Ylva Johansson vill öka migrationen till Europa

Kommentarer

 1. johan svaren

  johan svarenDag sedan

  Är dom reptiler

 2. ann eliasson

  ann eliassonMånad sedan

  Fast migration är väl det SISTA vi ska fundera på nu i "Corona"-tider?

 3. TheNodden

  TheNoddenMånad sedan

  setoos.info/name/2bPYnJdngJ18ang/video

 4. Bayso Bayzo

  Bayso BayzoMånad sedan

  Ni SD är efterblivna man ser er på Internet och SEtoos hur era kamrater pratar och tänker och skulle var det största misstaget att lämna Sverige i ert händer varför nämner ni inte dom 700000 tusen invandrare som jobbar och betalar skatt och varför nämner ni inte den miljonen som Åkesson får förutom sin lön får han en miljon kr av några okända ju varför för anstiftan till hat och brott med sin rasistiska uttalande låt oss säga han bryr sig om svenska folket varför delar han inte den miljonen på hemlösa människor nej det gör han inte för att han bryr sig inte om någon bara sig själv

 5. Göran Sandström

  Göran SandströmMånad sedan

  Ylva Johansson har galna löven sjukan feminist....

 6. sven odsvik

  sven odsvikMånad sedan

  Det är så skönt att dra till tyrolen.Här slipper jag iranier och kan sladda bort hjälm liberala skitsvenskar som är kassa skidåkare. Här är bara sköna och vackra människor.

 7. zoran kornijenko

  zoran kornijenkoMånad sedan

  ni är ett låtsas parti .... ni vill inte ha bas inkomst.

 8. stefan svensson

  stefan svenssonMånad sedan

  Sossarna hatar Sverige och dess befolkning, dom är helkriminella, en dag får dom sitt straff.

 9. Melinda

  MelindaMånad sedan

  YLVA JOHANSSON, OCH HELA E.U. KÖPTA AV SOROS !!! SOROS SITTER I BRYSSEL, FOLKET MÅSTE PROTESTER !

 10. Tony Nelson

  Tony NelsonMånad sedan

  Vilket parti ..å vilka människor tjänar på detta? Jag ser ingen framtid i Sverige längre .

 11. ッッ

  ッッMånad sedan

  Jag tror att SD kommer vinna 2022 för i min skola så tycker nästan alla om SD

 12. tjohansson5656

  tjohansson5656Månad sedan

  Hon är så totalt pantad, lika dum som ful

 13. Janne Nilsson

  Janne NilssonMånad sedan

  Måste vara billigare att gå ur EU än att garantera ett lån på 750 miljarder Euro!

 14. D K SWEDEN

  D K SWEDENMånad sedan

  Ylva är inte frisk på fem öre... även sossarna och mp

 15. Rolf Kling

  Rolf KlingMånad sedan

  Varför skall vi överhuvudtaget ha migration till Europa. Är det krig i andra länder bör det vara befolkningens plikt att kämpa emot förtryckarna på plats. Skulle Sverige vara i krig så kan inte våra värnpliktiga fly ut ur landet utan dom fick nog hamna i svenska fängelser för vapenvägran.

 16. Yep Yep

  Yep YepMånad sedan

  Tycker han till vänster vad han nu heter är ganska dryg ärligt talat. Han har alltid en dålig attityd gentemot kvinnor.. mot Ylva Johansson och poliskvinnor mm. Tycker han är oprofessionell. Dessutom om han sitter som EU-parlamentariker borde han väl veta bättre än vad gör? Han verkar inte vara den vassaste kniven i lådan precis.. Tillsätt någon annan. Han är inte någon "folkets man" mer en "männens man".. knappast en förtroendeingivande sverigedemokrat när han ska sucka och himla med ögonen vad gäller kvinnor hela tiden men inte med män.

 17. annamaria engebretsen

  annamaria engebretsenMånad sedan

  Snälla kan inte regeringen avgå o lämna över till det ända självklara partiet SD och Jimmie Åkesson som stadsminister då hade detta sjunkande skepp kommit upp över ytan i gen Jag vill ha tillbaka mitt Sverige

 18. Patrik Bergqvist

  Patrik BergqvistMånad sedan

  Det är inte terrorism !! Bara missförstånda.

 19. Magnus Magnusson

  Magnus MagnussonMånad sedan

  Feminister valdes in i Riksdag i flera år, år efter år. Det här hände med landet sedan.

