Katja Nyberg - Sverige är ett paradis för kriminella

Kommentarer

 1. fredric Jacobsen.

  fredric Jacobsen.5 månader sedan

  Husk selger du mat og vann så bidrar dere til seinpining av mensker så da er det vell kriminelt og selge mat og vann eller. Da bidrar dere jo til død? Va er straffen for medvirkning til seinpining og medvirkning til utsatt død?

 2. fredric Jacobsen.

  fredric Jacobsen.5 månader sedan

  Dere bare data lagrer alt fra Norge jer me fan.

 3. Mr. Axe

  Mr. AxeÅr sedan

  Man mår illa när MJ står och ljuger - tror folket på detta ???

 4. Mr. Axe

  Mr. AxeÅr sedan

  Sluta smila Morgan - du är redan helt ute !!!

 5. olof andreasson

  olof andreassonÅr sedan

  Bara o se vissa Sdpolitiker så förstår man att hon har helt rätt.

 6. Krister Glad

  Krister GladÅr sedan

  Han ser inte problemen. De har inte gjort något. Straffskärpningar fungerar inte om de inte får något straff. SD inte har finansieringen? Nej de vill ta bort brotten.

 7. Berith Engström

  Berith EngströmÅr sedan

  Utvisa direkt Vi behöver inte fängelse

 8. Berith Engström

  Berith EngströmÅr sedan

  Som vanligt svarar inte Morgan Johansson Katjas allvarliga fråga Inte ovanligt fördra han en lång rappakalja

 9. Susanne Rydvald

  Susanne RydvaldÅr sedan

  Vad snackar han om ???

 10. Hans Martin Wallin

  Hans Martin WallinÅr sedan

  SVERIGE HAR ALDRIG VARIT TRYGGARE HAHAHA

 11. ProctoLogic

  ProctoLogicÅr sedan

  I Sverige lönar det sig att vara kriminell

 12. Stealthmike

  StealthmikeÅr sedan

  Han er jo fuld af løgn!!! Held og lykke Sverige. Det får I hårdt brug for :(

 13. Mike T

  Mike TÅr sedan

  Morgan glömmer nämna att Dödligt våld går upp sedan 2011, och är i topp 2022-2024, det går t fel håll, han vill uppenbarligen att alla siffror skall vara i topp

 14. AstroLance

  AstroLanceÅr sedan

  Det finns viktigare saker att ta itu med just nu! Ofantligt många länder stänger tillfälligt sina gränser pga Corona-viruset jsut nu! Hur ser det ut för SVERIGE vad gäller detta !!? Vi MÅSTE göra likadant vi också GENAST!!

 15. annemarie g Wouda

  annemarie g WoudaÅr sedan

  Nej Morgan det är faktiskt inte så. Tyst med dig pladdermåns

 16. annemarie g Wouda

  annemarie g WoudaÅr sedan

  Bravo Katja Nyberg bra jobbat.

 17. annemarie g Wouda

  annemarie g WoudaÅr sedan

  Morgan Johansson dig är det verkligen synd om. Du pratar dessutom strunt

 18. pogump

  pogumpÅr sedan

  Samma svammel och grodor och floskler kommer ur Morgan Johansson,s mun,gång på gång på gång på gång,och så hånler och fnissar han gentemot den han debatterar viktiga saker med,och det ger ett oerhört oseriöst intryck,men det är ju så sossarna väljer att uppföra sig.....

 19. DuGamlaDuFria

  DuGamlaDuFriaÅr sedan

  Deras självuppfattning är att är ofelbara och alla andra har fel. Finns en diagnos på det.

 20. udrichie

  udrichieÅr sedan

  Antal brott går ner, antal poliser ökar - men de hinner trots det inte med att behandla alla brott som begås och får nedprioritera allvarliga brott som våldtäkt, ungdomsrån mm. Morgan får underkänt i statistikkursen!!

 21. Rotmosen

  RotmosenÅr sedan

  Fyfan

 22. Gustav J.

  Gustav J.År sedan

  Varför tror du den som begår 6 stölder fortsätter att stjäla även om de tidigare dömts? Jo, för att straffet inte är avskräckande. Fängelsestraff för stöld bör endat minskas om kriminella gör och avslutar kurser mot en utbildning som de inte redan har; desto bättre betyg, desto större avdrag på fängelsestraffet. Är det så att den kriminella redan har en utbildning så ska inte en sådan förmån ges till denne, då denne redan anses ha den utbildning som krävs för att anförskaffa sig ett jobb och få tag på egna pengar.

