Jimmie Åkesson - vi genomför den största trygghetssatsningen i modern tid.

Kommentarer

 1. Julius Tomte'n

  Julius Tomte'n2 dagar sedan

  Det ABSOLUT bästa krispaket är att lyfta bort denna där Löven. Röten till samtliga av Sveriges problem.

 2. Hans M

  Hans M7 dagar sedan

  Det S och tidigare M regeringar är ansvariga för är enormt förfall av Sverige. Kan bara hoppas att varje svensk förstår och nu agerar. Vi behöver helt nya politiker, själv röstar jag på Alternativ för Sverige.

 3. Ingrid Eriksson

  Ingrid Eriksson8 dagar sedan

  Utbilda polisen så so det fungerar i England. Deras bilar är fantastiskt utrustade. De fångar allt bus , men tyvärr så är.det lika illa som här. De är ute lika fort igen. Å den muslimske polisaspirant som helt öppet står bland sina kollegor o säger att han HATAR svenska människor. Vem vill vara kollega med honom. Det är ingen att vända ryggen till. Man bör inte anställa dem.inget rasistiskt, bara säkerhetdtänk

 4. Terence Ivarsson

  Terence Ivarsson11 dagar sedan

  Varför står inte Vinge där???

 5. Terence Ivarsson

  Terence Ivarsson11 dagar sedan

  Såååå Tråkig du e Oscar...

 6. Mari Bjernland

  Mari Bjernland12 dagar sedan

  Det är kommunister de har diktaturfasoner för sig i längden. De vill styra dina färger på dina strumpor. Helt plötsligt ska någon veta var du har köpt dina strumpor. Det har redan börjat så smått med att de vill styra vem vi ska älska.

 7. Mari Bjernland

  Mari Bjernland12 dagar sedan

  Det är hemskt och lyssna på hur de bara leker fram allt här i Sverige idag. Ingen är utbildad längre ingen funderar på det heller och bli utbildad. Nej alla har så bråttom ska prova på. Alla sitter utomlands. Alla är utlänningar idag.

 8. Mari Bjernland

  Mari Bjernland12 dagar sedan

  Man kan inte piska en morot. En punkt kan inte springa.

 9. Sonja Ullman

  Sonja Ullman13 dagar sedan

  Heligt förbannad så ursäkta mitt språk och yttre. Min mamma ska inte återtraumatiseras och felmedicineras en enda gång till! Trauma, stress, nervsystem som medicineras leder till galningar på stan. Se video setoos.info/name/nq3WnameZYBrnow/video

 10. Gambantein Odal

  Gambantein Odal15 dagar sedan

  Några förslag till för att få kraft bakom era förslag: 1. Lagstiftningen måste anpassas till den invandrade brottsligheten och straffen skärpas. Lagrummet måste definieras tydligare så att aktivister inom rättsväsendet inte kan döma ut för låga straff (vilket verkar vara praxis). 2. Aktivistiska tjänstemän måste kunna utredas, prickas och avskedas om de inte följer lagen eller lagrummet. 3. Offentliga försvarare ska inte kunna få mer betalt än statstjänstemän. 4. Offentliga försvarare och tolkar ska inte finnas i asylärenden. 5. Utvisning på livstid ska alltid utdömas och direktverkställas för brottsliga invandrare oavsett om deras hemländer tar emot dem eller ej. 6. I vissa fall ska hela klaner eller familjer utvisas. 7. Straffmyndighetsåldern måste sänkas och straff utdömas enligt principen - är du vuxen nog att begå "vuxna" brott ska du också få "vuxna" straff. 8. Polisutbildningen på Södertörns högskola måste avvecklas likaså allt kulturmarxistiskt flum - det är svensk lag som gäller och den gäller alla i landet. 9. Kraven för antagning till polisutbildningen måste återställas till tidigare krav. 10. Tjänstemän generellt och i rättsväsendet i synnerhet måste vara politiskt och religiöst obundna för att jäv inte ska kunna uppstå. Inga religiösa symboler, kläder eller manifestationer får förekomma.

