat) fram, vad gott är.' (Matt. 12:35). För, 'vad hjärtat är fullt av, det talar ju munnen.' (Matt. 12:34). 'Vadhelst han säger skall ske.' (Mark. 11:23) För,'den som tror … har.' (Joh. 6: 47). 'Allt vad ni ber om och begär, tro att det är er givet och det skall ske så.'(Mark. 11:24). Guds Ord är hans vilja. Hans Ord är övernaturligt och levande! Den helige Ande sändes ut för att uppenbara detta övernaturliga Ord för dig. Han konkretiserar Faderns instruktioner. Gud skrev Bibeln för din och min skull - inte för sin egen. Själv är han redan tillräckligt fram-gångsrik. I Ordet talar Gud till oss och undervisar oss om hur man lever ett över-flödande och framgångsrikt liv. 'Om ni förblir i mig och mina Ord förblir i er, så må ni be om vad-helst ni vill, och det skall vederfaras er.' (Joh. 15:7). Guds Ord är nyckeln till besvarad bön. Guds önskan är att du håller hans Ord, därför att Ordet kommer att bibehålla dig hel - till ande, själ och kropp, och ge dig allt du behöver i överflöd. 'Och vadhelst vi bedja om, det får vi av honom, efter som vi hålla hans bud och gör, vad som är välbehagligt för honom.' (1 Joh. 3:22)

 45. john lind

  john lindMånad sedan

  @C Ö JA! ALLA RELIGIONER ÄR AV SATAN! BUDHISM, TAOISM, ISLAMISM, HINDUISM, JA ALLA MAN-GJORDA RELIGIONER KOMMER FRÅN SATAN. MEN JAG TALAR INTE OM RELIGION, JAG TALAR OM RELATION. GEMENSKAP MED SKAPAREN. MED HONOM SOM SKAPAT HIMMEL OCH JORD OCH HAVET OCH ALLT SOM ÖR I DEM! SKAPAREN UTÖVAR INGEN RELIGION. HAN SKAPAR. SATAN UTÖVAR RELIGION DÄRFÖR ATT HAN INTE KAN SKAPA. HAN KAN ENDAST FÖRSTÖRA, OCH GÖR DET, NÄR HAN FINNER OKUNNIGA MÄNNISKOR SOM DU, SOM INTE HAR LÄRT NÅGONTING ANNAT ÄN VAD UTBILDNINGSSYSTEMET OCH KVÄLLSITIDNINGAR HAR SPYTT UT. DU GÅR OCH TALAR OM DETTA, OCH EFTER DINA EGNA ORD SATAN FÖRSÖR DITT OCH DINA NÄRMASTES LIV. DU HADE INTE LÄRT ATT DET FINNS ANDLIGA LAGAR OCH DU STÄNDIGT ÖVERTRÄD DEM. SATAN VISSTE OM DET OCH HAN HÅNSKRATTADE ÅT DIG NÄR DU SKRÖT DINA 'KUNSKAOER, SOM INGENTING VAR UTAN ENDAST SPYOR SOM SATANS DEMONER HADE SPYTT UT, OCH SOM DU ACCPTERADE SOM 'SANNING', OCH DÄRFÖR DET BLEV DIN 'SANNING', DU GAV JU MED DINA EGNA ORD SATAN MANDATEN ATT RÅNA FRÅN DIG ENLIGT DINA EGNA ORD.

