Ann-Christine From Utterstedt - regeringen politik offrade tusentals äldre svenskar

Kommentarer

 1. Viktigt

  Viktigt4 dagar sedan

  Bluff-pandemin!

 2. Christer Strid

  Christer Strid4 dagar sedan

  Du svarar inte på frågan 🤮

 3. lloyd andersson

  lloyd andersson5 dagar sedan

  vi såg det inte koma ..många döda flyr..corona kommer inte till sverige ..listan är för jäkla lång med dom sossarna ..för var den rosen dom bär(sossarna) ett hjärta för sverige tryghet osv..nu är det våldtäkter misshandel osv det är va deras Ros står för nu...ut med skiten

 4. BoneZ

  BoneZ5 dagar sedan

  Vad jobbigt hon fick Hallengren.. Ann-Christine all heder till dig i denna debatt!

 5. Britt-Marie Ek

  Britt-Marie Ek6 dagar sedan

  Under hela min uppväxt har jag fått lära mig om nazismens offer! Hur de utövade en obegriplig ondska mot samhällets svagaste individer! Hur detta var det värsta brotten mänskligheten upplevt? Hur vi grubblat och grunnat på hur detta kunde ske? Hur kunde människan göra så här mot sin egen art? Nu står vi här igen med Sverige i fokus. Hur mitt eget land betedde, och beter, sig mot våra allra sköraste och dem som absolut inte kan försvara sig? Hur är det möjligt? Nu vet vi svaret på gåtan, för historien har en förmåga att upprepa sig!

 6. Britt-Marie Ek

  Britt-Marie Ek6 dagar sedan

  Hur många får man döda innan någon annan TAR makten från dessa mördares händer? Hur mycket måste vi stå ut med i ”demokratins” namn? Vi ser och hör ju hur de ljuger, med fina ord, mitt framför ögonen på oss? Vi vet ju hur de ”arbetar” nu? Åldringar fortsätter att vara undernärda och kommer inte att få vård som de behöver?

 7. Mr. Axe

  Mr. Axe6 dagar sedan

  Min dotter är utbildad och jobbar inom äldreomsorgen - men hon söker annat jobb nu, hon säger att nu räcker det ! Man tar in en massa folk som inte kan svenska och har ingen utbildning inom sjukvård - Hon tycker synd om dom äldre !!!

 8. arnarne

  arnarne7 dagar sedan

  Hallengren är inte beredd att öht. ta det mesta ansvar. Bara skyller ifrån sig, precis som vanligt!!

 9. nilgor70

  nilgor707 dagar sedan

  Min röst 2022 går återigen till SD. Jag bara hoppas att Ulf och Ebba kan kliva upp ur sandlådan och sluta vända kappan efter vinden och på riktigt få bort denna skitregering. Sverige skulle må bra av ett nytt styre.

 10. Surfa Gbg

  Surfa Gbg7 dagar sedan

  Sluta och mörklägga , ni skulle stoppat flyg och gränser med 14 dagars karantärn. Man ska ha lager med masker och andra sjukartiklar mm, Finland har lager varför skall Sverige vara sämre, titta på andra länder se och lär,,

 11. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Ja Ja vi förstår hans vägar bättre ovan där

 12. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Ja dom låter oss lida istället för och skjuta oss. För jag fins i mitt tempel än. Jag sitter kvar. Jesus ger oss kvarsittning. Vi har inte lärt oss på långa vägar än vad vi ska

 13. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Ja men om det fins brister på äldreboenden då får man ha ett förråd reserver.

 14. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Man har släppt ut Sankt Lars Patienter nu springer de här ute bland oss.

 15. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Kritiserar man? Hälso och sjukvård är inte lek. Hör jag rätt? Tycker hon att hälso - och sjukvård ska vara en lek? Det tycker jag är väldigt allvarligt. Det gör mig väldigt orolig.

