Henrik Vinge - ångrar regeringen sin misslyckade strategi?

Kommentarer

 1. Andreas Hansson

  Andreas Hansson4 månader sedan

  Smittspridningen sjunker säger du Per Bolund inte enligt statistiken i varje fall. www.worldometers.info/coronavirus/#countries Visserligen testar vi i större utsträckning på vårdpersonal därav högre siffror. Men innan vi i storskala började testa låg vi redan i topp i Europa, nu ligger vi ännu högre. Jag kan hålla med om att dödligheten går ner även vad gäller IVA och mer patienter lämnar våra sjukhus. Men då skall vi komma ihåg att trots sjunkande siffror så ligger Sverige i topp i Europa. Vi har tex högre dödlighet än tex Frankrike om räknar 1 milj/inv per capita. Detta placerar oss just nu på en 5:e plats i världen om vi räknar bort San Marino och Andorra. Tycker inte du då Per Bolund om vi är på femte plats i världen att andra länder ser skeptisk på vår höga dödlighet och antal smittade. Jämför våra dödstal med andra länder i Europa så är det inte förvånade att andra länder nekar resor till/från Sverige. Sverige har totalt fler döda än hela Norden ändå kan ni inte erkänna era misstag som Henrik Vinge är inne på. Sverige har misslyckats de vet du Per ,men du har inte kurage nog att erkänna det.

 2. Martin Nilsson

  Martin Nilsson4 månader sedan

  Otroligt dålig parti ledare per Bolund. Han kanske gjort något insats inom partiet på annat håll men saknar totalt charm och ser stressad ut

 3. afredlund100

  afredlund1004 månader sedan

  Se till att välj bort denna okunnig bullibumpa sosse +mp feminist regering! De är riktigt pratglada okunnig självgoda egoister som bara tänker på sin egen karriär, som de bäddar för genom att ge bort årligen många miljarder av våra skattemedel till andra länder och organisationer som FN, EU IPCC, SIDA, mm., där de och deras partikamrater sedan söker välavlönade och skattebefriade uppdrag internationell för medel och underbegåvade politiker. Man kan konstatera att alla dessa milijard av svenska skattemedel spenderas lättvindigt och till ingen eller ringa nytta, för Sverige och våra medborgare. Ända nyttan är att de självgoda, korrupta och okunniga politikerna lämnar landet ett tag och på så sätt minska risken för att de ytterligare skada den svenska samhällsutveckling framgent. Var vänlig se på möjligheten att åter införa ämbetsmanna ansvar inom offentlig verksamheter och för politiska uppdrag. Detta så man kan utkräva ansvar och på så sätt stävja missbruk, slöseri / förskringring och korruption i den offentliga sektorn som bl.a. Fått allvarlig kritik från riksrevisionen. På många punkter.. Efterlyser fler politiker som har sunt förnuft, gott omdöme och har ett stort engagemang och som ser sitt uppdrag som repesentant för sina väljare. Och att man då har fokus på att Göra gott för sina väljare!!!

 4. MontanaUS

  MontanaUS4 månader sedan

  Vänsterpartiet: Ge 50 Miljoner i Svenskt bistånd till Trumps fiender www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/rAopg3/vansterpartiet-ge-svenskt-bistand-till-trumps-fiender

 5. Stasi moment

  Stasi moment4 månader sedan

  Oj jäklar vad efterbliven han är ! vet han om detta? Vilken lögnare , ”skäms på dig din vidriga varelse. Du är inte människa” jag har varit smittad och under de 5-6 veckorna jag var sjuk och anhöriga också var det inte en enda som testades eller spårades. Jag var tvungen att gå ut och handla mat samt andra hushållsartiklar för annars hade jag svultit på vägen. Hur många som ör sjuka när du går in i mataffären eller står i kön vet varken du jag eller regeringen! jag tror många var tvungna att göra som jag och därför har smittan spridit sig garanterat för man hostar inte alltid även om man är sjuk man har inte feber även om man är smittsam .En sak har han rätt i vi är mitt i pandemin här och det kommer bara bli värre för fler kommer snart få sina symptom, men han tro att det kommer bli bättre H a H a H a! Det kan inte vara lagligt att vara så här dum och efterbliven som han och även alla mupparna är.