 11. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Ta skattet från millionärer tex dom behöver inte sponsra glasbanken å lyxleverne å levern behöver å vila den hähä

 12. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Bra rättsväsende blir ett tryggare sverige

 13. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Mer polis i sverige lag å ordning då blire lungt tror jag

 14. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Hoppas verkligen att han vinner swenska folks förtroende alltså jimmie

 15. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Jimmie e klok ung man kloka tackar

 16. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Sluta å hata jimnie

 17. Liza utterström

  Liza utterström18 dagar sedan

  Här har det kommit till oss vi har bilbränder trots att det är ett litet bruksamhälle i inlandet. Oproviserade bråk från invandrare mot våra ungdomar med skador , våldtäkter men ingen åtgärd görs. Dom är och skadar kor och hästar med kniv. Har skett ett antal gånger.

 18. Liza utterström

  Liza utterström18 dagar sedan

  Återgå till den linje som angående EU och Nato som AFS har. Se till att ni protesterar med alla tillgängliga medel som misstroendeförklaringar mot orättvisor och dålig politik jämte de avtal som skrivits under. Se till att pkmedia inte får skattemedel. Ändra de lagar som.behövs för att kynna döma de ansvariga politiker som ställt till det. Lägg motioner gång på gång även om de inte alltid röstas igenom. Se till att ni vill att makten ska ligga his folket intehos politiker. Titta på om hur man kan få direktdemokrati, den enda egentliga demokrati som finns. Idag är vi långt därifrån. Ta bort det mångkulturella samhälket. Ettkulturellt homogent samhälke får inte dom problem vi idag har. Se till att yttrandefriheten blir verklig inte bara nåt på pappret. Att det därmed inte är olagligt att tycka nåt och berätta om vad man tycker även om alla andra inte håller med. Att det blir brottsligt att frysa ut eller avskeda någon för deras åsikter så länge dom utför de arbetsuppgifter som arbetet har.

 19. Liza utterström

  Liza utterström19 dagar sedan

  Vi har oro över att ni inom SD låtit er bli liksom de övriga partierna. Makten har depraverat er också. När ni övergav ut ur EU gjorde ni bort er. Ni har inte protesterat när olika avtal har skrivit på trots att ni hade haft möjlighet att förhindra att de fick laga kraft. Nåt ni borde ha gjort som oppositionsparti. Nu litar vi knte på er längre. AFS är dom enda idag tillsammans med Populisterna säger sanningen och agerar för folket trots att dom inte har era resurser.

 20. christian nilsson

  christian nilsson19 dagar sedan

  det enda jag går emot är deras ide om att privata aktörer ska kunna styra fängelser. USA berättar varför man inte ska ha det. Korruption och allt möjligt hänger med de. Annars nice

 21. ambessa shield

  ambessa shield20 dagar sedan

  SD skulle va givet för många om det inte vore för alla smygrasister, framförallt på kommunal nivå. Går inte 1v utan att nån mupp ”avslöjas”.

 22. Peet Native man

  Peet Native man21 dag sedan

  Ansiktet utåt och den europeiska politiska korrektheten är viktigare än svenska folket !!!

 23. A Antonson

  A Antonson22 dagar sedan

  Jag fattar inte varför ni inte har 80 % av rösterna vid det här laget...nu när man ser hur Sverige ser ut och hur ni under så många år försökt stoppa denna dåliga utveckling. När ska svenska folket vakna?

