Jimmie Åkesson: Ser inte regeringen vad det är som händer i det här landet?

"Ser inte regeringen vad det är som händer i det här landet? Behovet av ett nytt ledarskap i Sverige har nog aldrig någonsin varit större."
Jimmie Åkessons anförande i dagens partiledardebatt i Sveriges riksdag.

Kommentarer

 1. nieooj gotoy

  nieooj gotoy3 timmar sedan

  Mycket bra tal Jimmie Åkesson. 👍

 2. Christopher Ortile

  Christopher Ortile7 timmar sedan

  Hedersman!!(:

 3. niduoe stre

  niduoe streDag sedan

  Wonderful video, my friend! Shine on!?

 4. soinu foig

  soinu foig2 dagar sedan

  Dem har huvudet så långt upp i arslet så dem aldrig kommer se ljuset vi andra lever i

 5. Lillemor Danielsson

  Lillemor Danielsson2 dagar sedan

  Bästa sjukhusen jo jag tackar,ut med obehöriga läkare och uskor som går med falsk Legitimation och som inte fattar vad det står på remisserna Man kommer in med ett knä som ska op och så får patienten det friska knäet op Nä nä dra åt helvete hur utvecklingen blivit med ett gäng muppar i regeringen

 6. nieooj gotoy

  nieooj gotoy3 timmar sedan

  Avskaffa historien, den är bara en anledning för krig. Svaret blir enkelt : - ställ dig frågan vill du kriga? Du vet svaret.

 7. En socialdemokrat på språng

  En socialdemokrat på språng2 dagar sedan

  De e lätt att klaga å peka och visa finger men någon lösning finns inte att redovisa

 8. niduoe stre

  niduoe streDag sedan

  Sant och sakligt

 9. seeme now?

  seeme now?2 dagar sedan

  Legalisera cannabis så får ni min röst

 10. Midets Games

  Midets Games2 dagar sedan

  #sd2022

 11. Vincent Bergqvist

  Vincent Bergqvist2 dagar sedan

  Vrf är det här rekommenderat?

 12. Hoa Nguyen

  Hoa Nguyen3 dagar sedan

  SD ❤

 13. Hoa Nguyen

  Hoa NguyenDag sedan

  @soinu foig Ljus från bilbränder, skjutningar, explosioner och annat klarar jag mig utan.

 14. soinu foig

  soinu foig2 dagar sedan

  Dem har huvudet så långt upp i arslet så dem aldrig kommer se ljuset vi andra lever i

 15. Sebastian Persson

  Sebastian Persson4 dagar sedan

  Verkar som alla glömt Sveriges problem med sjukvård, skola, gängkriminallitet, integration, miljömål bara för att löpsedeln mjölkar corona inlägg.

 16. js

  js4 dagar sedan

  Jimmie är en hjälte!

 17. Tobias Eriksson

  Tobias Eriksson4 dagar sedan

  arbetsförmedlingen med död homma Borlänge vad tåg vid

 18. J S

  J S4 dagar sedan

  Socialdemokraterna? Sociopatdemokraterna, skulle jag säga. Dom medvetet bara tittar bort. Hur kan dom sova på natten?

 19. dulp dulp

  dulp dulp2 dagar sedan

  @J S tro det eller ej men de bryr sig faktiskt om det svenska folket. Jag gillar inte Stefan, jag tycker han är för flummig och ärligt talat saknar staken som behövs för att leda landet med folkets förtroende. Men jag tror definitivt inte på att en sd ledd regering hade gått bättre. Socialdemokraterna behöver en ny partiledare med rejäl pondus och stark retorik som kan tydligt visa på deras direktion och åsikt i samtliga frågor. Socialdemokraterna vågar ta nya vägar och göra saker annorlunda. Det kan vi se tex bara med Corona hanteringen nu. En sd ledd regering hade troligen inte lett Sverige in i någon bättre tänkbar framtid utan bara försökt hålla i det gamla.

