Tobias Andersson - kommer Löfven ta efter SD-styrda Sölvesborg?

Kommentarer

 1. Andreas Skogh

  Andreas Skogh3 månader sedan

  Avgå Löfven.. Förtroendet är helt obefintligt!

 2. MatTant

  MatTant4 månader sedan

  S är framtiden. SD är desperata för att lyckas med något inom politiken. SD Sölvesborg sålde ut äldrevården till privata intressen.

 3. Minou Karlsson

  Minou Karlsson5 månader sedan

  I torsdags hade vi 642st nysmittade och i fredags 637st; helt makalöst. Ser inte folk att det är en katastrof? Så skämmigt av Sverige som är ett av världens rikaste länder att klara detta så uruselt! Sverige skämmer ut sig för lång framtid; riskerar sitt förtroende till andra länder! Mycket hög samhällelig smittspridning och utom kontroll. Stäng ner NU och tvinga folk till restriktioner och rädda sommaren för Sveriges folk! Regeringen har målat in sig i ett hörn och där står man nu och förklarar om alla siffror trots att det är svart på vitt ett totalt fiasko!! Oppositionen måste gripa in nu!

 4. StarGazer

  StarGazer5 månader sedan

  Han viftar en del med händerna den där Tobias Andersson :D

 5. 54jb3r7

  54jb3r75 månader sedan

  Helt rätt, staten och regeringen räddar ingen kommun eller region. Det är upp till lokala politiker att våga ta beslut och ta eget ansvar.

 6. Alekseij87

  Alekseij875 månader sedan

  Stefan ta ditt ansvar och sluta hånflina din degis!!!

 7. Patrik

  Patrik5 månader sedan

  Tobias = Broiler. Usch

 8. Magnus

  Magnus5 månader sedan

  Rikspsykopaten Reinfeldt och alkoholdemente Löfven som statsministrar...tro fanken att detta landet går åt hel*ete rent ut sagt.

 9. Roger Franzen

  Roger Franzen5 månader sedan

  att inte fanskapet blir smittad

 10. PAppetmasters PAppa

  PAppetmasters PAppa5 månader sedan

  Att ens någon kan ta sionistdemokraterna på allvar längre. Nu vill ni t.o.m samarbeta med F! Kontrollerad opposition!

 11. Tomas Jansson

  Tomas Jansson5 månader sedan

  Vi vet inte vad det beror på "just nu". Vilken inkompetent apa han är. Självfallet har statsministern befogenhet att i en krissituation rucka på regler och andra bestämmelser för att rädda människoliv, vem ska annars göra det? Det här är ju ett rent skämt, han vet precis vad som händer, han bara skiter i att göra nått för han är för dum för ens det. Planerna finns ju redan där, följ andra länders exempel eller t.ex. Sölvesborg om du inte själv har en hjärna som kan tänka... fy fan va trött man blir på detta drägg som bedrar sina egna hela tiden. Han gör precis allt för att inte visa att Sverigedemokraterna kan göra nått bra....Om det hade blivit krig och ammunition hade behövts transporteras från en SD-styrd kommun till en annan för att försvara området så hade denna man förmodligen inte "behövt hjälpen" från denna kommun.

 12. Linha

  Linha5 månader sedan

  Stefan Lofven snakker i bobler og behandler SD representanten som et barn som ikke forstår hans «voksen-retorikk» for en type. Han nekter å erkjenne at andre kan gjøre noe bra politisk i Sverige 😂😂

 13. Lord Ithkos

  Lord Ithkos5 månader sedan

  Heja Tobias! Sverigedemokraternas näste partiledare!

