Robert Stenkvist - våra barn och ungdomar ska inte användas för integration

Kommentarer

 1. christian karlsson

  christian karlssonMånad sedan

  Kommer aldrig stoppa in mitt barn i en mångkulturell skola. Aldrig i livet!!

 2. echiron

  echironMånad sedan

  Vilka barn är det som får en BÄTTRE skolgång?! Inte är det väl de som tvångsförflyttas till skitskolor, där de ska tåla all slags kränkningar för att de just är svenskar, medan de ska rätta till de problem som de två senaste regeringarna orsakat?!

 3. Hans Lindahl

  Hans LindahlMånad sedan

  Sverigedemokraternas slogan är HELLRE NAZIST än Morganist. Detta är vad Sverigedemokraterna står för. Sätt stopp på alla dessa dyngspridare som bara duger till att prata skit och misskreditera. Ur en av era supporters mun är , Morgan är farlig, riktigt psykiskt störd och bör låsas in. Död och eländes elände är vad ni kan inget annat. Sossarna är ta mej fan helgalna, dom raserar hela Sverige totalt, vakna upp folk, snart är det för sent att rädda landet. Hela världen skrattar åt Sverige och dess vansinne. Vilket barnsligt okompetent uttryck. Men det är bara ett av en skog av tokigheter som en av många SD supporters uttrycker sig.

 4. john lind

  john lindMånad sedan

  setoos.info/name/nGnQrpyJY2aoeZo/video

 5. Göran Sandström

  Göran SandströmMånad sedan

  Nu vill dom att alla blir analfabeter.....

 6. MrDopeP

  MrDopePMånad sedan

  Folk som flyttat till Sverige ska ANPASSA sig till VÅR religion, våra regler och seder. Vill de inte det, då är det en enkelbiljett härifrån som gäller!!!!!

 7. Jinkuzu

  JinkuzuMånad sedan

  När jag gick i högstadiet hade vi i min klass 2 utlänningar. De gick med nån av de olika grupperna i klassen som vi alla umgicks mer eller mindre. De andra klasserna som hade högre mängd utlänningar så gick dem in i sin egna grupp som inte umgicks mycket med de resterade delarna av deras klass. Tldr: Du ska ha mindre mängd utlänningar i en klass för de ska umgås med oss svenskar. Annars bildar de sin egna grupp mer sanolikt och undviker att vara med resten av klassen. Politiker fatar besult som de inte har en anning av hur det är i riktiga klasser.

 8. Martin Ericsson

  Martin EricssonMånad sedan

  Hela jävla massinvandringen är dålig för Sverige (inget illa menat för de invandrare som har lärt sig acceptera och lever här i samförstånd med våra värderingar.

 9. goran duste

  goran dusteMånad sedan

  Japp nu ska vi alltså skicka våra barn till problemskolorna för att bli förnedrade slagna tafsade på. Ujujuj och det här röstade 83%för grattis idioter. Glömde de lär sig ingenting i dessa kravlösa skolor. Det blir inte bättre att skicka problemungarna till innerstads eller etablerade förortsskolor. Kärringen och resten av sossarna är helt väck i skallen de måste bort.

 10. john lind

  john lindMånad sedan

  setoos.info/name/n4HR13hzi3aCc6o/video

 11. Sophie Frigolit

  Sophie FrigolitMånad sedan

  Gör tvärtom istället! Det är bostadsmarknaden detta beror på. Segregerade bostadsområden . Pga ombildningshysterin som M ordnade 2006. Skolan är åt h- e oavsett! Skolan är roten till barn och ungdomars otrygghet! Regeringen lögger ner mindre och fungerande skolor och resursskolor. Kvar blir dessa monster till fabriker där eleverna används till att sorteras ut likt ruttna ägg ( de som inhe klarar av dessa monster - skolor) Usch och FY för er politiker! Ni har barns BLOD på era samveten! Hycklare!!!

 12. Hrimmen

  HrimmenMånad sedan

  Är mitt Sverige helt förlorat?

