Techjättarnas makt måste brytas

Kommentarer

 1. Nedroj

  Nedroj3 dagar sedan

  Svensk hjälte.

 2. Artan Gashi

  Artan Gashi3 dagar sedan

  Annie löf får hon fortfarande yttra sig?

 3. Mari Bjernland

  Mari Bjernland3 dagar sedan

  I demokrati får man inte kränka någon på gator och torg lika lite som i medier. Vara socialdemokrat innebär och vara socialist också.

 4. Mari Bjernland

  Mari Bjernland3 dagar sedan

  Borde inte Vänsterpartiet svara på denna frågan? Varför försvarar man Vänsterpartiet?

 5. SwedenMC

  SwedenMC4 dagar sedan

  Bra Jimmie👏👌. Haha Statsministern ser ut som en gök unge 😂 verkar inte fatta ett skit 🥱 viken trög panna 😢 jösses , hem och lär av frun Stefan

 6. Auktioneronline se

  Auktioneronline se6 dagar sedan

  Helt rätt Amazon, Google och Facebook i nuvarande tappning är mycket farligt för alla länder.

 7. Hippis

  Hippis6 dagar sedan

  Ja löven säger det "vi skall kunna reglera" !

 8. Okänd Okändast

  Okänd Okändast6 dagar sedan

  Löfven tycker alltså att det är rätt att tech-oligarkerna (eller EU) skall få bestämma vem som skall ha rätt att tala i nästa generations kommunikationsmedium. Hur urbota dumt vore det inte om vi hade teleoperatörer som förvägrade dig rätten att använda dig av den infrastruktur som telenätverket utgör enbart pga din bakgrund eller dina åsikter? Löjligt. Hur urbota dumt är det inte att det är plattformsägarna (dvs Apple och Google) som bestämmer vilka kommunikationsappar som vi får och inte får se, enbart på grund av ägarnas bakgrund och / eller åsikter? Löjligt. Hur urbota dumt är det inte att det är ägarna av dessa kommunikationsappar, nästa generations kommunikationsmedium, bestämmer vem som får skriva och vad som får ses, enbart baserat på skribenternas bakgrund och / eller åsikter? Löjligt.

 9. MLB - Sweden the King House

  MLB - Sweden the King House6 dagar sedan

  Men denna s- grisen kan ju inte FÖRSVARA SIG...Han vet att han kommer inom framtiden tappa sin makt...Hur vet Stefan vad digital är. .Han kan ju inte ens handla på nätet och vad FAN SKA han lyckas och försvara sig? och Läs på vad det innebär och vad som står i lagen Stefan kan ju inte ens Sveriges grundlagar!

 10. Spownhunter

  Spownhunter6 dagar sedan

  setoos.info/name/taS1zIWLZ4-ad2M/video Detta får inte ske i Sverige

 11. Thetruth Inhumanlife

  Thetruth Inhumanlife6 dagar sedan

  Det är klart man ska ta väck fel saker på internet. Det som är våldsamheter. Det som räknas som oetik och faror. Men det kan korrigeras isåfall. Det är klart man skall skydda sitt land. Stefan säger själv att han inte förstår och det är uppenbart att han har svårt att skilja på rätt och fel för befolkningen. Man ska ha rätten att få skydda sig själv som individ som människa och säkerhetsfrågor. Det är skillnaden och det verkar Stefan inte fylla kraven som statsminister att förstå för folks bästa. Det är inte klokt hur låg självförtroende han har och inte vågar ordna saker efter ett sunt förnuft. Men som sagt, han förmår sig inte att göra på grund av att han har brister i etiska frågor. Det är inte lämpligt.

 12. Sonja Ullman

  Sonja Ullman6 dagar sedan

  Min fejja tube mm! Live med mamma från avdelning 36! Yihaaa!

 13. Sonja Ullman

  Sonja Ullman7 dagar sedan

  Eh? WTF? Påminner om Strandhälls Drevet går. Tidningarnas drevet går. Dock. Sprida kärlek? Fick man inte. Får inte. Hahaha. Han borde ha ett samtal med 17åringarna! Klart som fn man må säga vad man vill både på gatan och sociala medier! Uppfostran? Etik och moral? Det har man väl i ryggraden? Äh! Träsko? 😁

 14. Jacob hu

  Jacob hu7 dagar sedan

  Okej så stefan vill göra sociala medier till glorifierade tidningar? Så att vi inte kan säga det vi vill säga? Yttrandefrihet är inte yttrandefrihet om det finns begränsningar på den.

