Markus Wiechel - regeringens obegripliga strategi

Onsdagen den 3 juni 2020 hände det ofrånkomliga: Statsepidemiologen Anders Tegnell erkände att Sverige som land misslyckats i arbetet mot covid-19. Detta sker i ett läge då Sverige är värst i världen sett till dödsfall per capita.
Socialminister Lena Hallengren (S) var snabb med att kritisera Tegnell och menade att statsepidemiologen saknade svar på hur man kunde gjort på ett annorlunda sätt för att lyckas. Som vanligt saknades självkritik från ministern, som i stället lägger allt ansvar på Folkhälsomyndigheten - den myndighet man byggt hela sin så kallade strategi på och som stått över all annan expertis.
Mitt i detta elände belyser detta vilken absurd situation vi har sett under våren, och utvecklingen borde inte komma som någon överraskning. Det man kallat för den svenska strategin har utgått från scenarier som varit omöjliga att förutspå. I stället för att ta det säkra före det osäkra har regeringen valt en linje som förlitar sig på att samhället, genom en form av flockimmunitet, accepterar allmän smittspridning. Man har valt en strategi som på intet sätt baserats på vetenskap utan i stället på vaga antaganden.

Kommentarer

 1. Monica Hildbrink

  Monica HildbrinkMånad sedan

  Jag har tyvärr en teori om att S och MP passat på att göra sig av med de "tärande" i samhället. Sjuka och gamla, som är kostsamma, nu när pengarna rullar i otroliga siffror till att hejda kriminella element som ökat i massor, samt till Bryssel m.m. Jag HOPPAS jag har fel, men tyvärr tror jag denna regering kan göra detta utan att blinka. Noll förtroende. Vi måste få en annan regering!

 2. fylgia

  fylgia2 månader sedan

  Hon är så enfaldig att det känns overkligt. Känns som att ha hamnat i en parallellverklighet - en dålig dylik - att höra henne tala. Hon är så enfaldig att hon utgör en fara.

 3. Daniel Eriksson

  Daniel Eriksson3 månader sedan

  ”Tolka rätt” med andra ord menar hon att vi ska hålla med.. dem vill inte att folk ska tänka själva och vara kritiska.

 4. Daniel Eriksson

  Daniel Eriksson3 månader sedan

  Inget av det hon säger stämmer ju i verkligheten.. hur mycket får en minister hyckla innan folk inser det. Här måste ju t.om vänsterblivna inse hyckleriet

 5. Daniel Eriksson

  Daniel Eriksson3 månader sedan

  Man kunde ha gjort så mycket annorlunda och det är inget ”lätt med facit i hand” för vi kunde gjort som andra länder. Varför satte vi inte resenärer i karantän när dem kom hem från riskområden? Varför är regeringen anti munskydd?

 6. Miljörör för Språkpartiet

  Miljörör för Språkpartiet3 månader sedan

  Försvarar och radar upp allt mellan himmel och jord, förutom det mest logiska: lockdowns. Jag gjorde min sista arbetsdag den vecka Folkhälsomyndigheten påstod att Sverige inte kommer få någon spridning, och här står vi idag.

 7. niklas

  niklas3 månader sedan

  jag litar inte på den bitchen

 8. Mikael Stromberg

  Mikael Stromberg3 månader sedan

  Fuuuuu, vilken skämt!!!! Den här kvinna better sig som en liten tjej med dålig uppfostring

 9. Erik Holgersson

  Erik Holgersson3 månader sedan

  Markus är saklig å tålmodig...Medans hennes inkompetens lyser lika klart som solen.

 10. Johan

  Johan3 månader sedan

  lägg märke till hur dålig vår regering är på att kompromissa eller möta oppositionen på mitten i någon diskussion överhuvudtaget. det finns liksom inget initiativ att ens diskutera saker seriöst med oppositionen eller för oppositionen att få gehör. Det här är precis som en diktatur?

 11. Enrique Torrente del Valle

  Enrique Torrente del Valle3 månader sedan

  Den viktigaste förmåga för en minister är att kunna bajsa med munnen. 🗣💩

 12. Ola Lustig

  Ola Lustig3 månader sedan

  Fyfan,hur jävla dum i huvudet kan man vara? Och hur fan kan man få vara politiker när man är så jävla blåst?

