Jimmie Åkesson om kaoset i Göteborg

Vi står mitt uppe i en pandemi.
Den som verkligen bryr sig om mänskliga liv lierar sig inte med dem som då uppmanar till massiva demonstrationer och upplopp.
Polisen och regeringen måste nu vidta åtgärder för att hindra illegala demonstrationer och sammankomster som sker i strid med de smittskyddsåtgärder som gäller.
Polisen bör neka tillstånd för fortsatta sammankomster för Black Lives-rörelsen, med hänvisning till behovet av att motverka en epidemi.
Det är uppenbart att arrangörerna inte följt villkoren. Arrangörerna bör hållas straffrättsligt ansvariga och de som fortsättningsvis deltar i illegala demonstrationer bör handgripligen avvisas och bussas från bebyggelse.
I den mån mindre sammankomster och demonstrationer tillåts bör de förläggas till platser utanför tätbebyggelser.
De senaste dagarna har demonstrationer urartat i upplopp och skadegörelse.
Det är uppenbart att det är fråga om samma ligister som kastar sten och angriper polisen i förorten, som nu tar varje chans att vålla förstörelse.
Det är ett beteende som vi inte ska acceptera i Sverige.
Justitieutskottet bör kalla in rikspolischefen för att begära svar på hur man från polisen avser att arbeta för att identifiera och lagföra de som i anslutning till Black lives-upploppen deltagit i skadegörelse, sabotage mot blåljuspersonal och andra brott.

Kommentarer

 1. PerfectNature

  PerfectNature11 dagar sedan

  Så 548 vänstermänniskor har besökt denna video. Trevligt :)

 2. Karl Marx

  Karl Marx19 dagar sedan

  Jag vet inte vad jag ska tro men SD för en mer ärlig politik än dom rödgröna i allafall. SD är räddningen. Om ni tror att dem är så dåliga så förstå i allafall hur dåliga vänstern är idag. Mesar hela bunten!

 3. Epic Salza

  Epic SalzaMånad sedan

  Natzibois

 4. Stan Mastenbjork

  Stan Mastenbjork2 månader sedan

  Ja Jimmi , du tänker som riktig svensk politik Lycka till

 5. Tors vrede

  Tors vrede2 månader sedan

  V.W svarade: (den här diskussionen kan vi ta någon annanstans.” för 21 minuter sedan ) kan vi komma i kontakt bakom kulliserna , så lär mig hur man gör? Yttrandefriheten har upphört i denna diktatur. Men var ute och kastade lite guld källaren i det mörka gröna gräset. Men såg den röda planeten som kopernikus talade om. Vad är livet? Vi är lurade. Mvh Hör av dig för du behövs, men vet inte hur man varkar utanför storebror. Mvh Övriga ser detta tyvärr. Men nu måste vi ha det som en hemlighet. Lova det??????????? Snälla och jag tackar. Mvh sanningssökaren.

 6. margit mattsson

  margit mattsson2 månader sedan

  Varför fick inte Åkesson prata till punkt Yuo Tube??