 6. Kenneth Andersson

  Kenneth Andersson4 månader sedan

  Regeringen är ett gäng landsförrädare. Nu säger FHM-chefen att Åkesson inte har att göra med att gamla avlivas med morfin, inte får den adekvata vård de har rätt och mot sin vilja, i stället ges vård som i livets slutskede. Det är väl för sjutton allas angelägenhet att sanningen kommer fram, vare sig det är Åkesson eller någon annan. Vilken jubelidiot och typisk besserwisser som leder en myndighet. Städa ur skruvbordet och dra. Vore det bästa som kunde hända. Han har ställt till med nog elände i det här skedet.

 7. Berg

  Berg4 månader sedan

  3:00 Och vårt lands situation är att vi har många gamla Svenskar?

 8. hefaiiston

  hefaiiston4 månader sedan

  Bolund saknar allt som kännetecknar en man, testosteron, testiklar, penis, mod, ståndaktighet m.m. m.m.

 9. Sydvestjyden

  Sydvestjyden4 månader sedan

  Som dansker kan man kun ryste på hovedet over naive svenskere. Kan i ikke se, hvor idiotisk i opfører jer? I lever jo i en diktaturstat uden fri presse.

 10. Magnus Blomquist

  Magnus Blomquist4 månader sedan

  En del av oss ser och förstår tydligt, men vi är alldeles för få.

 11. Linda Bengtsson

  Linda Bengtsson4 månader sedan

  Det viktigaste var att inte Propulsion hade ont. Så det var bra med nervsnittning då. Han har ju dessutom fått tillbaks känseln.

 12. VIDEOsverigeNU

  VIDEOsverigeNU4 månader sedan

  hatar är ett starkt ord, men jag hatar regeringen och hur dom kör landet i botten medvetet...

 13. Chris Wong

  Chris Wong4 månader sedan

  Bra, enkelt och tydligt av Henrik Vinge, - han har verkligen avancerat i sin roll! -Snyggt Jobbat Vinge!!

 14. Chris Wong

  Chris Wong4 månader sedan

  någon borde ta av Sverigeflaggan på statsrådets kavaj.

 15. Mikael von Wasner

  Mikael von Wasner4 månader sedan

  Ett litet tips till Per Bolund: Efter duschen, när du tar en örontops i din hand, när du för in den i örat, och du känner ett motstånd, STOPPA DÅ!!!!! BARA SLUTA!!!!!!! Annars rinner det lilla, lilla av hjärnsubstans som du har kvar, ut ur skallen på dig.....

 16. Behrouz Ardalan

  Behrouz Ardalan4 månader sedan

  Jag uppskattar Norges beslut, Anders Tegnér strategi är dödlig strategi, jag uppskattar också SD politiker.

 17. jan folkesson

  jan folkesson4 månader sedan

  Miljödåren borde skämmas

 18. PEPE PEREYRA

  PEPE PEREYRA4 månader sedan

  Sverige har ingen regering vald av folket, det är en modern statskupp av sossarna som kommer att bli deras undergång, odugliga snackar bajs som borde ställas inför rätta !!

 19. Hippis

  Hippis4 månader sedan

  Han vet inte vad frågan är !

 20. Kennet Bengtsson

  Kennet Bengtsson4 månader sedan

  S bara förhalar deras misstag. Sätta in en kommission HA HA

 21. Sonja Jonasson

  Sonja Jonasson4 månader sedan

  S o MP skänker pengar istället för inköp av tex munskydd. Landsförrädare in absurdum

 22. memil 678

  memil 6784 månader sedan

  fuck sossarna kuk min yalla.

 23. Top-Man Cars

  Top-Man Cars4 månader sedan

  Man förstår mycket tydligt varför Sverige inte fungerar med lagar och regler ..Dessa kriminella vänsterkräken bryr sig inte om sitt eget folk.. Skandal på en mycket hög nivå är det !

 24. muggyindiana 389

  muggyindiana 3894 månader sedan

  Den sjunker snabbt? 3000 fall på de två senaste dagarna, smarta människor som styr vårat land!

 25. Jögge J

  Jögge J4 månader sedan

  Har Ud förbjudit flyg även till sverige. Kan det ha blivit lite fördröjning av viruset. Bra Sd att hålla ett lugnt framförande.

 26. Vehicle for fun, testing.

  Vehicle for fun, testing.4 månader sedan

  Ledare runt om globen förstår inte hur Sverige kan "offra" så många gamla. Löfven har rensat.....