 20. Guy

  GuyMånad sedan

  Korruption dryper om dessa politker... De borde ställas inför rätta. men politikerna själva tog ju bort det med hjälp av Palme....

 21. Furballs Nest

  Furballs NestMånad sedan

  Typisk skinnskalle som tycker att (alla) invandrare är dåliga. Sorgligt..

 22. Andreas G

  Andreas GMånad sedan

  Epic Salza. Om du menar vad som sägs i detta klippet? Så tycker jag du ska lyssna igen och igen riktigt NOGA, tills du hör vad ”skinnskallen” verkligen säger.

 23. Edwin Eriksson 2

  Edwin Eriksson 2Månad sedan

  STOPPASOSSERIET #SD2022!! Sluta aldrig att kämpa!! Ni KAN klättra upp!

 24. Dan Berglin

  Dan BerglinMånad sedan

  Men det var väl inte det hon sa? Höj nivån.

 25. goran duste

  goran dusteMånad sedan

  YJ är helt rubbad har fått eu jobbet för trogen tjänst att utföra globalistvänsterns uppdrag att fylla europa med lågutbildade lågavlönade kravlösa människor från afrika och mellanöstern. Ni tror väl inte globalisterna vill ha högutbildade välavlönade då blir det inget klirr i kassan. Det här har inte vånstern och den svenska proppmätta medelklassen begripit dem köper man med barnbidrag bostadsbidrag maxtaxa på dagis generösa ränteavdrag mm. Det blir ingen skillnad innan den gruppen tappar köpkraft inga sportlovsresor och jul,påskresor till thailand och medelhavet sommartid.

 26. Nedroj

  NedrojMånad sedan

  Man blir ju mörkrädd (pun not intended) av att sådana människor ska styra landet. Fy fan

 27. Kjell Gustavsson

  Kjell GustavssonMånad sedan

  ylva johansson goodag yxskaft.

 28. Lulu Parl

  Lulu ParlMånad sedan

  Mer 😲? Mitt i pandemin ?

 29. Stan Mastenbjork

  Stan MastenbjorkMånad sedan

  Jag tror. , att statsminister vet bättre än Ylva vad behöver i landet.

 30. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Hur kan det komma sig att en så gigantisk "religion " inte har något högsta hönshjärna som omvärden kan vända sig mot? Är det ett medveten strategi? Tänker på den där religion of piese☝️ A piese of you here....and a piese of you there!

 31. Hans Lindahl

  Hans LindahlMånad sedan

  Återigen samma desinformation och kränkande uttalanden från SD folk. Har ni bara såna personer i partiet så måste det ju vara fel i er politik. 1 Svenne Svensson Dags för folkomröstning! Ylva Johansson Bode åtalas och sättas i fängelse! 2 Oskar Schindler Så länge dom lever med person skydd och bra områden så spelar det mindre roll om vi andra får leva skräckslagna varje dag. Så länge dom tjänar pengar bryr sig eliten ej. 3 Adam Stobierski Hon är inte klok 4 Mona Frost Vad är det för fel på denna människa, Ylva Johansson?? 5 Jan Erik Weijnblad Ylva är en hjäntvättad islamist. Tanten kan inte svara på en rak fråga, 6 MN NM Hur fan blev hon "EU-kommissionär" 7 Lennart Gustavsson Ylva och några tusen till ska låsas in i Ryssland 8 Nils Lundvall Hon är en en lågbegåvad psykopat som enbart är ute efter att berika sig själv så mycket som det någonsin bara går. 9 Christer Rohdin Ylva Johansson, var vänlig och avgå , du för en bedrövlig flyktingpolitik. 10 Anonymous OPS Varför anmäler inte SD regeringen för korruption? Denna listan kan bli hur lång som helst. Så jag kan undra finns det bara personer i SD som hittar på en massa trams. Är det därför som SD är ett skammens parti.

 32. Hans Lindahl

  Hans LindahlMånad sedan

  @Andreas G Tur nej det är ingen tur. JO SD är ett missnöjesparti i allra högsta grad. SD bara klagar på allt och alla utan att ha presterat någonting som de varit tvungna att ta ansvar för. Om det bränner till som i vissa kommuner så hoppar dom av. Nej där har du också fel. Jag lever verkligen inte i en skyddad värld. Under mina snart 76 år så har jag varit med om mycket. Både glada och många sorger. Men det är så här att man har alltid ett val och då får man leva med det. Det är inte så att Det bara finns svart eller vitt eller vi och dom. Det finns alltid något mittemellan. Jag skulle kunna räkna upp alla sorger och bedrövelser i mitt liv men avstår samt framgångar. Du skulle nog ändå inte förstå tyvärr.