 15. arne ottosson

  arne ottosson7 dagar sedan

  Bisarra konspirationsteorier som vi sett i USA måste gallras bort från internet, så är det bara. Men t ex vanlig saklig invandringskritik, som givetvis är helt legitim, ska självklart inte tas bort, det vore riktigt illa.

 16. Joakim Olsson

  Joakim Olsson8 dagar sedan

  Det är ju helt uppenbart att man vill tysta sanningen då den lätt kommer fram såsom VISSELBLÅSARE mm visst det skrivs mycket skit men att begränsa det fria ordet är ju en livsfarlig utveckling. Detta bottnar i att dom är livrädda för sanningen! Men vänta bara! Det kommer snart att hända något stort!

 17. Lillemor Danielsson

  Lillemor Danielsson9 dagar sedan

  Folket får aldrig veta vad som händer i samhället om media avstängs Ingen demokrati eller hur!! Någon ordning säger Stefan L MEN KAN DU BRY DIG SVERIGE DÅ!!!

 18. Gunnel Larsson

  Gunnel Larsson9 dagar sedan

  Gunnel Larsson

 19. Gunnel Larsson

  Gunnel Larsson9 dagar sedan

  "

 20. Håkan Hugosson

  Håkan Hugosson9 dagar sedan

  Skall SD prata om yttrandefrihet,som anser att media är ett hot mot nationen och vill ha yrkesförbud för journalister med obekväma åsikter!

 21. Zäta

  Zäta9 dagar sedan

  Han borde inte ha rätten att bära svenska flaggan på sin kostym!

 22. Anders Svensson

  Anders Svensson9 dagar sedan

  Naivt folk ! Naiv regim !

 23. fearsweden

  fearsweden9 dagar sedan

  öm jag inte missminner mig så var väl NMR de första partiet att stängas av? Och de varnade att det kommer och hända andra ..till och med SD sympatisörer!

 24. Sith Fyre

  Sith Fyre9 dagar sedan

  Borde då inte sossarna sluta fel stämpla SD? Om vi inte får säga vad vi vill på media varför jämför sossarna då SD med nazister? Sossarna & Centerpartiet var ju nazist supporters en gång långt bakåt i tiden. Känns som vår regering vill bara tysta oss så att de kan ta väck vår rimliga yttrings rätt.

 25. Dag B

  Dag B9 dagar sedan

  Här bekänner man färg. Löfvén vill ha censur, Åkesson vill att demokratin ska garanteras. Bra att känna till inför det kommande valet.

 26. CaptainAwasome

  CaptainAwasome10 dagar sedan

  Det är ingen mänsklig rättighet att ha yttrandefrihet enligt Löfven.

 27. Ulf Andersson

  Ulf Andersson10 dagar sedan

  STEFAN, tänkte inte på detta!

 28. Ulf Andersson

  Ulf Andersson10 dagar sedan

  Stefan, FATTAR DU INTE? Och du ska va en statsminister! :( :( :(

 29. Manjula Nilsson

  Manjula Nilsson10 dagar sedan

  Sociala medieplattfoemer drivs av privata företag. De är inte statliga så de kan göra vad de vill. Alltså är det inte cencur och brott mot yttrandefrihet.

 30. echiron

  echiron10 dagar sedan

  Jimmie, han förstod nog inte vad du pratade om . .

 31. newman pc

  newman pc10 dagar sedan

  Varje gång när Löven utalar sig snackar han bara om EU och en global ekonomi och i en global omvärd. Uppenbart har han redan lämnat sverige.

 32. Per Rosenquist

  Per Rosenquist10 dagar sedan

  En statsminister som aldrig ens shoppat online ska alltså debattera kring sociala mediers påverkan på det politiska klimatet?

 33. Newtonian time

  Newtonian time10 dagar sedan

  Papperstidningar är urusla medium för dialog. Vilka tidningar tycker Löfven är bra på att skapa ett samtal mellan två oliktänkande? I ett land med sann yttrandefrihet behövs ingen moderator. Folk behöver sluta vara så rädda för att få sina åsikter utmanade. Att hela tiden vända sig till samma källor för att det känns bekvämt är både naivt och korkat. Vilken forskare får sina artiklar publicerade om de misslyckas att hänvisa till källor, data och resultat? Ingen! Samma sak gäller resultatet av individers åsikter i en demokrati med yttrandefrihet. Ingen bryr sig om vad någon säger om de inte har något att backa upp sina åsikter med. En åsikt grundad på okunskap kan alltid förändras med viljan att lära sig mer. När man inte vill lära sig mer genom att förbjuda åsiktsmotståndarnas möjlighet att ge nya perspektiv på en sak. Då föraktar man vetenskapens grundprinciper!