 13. Nallen

  NallenMånad sedan

  Det är nog bland det värsta jag hört, regeringen använder sig av barn för att integrera människor som har visat att dom har inte det minsta intresse av att bli svenska utan istället är beredda att slå sönder allt som hör Sverige till så föreställ er vad alla svenska barn har att möta.

 14. Anntalie Lolita

  Anntalie LolitaMånad sedan

  Förfärligt att min mor och mormors vackra pittoreska bostadsområde - Strömslund, nu kommer att få utstå skadegörelse och respektlöst beteende av ligister som skall bussas in... så tragiskt 😢

 15. Per Svendsen

  Per SvendsenMånad sedan

  Anna klart dom små liven ska gå med våra barn setoos.info/name/0Iq11JeVX5qdZoQ/video (Dumbfuck)

 16. SWEXIT TV

  SWEXIT TVMånad sedan

  Hela världen skrattar åt Sverige och dess vansinne

 17. Carl Isaksson

  Carl IsakssonMånad sedan

  *”Vi har i Sverige en ökande skolsegregation som är dålig för Sverige och för Sveriges elever”* Jag håller med henne när hon säger så. Skillnaden är att jag vill komma åt roten till problemet (invandringen). Det hon gör är som att sätta på ett plåster på en som har en skottskada i magen. Se till att åtgärda orsaken till problemet först, annars blir övriga åtgärder meningslösa!

 18. Besökarna Från Andra Sidan

  Besökarna Från Andra SidanMånad sedan

  man får väl för tusan bestämma själv vilka man vill bli kompisar med det ska faan inte sossarna göra åt oss.

 19. Michael Andersson

  Michael AnderssonMånad sedan

  Vem har givit henne mandat att blanda runt våra barn i olika skolor för hon vill att alla ska lära känna varandra det ska hon ge fan i hon är en jävla skara

 20. Michael Andersson

  Michael AnderssonMånad sedan

  Hon Ekström måste vara det mest korkade i världen

 21. Tom Pung

  Tom PungMånad sedan

  Det enda som händer är att man flyttar problemen till andra skolor. Det fattar inte 7-klövern ens. Så dumma är dem. De föräldrar som kan kommer att flytta sina barn till privata skolor som vägrar ta emot gettobaaarnen. De som inte har råd kommer att tvingas ha sina barn i skolor som de inte vill ha sina barn i. Där det blir än mer problem med störningar, mobbning, våld, hot och utpressning av importen.

 22. Pia Iversen

  Pia IversenMånad sedan

  Anna Ekström du är helt under partipiskan vakna innan du offrar våra barn

 23. Michael Karlsson

  Michael KarlssonMånad sedan

  Man får väl hoppas på att ungdomarna tänker tillbaks på sin förstörda skolgång och aldrig lägger sin röst åt socialislamisterna. Är väl det ända positiva med detta. Fyffan att bli påtvingad att gå i samma skola som analfabeta rånare och ligister. Fuck off och skicka hem dom dit dom kom ifrån.

 24. KC A

  KC AMånad sedan

  Besatthet till den grad att man offrar folk och välfärd. .

 25. Styliten

  StylitenMånad sedan

  Det finns en del gemensamt i Löfvenregimens agerande i talarstolen med hur de flesta Nazister agerade under Nurnbergrättegångarna. Robotliknande opersonliga rabblande lögner och slingrande svar trots överbevisning. Det behövs nya rättegångar i Sverige!!!

 26. Styliten

  StylitenMånad sedan

  TOTALT KORKADE JÄVLA VARELSE!!! Blablablabla blabla bla ablaba bla laba albaba bla!

 27. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Deras kommentar är säkert att det inte är något lagbrott att flytta runt våra barn.

 28. P J

  P JMånad sedan

  Det är en fälla, säg nej direkt och le.. slutdiskuterat.