 23. Nicklas Persson

  Nicklas PerssonÅr sedan

  Hur kan alla som jobba i s bara köra med småsaker och leva på det. Som han säger vi har prövat något nytt i norra Stockholm det har slagit väl ut. Men vad ska dom göra i resten av landet!!! Samma sak då vet dom kriminel om vad dom ska göra. Varför inte köra i hela landet på en gång när ingen är med på det nä vi i Sverige ska klappa dom som gör massa dumheter på axelen och fråga är det ok att vi gör så. Men han står och säger att man gör ett brott som inbrott att det ska vara många år i fängleste men hur ska dom annars lära sig. Tänk i visa länder finns det när dom snor en frukt får dom handen avhuggen det är deras straff. Gör dom om det nä. Här ska dom få alla hjälp och betalt bättre rum än vad våra äldre har. Det låter sjukt att vi har såna regeler att det måste var lyx på fängelse hur har dom andra länderna?

 24. Kurt Manninen

  Kurt ManninenÅr sedan

  Sossegris skärp dej, för 30 år sedan sköts det väldigt sparsamt ihjäl "folk" inte heller knivskars det någon varje vecka. Du står där med ett idiot flin på läpparna. Tittar omkring dej för att se att ingen smyger sig på dej, rädd att bli nerslagen? Rodnar och osäker. Höj straffet för våldtäkt till tjugo år, grov våldtäkt fyrtio år utan möjlighet till straff lindring. Annars har man i USA ett fint system, begår man ett tredje brott åker man in på livstid så brottslingen får rutna bort i fängelset. Det behöver inte vara ett grovt brott som är det tredje. Alla brottslingar vet om detta så det är inte synd om dom. Sen behöver inte svenska fängelser vara som lyxhotell eller ha besöksrum där interner kan knulla frugan. Vill frun ha kuk får hon skaffa sig en ny påsättare. Enklast vore att brottslingar med utländsk bakgrund efter straffet utvisades på livstid. Då blev det mer plats för etniska svenskar i fängelserna. Det här löjliga att det inte går att utvisa brottslingar för dom kan få ett värre straff i sitt hemland när dom kommer dit. Det är så ENKELT, det gäller att informera alla stackars "flyktingar" och invandrare när dom kommer till Sverige. Utlänningar som redan har fått medborgarskap mister det när dom begår brott. Så nu väljer dom själva om dom vill anpassa sig till svenska lagar och göra rätt för sig som en svensk. ( alla straff skall ses över och höjas tiden på ).

 25. Solrosen Avajak

  Solrosen AvajakÅr sedan

  Fy faaan för den Lilla Flintskallens svar !

 26. Martin Carlberg

  Martin CarlbergÅr sedan

  Straffrabatt handlar inte om ”tre inbrott”, det handlar om tex. ett inbrott eskalerar till misshandel eller tom. mord/dråp. Då döms personen efter det grövsta brottet och sen går fri från resten?

 27. Martin Carlberg

  Martin CarlbergÅr sedan

  Morgan: varför är fängelse i vårt land lika med ”semester” för kriminella, BOKSTAVLIGT talat från interner?

 28. Martin Carlberg

  Martin CarlbergÅr sedan

  Fem gånger under 5år, grova brott, dödstraff, alt. om omständigheter gör det möjligt, livstid.

 29. Kenneth Jonasson

  Kenneth JonassonÅr sedan

  Inför galgbacken, och börja med nuvarande/sittande regeringen!

 30. Jimmy Andersson

  Jimmy AnderssonÅr sedan

  MJ borde bli stand-up-komiker istället för att fortsätta som helidiot.. han är hysterisk rolig med sin verklighetsfrånvaro.🤣🤣🤣 jo, 6 stölder gång på gång på gång, borde ge 12 år, för sätt dom i fängelse till slut i 12år för 6 stölder så lär dom sig att det är inte lönsamare att själa än att jobba!👍👍👍 Och ps: återinför straffarbete i ett stenbrott eller gruva för återförbrytare!😊👍

 31. Harald Warm

  Harald WarmÅr sedan

  Morgan Johansson är en vidrig landsförrädare!