 24. Riitta Hillman

  Riitta Hillman22 dagar sedan

  Marttinen är så bra! Han läser i pricip nästan utan manus! Hela tiden👍🏼

 25. Lynxit

  Lynxit22 dagar sedan

  ABBA Jimme Jimme Jimme Lyrics!! setoos.info/name/zoeo3WWGpqWxXqI/video

 26. Lynxit

  Lynxit22 dagar sedan

  SD + rösta in AFS i Riksdagen så blir sverige ett snabbt tryggt bra rikt land igen för svenskar och dess kultur

 27. Lynxit

  Lynxit22 dagar sedan

  Heheh :-) nästan sarkasmisk svart humor ang SDs extrema med fullt befogade rättväsende sastning ... Man kan nästan ta på Jimmies onämnda hån och besvikelse smutskastning av äckliga vänster sossarnas idiotiska importering av extrem kriminalitet i massor relativt förr..Definitivt en stor pik emot vänster patrasket.. Uppgivet och nedstämt att man måste satsa så enorma resurser på importerad kriminalitet men alterbativet är ju skicka ut dom ifrån landet vid smärre till värre brott men det verkar ju stört omöjligt så länge sosse verkstan tvångsdiktatur styr Sverige... Stäng igen gränserna btw i minst 1-2 decennier.. Vänsterns politik är ju helt vanvettig huvva-- uppåt väggarna

 28. L. A

  L. A23 dagar sedan

  De korrupta MP, S, L, och C vill ta död på det svenska folket, dags att reagera nu!

 29. Lukas K

  Lukas K23 dagar sedan

  En stimulans är invandring som leder till offentlig konsumtion.. häh. Det var vad öppna hjärtan handlade om iaf.

 30. margit mattsson

  margit mattsson23 dagar sedan

  Hur har Jan Gilliuo mage att fortsätta att Vara Vänster och fortsätta kalla SD för Nazister.Han som ivrat så mycket för rättvisa.Tycker att han kan flytta till våra utsatta områden och kolla läget där.I stället för att sitta i sitt avskilda hus och vara självgod!!

 31. Peter Rosqvist

  Peter Rosqvist24 dagar sedan

  Det är tråkigt att vi kommer att få ett polissamhälle, men det behövs, tyvärr, tack vare tidigare regeringars slapphet, negligering och inkompetens inom det kriminella området. På det ekonomiska planet , låna för att ge bort?!?!?! Det är hål i huvudet!!!! Nyval nu eller total kursändring med kaptensbyte 2022.

 32. GrahamChapman

  GrahamChapman25 dagar sedan

  "Those who desire to give up freedom in order to gain security will not have either one." -- Benjamin Franklin När nazister och fascister börjar tala om att vi behöver mer trygghet, sträck dig efter din högaffel och ett stadigt rep.

 33. johan olsson

  johan olsson25 dagar sedan

  fler poliser som ska stoppa folk gå mot rött ljus ??

 34. Honk The Viking

  Honk The Viking25 dagar sedan

  SD 2022 stoppa massinvandringen

 35. GangetFans

  GangetFans26 dagar sedan

  Skönt att SD vill ha ett eget SA som i good old days 😁

 36. leonel latin sandoval

  leonel latin sandoval26 dagar sedan

  I sverige måste man var beredd att bli kallad "racist" from alla möjliga, löjliga, ignoranta leftista grupper, och dessutom även vissa muslimer ( sen när är en obskyr cult är en RAZ ?? ) om man visar sympati och vördnad till det land man bor i, i detta fallet di lugna di fria lilla SVERIGE !!, näää man ska vara globalist , ecumenisk ( falsk naturligvist ! ) new age etc, etc. och HATA ditt LAND, din KULTUR , din HISTORIA ,... ALTT som inte tillhör leftismen !! som banar vägen för det nya världsordningen som blir EUROPAS UNDERGÅNG !!

 37. Ylva C.

  Ylva C.26 dagar sedan

  Kosta inte på utländska fångar nya anstalter i Sverige skicka hem dem!

 38. Marc Hauschild

  Marc Hauschild26 dagar sedan

  ja TACK !

 39. Ylva C.

  Ylva C.26 dagar sedan

  Ni är bäst!

