Roger Hedlund - en miljard kronor om året för bostäder till nyanlända

Kommentarer

 1. Nella Spasojevic

  Nella Spasojevic10 dagar sedan

  Min man jobbar och bygger stora hus som blir hyreslägenheter samt bostadsrätter.. va en dag förbi hans jobb för att plocka upp honom och käka lunch, till min förvåning såg jag att Hus 1 (av tre hus) stod klart och va redan fullt inflyttat i. Jätte fint läge med sjö vy i en populär kommun i Stockholm där vi vanliga dödliga måste köa minst 12 år för att ens kunna konkurrera om en lgh. Frågade honom med ett litet smile på läpparna, borde du inte kunna få förtur i kön på husen du är med och bygger upp? Neee säger han, dessa lgh har kommunen förhandlat med fastighetsägaren om i sista minuten och betalar stora summor pengar för att bosätta nyanlända. När vi va färdiga med lunchen så stod vi utanför bilen och pratade efter att jag lämnat av honom, och mycket riktigt.. en efter en som lämnade hyreshuset eller sågs på balkongen rökandes va av att döma efter utseende från Mellanöstern eller Indien/Pakistan/Afghanistan mm. Fick berättat för mig att det redan förekommit stora skador med att det röks inomhus, en familj hade gjort ett hål i vardagsrums golvet och gjort en brasa, när brandalarmet gick så visste dem inte vad det va som tjöt.. det tjöt hela tiden tills b-kåren kom. Brandmännen sa att detta faktiskt förekommer oftare än vad man tror.. Just saying - en annan väntar i 12 år och får en skit lya som man tar hand om som guld.. och här får de flesta allt nytt och allt gratis, inte undra på att dem har höga förväntningar på Sverige och inte vill jobba sedan och kanske hyra en lgh i andra hand i någon förort, som vi alla andra har fått göra någon gång i livet.. vi som jobbat sen 13 år och pluggat och jobbat och pluggat och kämpat för att få det att gå ihop och inte vara en börda till staten vi ska klara oss själva, Gud förbjude att vi vill ta en del av kakan vi varit med och bakat - nej, ett hårt slag på fingrarna får man. Detta ska inte gå till svenska skattebetalare som kanske hamnat i en dipp i livet pga dödsfall, sjukdom eller skilsmässa.. blir jätte bedrövad när jag ser vad som förekommer

 2. Aracne80

  Aracne802 månader sedan

  "Denna kris som Sverige befann sig i DÅ", tugga på den ett tag. Vaddå "då"? Vi befinner oss i en kris fortfarande! Sverige är på väg nedåt!

 3. namn200

  namn2002 månader sedan

  Ge miljarden åt svenska ursprungsbefolkningen istället. Jag älskar kärlek och om du inte älskar den germanska folkstammen är du en RACIST på riktigt och borde sitta i finkan för olaga hat prat

 4. bennynorman

  bennynorman3 månader sedan

  Sjuk åtgärd...

 5. Mona Frost

  Mona Frost3 månader sedan

  Ansvar och ansvar ... Sverige borde själv välja hur och vem vi släpper in. Det är självklart för de flesta. Ingen människa öppnar väl sin dörr och släpper in stans hela befolkning!!!

 6. Liquid Snow

  Liquid Snow3 månader sedan

  Sinnessjuka svenskar i masspsykos ...

 7. ib mikkelsen

  ib mikkelsen3 månader sedan

  Vansinnigt mycket pengar! Vi fick väl spara ihop själva när vi ev skulle köpa hus för 38 årsedan!!!!!

 8. Robert Bohlin

  Robert Bohlin3 månader sedan

  Förrädare

 9. pogump

  pogump3 månader sedan

  Med tanke på alla barn som dom kommer hit med,och som föds här,och ytterligare ökar ut familjen,så att ju fler barn dom får så blir det ju ännu mera barnbidrag,flerbarnsbidrag,m.m.Där saknas inga som helst kunskaper i hur det helt galna Svenska systemet fungerar,och varför ska ”man då jobba” och betala skatt när Sverige så ”frikostigt” slösar med en massa bidrag hit och dit,helt utan motprestation från dom nyanlända.

