Martin Kinnunen: varför fängslas inte pedofiler på livstid?

Kommentarer

 1. SWEXIT TV

  SWEXIT TV19 dagar sedan

  Vore vara självklart

 2. John Coltraine

  John Coltraine29 dagar sedan

  Sorry, men för de som inte vet så går det icke att bota pedofiler. Jag har själv fördjupat mig i ett arbete -05 när jag gick på universitetet i Norrköping och fick faktiskt även träffa två stycken dömda pedofiler. Det som jag regerade på är att dessa människor är oftast mycket sociala samt öppna/trevliga. Dom ser inte ut som monster eller snuskgubbar, tvärtom. Det otäcka är att dom anser att deras gärningar mot barnen är ett ömhetsbevis...alltså, ren och oskyldig kärlek . Så...därför går det inte att bota. Kemisk kastrering i vissa fall. Dom som kommer ut i samhället efter avtjänat straff faller tillbaka till sina gamla vanor omedelbart. En tickande bomb om ni frågar mig... vem vill en sådan på våra gator? Morgan Johansson tydligen.

 3. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Morgan e du en beundrare av barn misshandel med de svaret

 4. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Ser ut som partiet måste sparka henne

 5. Liza utterström

  Liza utterströmMånad sedan

  Ojoj va duktigt du är Morgan, men det har ju inte blivit bättre.

 6. Liza utterström

  Liza utterströmMånad sedan

  Sdpolitikern har så rätt.

 7. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik BylundMånad sedan

  Sossesvinen skyddar peddos och mördare hela tiden och DEM kunde inte bry sig mindre om offren, fyfan vilka landsförrädare, som låter sådana hära monster släppas i förtid, när straffen redan är skitlåga. #SD2022

 8. undefined anna eriksson

  undefined anna erikssonMånad sedan

  👍

 9. Bengt Jonsson

  Bengt JonssonMånad sedan

  Hur kan en justitieminister ljuga som få andra??? Hur är det möjligt att en reptensentant för Sveriges regering (obs det är ju vår justieminster som står rakt upp och ner liuger oss rakt upp i ansiktet,, jag kan då bara säga : fy fan Har din stolthet uteblivet? Vet du vad som väntar, är det värt det du sysslar med?? Är det värt det som som Ungerns diktatorna blev utsatta för, tro inte att din ställning ska rädda dej ni har satt igång ngt ni inte kan hejdå, bra va eller hur..... Nu lär ni få skörda vad ni har odlat,, grattis tillera desuktiva tännk!!!!!

 10. Göran Nyrén

  Göran NyrénMånad sedan

  Därför att svenska politiker tror att man kan bota dem, men vägrar att erkänna och ta konsekvenserna, när detta visar sig inte stämma. Naiva Sverige som skapar nya offer på löpande band.

 11. R Andersson

  R AnderssonMånad sedan

  Den där jävla muppen Morgan kan ju inte uttala sig om nånting, bort med skiten, han har ingenting där att göra

 12. Hans M

  Hans MMånad sedan

  Morgan ditt satans dum huvud.

 13. Ann Wahlquist

  Ann WahlquistMånad sedan

  Frågan handlade aldrig om ngt enskilt fall.....

 14. Christer Skog

  Christer SkogMånad sedan

  Morgan J👎🏻vilken liten lögnaktig bortförklarande svenskhatande skit

 15. Sune Pansarholm

  Sune PansarholmMånad sedan

  Morgan ljuger som vanligt. Det ar sossar bra på. For javligt att fanskapet står i talarstolen och logner sprids ur hans kaft..

 16. echiron

  echironMånad sedan

  Vem hade hand om Federleys 9-åriga dotter under perioderna han var i EU-parlamentet och under den tid hans sambo var en grov pedofiI?

 17. denis avdic

  denis avdicMånad sedan

  bra fråga helt ärligt

 18. Thomas Dahlén

  Thomas DahlénMånad sedan

  Kortet Morgan tar fram samma gamla försvarstal.