 20. J S

  J S2 dagar sedan

  @dulp dulp Dom är otydliga ja, Stefan ger ifrån sig vibben att han knappt bryr sig. Klart dom är MEDVETNA om det, det betyder ju inte att dom bryr sig.

 21. dulp dulp

  dulp dulp2 dagar sedan

  Men herregud tror du verkligen att de inte är medvetna om allt som händer i landet? Det regeringen gör fel är att inte tydligare visar på vad dem tycker och tänker kring de olika frågorna som ni säger de tittar bort ifrån. Vad får dig att to att sd inte hade tittat bort från andra frågor också ifall de satte regeringen?

 22. Sonja Ullman

  Sonja Ullman4 dagar sedan

  Hej! Gav just Justitiekanslerkvinnan sparken! Och föreslog Åkesson som ersättare. Why? Skrev det i sanningen om soc. Ja då gällde det posten som JO. De stängde ner gruppen. Och ja detta med släktled bakåt kungen snacka om? Yeah kul pryl! Jag kräver då igen full information så grundlagen kan följas. Folket har makten i sina händer. De väljer vem den "utgår" till och ja min levandestatus på papper från just surfittans kansli? Ger mig den rösträtten faktiskt! Och hmm har hon o hållit mina mail undan offentlighetsprincipen? Dåså Grand Slam thank u mam! Video? Jodå och utlagt på fejjan! Mina mail till henne e bevis på att HON undanhåller info. Så. setoos.info/name/26W82IaUiJ9-hog/video

 23. Jonas Almgren

  Jonas Almgren5 dagar sedan

  Gillar dig men gör något din stolle för sverige...sitta prata du en stolle gör något nu,sen kan ju folk lita på dig...Om du inte gör det du är en bra stolle i sverige nu?

 24. Mari Bjernland

  Mari Bjernland5 dagar sedan

  Jag tycker också det som hänt i Amerika är katastrof. Om jag får lägga en kommentar.

 25. Max H

  Max H5 dagar sedan

  Sd2022

 26. Ingrid Arvidsson

  Ingrid Arvidsson5 dagar sedan

  Avskaffa historien, den är bara en anledning för krig. Svaret blir enkelt : - ställ dig frågan vill du kriga? Du vet svaret.

 27. Adebayor

  Adebayor5 dagar sedan

  Enkelt att påpeka vad andra gör för fel. Svårare att ta ansvar och komma med fungerande lösningar. Åkesson är en one trick pony.

 28. Marie-Louise Svensson

  Marie-Louise Svensson5 dagar sedan

  Sant och sakligt

 29. Cassie

  Cassie5 dagar sedan

  Very nice video...Great :)?

 30. Michael Thudén

  Michael Thudén5 dagar sedan

  Att vara för eller mot flyktingmottagning är inte en höger-vänsterfråga (t.ex Reinfeldt, med sitt uttryck "öppna våra hjärtan", kan knappast anses ha "vänsteråsikter"). Vidare är SD:are t.om mer hycklande än övriga partier i flyktingfrågan. Detta då SD totalt ignorerar källan till att flyktingströmmarna uppkommer är USA:s krigande. Iofs "glömmer" alla partier bort detta fakta (den enda politiker som jag vet som erkänt detta fakta är Anders Borg som i ett tacktal till en amerikansk tankesmedja tackade USA för krigandet med orden "USA skapar krig - vi får flyktingarna" - mig veterligen är inte heller Borg "vänsterliberal"). SD är mest hycklande då de mer profilerar sin politik mot flyktingar än andra partier. Att skita i att USA:s krigande skapar flyktingströmmarna är som att gnälla över att det blir översvämning men man låtsas inte veta om att kranen står vidöppen och man gör absolut ingenting för att stänga av den. Vänstern har en skuld i att den också "glömt bort" USA:s imperialistiska krigande. På 1970-talet skrek vänstern "Ned med USA-imperialismen" om fan allting (kunde vara rätt tjatigt det med). Idag låtsas "vänstern", precis som "högern" (med SD i spetsen) som om USA:s krigande inte existerar. Alla partier är mao hycklare då de direkt eller indirekt lägger skulden på flyktingarna men vägrar se till varför de flyr. Att skrika "Gulag" och skrämma folk med att "vänstern" är orsak till allt ont och samtidigt totalt blunda för kapitalismens imperialistiska offer är extremt hyckleri. I synnerhet när USA-imperialismen i NUTID är källan till flyktingflödena (som sagt, den enda politiker som jag vet erkänt detta är Anders Borg). Vi kan inte påverka dåtid - men den politik vi väljer nu kan påverka framtiden. Länk på SEtoos där Anders Borg tackar USA för flyktingarna som flyr USA:s krig: setoos.info/name/4I6UxGergoZ6gYQ/video

