Morgan Johansson prioriterar inte arbetslösa svenskar

Rebecka från riks intervjuar Sverigedemokraternas riksdagsledamot Ludvig Aspling, med anledning av Morgan Johanssons utspel om att arbetskraftsinvandringen är "ultraliberal".
Tyckte du om inslaget och vill se mer? Du hittar samtliga videos på Riks kanal:
setoos.info/cloud/92Oxzg1gRXf7awoRX3GG8g

Kommentarer

 1. Robert Karlsson

  Robert Karlsson13 dagar sedan

  Arbetskraftinvandring! Behövs det när det inte finns jobb till alla?

 2. Sigge

  Sigge21 dag sedan

  Jag hoppas jag inte träffar den dvärgen ute, då kommer jag att hamna i fängelse!

 3. Hanso Rabo

  Hanso RaboMånad sedan

  Jag hatar Morgan

 4. christer rohdin

  christer rohdinMånad sedan

  Morgan Johansson bör ställas inför domstol hans politik är totalt samhällsfarlig för Sveriges medborgare.Stor Nöt 🌰🇸🇪

 5. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Jag tror inte Löfven eller Morgan Johansson har läst verser ur koranen eller läst på om islam, de borde läsa verser ur koranen som jag kopierat i mitt inlägg nedan och lyssna på f.d. islamister som informerar om islam, samt andra personer som är mycket pålästa om islam, han kan inte ha läst på om islam då S har överenskommelse med SMR att kvotera in islamister i riksdagen, kommuner och landsting. ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 6. Klimat Bluffen

  Klimat BluffenMånad sedan

  Tänk att vi har en regering som inte är lojal mot sitt eget folk eller dom som har röstat fram dessa. Och det värsta av allt är att folk fortsätter att rösta på dom.

 7. Fredrik Gustafsson

  Fredrik GustafssonMånad sedan

  Sverige behöver inte morgan Johansson längre så chippe vipp...

 8. Russel Selmer

  Russel SelmerMånad sedan

  Vi har de mest islamistvänliga socialdemokratiska regeringen i världen! Har du röstat på den här utvecklingen?

 9. Emil Tuverot

  Emil TuverotMånad sedan

  Handling talar mer än populistiska utspel. D e fortfarande samma skrot som vanligt. Nä, ni har förbrukat allt förtroende. Mvh

 10. CopCake

  CopCakeMånad sedan

  Finns det ens arbetslösa svenskar?

 11. jonas gulleplutten

  jonas gullepluttenMånad sedan

  jag förstår inte hur människor kan rösta på socialdemokraterna.dom gör INGENTING.jag väljer istället SD eller moderaterna.de vill ha bättre invandringspolitik.som det ser ut nu.invandring har redan tagit alla bostäder.svenskar tvingas bo på vandrahem i 5år och mera.arbetsförmedling är så DÅLIGT.att de måste göra reklam för arbetsförmedlingen på socialamedier.det visar bara hur dåligt det alltid har fungerat.jag röstar på SD.jag tycker att moderaterna också har en bra politik också.💙socialdemokraterna är inget arbetarparti längre.DET ÄR BARA STRUNTPRAT.snart lever hela sverige på försörjningsstöd eller sjukbidrag.

 12. UBA Ande

  UBA AndeMånad sedan

  ✔👌👀

 13. fdffdsn njsdkkm

  fdffdsn njsdkkmMånad sedan

  morgan j är en liten liten perverst äckel

 14. Bosse Raven

  Bosse RavenMånad sedan

  morgan johansson är ett vidrigt arschel!

 15. Styliten

  StylitenMånad sedan

  Har någon kollat upp vad Mollgan kanske förvarar/gömmer i sitt hem? Vilka filmer och klipp som kanske ligger på datorn? Kanske fedopilfeddy ligger i lä? Helt osannolikt kan det ju inte vara?

 16. Lilljacob

  LilljacobMånad sedan

  Jag kanske inte vill plocka bär, men diskare har ja varit och trivdes otroligt bra. Ett väldigt bra första jobb som ung.