 40. Barbara Persson

  Barbara Persson26 dagar sedan

  Bra prsentation 👍

 41. Daniel Gyllenbreider

  Daniel Gyllenbreider26 dagar sedan

  Åh nej....ni lät ju så bra men så plötsligt får jag höra något som liknar privata aktörer inom fångvården. Det är mycket dåligt och börjar man släppa in privata intressen i ett statligt verksamhetsområde så dröjer det inte länge för än hela handen tagits, och så får vi det som i alla andra värdelösa privatiseringar som nyliberal religiös nit har förstört vårt land med i 30 år. Och mer konkreta återvandringsinitiativ tack. En växande fängelsebefolkning kostar pengar och skapar fler återfallsbrottslingar...såvida ni inte tänker låsa och kasta nyckeln.

 42. Kerstin Dufvenberg

  Kerstin Dufvenberg26 dagar sedan

  Vi måste avsätta skurkregimen Rösta på SD i nästa val. Sveriges enda hopp.

 43. Marianne Giger

  Marianne Giger26 dagar sedan

  Seger över antikristen...setoos.info/name/tWmwr2RioIV-mqo/video

 44. Stefan Andersson

  Stefan Andersson26 dagar sedan

  vad gör ni åt globalist klanen som ligger bakom att samhället ser ut som det gör idag ?

 45. jan-olof johansson

  jan-olof johansson27 dagar sedan

  Och nu har hönan kommit tillbak's för att grillas. Och vi får hållas med en liten skrämd borgarunge från Sölvesborg. En tjock halvfikus istället för en riktig MAN med vänsteråsikter.

 46. jan-olof johansson

  jan-olof johansson27 dagar sedan

  Ett parti som frågar om vad resurserna finns. Resurserna från den teknologiska revolutionen och produktivitetsutveckling. Var finns dom? Var finns substansen? Hos människorna eller i ett skatteparadis? Bakom bildskärmen hos en räknenissemyglare i Bahamas? Eller i lönen hos en som gör nytta på ett gruppboende.

 47. jan-olof johansson

  jan-olof johansson27 dagar sedan

  Sverige behöver ett Vänsterparti. Ett parti för ekonomisk rättvisa. Ett parti som vill införa trygghet i vardagslivet. Som värnar familjerna. Som inför ordning i skolan och Lärarens makt i klassrummet. Som bygger ett samhälle där alla kan utvecklas i trygghet till sina egna behov. Vi har ingen vänster idag. Hela fältet är lämnat till en tjock Sölvesborgare. Om SD varit ett Vänsterparti. 60 procent?

 48. jan-olof johansson

  jan-olof johansson27 dagar sedan

  Sverige är ett litet land. Som trott att man kan blanda människor från klansamhällen med Människor som blivit lovade att staten klarar allt. Hur får man ihop detta. En del sitter själv i en tvåa och tycker att en kusin är en idiot. En annan (mer nyanländ) del tycker också att en kusin är en idiot. Men klanmentaliteten kräver att man ska försvara honom. Vad är mest hållbart i längden? Den Svenska staten har lyft sin hand från sitt löfte. Eller för att utrycka det direkt. Socialdemokratin har svikit. Har spelat ut sin roll.

 49. Simon Rengman

  Simon Rengman27 dagar sedan

  Ersätt Hitler Löfvens Sverige fientliga politik med sverigevänlig politik ^^ acceptera inget riggat val som i 2018s skandal kväll där man fuskade med opinion resultatet och riv sönder SD valsedlar jag har aldrig glömt eller acceptera detta förräderi i emot svensk demokrati

 50. Fredrik Radsby

  Fredrik Radsby27 dagar sedan

  Det Sverige man skapat kräver detta. Tråkigt kan man ju tycka men verkligheten är ju va den är och en utgift men en sund och vettig investering för framtiden.

 51. S00

  S0027 dagar sedan

  Hahaha trygghetssatsning? Genom o dra linor eller?

 52. perribru

  perribru27 dagar sedan

  De tre visa männen. Kjør på!

 53. Michael Gripenskans

  Michael Gripenskans28 dagar sedan

  -Vad är det för människor som kan göra "Tummen Ner" till detta uttalande? (-Det är väl förmodligen Miljöpartiets släktingar som släpper ut Minkar och Skär Hästar i Könsorganet... -Bedrövliga Ickemänniskor!)