 27. Snakeoil

  Snakeoil4 månader sedan

  Visste innan jag såg klippet att idioten inte skulle svara på frågan.”Vi gör allt vi kan” = Tillåta tusentals aktivister demonstrera mot påhittad rasism.

 28. Dan Robertsson

  Dan Robertsson4 månader sedan

  Pär bolund. Stoppa upp en plastpåse i munnen så att vi slipper höra dina fantasier!!!

 29. Torbjörn Skog

  Torbjörn Skog4 månader sedan

  Det bara fortsätter välla in bidrags nyanlända analfabeter till invandrare som regeringen tar in i landet, 6000 per månad hittills. G. V.

 30. O.A

  O.A4 månader sedan

  Ingen protest för Wilma eller Tommie. Eller alla svenskar mördas, rånas och våldtas etc av andra folk. Men eftersom att vi ut de perspektivet ej är svenskar utan vita så är vi alltid fienden. Vi ser att det är vardag hur svenska flickor våldtas och mördas av immigranter. Svenska barn rånas. Och svenska män blir mördade. Helt sjukt.

 31. Annelie Wallin

  Annelie Wallin4 månader sedan

  Regeringen är inte kloka..dom måste in i riksrätt och dömas för vållande till annans död som allting annat 🤑💔

 32. TheHelene1960

  TheHelene19604 månader sedan

  Är det därför ni lägger ner tältsjukhuset? Bo du ljuger

 33. Purex

  Purex4 månader sedan

  Är Bolund precis dum i hela huvudet?! Hur fan kan man säga att smittspridningen minskar när grafen pekar uppåt....förbannade jävla pajasregering.

 34. M G'S

  M G'S4 månader sedan

  Sista spiken i kistan

 35. Martinus Asp

  Martinus Asp4 månader sedan

  Vilket klappträ han är Bolund stackarn

 36. leonel latin sandoval

  leonel latin sandoval4 månader sedan

  skandalöst..... jag menade f.. ng Bolund!!

 37. tjohansson5656

  tjohansson56564 månader sedan

  Ja Bolund spyr som vanligt ut dynga när han öppnar truten. Aldrig ett sant ord från dessa MP-kräk

 38. Linda Bengtsson

  Linda Bengtsson4 månader sedan

  Red life matters! Indianer! Hugh vi röka fredpipa!

 39. Ego Lysergic

  Ego Lysergic4 månader sedan

  Tack för alla lögner och icke svar Per. Det enda du bör göra är att avgå och dra något gammalt över dig tex er politik. Fatta att vi är trötta på undvikande och vaga svar och ni kommer att få stå till svars en dag. Du är dock inte värst då du inte kan hjälpa att du var född dum.

 40. John Coltraine

  John Coltraine4 månader sedan

  Bolund idiotin personifierad...

 41. Samuel Björkqvist

  Samuel Björkqvist4 månader sedan

  "Smittan minskar." Ehm. 3 juni var en av de dagar flest smittats på en dag, hittills, i Sverige.

 42. Exuro

  Exuro4 månader sedan

  Varför ens ha debatter av det här slaget när sossar och vänsterpolitiker aldrig kan svara på frågorna de får? Åkesson är alltid konkret och svarar på alla frågor hur tydligt som helst, även Ebba oftast. Det är så en politiker SKA agera. Sossar och hjärntvättar-vänstern ger illusionen av att svara på frågor och med tanke på hur många hjärntvättade stackars svenskar vi har i landet så är det inte konstigt att deras förtroende är så pass högt. Folk hör det helt enkelt inte. Sorgligt. Hoppas ni vaknar snart och kan lära er att bilda egna uppfattningar

 43. SvS Hustomte

  SvS Hustomte4 månader sedan

  Man blir så uppgiven, pajasar som styr Sverige, kan ni inte bara avgå.

 44. Lil Doktor

  Lil Doktor4 månader sedan

  " spridningen minskar" mer än 3000 nya corona positiva personer på två dagar låter inte som en minskning