 17. Lena Johnsson

  Lena JohnssonMånad sedan

  Men detta är inte konstigt. Morgan gör helt rätt. Alla partier har skrivit på Barcelonaavtalet och Agenda 2030. Där står det klart och tydligt hur man ska agera. Och Morgan gör precis som dessa globalister har statuerat och alla partier har skrivit på. Sluta tjata. Ni, alla partier i Sveriges riksdag, är medskyldiga, så sluta med hyckletiet

 18. Kevork Lagerwall

  Kevork LagerwallMånad sedan

  När jag började i restaurangbranchen så var det så att man startade med disk sen potatis och lökskalare seda steg man. Men nu får jag inte ett diskjobb pga att jag är svensk. Har sökt i äldrevården eftersom jag jobbat även där i ett antal år. Men icke ens en intervjuv har jag lyckats komma till. Inte ens ett svar på mina ansökningar. Men jag får väll söka mig en plats utanför Ica. Men då åker man väll in

 19. Issus

  IssusMånad sedan

  Det är ju inget nytt.

 20. kpf61

  kpf61Månad sedan

  Det finns ingen som vill ha "outbildade Analfabeter" utom gangsterföretagen som får lönen betald av staten Vilket staten gör för miljarder varje år!

 21. Johan Ericsson

  Johan EricssonMånad sedan

  Handlar bara om väljartapp till SD vs nya väljare ifrån mellanöstern och Afrika!!

 22. Kenneth Andersson

  Kenneth AnderssonMånad sedan

  Detta är väl ett bevis på ett part i fritt fall som försöker lura svensken med flosklee och dimridåer. Finns inget behov av utländska analfabeter på arbetsmarknaden.

 23. 2058

  2058Månad sedan

  Kommuner med hög andel invandrare har väl låg arbetslöshet, eller? 1 min, setoos.info/name/r6rPunOqfnytp3Q/video

 24. newman pc

  newman pcMånad sedan

  Detta är ett steg i agenda 2030, så sverige går i konkurs, så att utlänska intressen kan lägga beslag på de svenska naturresurserna, och våra pålitiker är på globalisternas sida. Kort sagt etablissamanget har sålt ut sverige,vakna up,sluta strutsa.

 25. anders anka

  anders ankaMånad sedan

  Jobb Bostad Tandvård Pensioner är några saker som Svenskar är Lågprioriterat på.

 26. Richard Daniel

  Richard DanielMånad sedan

  Enligt Vänstern & Sharia-Annie är huvuddelen av invandrare från Mena framtida raketforskare, nobelpristagare & kärnfysiker. Belöningen kommer, ha tålamod.....

 27. Melinda

  MelindaMånad sedan

  DET FINNS REDAN SOOO... MÅNGA ANALFABETER I LANDET , DE KAN DISKA, PLOCKA BÄR, STÄDA TÅG,BUSSAR , RÖJA I SKOGEN , ÖVER ALLT SKRÄP PÅ GATOR !!! ANNIE LÖÖF SNACKADE OM ENKLAJOBB , VARFÖR LEVER DE PÅ BIDRAG ??? FÖR ATT VI VILL BLI UTNYTTJAD , ELLER VI ÄR SOOO.. IDIOTER , VI VILL FÖRSÖLJA DE !!! JAG LÅVAR ANALFABETER INTE ALLS SÅ DUMMA !

 28. Christer Söderlund

  Christer SöderlundMånad sedan

  Morgan Johansson är ett jävla kräk!

 29. Nalle

  NalleMånad sedan

  Hoppas att någon skjuter skiten!

 30. Sophie Frigolit

  Sophie FrigolitMånad sedan

  Nähä? Hade jag ingen aaaaaaning om! Har skrivit om det sedan 2006. Att bostadsmarknad samt arbetsmarknad är vigd åt nyanlända och motarbetar svenskar utan högre utbildning. Men skit i mig! Är ju van vid att bli mobbad. Förut blev jag mobbad av bred media. Numera är jag även mobbad av alternativ media. Någon annan som känner igen sig? Jag har redan blivit trött på så kallad alternativ media. Ni hoppar ju bara på vågen och rider när det är big surf! Vad är nästa vändning? Riktigt falska människor ! 💰

 31. Sophie Frigolit

  Sophie FrigolitMånad sedan

  @Matte Matsson Inte jag heller? Det är ju bara att se vilka som får likes här så ser man. Jag har försökt upplysa om nya lagar som inträtt detta år och som borde ifrågasättas. Har inte fått en enda kommentar tillbaks från någon, utan det bara mals på med allehanda gnäll från alla. ”Jag som gillar dig och du som gillar mig- media,” borde alternativ media kallas för egentligen. Nästan så att jag börjar tro att det bara är anställda på YT som kommenterar här...