 34. Newtonian time

  Newtonian time10 dagar sedan

  Man ska kunna säga vad som helst. Att förbjuda andras åsikter bara för att dem inte passar sina egna är receptet på att ta argumentationen till boxningsringen och våld. En åsikt är helt ofarlig om den är korkad, den blir väldigt enkel att blottlägga. Det är folkförakt att tro att medborgarna inte är nog smarta att väga olika argument mot varandra innan de tar ställning i en fråga.

 35. Alex Angel

  Alex Angel10 dagar sedan

  Alltså, vad fan är det för fel på folk att inte förstå, Yttrandefrihet och Åsiktsfrihet har inte ordet frihet i sig för att det skall vara reglerat, utan för att det är FRIHET. Ingen har rätten att kunna tysta någon annan, hur fel deras åsik må än vara och absolut inte ett företag. Jag kan förstå att det är osmakligt att kalla till fysiskt våld etc, och det kan jag hålla med om att det borde straffas, men att människor som kritiserar blir tystade, det är ju sjukt. Det verkar som att människor har noll koll på historia och hur dom återkommande gör samma jävla misstag om och om igen, det är ju definitionen av galenskap "insanity", man gör samma sak om och om igen och förväntar sig ett annant resultat, det händer bara inte. Några exempel, Josef Stalin, Mao Zedong, Adolf Hitler, Saddam Hussein, Pol Pot och många många fler. Hur dumma kan människor vara, det är ju så man skäms att man tillhör människorsläktet.

 36. Kalle Karlsson

  Kalle Karlsson10 dagar sedan

  Jag håller visserligen med Åkesson i sak men jag känner samtidigt en väldig frustration över detta gnällande av nätjättar när man i nästa ögonblick går ut och gör en ny post på Twitter samtidigt som det faktiskt finns alternativ.

 37. goran duste

  goran duste11 dagar sedan

  Fan vad blåst svetsarn är. Blandar ihop vad som händer i USA med icke händelser här.

 38. Kom igen

  Kom igen11 dagar sedan

  Hur kan man ens hålla med Stefan här?

 39. hunkenpunken

  hunkenpunken11 dagar sedan

  SLÄNG UT det falska jävla Sosseäcklet

 40. Milla Månsson

  Milla Månsson11 dagar sedan

  Dep är väldigt märklig erfarenhet att även sk. IPAD, dvs. Appleprodukten förefaller ha bakdörrar till att manipulera med bilder etc. Hade tagit bild av dokument vilket skedde i mitten 2014/2015. Av någon anledning sorterades denna under familjebilder, vilket är lite svårt att begripa med tanke på de algoritmer som körs i programmen. I alla fall så korades dokumentet som årets bild, dvs. det stod stor text på bilden. Tänka sig ----- algoritmerna är nog långsökt förklaring. Men att Apple-produkter också har sållats till "bakdörrbusinessen" var ändå förvånande. Dokumentet: vad innehöll dokumentet för information? Bild av polisrapport, skriven på bestämt brottsdatum där namn på misstänkt visas i rapporten. Men den personen fanns inte offentligt förr än några veckor senare. MM

 41. Milla Månsson

  Milla Månsson11 dagar sedan

  Åren 2014/2015 där omkring, då Obama regimen i Stoltenbergs anda härjade fritt i Norge.

 42. Richard Kovacs

  Richard Kovacs11 dagar sedan

  Stefan Löfven säger att på gatan får du säga vad du vill men inte på sociala medier ? Detta är raka motsatsen till demokrati och yttrandefrihet. fruktansvärt!! För det första får du inte säga vad du vill på gatan heller utan risk för ingripande av polis. Och får vi inte uttrycka våra åsikter på sociala medier så har vi varken demokrati eller yttrandefrihet utan snarare fascism där det är de favoriserande politiska partierna som styr dessa media-jättar.