 13. Natalie Rask

  Natalie Rask3 månader sedan

  KU anmälning på Hallengren borde oxå göras. Inte enbart Linde. Hon försvarar fortfarande deras felaktiga och dödliga flockimmunitet strategi. Pallar inte lyssna på henne. Kräks. 🤮

 14. Natalie Rask

  Natalie Rask3 månader sedan

  Mår illa av hennes lögner. Nya Zeeland krossade viruset. Skyddade sina invånare. Men Hallengren spelar antingen korkad och låtsas inte först vad han menar eller så är hon så korkad. Försiktighetsprincipen borde väl gälla när det gäller ett nytt virus som man från början inte visste något om.

 15. Catja Blom

  Catja Blom3 månader sedan

  Hon bidrar ju till dråp😡Ämdra riktning och ändra strategi nu ,hon pratar ju i nattmössan.Finland har ca 300 och då borde Sverige ha ca 600 döda istället för över 6000

 16. Be No

  Be No3 månader sedan

  Tack Markus, fingret på de rätta ömma punkterna här! Jag önskar bara att SD hade förstått frågans stora betydelse, det handlar om tusentals döda svenskar, och tagit möjligheten att tydligare föra fram kraven på t ex provtagning-smittspårning, enkla ansiktsmasker till alla vid möten ute och i affärer. Markus har så rätt där, och dessa fakta fanns tidigt!

 17. Cradle of Anal

  Cradle of Anal3 månader sedan

  You just get tired of listening.. not once can they admit that they could have done a better job..

 18. The Kalidor

  The Kalidor3 månader sedan

  He never claimed to have any better ideas, just that when someone fails at something they need to admit being wrong and try to change the strategy before it become worse. Sverigedemokraterna wanted to take the virus seriously at the beginning and take all precautions (better safe than sorry) instead of waiting to see how bad it is and then act.

 19. Liselotte Johansson

  Liselotte Johansson3 månader sedan

  Jag tror, jag tror, jag tror - men VET INGENTING!?

 20. billy bob Swinnsson

  billy bob Swinnsson3 månader sedan

  Mycket kritik från olika håll framförs och många är säkert berättigade. Men som Stenmark sa när hans insats i skidbacken ifrågasatts. "Åk själv" så får du se hur lätt det är.

 21. billy bob Swinnsson

  billy bob Swinnsson3 månader sedan

  Man kan tycka många saker kring hanteringen av pandemin. Min åsikt är att ingen visste hur det skulle utvecklas och fortfarande är mycket okänt. Det som visat sig vara illa är väl vår dåliga beredskap och att det har fått sprida sig bland de äldre så pass mycket. Jag håller med sverigedemokraterna i vissa frågor, men i det här fallet tycker jag att en mer ödmjuk inställning vore klädsam.

 22. Magnus Blomquist

  Magnus Blomquist3 månader sedan

  Det fanns visst en strategi inom äldrevården! Strategin var och är fortfarande att ha ihjäl så många som möjligt, och det kan ju inte bero på annan orsak än att spara in på pensionsutbetalningar och att öka antalet lediga bostäder. De ansvariga måste ställas inför rätta!

 23. john lind

  john lind3 månader sedan

  setoos.info/name/3LHc1mGjZ3SGqoQ/video

 24. Milagros L

  Milagros L3 månader sedan

  Massa ord om att man ska lära av det man gjort fel, stor fokus på formulering, utge lugn, kontroll, delad ansvar ... noll ledarskapskänsla ... bara ord ... tomma...

 25. Minou Karlsson

  Minou Karlsson3 månader sedan

  Men herregud Sverige är med på WHO lista över riskländer tillsammans med tätbefolkade fattigländer!! Skäms regeringen inte? som inte lyckats få kontroll på smittan! Varför ska vi ha smittan kvar i Sverige för? Ge mej ett svar! I Sverige ska vi leva hand i hand med smittan i höst också; vad är detta för något? Det finns ingen anledning att ha denna kris och det finns ingen anledning att låta smittan vara kvar i samhället! Man VET idag vad som krävs för att få kontroll på smittan! Sverige har skapat den här krisen själv! Inget av de nordiska länderna har denna kris; ÄR INTE DETTA HELT UPPENBART? Regeringen: SE TILL ATT FÅ KONTROLL PÅ SMITTSPRIDNINGEN SOM NI SJÄLVA STÄLLT TILL MED ILLA KVICKT NU! Jag har ledsnat ur totalt på det här nu!! Fy fan vilket idioti! Sverige/Tegnell tror sig lyckas med nåt stort genom att inte stänga ner och tror sig ska få omvärldens berömmelse för att han haft is i magen medan han låtit folk leva i skräck vecka efter vecka! Fy fan jag har inte ord!