 54. M M

  M M28 dagar sedan

  3 dagar på nätet och 85 kommentarer det går bra nu👋🏼 rasisterna har lämnat skutan, nu är det bara ”bönderna” kvar

 55. M M

  M M22 dagar sedan

  Simon Rengman FEL!! Min kritik mot SD är att de springer samma folks ärende och kommer INTE stoppa ngn invandring dags att FATTA DET SNART? De är inte vad du och ca 20% av Sveriges befolkning trott. De är till för att hålla de missnöjda på mattan. Punkt. Men du kommer fortsätta tro annat ända in i kaklet.

 56. Simon Rengman

  Simon Rengman27 dagar sedan

  Ser du nån som bryr sig vad du skriver troll XD uppenbart att du är Antidemokratisk PKare som hatar Sverige visa mer av dina rätta färger som Hitler Löfven gör

 57. Ante Venio

  Ante Venio28 dagar sedan

  Heder till dem som vågar arbeta med problem !

 58. Kapten Algysson

  Kapten Algysson28 dagar sedan

  Jerzy Zarnecki igår i SR, vi behöver mer "forskning" !! Fy f-n han har väl forskat sej till en hög pension kan jag tänka mej...

 59. all good

  all good28 dagar sedan

  Vänta o se när alla andra partier rösyar ner era förslag o öppnar gränserna för 200 tusen ekonomiska migranter nästa år

 60. vidar ulvstig

  vidar ulvstig28 dagar sedan

  har röstat på SD sen 2010,, i hopp om en förändring men tycker väl att SD är lite slappa idag och kan lätt falla in den politik som gäller då troligt regering är styrd av Wallenberg /Investor och är bakbundna men hoppas att Nån sätter ner foten och går emot dessa penning kåta bilijonärer.. men kommer att rösta på SD igen i hopp om en förändring och ett tryggt Sverige där man vågar gå ut på kvällarna utan att bli rånad misshandlad förnedrad av vålds stinna invandrare som inte vet nåt annat än våld,, har inte ens rätt att vara här...

 61. ziad nackshbandi

  ziad nackshbandi28 dagar sedan

  Utvisa alla som inte har rätt och bo här Jimmy som första steg sen kan du snacka om trygghet!

 62. ziad nackshbandi

  ziad nackshbandi28 dagar sedan

  Ut med alla som begår våldsbrott och döm alla 15 åringar som vuxna då kanske kan det ge effekt

 63. nilgor70

  nilgor7028 dagar sedan

  Äntligen ett parti som vågar satsa på svenska befolkningens trygghet. Det är annat än den småleende Morgan Johansson.

 64. Mr. Axe

  Mr. Axe28 dagar sedan

  MP, S och C måste bort NUUU !!!

 65. Kalle Anka

  Kalle Anka28 dagar sedan

  Tack Jimmie för att du finns. R LOVE YOU

 66. Kalle Anka

  Kalle Anka19 dagar sedan

  Kör hårt. VA HÅRT Skolan i Södertälje Ronna fick dörrar o fönster förstörda i helgen..JAG går inte ut om jag inte ha hund med.Han :) äter upp de onda

 67. Henrik Johnsson

  Henrik Johnsson29 dagar sedan

  setoos.info/name/zm6oqJ-FnoeGlGs/video&ab_channel=HenrikJohansson

 68. Björn Euren

  Björn Euren29 dagar sedan

  Man måste dna regga alla nyanlända och vill dom inte det skicka dom tillbaka till ett land typ afganistan som vi betalar bra för att dom tar hand om dom va dom förtjänar..

 69. Joker

  Joker29 dagar sedan

  discord.gg/VSsgTEd En svensk server där man får möjligheten och delta i otroligt intressanta diskussioner. Servern är främst inriktad för förespråkare av höger-idéer men vänster-folk är också välkomna.

