Jonas Andersson - islamister ska inte ha en enda skattekrona

Kommentarer

 1. Mari Bjernland

  Mari Bjernland12 dagar sedan

  Vad är alla mäktiga beslut värda när timglaset rinner ut.

 2. Mari Bjernland

  Mari Bjernland12 dagar sedan

  Han var bara en ung man. Han hade små barn han lämnade efter sig.

 3. Mari Bjernland

  Mari Bjernland12 dagar sedan

  Jag hade en ung arabisk man som en bror här i Trelleborg. Jag har sett båda bröderna och deras syster sen de var små. Ja de var små. Nu är den ena borta. Han kan ha valt och gå sin egen väg och blivit mördad men han var kanske olycklig också redan. Han såg ingen framtid såg inget ljus. Hans far drog in honom i kriminalitet. Det käns lite. Att en gammal man blir räddad hans son blir mördad.

 4. Mari Bjernland

  Mari Bjernland12 dagar sedan

  Släkten följa släktens gång. Vi är brödrar och systrar. Vem vet om någon av oss kommer från en utvisad arab här i Trelleborg från ett tidigare liv. Vi kommer tillbaka till de vi tillhört en gång. Vi återförenas. Ge dessa araber uppehållstillstånd för vi har det hemskt här.

 5. Mari Bjernland

  Mari Bjernland12 dagar sedan

  Vi kan inte hindra människan och säga sin åsikt. Men vi kan välja våra ord. Att svenskarna kränker araberna tillbaka tror jag bara får oss gå i cirklar.

 6. Sanningsmannen

  Sanningsmannen16 dagar sedan

  Socialister som diskuterar demokrati är handen på hjärtat ganska roande i sig.

 7. fearsweden

  fearswedenMånad sedan

  Ta upp den judiska makten också på tex Media!

 8. Nallen

  NallenMånad sedan

  Men snälla du ministern är det möjligt att du inte har mera kunskaper om något som av Sveriges främsta experter på just detta område gång på gång bevisa vad detta är för människor och det mål som dom har. Jag blir helt förvirrad av att en minister som har fått precis dom verktyg av svenska folket för att sätta stopp för detta, Tänk på det ministern att du kommer blir den som kommer får skulden först av svenska folket om det visar sig att du kunde stoppat allt men valde att förnekar det istället.

 9. Marie Ljunggren

  Marie LjunggrenMånad sedan

  Varför låter alla riksdagsmän/kvinnor - utom SD:s - alltid så tillgjorda? Klart, om man ständigt ljuger, kan man ju inte tala naturligt.

 10. My2CΞnts

  My2CΞntsMånad sedan

  Folkbildningens syfte: Att stärka demokratin, att sluta bildningsklyftor, att ge människor möjlighet att påverka sin livssituation till det bättre, att främja kultur i hela vårt land. Dessa kriterier diskvalificerar direkt islamistiska organisationer. Ändå får de statsbidrag. Samtidigt börjar det nu läcka ut att islamister infiltrerat maktens korridorer, kommunfullmäktige, och några stora privata företag. Hmmmmmm finns nån koppling här?

 11. sune stjern

  sune stjernMånad sedan

  Det är totalt uppenbart att sosse kommunist regeringen sysslar med LANDSFÖRRÄDERI när mus eko inv PRIORITERAS före dom sjuka svaga hemlösa människor som byggt upp SVERIGE detta är totalt SKAMLIGT av den falska regeringen som måste AVSÄTTS OMGÅENDE ....

 12. sune stjern

  sune stjernMånad sedan

  Bilderbergsgruppens hemliga möten med personligheter som Ministrar Bankchefer Högt uppsatta Politiker, denna hemliga organisation startade 1954 dessa är för Globalisering av världen the NWO FN WHO deras agenda är att UTPLÅNA mellan klassen ifrån hela VÄRLDEN !!! metoder som används är mentalt kontroll på människor genom msm PK journalister dagspress SVT/SR mm. Detta är en fullständig global DIKTATUR.... PS! svenska politiska ledare har deltagit i dessa hemliga möten från Olof Palme till många av dagens aktiva politiker och någon som Fredrik Reinfeldt som egentligen styr Moderna dessa hemliga möten är mycket tvivelaktiga som JF Kennedy en gång sa hemliga sällskap organisationer är totalt motbjudande … Övrig information. Från platser bakom stängda dörrar och beväpnade vakter kommer den sanna historien om världens maktelit och dess hemliga planer för vår framtid ... Vad har Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Mona Sahlin, Anders Borg, Percy Barnevik, Jacob Wallenberg och Olof Palme gemensamt med Henry Kissinger, Angela Merkel, Tony Blair, Rupert Murdoch, Bill Clinton och David Rockefeller? De har alla deltagit i hemliga möten med Bilderberggruppen. Har du aldrig hör talas om den? Då är du inte ensam. Indragen i en dold värld av intriger och hemlighetsmakeri, avslöjar nu Daniel Estulin det som aldrig tidigare har avslöjats. Sedan dess start 1954 på Hotel de Bilderberg i den lilla nederländska staden Oosterbeek, har Bilderberggruppen hållit ett årligt möte, där den europeiska och amerikanska politiska eliten och de mest förmögna företagsledarna i världen har kommit samman för att diskutera mänsklighetens ekonomiska och politiska framtid. Medierna har aldrig fått tillstånd att delta, inte heller har något offentligt uttalande släppts om gruppens slutsatser och diskussioner, vilka, som författaren visar, har vittgående följder för världens medborgare...