 19. Herr Jan

  Herr JanMånad sedan

  Svaret är: gksizbe bpsl skfbnd neb. Som vanligt med dessa strutskallade livsformer av lägre rang är svaret nonsens. Rösta rätt nästa gång så slipper ni få era avkommor berikade av olika tvivelaktiga kulturer.

 20. Robert Ludvigsson

  Robert LudvigssonMånad sedan

  "Divide et impera". "Söndra och härska är en politisk grundsats, som innebär att man skall övervinna motståndarna genom att utså split mellan dem och sedan behålla makten. Man bör dela massorna efter skilda intressen för att sedan göra de särskilda parterna undergivna och fogliga". Socialismen har åderlåtit Nationer torra på blod ända in till sista droppen genom hela våran Historia på denna planet.

 21. Robert Ludvigsson

  Robert LudvigssonMånad sedan

  "Divide et impera". "Söndra och härska är en politisk grundsats, som innebär att man skall övervinna motståndarna genom att utså split mellan dem och sedan behålla makten. Man bör dela massorna efter skilda intressen för att sedan göra de särskilda parterna undergivna och fogliga". Socialismen har åderlåtit Nationer torra på blod ända in till sista droppen genom hela våran Historia på denna planet.

 22. PsyLOL

  PsyLOLMånad sedan

  Kastrera med medicin eller livstids fängelse. Simpelt as that

 23. tjohansson5656

  tjohansson5656Månad sedan

  Aldrig ett vettigt svar från denna sjuka dvärg. Lögner som vanligt

 24. Ann Johansson

  Ann JohanssonMånad sedan

  Allla fall är enskilda fall , vad det än är ska de smita från sitt ansvar från att svara på någonting och skylla på att det är enskilt fall 😠 totalt odugliga lögnare

 25. Ronald Jakobsson

  Ronald JakobssonMånad sedan

  Morgan Johansson! Din argumentation gång efter annan i varje debatt är hela tiden bara en "kopia"! Jag skiter i skärpta straff! Jag bry mig om "Resultat!" Och resultat får du När du "BEGRIPER" att det är innvandringen som är det stora problemet! Morgan Johansson. För helvete vakna! 😠

 26. Reptilfanatikern

  ReptilfanatikernMånad sedan

  Väck med dig din clown! Cirkusen skulle nog vilja ha rbx både dig Morgan Johansson och Stefan Löfven!.

 27. Styliten

  StylitenMånad sedan

  Min kommentar om åtgärd som eliminerar problemet i all framtid för de kommande generationerna censurerades omedelbart 😂. Ofattbart hur kort censurerarna tänker. Verkligheten kommer ikapp vad som än görs. Vi som lever idag får inte uppleva resultatet av uppvaknandet. Men Naturen har "regler" som inte går att bryta emot. Ungefär som att upphäva tyngdlagen.

 28. Andy N

  Andy NMånad sedan

  Ni kan börja med att bura in Federleys pojkvän! Största hycklaren i vår tid!

 29. Alien 54

  Alien 54Månad sedan

  Låter som en gammal LP skiva som har hakat upp sig! Har vi hört detta förut? Låter som en repig LP från 60 talet! Är ha n på riktigt? Eller han någonting från "Starwars"! Kanske "ET"? Detta (gäng) måste bort från riksdagen! I riksdagen ska sitta folk som företräder det r Svenska folket!

 30. isak69 Lundberg

  isak69 LundbergMånad sedan

  Sicken pellejöns, Morgan. 🤪

 31. flemingway

  flemingwayMånad sedan

  Nah, you can't put criminals in for life to prevent your emotions. You should realise that but you don't.

 32. Danne Vem

  Danne VemMånad sedan

  Åter igen Morgan du kan höja straffen så mycket du vill/kan men när vårat föråldrade rättssystem aldrig dömmer till maxstraff så spelar det ju ingen roll.