 26. Enrique Torrente del Valle

  Enrique Torrente del Valle3 månader sedan

  Säkert jätteintressant men jag klarar inte av att höra på flera falska PK-poppulister och andra maktkåta floskelgeneratorer utan att bli kraftigt illamående.

 27. Anders Ståhlbom

  Anders Ståhlbom3 månader sedan

  Vi kan inte göra något, vi har gjort allt rätt ,ändå har vi 6gånger mer döda än våra nordisks grannländer tillsammans.Det är väldigt svårt ja helt enkelt omöjligt för en politiker att säga man gjort FEL!!!!!!

 28. Epic Salza

  Epic Salza3 månader sedan

  Pissdemokraterna. Det är sd det.. skylla allt på invandrare..kalla dem för pack och allting..spotta på er

 29. jan hallgren

  jan hallgren3 månader sedan

  Lövfen har lärt Hallengren att ljuga - vem går på det?

 30. Birgitta Hammarström

  Birgitta Hammarström3 månader sedan

  Prata på du Lena Hallengren, men Sverige är nog ganska ensamma om att ha flugit in plan efter plan från smittade länder

 31. christer brehmer

  christer brehmer3 månader sedan

  är det inte bättre hon står hemma vid spisen istället

 32. Savvas Kapaktsoglou

  Savvas Kapaktsoglou3 månader sedan

  Jag har inte hört någon nämna att Grekland som har 10 miljoner invånare endast har 200 döda. Hur kommer det sig. Grekland räknas som ett u land

 33. Fredrik Olsson

  Fredrik Olsson3 månader sedan

  Ni har anmält Ann Linde. Mycket bra. Men borde ni inte anmäla Lena Hallengren också. Stor lögnare bor i den människan.

 34. Per Olof Rydeström

  Per Olof Rydeström3 månader sedan

  En sossepolitiker kan inte erkänna ett misstag de gjort. Det finns bara inte.

 35. The Spectator

  The Spectator3 månader sedan

  Tack vare Lövén och gänget så skrattar omvärlden åt oss.

 36. Anton Lundgren

  Anton Lundgren3 månader sedan

  Regeringen håller på med det vi kallar för falsk stolthet

 37. Liselotte Johansson

  Liselotte Johansson3 månader sedan

  Regeringsodugliga enligt min mening!

 38. Ssk-Kenneth Mohlin

  Ssk-Kenneth Mohlin3 månader sedan

  Sosssen är fan så korkad. Är hon mer korkad än Dan Eliasson tro?

 39. Birgitta Carlsson

  Birgitta Carlsson3 månader sedan

  Hon har inte en aning om vad som måste göras Hur kan en så inkompetent person vara minister Bara ord men ingen lösning. Sossar kan aldrig erkänna att de har gjort fel.

 40. Martinus Asp

  Martinus Asp3 månader sedan

  "Efterklokhet" Wtf??? Halva Sverige och hela världen såg det och sa det. Endast de här tokiga jävlarna som inte begriper

 41. Mariannr Kvarnström

  Mariannr Kvarnström3 månader sedan

  Hur skyddar ni gamla då dom dör i massor sluta ljuga

 42. Epic Salza

  Epic Salza3 månader sedan

  Skaffa dig ett jobb

 43. TheMercury79

  TheMercury793 månader sedan

  Jo de begriper. Sverige har inga pengar kvar och är snart bankrutt. Det finns helt enkelt inte resurser att hantera corona krisen som man borde ha gjort. (De som inte tror på detta kan läsa FN's rapport som släpptes för några år sedan där de förutspår att Sverige kommer officiellt bli ett U-land 2030) Det är ändå förbluffande hur de kan stå där och hålla masken och t o m säga att de gjorde ett "bra" jobb. Avskyvärt