 43. Nora Balladares

  Nora Balladares11 dagar sedan

  Jimmie om ni tillåter detta,jag kan säga på nästa val,de ska göra med SD likadan som de gjorde med den stora valbedrägeri i USA.De ska begränsa SD och använda makten som de har,de är experter att presentera sina politiker motståndare som kriminaler,extremister,rasister,m.m.Det som hände i USA måste öppna våra ögon,och visar oss hur ska de utnyttjar massmedia för att manipulera,ljuga,och dölja alla nyheter för att skada SD förtroende..Ni som läser detta glöm det inte,för det vara att komma så, om SD tillåter stängningen av de som vågar att säga och upptäcker lögnerna för denna regering.SD bör krävas att börja sända media de stängde igen.annars gör de inte det.Man kan tjata mycket om detta och i slutändan kommer de inte att göra någonting .Och regering kommer att vinna som alltid.Yttrandefrihet gäller till alla,inte bara för en politisk grupp som har makten att tysta till dem som säger sanningen.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🇸🇪🇸🇪🇸🇪👏🏻👍🏻

 44. Nallen

  Nallen11 dagar sedan

  Jag tror inte att SEtoos eller Facebook, Twitter med mera har ett intresse av vad svenska skriver utan det finns någon som styr dessa plattformar här I Sverige och ger dom instruktioner om vad som ska censureras.

 45. Nallen

  Nallen11 dagar sedan

  Det kommer förr eller senare att komma fram vem eller vilka som ligger bakom till censuren det är ofrånkomligt.

 46. Hans Magnusson

  Hans Magnusson11 dagar sedan

  Vi måste ställa krav på de som äger infrastrukturen och mediaplattformarna. Det är inte rimligt att exempelvis Mark Zuckerberg och Facebook ska bestämma över vad som är ok att säga i Sverige. Det är heller inte rimligt att de ska få äga eller inneha information om användarna utöver det som krävs för brukandet. Det är ett oerhört ingrepp i privatlivet vilket exploateras och skulle kunna utnyttjas för att påverka exempelvis ett politiskt val. GDRP som vi så vackert hyllat i Europa existerar inte i USA överhuvudtaget. Precis som Åkesson säger är det inte rimligt att Facebook och Google bestämmer debatten i Sverige. Vi har en helt annan kultur och värderingar. Vi har naturligtvis ett problem med de som sedan utnyttjar plattformarna för informationsspridning, försäljning etc. Men Facebook är inte jämförbart med en tidning. Den jämförelsen visar på en otrolig okunskap om vad Sociala medier och Facbook är. 1) Vissa AKTÖRER på Facebook skulle möjligen kunna jämföras med tidningar och annan media. 2) Andra aktörer på Facebook är mera att jämföra med företag, organisationer och myndigheter med egna websidor på egna webserverar i egen datahall, med den enda skillnaden att Facebook tillhandahåller tjänsten inklusive servrar och programvara. 3)Sedan har vi kategorin privatpersoner Vi har redan lagstiftning för en rad olika brott exempelvis förtal. Dessa gäller på digitala plattforma också anser jag. Det är lika dumt och borde kunna straffas på samma sätt. Om det finns en lagteknisk anledning som av någon outgrundlig anledning exkluderar digitala plattformar borde förtydliganden i lagen och prejudikaten kunna lösa detta. Självklart får vi ett problem om vi behöver tillgång till information där ett företag i ett annat land lagrar data. I den europeiska datalagstiftningen har man talat om överföring av information till land utanför EU... Vi har lagar om vad och hur vi får sälja exempelvis konsumentköplagar etc Att försöka få en lagstiftning där Facebook skulle ha en ansvarig utgivare tror jag är omöjligt. Om Facebook ska ta hänsyn till alla de länder som är på plattformen, skulle yttrandefriheten inskränkas på ett oacceptabelt sätt. Däremot krav på vad företag som Facebook får göra ! Vi ska ha helt klart för oss att USA har helt andra värderingar och ett helt annat sätt att se på juridik och rättsprocesser. Att ha sina affärer privata eller offentliga på amerikansk infrastrukt innebär risker. Som tidigare nämt exploatering och påverkan. Så kan ju jänkarna stifta lagar som gör att Amerikanska företag måste rapportera om aktiviteter som sker på tjänster och infrastruktur vilka ägs av amerikanska företag. Lägg där till risken för olovlig datainhämtning och avlyssning - dvs olaglig i de flesta länder. Detta gäller även statsministerns information. Tror väl ingen har missat debatten i USA om NSA och avlyssning. Tror visst att man avlyssnade Angela Merkel. Assange - oj nu bränns det viss. Vi lämnar ju ut fångar till amerikaner för transport till tredje land där de torteras.