 33. Fuzzira

  FuzziraMånad sedan

  Vore inte förvånad om alla nämndemän i rätten är pedofiler som blir påtända av alla dessa fall.

 34. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Morgan Johansson vet du vad som är rätt och fel? Är våldsbrott något, som du kan reducera och koka ner som en sås. Du har inte stoppat våldet oavsett vilken procentsats du säger. Om du tycker du gör rätt för din lön, som ni själva pris satt, och tagit i med, i överkant, och du kunde sagt att detta är för mycket i lön till mig, så är det nu dags för dig att höja ditt arbetstempo. Hög lön = högre arbetstempo. Du tar det alldeles för lugnt vad gäller våldet mot våra barn och ungdomar. Du har problem med prokastenering. Du inbillar dig att du gjort jobbet när du inte har det.

 35. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Höja straffsatsen motverkar uppenbarligen inte.

 36. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Ni har hakat upp er det som ni säger: - jag kan inte uttrycka mig i enskilda fall. Enskilda förhållande och fall. Märkligt anser jag. Är det inte enskilda fall och förhållande som migranter kommer hit med. Och som ni i enskilda fall ger svenskt medborgarskap till. Utan att ni vill förstå, att ex.vis jag och många svenskar med mig, har tagit reda på fakta om att en del av migranterna är nyligen utsläppta från fängelser i sina hemländer. Där de gjort sig impopulära och omöjliga. Jag vet flera fall. Det har pågått i många, många år. Inget nytt. Men som en upplysning, så är dessa portade i sina hemländer och är inte välkomna tillbaka. Inte svårare att förstå, t o m en 2-åring förstår, i deras enskilda fall. Hej på dig Lögnare.

 37. Eva The Best

  Eva The BestMånad sedan

  Dödsstraff då?

 38. Lilian Engdahl

  Lilian EngdahlMånad sedan

  Kan inte uttala mig om enskilda fall skall du uttala dig så fega är ni o du är duktig dum

 39. Styliten

  StylitenMånad sedan

  Mogge bör/förtjänar bli våldtagen av en jättebäjbis så hårt och så länge att resterna går att spola ner i ett vanligt avlopp med sil.

 40. Palle 59

  Palle 59Månad sedan

  sänk dvärgen i havet

 41. SWEXIT

  SWEXITMånad sedan

  Moggebanan är en typisk svensk politiker, en snackepåse. Inga som helst prestationer att skryta med, inga samhällsproblem lösta trots decennier som politiker. Jag har sedan länge förstått varför Trump är så hatad, han kommer från en sektor i det privata näringslivet som Alltid kräver resultat, tjockisar i riksdag och regeringar både här och runt om i vörlden är livrädda för riktiga doers. Det är uppenbart att dom är rädda för att bli fullständigt avklädda av Trump.

 42. Pink Supremacy

  Pink SupremacyMånad sedan

  Dagens politiker verkar vara totalt historielösa. Minns ingen vad som har hänt den politiska adeln vid flertalet tidigare tillfällen när makt missbrukats så som den gör idag? Människor är tålmodiga till en viss gräns.

 43. Hellingmjauu

  HellingmjauuMånad sedan

  Han svarar ju inte ens på frågan. Vänsterbliven människa

 44. 1 ace

  1 aceMånad sedan

  Svenska regeringen borde tänka på att det är väldigt många som inte accepterar pedofili. En dag exploderar det.

 45. 1 ace

  1 aceMånad sedan

  Spelar ingen roll om det är "normalt" eller "speciellt grovt" Våld eller våldtäkt alternativt "Sexuell våld" MOT VÅRA BARN.... Detta borde alltid resultera i LIVSTIDS FÄNGELSE.... Har själv en dotter på 12 år och är alltid orolig för henne. Mvh. Stefan Lundgren. Bollebygd.

 46. Håkan Hugosson

  Håkan HugossonMånad sedan

  Martin Kinnunen borde titta på sitt eget parti. först,där finns ju SD are som blivit dömda för sexbrott!