 16. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Lärde er? Jag tycker också vi ska tänka tillbaka på hur det var en gång. Det gör jag ofta.

 17. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Fast jag kan också tänka mig och ställa frågan hur kunde man tro att svenska folket skulle klara av och föra den politik eller en bättre än Palme? Varför gnäller svensken? Ni kunde låtit bli och skjuta Olof Palme.

 18. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Varför sköt man min statsminister? Den enda fråga som egentligen behöver ställas.

 19. Mari Bjernland

  Mari Bjernland8 dagar sedan

  Ja men det här Svenska folket själv ordnat så det inte fins pengar till sjukvård när allvarliga sjukdomar når vårt land och att allvarliga sjukdomar har kommit på besök i vårt land.

 20. TheHelene1960

  TheHelene19608 dagar sedan

  Snälla ta ansvar

 21. Hippis

  Hippis8 dagar sedan

  ROFL dom annställer imigranter med 0 comptens bara för de är imigranter !

 22. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen9 dagar sedan

  Alltså Hallengren är faktiskt värre än strandhäll. Dock är Hallengren vassare, och detta gillar troligen s. Men grundpelarna är undanflykter. Då det hettar till. Och s ser att sanningen börjar komma fram lite för mycket. Och detta får under inga som helst omständigheter ske.

 23. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen9 dagar sedan

  Exakt sossar gör aldrig fel. Oavsett hur grova fel sossar gör. Återigen Hallengren står och blå ljuger då hon säger att vi i Sverige blev tagna på sängen av denna pandemi. Sossarna och mp. visste exakt vad de gjorde.

 24. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen9 dagar sedan

  Kunde förutse!? Vad var det som gjorde att covid 19 kom till Sverige över huvud taget!? Exakt, sådant pratar sossar absolut inte om. Det skulle vara politiskt självmord.

 25. SWEXIT TV

  SWEXIT TV9 dagar sedan

  Mördarna i rosenbad

 26. Marie Gran

  Marie Gran9 dagar sedan

  Dom äldre har tyvärr inget värde i det här landet...bedrövligt!! Tack för att det här lyfts!!

 27. Mikael Di Luca

  Mikael Di Luca9 dagar sedan

  Jävla orm är Lena. Fy fan

 28. outahnational1

  outahnational19 dagar sedan

  dog man med eller av? Corona eller covid va d nu heter man plussar på med nytt namn mitt i pandemin får mig att tappa förtroendet för d hela verkar mer och mer vara ett politiskt virus som får många småföretag att gå på knäna snart finns din lunch enbart på McDonalds och liknande toxina ställen

 29. CGG

  CGG9 dagar sedan

  Varför inte svara frågan?? Hur kunde detta hända, dra in vårdskuld, hon kan ju inte vsra på frågan, varför dog det så många i äldrevården???????????????????????????? Svara kärring!!! //C

 30. Marie Ljunggren

  Marie Ljunggren9 dagar sedan

  Eloge till A-C From von Utterstedt,som vågar tala klarspråk!!!💕💕💕

 31. Marie Ljunggren

  Marie Ljunggren9 dagar sedan

  Är 4200 några "fall", fru socialminister????? 70% av 6000 döda i covid-19 har skett på äldreboenden. Det är 4200. Det kallar du individuella fall!!!! Du har mage att stå och slå dig för bröstet när du är ansvarig för en skandal för att inte säga brottslig hantering av de äldre, ingen syrgas utan morfin, som ledde till döden. Domen kommer att bli hård. Inte av utredningen, den kommer att friseras, utan folkets dom och väljarnas!

 32. matsswede

  matsswede9 dagar sedan

  GÖR BRA !! TAAACK !!!

 33. Just a Swede !!

  Just a Swede !!10 dagar sedan

  Intensivvården har räckt till påstår sossen!! Ja för att dom gamla vägrades skickas till sjukhus! Dom förvägrades syrgasbehandling på de flesta äldreboenden!! Bor dessa sossars föräldrar på dessa boenden?? Skulle inte tro det!! Sossar som missköter kriser o katastrofer, finns det gått om i historien!