 10. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  Bullshit! Soc placerar nyanlända i ALLT de får tag i och eftersom nybyggnationen är så dyr för vanligt folk blir det Soc (skattemedel) som betalar dessa eftersom det är där flest bostäder finns att tillgå. För att inte tala om alla bostadsrätter som köpts upp för att tilldelas nyanlända.

 11. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  Precis. Regeringen importerar och skyfflar över allt ansvar på kommunerna som INTE haft någon talan i frågan.

 12. Glowboy Glow

  Glowboy Glow3 månader sedan

  Men det borde ni väl förstått vid detta laget :SVERIGE KOMMER ALDRIG PRIORITERA SIN EGNA BEFOLKNING!!…….ALDRIG!!! Det finns inga pengar till en bättre välfärd. Vårdkrisen har ju funnits i 20 år minst. Sveriges regering är massmördare….Kom ihåg att det alltså kan dö 600 personer på äldreboenden bara av värmeslag för att man inte installerat riktig AC…då man hellre lägger pengar på andra länder i form av bistånd samtidigt som folk dör som flugor hemma här av värmeböljor, vårdköer, undernäring, felmedicinering, slarv inom en överstressad vård mm. Lägg märke till att det nästan är omöjligt att få en svensk läkare idag på VC för man har ökat befolkningen med flera miljoner så samhället hinner aldrig ikapp, vaken med läkare, polis, bostäder, skolor mm. Det som väntar den apatiska svenska befolkningen är någon ni aldrig kan föreställa er när den riktiga massfattigdomen kommer och våldet kommer eskalera.

 13. Just a Swede !!

  Just a Swede !!3 månader sedan

  Dom som jobbar och betalar skatt, skall inte få någon bostad! För dom kan minsann bo kvar hos föräldrarna! Men dom som inte bidrar, dom skall ha nya bostäder där tom hyran betalas av skattebetalarna! Och dessa individer skall få gå före i bostadsköerna, före dom som köat i decennier! Och de ”tillfälliga” bostäder som delades ut, på köande svenska medborgares bekostnad, skall nu bli permanenta bostäder ?! Sverige har blivit så ruttet och orättvist! Det är en svår bostadsbrist i de större städerna, men ändå så skall fler komma till Sverige!?

 14. Lightning Sound

  Lightning Sound4 månader sedan

  Själv va man hemlös en vinter 2017, fick ingen hjälp alls, men tro fan att jag pratade med invandrare som fått bo på hotell osv. Jag blev utskrattad av personal på soc. Invandrare fick gå före i bostadsköerna till och med. Skandal och en spottloska i ansiktet när man har arbetat i detta land man hör hemma i. Ilskan är kvar. Jag funderar på min hämnd.

 15. Milla Månsson

  Milla Månsson4 månader sedan

  Helt otroligt. Det har gått decennier sedan businessbegreppet införlivades i svensk politik av rådande regeringar. Fundera på det här: Flyktingar som många inte ens vet att vattnet kan komma ur en vägg, eller ifrån en vägg, att källsortering är utopi av någon sort, att det finns trottoarer och framför allt månadsbelopp kommer regelbundet in på kontot utan någon som helst prestation. Hyra: eftersom nyanlända inte vet ett skvatt om hyresrättigheter och annat som svenskar lärt sig från barnsben, så tjänar hyresvärdar mycket mer på de förrnämnda eftersom de kan skruva upp hyror hur mycket som helst. Socialen har inte någon rättslig instans för att ifrågasätta hyror. De ska bara betala ut det som behövs. Flesta kommuner går back tack vare att resurserna har skurkarna tagit hand om. Utländska ägare söker sig till fastighetsbranchen eftersom de kan tömma den svenska skattkistan. Därför ....ni som står i kö för lägenhet, fundera på att ni har inga som helst rättigheter, för att det går inte att tjäna på er.

 16. maurizio sant

  maurizio sant4 månader sedan

  Galna sverige rusar mot ännu galnare framtid.

 17. Ingrid Arvidsson

  Ingrid Arvidsson4 månader sedan

  Dom är inte fattiga de som kommer hit.

 18. Göran Sandström

  Göran Sandström4 månader sedan

  Löven tar in tio tusen social fall i månaden. Nej ut nu..........................

 19. vinylmonstretify

  vinylmonstretify4 månader sedan

  Varför ta hit en massa problem?!