 32. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  "Mobbad av alternativmedia?" Jag förstår inte riktigt...

 33. Assar B

  Assar BMånad sedan

  Köpte flyttstädning till min lägenhet när jag flyttade från den. En svart kille hade städfirman och till sin hjälp hade han 3 st nigerianer.

 34. Alea iacta est

  Alea iacta estMånad sedan

  De var billigast va????

 35. 1 ace

  1 aceMånad sedan

  Jag har tröttnat på Socialdemokraterna. Bara skit med dom. Finns det någon som försvarar dom i sitt hjärta ?? Utförsäkrad sjuk arbetslös infödd svensk. Fy faen. Stefan

 36. Joachim Henrixon

  Joachim HenrixonMånad sedan

  Suveränt program som vanligt. Stå på er.

 37. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  Morgan borde plocka bär i storskogen, går han på någon annan bärplockares område och blir hotad, kan han ju gömma sig bakom några röksvampar, han är mästare på att gömma sig bakom alla lögner och sagor som han och zozzarna tror på.

 38. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Lustig man denne

 39. Salve Legio

  Salve LegioMånad sedan

  Hörde just ett reportage på SR om dom Jasidiska kvinnorna som får komma till sina hemländer med då utan sina barn. Reportaget, som i och för sig, är beklagligt var ändå tänkt att förbereda oss svenskar på att få hit dom. Jag tycker att vi skall ta hit alla på hela jorden som det är synd om. Det blir några hundra miljoner men vad gör det? Huvudsaken är att vi får känna oss duktiga, duktiga medans vi sänker hela skiten. Då är vi ju i alla fall bäst på det, att sänka oss, skjuta oss i sank totalt, men vad gör det, vi är ju i alla fall bäst. Bäst på att vara sämst. Vilka jävla stolligheter!

 40. Alea iacta est

  Alea iacta estMånad sedan

  Mycket bra förslag.

 41. TheNewsHater

  TheNewsHaterMånad sedan

  "Svenskarna är mentalt handikappade" - Reinfieldt. Och han hade inte fel, så mycket skit varje jävla vinnande makt kan komma undan med innan Svensken agerar... det är helt sjukt. Någon som flyttar med mig till Australien eller något?

 42. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Jag avvaktar något år till,sen blir det stugan i norra Thailand.

 43. Tetti Vestberg

  Tetti VestbergMånad sedan

  Det var länge sedan sossarna arbetarpartiet tänkte på de svenska arbetare eller arbetslösa

 44. Signore Carpe Diem

  Signore Carpe DiemMånad sedan

  Ja, men Stefan Löven arbetar fortfarande som fackligt ombud for EU:s överhöghet.

 45. Stefan Sandström

  Stefan SandströmMånad sedan

  Han har förstört varenda myndighet han varit på polisen, försäkringskassan och nu MSB. Ju sämre man sköter jobbet så får man fortsätta att ljuga och sabba. Bara man håller parti boken högst.

 46. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Migrationsverket också.

 47. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Ingen slump att han rantat runt på dessa myndigheter. Nu är dom " omorganiserade " (rödmålade)och klara! Många av dessa myndigheter är bra att styra över vid en massinvällning.

 48. Stefan Sandström

  Stefan SandströmMånad sedan

  Jävla galning och ska få äta upp detta och straffas.

 49. Salve Legio

  Salve LegioMånad sedan

  Tänk vad otroligt korkad jag är. Jag som trodde att dessa ingenjörer behövdes i sina hemländer? Det känns nästan som inverterad rasism att tömma dessa länder som så väl behöver sin egen högutbildade lilla del av befolkningen. Men vad vet jag?