 45. Thomas Hörz

  Thomas Hörz4 månader sedan

  Att Du är en misslyckad strategi har varit känt länge

 46. Jonas Ejenberg

  Jonas Ejenberg4 månader sedan

  Fri rörlighet måste få kosta tycker regeringen. Notan på hundratals, kanske tusentals miljarder från Svenska medborgares och Svenska skattebetalares livsbesparingar/investeringar bränns på samma bokbål som Astrid Lindgrens livsverk tillsammans med alla hemligstämplade rapporter och varningar till Svenska politiker. Alla de Svenska liv som avslutats i förtid och alla de framtida liv som ödelagts kommer givetvis inte heller utredas eller belysas. Inga framtida utredningar kommer till Svenska medborgare någonsin tillkännages, utan kommer hamna i samma bål/krematorier. Ingen ursäkt eller ansvar kommer utkrävas. Skatterna kommer fortsätta höjas, ytterliggare miljarder kommer satsas på att destabilisera Svensk ekonomi och framtidsutsikter. Hånflinen från de ansvarslösa kommer vara i storlek med de skyddade konton de får sina inbetalningar till. Ansvarslöshet är en fast och stående punkt i varje mötesprotokoll inom Svensk politik. Det finns dock dugliga Svenskar, som inte glömmer eller förlåter. Jag är rädd att de kommer utkräva ansvar utanför laglig justicia. Det får inte ske. Tyvärr visar politiker att en tårta i ansiktet är värre än att få sanningen upptryckt i densamma. Svenskarna skäms över sina politiker varhelst de visar sig eller öppnar munnen. Framtuden ser dyster ut för Sverige om inte detta får ett abrupt slut. Hederlighet och kompetens verkar mer sällsynt bland beslutsfattare i Sverige än bland intagna på Kumlaanstalten eller Hall. De senarenämnda gör mindre skada mot medborgarna än de politiker vi har idag.

 47. tok ös

  tok ös4 månader sedan

  Skäms på dig Bolund.

 48. Monsieur Bacteria

  Monsieur Bacteria4 månader sedan

  Återigen så får man inget svar....

 49. PunisherALLdaylong

  PunisherALLdaylong4 månader sedan

  De kommer aldrig ångra något, det finns inte i deras vokabulär, samt jag hade fel finns inte heller.

 50. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Visst har länder olika situationer. Svenska politiker importerar I smyg. Tveksamt om importen testas. Sedan blir det raka vägen till äldreboende. Man undrar om gamlingar hunnit ut?

 51. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  @Feinrizulwur ja absolut är det så. Men när man klänger sig fast vid stadsministerstolen för allt vad man är värd så tackar man ochså ja till att vara ansiktet för den sittande regeringen. Att vara den som folk riktar det största missnöjet emot. Därav att jag skrev Stefan, men självklart är det alla dessa partier tillsammans som bär skulden.

 52. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  @Frida franken Det är inte bara Stefan som bär skuld Sosseriet är beroende av stöd från andra partier. Minns ni jöken ? Alla 7K-partier bär skuld. Rösta rätt så kanske ni kan få leva ett tag till.

 53. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  Jajamen, makens moster jobbar på äldreboende. En av dessa "integrations projekts" anställda jobbade flera dagar med TYDLIGA symtom, testades positivt för covid-19..vägrar åka hem "hon hade inte råd att vara hemma" hette det, så dom blev tvungna att tvinga henne därifrån. Nån vecka senare var alla boende på den avdelningen smittade, det har lagt sig nu men 6 stycken gick bort😥 det är så man skyddar riskgruppen som byggt upp landet och skattat hela livet..... bravo stefan🖕

 54. CGG

  CGG4 månader sedan

  Pandemin är ett "hoax" den finns inte, det är en spridning av fakenews från USA !! //C

 55. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  Nä du, farligt med den här typen av kommentarer! Tro mig, att våra äldre kvävs till döds på löpande band är på riktigt! Var glad du inte sett det, men sitt inte och skriv att det det är en houx när tusentals svenskar dör. Siffrorna är dessutom helt off, människor som dör efter mer än 30 dagar efter att ha testats positivt kommer inte med i statestiken och man undviker till stor del att testa på äldreboenden det testas mest i början när smittan kommer in på ett boende, så alla som dött där i "lunginflamation" de senaste månaderna har inte en fått bli en siffra i covid-19 statestiken!

 56. PunisherALLdaylong

  PunisherALLdaylong4 månader sedan

  Ok, noterat👌

 57. Serenity

  Serenity4 månader sedan

  Lite tråkigt att vi har så många inkompetenta förrädare i riksdagen som är så arroganta till den grad att de vägrar att erkänna misstag eller förändra sin syn, trots att de innehar en objektivt vetenskapstfientlig och faktaresistent världsåskådning.

 58. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  @Magnus Blomquist En uppfattning bland somliga naturfolk är att sinnessjukdom är smittsamt. Verkar ligga något i det.