 14. sprädeR

  sprädeR5 månader sedan

  Tobias är en riktigt grym talare 🌟🔥

 15. Sly Steeldong

  Sly Steeldong5 månader sedan

  Stefan Löfvén - okunnig. Inte i stand att svare på en enkel fråga. Nolla! Avgå

 16. Alea iacta est

  Alea iacta est5 månader sedan

  Sölvesborg står för mycket märkliga saker. I Sölvesborg härskar SD tillsammans med Moderaterna. Där har man bestämt att medborgarna i Sölvesborg bara ska få se ”klassisk och tidlös” offentlig konst i staden, och vill därför helt stoppa inköp av ”utmanande samtidskonst”. Samma sak hände 2018 när SD:s vice gruppledare i Stockholms län reagerade starkt på Liv Strömquists konstverk The night garden, som då ställdes ut i Stockholms tunnelbana. Vad anger Louise Erixon SD:s kommunalråd i Sölvesborg om konst? Först anger hon, "expertisen ska avgöra vad som är bra konst", "konsten ska vara fri och alla ska ha möjligheten att skapa”, "nej VI vill inte identifiera vad som är konst eller inte" Sedan kommer något sensationellt med tanke på vad hon först anger, hon anger då ”VI prioriterar inte utmanade samtidskonst", "upprörande konst ska inte få finnas", "VI ska satsa på rondellkonst", "då ska det vara symboler och konst som människor i bygden kan identifiera sig med". Men hon anger ju i början följande, ”expertisen SKA AVGÖRA vad som är bra konst”. Sanningen blir för Sverigedemokraterna i Sölvesborg att man vet vad som är bäst för medborgarna i Sölvesborg och inte medborgarna själva. Det märkliga är att samma tankebanor fanns på 1930 talets Tyskland. Då hette ideologin nationalsocialism nu heter det Sverigedemokratisk ideologi. Vad gäller symboler för SD, Kanske symboler som Totenkoph, dödskallen med kors-lagda ben som SS-Panzer-Division i Hitlertyskland bar. Eller hakkorset som blev symbol för tyska nazistpartiet och även för den ariska rasen. Är det sådana eller liknande symboler SD vill ska komma fram? Länk: setoos.info/name/1pDXrXpqqqhshYw/video

 17. Alea iacta est

  Alea iacta est5 månader sedan

  @The Kalidor Om du inte kan läsa eller om du inte förstår vad som Louise Erixon SD:s kommunalråd i Sölvesborg sagt om konst, då bör du nog anlita någon som kan lära dig svenska satsdelar och framförallt ordförståelse. Som exempel igen, ""expertisen ska avgöra vad som är bra konst", tydligen förstod du inte detta. Men det betyder att politikerna ska INTE avgöra vad som är konst eller inte, "experterna" ska avgöra detta, och det är då kommuninnevånarna. Sen motsäger hon sig själv då hon anger ”VI prioriterar inte utmanade samtidskonst", "upprörande konst ska inte få finnas", "VI ska satsa på rondellkonst", "då ska det vara symboler och konst som människor i bygden kan identifiera sig med"."vi" och "vi" är politikerna, det vill säga de som "INTE" skulle lägga sig i då hon anger "konsten ska vara fri och alla ska ha möjligheten att skapa”, "nej VI vill inte identifiera vad som är konst eller inte" Kan du INTE tyda detta behöver du gå en svenskkurs. Du anger "Det är skattefinansierad konst som ska väljas demokratiskt" dock håller Louise Erixon SD:s kommunalråd i Sölvesborg med dig då hon anger vad som ska prioriteras som exempel, "då ska det vara symboler och konst som människor i bygden kan identifiera sig med". Som jag då anger "Det märkliga är att samma tankebanor fanns på 1930 talets Tyskland. Då hette ideologin nationalsocialism nu heter det Sverigedemokratisk ideologi. Vad gäller symboler för SD, Kanske symboler som Totenkoph, dödskallen med kors-lagda ben som SS-Panzer-Division i Hitlertyskland bar. Eller hakkorset som blev symbol för tyska nazistpartiet och även för den ariska rasen. Är det sådana eller liknande symboler SD vill ska komma fram?" Om du inte kan svenska ska du gå kurs så du förstår vad som Louise Erixon SD:s kommunalråd i Sölvesborg sagt om konst. Annars blir det problem för dig i framtiden, kan man inte förstå vad politiker säger, då blir det ännu värre.

 18. The Kalidor

  The Kalidor5 månader sedan

  All konst är fri att ställa ut där så länge man kostar på det själv. Det är skattefinansierad konst som ska väljas demokratiskt. Bara för att du tycker en sak är "konst" betyder inte att alla i kommunen vill se den varje dag. Jätte penisar och fitt/mens-konst tycker jag personligen inte passar ute bland folk/barn.