 13. karlbertil jonsson

  karlbertil jonssonMånad sedan

  Islam är inte kompatibelt med dom mänskliga rättigheterna

 14. mr poly

  mr polyMånad sedan

  Vad gör islamister överhuvudtaget i Sverige? De ska varken ha tillgång till det här landet eller våra pengar så svårt att fatta det är det inte. Islam är en politisk ideologi ingen religion

 15. Mr. Axe

  Mr. AxeMånad sedan

  Får inte som minister säger hon !? Det är skattebetalarnas pengar, svenska folkets pengar !!!

 16. Kenneth Andersson

  Kenneth AnderssonMånad sedan

  När man set hur det ser ut i riksdagen när Jonas pratar, är det inte dags att införa närvaroplikt? Det är ren och skär förolämpning mo SD. Gör lika när någon från S står och svamlar.

 17. Boom Chakalaka

  Boom ChakalakaMånad sedan

  👏🏻👏🏻👏🏻🇸🇪

 18. Marianne Gustavsson

  Marianne GustavssonMånad sedan

  Det finns många kommuner i Sverige som betalar ut föreningsbidrag till islamiska föreningar/församlingar. Utan fullständiga redogörelser för vad dom pysslar med. Men man kan nog utgå för att dessa inte lever upp till kommunernas värdepolicy vad beträffar jämlikhet, jämställdhet och demokrati. Men många kommuner delar ut dessa bidrag som " karameller på ett tivoli"!

 19. Henrik Johnsson

  Henrik JohnssonMånad sedan

  Råder ju religionsfrihet i Sverige. I Sverige får man ha vilken religion man vill. Man behöver inte ens tillhöra någon specifik religion. Man kan gott vara ateist också, vilket många svenskar är idag. vi tror inte på Gud och även om vi skulle tro på någon Gud därute, så tycker många att det inte har någon direkt plats i det allmänna politiska rummet. Inte bara för det faktum att "Gud" inte visar sig eller "gör" något åt saken, som att hålla sig till "folkbildning" eller nåt. Utan det gör ju att folk kan motivera att göra nästan vad som helst. finns alltid någon dålig religiös text att efterleva ungefär. Det gör ju att "lagen" blir meningslös. speciellt för folk som tar "lagen" i egna händer. "bildar" en uppfattning om vad "GUD" skulle vilja... baserat på stenåldersuppfattningar, om allt ifrån "att döda de otroende" . till rätten att äga en slav. ..Jag tror inte på "gud" . finns ingen logik bakom all denna ondska, Mer logiskt att tro på flera "gudar" i så fall. som smed sina onda planer eller nåt. skulle ju förklara varför vi har haft ca 10000 olika religioner genom åren. helt meninglöst att tro att det var "gudar" dock. allt är ju skrivet av människor. Om det var "Gud" ensam som skrev alla religioner så betyder det ju att han vill skapa en hel del förvirring. helt klart ska man ta det han säger med en nypa salt. varför man ens ska intressera sig för en sådan "Gud" har jag inte förstått. Går ju inte att förstå heller. en sådan "gud" kan ju betyda vad som helst. En Gud som är helt kapabel till att utföra ondska är inte helt God. eller så är godhet inte del av planen. eller så är han en lögnare. I vilket fall som helst.

 20. Pia Iversen

  Pia IversenMånad sedan

  Utbildningsminister vakna du är helt fel ut. Skäms att driva en sådan destruktiv politik. Vem ger er rätt att ge bort mina skattepengar till organisationen som är antidemokratiska och hänvisa inte till Olof Palm han förde ingen demokratisk politik. Snarare tvärtom.

 21. Sousan

  SousanMånad sedan

  Tack.... Jonas Andersson.....äntligen tar du upp detta jätte viktiga ämnet.....

 22. LEBYT MC5

  LEBYT MC5Månad sedan

  DET ÄR SAUDIARABIEN SOM PUMPAR IN CASH FOR SVERIGES MOSKIER !

 23. Filigonpuck Skronkaamulen

  Filigonpuck SkronkaamulenMånad sedan

  Vilket skitsnack från ministern, folkbildningsrådet är INTE en myndighet vilket Jonas Andersson borde ha vetat och därigenom så KAN ministern uttala sig.

 24. T. Macswed

  T. MacswedMånad sedan

  Står hon o säger att de ekonomiska bidragen är till för Svensk folkbildning ? När blev i så fall islam Svenskt ? Bortförklarar sig själv o partiets ställning i frågan.

 25. Michael Pettersson

  Michael PetterssonMånad sedan

  "Inte ett öre ska gå till antidemokratiska verksamheter" säger hon efter att ha vägrat att ens uttala sig om sådant stöd. Det utmärkt att dessa hycklare avslöjas.

 26. Jörgen Persson

  Jörgen PerssonMånad sedan

  Batikhäxa...eller???

 27. Total warbest

  Total warbestMånad sedan

  Sionister och Israel ska inte heller ha en enda skattekrona, sluta fjäska för Israel! Låt pengarna gå till Sverige och svenskarna istället.

