Bensinpris och annan plundring - Samtidigt 101

Dick har tittat på en italiensk serie på Netflix, Linus har firat fars dag och har dessutom också ett Netflixtips till lyssnarna. Erik fortsätter sin hälsovårdsföljetong för alla vetgirigt spetsade öron, det blir såväl råd om solkrämer som tips på förskönande omskrivningar av ålderstecken.
Nu kan du mörda för 1500 kronor i böter, hur är det möjligt ? Vad väntar med Biden som president i USA? Moskéer stängs i Österrike och svensk polis höjer terrorberedskapen, när ska Sverige och Europa sluta jamsa med islamismen? Kommer svenskarna acceptera ett bensin- och dieselpris på 50 kronor litern, vilket Trafikverket menar "behövs"? Sist men inte minst, en spansk brottsling har sedan åtminstone åttiotalet plundrat svenska kyrkor på kulturskatter, hur kan det ens vara möjligt?
Samtidens Dick Erixon och Sverigedemokraternas Linus Bylund diskuterar aktuella ämnen och nyheter på onsdagar, samt eviga frågor på fredagar, allt under uppsikt av programledare Erik Dahlin.
Stora kanoner, kommandohöjder och annat vapenskrammel utlovas.
Följ och gilla! Samtidigt podcast finns även på Samtidens SEtoos, poddens egen facebooksida, Studio SD - Samtidigt, samt som ljudpod på en rad plattformar för poddar, bland andra Spotify, Apple podcasts, Acast med flera.

Kommentarer

 1. Matte Matsson

  Matte Matsson26 dagar sedan

  Varför är så många miljardärer vänsterliberala?

 2. pqsnet

  pqsnet26 dagar sedan

  Internmobbningen fortsätter märker jag från översittaren till höger i bild. Av kommentarerna att döma gör ni er inte särskilt poppis. Och Mobbning är inget som brukar locka lyssnare, särskillt inte när den inte ingår i något humoristiskt sammanhang.

 3. Lars S

  Lars SMånad sedan

  Tyvärr svensk patriot som jag är så kan vår islamist kyrka bara ha den skiten

 4. Otto Emile

  Otto EmileMånad sedan

  Trumps ” manér ” verkar vara ett stort problem för somliga. Men hur påverkar det er ? Psykiskt, fysiskt eller både och kanske ?

 5. Jörgen Persson

  Jörgen Persson24 dagar sedan

  Precis!!!..jag tror att det är just Trumps sätt att var som gjort honom så stor. Dvs väldigt opolerad och framförallt OPOLITISK.1 Trump är ingen politiker-BROILER och det är hans STYRKA.

 6. Peter Håkansson

  Peter HåkanssonMånad sedan

  segt

 7. Elisia Söderqvist

  Elisia SöderqvistMånad sedan

  Jisses sååå.... tråkiga samtalsämnen. Snabbspola fram till: 14:30