 19. R T

  R T5 månader sedan

  SD❤

 20. Annelie Wallin

  Annelie Wallin5 månader sedan

  ♥️♥️♥️💯🌼🌼

 21. Jerry Andersson

  Jerry Andersson5 månader sedan

  Sölvesborg fungerar ju, det är inte (S) glada för.. Förfall och kaos är deras linje

 22. Feinrizulwur

  Feinrizulwur5 månader sedan

  Exakt, kärnan i kulturmarxismens agerande. Politik är det inte, snarare sabotage av vårt samhälle. Vidrigt.

 23. Frida franken

  Frida franken5 månader sedan

  "Redan innan så fungerade NOG det besöksförbudet" suck man verkligen ser hur han bara hittar på något allt eftersom han ordbajar utan att faktiskt svara....

 24. Thematrix078

  Thematrix0785 månader sedan

  Hur är 4g och 5g nätet i Sölvesborg?

 25. Jesper Andersson

  Jesper Andersson5 månader sedan

  I videon snackas det om att människor dör i onödan å så kommer du dragandes med 4g & 5g nätet, seriöst?

 26. VIDEOsverigeNU

  VIDEOsverigeNU5 månader sedan

  Idiot.. Inget ja eller nej.. Fy fan

 27. VIDEOsverigeNU

  VIDEOsverigeNU5 månader sedan

  Nej det ÄR inte svårt, globalist-gubbe!!

 28. Feinrizulwur

  Feinrizulwur5 månader sedan

  Kulturmarxist!

 29. Hans Lindquist

  Hans Lindquist5 månader sedan

  Som de fleSta vet Så är det S som är ett problem.

 30. Jutoob Googel

  Jutoob Googel5 månader sedan

  I ögonblicket låter det alltid bra, men långsiktigt är det ett ända självmord. Så har det pågått sedan tja? Miljonprogrammen som skulle bli en skönhetssaga? Prognosen ner sedan dess

 31. Feinrizulwur

  Feinrizulwur5 månader sedan

  Och de som stöder icke politiken, 7K-partiet.

 32. maurizio sant

  maurizio sant5 månader sedan

  Praktåsnor har aldrig gått att korrigera. De är födda att förneka förändring.

 33. maurizio sant

  maurizio sant5 månader sedan

  @Tomas Jansson Ja!!👍 De är så svarta på tungan att sotarna vägrar ta sig an jobbet😰

 34. Tomas Jansson

  Tomas Jansson5 månader sedan

  Bedra, hemlighåll och förneka, socialdemokraternas viktigaste områden.

 35. Ronald Jakobsson

  Ronald Jakobsson5 månader sedan

  Varför Stefan Löfven är ditt intresse för goda åtgärder svårt att ta till dig. Stefan Löfven och Socialdemokraterna! Den okunskap ni har Att styra ett land! Detta måste bero på den rädsla ni sprider genom falska budskap😠😠😠

 36. micke

  micke5 månader sedan

  SD är bäst

 37. Kjell Hedlund

  Kjell Hedlund5 månader sedan

  Stefan aschel Röfven klarar kanske att ta hand om ett skithus men jag tvekar om att han klarar kanske med manus som någon annan skrivit?

 38. Barbro Holm

  Barbro Holm5 månader sedan

  Bra Sölvesborg o tack Tobias för att du tog upp det!👏👏👍

 39. matsswede

  matsswede5 månader sedan

  UTKRÄV SVAR när fråga ställs !!!