 44. Martinus Asp

  Martinus Asp3 månader sedan

  100% korrekt från Markus. Bra talat

 45. Minou Karlsson

  Minou Karlsson3 månader sedan

  Hur länge ska denna cirkus få pågå? Hallengren tror inte att det går att eliminera viruset säger hon men vem tror det? det är ju att få kontroll på viruset som är alla länders mål och bör också vara Sveriges mål! Varför reagerar inte WHO och EU på Sveriges lama förhållningssätt till att stoppa smittspridningen? Sverige förstör ju för hela Norden/Europa! Den enda fråga på dagordningen ska vara NÄR FÅR SVERIGE STOPP PÅ SMITTSPRIDNINGEN? då försvinner alla andra frågor! SVERIGE SKAPAR DENNA KRIS SJÄLVA GENOM ATT INTE VIDTA ÅTGÄRDER FÖR ATT STOPPA SMITTSPRIDNINGEN! Sverige borde stängt ner i ren solidaritet med grannländerna när de stängde ner! Istället åker vi snålskjuts och tror att vi ska tjäna på strategin och bli berömda i hela världen; fy fan! Vad hade omvärlden sagt om Kina hade gjort lika lite som Sverige för att stoppa smittspridningen? Eller Kongo i bekämpningen av ebola? De hade fått hela världen emot sig! HUR KAN DETTA FÅ PÅGÅ I SVERIGE? ALDRIG MER SOSSARNA; de har förstört vårt land! Ingen vågar säga nånting längre; härskarfasoner; usch vilket uppvaknande!! Ni som har makt agera NU och sluta slösa med veckorna! Det är ofrånkomligt att Sverige inte tvingas till att kapitulera; inget annat land har lyckats få kontroll på viruset på det sätt Sverige visar upp! NU!

 46. Kallner Kallner

  Kallner Kallner3 månader sedan

  Lena Hallengren har "verkligen" problem med att försöka förklara bort Sveriges extremt dåliga beredskap inför en krissliknande situation.

 47. Kallner Kallner

  Kallner Kallner3 månader sedan

  Precis som 2015. Vi andra "såg det komma" redan före sommaren 2015 men Löfven såg det inte komma förrän i november 2015. Sossarna har helt tappat verklighetsförankring.

 48. Minou Karlsson

  Minou Karlsson3 månader sedan

  Exakt 👌

 49. Linha

  Linha3 månader sedan

  Sosialdemokratene i Sverige tar overhodet ingen ansvar for hva de har gjort😓 der er trist og de har mange liv på samvittigheten som de nekter å erkjenne fordi de agerte alt for sent 🥵

 50. Janne Nilsson

  Janne Nilsson3 månader sedan

  Ingen nämner de ca 1 0.000 nyanlända per månad som inte kollas men sänds ut i vårt samhälle när vi har en pågående pandemi. Otrolig slapphet från vår "regering" !.

 51. Sanski Bosnjak

  Sanski Bosnjak3 månader sedan

  Stefan Löfven, hela regeringen och Folkälsomyndigheten borde be Sveriges befolkning om ursäkt för hantering av corona pandemin och strategi som har bidragit till så många onödiga dödsfall!!! Istället för att smarbeta med sina grannar och förebygga spridningen, man har hela tiden envisats att gör på annat sätt än alla andra. Och, klart att Sverige har mislyckats katastrofalt, men det har kostat massa liv. Eller, kanske regiringen bryr sig inte om dessa liv överhuvudtaget?

 52. Sumsar The

  Sumsar The3 månader sedan

  Man ser tydligt på han att han har rötter i Mellanöstern.

 53. The Outlaw

  The Outlaw3 månader sedan

  "Vi såg det inte komma" är välkänt från vänstern. Gissar på att de ännu inte har "sett" corona än :)

 54. A-L Laby

  A-L Laby3 månader sedan

  Kanske en KU-anmälan även på denna lögnerska? Det är LÖGN att barn inte skulle ha smittat vuxna. Finns hur många exempel som helst enligt medicinska sekreterare som skrivit dessa journaler.

 55. Jonas Söderberg

  Jonas Söderberg3 månader sedan

  Varför har du en röd slips?

 56. Bertil Wittgenstein

  Bertil Wittgenstein3 månader sedan

  Lena Hallengren är inte bara det svagaste kortet i regeringen (vilket inte vill säga lite) utan det utan konkurrens svagaste vi någonsin sett på en ministerpost i detta lands historia. Munnen går på denna lilla människa men hon säger absolut ingenting! Hon måste avgå! Omedelbart!