 7. john lind

  john lind3 månader sedan

  Vem har fastställt jordens alla gränser? Vad heter han, och vad heter hans Son - du vet ju det? (Ord 30:4d) Förstår du himlens lagar, Ordnar du dess välde över jorden? (Job 38:33) Faderns rike kommer inte så att man kan se det med ögonen. (Luk 17:20 c) Ty se, Faderns rike är inom er (som tror). Faderns rike är mitt ibland er (som inte tror). (Luk 17:21 d) Vad anser ni om detta? (Mat21:28a) Vad hjälper pengar i dårens hand, kan han köpa vishet när han saknar förstånd? (Ord 17:16) En god sak är vishet tillsammans med arvegods, en förmån för dem som ser … Vishetens beskydd är som penningens beskydd. Men kunskapens företräde är att visheten ger liv åt den som har den. (Pre 7:11a, 12) 'Tiden är fullbordad och Faderns rike är nu här'. (Mar1:15b) Kom, ni min Faders välsignade, och ta i besittning det rike som stått färdigt åt er från världens begynnelse.(Mat25:34b) Ty er Fader har beslutat att ge er riket.(Luk 12:3b) Ja, Fader, detta var din goda vilja. Allt har min Fader överlämnat åt mig, (Mat11:26-27a) och jag överlämnar riket åt er, liksom min Fader haröverlämnat det åt mig: (Luk 22:29) Riket, makten och väldet över alla riken under himlen (har givits) åt det folk som är den Högstes heliga. Hans rike är ett evigt rike, och alla välden skall tjäna och lyda det. (Dan 7:27) Han har frälst oss från mörkrets välde och fört oss in i sin älskade Sons rike. (Kol 1:13) Faderns Ande har talat genom mig, hans Ord är på min tunga. (2Sa 23:2) Han har slutit med mig ett evigt förbund, i allt Ordnat och tryggat. Ja, all min frälsning och allt jag begär låter han växa upp. (2Sa 23:5) Tron är att äga allt vad du säger. Ordet är det dyrbaraste vi har. Står det inte skrivet i er lag: Jag har sagt: (Joh10: 34b) Allt vad du säger vill jag göra dig? (Rut3:11b) Skriften kan inte göras om intet. (Joh 10:-35) Lär er den regeln när det gäller oss att inte gå utöver vad Skriften säger. (1Ko 4:6 paraf) Skriften kan inte göras om intet. (Joh 10:-35) Vad som sker med dem som inte har talat enligt de Ord som gällt från tidernas början? Vishet förkunnar vi bland de fullkomliga, en vishet som inte tillhör den här världen eller den här världens härskare, som går mot sin undergång. (1Ko 2:6)

 8. Elias A Landgren

  Elias A Landgren3 månader sedan

  SD är idioter de är döda sossar

 9. Elias A Landgren

  Elias A Landgren3 månader sedan

  J*val sd

 10. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  Om BLM hade demonstrerat mot den slavhandel som pågår sedan låååååång tid i Libyen hade jag haft empati med det. Och det är svarta som köps/säljs. Köparna finns också där nere - inte här.

 11. Snailsonrails

  Snailsonrails4 månader sedan

  Banta för fan!

 12. Julian Drndar

  Julian Drndar4 månader sedan

  Fuck off Jimmie åkersson du förstör mänskligheten😡

 13. alida flus

  alida flus4 månader sedan

  "Samma ligister som kastar sten"... VI vet alla vilka dessa jävla as är!

 14. Luqman Abdulahi

  Luqman Abdulahi4 månader sedan

  Sen när börjar Sverigedemokraterna bryr sig om pandemin och ni svenskar också när det gäller saker som ni blir arga över så demonstrerar ni så ni ska jalla fall inte säga n0t #fuckrasism

 15. Luqman Abdulahi

  Luqman Abdulahi4 månader sedan

  "Något"

 16. bilishu aliss

  bilishu aliss4 månader sedan

  "Samma ligister som kastar sten"... VI vet alla vilka dessa jävla as är!

 17. alida flus

  alida flus4 månader sedan

  Ändra min åsikt?

 18. LB G

  LB G4 månader sedan

  Efter att fått intensivvård för covid 19 så känner jag mej så förolämpad av demonstratioerna, polisen som knäböjde ska ha avsked, tillståndsmyndigheter bör skämmas när det samlas mer än 50 personer. Minister Damberg berömmer den enskilde polisens agerande! En liten fundering till: när polisen sköt eric Torell, funktionsnedsatt person, var var demonstranterna då? Jag känner mej så förolämpad! Tack Jimmie att du står upp!

 19. Whalemer

  Whalemer4 månader sedan

  SD2022

 20. bilishu aliss

  bilishu aliss4 månader sedan

  göra, ska hotas, och kastas sten på. Det är vansinnigt sorgligt.

 21. bored af

  bored af4 månader sedan

  Det roliga är att dem seriöst vågar gämnföra rasism i sverige och rasism i usa........som en tjej som inte är svensk ( när det gäller blod & rötter ) så skämms jag..

 22. Samuel Berge

  Samuel Berge4 månader sedan

  Fan vad du älskar att klaga... men när partierna talade om att sammarbeta, då var. Du tyst...