 20. Camilla

  Camilla4 månader sedan

  Myckert bra att ta upp det här av Roger Hedlund. Det HÄR är en av anledningarna till att tex sjuka/skadade samt äldre medborgare kastats ut på gatan då kommunerna sålde ut tidigare kommunala bostäder till "slumlords" som BARA höjde hyror och INTE renoverade tills de sjuka och skadade många gånger även LAGVIDRIGT och FELAKTIGT utförsäkrade medborgare kastats ut på gatan. INTE nog med det. I de kommuner där det ser särskilt illa ut så nekas även de felaktigt utförsäkrade från FK sjuka och skadade många gånger även felbehandlade av mindre nogräknade vårdaktörer socialbidrag av samma kommuner så de inte hade råd att varken äta eller bo. Förmodligen av ren feghet. Enklare att neka en Svensk. Denne ger sig i normala fall inte på handläggaren i kommunen eller dennes familj etc. SÅ därför valde många att titta bort och bara låta de hamna på gatan och försämras eller dö av sina skador/sjukdomar som de VISSTE att den drabbade hade. Dessa fega kommunmedarbetare borde ha sparken tillsammans med sina chefer förståss. PRECIS som det borde göras på FK. Det här hänger ihop och NU är det gamla på äldreboenden som ska vårdplaneras bort! ALLT för att dölja vad de styrt med i de svårt svågerpolitiksinfekterade kommunerna. Undrar just HUR många Svenska medborgare som skadats för livet av denna myndighetsmisshandel? DET är många...det är jag säker på. Detta pågår fortfarande VARJE dag ÄVEN när ni ju på knapptryckarpalatset tar semester. TÄNK på det i höst. HUR ska dessa samt deras anhöriga ges upprättelse? DET är nu ganska många som undrar det. En av dessa är jag. //C

 21. Robert

  Robert4 månader sedan

  Sveket mot Sverige och svenska folket är bottenlöst.

 22. Anneli Sköld

  Anneli Sköld4 månader sedan

  I vilket annat land bygger man bostäder åt andra länders invånare? Alla beslut påverkar åt alla riktningar.

 23. Melinda

  Melinda4 månader sedan

  I UNGERN, LANDET SOM ÄR 7 GGR . MINDRE EN SVERIGE, NÄSTAN LIKA MÅNGA MÄNNISKOR, ALLA DESSA MILLIARDER SOM GÅR TILL DET STORA INVANDRARE I DETTA LAND ,UNGERN ANVÄNDER TILL: I 20 ÅR ALLA PENSIONÄRER ÅKER HELT GRATIS OCH INTE BARA UNGRARE , T.O.M.A ALLA E.U. MEDBORGARE ÖVER 62 , SOM BESÖKER LANDET. SEDAN 1970 MAMMA LEDIGHET 3 ÅR FÅR MAN ETT BARN TILL INOM 3 ÅR DÅ 3 ÅR TILL MEN DET ÄR INTE OBLIGATORISKT. DEM FÅR 60% AV DERAS LÖN . UNGERN HAR TAGIT EMOT 260 EMIGRANTR FRÅN VENEZUELA, 100 TAL KINESER, MÅNGA MÅNGA FLER FRÅN ULIKA LÄNDER . OM DEM KAN BEVISA ATT VART I FRÅN DEM HAR KOMMIT . EFTER KONTROLL LÄKARUNDERSÖKNING. EFTER 2 MÅNADER ALLA MÅSTE ARBETA . 3 G.G.R I VECKAN KAN DEM FÅ SPRÅK UNDERVISNING EFTER ARBETE ,PÅ KVÄLLEN!!!!

 24. Melinda

  Melinda3 månader sedan

  Q

 25. Lightning Sound

  Lightning Sound3 månader sedan

  Ilona Maruszki du pratar om 100 pers hit och dit, jag träffa fler folk på Ica förut känns det som.

 26. Gunilla

  Gunilla4 månader sedan

  Sossen är helt tappad.