 47. D.B Cooper

  D.B CooperMånad sedan

  Att på fyllan klämma en vuxen käring på brösten är väl knappast jämförbart med att vara dömd pedofil??

 48. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Alltså denna jävla Morgan Johannson är så jävla vidrig så man saknar ord. 😠

 49. C Ö

  C ÖMånad sedan

  Kastrera rakt av är melodin. Då blir vi av ett bekymmer mindre. Sossarna är ju experter inom detta område.

 50. R T

  R TMånad sedan

  Döds straff til pedofile er rett

 51. Denny Abrahamsson

  Denny AbrahamssonMånad sedan

  Varför inte dödsstraff. Mycket billigare.

 52. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 53. doop00

  doop00Månad sedan

  Varför tas inte detta up någonsin? setoos.info/name/2K7H0nd6gqlwhGc/video Morgan bryr sig inte.

 54. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 55. Feinrizulwur

  FeinrizulwurMånad sedan

  Kommer att fortsätta att se över... Man undrar vad han med sina kumpaner ser på ?

 56. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Varför ska man i snitt endast få 3,5 månaders fängelse för våldtäkt av barn. Det är vad denna fick,som dom pratar om. Varför ska man få straffrabatt vid våldtäkt av barn?

 57. mr poly

  mr polyMånad sedan

  Varför han fick det Det vet jag inte men det stämmer ju inte riktigt Normalt sett ligger straffskalan på 5 till 6 år

 58. Styliten

  StylitenMånad sedan

  Jag har i 30 år förespråkat retroaktiv abort med dålig förståelse från extremhumanister och tankebegränsade.

 59. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 60. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Eller utvisa

 61. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 62. Birgitta Brusquini

  Birgitta BrusquiniMånad sedan

  Varför pratar alltid regeringen om vad dom har gjort?? Det räcker ju inte det kan vem som helst se. Hur skulle det vara om de hade lite framåtanda och började ta tag i problemen.

 63. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 64. Rapalaron

  RapalaronMånad sedan

  Sänka byxmindighetsålder och högre straff för pedofiler krockar för Morgan. Då få han kortslutning någonstans och det kan inte vare i hjärnan.

 65. TNTFreddan

  TNTFreddanMånad sedan

  "Fatal and sudden rush of shit to the brain" hörde jag var ett rätt bra uttryck för typ alla Sossar och MP-are,

 66. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 67. Furballs Nest

  Furballs NestMånad sedan

  Varför pratar SD inte om corona? Det är bara negativt snack hela tiden...tråkigt

 68. Furballs Nest

  Furballs NestMånad sedan

  @Do bi vad är det för något

 69. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 70. Filthy Robb

  Filthy RobbMånad sedan

  Fängsla denna Morgan ngn jävla gång!!!

 71. Billy Gustafson

  Billy GustafsonMånad sedan

  Kastrera för fan 😡

 72. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 73. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Enskilda fall är tydligen inga fall alls eftersom man uppenbart inte vill använda det som praktiska faktiska exempel, utan det ska behandlas som om det inte ens har hänt helst! Sunt förnuft behandlar man som skit, och då skiter man ner hela landet!

 74. habbomanish

  habbomanishMånad sedan

  Vad fan spelar dina jävla straffskärpningar för roll när effekterna inte syns i domsluten? Höj minimistraffen ordentligt istället och ta bort mängdrabatt och ungdomsrabatt samt 2/3 villkorlig frigivning.

 75. Luke Starkiller

  Luke StarkillerMånad sedan

  Svaret är lätt,dvärgen Mogge skyddar peddos.

 76. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 77. maurizio sant

  maurizio santMånad sedan

  För de är en tillgång för Löfvens starka samhällsbygge.

 78. C Ö

  C ÖMånad sedan

  🤣🤣🤣🤣🤣

 79. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 80. Lulu Parl

  Lulu ParlMånad sedan

  De kan inte sätta sina "goda vänner" i ett sådan sits förstås 😠

 81. Mats Näsström

  Mats NäsströmMånad sedan

  Nej så e de väl förstås!