 23. Tari S.

  Tari S.4 månader sedan

  Jimmie. Är det straffrättsligt att sjunga ( med glädje ) en ramsa om att Palme blev skjuten framför sin fru? För det gjorde du väl?Du är en garderob psykopat Jimmie. Får jag använda ditt ansikte som min pissoar? Lr gör det dig förbannad av att jag urinerar på ditt ansikte ?

 24. Freja

  Freja4 månader sedan

  SD gör mig mörkrädd

 25. Freja

  FrejaMånad sedan

  ursvensk Stenhama Grattis! Här har du priset för det dummaste jag hört idag!🥇

 26. ursvensk Stenhama

  ursvensk StenhamaMånad sedan

  En riktig svensk blir aldrig mörkrädd 😁

 27. Fucken Nonce

  Fucken Nonce4 månader sedan

  där är vi två

 28. TipTop Chocolate Vanilla

  TipTop Chocolate Vanilla4 månader sedan

  Heja SD ! Israel älskar er ❤

 29. Disa

  Disa4 månader sedan

  ACAB!

 30. Soinas Doyi

  Soinas Doyi4 månader sedan

  hadde jag varit svensk har jag stemt på er, men stemmer frp.i norge..

 31. Mr Granx

  Mr Granx4 månader sedan

  Men där generalisera ju du lite, och det borde du inte få göra som politiker. Så skärp dig lite Åkesson.

 32. Pär Högbom

  Pär Högbom4 månader sedan

  Afrika o Europa skiljer sig för mycket kulturellt för att vi ska kunna bli ett enat folk. Här har vi en fru. Vi tycker inte om gruppvåldtäkter o flickor väljer sin egen pojkvän. Samma jävla kultur i Mellanöstern.

 33. Pär Högbom

  Pär Högbom4 månader sedan

  Idiot. Skriv på svenska.

 34. Soinas Doyi

  Soinas Doyi4 månader sedan

  Jalla mannen Jiiieeeep

 35. Lol

  Lol4 månader sedan

  Varför har sd en youtube kanal ?

 36. David Rossoni

  David Rossoni4 månader sedan

  Har han en snus inne?

 37. 187 murder was the case

  187 murder was the case4 månader sedan

  Nja vad vill ni göra då, sänka arbetstagarna rättigheter. Sänka lönerna. Ingen ska ha trygg anställning. Wow vilket parti. Just nu så finns det knappt något parti som tänker på oss medborgare. Ni finns endast för att tillfredsställa företagen. Ni sd är inte mycket bättre. Ni är som alla andra partier mot medborgarnas intressen och för företagen intresse. Ändra min åsikt?

 38. soniyu ziuy

  soniyu ziuy4 månader sedan

  hederlig svensk blir ju hårdare straffad än en raketforskare!!!

 39. Christoffer Olofsson

  Christoffer Olofsson4 månader sedan

  2018 dog 6 personer av polisman. Högsta någonsin på tio år... men ändå tycker människor att poliserna i Sverige, som inte gjort något fel eller har någonting med denna sak att göra, ska hotas, och kastas sten på. Det är vansinnigt sorgligt.

 40. William

  William4 månader sedan

  Bra Jimmie

 41. soniyu ziuy

  soniyu ziuy4 månader sedan

  Jimmie vloggar lol

 42. Elin Bengtsson

  Elin Bengtsson4 månader sedan

  Heja Jimmie!

 43. OriginalGaucho

  OriginalGaucho4 månader sedan

  Du och ditt jävla parti är sämst!

 44. Lovisa Hermansen MLGY

  Lovisa Hermansen MLGY4 månader sedan

  Hej Jimmie! Får vi demonstrera om vi drar o gör det i Turkiet ist? Jag menar det kankse är ett lämpligare sätt att "ta ansvar för att minska smittspridningen"?

 45. beedsj roiue

  beedsj roiue4 månader sedan

  för många inkl svarta. Tydligen många som lämnar BLM nu i USA när dom sett deras sanna ansikte.

 46. bssni touir

  bssni touir4 månader sedan

  Vänstern uppviglar folk till våld för o hedra en kriminell afroamerikan när dom vänder ryggen åt svenskar som råkar illa ut pga mångkultur turen. Fy fan.