 50. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Sen dom som väl utbildar sig i Sverige lämnar väl många landet efter studier.

 51. mr poly

  mr polyMånad sedan

  Svenska medborgare har väl aldrig prioriterat i den här igen Det är väl fortfarande svenskar som jobbar medan dessa bidrags turister glassar runt på våra pengar,

 52. mr poly

  mr polyMånad sedan

  @Julius Tomt Ja vi är många som har fått nog Normalt sett så skulle nog statsministern ligger jävligt risigt till, förstår hans planer att flytta

 53. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Tror det kommer brinna för någon snart. Allt som händer med våldsdåd våldtäkter bomber å mord kommer framkalla en lasermannen 2.0 när som helst. Skulle inte förvåna mej ett dugg.

 54. Fair and Balanced

  Fair and BalancedMånad sedan

  Löfven prioriterar att samarbeta med Centern och Miljöpartiet. Sen gör de utspel om att de vill gå i en motsatt riktning. Vad är det här för en bisarr regering egentligen?

 55. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Det är endast makten dom vill ha. Vilken politik som kommer ur regeringen dom kokat ihop är irrelevant. Man kör ändå sin agenda med hjälp av sina myndigheter,media m.m oavsett vilka politiska beslut som fattas.

 56. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Skämt regering

 57. Feinrizulwur

  FeinrizulwurMånad sedan

  Bristen på ingenjörer och naturvetare har sosseriet skapat. Odugliga politrucker har förlänats tjänster inom utbildning. De saboterar tom medvetet utbildning. Nödvändig utbildning läggs ner och politisk betingad skapas ( grön energi, klimat idioti etc). Utbildade tekniker som kommer avvisas.

 58. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Så behovet av analfabeter är mättat!

 59. sune stjern

  sune stjernMånad sedan

  Ska man få hjälp av div myndigheter är det bästa att man inte är SVENSK ! LANDSFÖRRÄDARE regeringen hjälper helst utomlands födda MENA länder folk och regeringen betalar med svenska folkets skattepengar ! vad i helvete är fel i denna bild ?! är SVERIGE SVENSKT ?! vad i helv vill vi ha folk ifrån MENA till ?! ATT IMPORTERA FRÄMMANDE MAKT DEN TROJANSKA HÄSTEN MEDVETET MÅSTE UPPFATTAS SOM POLITIKERNAS HÖGFÖRRÄDERI ABSOLUT! Fråga er vad som är SLUT MÅLET ? med regeringens totalt vansinniga öppna gränser, politiker regeringen som inte VÄRNAR OM SVENSKA MÄNNISKOR LIV ?! Vad är FN/NWO EU WHO JU VÄRLDENS STORBANKER som är den djupa staten slut agenda! Vad tycker ni ?!....

 60. Patrick Lindahl

  Patrick LindahlMånad sedan

  Mållgan Johansson har inte bara varit justitie- och migrationsminister i 6 år, han satt som ordförande i justitieutskottet 4 år innan dess och stoppade alla lagförslag om handlade om invandring och terrorlagstiftning

 61. Alea iacta est

  Alea iacta estMånad sedan

  Kan du visa på ett lagstiftningsförslag på terrorlagstiftning som han stoppade. Och du glöm inte källorna.

 62. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  E invadrande analfabetdr högprioritet

 63. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Somsagt lustig man

 64. poffa2

  poffa2Månad sedan

  Morgan Johansson är inte klok i huvudet. Finns ingen efterfrågan på utrikesfödda analfabeter: www.aftonbladet.se/nyheter/a/8mv1Pd/finns-ingen-efterfragan-pa-utrikesfodda-analfabeter

 65. poffa2

  poffa2Månad sedan

  @Carina Persson Ja. Vi är många som ser tecknen och misstänker det.

 66. Carina Persson

  Carina PerssonMånad sedan

  Poffa 2 Morgan har väl aldrig varit klok i huvet

 67. Richard Daniel

  Richard DanielMånad sedan

  Plus den Morganiserade brottsligheten!!!

 68. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Och snart inte för 1,5 meters gubbar heller.

 69. Hrimmen

  HrimmenMånad sedan

  Johansson främjar den morganiserade brottsligheten.