 28. Snakeoil

  SnakeoilMånad sedan

  Lägg ner alla jävla onödiga råd och myndigheter som bara kostar pengar så dessa myndighetsaktivister får skaffa riktiga jobb.

 29. Burt Reynolds

  Burt ReynoldsMånad sedan

  Ha ha, de klarar inte ett riktigt jobb ens.

 30. Håkan Kinnunen

  Håkan KinnunenMånad sedan

  Klart som faan att de in vill uttala sig om specifika utbetalningar. Det kan ju bli oerhört intrikat. Och bedrägeriet får då se dagens ljus. Och detta får under inga som helst omständigheter bli verklighet.

 31. Håkan Kinnunen

  Håkan KinnunenMånad sedan

  Tänk om svenska folket fick klart för sig hur g rund lurade de igentligen är Och varit under så lång tid.

 32. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Jävla satans sosse nucka.

 33. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Vi ska inte ha islamister i Sverige. Hur fan tänker sossesvinen. Alla vet väl för fan dom bedriver för jävla rutten religion. 😠

 34. Hasse Gullmarsvik

  Hasse GullmarsvikMånad sedan

  Men vad snackar du om kärring, det betalas ju ut massor av pengar till dessa organisationer. Du har fiskat röster i detta sura vatten i åratal. Sätt ner foten och stoppa utbetalningarna direkt vid misstanke.

 35. Robert

  RobertMånad sedan

  Islam är och förblir oförenligt med västerländsk demokrati. Hur svårt är det att förstå?

 36. Robban Holstensson

  Robban HolstenssonMånad sedan

  Hmm, ifall minister Ekström inget kan göra, varför har hon då en ministerpost? Bättre att någon med ansvar för Sveriges bästa får ta den posten. Hur svårt kan det vara?

 37. Zagartomir

  ZagartomirMånad sedan

  Varför ska någon religion ha skattepengar? Om man nu känner sig dragen till någon religion så för all del, skänk dina pengar, mina skattepengar skall inte gå till något hittepå varelse dyrkan.

 38. G O B

  G O BMånad sedan

  Herre Gud! Är den minister döv, dum eller ond?

 39. Burt Reynolds

  Burt ReynoldsMånad sedan

  Alla 3 samtidigt. Tyvärr.

 40. agges boys

  agges boysMånad sedan

  Jag har vaknat och kan bara säga fy fan det som kommer att hända i framtiden om dessa makter får fort gå, bara titta på hur det ser ut där islam har gått fram!!

 41. Peter Magnusson

  Peter MagnussonMånad sedan

  Förbjud Islam i Sverige. Denna ideologi hör inte hemma i ett modernt jämlikt land 2020. Detta måste stoppas!! Våra skattepengar ska inte slösas bort på detta. Ska vi sänka oss tillbaka till stenåldern? Olof Palme var en landsförrädare.

 42. magdalena jaktland hagberg

  magdalena jaktland hagbergMånad sedan

  @Peter Magnusson JA,OCH VAD BLEV KONTENTAN?PALME BLEV MÖRDAD!

 43. Michael Pettersson

  Michael PetterssonMånad sedan

  Studerar man ideologin inser man att den i princip grundats som en terrororganisation. Det är genom terror som de tog makten på den arabiska halvön och sedan spreds över världen.

 44. Peter Magnusson

  Peter MagnussonMånad sedan

  @HypersonicWave Ja du har rätt. Dessa figurer är ännu värre än landsförrädare. Men Palme banade väg för svinen Reinfeldt och Lövfen genom att ta bort tjänstemannaansvaret och han skrev också under att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land.

 45. HALLELUJA 777

  HALLELUJA 777Månad sedan

  Islam är terrer och Muhammed är en falsk profet och koranen är djävulens bok.

 46. HALLELUJA 777

  HALLELUJA 777Månad sedan

  @Super Sayian Vi tror inte på något som heter abrahamska religioner . Vi tror bara på bibel från första moseboken till öppenbarelseboken.

 47. heavy meddle

  heavy meddleMånad sedan

  Ska kristnister få något? 🤔

 48. Tom Pung

  Tom PungMånad sedan

  JA är en påläst intelligent man och som håller en hög klass. Anna Ekström som ska vara ubildningsminister visar att hon är varken det ena eller det andra. Inte en enda gång vill hon heller ta ordet islamist i sin mun. Livrädd för att våga kritisera och förlora sin stora väljargrupp. Det är viktigare och fortsätta se till att islamister som ibn rushd får fortsatta miljoner i utbyte mot deras röster.

 49. Göran Sandström

  Göran SandströmMånad sedan

  Löven är en klanledare ta bort ondskan löven nu rädda landet nu...... Nej ut nu..........

 50. Amema Bastet

  Amema BastetMånad sedan

  10:25 Anna Ekström: "Jag vill drista mig till att påstå att det finns ingen värre fiende till antidemokratiska krafter, än en väl fungerande folkbildning. En öppen folkbildning där människor träffas, och inom studiecirkelns ram bildar sig själva och varandra, har byggt Sverige mycket starkt genom årtiondena. Det är en modell som har tjänat oss mycket väl." Det operativa ordet är "var". Vi befinner oss i ett helt nytt läge idag, så jag skulle vilja drista mig till att säga till ministern, att det inte finns någon värre fiende till demokratin, än ett ledarskap som inte har insett vidden av vad som håller på att hända.