 70. Jan SUNDSTRÖM

  Jan SUNDSTRÖM29 dagar sedan

  Som någon skrev SD Politiker Skrämmer andra politiker Tack vare deras framtoning O agerande Som då får övriga partiers politiker Att se ut O låta som sjundeklassare

 71. Jan SUNDSTRÖM

  Jan SUNDSTRÖM29 dagar sedan

  Jadå Jomshof Mattias Karlsson kan lätt kvalificera in sig i Riksdagen O andra SD politiker slår övriga partiers politiker med hästlängder Se hur flertalet MP politiker agerar t.ex Alice bä Kunkhe Skrämmande Hon har naturligtvis inget i Riksdagen eller i Bryssel att göra Hon är absolut ingen politiker

 72. Bjarne Johansson

  Bjarne Johansson29 dagar sedan

  Jag förstår mig inte på alla genomkorkade svenskar vore de flesta vid sina sinnens fulla bruk borde Sd få åtminstone 90% av rösterna

 73. Eduardo Samaniego

  Eduardo Samaniego29 dagar sedan

  SD har alla kompetens och Budget- program för att göra Sverige ett trygghetsland. Farliga kriminella utländningar i fängelset måste utvisas!. Det är inte rätt att Svenska folket betala underhåll för kriminella som kan utvisas.

 74. Patrik Vryselas

  Patrik Vryselas29 dagar sedan

  Det är bra att ni visar att ni vill göra något åt problemet men är det inte lite som att köpa fler hinkar när man har en vattenläcka . Att lägga miljarder på den här samhällsjukdomen kan ju knappast vara en lösning. Har ni frågat folket om vi vill detta vill vi ha mer bevakning och kontroll och mindre frihet? Få igenom lagändringar istället så vi kan avlägsna problemen enklare och effektivare. Bli inte ett till parti som pratar o pratar och trollar bort pengar.

 75. annemarie g Wouda

  annemarie g Wouda29 dagar sedan

  Tack så bra talat av er .

 76. John Wick

  John Wick29 dagar sedan

  vi har inte råd att bygga mer det är billigare att deportera all grovt kriminella på livstid Jimmy! Detta är en dyrt och ineffefektiv politik. Utvisa alla grovt kriminella särskilt klanledarna så slipper ni investera miljarder i mer poliser, anstalter etc och kan lägga det på sådant vi verkligen behöver bättre åldreomsorg, vård, skolor, infrastruktur etc!

 77. Christer Engström

  Christer Engström29 dagar sedan

  Den största utvisnings satsningen ! kriminaliteten som är hitrest måste hem igen .

 78. Niclas Pettersson

  Niclas Pettersson29 dagar sedan

  Det enda som kan rädda vårt land är ett nationalistiskt uppvaknande. SD är samma skit som enbart tjänar internationella intressen och fiendemakter. motståndsrörelsen.se är det enda som står emot de internationella krafterna som försöker förgöra vår ras och vårt folk.

 79. To JS

  To JS29 dagar sedan

  Tycker ni att Darko Mamkovic ska utvisas då han är en kriminell med invandrarbakgrund?

 80. Inga-Britt Rönnlund

  Inga-Britt Rönnlund29 dagar sedan

  Polisen i tex Tyskland och England har nu stora problem med muslimdka poliser ,vill inte arbeta under ramadan och är ett hot också mot den inhemska polisen

 81. Inga-Britt Rönnlund

  Inga-Britt Rönnlund29 dagar sedan

  Intagningarna till polisutbildningen verkar ge kriminelle muslimer som hatar svenskar företräde , hur har dumbommarna i regeringen inbillat sig att det ska fungera, Idioter bsom vanligt har dom inte lärt sig någonting ännu efter allt som händer,fy fan

 82. Inga-Britt Rönnlund

  Inga-Britt Rönnlund29 dagar sedan

  Och gränspoliserna och tullen ska ha makt att utvisa alla utan papper direkt ska inte sätta din fot i landet och tullen kräva papper och kvitton på allt som förs ut ur landet

 83. Dan Löwstett

  Dan Löwstett29 dagar sedan

  Ni är förädare som alla andra partier som gått med på de offantliga EU lånet som kommer sätta oss i globalisters händer i flera generationer

 84. Nazifa Kazimi

  Nazifa KazimiMånad sedan

  Bra jobbat SD

 85. Mattan777

  Mattan777Månad sedan

  Att komma ut starkare än vi var innan krisen började är nog lite mycket att lova Jimmie, och det kommer inte att räcka med den största trygghetssatsningen i modern tid.