 34. Just a Swede !!

  Just a Swede !!10 dagar sedan

  Grisnyllet svarar ju inte på frågorna! Fy fan vad dessa sossar förstört detta land, på alla möjliga sätt!!

 35. Inga-Britt Rönnlund

  Inga-Britt Rönnlund10 dagar sedan

  Hallengren är en riktig häxa som skyller i från sig som vanligt ,tar inget ansvar som vanligt,,fy fan

 36. Joe CK

  Joe CK2 dagar sedan

  Det är därför de skapar en massa myndigheter som de kan hiva över allt på.

 37. Inga-Britt Rönnlund

  Inga-Britt Rönnlund10 dagar sedan

  Tror att de som spred smittan mest var anställda okunniga icke utbildade,vissa kan inte ens språket, ingen beredskap fanns tack vare odugligen Eliasson den mest hatade odugliga svensken tillsammans med resten av regeringen svek dom äldre,men som har inbjudit en miljon utlänningar till gratis vård och tandvård,helt otroligt vilket mördar pack

 38. Mats runo Johansson

  Mats runo Johansson8 dagar sedan

  Det har vi den socialdemokratiska förrädar regeringen häng dom

 39. supergeten2

  supergeten210 dagar sedan

  Sossesvin! Du har blod på dina händer!

 40. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata77710 dagar sedan

  Vår tids moderna koncentrationslägerstil anda, fast utspridd lite här och där i landet, målinriktat mot äldre i fredstid t o m. Vad mer djävulskt kan man åstadkomma och komma undan med? För någon inom mig säger mig att detta bara är småsmulor mot vad som väntar och komma skall! Sveriges regering lyckas att gång på gång överträffa sig själv, och stolta är dom också, samtidigt som dom beskyller SD för sådant som dom själva gör sig skyldiga till! setoos.info/name/mJ6xlZWIk3ixo6o/video&ab_channel=Exakt24 Det har blivit nötande ord, "vi såg det inte komma", trots att man dödat på löpande band under order att så göra! (S) bara maler på med sina slingrande lögner, på det sätt är dom champions på att föra sin politik, den bygger på det! Man kunde lika gärna inbilla allmänheten att inte ens dom som gav order om en massa mord "såg det komma"! Om man inget ser komma kan man heller inte göra något åt det, annat än att i efterhand säga, vi såg det inte komma, och då kan man lugnt se på sig själva utan skuld tror man, och samtidigt unna sig fräckheten att kalla sådana kämpar som Ann-Christine för oförskämda, trots all den ondska som (S) själva gjort sig skyldiga till. Satan vet hur han kan fördärva människor till det värsta någonsin, och genom dom beskylla goda förebilder för sina egna mörka handlingar! Samvetslösa ormyngel är vad dom är, som älskar Babels Torn upprepning med sin Luciferianska mångfalds globalistiska världsagenda, där det är menat att varje land, eller så många länder som möjligt i vart fall ska vara med, för att steg för steg uppfylla Uppenbarelsebokens förutsägelse, "N W O målet"! Man behöver inte tron på Jesus för att kunna uppfylla Guds förutsagda Ord i Bibeln, utan det räcker att dom opererar bäst dom kan i sin syndiga natur, Gudlösa som dom är! Europas Nationer har till större del vänt Jesus ryggen, nu kommer världens kloka huvuden vändas i dårskap, som utlovat av Gud skulle ske mm!

 41. Marko Pol

  Marko Pol10 dagar sedan

  Tack Ann-Christine ! Du slog huvudet på spiken .Man kan undra hur många som har dött i onödan av insatt palliativ vård. Vem annars har beslutat att generellt ge palliativ vård till våra äldre om det inte grundar sig på ett regeringsbeslut !