 47. Iwan Egerström

  Iwan Egerström11 dagar sedan

  Gillar inte yttrandefrihet eftersom alla ändå har sin egna version utav vad som är "okej" att säga och detta är beroende på vem som styr. I slutändan så är yttrandefrihet som att öppna pandoras box, plötsligt har varenda person möjlighet att uttrycka sina åsikter. Feminister, Kommunister, Islamister, Nazister, Anarkister... Hur många utav er vill behöva lyssna på dessa grupper?

 48. Power to the people

  Power to the people11 dagar sedan

  Yttrandefriheten måste gå först, det borde vara en självklar prioritering för alla partier i en demokrati.

 49. swektmaico

  swektmaico11 dagar sedan

  Det blir spännande när vi har ett regimskifte på plats som då ska sitta bakom spakarna på direktkommunikationen med tech-jättarna. Ser nästan fram mot att Greta, Miljöpartister, diverse vänsterdebattörer, material från S och LO ska censureras. Det hade jag protesterat emot fram tills helt nyligen.

 50. All About Music & Movies

  All About Music & Movies11 dagar sedan

  Man blir ju nästan rädd när Åkesson talar. Stefan Löfvens svar är perfekt. Det måste vara lite ordning och reda. Vi vill inte ha det som i USA, fast det hade nog inte Åkesson haft något emot.

 51. Newtonian time

  Newtonian time10 dagar sedan

  Hade inte heller velat ha Biden som president. Samt: vilka är "vi"?

 52. Leo Morgan Roos

  Leo Morgan Roos11 dagar sedan

  Adjö Löfen du ryker 2022 !!!!!!!!!!!!!!!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 53. Lorena Go

  Lorena Go11 dagar sedan

  Like på Jimmie Åkesson.

 54. Anna

  Anna11 dagar sedan

  Lövfen tror att det är rolig att lyssna på honom?! Man är räd att han har ingen koll på det vad hände...Han är förlig... :-( Han är nazist eller kommunist?! Dyktator?! SKANDAL!!!

 55. Anders Plantin

  Anders Plantin11 dagar sedan

  Cencur jaja behövs ibland .. Det första man kan censurera är Stefan Löfven .

 56. Birgitta Johansson

  Birgitta Johansson11 dagar sedan

  Löfven måste väl ändå vara den ende som inte hänger med i resonemanget. Tyvärr är det ofta så.

 57. Lelles 5

  Lelles 511 dagar sedan

  Stefan har rätt i en sak han sa på slutet sverige är en diktatur precis som usa men det är inte klubbat i rikstan än.

 58. Lelles 5

  Lelles 511 dagar sedan

  Hur trög kan man bli Stefan, Åkesson säjer ju precis vad han menar , rakt på och Stefan förstår inte ändå .

 59. Ingegerd Görlin

  Ingegerd Görlin11 dagar sedan

  Heja Jimmy du är kanon bra spark undan grisen löven han har förstört hela landet är det inte dags att vi svenska folket sätter ner foten nu en gång för alla och får undan diktatorn

 60. Andrec CC

  Andrec CC11 dagar sedan

  Nej Löfen man kan inte säga eller skriva vad som helst men man kan Heller inte använda sk "hate speech" som en ursäkt för att sedan svartmåla och censurera sina politiska meningsmotståndare vilket är det som sker i praktiken. Vänstern hurrar för detta (i nuläget) gynnar deras extrema ideologi och tystar meningsmotståndarna. Hade man varit konsekvent i frågan som hade man även haft samma synvinkel gällande de vänsterextrema kravallerna i USA, men inget görs för att stoppa vänsterextrema att kunna kommunicera eller organisera sig. Detta är ENBART riktat mot konservativa röster.

 61. Anna Johansson

  Anna Johansson11 dagar sedan

  Stefan Löfven = 176 000 kronor i månaden plus förmåner.

 62. It's me Sia

  It's me Sia10 dagar sedan

  @Anna Johansson My God!! Inte klokt!! 🤦‍♀️🤦‍♀️ Okej jag visste nog dem hade höga löner... men detta är vansinnigt.

 63. Anna Johansson

  Anna Johansson10 dagar sedan

  @It's me Sia EU-parlamentarikerna roffar åt sig ännu mer. Ylva Johansson fick 250 000 kronor i månaden plus förmåner och det var några år sedan. Nu lär de roffa åt sig ännu mer.

 64. It's me Sia

  It's me Sia10 dagar sedan

  Inte klokt vilka höga löner... har dem gjort sig förtjänta av det... knappast..