 51. Kristina Björk

  Kristina BjörkMånad sedan

  Vad pratar hen om??? Säpo lägger all kraft på att jaga korona böcker som brinner, istället för att eh öh för att eh jaga skolbränder bilbränder våldtäkter ungdomsrån äldrerån mm knarkhandel mm

 52. margit mattsson

  margit mattssonMånad sedan

  AVSKAFFA RELIGIEÖSA FRISKOLOR!!OCH AVSÄTT MUSLIMSKA MINISTRAR FRÅN REGERINGEN!!!

 53. Glenn Nyquist

  Glenn NyquistMånad sedan

  Dags att starta en utredning om vad sossarna Centern moderaterna vä och mp ställt till med. En oberoende utredning. Det är deras fel att vi har detta eländet.

 54. Glenn Nyquist

  Glenn NyquistMånad sedan

  Utredning utredning.....zzzzz måste vara sossarnas bästa försvar

 55. maurizio sant

  maurizio santMånad sedan

  De tar över sverige som 7k gett bort.

 56. Mona Frost

  Mona FrostMånad sedan

  Lägg ner Folkbildningsrådet och lägg folkbildningen under Skolverket.

 57. Lesaar

  LesaarMånad sedan

  Sossarna har avtal med islamiska förbundet, för att få röster vid rikdagsvalet! 👎😎

 58. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Den svenska modellen finns inte längre

 59. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Hur lågt kan Löven mfl politiker sänka sig?

 60. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Socialdemokraterna har överenskommelse med SMR att kvotera in islamister i riksdagen, läs om Muslimska Brödraskapets infiltration i S nedan. www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet Läs verser ur koranen som jag kopierat i mitt blogginlägg nedan och tagit med videoinformation om islam från f.d. islamister och andra som vet vad islam är, t.ex. Richard Jomshof SD som jag tagit med ett anförande om islam i inlägget. ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 61. Mona Frost

  Mona FrostMånad sedan

  Vänster, sossarna, spelar under bordet med svenska folket. Medvetet introducerar de islam i Sverige och ger sin valboskap rikliga bidrag, så att islam kan flytta fram sina positioner. De tillstyrker också parallella samhällen Oppositionen i riksdagen måste kraftfullt motverka detta och tala öppet om det

 62. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Ge pensionärerna en dräglig pension istället som dom kan leva på. Istället delar sossarna och sju-klövern ut pengar hur som helt. Våra surt förvärvade skattepengar som bl a går till islamistiska föreningar mm. Skäms en välfärdsstat som inte är värd namnet.

 63. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  POLITIKERNA tror att vi inte begriper deras dubbelspel. Ni är genomskådade. Ni bara fiskar röster. Men det är på grunt vatten.

 64. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  "Det är svensk lag som gäller här..." Vart då? I Sverige, eller?

 65. Heinrich Hårddisksson

  Heinrich HårddiskssonMånad sedan

  ministrar o statsminister har ingen makt över myndigheter..Varför röstar vi??????

 66. Björn Holgerson

  Björn HolgersonMånad sedan

  Jo vi inom sossarna ska tillsätta en utredning som ska utreda utredningen som vi hade tänkt utreda. Tid 10 år

 67. Mr.Manga

  Mr.MangaMånad sedan

  Hon låter trovärdig. tog väl dom bara typ 20år att erkänna detta problem XD

 68. Burt Reynolds

  Burt ReynoldsMånad sedan

  Låter trovärdig men lik förbannat en av landsförrädarna som försöker krascha vårt land. Ju värre rövare desto trovärdigare snack. De har övat på det. Nä, riksrätt och livstids fängelse!

 69. christer rohdin

  christer rohdinMånad sedan

  Håller med islamister ska inte ha svenska skattemedel till sina föreningar dom skall återvända till sitt hemland när dom inte sköter sig i Sverige.

 70. Mr. Tex

  Mr. TexMånad sedan

  Lär dig mera om ISLAM och vad den betyder för dig och alla våra barn; islaminfo.dk/search.asp

 71. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Läs verser ur koranen och lyssna på videoinformation om islam från före detta islamister som vet vad islam innebär och även andra som är pålästa om islam nedan i mitt blogginlägg. ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 72. Idde

  IddeMånad sedan

  Men varför tog det så jävla lång tid ditt dumma våp

 73. magnus wettermark

  magnus wettermarkMånad sedan

  Nä exakt,ut med skiten! Dom har inget här att göra. Dags att sätta hårt mot hårt. Dags att vakna alla...

 74. SAMURAJ22

  SAMURAJ22Månad sedan

  Sossen är nu mistänkt för grovt Landsföfräderi samt grov förskingring. Och fanskapet står som en fågelholk och bara gapar. Bra obsarverat där SD.

 75. Per Grane

  Per GraneMånad sedan

  Uppmanar folk att läsa Johan Westerholms bok med titeln Islamismen i Sverige! Läs den ! Tack !

 76. margit mattsson

  margit mattssonMånad sedan

  Varför slösa tid på det,då det bara är att smyga ut ur sitt lilla bo och SE hur illa det är ställt?Framförallt kring städerna.Stora som små.Bor nära Järvafältet.Och fick dessutom en smärre chock när jag besökte Norrtälje i somras.Denna så idylliska lilla stad i kärnan har förvandlads till oigenkännlighet,runt omkring.Och hur mycket mark har inte förvandlats till VÄGBYGGEN!!SKANDAL!!