 82. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 83. Mats Näsström

  Mats NäsströmMånad sedan

  Vilken jävla tur att du ni höjt straffen!! Tycker du de r någon skillnad? Tänk om ni skulle handla i något ärende någon gång ist för som vanligt stå å pratar en massa skit gång p gång!! Handling gör skillnad Herr Minister!!

 84. Ann Wahlquist

  Ann WahlquistMånad sedan

  Morgan är som en gammal repig skiva som bara går på repeat, vilken fråga han än får så heter det alltid att han minsann har höjt alla straff och alla har fått jättemkt pengar och alla fängelser är fulla..... Vilken fråga han än får...

 85. annamaria engebretsen

  annamaria engebretsenMånad sedan

  Ja verkligen o kastreras för evigt låt dom ta bort hela skiten så kan dom pissa genom en slang 🧐

 86. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 87. Mats Näsström

  Mats NäsströmMånad sedan

  Bra!!!!!!👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 88. Tonny Nordin

  Tonny NordinMånad sedan

  Trygga ord från Morgan. Då kan vi alla känna oss nöjda i detta homogena välskötta land. Borde vi inte ge dem en chans till inför nästa mandatperiod?

 89. C Ö

  C ÖMånad sedan

  Min herre behagar skämta ser jag. 👍👍👍👍👍🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 90. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 91. evamcfall

  evamcfallMånad sedan

  Morgan, han låter som en skiva som har hakat upp sig. Han bryr sig inte

 92. Jung Zuzanna Ma'at

  Jung Zuzanna Ma'atMånad sedan

  @Kung Sverige Jävligt sant. Världens mest pinsamma dvärg helt enkelt

 93. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  @Jung Zuzanna Ma'at Har den "lille röde" ens energi......

 94. Jung Zuzanna Ma'at

  Jung Zuzanna Ma'atMånad sedan

  Tack, fyfan vad vidrigt de är så fort han ska tala, vidrig energi

 95. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 96. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  "Sverigefobi"........M.J ....en sann "Islamist"..??

 97. Wimsa43

  Wimsa43Månad sedan

  BLABLABLA :(

 98. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video

 99. The Ravenous Rabbit

  The Ravenous RabbitMånad sedan

  "Jag kan inte utala mig om några enskilda fall." Ja, det är ju fantastiskt bra att ni aldrig kan prata om det som pågår i Sverige. Stoppar man fingrarna i öronen och blundar så är ju allting perfekt!

 100. Lunkis

  LunkisMånad sedan

  Pedofiler går inte att bota så dom skulle bli inlåsta för livet.

 101. Bengt Jonsson

  Bengt JonssonMånad sedan

  Morgan dvärgen :, klappa två tegelstenar så hans kulor förintas för all framtid så vi slipper få effterkommor av denna förljugna vidriga människa, tro mej det är en välgärning....

 102. Mats Näsström

  Mats NäsströmMånad sedan

  @Mzee Moo vilket fint ord, men va fan betyder det! E du Nobel aspirant? Löjligt!

 103. Mats Näsström

  Mats NäsströmMånad sedan

  @Mzee Moo vad i helvete betyder det då ? Skriv som folk!

 104. Mzee Moo

  Mzee MooMånad sedan

  Varför inte eutanera de istället? Varför ska de leva på skattebetalarnas bekostnad? Eller 25 år av hård arbete i någon kol eller urangruva i Sydafrika...

 105. leif persson

  leif perssonMånad sedan

  @Rapalaron eller en slö kniv ...

 106. Janne Nilsson

  Janne NilssonMånad sedan

  Har han en bandspelare i innerfickan? Alltid samma svar på alla frågor!

 107. qwertyb0b

  qwertyb0bMånad sedan

  #SD2022

 108. Do bi

  Do biMånad sedan

  setoos.info/name/k4zPx6t7pYRpfYw/video