 40. john lind

  john lind5 månader sedan

  NI HAR SETT OMFATTNINGEN AV FÅNGENSKAPET: HELA VÄRLDEN HAR VARIT I GARANTÄN! VARFÖR? GUD LÄT MÄNNISKORNA SE, 'VILKEN GRUPP JAG TILL-HÖR?' TILLHÖR JAG DE SOM ÄR I 'LEDNING'? TILLHÖR JAG TILL DEM SOM INTE KAN GÅ TILL SITT ARBETE? TILLHÖR JAG DEM SOM PÅ GRUND AV FRUKTAN, BLEV SJUK? DET FINNS EN GRUPP SOM REGERAR PÅ RIKTIGT: DET ÄR DE KRISTNA SOM VANDRAR MED GUD. DET ÄR PÅ GRUND AV DESSA KRISTNA SOM DESSA AVSLÖJANDEN NU HAR KOMMIT TILL STÅND. SATAN ÄR REDAN EN BESEGRAD FIENDE, HAN KAN INTET MOT DESSA KRISTNA. DE SÄGER BARA ETT ORD. DE SATANS 'AGENTER' SOM HAR VARIT BAKOM ALLT DETTA, DE TROR ATT DE FORTFARANDE KAN VINNA! HA-HA-HAA! DE VALDE FEL SIDA. OCH NU ÄR DE FAST! VILKEN HÄRLIG TID VI LEVER! WOW! TÄNK PÅ ALLA DESSA 'BANKSTERS', ALLA DESSA I WHO, ALLA DESSA I FN, ALLA DESSA I EU, ELLER I WTO ELLER NATO? TOTALT AVSLÖJADE! AVKLÄDDA, AVVÄPNADE ERTAPPADE, SOM TJUVAR, BEDRAGARE, LÖGNARE OCH MÖRDARE! TOTALT UTAN NÅGONSTANS ATT TA VÄGEN. VILKEN SOMMAR OCH HÖST VI GÅR TILL MÖTES! TRUMP ÅTERVALD. ALLA DESSA NYA DOMARE, OMUTBARA I TJÄNST. GITMO FÅR TA EMOT SINA NYA INVÅNARE! WOW!

 41. anders streifeldt

  anders streifeldt5 månader sedan

  Dåligt utbildade sossar ska inte styra vårt land, det är för viktigt för det.

 42. anders streifeldt

  anders streifeldt5 månader sedan

  Historiskt sett är det svårt att skilja på sossar och nazister, dom har samma grundideolog; Socialismen.

 43. Sly Steeldong

  Sly Steeldong5 månader sedan

  Ja, det stämmer. Men sossarna er nog enda mer odugliga. Löfvén er en komplett nolla. Hvilket as han er

 44. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata7775 månader sedan

  1:06 Stefan liv handlar inte om reklam, du uttrycker dig som en odåga! Är man fylld av förakt mot SD så kan man uttrycka sig som satan själv skulle göra, och tydligen ändå få fortsätta regera som statsminister! Allt som sker är att efter våra sagda reaktioner, så skakas allt av likt en hund skakar av sig vattnet, allt tickar på som om inget opassande begås av detta parti vid makten! Varför inte ta en positivt bra olikhet som SD i praktiken är beprövade med, och erkänna att det är en bra modell som man använder sig av. Hur skulle det se ut om Stefan skulle landa lovord över det hela, just med tanke på människoliv! Det skulle sannerligen inte landa i god jord vare sig bland dina egna i partiet, eller hos andra partier kan jag lova, ja förutom SD's då förstås, just därför sker det inte! Det finns en mängd olika saker att lära oss utav, bland olika kommuner, menar då Stefan även Sölvesborg, eller går inte det för sig just för att det är SD styrt, det kanske måste vara (S) styrt för att kunna räknas som bra i era ögon?

 45. Stefan Sandström

  Stefan Sandström5 månader sedan

  Se till och handla istället för att snacka skit , för dom äldre för i massor som ni försöker tysta ner. För helvete agera någon gång.

 46. Peter Carlsson

  Peter Carlsson5 månader sedan

  Nej Sölvesborgs modellen är väl inget Löfven vill ta efter, han och hans gelika vill väl köra vinn vinn modellen istället, ju fler äldre som avlider, ju mer besparingar i pensioner, bostadsbidrag och sjukersättningar, sen som grädde på moset så blir där lediga boplatser för invällare då ålderdomshem töms m.m, nej svenskar är inte mycket värt då man håller gränser öppna och flyger in valboskap, så vad ska man då med pensionärer som kostar ovanpå den redan dyra invällningen, någon måste ju betala?

 47. Mr. Tex

  Mr. Tex5 månader sedan

  TJÄBBEL -det är bara Tjäbbel Från Löfven kommer det aldrig ett erkännande om något SD gör är bra. SÅ mycket man är han inte.