 31. Abdo Ker

  Abdo Ker6 dagar sedan

  I want a debate with you🤔🤔

 32. skumbill

  skumbill6 dagar sedan

  Nu börjar vi känna igen Åkesson som den blåslampa han är, i baken på de etablerade partiernas trötta ledare. Äntligen öppnas fönstren på vid gavel till riksdagen, så att den gamla luften kan vädras ur.

 33. Cassie

  Cassie5 dagar sedan

  Det är sjukt, vi gräver oss bara vår egna grav! Räcker det inte nu?

 34. robbie1996ify

  robbie1996ify6 dagar sedan

  Det enda vi skattar för är regeringens ''röstverktyg''...Noll tillbaka dessutom. Fy! Ändras inte maktrollen i regeringen 2022 så är det kört..

 35. MLB - Sweden the King House

  MLB - Sweden the King House6 dagar sedan

  Mycket snyggt tal av dej Jimmie...Du kommer en dag vara den person som kan ju ändra mycket och det kommer att gå med HÖGT TEMPO...och detta oxså Ser inte vanligt folk vilket jävla lögn parti dessa socsar går för..Du är bara så BRA ❤️ Du lyfter de verkliga problemen! De andra säger bara massa floskler och De har tappat allt förtroende!!!

 36. annemarie g Wouda

  annemarie g Wouda6 dagar sedan

  Jimmie du är absolut bäst.

 37. kiski baski

  kiski baski6 dagar sedan

  Den som jobbar har sämre en den som inte jobbar.En bidragsgivare bor i en trea, hyr ut 2 rum för 5000t vardera plus bidrag.Varför han ska vakna kl.6.00 och går till jobbet när pengaflöde kommer utan ansträngning ?I Stockholms bostäder ska bo medborgare som jobbar i Stockholm.Möjligheten att flytta med familjen till sitt arbetsort, slutar pendla.På samma sätt kan man byta migrationspolitiken ...om du vill inte bidra till Sveriges framgång åk hem.

 38. Vile Forslund

  Vile Forslund6 dagar sedan

  SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMMMMSSSSTTTT

 39. Daniel Dahlström

  Daniel Dahlström6 dagar sedan

  Regeringen och alla dess stödpartier är Landsförädare

 40. Daniel Dahlström

  Daniel Dahlström6 dagar sedan

  Bra Åkesson

 41. Moha Fdd

  Moha Fdd7 dagar sedan

  Ingen bryr sig O fuck SD rasister partiet

 42. Abris 38

  Abris 387 dagar sedan

  I Sverige skiter man i att det bara blir mer och mer brottslighet det ända viktiga är att sd har vart ett ”rasistsikt” parti

 43. robert hallin

  robert hallin7 dagar sedan

  Bra tal Jimmy vart tar alla skattepengar vägen dom går inte till pensionärer som har det dåligt är det tacken för dem som har arbetat hela sina liv och byggt upp Sverige är det tacken en hel del pengar går till vissa religiösa föreningar jag tycker det är åt helvete jag säger bara avgå Stefan du är inte kompotent för den uppgiften som statsminister är du så jävla korkad Stefan ta dina jävla partier och lämna över makten till komponents människor som klarar av att styra Sverige mitt hemland du har min röst jimmy åkesson

 44. thomas lindström

  thomas lindström7 dagar sedan

  Han ljuger ju lika bra som hans förebild, den andra fascisten Trump.