 86. Gameday Swede

  Gameday SwedeMånad sedan

  Måste stärka gränserna, hörde inget om Tullen. Måste drastiskt öka kontrollerna på färjeterminaler, flygplatser och bron.

 87. Gameday Swede

  Gameday SwedeMånad sedan

  Känner mig trygg med SDs riksdagsgrupp, ni får min röst kommande val.

 88. SpreadEagleRL

  SpreadEagleRLMånad sedan

  Lösningen på alla dessa problem heter MASSÅTERVANDRING.

 89. A Antonson

  A Antonson22 dagar sedan

  @M M Skådespel? Invandring = uruselt! Poltiker som vill ha invandring = urusla! Människor som stöttar dessa politiker = uru......!

 90. A Antonson

  A Antonson22 dagar sedan

  @M M Argumenten tryter ser jag...ja, inte så konstigt då du har fel. Alla politiker som har arbetat för fortsatt invandring är skyldiga till de problem vi har i samhället. Och vi vet vilka politiker som älskar invandring och problem = de rödgröna + L + C. För mig är det ganska häpnadsväckande att det finns människor som älskar tanken på invandring såååå mycket att de fullständigt skiter i de problem som vi därmed får då + försöker argumentera emot självklara fakta som du just gjort. Sedan, när argumenten tryter som sagt - då kommer påhoppen på andra. Förstår inte människor som dig!

 91. M M

  M M22 dagar sedan

  A Antonson du har ’rätt’ med en sån kategori invandrare så blir resultatet katastrofal! Men vad du fortfarande inte fattar är varför de är här. Vem tar hit de? Fatta att hela det politiska systemet är korrupt!, Miljöpartiet bestämmer om invandringen för närvarande, (ska vi tro) SD är emot invandring (ska vi tro) Sossarna vill detta av godhet (ska vi tro) men allt är skådespel!!!! Och det är det du inte fattar och du kommer inte fatta det. När du väl fattat det så är läget ett annat och du kommer ha annat än invandrare att oja dig över, allt för att eliten, finansen ska ha sina pengar, makt medans du klagar över ’kriminaliteten bland massinvandrade” så begränsas din yttrandefrihet, du kan inte gå ut i större grupp än 50 st just nu, pga ’pandemin’ efter mass-slakten av gamla som inte fick vård så dök det upp ”klaner” så såna som du kan fortsätta stirra er blinda på invandrare,, osv osv osv,,, osv osv osv, innan det var det islamister, inland det så var det ngt annat osv osv osv,, fattar du lite nu! Allt är bara skådespel. Och JAAAA DITT KÄRA SD ingår där😊

 92. M M

  M M22 dagar sedan

  A Antonson gå borsta tänderna det är skoldag imorg.

 93. A Antonson

  A Antonson22 dagar sedan

  @M M Med massinvandring kommer brottslighet och andra problem - NÄR SKA DU FATTA DET???????

 94. Molunda 18

  Molunda 18Månad sedan

  Kommer äntligen få rösta för första gången om 2 år. Blir självklart sd❤️

 95. Ulf Bengtsson

  Ulf Bengtsson28 dagar sedan

  Du gör rätt 2022 👍🏻

 96. Good ol betsy

  Good ol betsy29 dagar sedan

  vänta tills valet är närmre och se om du har ändrat dina politiska åsikter innan du röster självklart kan din ställning matcha närmre någon annan än bara sd. Bara ett tips.

 97. Anders Folke

  Anders FolkeMånad sedan

  Dessvärre var nog ödesvalet 2018.