 57. TOM Thumb

  TOM Thumb3 månader sedan

  Se gärna detta: setoos.info/name/sW23tl6AgYZkmog/video

 58. Jesper Rasmussen

  Jesper Rasmussen3 månader sedan

  Åter igen så försöker sosse idioterna försöka få det att framstå att dom hade inget med dödstalet och göra

 59. music freak

  music freak3 månader sedan

  dem får gärna ta upp någon gång att Sverige fortfarande släpper in invandrare under dessa tider utan att ens smitt testa dem! det gör att både vi som bor i Sverige utsätts för mer smittorisk samt att dem som kommer hit utsätts för ett riskfyllt samhälle där smittan löper fritt! det borde vara någonting att diskutera!

 60. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa3 månader sedan

  Inte sagt men att hon e korkad de i solklart vaccin e oldrdomliga behandlingar

 61. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa3 månader sedan

  Sorry du kan inte stopp den. den tar sina offer utan att svergedemokraterns gnell samma som händer kommer till att hända i alla andra läner med men fellet e att dom inte hade skyd till dom äldre

 62. Monica Ericsson

  Monica Ericsson3 månader sedan

  En regering som är handlingsförlamad pga inkompetens och rädsla att "tappa ansiktet"

 63. Anony Mouse

  Anony Mouse3 månader sedan

  Sjunde plats i världen med mest döda i världen per miljon invånare! (ja i världen,ta bort skitländer som San Marino och Andorra blir det än värre , 5:e plats) Vilken oerhörd succè för vår feministiska regering!(not) www.worldometers.info/coronavirus/#countries

 64. Susanne Rydvald

  Susanne Rydvald3 månader sedan

  Varför har kärringen svarta kläder på den sista tiden ???

 65. Susanne Rydvald

  Susanne Rydvald3 månader sedan

  ... Och tills dess ska ännu 5.000 människor dö och ännu 5.000 och ännu 5.000 .... JAG ÖNSKAR MIG SÅ MYCKET ATT ALLA DERAS NÄRMASTE OCH KÄRASTE SKA DÖ HELLRE I DAG ÄN IMORGON !!!

 66. Philip Sistonen

  Philip Sistonen3 månader sedan

  Vad följer dehär människorna för manus egentligen? Med denna debatt (kan inte återgå till det normala utan ett vaccin) så ser nu VÅR debatt ut exakt likadan som den som förs i USA. NWOs införande i sina slutfaser...

 67. Joachim Henrixon

  Joachim Henrixon3 månader sedan

  Hon måste få sparken. Eller är hon smart så borde avgå. Vilken sinnesslö människa.. Patetiskt.

 68. robert bengtsson

  robert bengtsson3 månader sedan

  Får fortfarande inte svar på om Sverige var beredd på en Pandemi eller nått annat katastrof ???...klarar Sverige nu eller i Framtiden o ge bort resurser eller Stöd som till SIDA eller andra länder nu när vi går på knäna i alla kommuner o regioner..vad händer om Sverige går i konkurs eller inbördeskrig eller nåt annat,hur ska vi då kunna bidra till alla korrupta regeringar o statstjänstemän vi sponsrar för deras underbara liv dem har medan vi skattebetalare får stå med Notan...också ta bort straff frihet för tjänstefel NU..att stats anställda får göra fel om och om igen utan o straffas tycker jag e helt obegripligt.

 69. Anders Rymdfarare

  Anders Rymdfarare3 månader sedan

  Röstar på SD men alltså Markus Wiechel är en helt värdelös talare, som borde byta jobb. Verkar nervös och osäker, lägg ifrån dig manuset eller läs in det innan du kliver upp i talar stolen.

 70. OGBonezBone

  OGBonezBone3 månader sedan

  Varför har Sd inte KU anmält Hallengren? Hon är en av de politiker som har ljugit om att beredskapen var god. Visserligen ingen normalbegåvad som trodde Sverige hade en god beredskap. Ligg på och se till att återinföra tjänstemannaansvaret. Har inte detta röstats igenom i riksdagen redan 2018? De tjänstemän som begår allvarliga fel måste kunna straffas personligen...

 71. Magnus Persson

  Magnus Persson3 månader sedan

  Hanteringen av Covid i Sverige är provocerande dålig.