 45. Abris 38

  Abris 387 dagar sedan

  Ljuger haha vad ljuger han med att brottsligheten ökar men du kanske tycker att den har sänkts för Sverige är så tryckt land

 46. Lukas Andresson

  Lukas Andresson7 dagar sedan

  Aa bror han e gymnasietorsk som dricker cola och röker tokbak på flolk. Ghee är bra.

 47. Lukas Andresson

  Lukas Andresson7 dagar sedan

  Tips lyssna på den här med co2 gasmask de fett bra tipS: setoos.info/name/qnGzxIppmWmjY2M/video

 48. Memeholic

  Memeholic7 dagar sedan

  2:35 *"De bara käbbel"*

 49. Animatics By yours truly

  Animatics By yours truly7 dagar sedan

  När man kommer ihåg att man inte är 18 och inte får rösta på Miljöpartiet än😔

 50. Niklas Gs

  Niklas Gs7 dagar sedan

  Det är sjukt, vi gräver oss bara vår egna grav! Räcker det inte nu?

 51. Inga-Lill Karlsson

  Inga-Lill Karlsson7 dagar sedan

  Varför tillåter du att det bärs slöja i Sverige??Vad får dej att tro att Vi kan stanna kvar i EU ????och förändra innifrån??? Va... Jimmy?????

 52. Sandlund93

  Sandlund937 dagar sedan

  Jag förstår att Steffe Lövbiff ser deprimerad ut. Det kan inte vara lätt att behöva lyssna på sin efterträdare när han säger sanningen, när man själv tvingas fortsätta ljuga för att bevara fasaden om att Sverige är ett fungerande samhälle. Ju längre den fasaden tillåts att bestå desto större kommer problemen att bli.

 53. Anders Lindroth

  Anders Lindroth8 dagar sedan

  Sossarnas mål: 1. Öppna gränserna, ge permanent uppehållstillstånd till alla som befinner sig här illegalt, behandla dem som den nya adeln, ös bidrag över de som vägrar arbeta och gulla med de som begår grova brott 2. ? 3. Obegränsade vinster för landets ekonomi, jämställdhet och fred på jorden

 54. yasio bolo

  yasio bolo8 dagar sedan

  Finns bara ett ord för vad som får ske i Sverige :Landsförädare!!!

 55. Gertrud Möller

  Gertrud Möller8 dagar sedan

  En gång hade vi världens bästa land, nu är ingenting kvar av det! Varför? NWO agenda förstås! Man blir sjuk i själen av att ni SD inte tar bladet från er mun! Ni vet vad det handlar om. Så länge vi inte talar om den verkliga elefanten i rummet blir allt bara prat!

 56. Gertrud Möller

  Gertrud Möller8 dagar sedan

  Varför kan ni SD inte prata om att Löfven och de övriga partierna står under foten på globalisterna dvs NWO?

 57. yasio bolo

  yasio bolo8 dagar sedan

  Att rösta på SD är som att slänga sin röst i papperskorgen. SD kommer aldrig kunna styra. Vill man se en förändring så ska man rösta Moderat

 58. TheJohanIII

  TheJohanIII8 dagar sedan

  Bra sagt !

 59. Alex Kos

  Alex Kos8 dagar sedan

  Bra talat Jimmie

 60. Anders Ståhlbom

  Anders Ståhlbom8 dagar sedan

  Jimmy du måste nog dela ut batterier till stolpskottens hörapparater, för dom lyssnar inte eller hör inte!!!