 77. Hans Lindquist

  Hans LindquistMånad sedan

  kärring faan talar om demokrati!Det var länge sedan det var demokrati i Sverige!

 78. Burt Reynolds

  Burt ReynoldsMånad sedan

  Hennes definition av demokrati skiljer sig från vår. Hela 7-klövern ska väck och det fortare än kvickt för de står på islamisternas sida fast de låtsas att de inte gör det. De har skapat alla stora problem Sverige har med uppsåt och kommer aldrig någonsin att göra något för att lösa dem. De låtsas ha ambitionen men tro dem inte. De är usla förrädare och kommer att styra Sverige över avgrunden om de får chansen. 7-klövern hör hemma i fängelse, ingen annanstans!

 79. thnkswdsh BellaEdvin

  thnkswdsh BellaEdvinMånad sedan

  Jag lyssnar i hörlurarna.... och jag vet inte vem denna hon är. Men hon måste vara sosse? Eller?

 80. Johan Carlbark

  Johan CarlbarkMånad sedan

  Långt utlägg, bara säga, bara skattemedel till Svenskar och de som följer SD och AfS stadgar 😁 Sjukt att skattemedel går till muslimskit, kulturskit och annat helt onödigt. Heja SD och AfS

 81. Johan Bernath

  Johan BernathMånad sedan

  "jag kan också meddela att folkbidlningsrådet i en av våra största tidningar meddelade om ett samarbete med polisen ser till att...." Det första är ett hittepåråd för surdegsbakande elitister som får lojalitetslön av marxistregimen. Tidningarna är ett politiskt instrument av översittare som aldrig i min levnadstid brytt sig ett dugg om att leverera sanningen utan ist försöker ge alla hederliga svenskar kollektiv skuld och är en förlängd arm av samma regim. Polisen burar in sådana som mig för hatbrott när jag skriver inlägg som detta men knäböjer när terrorister bränner ner vårt samhälle. jag känner mig så trygg fru talman...

 82. Jörgen Ättner

  Jörgen ÄttnerMånad sedan

  EN Sosse ska inte leda någonting begrips. Socialism leder till avgrunden det råder ingen tvekan om. -Vilken bra folkbildning är det skräcködlan som har varit så bra är det genusdravlet? Miljöskiten? eller möjligen socialistfascist indoktrineringen? Stäng av sossesvinen från all verksamhet de ska inte leda något eller ha något mer inflytande. Drain the socialist komplex.

 83. ytbabbler

  ytbabblerMånad sedan

  Inga religiösa föreningar ska ha bidrag, dom får fråga sin Gud istället.

 84. KI CK

  KI CKMånad sedan

  Hahaha...nice

 85. Ego Lysergic

  Ego LysergicMånad sedan

  Varför ska en invasion av en främmande makt av Sverige ha hjälp av skattebetalarna? Sverige är fortfarande en suverän stat och jag säger fortfarande. Det kommer inte vara så länge till med en regering som vill söndra för att sedan härska.

 86. Ronald Jakobsson

  Ronald JakobssonMånad sedan

  Återigen från en regeringsmedlem! "En dåres försvarstal"! När skall, svenska befolkningen Skall vi få tillbaka vårat Svenska "Fosterland"? Så att vi för våra barn och barnbarn slipper tala om för dom vilka Oduglingar till föräldrar som har!🙈

 87. poffa2

  poffa2Månad sedan

  Bidragsdjungeln är helt utan kontroll och miljarder försvinner till inte bara oseriösa, bedragare men även till samhällsfarlig och förstörande verksamhet.. Varför får skiten fortgå i decenier?? WTF? är dom styrande efterblivna??

 88. Michael Pettersson

  Michael PetterssonMånad sedan

  Köpta kanske.

 89. Denny Abrahamsson

  Denny AbrahamssonMånad sedan

  Sossarna slickar islam i röven. Kärringen snackar skit.

 90. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Anna, inte bara du är förhindrad att göra bättre, att verka för konkreta goda skillnader i landet, eftersom det finns en otroligt stark korrupt globalistisk agenda genom vilken oviljan till att bedriva politik för folket är undantagen, och istället har man hållit på med en korrupt försökskanins politik i flera decennier som går ut på mångfaldsprincipen, som alla kan se inte gagnar svenska befolkningen ett dugg! Den svensk politiska moderna förbjudnings modellen som hej-friskt sätter munkavel på er, och vidare försätter er politiker i ett passivt förhållningsätt, så snart sanningar om verkligt allvarliga problem raddas upp, är helt förkastligt! Det är väl märkligt att man får lov att ställa frågor som du noterande damen inte får svara på, så väldigt lägligt eller hur!

 91. Urban Life Style

  Urban Life StyleMånad sedan

  Självklart inte. Varenda krona dem fått ska återbetalas till varenda skattebetalare. Vi medborgare, då skattebetalare, borde gå ihop med en stämningsansökan (om nu det är möjligt överhuvudtaget). Detta är ett fruktansvärt missbruk av våra pengar som aldrig kan vara tillåtet och inte borde vara lagligt. Här måste vi skattebetalare få såga vårt när det gäller dem pengar som betalats ut till terrorister.