 72. Jimmy.k Karlstrom

  Jimmy.k Karlstrom3 månader sedan

  Funnits medicin som har funkat länge, kostar 115kr asken. Saken är den att dom vill helt enkelt utrota våra äldre och påskynda processen att göra sverige till ett kalifat. Ju mindre pensioner som behöver betalas ut, ju mera kan dom pumpa in i kassan till George soros och gänget samt blir det lediga bostäder för valboskapen som importeras.

 73. Thomas Petersson

  Thomas Petersson3 månader sedan

  varför ska de inte ställas till försvar skamligt att låta detta pågå ,

 74. Thomas Petersson

  Thomas Petersson3 månader sedan

  avsätt regeringen nu SD åtmindstone gör misstroende förklaring. Det är inte försvarligt ni inte agerar hårdare min röst försvinner om inte mer görs

 75. Yvonne Leksell

  Yvonne Leksell3 månader sedan

  Sorgligt men sant. Att L Hallengren ännu idag kan förneka och bortförklara denna höga dödlighet som vi har av covid-19. Nu ser dom fram emot ett vaccin !? Som vi inte vet någonting om eller när det kommer. Hur många till ska dö innan sozzarna begriper att deras strategi är totalt fel som det har varit från början. Personalen har inte fått skyddsutrustning som jobbar inom äldrevården och omsorgen. Många har blivit smittade och dött av personalen och besökare för denna avsaknad och misstro till munskydd. Som regeringen skyller på bristande handhygien !? Det går inte att hålla avstånd eller tvätta händerna för personalen inom vården där den största smittan finns. Som sedan sprids vidare i samhället.

 76. Stefan Sandström

  Stefan Sandström3 månader sedan

  Vad var eran strategi då Hallengren??????????

 77. Stefan Sandström

  Stefan Sandström3 månader sedan

  Man kan ju bara undra vad fan dom ville uppnå, helt klart är man ville spara pengar till sitt valfläsk och bidrag till valet. Det var brist på allt , det är ju konstaterat .

 78. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth Nyberg3 månader sedan

  Att hämta hem människor från andra länder till Sverige utan att corona testa dessa eller sätta i karantän direkt när de anländer till Sverige med flyg.. är ju inte klokt utan rent idiotiskt!

 79. Gun Kembel

  Gun Kembel3 månader sedan

  Bla bla varför är det så svårt att svara på frågor, hon undviker Finland Norge Danmark när hon pratar om likvärdiga länder

 80. H C

  H C3 månader sedan

  Det är felaktigt att jämföra mellan länder? Antar att du har god anledning att tycka det med tanke på vad en sådan jämförelse skulle visa.

 81. Jonas Jakobsson

  Jonas Jakobsson3 månader sedan

  Exakt. Om man blir plötsligt blind när man kör i 110 på E4 så saktar man ner. Inte väntar på en utredning. "visste inte" är en smått parodisk bortförklaring

 82. Anntalie Lolita

  Anntalie Lolita3 månader sedan

  Hallengren är så otroligt osympatisk och arrogant - kännetecken för en socialdemokrat kan det tyckas, med referens till utrikesministerns katastrofala intervju. Hur kan man ha tilltro till dessa människor?! MED, AFS in i riksdagen 2022!

 83. Gunilla

  Gunilla3 månader sedan

  Hon är inte den första eller sista kvinnliga nollan i riksdagen.Kvinnor ska inte vara i politiken,vi har sett vart det leder.Eller så måste det bli högre krav och inte bara partibok.

 84. Soffa Lampa

  Soffa Lampa3 månader sedan

  Svenska folket vakna ,vakna 🙏🙏🇸🇪

 85. newman pc

  newman pc3 månader sedan

  SOCIALMINISTERN har ansvaret, man har skickat in personal utan skyddsutrustning i åldringsvården, dags att kräva stolpskotts politikerns avgång, kom ihåg skattebetalarna är arbetsgivaren.Hur mycket pengar har man sparat på 5000 pensioner.

 86. Gunilla

  Gunilla3 månader sedan

  Mena personal utan sjukvårdsutbildning och kan inte svenska.

 87. Hans J

  Hans J3 månader sedan

  Landområdet Sverige styrs idag med hink och spade.... Hur många andra länder har givit drabbade en avlivningsspruta istället för vård?