 98. Glitch Chel

  Glitch ChelMånad sedan

  Fler civilanställda hos Polisen behövs. Poliser spenderar timmar efter passen för att skriva rapporter ibland. Klart man inte blir sugen på att bli polis. Mycket skitgöra och dålig ingångslön.

 99. LightyBeast

  LightyBeastMånad sedan

  Bästa

 100. SWEXIT TV

  SWEXIT TVMånad sedan

  Dagens regering bygger välfärd åt alla utom svenskarna

 101. Johan Lindqvist

  Johan LindqvistMånad sedan

  Sd stimulerar ekonomin med fängelse, Centern stimulerar ekonomin med att sänka arbetsgivaravgiften för 15-18åringar. Ska bli spännande att se vad för fantastiska idéer de övriga partierna har?

 102. Johan Lindqvist

  Johan LindqvistMånad sedan

  Välkommen till Sverige! Vi tar in en extrem mängd människor i landet som får till följd att alla kan hyra ut lokaler där våra skattepengar ska betala för kalaset. Vi upptäcker att väldigt många av de som kommer hit är kriminella och istället för att sparka ut dem så ska vi höja skatterna ytterligare för att bygga fler fängelseplatser alternativt hyra fängelseplatser i andra länder för att sedan få tillbaka dem så de kan begå fler brått. Vår statsminister vill flytta till Rinkeby. Är det bara jag som tycker det här låter helt absurt. Summa, ytterligare småföretag kommer bada i nya trygghetsskatter utöver de extremt höga skatterna vi har idag. Ser tyvärr inget vettigt politiskt parti i Sverige. När förslagen gått genom riksdagen så finns det bara skattehöjningar kvar.

 103. A Edlund

  A Edlund21 dag sedan

  Johan Lindqvist l!

 104. Johan Lindqvist

  Johan Lindqvist29 dagar sedan

  aslanbarsk Jag tror att du har rätt i att vi förmodligen kan skära bort hälften av våra utgifter utan att ngn skulle märka ngn skillnad, men det görs aldrig! Skatter höjs, pensioner urholkas. Vi har under 15 år på oss innan systemet kollapsar.

 105. aslanbarsk

  aslanbarsk29 dagar sedan

  Johan, jag troratt minskade mottagarutgifter för invandring +omfördelning av Biståndet kan finansiera detta :)

 106. Kenneth Moh

  Kenneth MohMånad sedan

  Höja på hatten. Mycket bra.

 107. tomas lundell

  tomas lundellMånad sedan

  OSCAR,,Vår nästa FINANSMINISTER......ISF den djävla RÄPAN vi har idag.!!!!!

 108. Morgan Roos

  Morgan RoosMånad sedan

  Mycket bra presentation av er politik!🙏🇸🇪🙏

 109. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Rösta på SD för Sveriges bästa och för att få trygghet i Sverige, då man inte känner sig trygg längre i Sverige!

 110. Kalle Feldt

  Kalle FeldtMånad sedan

  Ni är Sveriges räddning o framtid👍🙏

 111. Dan Kristiansson

  Dan KristianssonMånad sedan

  Varför finns inte detta med på nyheterna!?

 112. tviz q

  tviz q19 dagar sedan

  Dan Kristiansson 0.3%

 113. Dan Kristiansson

  Dan Kristiansson19 dagar sedan

  @tviz q Googla "Hur mycket äger staten i tv4" så finner du svaret.

 114. tviz q

  tviz q19 dagar sedan

  Petter ! Källa?

 115. Petter !

  Petter !19 dagar sedan

  40% av TV4 ägs dessutom av staten!

 116. The Major

  The Major21 dag sedan

  För att svensk Tv ägs av Miljöpartiet och utav Vänsterpartiet Kommunisterna.

 117. Vaksam

  VaksamMånad sedan

  Bra SD se bara till att bromsa EU dominans

 118. Thomas Hansen

  Thomas HansenMånad sedan

  Glem Ikke islamiseringen

 119. Tony Gorschek

  Tony GorschekMånad sedan

  Hmm. Vuxna i rummet.