 92. Jj

  JjMånad sedan

  Även om dom är svenska medborgare?

 93. micke

  mickeMånad sedan

  bra SD

 94. u k meyer

  u k meyerMånad sedan

  MIDDLEASTFORUM: According to the organization's website, they promote "American interests and works to protect Western civilization from the threat of Islamism",[1] advocate strong ties with Israel and other democracies as they emerge, work for human rights throughout the region; seek a stable supply and a low price of oil; and promote the peaceful settlement of regional and international disputes.[5] Vet ni sverigedemokrater vad det är för parti ni röstar på? Skulle nog ha mer respekt för er om ni röstade på AFS.

 95. u k meyer

  u k meyerMånad sedan

  SD = SIONISTDEMOKRATERNA

 96. u k meyer

  u k meyerMånad sedan

  @Lightning Sound Men lyssna på vem han citerar? Daniel Pipes, vet du vem han e?

 97. u k meyer

  u k meyerMånad sedan

  Notera vem sionisten citerar; Middleeast Forum. Som drivs av vem? jo, sionister.

 98. Total warbest

  Total warbestMånad sedan

  SD är ju också väldigt kända sionister tyvärr.

 99. Åke Andersson

  Åke AnderssonMånad sedan

  Jag gjorde en egen utredning om hurvida vi ska skattefinansiera ett islamistiskt förbund, och det tog mig 2 sekunder att komma fram till NEJ

 100. Liza utterström

  Liza utterströmMånad sedan

  Verkligen sant

 101. Michael Pettersson

  Michael PetterssonMånad sedan

  Jag förstår. Det kan ta något ögonblick att komma fram till en lämplig formulering om saken.

 102. Snakeoil

  SnakeoilMånad sedan

  0,01 sekund

 103. Anna Karlsson

  Anna KarlssonMånad sedan

  Vilket sammanträffande! Jag har tänkt exakt likadant!

 104. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Man gör så mycket annat som försvagar demokratin, så illa faktiskt att man känner: Vilken demokrati! Så snart man uttrycker sig i demokratisk anda så blir man bemött på ett odemokratiskt sätt! setoos.info/name/soq2nKCdk2Ohkms/video&ab_channel=Exakt24 / setoos.info/name/2nCl1KGWfZWHaHQ/video&frags=wn&ab_channel=Exakt24

 105. Roobidoobie

  RoobidoobieMånad sedan

  SD 2022, annars måste jag träffa en norsk tjej... Eller en dansk förresten.

 106. ojonknfkwadw

  ojonknfkwadwMånad sedan

  Ta en norsk så slipper du EU

 107. Brother Jonathan

  Brother JonathanMånad sedan

  Alternativ för Sverige 2022! #återvandring #dräneraträsket

 108. Gliter Swiden

  Gliter SwidenMånad sedan

  Exakt

 109. Cradle of Anal

  Cradle of AnalMånad sedan

  If islam is getting money from the goverment and arguing for religious freedom.. than I'll start a KKK school and temple and ask for the same thing..

 110. Mikael von Wasner

  Mikael von WasnerMånad sedan

  SVERIGE är ett kristet land, med kristna värderingar. Nu kanske detta inte passar alla, men om någon finner detta kränkande eller på något sätt tar illa vid sig av detta, så säg gärna till, så kommer jag och hjälper vederbörande att packa och lämna landet..... MITT LAND, MINA REGLER!!!!!!

 111. Total warbest

  Total warbestMånad sedan

  Sverige är inte kristet och svenskar har absolut inga kristna värderingar. Den moral och sed som finns i dagens Sverige och de handlingar som dem flesta utför innan äktenskapet är inte kristna överhuvudtaget, t.ex som överdriven förtäring av alkohol, sex innan äktenskap och lättklädda bilder på sociala medier. För att inte nämna de ovanligt många skilsmässor som idag genomförs också. De flesta svenskar säger dessutom att de är ateister. Det gamla Sverige med dess moral och goda seder finns inte längre.

 112. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Tag seden dit ni kommer. Annars kan ni åka hem. Folkbildning??

 113. Mikael von Wasner

  Mikael von WasnerMånad sedan

  @Treenighet777 Maranata777 Om jag skulle ertappa en man med att med våld lägra en kvinna, inte skulle jag vända andra kinden till...... Men, sån är jag...... de opresse liber