 47. Fredrik Hänninen

  Fredrik Hänninen4 månader sedan

  Hade det inte funnits rasism skulle det inte varit några demonstrationer.

 48. beedsj roiue

  beedsj roiue4 månader sedan

  Fy fan vad jag älskar Jimmy!

 49. Diana Riverjackson

  Diana Riverjackson4 månader sedan

  Håller med

 50. bssni touir

  bssni touir4 månader sedan

  Tönt

 51. Jonas Jakobsson

  Jonas Jakobsson4 månader sedan

  Jag har ännu så länge inte sett ett enda ifrågasättande av dessa demonstrationer från medias sida. Inget påstående från BLM ifrågasätts. Är det inte en journalists uppgift att granska och förmedla någon form av sanning. Låt vara vinklad, men åtminstone inte bara släppa ordet fritt utan ifrågasättande.

 52. Ramoj Ibrahim

  Ramoj Ibrahim4 månader sedan

  Jalla mannen Jiiieeeep

 53. yaliso gioouy

  yaliso gioouy4 månader sedan

  heja Svensk polis..

 54. Top Flix

  Top Flix4 månader sedan

  illegala demonstrationer?

 55. Lecture_CRRO7HB7

  Lecture_CRRO7HB74 månader sedan

  #älskarallainvandrare

 56. yaliso gioouy

  yaliso gioouy4 månader sedan

  vikt än vad de gick och protesterade mot... Vad ska man förvänta sig av honom egentligen..

 57. Edith Domeij

  Edith Domeij4 månader sedan

  Blir rädd för Sveriges framtid när jag ser detta kommentarsfält! Varför jag skrev framtid är för att jag antar att ni inte är vuxna, med tanke på ert beteende och hur ni skriver verkar ni inte en dag över 12. Usch jag skäms!

 58. BonnuPotitoee

  BonnuPotitoee4 månader sedan

  Edith Domeij Rasist hit och dit, finns det något annat falskt du tror på? Så du tycker seriöst att sänka pensionen till våra äldre som redan är låg och ge det till 6000 afghanska våldtäktsmän var bra utav sossarna? Tycker du det är bra att Sverige har högsta våldtäkterna i Europa? Tycker du det är bra att demonstranter kastar Sten på polisen och vandaliserar oskyldiga människors ägo delar utan straff? För det är Sverige. Vänstern gör ingenting för dom svenskar som behöver hjälp, allt som sägs att är man ska försöka anpassa hur dom ny anlända ska ha det och så fort man öppnar munnen och säger emot blir man kallad för kristen hund och rasist. Du är viruset. Du är anledningen till Sverige har sämre vård än Ryssland i nuläget. Du deltar i denna vänster skit och allt du kan säga är ”bla blah SD är rasister” Idiot på hög nivå.

 59. Edith Domeij

  Edith Domeij4 månader sedan

  BonnuPotitoee vadå inte inse att Sverige går under haha, jag ser det när jag kollar på siffrorna hur många som röstar på SD! Oavsett vad ni rasister säger skulle jag ALDRIG få för mig att rösta på en så otroligt korkad människa som Jimmy

 60. BonnuPotitoee

  BonnuPotitoee4 månader sedan

  Edith Domeij Vänsterliberala idioter som dig kommer leda ner vårt land in i ett helvete. Du gömmer dig som alla andra och vågar aldrig inse att Sverige går under, vi var en utav världens bästa länder att bo i men det försvinner snabbt. Vill du att svenska kvinnor ska fortsättas våldtas och misshandlas ? Det är verkligheten och så mycket mer negativt. Det är dags att du växer lite hår på pungen och står upp för ditt land!

 61. Paulie

  Paulie4 månader sedan

  Epidemin är 5G

 62. Gregory Krupp

  Gregory Krupp4 månader sedan

  Det e därför jag vill träffa jimmie för en dag och glädja själen för vi har gemensamt hur snead allt detta är.

