Censur och andra diktaturfasoner - Samtidigt 113

Gästspecial med SD-veteranen och riksdagsledamoten Josef Fransson. Ska ägarna på sociala medier fortsätta tillåtas stänga av vem som helst utan motivering? Eller ens med motivering? Får andra marknadsaktörer behandla sina användare olika utifrån politisk åsikt, efter eget godtycke? Med den senaste tidens turbulens kring IT-jättarnas censur och deplattformering av såväl USA:s president som av andra politiker och opinionsbildare, är Josef Franssons riksdagsmotion om ämnet högaktuell, trots att den lämnades in redan i somras.

Kommentarer

 1. Lulu Parl

  Lulu ParlMånad sedan

  De flesta har inte förstått att för bigtech så är inte vi användarna kunder utan det är vi, vår privata o offentliga information som är produkten, iaf en av de viktigaste produkter de har.. men ibland kan de vilja göra av sig med några "felaktiga" produkter.. förmodligen drar om även in pengar för sina kostnader från både stat och globalistiska organisationer som blir isf högre upp i hierarkin och säger åt dem VILKA"produkter" som är värt att ha eller ej. Vi gör motstånd och är problematiska för dem.. då kan de kasta ut oss som man slänger ett rutet äpple från frukt korgen utan problem . . Fast nu är vi många " sura äpplen iaf.. 😝

 2. Artan Gashi

  Artan GashiMånad sedan

  Vadå inte kommit till Sverige än, jag känner mig begränsad att kontakta vem som osv, massa fakekonton kontaktar en osv

 3. Håkan Kinnunen

  Håkan KinnunenMånad sedan

  Okej. Vilket program i swebbtv är ren dynga!? Kom gärna med ett eller flera förslag!. Jag kan säga så här att jag kommer inte längre att lyssna er längre.

 4. Nroblex

  NroblexMånad sedan

  Gillar SwebbTV, men avsnittet med konspirationsteorierna om Palmes mördare är patetiskt. Det är dynga.

 5. Bengt G Nilsson

  Bengt G NilssonMånad sedan

  Swebbtv är en av de mest seriösa av fria medier och hästlängder före skattefinansierad media som SVT och TV4 !