 65. It's me Sia

  It's me Sia10 dagar sedan

  Woooww...!! 😮😮😮

 66. Anna Johansson

  Anna Johansson11 dagar sedan

  Techjättarna har förmåner som andra privatföretag inte har och därför kan man ställa större krav på dem.

 67. infidel hedningsson

  infidel hedningsson11 dagar sedan

  I en demokrati får alla komma till tals.

 68. Dan Jonsson

  Dan Jonsson11 dagar sedan

  Att en operatör kan välja att stänga av vilka han vill från sin plattform måste ju vara helt på egen basis. Men då borde reglerna för vad som får och inte får skrivas vara glasklara pga av det innan. Annars är det som att locka folk till opinionsbildadande propaganda kamouflerat som öppen dialog.

 69. Dan Jonsson

  Dan Jonsson11 dagar sedan

  Löfven tror att han kan starta Sverige med alt ctrl delete.

 70. Figge Berglund

  Figge Berglund11 dagar sedan

  Stefan Löfven är statsminister men begriper inte att den reglering svamlar om står sedan länge i svensk lag. Tex olaga hot, uppvigling, anstiftan och allt vad det heter. Om Stefan Lövén åker taxi, och chauffören plötsligt vill slänga av honom på em mörk landsväg, kommer Stefan Lövén då respektera det och snällt kliva ur?

 71. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata77711 dagar sedan

  "Techjättarnas makt måste brytas" , dröm vidare, det är dom m fl andra aktörer i världen, som t ex regeringar som kommer bryta ner allt gott vi en gång välsignande hade!

 72. Snakeoil

  Snakeoil11 dagar sedan

  Yttrandefrihet är yttrandefrihet! Punkt.Går man över gränsen med hot eller liknande finns lagar som reglerar detta och då kan man åtalas.Någon annan reglering behövs inte. Allt annat är bara försök att tysta kritiker och oliktänkande.

 73. Benjamin Salehzadeh

  Benjamin Salehzadeh11 dagar sedan

  Ni har tagit bort fakta om corona dialoger där det inte har förekommit hot etc nu vill ni ta det ytligare. Det cirkulerar videos om hot och våld det fungerar men när oberoende forskare/läkare hittar lösningar då censurerar ni dem för att personer som du o jag inte ska få tillgång till det materialet. Sen hänvisar ni till conspirations teorier för att det är ett slagkraft. Hot och våld ska inte förekomma inom sociala medier punkt. Ni har använt Donald Trump som en moronett puppie/hund och sen så tittar Sverige vad gör usa igen. Inte någonstans så hotade Donald Trump med att attackera kapital hill. Det har förekommit ord och användning av folket på olika sätt blm/maga/blue. Lägg ner denna debatt och fokusera på pandemin.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 74. Mikael Gideryd

  Mikael Gideryd11 dagar sedan

  Löfven pratar om ansvar???? Vart är hans ansvar för sina uttalanden. Ta till exempel i våras då Ungern införde lite special lagar för att bekämpa Coronan. Då kallade Löfven det för `en begynnande diktatur`. Sen inför hans regering ungefär samma regler själva nu. Är det nån som hört honom be Viktor Orban om ursäkt för det uttalandet? Och mycket annat skit han sprider om Ungern

 75. Torbjörn Larsson

  Torbjörn Larsson11 dagar sedan

  Stefan... svårt att hänga med... tycker synd om dig... USA... USA... USA... det är här och nu Stefan...

 76. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik Weijnblad11 dagar sedan

  Ett-Noll till Jimmie, jag tror inte på Stefans fantasier. Ser man på resultatet efter regeringens blaha blaha, så måste det till en ny regering.

 77. SSK 1902

  SSK 190211 dagar sedan

  Det blev något annat Löfven. Ja HUR kan det komma sig tro?