 63. MAHYAR

  MAHYAR4 månader sedan

  Jimmie vloggar lol

 64. Narutoboy08 Tube

  Narutoboy08 Tube4 månader sedan

  Bajs på dej

 65. z_waterfox__

  z_waterfox__4 månader sedan

  Så jävla lätt att komma med tomma ord när man inte själv har makten. Åkesson är inte ens speciellt bra på det, bara kolla på politiker i andra länder. De slår till och med honom i skitsnack!

 66. jax persson

  jax persson4 månader sedan

  ”illegala demonstrationer” Det finns ingen lag som säger att man inte kan demonstrera. Det finns ingen lag om att man inte får vara mer än 50 personer nära varandra. Därför är det inte illegalt utan snarare något man rekommenderar starkt emot men inte kan göra mycket åt. Fina ord Jimmie, men regering kan helt enkelt inte vidta åtgärder utan att ta bort våran frihet. Det är polisens ansvar inte regeringen.

 67. Jack Forsberg

  Jack Forsberg3 månader sedan

  Detta påstående stämmer inte helt och det vet du. Under samhällsfarliga perioder typ krig, pandemier och naturkatastrofer får regeringen gå in och inskränka på demokratiska rättigheter.

 68. Martin Andersson

  Martin Andersson4 månader sedan

  De är illegalt nu för Corona så man får inte va mer än 50 pers

 69. kevvo

  kevvo4 månader sedan

  SD2022!🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 70. Fredrik29Sweden

  Fredrik29Sweden4 månader sedan

  Bra Tal👏👏👏👍👍🇸🇪

 71. Donutras

  Donutras4 månader sedan

  Fy fan vad jag älskar Jimmy!

 72. Thor Lejon

  Thor Lejon4 månader sedan

  Tönt

 73. Bing YT

  Bing YT4 månader sedan

  Kopplar inte du attingen av demonstranterna stod bakom våldet. Du måste förstå att dessa mänskliga rättigheter måste prioriteras! Rasism kan inte vänta!!!

 74. Johannes Olsson

  Johannes Olsson4 månader sedan

  Älskar dig Jimmie, se till att vinna valet nu jag vill kunna gå själv ute på kvällen utan att bli av med allt jag har.

 75. yes sir

  yes sir4 månader sedan

  man märker verkligen att alla "sverige demokrater" har glidigt igenom livet på en räkmacka 😂😂

 76. Youtube User - 1212

  Youtube User - 12124 månader sedan

  Hatar Sd men har en poäng kan vara farligt med demostrationer då Corona viruset fortfarande är aktivt

 77. Mon Sta

  Mon Sta4 månader sedan

  Skyller på "ligisterna från förorten" och enbart fokuserar på förstörelsen. Och tiger helt om orsaken till varför tusentals bedömde de dödliga riskerna av pandemin var av mindre vikt än vad de gick och protesterade mot... Vad ska man förvänta sig av honom egentligen..

 78. MARMAK

  MARMAK4 månader sedan

  Jag hoppas att personerna som kastar stenar på polisen inte får någon hjälp från dem heller.

 79. Jim Björk

  Jim Björk4 månader sedan

  Bra tal. Men gillar inte när videon filmar underifrån och går runt inomhus. Ser konstigt ut.

 80. Soft white wings

  Soft white wings4 månader sedan

  De som attackerar polisen är människor som strävar tillbaka till medeltiden. Då fanns inga poliser. Vem som helst kunde bli straffad utan att de gjort någonting.

 81. Bengt G Nilsson

  Bengt G Nilsson4 månader sedan

  Om invandring är en sådan vinst, varför kämpar inte Europas länder för att ta emot alla?

 82. Jimmy Lindström

  Jimmy Lindström4 månader sedan

  Sverigedemokraterna 🇸🇪🇸🇪💙💛💙💛

 83. Real NewYork Nigga

  Real NewYork Nigga4 månader sedan

  Nice vlogg 👍🏼

 84. Bashir Adlan

  Bashir Adlan4 månader sedan

  Vi alla vet att han är arg för att demonstrationerna är mot racism. Lugna ner dig big J,

 85. Gabriel Lundgren

  Gabriel Lundgren4 månader sedan

  De vi måste förstå är att det finns äkta demonstranter som strider för lika värde. Medan många kriminella tar chansen att gå ditt och förstöra för dem som vill ha fred.