 114. HALLELUJA 777

  HALLELUJA 777Månad sedan

  @ytbabbler Slavar är varenda en som lever i synd och dem är djävulens barn. Och var och en som har vänd om från sina synder och tagit emot JESUS KRISTUS som deras HERRE och frälsare är Guds barn. Jesus svarade: "Jag säger er sanningen: Var och en som ägnar sig åt synd är syndens slav. Johannesevangeliet 8:34 SFB15. Guds vrede uppenbaras från himlen över all ogudaktighet och orättfärdighet hos människor som i orättfärdighet undertrycker sanningen. Det man kan veta om Gud är uppenbart bland dem, eftersom Gud har uppenbarat det för dem. Ända från världens skapelse syns och uppfattas hans osynliga egenskaper, hans eviga makt och gudomliga natur, genom de verk han har skapat. Därför är de utan ursäkt. Trots att de kände till Gud prisade de honom inte som Gud eller tackade honom, utan de förblindades av sina falska föreställningar så att mörkret sänkte sig över deras oförståndiga hjärtan. De påstod att de var visa, men de blev dårar och bytte ut den odödlige Gudens härlighet mot bilder av dödliga människor, av fåglar, fyrfotadjur och kräldjur. Därför utlämnade Gud dem åt deras hjärtans begär så att de orenade och förnedrade sina kroppar med varandra . De bytte ut Guds sanning mot lögnen och dyrkade och tjänade det skapade i stället för Skaparen, han som är välsignad i evighet. Amen. Därför utlämnade Gud dem åt förnedrande lidelser. Deras kvinnor bytte ut det naturliga umgänget mot det som är onaturligt. På samma sätt lämnade männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av begär till varandra. Män gjorde skamliga saker med män och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse. Och eftersom de inte satte värde på kunskapen om Gud, utlämnade Gud dem åt ett ovärdigt sinnelag så att de gjorde sådant som inte får göras. De har blivit fyllda av all slags orättfärdighet, ondska, girighet och elakhet, de är fulla av avund, mordlust, stridslystnad, svek och illvilja. De skvallrar och förtalar, de hatar Gud och brukar våld. De skrävlar och skryter, de är påhittiga i det onda och olydiga mot sina föräldrar, De känner mycket väl till Guds rättvisa dom, att de som handlar så förtjänar döden. Ändå gör de sådant, och de samtycker dessutom till att andra gör det. Romarbrevet 1:18‭-‬30‭, ‬32 SFB15. Vet ni inte att orättfärdiga inte ska få ärva Guds rike? Bedra inte er själva! Varken sexuellt omoraliska eller avgudadyrkare, varken äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller som låter sig utnyttjas för sådant, varken tjuvar eller giriga, varken drinkare, förtalare eller utsugare ska ärva Guds rike. Första Korintierbrevet 6:9‭-‬10 SFB15. Köttets gärningar är uppenbara: sexuell omoral, orenhet, orgier, avgudadyrkan, ockultism, fientlighet, gräl, avund, vredesutbrott, själviskhet, splittringar, irrläror , illvilja, fylleri, vilda fester och annat sådant. Jag säger er i förväg vad jag redan har sagt: de som lever så ska inte ärva Guds rike. Galaterbrevet 5:19‭-‬21 SFB15. Men de fega, de otroende och de skändliga, mördarna och de sexuellt omoraliska, ockultisterna, avgudadyrkarna och alla lögnare, de ska få sin del i sjön som brinner av eld och svavel. Detta är den andra döden." Uppenbarelseboken 21:8 SFB15.

 115. HALLELUJA 777

  HALLELUJA 777Månad sedan

  @Mikael von Wasner Du måste ha den helige anden för att förstå bibeln för att i bibeln står det: Men som Skriften säger: Vad ögat inte sett och örat inte hört och människans hjärta inte anat, det har Gud berett åt dem som älskar honom . Gud har uppenbarat det för oss genom sin Ande. Anden utforskar allt, även djupen i Gud. Vem vet vad som finns i människan utom människans egen ande? Så vet heller ingen vad som finns i Gud utom Guds Ande. Men vi har inte fått världens ande utan Anden som är från Gud, för att vi ska veta vad vi fått av Gud. Det förkunnar vi också, inte med ord som mänsklig visdom lär oss utan med ord som Anden lär oss, när vi förklarar andliga ting med andliga ord . En oandlig människa tar inte emot det som kommer från Guds Ande. Det är dårskap för henne, och hon kan inte förstå det eftersom det måste bedömas på ett andligt sätt. Den andliga människan däremot kan bedöma allt, men själv kan hon inte bedömas av någon. För vem har lärt känna Herrens sinne? Vem kan undervisa honom ? Men vi har Kristi sinne . Första Korintierbrevet 2:9‭-‬16 SFB15.

 116. Styliten

  StylitenMånad sedan

  Jag klarar inte att lyssna på vidriga fega pekoralkräk längre! Det går inte! Blir illamående och skitnödig! Tappar också en del framtidstro och glädje. Hoppas och önskar att slutet kommer riktigt jävla illa för hela " PK - Ligan"🖕👿

 117. Fredrik Radsby

  Fredrik RadsbyMånad sedan

  Finns ingen vanlig knegare som är i sitt sinnes fulla bruk kommer rösta på vänsterflummets och sosseriet..

 118. Boom Chakalaka

  Boom ChakalakaMånad sedan

  Motsatsen har väl bevisats i val efter val? Tyvärr

 119. Michael Pettersson

  Michael PetterssonMånad sedan

  Tyvärr finns det forfarande många som inte är vid sina sinnens fulla bruk.

 120. Robert Valo

  Robert ValoMånad sedan

  @leif persson Ensam är stark och rätt är rätt!

 121. leif persson

  leif perssonMånad sedan

  är en vanlig arbetare som röstar på - SD , en del ser på en med avsky ,

 122. Robin Tenghult

  Robin TenghultMånad sedan

  tyvärr vet inte alla va dom röstar

 123. Carl Schönbeck

  Carl SchönbeckMånad sedan

  Jo en krona kan de faktiskt få. En gigantiskt stor trädkrona i pallet som täcker hela klanfamiljen...

 124. Qui86

  Qui86Månad sedan

  Han vet inte hur en kavaj skall sitta...