 32. Tobias Widjestam

  Tobias WidjestamÅr sedan

  Återvandring är bästa medecin

 33. Alea iacta est

  Alea iacta estÅr sedan

  En fråga till denna f.d detta polis. Hur många miljonärsbarn är ute på kvällar och rånar och förnedrar sina offer???? På ett ungefär bara.

 34. Lars Larsson

  Lars LarssonÅr sedan

  Morgan är sjuk , mycket sjuk.

 35. Sven Richard

  Sven RichardÅr sedan

  en ny sosses svar eee ööö eh öh eee ööööhhh stam svammel eee öööhh öö jävla lekstuga för folkets pengar AVSÄTT DOM NUUUUUUUU

 36. Daniel Gaal

  Daniel GaalÅr sedan

  Våldtäkt borde vara utvisning eller livstid.

 37. Dan W

  Dan WÅr sedan

  Om 12 års fängelse för 6 stölder är ett värre straff än dråp, så får man väl höja straffet för dråp? Sen kan man ju också argumentera att dråp är ett oavsiktligt dödande av en annan människa medan stöld är i högsta grad avsiktligt. Så kanske är upprepade stölder värre än en, låt säga olyckshändelse pga vårdslöshet som leder till en annan persons död? Oavsett så bör hela det svenska straffsystemet göras om från grunden. Sverige är ett paradis för kriminella, och våra fängelser i vissa fall rena hotellvistelser där man får finare mat än barn i skolan får.

 38. A L

  A LÅr sedan

  Och fortfarande obestridbar världsmästare i skitsnack: Morgan Johansson!

 39. August Agleton

  August AgletonÅr sedan

  Hennes tröja är passande.

 40. Yvonne Leksell

  Yvonne LeksellÅr sedan

  Jag är oerhört trött på dessa debatter. Som inte leder till någonting. SD protestera och säger sanningen över vad som händer och sker i Sverige till partiledare och ministrar som sitter i regeringen. Som varje gång förnekar och kommer med idiotiska bort förklarningar och skyller ifrån sig och på andra. Hur länge ska vi behöva stå ut med denna RASISTISKA regeringen till svenska folket. Som enbart styrs av EU- s Maffialagar till alla som har medlemskap i EU. Som vill att dessa länder ska ISLAMISERAS och tas över av människor från Mellanöstern och Afrika. Jag och många med mig röstade NEJ till EU. Men tyvärr så vann JA röstarna med en knapp marginal. Jag tror inte att dom hade en aning om vad deras JA röst till EU skulle innebära för vårat land SVERIGE. Jag tror inte att det hjälper med demonstrationer. Som Fransmännen gör. Mackaronen sitter fortfarande kvar. Våran STATSMINISTER KÄNNER SIG STOLT över vad han har gjort till Sverige. En normalt funtad människa skulle aldrig uttala sig på detta vis. Men vad kan vi medborgare göra för att få bort denna galna svikande regering. Jag kan bara hoppas att denna regering kommer att bli tvungna att avgå inom en snar framtid. Så kom igen nu SD. Nu är det ni som är det största partiet.

 41. Peter Fox

  Peter FoxÅr sedan

  Morgan, kriminella ska inte behandlas med rimlighet i mesig bemärkelse. Det är alldeles rimligt att sex stölder ger 12 års fängelse. Problemet med jämförelsen med grövre brott är att våldtäkt och mord/mordförsök alltid ska ge livstid och inte några års fängelse med rabatter för multibrottslighet och ålder etc. Man kan med lätthet tiodubbla samtliga straffsatser i Sverige och det skulle fortfarande vara rimligt, och dessutom extremt brottsförebyggande och trygghetsskapande för hederliga medborgare. Ingen bryr sig någon våldtäktsmans rehabilitering och återanpassning i samhället, dessa har gjort sitt genom sina val och omänsklighet och ska inte daltas med mer.