 27. Yvonne Leksell

  Yvonne Leksell4 månader sedan

  Enligt denna sozze regering som vi har. Så är det migrationen och asylsökande från främmande länder som kommer i första hand. Alla dessa människor lever på bidrag och behöver en bostad. I en demokrati så är det medborgarna som ska komma i första hand men så är det inte i Sverige. Vårat land har drabbats av en katastrof på olika vis på grund av denna totalt okunniga regering och Tegnell. För mig så är det en gåta att det finns människor som ännu idag kan ha förtroende och lita på dessa okunniga människor. Hur många till ska dö misshandlas våldtas eller rånas. Unga som gamla. Innan denna galenskap blir avsatta.

 28. vidar ulvstig

  vidar ulvstig4 månader sedan

  det är skrämmande att svenska politiker skiter fullständigt i det Svensk FOLKET såg ett ett förslag som nån politiker idiot föreslog 100% skatt på folket och minska till dom rika,, man kanske måste riva slottet göra sig kvitt kungahuset, bränna upp regal skeppet Vasa innan svenskar skall vakna........

 29. Patrik Bergqvist

  Patrik Bergqvist4 månader sedan

  Svenska kronan har skräpvärde så spara inga pengar på banken. 2022 kommer det att bli euron. Så det spelar ingen roll vad dom spenderar pengarna på det tar slut snart endå

 30. Kilroy 1

  Kilroy 14 månader sedan

  Alternativ för Sverige

 31. Matt

  Matt4 månader sedan

  kammaren är ju fan helt tom.

 32. leif persson

  leif persson2 månader sedan

  dem e la ute och visar lägenheter till de nya svenskarna................

 33. VIDEOsverigeNU

  VIDEOsverigeNU4 månader sedan

  De ska INTE norpa bostäder före våra svenska barn. Det är vidrigt!

 34. VIDEOsverigeNU

  VIDEOsverigeNU4 månader sedan

  När Trumps nya Globala order träder i kraft så kommer återvandring förhoppningsvis ta fart även i sverige.

 35. johnny johansson

  johnny johansson4 månader sedan

  Men inga miljarder till syrgas på våra ålderdomshem...

 36. 163 CL

  163 CL4 månader sedan

  Kolla upp Dr whistleblower Jon Tallinger här på SEtoos. Det är värre än bara ingen syrgas. Dom avlivar folk.

 37. 163 CL

  163 CL4 månader sedan

  Men däremot 70 miljoner till ett fältsjukhus i Älvsjö, som ingen någonsin besökt. Pengarna finns, tyvärr inte kompetensen.

 38. DINLERI CURUTEN ADAM

  DINLERI CURUTEN ADAM4 månader sedan

  Är vi dumma att vi jobbar och betalar för flyktingar?? Det händer i mittland i Turkiet också. Turkiet har ca 6 miljoner asylsökande som från Mellanöstern och har spenderat ca 45 miljar dolar. De har rätt att bo gratis, hälsotjänst m.m.i mittland. Men finns också turkiska medborgare som är hemlösa och fattiga utan att få hjälp någonstans;(.

 39. Lightning Sound

  Lightning Sound4 månader sedan

  EU kör stenhårt på islamisering. Finns extremt mycket bevis.

 40. camilla

  camilla4 månader sedan

  Fyyyy faaaaasssiken!!!! Visste sedan länge att det låg till på detta sätt, min son är 29 år och bodde hemma till för ett år sedan. Sossarna fortsätter lura oss, eller snarare tror att de fortfarande kan göra det Nopp Stefan löfven, nu har du gått alldeles för långt, vi svenskar som du hela tiden försöker lura har nu börjat vakna..... Det du, så, lägg ner all strunt propaganda och lögner nu, det är kört för er, puh :-)

 41. Göran Sandström

  Göran Sandström4 månader sedan

  Sosse packet löven måste bort nu rädda landet nu................. Skarpt läge nu..................

 42. christer rohdin

  christer rohdin4 månader sedan

  En svensk medborgare får ställa sig i turårning till lägenhet en flykting får förtur det är för jävligt vilken stat och kommun vi har, jag börjar bli lite trött på denna orättvisa.

 43. Christine Johansson

  Christine Johansson4 månader sedan

  Ja. Exakt. Och nu är nästa plan att göra två lägenhetsköer. Den ena ska vara en gräddfil för den "socialt svaga gruppen" som annars har svårt att komma in på bostadsmarknaden. Det innebär att människor som jobbar och gör sitt bästa ska stå ännu längre i kö, därför att andra människor inte kan/vill klara sig. Och det är mig obegripligt varför regeringen är så fientligt inställda till svenska skattebetalare.

