Ann-Christine From Utterstedt - hur försvarar regeringen sitt sega agerande?

Kommentarer

 1. Juana Castro

  Juana Castro4 månader sedan

  Vi har en diktatur. Bra for Ann Christine

 2. Mr. Sibban

  Mr. Sibban4 månader sedan

  Så länge ingen sosse dör själv är det uppenbarligen inget problem. Korrupt diktatur är det vi lever i 2020.

 3. Elisabeth Ludvigsson

  Elisabeth Ludvigsson4 månader sedan

  verkar inte kunna känna EMPATI för folk,,,har ALDRIG hört något ÄKTA om detta

 4. Rolf Ernst

  Rolf Ernst4 månader sedan

  har du glömt FITTMÖSSAN?

 5. antero ilmarinen

  antero ilmarinen4 månader sedan

  "Absolut största allvar" Tegnell rekommenderade också resor till Alperna och Syd-Europa för alla skisemestrerande - med största allvar.. Och Dagens Nyheter ordnade "klimatresa" till Venedig till deras läsare EFTER Östrig hade redan stängt gränserna till Italien.. Vill inte helst ser hurdant det fungerar när makthavarna tar der inte med största allvar...

 6. nyepiscandinavia

  nyepiscandinavia5 månader sedan

  Folkmordsmyndigheten gör väl bara sitt jobb enligt "regeringens" direktiv. Dumberg svamlar i vanlig ordning för att flytta fokus från verkligheten.

 7. Mats Olsson

  Mats Olsson5 månader sedan

  Förnekelse notorisk lögnare fullständig idiot utan ansvar o hjärna Med makt. Straffbart svar JA!!

 8. thnkswdsh BellaEdvin

  thnkswdsh BellaEdvin5 månader sedan

  Det svaret alltså... Hur orkar dom!

 9. Spacecowboy Eson

  Spacecowboy Eson4 månader sedan

  Det var inget svar, det var ett ”försvar”... precis som vanligt.

 10. annemarie g Wouda

  annemarie g Wouda5 månader sedan

  Mycket bra Ann-Christine men också här svamlar Damberg ,

 11. KnowledgeHunter

  KnowledgeHunter5 månader sedan

  det folk inte förstår är att de är inte dig det handlar om utan om andras hälsa. Visst, du kanske inte blir smittad men du kan fortfarande bära på viruset och smitta andra med den! Gym exempelvis är ett big no med all den svett och på köpet virus som sprider sig i luften, och svett på utrustning och maskiner. fattar inte hur fett egoistiska och dumma i huvudet folk kan vara. Onej jag måste gå festa, oh jag klarar inte av så här nä men vad tråkigt för dig då, nu är det tider av kris som alla skall respektera oavsett vad du tycker. Fortsätter ni hantera krisen som ni gör kanske blir isoleringen ännu längre pga ni sprider runt viruset som "inte kan smitta er". Folket i Sverige och väst har blivit mycket mer jaget före laget snarare än laget före jaget även på sosse sidan som tänker "mkt mer på andra, gemenskap", ingen nationalkänsla, empati, solidaritet, konsekvenstänk och "det handlar om leva livet, här och nu" ja taget till en extrem nivå.

 12. r/IamVerySmart

  r/IamVerySmart5 månader sedan

  Tror jag fick en hjärnblödning när jag läste din kommentar. Btw du kanske inte ska tala så modigt om ämnen du uppenbarligen inte förstår.

 13. Jerry Andersson

  Jerry Andersson5 månader sedan

  6 år av ständiga "insatser" överallt, vi borde leva i ett paradis nu

 14. Lars Wiborgh

  Lars Wiborgh5 månader sedan

  Det här är väl bra för sossarnas röstboskap ,så dom har någonstans att bo .

 15. af as

  af as5 månader sedan

  vårdköarna hade fördubblats o vården gick på knä radan innan corona kom så det är enkelt att förstå warför dör så många ! i 6 år har dessa varelser systematiskt förstört landet i grunden !små o vuxna kriminella överallt .tiggare överallt .antisemiter överallt......

 16. r/IamVerySmart

  r/IamVerySmart5 månader sedan

  Just nu så är ca 70% av alla intensivplatser fyllda. Vilket är ganska bra. Alla som behöver akut vård, får akut vård.

 17. echiron

  echiron5 månader sedan

  From Utterstedt frågar: - Hur försvarar regeringen sitt saktfärdiga agerande . .? Daamberg svarar: - Bla bla bla bla bla och . . bla bla bla.

 18. xthexskrillex

  xthexskrillex5 månader sedan

  1:16 vilken lögn

 19. Tristan Hinz

  Tristan Hinz5 månader sedan

  Tyvärr måste jag hålla med honom på några punkter. Att lockdown skulle ha bieffekter. T.ex. att barn inte kan gå i skolan längre, vuxna inte jobba vilket bidrar till en stor förlust av pengar i Sverige. Det är ävem människans hälsa som står på spel k en lockdown. Högre risk att få ångest, stress och panik. Speciellt ensamma människor. Mman skulle dock ha löst det på ett bättre sätt. Man skulle ha skyddat utsatta människor mer, t.ex. ålderdomshem! Där de flesta dör. Jag tycker även att flockimmunitet är en god idé. Man behöver inte betala för miljontals vacciner som dessutom kan ge bieffekter. Som vid Svininfluensans vaccin där det kom många bieffekter. Vid en flockimmunitet lär sig kroppen på ett naturligt sätt att ta hand om viruset. Dessutom är inte covid-19 ett killervirus. T.ex. spanska sjukan hade helt andra kurvor än det nya coronaviruset! #SD2022

 20. music freak

  music freak5 månader sedan

  vad är viktigast just nu? att folk stannar hemma och minskar smittspridning och blir hemmasittande kanske 1-2 månader eller att folk är ute och rör sig hela tiden och låter smittan sprida sig fritt hur lätt som helst! det är flera stycken som inte bryr sig om att hålla avstånd varje dag då dem tänker att det inte drabbar dem ändå! då kan man inte komma med något äh men det är deras problem om dem inte håller avstånd! om alla ska prova på det här med flockimmunitet då inkluderar det även kanske personer som är äldre samt som har sjukdomar vilket är en risk! viruset kan också mutera vilket gör att fler hamnar i riskgruppen och då är inte flockimmunitet en särskilt effektiv lösning!

 21. r/IamVerySmart

  r/IamVerySmart5 månader sedan

  Svenska folket och därför regeringen, har ju inte riktigt varit speciellt bra på att bry sig om äldre. Så systemen kring ålderdomshemmen är i uselt tillstånd.

 22. Stefan Sandström

  Stefan Sandström5 månader sedan

  Bara massa bortförklaringar, agera någon gång era jävla handlingsförlamade idioter. Fy fan man mår illa av att höra hans syftande för dom äldre. Bara massa snack !

 23. 11burnout

  11burnout5 månader sedan

  Tragedi... får utslag på kroppen när jag hör sossar tala om utbildning vad för jäkla utbildning liksom, agera istället

 24. Britt-Marie Ek

  Britt-Marie Ek5 månader sedan

  De kvinnor som kan komma att utsättas....klart att han skyller på att andra KAN komma att utsättas för saker när han slätar över att de äldre(också kvinnor)har dött i tusental? De är redan USATTA för döden, hur mycket mer kan de utsättas för?