 42. Peter Fox

  Peter FoxÅr sedan

  I en normal och logisk värld är ett brott ett brott och ska bedömas och straffas individuellt. Allt annat är rent löjesväckande. Mängdrabatter måste bort HELT. Ex begår man 10 våldtäkter a' straff på 8 år stycket skall det ge 80 års fängelse. Det är för tusan ingen mellandagsrea vi pratar om här.

 43. Richard Daniel

  Richard DanielÅr sedan

  Salam Malekum Katja du har SÅ RÄTT!!!! 💪👍

 44. arnarne

  arnarneÅr sedan

  Katja Nyberg är skärpt, ansvarsfull och väldigt imponerande. Tack f. ditt enträgna och fantastiska arbete!!

 45. Marta Peltokangas

  Marta PeltokangasÅr sedan

  Man kan bygga FENGELSE i Kiruna eller JOCKMOK!!!Sen dom får flera hundra arbetstillfelle, eller hyr "stora???"men!!!

 46. R T

  R TÅr sedan

  Når skal sossarnas politikk få konsekvenser? Når går voldtektstatitikken gå ned? Når blir det færre ran? Mishandel osv... En ting kan man være helt sikker på. Med sossarnas ved makten. Det blir bare verre

 47. galenikarlek84

  galenikarlek84År sedan

  En STOOOR del av kriminaliteten kommer från Östeuropa. Och vilka länder är det som SD prisar? JO, korrupta länder i Östeuropa. Sverigedemokraterna vill att Sverige ska räddas genom att bli ett underutvecklat och korrupt land som Serbien, Ungern och Polen som ser upp till den kortväxte ryssen Putin som har enormt mindervärdeskomplex mot Väst istället för Nato. Ingen vidare framtid där heller!

 48. agges boys

  agges boysÅr sedan

  SKAM skam skam skam skam skam USCH orkar fan inte lyssna längre på denna individ

 49. agges boys

  agges boysÅr sedan

  Han rätt i över 20 år har vi faktiskt haft gäng kriminalitet (men nu är det direkt importerad och mer kommer det), men jag satte kaffet i halsen när han sa VI DEN HÄR REGERINGEN TAR TAG I PROBLEMET, å så börjar han med som dom har gjort hela tiden mala mala mala. Kamera övervakning, avlysning är det sista jag vill ha i alla fall!, gör något åt problemen ni vet vem, vilka och vart dessa element är, ens egen sfär minskar hela tiden för varje år denna hopkok till regering vi har nu.

 50. Alien agency W.A.T Wizard assault team

  Alien agency W.A.T Wizard assault teamÅr sedan

  Morgan Johansson kan åka till Afrika tycker jag. :) Ta gärna med dig din "Inte mitt fel" statsminister också.

 51. Jari Lilja

  Jari LiljaÅr sedan

  Ett förslag är ett superbilligt och superstort fängelse i Europa som tar emot alla dömda över straffsats 3 år. Jag tror att sådant fängelse har avskräckande effekt, typ arabisk eller turkisiskt fängelse...vissa har ju kommit från dessa länder och vet precis vad det handlar om och vill absolut inte hamna där.

 52. GT Johnson

  GT JohnsonÅr sedan

  Morgan Johansson är en lögnare han säger att gäng kriminaliteten inte är något nytt, att den funnits i över 20 år, vilken lögnare han erkänner inget misslyckande på den importerade brottsligheten, en ricktig Löfven kramare.

 53. O.A

  O.AÅr sedan

  Heja Katja! Heja Sverigedemokraterna!

 54. nilgor70

  nilgor70År sedan

  Morgan Johansson kan ju inte vara helt riktig i skallen. Ja låt tre inbrott ge 18 år. Men så då till att maxstraffet för grov våldtäkt blir högre. Eller att det skulle vara högre än dråp? Jag fattar inte vänsterns daltande med kriminella. I dagens Sverige är det fan bättre att vara kriminell än att vara brottsoffer. Och samtidigt, om du mördar nån, se till att du startar en mordbrand, rånar en bank (om det är möjligt ens) och kanske ta nåt mord till på kuppen, för det för du rabatt på. Dagens erbjudande: Mörda tre, du får fängelse för bara två!! Fy fan. Och till svar till Morgan Johansson skulle jag då säga att sluta importera en massa kriminalitet, så får ni pengar att bygga nya fängelser. Hur svårt ska det vara?