 44. christer rohdin

  christer rohdin4 månader sedan

  Det ska inte byggas nya bostäder till invandrare, dom flytta till ställen där det finns bostäder och arbete. Finns inte det ska dom inte vara kvar i Sverige och utvisas.

 45. KG

  KG4 månader sedan

  Regeringar brukar jobba för att gynna den egna befolkningen, men dagens sossar är tydligen mera intresserade av att gynna ekonomiska lycksökare från länder långt borta. Märkligt. Hur kunde det bli såhär?

 46. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  Tja. Det började i mitten på 70-talet med Palme...

 47. Britt-Marie Ek

  Britt-Marie Ek4 månader sedan

  Det är inte bara gamla som den här regeringen vill bli av med? De vill att alla svenskar ska bort, de har hittat bättre befolkning! När fick en svensk en ”förmån” sist? Vi är sist i alla köer....förutom att betala skatt. Det kostar att vara en humanitär stormakt!

 48. åke jansson

  åke jansson4 månader sedan

  alldeles riktigt roger,nyanlända kriminella först och främst,sedan,,,,,,,,kanske någon svensk men inte alla kanske någon

 49. johan argus

  johan argus4 månader sedan

  ärligt sverige va inte i en kris

 50. johan argus

  johan argus4 månader sedan

  fy fan alla som hit ska få bostad vi andra då ditt pucko

 51. matsswede

  matsswede4 månader sedan

  De e la faan att regeringen lägger pengar pengarna på nyanlända istället för våra egna !!

 52. Ronald Jakobsson

  Ronald Jakobsson4 månader sedan

  .

 53. Michel Pettersson

  Michel Pettersson4 månader sedan

  Regeringen borde ställas inför riksrätt för att förstört landet i årtionden och dömas som landsförrädare och dömas därefter S,MP samt C och L

 54. Simon

  Simon4 månader sedan

  Helt rätt, de har inte lyssnat på deras arbetsgivare utan gått globalisternas ärenden. Dem och deras familjer förtjänar inget annat än att ställas inför riksrätt och sedan bli av med allt de äger och hamna på botten av samhället för att se hur vi svenskar lever. Karma

 55. Philip Sistonen

  Philip Sistonen4 månader sedan

  @Mikael Wiklund Även han och Kristersson, den sluga ormen, bör båda dömas hårt..

 56. Mikael Wiklund

  Mikael Wiklund4 månader sedan

  Du glömmer vad skalle per gjorde när moderaterna satt vid makten.

 57. Melinda

  Melinda4 månader sedan

  Dem som kommit till Sverige med 6 - 8 barn , har aldrig jobbat har aldrig betalat skatt och kommer inte heller att jöra i desssenjer , dem får allting gratis, gratis !!! Och dem sliter arbetar betalar skatt på skatt ,dem ska stå i kö att få någonstans att bo . Hur länge ? I dessenjer !!!!

 58. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  Sant

 59. Sven-Erik Jansson

  Sven-Erik Jansson4 månader sedan

  Intressant att se hur många av våra rätt välbetalda och tämligen outbildade riksdagsmän som deltar i debatten!

 60. Hans Lindquist

  Hans Lindquist4 månader sedan

  Man skapar utanförskap för svenskar i sitt hemland :-(

 61. Hans Lindquist

  Hans Lindquist4 månader sedan

  @Feinrizulwur Det som de styrande döpt till feminism och glidet vänsterut.Det blir ju fel.Det är endast frågan om lika lön för lika jobb.Jämställdhet.Inget annat,som det antyds på vissa håll.Jag håller med dig,då femi klassen lallar på för socialismen...De är långt,fel ute...

 62. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Det feministiska klassamhället. Socialismen i sin prydnad.

 63. Nalle

  Nalle4 månader sedan

  NationalSocialdemokraternaArbetarPartiet , gud va duktiga dom är!

 64. magnus nilson

  magnus nilson4 månader sedan

  Socialdemokrater har hjärnor som popcornmaskiner.