 61. vibees music

  vibees music8 dagar sedan

  Jimmie Åkesson (SD) Han skapar ett retoriskt krig när han talar, antingen är du på den här sidan eller den andra. Till exempel massinvandring eller välfärd. (Elaine Eksvärd)

 62. Margre Edholm

  Margre Edholm8 dagar sedan

  Jag måste hålla med om att sossarna har förstört vårt land ...med att bara ta in utlänningar utan någon som helst kontroll o kapacitet att ta hand om dom som kom in.

 63. Kim Spång

  Kim Spång9 dagar sedan

  Äntligen någon som säger något om våra medier. Även om det var klent sagt, är det någon mer än jag som följt det som hände i USA innan det hände? Trump utmanade inte det minsta till våld, vad han sa går lätt att hitta på SEtoos.. Ändå så upprepar bara våra zombie medier det som USAs media säger, alltså en LÖGN, tror ni mej inte ? Gå in o på SEtoos o sök upp va Trump sa, o Jämnför det med vad tv4 fortfarande påstår han sade.

 64. Lillemor Danielsson

  Lillemor Danielsson9 dagar sedan

  Man kan även undra varför övriga politiker låter Stefan L sitta kvar!! alla där utom jimmie tycks Vilja ha Sverige som det är nu, Samtliga obegåvade gengångare

 65. Lillemor Danielsson

  Lillemor Danielsson9 dagar sedan

  Jimmie man, Nej de är både döva och blinda, Sverige faller ned med ett steg per år på stegen så länge Som ingen normal politiker kommer till att styra och, stackars människa som ska städa upp Detta samhälle. Personligen önskars dödstraff igen ( det har sverige haft förut )till kriminella återförbrytare vid grova övertramp . Handlingar

 66. Rock girl

  Rock girl9 dagar sedan

  Folk som inte drabbas själva, vill inte se verkligheten, dom vill fortsätta leva i sin bubbla, vi får hoppas att det börjar svida i skinnet för dom sovande innan det är försent.

 67. Cool Boii

  Cool Boii9 dagar sedan

  Bra tal mannen, man vet aldrig hur dem tänker eller ser det, men dem ser inte ljuset som vi! även en 4 åring kan komma up med bättre😭

 68. Micke petterssom

  Micke petterssom9 dagar sedan

  Jodå dom ser och dom gör det avsiktligt Jimmie.

 69. Micke petterssom

  Micke petterssom9 dagar sedan

  @Rock girl Svensken kommer aldrig våga vakna, för då måste man agera och det törs inte detta handhjärtan, vi måste hjälpa alla, skit folket göra

 70. Rock girl

  Rock girl9 dagar sedan

  Det är tyvär sant det jimmy säger. Dags att vakna sverige 3.0

 71. Doctor Death

  Doctor Death9 dagar sedan

  Problemet är att ni inte förvinner.

 72. M Son

  M Son9 dagar sedan

  Gillar retoriken, knivskarp analys av samhällets förfall. Dock pratar du med en vägg, så du får nog ta i än högre upp till taket så kanske andra sidan om verkligheten hör sanningen. ☺