 55. Berth Ljunggren

  Berth LjunggrenÅr sedan

  Man blir bara arg att lyssna på denna karl.

 56. Game Gun

  Game GunÅr sedan

  Orimligt att straffa för varje brott...för det ger orimlig tid i fängelset säger Morgan. Varför är det orimligt? Vem fan bryr sig om kriminella sitter 12 år för 6 stölder...inte jag i alla fall.

 57. Liselotte Johansson

  Liselotte JohanssonÅr sedan

  Vad är det för straff för grov våldtäkt. Om man begår detta brott 3 ggr så anar jag att det blir mer än 12 år, om inte så är det fel!!! KÄBBEL

 58. Liselotte Johansson

  Liselotte JohanssonÅr sedan

  SCBs statistik är också osäker!

 59. Liselotte Johansson

  Liselotte JohanssonÅr sedan

  Helt rätt Katja! Brottsoffren ska upprättas först!!!

 60. Liselotte Johansson

  Liselotte JohanssonÅr sedan

  Bort med straffrabbatten, i exemplet är det ju sex stölder alltså 12 år!!!

 61. Liselotte Johansson

  Liselotte JohanssonÅr sedan

  Har dessa anställda rätt kompetens?

 62. Liselotte Johansson

  Liselotte JohanssonÅr sedan

  Håll dig till frågan!

 63. Stefan Frisk

  Stefan FriskÅr sedan

  I många instanser och på många nivåer är Sverige ett paradis för lycksökare och kriminella. Det måste bli en ändring på det.

 64. Martin Sverige

  Martin SverigeÅr sedan

  Katja har alldeles rätt i att brott som läggs ner inte ger dig någon möjlighet att få ett försäkringsbolag till att ge dig en rättvis ersättning om ens alls då en polisanmälan inte finns som grund i ärendet.

 65. Martin Sverige

  Martin SverigeÅr sedan

  Morgan Johansson är nog dummare än Stefan Löfven hur fan det nu är möjligt.

 66. Swedish Home stream

  Swedish Home streamÅr sedan

  Vad i hela Svea rike ! ÄR RABATT PÅ ATT BEGÅ BROTT ?? Om 6 stölder är = 12 år ... Är väl för fan mord eller våldtäkt 99 års fängelse med bröd och vatten !! ....tand för tand ..öga för öga ....... Sluta Dalta nu med dräget ! ...Vakna upp för FAN ..min morfar ,mormor och farfar, farmor ..pratade om just detta ,, Tidigt 80 tal ..när jag var ung ..!! Läs HISTORIA ..så får ni själva se !!!!

 67. renault fyra

  renault fyraÅr sedan

  Större risk att bli dödad för 30 år sedan???? Jag är 54 och då sket du på trasa Morgan J... Går du på crack?

 68. 11burnout

  11burnoutÅr sedan

  10.000 fler poliser till 2024, ännu ett tomt S löfte likt Europas lägsta arbetslöshet 2020... dessutom poliserna lämnar yrket som aldrig förr, kraven för att bli polis sänks. Ja vad ska man säga

 69. CaptainAwasome

  CaptainAwasomeÅr sedan

  När Socialdemokraterna, Centern och Miljöpartiet välkomnar återvändande Isis krigare och de som är dömda för folkrättsbrott så jag kan inte dra någon annan slutsats att de vill ha så mycket kaos som möjligt. www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/dom-mot-atalad-krigsforbrytare

 70. Clejsman

  ClejsmanÅr sedan

  Tjat Tjat om samma sak

 71. Kenneth Moh

  Kenneth MohÅr sedan

  Den där dumme sossen slår ju alla rekord.

 72. Always First

  Always FirstÅr sedan

  Det beror på från vilken sida vi betraktar det. Från Sossesidan så följer han manualen till punkt och pricka.

 73. Michael Gripenskans

  Michael GripenskansÅr sedan

  Vilken helskottas idiot som står och bara babblar... -Skämmes!

 74. Feinrizulwur

  FeinrizulwurÅr sedan

  Yrkeskriminella kan sällan botas. Det de förstår är staff, hårdare när brott upprepas. Straffafbete är beprövat och fungerar. Ner med grov brottslighet i gruvor där de skall slita för brödfödan och för skadestånd till sina brottsoffer. De skall även hängas ut på nätet och på berörda platser.