 33. Andreas G

  Andreas GMånad sedan

  @Hans Lindahl Då har du haft världens tur måste jag få säga. För alla dom som varit med om våldtäkter och förnedringsrån dom senaste åren håller säkert inte med dig. Känner även till ett otal fall där folk fått väntat otroligt lång tid för att få vård,(även den enklaste av vård) Själv har jag en far på ett äldreboende dom fick för sig att ”riva” för att byggnaden var i för dåligt skick. (Det visade sig senare att det flyttade in migranter istället) Jag vet inte vad du varit med om eller vart du bor, men att du lever i en skyddad verkstad är uppenbar. Så kom inte och säg att SD är ett missnöjesparti.

 34. Hans Lindahl

  Hans LindahlMånad sedan

  @Andreas G Talar du till mig så skriv det. Ja det gör jag och jag har fått världens bästa vård. Min elförsörjning är hur bra som helst. Vad mer är du missnöjd med. Typiskt SD som enbart är ett missnöjesparti för dom som aldrig gör något annat än klagar.

 35. Andreas G

  Andreas GMånad sedan

  Tycker du att det är bra i Sverige som det är nu? Känner du dig trygg när du är ute en sen kväll? Tycker du att du får bra vård? Tycker du att det funkar bra med din elförsörjning ?

 36. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  Kommunismen avskrap....måste krossas.....🇸🇪.....detta vansinne måsre få ett slut....

 37. Gubic Ljubomir

  Gubic LjubomirMånad sedan

  Att öka invandring som Ylva Johansson vill är som att spota rakt i ansiktet på 2000 undernärda pensionärer och 20.000 pensionärer som lever under existensminimum.

 38. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Ylva, kom aldrig tillbaka. Du är fullständigt överflödig och onödig i Sverige.

 39. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Förnekare, kallas dom. Det finns ett gäng förnekare som håller ihop. Förnekare är Ylva och Löfven m fl. Dessa i sin tur kallar oss andra konspiratörer. Jag unnar dessa att råka ut för migranter, eftersom de själva inte blivit drabbade. Så deras motto är : konspiratörer får aldrig ha rätt. Dom är så globala och liberala, att de inte får plats i Sverige. Men erkänner inte, att de när och tär, mest på miljön och klimatet.

 40. Gustav

  GustavMånad sedan

  50.000 prenumeranter! Grattis SD 🥳🥂

 41. MN NM

  MN NMMånad sedan

  Har hittat en artikel det kan finnas uppemot 40 miljoner muslimer i Europa som lever på bidrag, borde SD ta upp i EU

 42. MN NM

  MN NMMånad sedan

  Det finns 5 miljoner "migranter" som är illegala i Europa efter att de fått avslag, vad tycker Ylva Johansson Europa göra med dessa?

 43. MN NM

  MN NMMånad sedan

  Hur fan blev hon "EU-kommissionär"? Granskade ingen vad hon gjort i Sverige innan?

 44. MN NM

  MN NMMånad sedan

  @impalaSS65 Och ingen jäkel lyckas konfrontera hennes lögner i EU Sverige borde vara skräckexempel på multikulti!

 45. impalaSS65

  impalaSS65Månad sedan

  Jo just därför.

 46. Hrimmen

  HrimmenMånad sedan

  Ylva Johansson går i Soros ledband.

 47. impalaSS65

  impalaSS65Månad sedan

  Han distribuerar bara pengarna till underhuggarna. Han är globalisternas lönekärring. De är inte så dumma att de syns. Han drar medvetet på sig vårt skällande som lågintelligenta reaktiva bandhundar. Han ser till att synas i de mest politiskt betydelselösa sammanhang - som kännetecknas av hög medieprofil. Allt för att vi ska svälja betet och inte analysera den större bilden.

 48. Mzee Moo

  Mzee MooMånad sedan

  Hon måste häktas och ställs till svars! Hon är förrädare! Janne Josefsson avslöjade genom åren hur rutna Socialdemokrater och andra politiker som styrt Sverige var och trotts detta Svenskarna val efter val väljer de bortskämda Sverige fientliga demagoger. Men när man ser hur miljöpartistiska mammor hjärntvättar sina döttrar vid frukost bordet med skit att Svenskarna är skyldiga till Afrikas fattigdom då är det inte så konstigt att Ylva och gänget kan köra sitt race på skattebetalarnas bekostnad. Det måste äntligen förändras!