 65. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  Förolämpa inte dessa smarta maskiner! 😂😂😂

 66. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Använd sossen Stig Anderssons attribut. " Fel programmerade hjärnor"

 67. Frippson

  Frippson4 månader sedan

  VARFÖR ska vi ens ta hit dem? SD måste börja prata utvandring på allvar - inte integration!

 68. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Frippson, det har SD redan pratat om och vill hjälpa till med återvandring till hemlandet.

 69. Feinrizulwur

  Feinrizulwur3 månader sedan

  @KI CK Sverige utsattes för kommunistisk infiltration, troligen värst av alla. Politiker "utbildades" i DDR och blev övertygade socialister. De stater du nämner ansågs befriade. Såg nyss en video om Honecker och hans engagemang i FDJ. Samma som Merkel. Sverige är inte det enda dåliga exemplet.

 70. Philip Sistonen

  Philip Sistonen4 månader sedan

  @KI CK Så sant.. De lärde sig uppenbarligen en läxa av sina misstag, vilket är precis vad vi borde ha gjort (då i form av att ha sett andra begå dessa misstag 'framför våra näsor').

 71. KI CK

  KI CK4 månader sedan

  @Philip Sistonen Så mycket stämmer in...men ironiskt nog, de länder där kommunismen var som starkast är de länder som nu är väldigt religiösa jämfört med oss här i Skandinavien och Västeuropa. Ryssland, Polen, samt andra Östeuropeiska länder.

 72. Philip Sistonen

  Philip Sistonen4 månader sedan

  "The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the “agentur” (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions. The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm. The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of the Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam and political Zionism mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion… We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.” - Albert Pike, ca 1871

 73. Jerry Andersson

  Jerry Andersson4 månader sedan

  Återvandring så löses problemet

 74. Lightning Sound

  Lightning Sound4 månader sedan

  Dom kommer tillbaka med bomber är regeringens rädsla.

 75. Frames To Mind

  Frames To Mind4 månader sedan

  problemet är att ingen vill lyssna på det... 20 000 personer som röstade på afs...

 76. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Problemet är 7kpartiet!

 77. MrSaxonsaxon

  MrSaxonsaxon4 månader sedan

  Bara att skicka hem 1 miljon till sina hemländer så har vi löst det mesta. Jag ser dessa förbannade påskärringar från MENA-länder varje dag som är ute och shoppar för våra pengar, och hur många av dem kommer att dra in skatt? Svensken kommer i andrahand.

 78. Lightning Sound

  Lightning Sound3 månader sedan

  Påskkärringar, den va bra.

 79. Gunilla

  Gunilla4 månader sedan

  @Feinrizulwur Valboskap!

 80. Jerry Andersson

  Jerry Andersson4 månader sedan

  De "folkvalda" importerar utav helvete nu så siffran är nog 2 miljoner

 81. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Kulturmarxism!

 82. Stein Fonell

  Stein Fonell4 månader sedan

  Inga av mina unga kvinnliga anställda fick någon bostad eller att det har byggts för unga yrkesverksamma skattebetalare utan de har fått hitta dyrare andrahandsboenden eller bo hemma hos någon förälder. En del har bott med en pojkvän för att även kunna ha en bostad istället för att kunna bryta upp och ha eget boende. En del har flyttat runt soffor. De har haft dyra andrahandsboenden som i sin tur även påverkar deras ekonomi. Vi var tvungna att köpa en extra bostad liten bostad för att kunna erbjuda en nödlösning om vi ville ha personal kvar. Familjebildning blir långt senare.

 83. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  @163 CL Faktiskt har du större chans till bostad med liten till ingen inkomst och minderåriga barn. ;) Knäppt, men tyvärr sant.

 84. 163 CL

  163 CL4 månader sedan

  Jag är 34, har jobbat heltid hela livet. Försöker fortfarande skaffa ett hem. Barn är det inte tal om i denna otrygghet.

 85. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Socialistiskt klass samhälle. Feministisk politik. Sådant propageras för I MSM men resultatet är de blinda för.

 86. Wojak

  Wojak4 månader sedan

  Som svensk måste du stå 10 år i en kö efter 18 år, eller pröjsa 2+ miljoner kronor och skuldsättas tills pensionen (i storstad) för att börja ditt egna liv. Sverige har misslyckats rejält.