 29. Lars Cederberg

  Lars CederbergMånad sedan

  Stackars tjejer som kommer att bli valdtagna pa toaletterna pga integration

 30. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Upp till kamp tjejer, lär er försvara er. Lämna aldrig varandra. Håll ögonen på dom. Rapportera till de handlingsförlamade lärarna. Det är ingen skillnad nu och för 50 år sedan, för lärarna. Vad har ni era möten till på skolorna. Skriv motioner till regeringen och riksdagen på betald arbetstid. Någon ordning bör någon stå för. Var är föräldraföreningen nu? Var är alla kuratorer, psykologer, skolsköterskor, rektorer. Var är VAKTMÄSTARNA. VISA ATT NAMNET STÄMMER MED DET SOM DET LÅTER. VAR MÄSTARE PÅ ATT VAKTA. VI FÅR VARA SOM HÖKAR PÅ VÅRA BARN OCH UNGDOMAR. INGEN MER RADIKALISM. DE SMYGER OCH LURAR. Svik inte barnen. Organisera oss behövs.

 31. samuel242424

  samuel242424Månad sedan

  Bara en handfull politiker som deltar. Många tomma stolar varje gång. Riksdagen är en jvla lekstuga som kör landet i botten. Effektiv arbetstid 3 dagar i veckan och sjukt långa ledigheter, speciellt på sommaren.

 32. Anneli Liljekvist

  Anneli LiljekvistMånad sedan

  Frågan är hur många språk läraren ska kunna för många barn som är födda i Sverige kan inte svenska. Det kan bli dyrt att ha tolkar som alla elever behöver.

 33. Britt-Marie Ek

  Britt-Marie EkMånad sedan

  De får väl integrera alla dem de drar hit själva? Varför ska vi göra det jobbet åt dem? Vi måste tänka på våra barn och ungdomar i första hand nu eftersom de redan blir illa behandlade av röstboskapen de dragit hit!

 34. Britt-Marie Ek

  Britt-Marie EkMånad sedan

  Vi måste ta bort makten för dessa dårar! Nogsamt se till att det inte sitter en socialistisk/kommunistisk programvara i rösträkningsdatorerna nästa val?

 35. Hans Lindquist

  Hans LindquistMånad sedan

  VÅRAT HEM,VÅRA REGLER!!!

 36. stefan svensson

  stefan svenssonMånad sedan

  Sossarna är ta mej fan helgalna, dom raserar hela Sverige totalt, vakna upp folk, snart är det för sent att rädda landet.

 37. Cissi Götesson

  Cissi GötessonMånad sedan

  Det går inte att blanda vatten och olja, du kan röra runt hur mycket o länge du vill, det lär inte funka, troligen lika omöjligt som att få dessa intelligensbefriade människor att fatta

 38. Aaliyah Machuca

  Aaliyah MachucaMånad sedan

  Tur man inte går i skolan, så då är okej att våldtar tjej, sen anal på killar ,tar deras värdesaker, kläder, finns ju över 10.000 klipp om sånt. Elever slår lärare och våldtar dem. S är folkförrädare rasist mot vita människor. S står för Islam. Fy fan

 39. NWO ARCHAEOLOGY

  NWO ARCHAEOLOGYMånad sedan

  Äkta skolbarn delar klass med 40 åriga låtsastonåringar.

 40. Tom Pung

  Tom PungMånad sedan

  Som gillar att dräggla över och tafsa på riktiga 14-åringar.

 41. Some Name

  Some NameMånad sedan

  I vissa skolor här nere så bussas alla invandrarungar till skolor i de fina områdena, men de bussas bara till vissa totalt islamiserade\segregerade skolor. Perfekt integrationspolitik...

 42. Mari Bjernland

  Mari BjernlandMånad sedan

  Kanske man minskar skatten.

 43. Mari Bjernland

  Mari BjernlandMånad sedan

  I Trollhättan? Låter som man trollar i hatten.

 44. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Om du skulle bli sparkad i magen och kallad hora, eller bli våldtagen / gruppvåldtagen, eller dina barn om du nu har några skulle få erfara något så nedbrytande, då skulle du inte stå där och fladdra dina läppar med den dynga till innehåll som ditt hjärta sjuder av! Då hade ditt hjärta haft den sanna insikten om vad som råder, och hur regeringen ställt till med ett helvete för landets invånare!