 49. Dan Jonsson

  Dan JonssonMånad sedan

  Om Ylva är så fakta resistent så kan man ju säga att om hon inte ser ett problem med sånt här så bryr hon sig ju inte om varken svenskar eller berättigade invandrare som får stryka på foten när sånna här släpps in över dem.

 50. Nils Lundwall

  Nils LundwallMånad sedan

  Hon är en en lågbegåvad psykopat som enbart är ute efter att berika sig själv så mycket som det någonsin bara går.

 51. M. Gelle

  M. GelleMånad sedan

  Sosse eller inte sosse, undrar man inte vart skolan har gjort fel?

 52. Feinrizulwur

  FeinrizulwurMånad sedan

  Ylva är gammal kommunist som gängat sig in i S. Påtala Järnridån och Berlinmuren aka den antifachistiska skyddsvallen. Hon bejakade detta när östblocket existerade. Slutna gränser är och har varit kommunismens metod för att skydda kommunistiska stater sades det. Men EU behöver inget skydd enligt kulturmarxister. In med kriminella och mörka eller ljug om konsekvenserna. Extrema kulturmarxister är det främsta hotet mot vårt samhälle. De importerar ju våldet i stor skala och bär därför skuld till det mesta importerade våldet . När du ser våldet, bränderna, våldtäkter, sprängningar, skjutningar , rån, kvinnovåld, könsstympningar ,mm mm då skall du tänka på Ylva med kumpaner inom mp, S, C, V m fl.

 53. Anders Wiman

  Anders WimanMånad sedan

  Viken tur att vi har denna skarpa hjärna i toppen av EU. Undrar hur många livvakter hon har?

 54. Leif Blom

  Leif BlomMånad sedan

  du skulle ha sagt alla swenska män är våldtäkts män

 55. Lennart The Shofar

  Lennart The ShofarMånad sedan

  Ylva! 🤪😂

 56. Laila Williams

  Laila WilliamsMånad sedan

  Ylva Johansson förrädare

 57. Lennart Gustafsson

  Lennart GustafssonMånad sedan

  Ylva och några tusen till ska låsas in i Ryssland .

 58. Martin Ericsson

  Martin EricssonMånad sedan

  Gulag är den ultimata platsen.Där kan de inte göra någon mer skada..

 59. Iréne Eriksson

  Iréne ErikssonMånad sedan

  Ylva Johansson är en katastrof på sin post. Kanske därför hon fick det uppdraget......😡 En sak glömmer hon dock i sin iver att öka migrationen; hon ska företräda folket‼️

 60. Anonymous OPS

  Anonymous OPSMånad sedan

  Varför anmäler inte SD regeringen för korruption?

 61. christer rohdin

  christer rohdinMånad sedan

  Ylva Johansson, var vänlig och avgå , du för en bedrövlig flyktingpolitik. Du har kostat svenska skattebetalare för mycket pengar 💰 🇸🇪

 62. C Ö

  C ÖMånad sedan

  Ytterligare en som mist sin framförhållning och sitt sunda förnuft tillika sin moral gentemot sitt land, Sverige och för den delen även Europa. Landsförvisning torde därför ske samt fråntagandet av medborgarskapet, från Sverige.

 63. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Nä, alla som kommer hit är inte terrorister men dom som tycker att Sverige är fullt är tydligen rasister. 🤔

 64. Jögge J

  Jögge JMånad sedan

  Om Sverige är så rasistiskt borde alla som vill ta emot flyktingar. Stå vid gränsen och stoppa migranterna.

 65. Unions Medborgare

  Unions MedborgareMånad sedan

  TACK, för information om mentalt felprogrammerad partipolitiker i EU-kommissionen, som lokalt i EN medlemsstat INTE mentalt i tid och rum vill, kan eller vågar ta reda på om namn på partipolitiskt vald lgstiftare eller kontrollmakt i tid och rum resurssnålt förvaltar den nytta, ansvar och risk, som EU-domstol med säte Luxemburg har tolkat med monopol i EU-rätt och offentligt redovisat i rättspraxis.

 66. Jerry Andersson

  Jerry AnderssonMånad sedan

  Välbetalda idioter i (S)

 67. Jerry Andersson

  Jerry AnderssonMånad sedan

  Shadow banning för fullt på denna kanal

 68. Juha Goman

  Juha GomanMånad sedan

  Swexit

 69. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  Ylva är en hjäntvättad islamist. Tanten kan inte svara på en rak fråga, hon kanske inte begrep frågan, och skall sådana ministrar sitta i EU. Ja då är det kört för lilla svergie, då är det bättre att utrusta dom med nya hinkar och spadar i sandlådan.