 87. vinylmonstretify

  vinylmonstretify3 månader sedan

  Nej det var det här det gick ut "Tillväxt" så dom 'arkitekterna" bakom föräderiet har lyckast

 88. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  10 år bara? har för mig kön är ca 20 år i Stockholmsområdet. I alla fall var det något sådant för ett par år sedan. Och du måste ha en inkomst som är minst 3 - helst 4 ggr hyran.

 89. Christine Johansson

  Christine Johansson4 månader sedan

  Exakt så är det. När jag är ute på Blocket och söker lägenhet (är desperat), är det däremot många med utländskt namn, och som knappt kan svenska, som vill hyra ut en lägenhet eller ett rum. Så jag ska betala skatt för att en nyanländ ska få en lägenhet som jag sedan ska hyra för det dubbla priset. Tack Sverige.

 90. ytbabbler

  ytbabbler4 månader sedan

  Verkligen kul att höra att ALLA nyanända få en bostad när det har varit brist långt innan känslostyrda hjärndöda politiker tog hit alla flyktingar av huminitära skäl istället för att låta FN bygga flyktingläger utanför krisområden där ALLA flyktingar kan få bostad och inte bara dom fåtal som haft råd att bli smugglade till Sverige.

 91. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Varför kallar du 7K-partiet Sverige? Det är 7K-partiets fel och skuld.

 92. anders streifeldt

  anders streifeldt4 månader sedan

  Le Pen sade; vi ska dra ut socialisterna ur deras palats....

 93. Harald Olofsson

  Harald Olofsson4 månader sedan

  menar du han var bra

 94. Inga-Lill Karlsson

  Inga-Lill Karlsson4 månader sedan

  😊👍👍🇸🇪🇸🇪🇸🇪❤❤❤

 95. Kojak

  Kojak4 månader sedan

  Utvisningar på drägg som vällt in sen 30 år tillbaka NU ‼️

 96. Feinrizulwur

  Feinrizulwur3 månader sedan

  @Xantippa1000 Och hon var färgad? Otroligt! Min frus bekanta var högutbildade i yrken som formligen skriker efter personal. Men de fick inte arbeta, då de var asiater. Importpolitiken är rasistisk och samhällsförstörande.

 97. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  de som utvisas först är de som HAR integrerat sig, pratar svenska, arbetar och betalar skatt.. I synnerhet de som ÄR högutbildade.... Hörde nyligen om en Nigeriansk kvinna som nu utvisas till krig och död. Hon fick inte förlängt uppehållstillstånd. varför? Jo. Hon bytte arbetsgivare... Hon löper oerhörda risker. Hon pratar dessutom svenska.. hon borde få stanna - men icke sa Nicke...

 98. 11burnout

  11burnout4 månader sedan

  @Feinrizulwur kommer inte hända! Kört

 99. Kojak

  Kojak4 månader sedan

  Feinrizulwur Jag röstar INTE på nåt parti som sitter i riksdagen

 100. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Inse att de importeras av 7K-partiet. Meningslöst att göra något innan det problemet är löst. Rösta rätt!

 101. Pete Rollins

  Pete Rollins4 månader sedan

  Bostäder för importen = Vi Svenskar betalar notan som vanligt!!!! Medan våra Svenska ungdomar får lov att bo kvar hemma!!! Det är rasistiskt.🇸🇪

 102. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  Och tusentals hemlösa, svenska fattigpensionärer som INTE får hjälp någonstans! Annat än från "Vid din sida".

 103. 163 CL

  163 CL4 månader sedan

  Bo hemma? Jag har bott i andra hand sedan tonåren. Jobbar i stan så kan inte ta en lägenhet i typ Gnesta. Betalar 11200 i hyra, så har inte råd att ha bil eller spara till en lägenhet. Har snart betalat 2, 5 miljoner i hyror. Heja Sverige!

 104. Patrik Bergqvist

  Patrik Bergqvist4 månader sedan

  Svenska kronan har skräp värde så det spelar ingen roll hur mycket dom spenderar . 2022 blir det euron så vad ni än gör spara inga svenska kronor på banken utan använd dem eller köp guld

 105. 11burnout

  11burnout4 månader sedan

  Jo men ingen klagar på riktigt så vi får vad vo förtjänar:) jag har blivit så cynisk att jag tycker inte svensken är värd bättre