 45. Svierige Norige

  Svierige NorigeMånad sedan

  De blir aldrig🙏

 46. Sonja & Tomas Jakobsson

  Sonja & Tomas JakobssonMånad sedan

  Jag antar att många föräldrar som nu får köra sina barn till en annan skola röstat på dessa partier, s v och mp. Lär er till nästa val, eller fortsätt plågas.

 47. Peo Pettersson

  Peo PetterssonMånad sedan

  Hej 😄👍🇸🇪🌟 SÅ RÄTT 😁😊🧒🧒👶🇸🇪👍 BRAVO.. 👏👏👏👏 SVERIGE FÖRST... 🇸🇪🌟 🌟SD🌟 KAN FIXA DETTA VID NÄSTA VAL 2022

 48. Oleg Denisov

  Oleg DenisovMånad sedan

  0:17 lucky-dating.online

 49. johan argus

  johan argusMånad sedan

  men svenskar ska väl inte behöva flytta på sig

 50. Glenn Paulsson

  Glenn PaulssonMånad sedan

  Nej segregationen som råder beror på ansvarslös invandringspolitik i decennier och dem kopierade öst stads komplex (ghetton ) som började att byggas mitten på 60- talet och inget annat.

 51. Anders Topansson

  Anders TopanssonMånad sedan

  Så, hon säger att våra barn ska gå i fängelset med islamisterna för att förhindra segregation? Fattar hon inte att allt har ursprung i svenskfientliga familjer?

 52. Sophie Frigolit

  Sophie FrigolitMånad sedan

  Fattar du inte att NI vaknar först NU när DE äntligen kommit även till ERA bostadsområden? Och så ska ni LÖSA det genom att de inhe ska få komma nära ERA fiina barn? Grattis! Jag är faktiskt skadeglad! ÄNYLIGEN har präktiga sd:are vaknat även på landsbygden! 😇

 53. Birgitta Andersson

  Birgitta AnderssonMånad sedan

  Anna Ekström. Har du frågat dessa barn vad dom tycker. Det är inte vad DU tycker det handlar om!!!

 54. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Det anade jag också Amanda. Tack.

 55. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Du hörde vad hon sa, inget lagbrott. Men envis på att hon ska fostra våra barn.

 56. Glenn Paulsson

  Glenn PaulssonMånad sedan

  Du får maila till regeringskansliet och fråga henne jag sökte hennes mail adress, men alla frågor till henne går igenom regeringskansliet 🤔👍🏻👍🏻

 57. Anders Topansson

  Anders TopanssonMånad sedan

  Har dom frågat svenska folket om Barcelona avtalet?

 58. Birgitta Andersson

  Birgitta AnderssonMånad sedan

  @Amanda Andersson Tack, Amanda👍

 59. sasse Brasse

  sasse BrasseMånad sedan

  Hon kan inte tvinga på oss integration bara sådär! vilken häxa!

 60. Tom Pung

  Tom PungMånad sedan

  Det är det hon kan. 82% har röstat för eländet.

 61. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  @Ingrid Arvidsson "begicks precis"

 62. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Inget lagbrott.

 63. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  Anna Ekström är så inkompetent...."dålig skol segregation" .....Ni sossar och Svinfeldt har skapat ett Sverige som inte kan hantera och nu ska vi hindra Sveriges utveckling "ännu ett steg bakåt.....genom att blanda ungdomarna...kommer "kork Annas projekt" aldrig att fungera.... Så trött på detta "sosse tvång".....

 64. NorseEye

  NorseEyeMånad sedan

  Jag kan tänka mig att det finns risk att det här kommer att spä på rasism och segregation för generationerna barn som blir påtvingade detta..

 65. Tom Pung

  Tom PungMånad sedan

  Ja enda fördelen är att de förhoppningsvis inser när de är minst 18 år när de får rösta för första gången låter bli att rösta på något 7-klöverparti.

 66. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Svenskar ska inte integreras till någonting . Det är vårt land. Låter bara totalt ointelligent att påstå något sådant. Gå inte på sån skit från vänsterblivna.

 67. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Du hörde vad hon sa. Hon kommer att driva detta stenhårt.

 68. Alex Chungus

  Alex ChungusMånad sedan

  @Kung Sverige Afs eller SD vet ej vilken

 69. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  Återvandring......