 125. Qui86

  Qui86Månad sedan

  @jay adams Sverige är svenskarnas land. Endast vi äger rätten till att bo och verka här under förutsättningen att staten kan upprätthålla våran säkerhet och trygghet. Det är samhällskontraktet. Det skall inte våra politiker tumma en millimeter på.. Då väntar endast Finspång för landsförrädarna!

 126. jay adams

  jay adamsMånad sedan

  @Qui86 Säger inte emot dig på den punkten

 127. Qui86

  Qui86Månad sedan

  @jay adams kopieringen är inte SDs förtjänst. Det är medias och div polischefen och invandrarnas förtjänst. De kan inte undertrycka situationen längre, så den har äntligen kommit upp till ytan. Du ska se att de kommer göra allt de kan för att förtrycka den igen när stormen lagt sig. Återvandring av 1 miljon invandrare är Sveriges enda väg ut.

 128. jay adams

  jay adamsMånad sedan

  Nu utgör ju inte jag SD, det blir lite märkligt när du benämner mig som "ni". Svårt att ge dig några konkreta exempel då vårt politiska system kräver att en majoritet röstar för en motion. SD har 62 mandat utav 349. I min mening är det en stor framgång att få övriga partier att diskutera viktiga sakfrågor på ett öppet och relativt konstruktivt sätt jämfört med tidigare. Sakfrågor som ingen ville ta i med tång för endast några år sedan. Nu kopierar i stort sett de flesta riksdagspartiet SD's politik på många områden. Jag ser det som en positiv utveckling iaf.

 129. Qui86

  Qui86Månad sedan

  @jay adams så du har inget konkret utan bara floskler att komma med. Oväntat. SD har knäböjt och lagt ner hela sin politik som en gång i tiden betydde något för att få bli accepterade av de andra partierna, inte tvärt om. SD vill ha ett mångkulturellt land, Sverige bilden skall innefatta moskéer och böneutrop, SD röstade för att höja taket på Kvotflyktingar till 5000 från typ 2400. Om du är så förbannat blind så du missat allt det där och fortfarande tycker SD gör ett bra jobb... Herregud. Och era omtalade glitterfester där alla beter sig som fyllon och grisar och 40 åriga män som skall knulla fjortisar.. Ni är fan bottenskrap. SD står bara i vägen för att vi skall få ett Sverige åt svenskarna.

 130. Camilla

  CamillaMånad sedan

  Den där Ekström kommer leda skolan rätt ner i avgrunden! Hon borde bytas ut precis som ALLA aktivister inom ALL förvaltning! Den Svenska modellen finns inte mer, det var jäkligt länge sedan och den gäller SÄRSKILT inte de som betalar för den!

 131. Camilla

  CamillaMånad sedan

  @Michael Pettersson Så är det ju redan. Åtminstone på FK, AF och i kommunernas socialtjänst för sjuka och skadade samt gamla Svenska medborgare. Sedan flera år tycks man sättas på undantag. //C

 132. Michael Pettersson

  Michael PetterssonMånad sedan

  Det tog dem decennier att smyga in aktivister överallt inom förvaltningen. De måste ut snabbt. Mycket snabbt. Vi måste räkna med att de kommer försvara sin infiltration med frenesi. När försöken till rensning påbörjas kommer landets myndigheter att lamslås då dessa myndigheter kommer att vägra att samarbeta.

 133. Tony Axelsson

  Tony AxelssonMånad sedan

  Instämmer till fullo,,vilket jävla skitsnack

 134. TORK ALPHA

  TORK ALPHAMånad sedan

  stupidity

 135. hiagains

  hiagainsMånad sedan

  det är en skattekrona för mycket

 136. Inga-Britt Rönnlund

  Inga-Britt RönnlundMånad sedan

  Lägg ned den odugliga regeringen tilldättbt folk dom har nåt vett i skallen

 137. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  tillsätt ska det va, antar jag. Men du har helt rätt, det är vad som krävs utan tvekan!

 138. Marttinan Miehet

  Marttinan MiehetMånad sedan

  Lol🤣 enjoy ur paradise

 139. hannesH3

  hannesH3Månad sedan

  En enda krona? Det räcker ju inte länge.

 140. carinaejag

  carinaejagMånad sedan

  Begriper inte hur man tror att folk ska vilja integreras om man láter dem bygga moskéer. ha föreningar, skolor mm. Det motverkar ju integrering eftersom det fár dem att enkelt kunna hálla kvar sin egen skit fullt ut.

 141. ytbabbler

  ytbabblerMånad sedan

  Man kan ju undra hur kul det är för judar och shiamuslimer att bo där det byggs sunnimoskéer förutom att det är jävligt störande för alla andra.

 142. Christopher Kling

  Christopher KlingMånad sedan

  Islamister ska inte ha en ända skattekrona menar ni väl? 🤔

 143. Christoffer Olofsson

  Christoffer OlofssonMånad sedan

  @carinaejag inte ens det ska de ha

 144. Micael8000

  Micael8000Månad sedan

  inte en enda skattekrona, ja.

 145. Monica Ericsson

  Monica EricssonMånad sedan

  ända är den du sitter på !

 146. alexdenlille

  alexdenlilleMånad sedan

  En krona är för mycket. Återvandring.

 147. Johan

  JohanMånad sedan

  Eller menar de en krona i ändan?