 86. Skyotic

  Skyotic4 månader sedan

  #blacklivesmatter

 87. Gustaf inhocsignovinces

  Gustaf inhocsignovinces4 månader sedan

  Dom som står för tumultet borde gripas och dömas hårt.

 88. ITALIOR MODE AB.

  ITALIOR MODE AB.4 månader sedan

  😂😂😂😂😂🤣👻👻

 89. Ellas Aesthetic

  Ellas Aesthetic4 månader sedan

  Sd är rasister

 90. melodic death Metal

  melodic death Metal4 månader sedan

  Snälla Jimme om du läser detta vi behöver in hjälpt mer än någonsin... snälla ta upp detta i debatt för jag är förbannad och jag är rädd om man ska säga så. Jag är rädd mer rädd att ens gå ut. När jag är hemma så håller jag mitt gevär nära mig för jag känner så att något kommer banka på min dörr och försöker ta sig in det är så jag känner mig så snälla fan gör något jag bryr mig inte det är socialdemokraterna eller något annat parti som gör något jag hatar alla partier förutom Moderaterna och SD så snälla gör något åt detta för i helevte....

 91. mikael andersson

  mikael andersson4 månader sedan

  Jimmie är min statsminister!!

 92. Waskapmutni

  Waskapmutni4 månader sedan

  Ignoransen är total, både i kommentarsfältet och i videon. Personerna som kastar sten och förstör bryr sig inte om rasism, om att motverka polisvåld, om någon social rättvisa. Dom är bara där för att förstöra. Varför? Några är säkert kriminella, några är på väg att bli det och detta är initieringen för dom. För andra är detta ett rus eller bara ett sätt att tycka att man är "cool". Men jag förväntar mig denna okunskap då det är en video av en person som tar varje chans den kan att uppvigla mot alla icke-vita för personer som inte vet bättre än att följa i samma fotspår. Ni är anledningen till att blm och dyl behövs. Ni är inte en del av lösningen, ni är en del av problemet. Och till alla som skyller på covid: om ni inte kritiserar uteserveringar eller om ni kanske rent av sitter på nån av dom ibland, så är ni inget annat än hycklare. Skäms!

 93. safar somi

  safar somi4 månader sedan

  Ja fan

 94. aveide

  aveide4 månader sedan

  GP skriver att landsförädaren Löfven ökar i förtroende. Kan det verkligen var sant? Någon? Kan man ju fundera på vilka som bor i detta land. Om det är så är det väl ändå försent eller, att "vi" vill ha det så här? Jag är fullständigt förstummad.

 95. Sylvia Oti

  Sylvia Oti4 månader sedan

  Coronaviruset har funnits i cirka 4 månader, rasism har funnits i cirka 400år det är också ett virus som måste tas på allvar. Ni som skriver här om hur bra Jimmie är är ju fan lika pantade som dom som röstar på Trump i USA. Det finns en del sjuksköterskor som utryck att det gärna jobbar 24/7 med Corona patienter om rasismen får ett slut! Detta är viktigare än Corona och det måste världen förstå!! Det är inte bara Svarta och POC som protesterar det är vita, era grannar, era barn! Det är bra tur att min generation har något innanför pannbenet och kan inse att ALLA LIV BETYDER LIKA MYCKET.

 96. Marwan Tahir

  Marwan Tahir4 månader sedan

  Fack you

 97. Farshad Zareh

  Farshad Zareh4 månader sedan

  Bra sagt Jimmie! Jag gillar dig 🐥

 98. lars66666

  lars666664 månader sedan

  Dags att återvandring ligger i ert intresse samt ut ur eu... vill ni ha väljare kvar som nu inte kliver över till afs vilket inte kommer gynna någon, det kommer bli en sjuklöver igen...gör något

 99. ShavedBoat Legenden

  ShavedBoat Legenden4 månader sedan

  Vad har vår svenska polis gjort?