 88. NKVD Citizen101

  NKVD Citizen1013 månader sedan

  Min kommentar måste ha svidit eller varit för nära sanningen så den togs bort. 7k regeringen är samhällsfientlig. Allt de strävar efter är inte att göra det bättre för folket utan värre vilket är 7k partiets MO.

 89. Gunilla

  Gunilla3 månader sedan

  Min första kommentar togs bort också.

 90. Dan Jonsson

  Dan Jonsson3 månader sedan

  ??? nu hänger jag inte med. han frågar henne om de ångrar strategin de har valt. hon säger att de har inte nån ide om flockimmunitet men att begränsa smittspridningen. MEN FÖR SJÄLVASTE VI HAR JU ENORMT MYCKET HÖGRE SMITTSPRIDNING ÄN VÅRA GRANNLÄNDER!!!!!! Då är ju det ett tecken på att sättet sverige skött det på är uselt i jämförelse med andra sätt.

 91. matchopatcho

  matchopatcho3 månader sedan

  SD sluta skämma ut er själva jag vill ju tycka om er. Snubben i talarstolen har ju ingen amning om vad han snackar om. Såklart så är inte Sveriges strategi som alla andras eftersom vi inte är som alla andra. Sveriges strategi är långsiktig. Man kan inte släppa hela ekonomin det leder också till död.

 92. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata7773 månader sedan

  Svenska dårskapshanteringen måste isoleras av andra länder, konstigare än så är det egentligen inte! Håll er även borta från vacciner! setoos.info/name/2aKn1IOhepiCYpY/video Politiker agendan har inte goda avsikter, och ju snarare fler får upp ögonen för det, desto bättre!

 93. Lena Johansson

  Lena Johansson3 månader sedan

  Regeringen från helv....... Man börjar tro att dom med flit ville låta dom gamla försvinna. För att lämna plats åt nyadeln. Denna regering har inte gjort ett enda dugg rätt :-( Och VARFÖR har dom låtit flyktingströmmen pågå med full kraft hela denna tiden? Många flyg kom från länder med mycket smitta. Dom hade flera veckor på sig när detta började. Dom gjorde INGENTING. Jag tror att dom är vettskrämda för att stöta sig med muslimerna. Dom vågade helt enkelt inte stoppa flyktingströmmen under denna tiden. Min avsky för denna regering är bottenlöst.

 94. NKVD Citizen101

  NKVD Citizen1013 månader sedan

  helt ok när rödingar begår folkmord, gjorde de förr, så varför inte igen?

 95. Annelie Wallin

  Annelie Wallin3 månader sedan

  Hon är inte klok 😷😷🤡 Regering äro SKYLDIGA

 96. Christian Hansson

  Christian Hansson3 månader sedan

  Hon har blod på sina händer. Häxa..

 97. Susanne Rydvald

  Susanne Rydvald3 månader sedan

  ... Och tills dess ska ännu 5.000 människor dö och ännu 5.000 och ännu 5.000 .... JAG ÖNSKAR MIG SÅ MYCKET ATT ALLA DERAS NÄRMASTE OCH KÄRASTE SKA DÖ HELLRE I DAG ÄN IMORGON !!!

 98. Feinrizulwur

  Feinrizulwur3 månader sedan

  Hon lever på andras blod.

 99. Peter Kolmodin

  Peter Kolmodin3 månader sedan

  LÅTER SOM OM HON ÖNSKADE FLERA DÖDA ,,,, KAN DET VARA SÅ ATT DOM VILL DET SÅ ATT LYXTURISTERNA KAN FLYTTA IN I DERAS BOENDE . ??

 100. Bo Johansson

  Bo Johansson3 månader sedan

  Som kalmarit skäms man över hallengrens okunskap och dumhet. Usch

 101. Fredrik Wallinder

  Fredrik Wallinder3 månader sedan

  Det som skrämmer mig är att folkmordsregeringen inte visar minsta tecken på ånger för sitt massmord på tusentals äldre svenskar. Tvärtom så går de till aggressiv attack mot alla inkl utländska journalister som ifrågasätter deras hantering. Detta måste få politiska konsekvenser, annars är oppositionen stendöd i nästa val. Folket glömmer inte tusentals liksäckar.

 102. Bee Ma

  Bee Ma3 månader sedan

  De har från allra första början VÄGRAT ta åtgärder, tillåtet flyg från drabbade länder, Inte gjort mass tester förens i maj... They FUCKED UPP!