 78. Stefan

  Stefan11 dagar sedan

  Felet här är ju att företag godtyckligt agerar lag, åklagare och bödel när det är statens jobb. Människor ska bestraffas om dom säger något som är emot svensk lag sen får vi hoppas att svensk lag är någorlunda vettig. Folk blir tystade och företag får benen undanslagna och går dom till ett annat företag så blir det företaget hotat av ett större företag med mer makt så dom inte vågar sälja sina tjänster med rädsla att råka ut för samma sak själva och detta sponsrar vi skattebetalare genom att SEtoos/Facebook får subventionerad el? som dessutom driver upp priserna för oss andra. När Big Tech nu börjar koordinera sina sanktioner börjar det bli ganska läskigt, banker/betalfunktioner har med gjort så här. Vad skulle du göra om du vaknade upp en dag, du drev ett IT företag men Amazon släckte under natten ner dina servrar, elbolaget vägrar sälja el till dig och du kommer inte åt dina pengar för banken vägrar ha något med dig att göra av politiska skäl. Det låter sinnessjukt men vi är väldigt nära, allt detta görs utan att man blir meddelad i förväg eller får veta varför. Till många av dessa tjänster finns inget alternativ det är som att man skulle få vattnet eller elen avstängd för att man röstar fel. Löfven borde tänka en gång till för det gick inte så bra första gången.

 79. Logic

  Logic11 dagar sedan

  Bra att du säger något nu Jimmie men när youtube stängde ned AFS och deras kanal under förra valet så var du knäpptyst. Lite hyckleri där.

 80. Logic

  Logic11 dagar sedan

  Fy fan vad han ljuger sossen!

 81. Susan

  Susan11 dagar sedan

  Ryggladslösa löfven borde avgå omedelbart.

 82. Bobbzen

  Bobbzen11 dagar sedan

  It´s true Sweden is becoming more like China.

 83. Victor Dalecarlia

  Victor Dalecarlia12 dagar sedan

  Steffe vet ju inte ens hur internet fungerar

 84. Lars Cederberg

  Lars Cederberg12 dagar sedan

  Diktator Löfven

 85. Kurt Manninen

  Kurt Manninen12 dagar sedan

  Intressant hur Sveriges regering kan säga åt SEtoos att stänga av Swebbtv. En kanal som aldrig har förolämpat någon. Som alltid har framfört fakta i vetenskapliga frågor. Frågor som besvarats av kunniga vetenskapsmän och kvinnor. Deltagarna har varit grädden av Svenska forskare som lugnt och sakligt förklarat verkligheten för folk. Min personliga undran är om Sveriges regering skäms för sina egna vetenskapsmän till den milda grad att man sett sig tvungen att släcka ner den kanal som har kunnat presentera fakta i svåra klimatfrågor tillexempel. Om inte detta är censur så är Herr Statsministern Stefan Löfven en lögnare.

 86. Gustav J.

  Gustav J.12 dagar sedan

  Stefan Löfven gaggar i vanlig ordning. Det är censureringen som gör människor arga, trötta eller "galna" i USA. Själv blir jag censurerad på plattformar som SEtoos för att jag citerat Koranen och haditernas hemska ideologi lära i debatt mot islam. Denna gubben begriper ingenting. Vänstern vill att staten ska behandla alla som okunniga barn förutom dem själva. De verkar ha bilden av att endast en vänster stat kan ha rätten att tala om vad som är sant eller ej.

 87. Camilla Billö Josefsson

  Camilla Billö Josefsson12 dagar sedan

  Man blir mörkrädd när man hör Stefan Löfven. Åkesson är klockren!

 88. Allashka

  Allashka12 dagar sedan

  "Det ska inte vara en mänsklig rättighet att hävda ur sig vad man vill..." Helt otroligt. Om dess människor haft obestridlig makt så hade dom tystat precis alla meningsmotståndare dom bara kunnat. Vänta nu, det är ju precis det dom försöker göra. "Jag håller inte med om vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rätt att säga det." - Evelyn Beatrice Hall

 89. Mikael Berglund

  Mikael Berglund12 dagar sedan

  Det känns som att den västerländska vänsterliberalismen inte är ett dugg friare eller mer demokratisk än kommunismen i Kina, eller till och med Nordkorea. En mycket otäck utveckling !

 90. Anthony Norman

  Anthony Norman12 dagar sedan

  Löfven är nog den dummaste person jag hört på länge.

 91. Hel Li

  Hel Li12 dagar sedan

  ”Det är lite svårt att hänga med i Åkessons resonemang” no shit! Du blir ju bortkollrad av att addera tiotal och få ihop 100... Jag börjar bli rädd för att ni faktiskt är så dumma som man kan uppfatta er inom sittande regering.