 100. Anonymous user

  Anonymous user4 månader sedan

  Älskar denna man

 101. Dragon wanted

  Dragon wanted4 månader sedan

  Skicka hem dom done polis borde använda elpistol spray rökbomb om det ska vara så

 102. Monkey D Luffy

  Monkey D Luffy4 månader sedan

  Tycker att YT ska förneka tillstånd till alla SD och dig framför allt

 103. JHNNDRS

  JHNNDRS4 månader sedan

  Jag fattar inte hur blinda alla gangster utlänningar kan vara till sin egna dåliga attityd!

 104. AH AH

  AH AH4 månader sedan

  Fattar inte hur man ens orkar gå till jobbet som polis idag... vilken stress och för vad? För att man "får" inte göra nåt ändå för då blir man uthängd... vem fan vill bli behandlad på det viset... tycker fruktansvärt synd om poliserna som måste tåla all denna sosse pk skit.

 105. Isaac Newton

  Isaac Newton4 månader sedan

  Jimmie Åkesson, du e värre än Covid-19.

 106. Pär Högbom

  Pär Högbom3 månader sedan

  Isak newton är inte du död.

 107. Spacecowboy Eson

  Spacecowboy Eson4 månader sedan

  Socialarbetare klädda i uniform... det är vår ”stolta Poliskår”.....🤢🤮

 108. Lulu Parl

  Lulu Parl4 månader sedan

  Men var är försvarsmakten? Polisen klarar ju inte at hålla ordningen

 109. Arv

  Arv4 månader sedan

  Försvarsmaktens uppgift är inte att hålla ordning i samhället

 110. maurizio sant

  maurizio sant4 månader sedan

  Kloka ord Jimmie! Sverige är en rättslig katastrof tack vare 7k.

 111. Apofrant

  Apofrant4 månader sedan

  Very nice

 112. Jonas S

  Jonas S4 månader sedan

  Berlin 1938: If you don't support the National Socialists, you're an enemy of the German people. Sweden 2020: If you don't support BLM, you're an enemy of the swedish people.

 113. jomen visst

  jomen visst4 månader sedan

  Sen klagas det för ökad skatt osv när de slår sönder allt på stan och det som kostar våran skatt. Ja Skiter I fullständigt i vad det demonterar för eller mot. De kan faktiskt ske på ett snyggt sätt. Tänk om nån blir skadad eller dödad på grund av detta tänk om just den personen är svart vå går så demontrationen ut på då. Om en butik blir sönderslagen som ägs av en svart då men men black life matters inte all life matters 🤔 för just nu är ingen lika värd.. Tydligen

 114. PizzaSallad

  PizzaSallad4 månader sedan

  Pratar ingen om 1000+ pers i Stockholm eller

 115. WildCard

  WildCard4 månader sedan

  Skulle betala pengar för att se dom göra som i Göteborg mot Amerikansk Polis ,då jävlar! Svensk polis kan lika gärna lämna platsen dom gör ju precis INGETING ändå....Vart skall det sluta och när kommer det va ok att slugga tilbaka mot alla terror grupper o ligister utan att vara rädda att förlora sina jobb..........Står bara o tittar o blir spottade på....nä här behövs Polis med kraft o stryrka som röjer undan skiten när behövs detta är PINSAMT!

 116. Albin

  Albin4 månader sedan

  jimmy e kung

 117. Melinda

  Melinda4 månader sedan

  Ja , men vadå ? Vi är lika värda, låt dem kasta sten . Eller hur Stefan Löven?

 118. echiron

  echiron4 månader sedan

  När det gäller smittorisken i dessa illegala pöbelhopar, hjälper det inte att de hänvisas utanför tätbebyggelse. Blir de sjuka, svårt sjuka kommer dessa unga och medelålders ligister att få förtur till respiratorvård . . och de gamla som tjänat landet i hela sitt liv nekas platsen och får inte ens syrgas - bara morfin så det går fortare att få dem över kanten på ättestupan!

 119. Mikael Persson

  Mikael Persson4 månader sedan

  Polis brutalitet skriker dom och stormar polisen, jag önskar att dom var brutala i det läget. Tårgas och batong är det som gäller när man fostrar dessa ”barn”.

 120. Berken Akan

  Berken Akan4 månader sedan

  Ouppfostrade snorungar som leker nånting de ej är!