 70. Svenne Svensson

  Svenne SvenssonMånad sedan

  Dags för folkomröstning! Ylva Johansson Bode åtalas och sättas i fängelse!

 71. Svenne Svensson

  Svenne SvenssonMånad sedan

  @Furballs Nest Du är väl vänsterextremist?

 72. Furballs Nest

  Furballs NestMånad sedan

  Borde ni SD folk inte sätta er i sandlådan och sura istället?

 73. Furballs Nest

  Furballs NestMånad sedan

  Lol

 74. O Z

  O ZMånad sedan

  .

 75. tjenahoj

  tjenahojMånad sedan

  De är antivita och antivästerländska.

 76. Anders Topansson

  Anders TopanssonMånad sedan

  Yehud- heter dem.

 77. LorenaLaCristiana

  LorenaLaCristianaMånad sedan

  Dessutom det.

 78. Mona Frost

  Mona FrostMånad sedan

  Vad är det för fel på denna människa, Ylva Johansson???

 79. Daniel Svärd

  Daniel SvärdMånad sedan

  Så här går för svensk opposition i EU! Vi måste därför lämna och få igång swexit debatten!!

 80. Daniel Svärd

  Daniel SvärdMånad sedan

  @Sven-Erik Jansson Precis en gång röd alltid röd! Charlie kanske har varit naiv. Måste acceptera att det inte går att prata med en kommunist med lösningar.

 81. Sven-Erik Jansson

  Sven-Erik JanssonMånad sedan

  @Daniel Svärd hon började som kommunist!

 82. BackSeatHump

  BackSeatHumpMånad sedan

  @impalaSS65 Wow! Den största!

 83. impalaSS65

  impalaSS65Månad sedan

  @BackSeatHump 454 BB

 84. impalaSS65

  impalaSS65Månad sedan

  Kan vi då ENAS om att det INTE går att arbeta inom EU för att motarbeta EU? Återigen UT ur EU - inga "men" eller "kanske". EU Parlamentet har NOLL makt. Kommissionen har i alla fall nån makt. Mest troligt har de som drar i Ylvas trådar den absolut största makten. EU är alltför samordnat och systematiskt för att inte agera på order av en verklig överordnad. En verklig sammanslutning som EU hade fastnat i käbbel och inte fått nåt gjort. EU formligen flyger fram i att stänga ner Europas befolkning från inflytande och makt över sina liv och sina länder. Kan vi ENAS om att vi SKA FÖRBJUDA det pågående utbytet av Sverges befolkning som pågått i praktiken sen åtminstone 1970 (100tusen chilenare av helt "obegripilig" anledning, skulle hamna på andra sida jorden)? Endast svenskar har rätt till Sverige. Resten är välkomna som artiga INBJUDNA gäster - aldrig nåt mer.

 85. Andreas G

  Andreas GMånad sedan

  Instämmer till fullo. SD bör förespråka swexit asap. Vi svenska folket bör förespråka swexit och 7klöverns avgång asap.

 86. C Ö

  C ÖMånad sedan

  @Jeanette Lettegård Yess. Swexit matters.

 87. Jeanette Lettegård

  Jeanette LettegårdMånad sedan

  Instämmer! Swexit NU

 88. C Ö

  C ÖMånad sedan

  Vi kan med fördel enas.👍

 89. Daniel Svärd

  Daniel SvärdMånad sedan

  Inte förvånad!

 90. Adam Stobierski

  Adam StobierskiMånad sedan

  Hon är inteklokt,

 91. BackSeatHump

  BackSeatHumpMånad sedan

  Nej, det kan man lugnt säga.

 92. Da Wa

  Da WaMånad sedan

  Jag Svensk-Utländsk säger NEJ ! Ylva fråga oss vanliga människor TACK !

 93. Peter Jacobsson

  Peter JacobssonMånad sedan

  @Gustaf lundgren aha

 94. Gustaf lundgren

  Gustaf lundgrenMånad sedan

  @Peter Jacobsson Mer invandring fattar du väl

 95. Anders Topansson

  Anders TopanssonMånad sedan

  Sverige är inte en direkt demokrati.

 96. Peter Jacobsson

  Peter JacobssonMånad sedan

  säger nej till vaddå?