 75. Anders Roos

  Anders RoosÅr sedan

  Fjant☠️

 76. Mr Sweden 2020

  Mr Sweden 2020År sedan

  Dagens regering har ingen handlingsplan att bekämpa kriminalitet, Katja som justitieminister 2022👌

 77. John Blund

  John BlundÅr sedan

  Morgan Johansson försöker säga att stapla brott är hemskt för dåm skulle det kunna innebär att den som stjäl kan straffas lika hårt som den som mördat någon. Ja klart som fan, om man gör samma brott om och om igen så. Säg att du mördar någon och får 12 år fängelse, men stjäl grova saker upprepade gånger så ska du så klart ha upprepade straff. Varför ska en grov stöld ge några års fängelse medans 100 stölder ger samma straff? Finns ingen logik i det. Tycker bättre om USA's variant där brott staplas. Har du gjort ett brott som ger 2 år fängelse och sen gör du samma brott 10 gånger så blir det 20 års fängelse. Mycket rimligt.

 78. Stefan Axelsson

  Stefan AxelssonÅr sedan

  Katja är så duktig 👍👍👍

 79. jan-åke löfgren

  jan-åke löfgrenÅr sedan

  Om man nu har haft detta i 20 år, varför har man då inte lyckats få stopp på våldet? Svaret är enkelt, detta skapar jobb och enligt sossarna så gäller ett jobb till vilket pris som helst.

 80. Hans Lindquist

  Hans LindquistÅr sedan

  KATJA!Jag gillar dig som politiker och din blus matchar denna låt ;-) setoos.info/name/4HvSmpJ7mIp8nXg/video Ha en fin ALLA HJÄRTANS DAG!

 81. Hans Lindquist

  Hans LindquistÅr sedan

  Bäst att tillägga!Blusen är urläcker!

 82. thnkswdsh BellaEdvin

  thnkswdsh BellaEdvinÅr sedan

  Straffet för mord och våldtäkt är ju för snålt tilltaget.

 83. Boalol lal

  Boalol lalÅr sedan

  "Den här regeringen tar tag i det (gängkriminaliteten) på ett sätt som ingen annan regering har gjort" No shit, lite därför det är åt helvete.

 84. Mona Frost

  Mona FrostÅr sedan

  Tänk om Morgan Johansson skulle svara på frågorna istället för att som en papegoja upprepa sig hela tiden!

 85. Hrimmen

  HrimmenÅr sedan

  Det räcker inte med att bjuda på pizza...

 86. Stefan Wahlberg

  Stefan WahlbergÅr sedan

  Befolkningen har ju ökat med 1,5 miljoner sen 1990, då blir de "säkrare" per capita. Sen trixar han med siffrorna igen, när han säger att 6st stölder skulle ge längre straff än grov våldtäkt. Ja men inte längre än 6st grova våldtäkter enligt samma princip M organ.

 87. Anders Topansson

  Anders TopanssonÅr sedan

  Vad? 10 000 ensamkommande poliser ?

 88. Håkan Nilsson

  Håkan NilssonÅr sedan

  Snabbare lag föring? Gör ett snabbare nyval!

 89. Håkan Nilsson

  Håkan NilssonÅr sedan

  Detta vet ju dessa kriminella, det är ju, därför, dom flytta hit. Alla vet det. Självklart, finns det andra kriminella i Vårat Land. Ta och se verkligheten. Det kommer alltid finnas kriminella, men det har eskalerat, här i Sverige, varför? Det borde Regeringen se, eller ni vill inte se verkligheten , helt enkelt, för ni klarar inte av detta! Lönen, ni får , borde Svenska folket, avgöra!

 90. Filip Andersson

  Filip AnderssonÅr sedan

  3 sossar som har röstat tummen ner ni älskar dom kriminella för ni får röster

 91. Theebear

  TheebearÅr sedan

  Det är väl bara kriminella som röstar på sossarna, för att dem vet att dom får mer pengar då och slipper jobba. dom lär väl få ut 10K i månaden ändå..

