Är auktoritet kränkande? - Samtidigt 116

Dick har dykt ner i Samtidigts mail-inkorg och konstaterar att polariseringen i samhället engagerar. Linus reflekterar över de många nya lyssnarna och tittarna. Erik, å sin sida, är tillfälligt frånvarande denna vecka och därtill mycket saknad.
Minns ni ordningsvakten som påstods ha trakasserat en svart gravid kvinna på tunnelbanan och utsattes för ett mediedrev? Den historien var i huvudsak baserad på falska uppgifter och fantasier från början till slut. Danmarks socialdemokrater vill ha noll asylinvandring, hur ska svenska socialdemokrater hantera detta? Drygt 19 år har förflutit sedan mordet på Fadime Sahindal, hur kommer det sig att regeringen fortfarande inte tar tag i det så kallade hedersförtrycket? Vad kan man göra på kommunal nivå för att underlätta återvandring? En ny utredning föreslår mer katederundervisning i skolan, trots det förhärskande hatet mot allt vad auktoriteter heter, och det är väl bra?
Samtidigt podcast är en fristående ljudpod och en webcast av och med Dick Erixon, Linus Bylund och Erik Dahlin. Ansvarig utgivare är Dick Erixon, tidskriften Samtiden. Avsnitten finns i ljudformat "där poddar finns" och publiceras även som webcast på Samtidens och Sverigedemokraternas youtubekanaler.

Kommentarer

 1. datahobby

  datahobbyMånad sedan

  Allt bra från oss som vill ha ordning i samhället, får vi nu i mot oss från Vänster håll!

 2. TheFruetitian

  TheFruetitianMånad sedan

  Haha, Linus är riktigt rolig!

 3. L Larsson

  L LarssonMånad sedan

  Det är bättre sent än aldrig. 💛🕊💙🕊...

 4. Per Grane

  Per GraneMånad sedan

  👍👍👍👍👍👍

 5. Pia Alshammar

  Pia AlshammarMånad sedan

  Ni är suveräna!

 6. PerfectNature

  PerfectNatureMånad sedan

  Ni är grymma!!

 7. Lisen Persson

  Lisen PerssonMånad sedan

  Jag undrar hur SD ska krångla sej ur det faktum att ni själva har uteslutit folk för "rasistiska" uttalanden på löpande band? Ska ni sluta med det nu?