 73. Anders Svensson

  Anders Svensson9 dagar sedan

  Ställ dig frågan om vår regering verkligen vill det Svenska folkets väl och ve ? 1. Sveriges regim välkomnar återvändande terrorister från den värsta mördarsekten i historien och tvingar dessutom med hjälp av lagstiftning kommunerna att ta emot dem för att spridas över hela landet, de bjuds även en uppsjö av sociala och ekonomiska förmåner som en vanlig medborgare endast kan drömma om. 2. Invandrare som begår grova brott som våldtäkt utvisas inte på livstid. 3. Sveriges öppna gränser innebär att utländska yrkeskriminella ligor kan fylla sina fordon med stöldgods och lämna Sverige utan risk att åka fast. De svenska medborgarna betalar med höjda försäkringspremier. 4. Långtidsarbetslösa frihetsberövas i meningslösa arbetsmarknadspolitiska åtgärder. ( Skattebetalarna står för notan som är astronomiskt ) 5. Arbetslösa tvingas redovisa alla jobb de sökt och måste även kunna styrka det. 6. Medborgarna har visat sitt missnöje med statskontrollerad television genom att säga upp sin TV Avgift. Regimen tvingar då folket att finansiera sin vänsterpropaganda genom att ta medborgarnas pengar direkt via skattsedeln. Någon betalversion likt Netflix är det aldrig tal om. 7. Försäkringskassan hindrar medvetet medborgarnas möjlighet att få den bästa vård de har rätt till utomlands och erbjuder istället undermålig och billigare vård på hemmaplan. Detta är också förklaringen till massinvandringen (valboskap) som visar att S gör precis vad som helst för att hålla sig kvar vid makten. När den inhemska väljarbasen krymper, tar man helt sonika in folk från andra länder som i gengäld åtnjuter livslång försörjning. Vem folket består av är mindre viktigt även om det skapar stora spänningar och problem i samhället. Huvudsaken är att man behåller makten. Dödsfallen i vårdköerna, gruppvåldtäkterna, personrånen, bombattackerna och dödsskjutningarna fortsätter oförminskat. Kontentan är att vår regim INTE litar på medborgarna. De är enbart intresserade av att få ut maximalt av skattepengar från folket för att vidmakthålla sina egna positioner och fortsatta karriäravancemang.

 74. Ash

  Ash9 dagar sedan

  Att rösta på SD är som att slänga sin röst i papperskorgen. SD kommer aldrig kunna styra. Vill man se en förändring så ska man rösta Moderat

 75. Dan

  Dan9 dagar sedan

  Mycket bra Jimmy 👍

 76. volvo naturals

  volvo naturals10 dagar sedan

  TACK

 77. TheHelene1960

  TheHelene196010 dagar sedan

  På väg mot en krasch landning... Utnyttjas pandemin 🤔

 78. Torbjörn Browser

  Torbjörn Browser10 dagar sedan

  Det känns som att det är för sent. Svenska befolkningen är så hjärntvättade av vänsterpolitiken och har gjort att varje liten sak som har med sverige att göra är rasistiskt. Sverige är inte sverige längre. Det är allemansland. SD2022 för en mer ansvarstagande regering. Fyfan vad trött man är på att ingen förstår någonting alls. Öppna era ögon nu snälla. Tänk lite för fan

 79. Conny Westling

  Conny Westling10 dagar sedan

  R I P SWEADS.....

 80. Furballs Nest

  Furballs Nest10 dagar sedan

  Är det inte bättre att människor går till bolaget och köper cannabis? "Antalet skjutningar ökar" ja det är väll så när ni sätter dem i fängelse som röker cannabis och förstör deras liv bara för att dem inte får leka trädgårdsmästare

 81. Furballs Nest

  Furballs Nest10 dagar sedan

  Legaliseta cannabis och jag kommer rösta på er, det är bara en liten växt.. herregud. Blir så arg på er

 82. nisse man

  nisse man7 dagar sedan

  De kommer aldrig hända tho

 83. Lynxit

  Lynxit10 dagar sedan

  Blivande stadsministern talar, då ska fd ja ministern hålla munkorgen och det gör han, han är duttig gammvovve, sitt! ja då sitt hann

 84. Xendrius

  Xendrius10 dagar sedan

  Löven är en illuminati agent. Läs "25 illuminati goals" page 5-7 book "pawns in the game" from 1950.

 85. Xendrius

  Xendrius9 dagar sedan

  @Filip Så det ska va mannen :)

 86. Filip

  Filip9 dagar sedan

  Lol visste inte att du var svensk. Såg dig skrika "iLuMinaTI" på nån annan video också.

 87. Mattias Larsson

  Mattias Larsson10 dagar sedan

  Det är tyvär sant det jimmy säger. Dags att vakna sverige 3.0

 88. Lana

  Lana10 dagar sedan

  Rätt

 89. Urban Ryberg

  Urban Ryberg10 dagar sedan

  Gott att höra Jimmie.