 92. Lars Wiborgh

  Lars WiborghÅr sedan

  Jag uppmanar alla !Titta på wild 11 . Rosa Koire så skall ni få se något roligt .

 93. CGG

  CGGÅr sedan

  Gå och göm dig Mogge! Du är slut, jag ser dig som en looser!! /c 70

 94. stefan svensson

  stefan svenssonÅr sedan

  Bra jobbat Katja, men hoppas verkligen att SD röstar nej till nya avlyssningslagen den 19/2, annars förlorar ni många väljare.

 95. alex_Swe

  alex_SweÅr sedan

  Lägg ihop alla straff istället o ta bort rabatten, Morgan kan bara snacka o inget annat.

 96. CGG

  CGGÅr sedan

  Morgan Johansson; Löven avgå, för fan så det kan bli ordning i staten!!! //c 70

 97. Salve Legio

  Salve LegioÅr sedan

  Hmmmm. Det har aldrig tidigare funnits så många poliser som nu. Det har heller aldrig funnits så många väktare som nu. Det har aldrig varit så många våldtäkter, gruppvåldtäkter och så mycket gängkriminalitet som nu. Bara en åsna (förlåt alla riktiga åsnor) kan stå i Sveriges riksdag och försvarar nuvarande politik.

 98. CGG

  CGGÅr sedan

  Vänta nu! Ger grov våldtäkt bara 18 års fängelse! Hur fan det vara så? ALL våldtäkt ska ge max straff, alltså livstid, det är ju för fan maxstraff för offret!!! Hur fan kan det vara så i Sverige idag, ska man inte se till offren? De som är skyldiga ska straffas, period!! C 70

 99. R T

  R TÅr sedan

  All heder til SD

 100. CGG

  CGGÅr sedan

  Svar blir alltid: "VI ska göra" det är ett mantra som alla sossar använder!!////C 70

 101. U Bratto

  U BrattoÅr sedan

  Min justiteminister🇸🇪👊🏻💪🏻

 102. CGG

  CGGÅr sedan

  Finns ingen mer "lämmel" som är mer PK än Mågge, fattar han ingenting alls? Han verkar bara rapa upp vad han lärt sig på mötena med Lövet! Han fattar ingenting av vad som händer i verkligheten! Stapla brotten på varandra är väl ändå bra, det kanske kan bli ett sätt att bromsa brotten! Sossarna är bara ute efter att "gulla" med brottslingar, fram med mera kakor, tårtor, bullar och kaffe! HÖR NI INTE HUR JÄVLA FEL DET ÄR!!!!!!! //Claes 70

 103. CGG

  CGGÅr sedan

  På -80 talet så jobbade jag i Södertälje i en publik värld, kort sagt så fick vi veta att stan skulle tas över av andra, dessa var de som kom och hade samarbete med de styrande i Sverige det fanns inget utrymme då för oss andra! Den "invasiva" populationen ökade i rasande takt, jag jobbade i flera branscher på den tiden och såg och upplevde detta på nära håll! Vi som inte tyckte att det var ok, blev kallade rasister redan då, det har bara blivit värre med åren, vi finansierar alla deras hus, deras semestrar, deras bilar, deras fika på mornar och eftermiddagar vet ni inte det?? De är "flyktingar", jo från Tyskalnad , som inte ville ha dem där, de har sålt sina hus i sina hemländer, de åker på ledigheter till sina länder de flytt ifrån!!! Hur fan ska vi tolka detta, jo, denna regering vi har ska se till att de som "inte finns" i Sverige ska ut!! Ge fan i om de inte är välkomna i ursprungslandet, ut med skiten!!!!!!! Det tycker jag och det står jag för! //Claes 70 år

 104. Theebear

  TheebearÅr sedan

  Flyr man från ett land så bör man aldrig åka tillbaka, man flyr väl av en anledning tänker jag. Sen att så många män flyr krigen och konflikter där bevisar bara på att dom lätt ger upp, så roligt om det blivit krig i sverige, vi vet alla vem som lämnar först och inte är det Svenskarna, eller kvinnorna/barnen.

 105. Kennet Bengtsson

  Kennet BengtssonÅr sedan

  Morgan J. Sluta med det som hände för 40år sedan, det är 2020 nu.