 46. john lind

  john lindMånad sedan

  @Andy Woohoo 1 DU TALAR OM RELIGION, JAG TALAR OM RELATION. MIN FADER (SOM JAG HAR GEMENSKAP MED 25/7/365) ÄR SKAPAREN (AV UNIVERSUM), DIN FADER ÄR SATAN, SATAN ÄR INTE SKAPARE, HAR ÄR EN EFTER-APA-RE. DET ENDA HAN KAN SKAPA ÄR KAOS, KRIG, OCH DÖD, OCH DET ENDAST DÄRFÖR ATT HAN HAR SÅDANA OKUNNIGA MÄNNISKOR SOM DU, SOM ANVÄNDER SINA ORD, INTE ATT SKAPA, UTAN ATT ATTACKERA ALLA OCH ANDRA, BLINDA MÄNNISKOR SOM INTE HAR MÖTT SANNINGEN! DE KOMMER MED SINA ÅSIKTER OCH KOMMENTARER OCH FÖRSÖKER ATT IMPONERA EN SOM HAR FUNNIT SANNINGEN. DE VET INTE ATT JAG ÄR EN GRÄNSLÖS PERSON MEN DE TYCKER ATT NÄR JAG TALAR SANNINGEN, KAN DET INTE VARA DET, UTAN LÅTER MYCKET FRÄMMANDE. PS. SE PÅ DENNA DECEMBER (JUL), OCH VIDARE TILL JANUARI 2021 SÅ BÖRJAR DU ANA VAD JAG MENAR MED SANNINGEN. NÄR DESSA MÄNSKLIGHE-TENS LÖGNAKTIGA VILSELEDARE KOMMER ATT FÅ SINA DOMAR. VISSA AV DEM KOMMER ATT TILL OCH MED AVRÄTTAS, SÅ KANHÄNDA DU BÖRJAR INSE ATT DU INTE VISSTE NÅGOT OM VERKLIGHETEN (SAMMA ORD PÅ GREKISKA SOM SANNING, REALITET, AKTUALITET). SÅ SLUTA ATT LÄSA DESSA TIDNINGAR, SLUTA ATT LYSSNA PÅ DESSA EXPERTER, DE VET INGENTING, OCH SLUTA ATT SE PÅ DESSA FILMER. GÅ TILL BIBELN OCH SE VAD SANNINGEN HAR ATT SÄGA?

 47. C Ö

  C ÖMånad sedan

  Detta var jävligt långt. Läste inte allt pga orken tog slut. Religion är ett helvete och har förstört allt mänskligt liv. Religion och pengar är av satan och belsebub ansatt. Eller hur John Lind.

 48. Andy Woohoo

  Andy WoohooMånad sedan

  Finns det något värre än religösa tokar som skall trycka ner fabler i halsen på folk... Den dagen du slutar tro på dej själv är den dagen du börjar tro på saker som varken går att se eller ta på. Ett tips, besök ett krigsområde, tillbringa tid i ett land i konflikt och kom sen hem igen och säg att det finns en "gud". Jag har varit i många konfliktområde i såväl forna Jugoslavien, Mellanöstern och Afrika, det finns inte en "Gud" som skulle låta kvinnor och barn lida och dö. Sånt här är vidrigt och patetiskt, kom ner till verkligheten istället. Religösa tokar och politiker ( generellt ) är de mest verklighetsfrånvarande dårarna i vår värld!

 49. Rapalaron

  RapalaronMånad sedan

  Betala 5999kr för att förstöra dina barn.

 50. Leo Wetterlind

  Leo WetterlindMånad sedan

  Vad är grejen med er Boomers och skylla allt på den läskiga tekniken? Ja såklart är det dåligt med för mycket datorspel, precis som det är dåligt med för mycket av många saker. Du sitter ju uppenbart på någon form av teknik för att skriva detta, hoppa av skiten om det nu är så farligt. Sluta slösa tid på att kommentera.

 51. Mackman

  MackmanMånad sedan

  @Rapalaron Rätt mängs datorspel har forskare konstaterat är bra för utvecklingen. Man behöver inte utesluta något bara för att för mycket användande är dåligt.

 52. Rapalaron

  RapalaronMånad sedan

  @Mackman Problem? Vad är problemet då om barn inte spela datorspel men gör något annat roligt?

 53. Mackman

  MackmanMånad sedan

  @Rapalaron Om du låter dina barn göra det så är det ditt problem och dina barn problem. Här är det helat andra bullar. Det är inget fel med spel, bara hur mycket man använder den. Dagens föräldrar är så jävla slappa och därför låter ungdomar sitta där dag ut och dag in, så klart det blir ohälsosamt. Men det är inte spelen fel.

 54. MrDahl

  MrDahlMånad sedan

  Ha, jag har spelat datorspel sen jag var 4. Förstört liv? Fick du ingen patte-mjölk när du va liten?