 90. thaikungen

  thaikungen10 dagar sedan

  Lyssna på vad GUD säger. Jag röstar med hjärtat varje gång på herr åkesson.

 91. Cam Win

  Cam Win10 dagar sedan

  Bäst!!

 92. Never Sniff Viagra

  Never Sniff Viagra10 dagar sedan

  Sossarna är toppstyrda av högre makter med skägg och vapen verkar det som, och sedan länge tillbaka, Svenskarna måste rösta rätt den här gången så kartellerna upphör SD för folket och Framtiden

 93. Jerry ג'רי אסרמן

  Jerry ג'רי אסרמן10 dagar sedan

  Jimmy Åkesson is a SWEDISH TRUMP!

 94. BIG ZOOLA DA SCHOOLA

  BIG ZOOLA DA SCHOOLA10 dagar sedan

  Oy Vey 😂😭😭

 95. matsswede

  matsswede10 dagar sedan

  Jag har stött er i allt i flera år men blev ledsen när ni ger trump erat stöd ! Jag förstår om ni stöder partiets principer men inte att ni stöder trump. Det kommer ni förlora röster på !!!

 96. annemarie g Wouda

  annemarie g Wouda6 dagar sedan

  Tydligen en till som inte läste hela artikeln, om alls, En del läste bara den feta rubriken.

 97. Lars Blankenfjell

  Lars Blankenfjell10 dagar sedan

  Gubbar, Jimmie och ni andra, borde googla på simonparkes.org, då får ni lyssna på en person som vet mer än dom flesta , om vad som nu händer i USA. Vi har i 4 år, blivit hjärntvättade av Media, att tro att Trump är det elake, medans det är precis tvärtom, ni kommer att få se detta om 4 dagar, då Biden inte blir President, utan antagligen Trump, eller en Militär tribunal. Det goda kommer att segra i USA, och det kommer att spridas över till Europa, och förhoppningsvis även DDR staten Sverige.

 98. iren erikson

  iren erikson10 dagar sedan

  Jimmie är mannen Sverige behöver. Groggpimplaren Lövén kan återgå till svetsbänken.

 99. johan argus

  johan argus10 dagar sedan

  så djävla bra

 100. robban ericson

  robban ericson10 dagar sedan

  sossarna borde ha gått till specsavers

 101. Ambessa Workout

  Ambessa Workout10 dagar sedan

  💩💩💩💩💩💩💩

 102. Micke Eriksson

  Micke Eriksson10 dagar sedan

  Har vi en regering? Har jag totalt missat,,trodde att kossan i Tyskland samt nötterna i Bryssel styrde Sverige. Vem är frågetecknet vid 2:40??

 103. Tony Gorschek

  Tony Gorschek10 dagar sedan

  Valboskap kostar pengar.

 104. Janne Hökhålt

  Janne Hökhålt10 dagar sedan

  Alla som lyssnade på Åkesson,vet att han har rätt! Men VARFÖR är det så här i vårt land???

 105. vildvin1

  vildvin110 dagar sedan

  När man ser hur Sverige har monterats ner vill man bara gråta.

 106. Newtonian time

  Newtonian time10 dagar sedan

  "Alla är lika mycket värda", så en rasist är lika mycket värd som Stefan Löfven. Att säga något annat är hyckleri! Annars skulle uttrycket lyda: "Några är lika mycket värda." I en diktatur får inte alla som de vill, för människor är olika. Inte heller i en demokrati får alla som de vill, tillhör du aldrig majoriteten så får du acceptera det och försöka värva andra till att tycka som dig genom argumentation och visa fakta för din sak. Men när man tar bort möjligheten till att få uttrycka något som inte majoriteten tycker, vad tar då demokratin vägen? Makten cementeras till en poli-diktatur, där 49,999999999% ALDRIG får möjligheten till inflytande.