 92. benny fredriksson

  benny fredriksson12 dagar sedan

  Yttrandefrihet måste bygga på att även dåren får uttala sig och den kloke sedan kan ta på sig besvara yttrandet med klokhet och logik och på det sättet låta betraktaren sedan avgöra(folket/demokrati), är det grovt /skadligt får/skall det prövas i stämning inte i censur, skall en sida ha rätt yttra sig och den andra tystas det är varken yttrandefrihet eller ett handlande i demokratiska värderingar. Den som går i sanning är inte bärare av fruktan, (han kan svara för sig utan att i skräck behöva tysta ner motparten)

 93. Louise Jonsson Bergh

  Louise Jonsson Bergh12 dagar sedan

  🥶🥶🥶🥶🥶🥶jag orkar inte mer. S är ju livsfarliga

 94. Kurt lundholm

  Kurt lundholm12 dagar sedan

  Vad fan menar Löfven.... Är han hel efterbliven Menar han på att Det är SÅ att Sossarna ska kunna Köpa Reglera PK Media , Publickservice med våra skatte medel precis som dom gjorde vid tidigare val där man såg till att "Gammel media" nekade Sverigedemokraterna att sprida sin valkampanj å annonsera i tidningarna... Löfven vill ju inte ha Demokrati han vill tysta oppositionen å det är precis det han säger när han säger att man inte ska få utrycka sig hur som helst å det måste vara ordning å reda... Medans han själv Flosklar Å ljuger smädar å kallar sverigedemokrater för nazister när det var dom själva som gick hand i hand med Nazityskland å deras värdegrund... Stefan Löfven Har inte en aning om vad riktig demokrati är eller hur det fungerar ! ! ! Han vill inte ha en Fakta debatt han vill inte ha nått motstånd han vill sprida sin villfarelser att invandringen är en guldgruva å att dom har kontroll över kriminaliteten sverige är säkrare än någonsin... Det är ju därför Man Mörkar all statestik från BRÅ å SCB så bara forskare kan begära ut att få se det nu mera... Offentliga siffror som varje svensk betalar för.... Demokrati... Host Harkel

 95. PEPE PEREYRA

  PEPE PEREYRA12 dagar sedan

  Eftersom nästan hela befolkningen pratar skit om honom för att han är oduglig känner han sig träffad, därför måste regleras, fräckhetens har ingen gräns !!

 96. Chris S

  Chris S12 dagar sedan

  Skrämmande.

 97. Alexandru

  Alexandru12 dagar sedan

  Helt rätt av Jimmie

 98. Richard Vemvillveta

  Richard Vemvillveta12 dagar sedan

  Polen har redan visat vägen. Följ deras exempel.

 99. Yandi Cocaxtl

  Yandi Cocaxtl12 dagar sedan

  Och vem kontrollerar telecominfrastrukturen? Vem betalar alla "Techjättar" licensavgift till? Den som kontrollerar ett lands telecominfrastruktur kontrollerar landets centrala nervsystem enligt Världsbanken 1976. Eller om det var 1979? Försök förstå att Riksdagen är Teater! Det är den kuliss som gömmer verkligheten. Alla i riksdagen är egennyttiga korrumperade folkförrädare! SD är kontrollerad opposition. Det är teater! De har betalt för att spela! De har en husse som heter Wallenberg !½

 100. SWEXIT TV

  SWEXIT TV12 dagar sedan

  Regeringen måste bort

 101. Anders Eriksson

  Anders Eriksson12 dagar sedan

  LOL statsministern säger i ordalag att man ska inte få säga vad man vill på sociala medier. Den där apan är emot yttrandefriheten!

 102. JEGS Fridfullhet

  JEGS Fridfullhet12 dagar sedan

  Denna statsminister är enormt farlig, han vill inskränka vår frihet. Vem ska sitta och tala om hur jag ska tänka?

 103. nn nn

  nn nn12 dagar sedan

  Tänker Löfven stänga ner internet då eller eftersom det inte gick i den riktningen han ville angående kunskap och teknik?

 104. nn nn

  nn nn12 dagar sedan

  Löfven hävdar att internet blev något annat än att sprida teknik (kunskap) etc åsikter (rätt sådana)? Då måste man göra något åt det??? Internet sprider VISST kunskap!

 105. nn nn

  nn nn12 dagar sedan

  FREEDOM OF SPEECH!

 106. nn nn

  nn nn12 dagar sedan

  Tjänstemanna ansvaret MÅSTE absolut återinrättas. En av de viktigaste politiska åtgärderna!!!

 107. Pyck3

  Pyck312 dagar sedan

  Sossarna vill ju inte att alternativ media ska få rapportera saker. För de ägs ju inte av någon som de kan kontrollera som tex SVT eller aftonbladet.