 103. M Atle

  M Atle3 månader sedan

  Hallengren står och ljuger. Att det ska vara så svårt att avsätta hela packet. Utöver Corona cirkusen så våldtas kvinnor, tjejer, bilar brinner, det skjuts och sprängs. Massinvandringen fortsätter och Sverige är ett paria.

 104. hataaik72

  hataaik723 månader sedan

  #AfS2022

 105. Peter Carlsson

  Peter Carlsson3 månader sedan

  Det är inte så värst obegripligt, regeringen har ingen humm om hur de ska handla, detta har vi ju sett när det gäller precis allting!, först o främst så såg dom inte detta komma, sen så snappa dom inte upp Rätt information från Asien utan de lita blint på den okunniga myndigheten FHM, är där med Tegnell och en del andra där som heller inte vet ett skit, så där står vi idag, dårar som inte kan ett dugg mer än höja sina löner och arvode.

 106. Lemelle

  Lemelle3 månader sedan

  Som jag alltid påstått att Hallengren behöver akut vård

 107. Feinrizulwur

  Feinrizulwur3 månader sedan

  Tror du det går att bota? En cell med madrasserade väggar så vi slipper höra alla vansinnigheter.

 108. Feinrizulwur

  Feinrizulwur3 månader sedan

  Socialism är en rörelse som spårar ur. Östblocket är ett exempel. Men även här. Kooperationen växte snabbt, inget fel i det. Men sossar och oduglingar styrde och den en gång så starka rörelsen är bara ett minne blott. Samma förhållande råder inom S. Ett parti som hakar sig kvar med oheliga allianser och lögnpropaganda. Stackars lilla tuttan som inleder med att hon inte förstår...

 109. Minou Karlsson

  Minou Karlsson3 månader sedan

  Exakt 🙌 Tack. Det enda sossarna har kvar är härskartekniken; folk vågar inte yttra sin åsikt längre och det vinner sossarna på; skrämsel och hittepå..

 110. WOOLgum

  WOOLgum3 månader sedan

  Tror svenskar är naiva generellt i detta. Jag åkte spårvagn och tåg igår och det kändes INTE som att det är under en pandemi vi reser.

 111. Intro Skipper

  Intro Skipper3 månader sedan

  Never let a crisis go to waste, obviously these politicians are spending their energy arguing with each other trying to win points. Anyone using the main stream media's talking points based on the main stream media's "evidence" is a waste of everyone's time and energy.

 112. Tomas Engström

  Tomas Engström3 månader sedan

  Det är ju HELT rätt att de inte stängt ner samhället, förstår NI inte att det INTE är det som är problemet?!?!??! Hur är ni funtade i riksdagen egentligen? Hur många FALL ska de behövas inom vårdinrättningar innan ni fattar att det är DÄR problemet ligger och inte i den överväldigade majoriteten av samhället och DESSUTOM nästan uteslutande i Stockholmsområdet! Siffrorna LJUGER inte, eller är det ståndpunkten för ALLA eftersom det är den ENDA ståndpunkten mot detta! Ni stirrar er blinda på det totala antalet smittade, totala antalet som varit på IVA, totala antalet som dött. Helt ointressant! Titta på ökningen istället eftersom vi lever NU och inte i historien! Det är knappt smitta längre, det är knappt folk på IVA och det dör knappt folk och de enda som dör är?????????????????? Äldreomsorgen! VARFÖR ska resten av samhället lida för att vårdpersonal tycker det är "jobbigt att tänka på att skydda sig" eller att ledning inom äldreomsorgen inte vet vad de sysslar med, eller framför allt politiker i rikdsdagen som bevisligen saknar intelligens nog att leda landet! JA, ni har högst delaktiga i detta som "hyllar vården", va F håller ni på med egentligen??? Tror ni att vi "går på" detta, bara för att media är lättlurade och vidarebefodrar det ni säger? Det ska dessutom INTE ut med några munskydd överhuvudtaget som tillverkas av barn och slavarbetare i Sverige! JA, gratisarbetare då.... Det ska ut en riktig lön för sådant arbete och inte a-kassa/alfakassa eller vilket bidrag man nu har! Ni i riksdagen snor ju jobb och tillåter företag, i detta fall landsting och kommuner, att utnyttja människor! Misstänker att det är gymnasiesommarjobbare som fyller denna kvot till den största delen.