 107. tommy nilsson

  tommy nilsson10 dagar sedan

  Denna så kallade regering är så fruktansvärt inpyrd av så mycket skit så dom måste ha det svårt för att andas frisk luft och resonerar troligtvis som en viss herr Hitler ,,Att om vi inte segrar så ska dra med oss hela världen i avgrunden ,, !!

 108. PrinceXzizar

  PrinceXzizar10 dagar sedan

  klockrent jimmie du är bäst👍🏻👍🏻🇸🇪🇸🇪 nästa år får du min röst. SD 2022👍🏻👍🏻🇸🇪🇸🇪

 109. Fredrik Svantesson

  Fredrik Svantesson10 dagar sedan

  SEtoos verkar ha avprenumererat mig från den här kanalen. Någon annan?

 110. jan nylund

  jan nylund10 dagar sedan

  Så mycket har förändrats till det sämre i Sverige dom senaste 40 åren , vi lever i ett samhälle som är hårt och otryggt. Visst - man skall bry sig om sina medmänniskor, men det måste ske under ansvar. Den politik som har förts dom senaste decennierna har skapat områden med gangstervälde och utanförskap som ingen skötsam människa vill vistas i. Våra skattepengar går till våldsbejakande islamister, och försvinner ner i fickorna på lurendrejare av alla möjliga slag. Verkar inte finnas någon som helst koll på någonting i dag. Om befolkningen fortsätter att rösta på vänsterliberaler och flumpartier som M P kommer det tyvärr bara att bli etter värre...

 111. Anony Mouse

  Anony Mouse11 dagar sedan

  Den dagen Jimmie blir inbjuden till ett bilderbergmöte ska jag äta upp min hatt!

 112. Ioannis Albakri

  Ioannis Albakri11 dagar sedan

  Det här med Corona som ni säger existerar. Dagen JIMMIE blir vår statsminister ska jag börja bära på mask ute tänker fan inte lyssna på vad sossarna säger nu

 113. Jokasjervi

  Jokasjervi11 dagar sedan

  Valfusk i Sverige 2022.

 114. Jokasjervi

  Jokasjervi11 dagar sedan

  Cencur på våra brev...

 115. Bengt Ahlberg

  Bengt Ahlberg11 dagar sedan

  Bra Jimmie, fortsätt nu med framföranden av den här kalibern, och ofta!!

 116. goran duste

  goran duste11 dagar sedan

  Mycket bra Jimmie.

 117. Marcus dahlén

  Marcus dahlén11 dagar sedan

  Lilla Stefan Löfven säger precis det EU vill höra 😴 precis som att det skulle gå att hindra människor från att kommunicera. Men visst dra åt remmen bara, det kommer att skapa marknader för nya plattformar. = Mer vi mot dom= mer polarisering

 118. John Blund

  John Blund11 dagar sedan

  Håller med, aldrig någonsin har behovet av en ny regering varit större. Visst håller man sällan med det mesta som både socialistiska och moderata regeringar gör, men aldrig någonsin har det varit så illa som nu och utöver det vanliga så späder ju så klart corona krisen på det hela. Totalt katastrofal hantering av denna pandemi med dödstal som överstiger 10 000 och bara ökar. Länge, sedan i våras har det talats om att Sverige valt fel väg, att våra grannländer gjorde bättre ifrån sig, men det kastades bort av den inkompetenta Anders Tegnell som förstört vårt land. Löfven tittade på och lät det hända. Trots att det bara blev sämre så vägrade han och regeringen att träda in och ta över. Istället lät man Tegnell, som haft fel om allt möjligt hela året, ta alla beslut. Vi skulle ha stäng ner och tagit hårdare åtgärder mycket tidigare som våra grannländer och många Europeiska länder, men istället valde Tegnell att låtsas som att det inte är så farligt och låta smittan pågå och som sagt, Löfven och regeringen lät han fortsätta trots katastrofen.