 48. Mr. Tex

  Mr. Tex5 månader sedan

  @Lars-Göran Willny Sorry! 🤗 😁😁😁💪

 49. Lars-Göran Willny

  Lars-Göran Willny5 månader sedan

  Det stavas "käbbel"... 🙂

 50. Mr. Tex

  Mr. Tex5 månader sedan

  @Marcus LGBT Wammerfors 😂😂 Sorry du...ingen kaffe eller öl...bor långt långt söderut. Flydde för länge sedan när jag såg vart det var på väg. Hadde jag inte gjort det då hadde jag gjort det i dag! I dag är jag en 100% integrerad immigrant i ett annat land var alla mina kompisar/vänner är härifrån. Som det BÖR vara! Är man inte inställd på det SKALL man nog bli i sett hemland.

 51. Mr. Tex

  Mr. Tex5 månader sedan

  @Marcus LGBT Wammerfors Skojigt som alla ynkryggar säger så! Stem undergång - stem vänster!

 52. A

  A5 månader sedan

  Hej

 53. Birgitta Andersson

  Birgitta Andersson5 månader sedan

  Vad säger Löfven i början? Är det verkligen reklam Sölvesborg?

 54. Sly Steeldong

  Sly Steeldong5 månader sedan

  Idiot Löfvén

 55. Anders Topansson

  Anders Topansson5 månader sedan

  Japp.

 56. Joachim Henrixon

  Joachim Henrixon5 månader sedan

  Lövfen... Öööööhhh. Viken sopa...

 57. Mats Olsson

  Mats Olsson5 månader sedan

  Urk jag mår dåligt av att höra hanns röst o svammel lögner förnekelse skitprat urusel gris s.....l....!

 58. Mats Olsson

  Mats Olsson5 månader sedan

  Absolut inte nasse.

 59. reytracer

  reytracer5 månader sedan

  @Marcus LGBT Wammerfors Och jag mår dåligt av dig din bidragstagare och kommunist.

 60. anders streifeldt

  anders streifeldt5 månader sedan

  Det är uppenbart att sossarna har en annan agenda än det svenska folkets bästa. Dom måste bort.

 61. Philip Ekberg

  Philip Ekberg5 månader sedan

  Marcus LGBT Wammerfors Så ditt argument är att alla som håller på SD är nazister? Kan du inte komma med något bättre?

 62. lars hansson

  lars hansson5 månader sedan

  Återigen en spydig kommentar från en osmaklig person mot Sölvesborg som är framstående kommun, Vem skall rädda oss från en sådan arrogant människa ?

 63. Роби Латковић

  Роби Латковић5 månader sedan

  @Marcus LGBT Wammerfors heja Jimmie #sd2022

 64. Philip Ekberg

  Philip Ekberg5 månader sedan

  Marcus LGBT Wammerfors Rösta på det du vill, så röstar jag på det jag vill. Simplare än så är det inte 😉

 65. Philip Ekberg

  Philip Ekberg5 månader sedan

  Marcus LGBT Wammerfors Dröm vidare, grabben 😂

 66. Tony

  Tony5 månader sedan

  To late din syltrygg. Att införa tester på vårdpersonal när det redan dött 3000st ÄR INTE I TID....

 67. Tony

  Tony5 månader sedan

  @Marcus LGBT Wammerfors Dig vill jag träffa i en mörk gränd......

 68. Tony

  Tony5 månader sedan

  @Marcus LGBT Wammerfors Önskar du livet av människor. Du har problem!

 69. Lillen Tresjö

  Lillen Tresjö5 månader sedan

  Som vanligt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,inget direkt svar mest bara tjäbbel

 70. SvS Hustomte

  SvS Hustomte5 månader sedan

  Man måste ha i åtanken att Löfven gör inte det som är bäst för Sverige och dess medborgare, nej - han gör det som är bäst för honom själv! Borde man inte kunna kräva mer av en statsminister?

 71. Feinrizulwur

  Feinrizulwur5 månader sedan

  @lars hansson Nickedocka.!

 72. Andreas Johnsson

  Andreas Johnsson5 månader sedan

  Det han håller på med borde vara straffbart 😡

 73. lars hansson

  lars hansson5 månader sedan

  SvS Hustomte Bara ett förtydligade, Han är ingen statsminister, Bara en uppkomling som är hittad i S ledet när Juholt fick avgå tack vare en annan fullblodsosse Mona Salin, tänker man efter så har våran ledare bara halkat in utan någon som helst vidare meriter inom kunskap och den skall vi ha tilltro till (URSÄKTA)