 59. Magnus Blomquist

  Magnus Blomquist4 månader sedan

  Det är tack vare en massa inkompetenta och dårar till Svenskar som har röstat fram galenskaperna...

 60. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  LITET tråkigt, nej MYCKET tråkigt . Annars klockrent.

 61. Birgitta Andersson

  Birgitta Andersson4 månader sedan

  Bolund, du är pinsam att lyssna på😳

 62. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik Weijnblad4 månader sedan

  Svävande svar och svammel, som vanligt, men det finns inte så stor matta, att allt svammel och alla lögner får plats under.

 63. Fraxlevein

  Fraxlevein4 månader sedan

  Kort version: Tack, herr talman. Nej.

 64. christer rohdin

  christer rohdin4 månader sedan

  Sveriges regering är den enda hela världen som ger gamla medborgare morfin och sömnmedel så att dom avlider tidigare, det är en hemsk regering vi har. Avgå Stefan Löfven och hans regering.

 65. TheHelene1960

  TheHelene19604 månader sedan

  Yes pleace

 66. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Man undrar hur ett sådant utstuderat folkförakt kan fortgå. Är folk suicidala? En suicidal masshysteri kanske?

 67. A-L Laby

  A-L Laby4 månader sedan

  Att Bolund inte skäms! Vi gör ALLT för att stoppa smittspridningen säger han samtidigt som man igår tillät en stor demonstration på trång yta på Sergels torg. Ingen tanke att alla dessa människor sedan sprider smitta vidare i lokaltrafiken, i sina hem, i affärer, på arbetsplatser osv. En del kanske arbetar på äldreboenden osv. Att tillåta dumheter är INTE att göra ALLT Bolund!! Sverige är i ett sjukdomstillstånd som kallas MEDBEROENDE!! Bristen på empati för våra gamla är skrämmande. Åldersrasismen och åldersdiskrimineringen blir bara otäckare och otäckare.

 68. Silversurfer

  Silversurfer4 månader sedan

  Varför bär Per Bolund Svenska flaggan på Kavajen - han är ju landsförrädare!

 69. Carl Gustaf

  Carl Gustaf4 månader sedan

  Det positiva med att Bolund har sverigeflaggan på kavajuppslaget är ju det faktum att han överhuvudtaget har den där. För 30 år sedan hade det varit helt otänkbrat. Inte en enda svensk politiker hade en svensk flagga på kavajen, förutom en sverigedemokrat och de blev ju betraktade som rasister och nazister eftersom de visade att de älskar sitt land. Man måste kunna se de små små stegen framåt mot ett bättre och stoltare samhälle.

 70. Alea iacta est

  Alea iacta est4 månader sedan

  @mr poly Du ÄR dummare än jag trodde. Du anger "inget av det du skriver som kännetecken för demokrati existerar ens i Sverige." Hur i hela friden kan då du uttrycka dig här på om vi i Sverige INTE har fri åsiktsbildning, tryck- och yttrandefrihet, Kan du förklara HUR DU KAN UTTALA DIG HÄR OM VI INTE HAR fri åsiktsbildning, tryck- och yttrandefrihet,? Detta ska bli hyperintressant. Du säger alltså emot dig själv, hur dum kan man bli?????????Haaaaaaaa

 71. Alea iacta est

  Alea iacta est4 månader sedan

  @mr poly Här ska du få se hur diktatur börjar. I Sölvesborg härskar SD tillsammans med Moderaterna. Där har man bestämt att medborgarna i Sölvesborg bara ska få se ”klassisk och tidlös” offentlig konst i staden, och vill därför helt stoppa inköp av ”utmanande samtidskonst”. Samma sak hände 2018 när SD:s vice gruppledare i Stockholms län reagerade starkt på Liv Strömquists konstverk The night garden, som då ställdes ut i Stockholms tunnelbana. Vad anger Louise Erixon SD:s kommunalråd i Sölvesborg om konst i TV4? Först anger hon, "expertisen ska avgöra vad som är bra konst", "konsten ska vara fri och alla ska ha möjligheten att skapa”, "nej vi vill inte identifiera vad som är konst eller inte" Sedan kommer något sensationellt med tanke på vad hon först anger, hon anger då ”vi prioriterar inte utmanade samtidskonst", "upprörande konst ska inte få finnas", "vi ska satsa på rondellkonst", "då ska det vara SYMBOLER och konst som människor i bygden kan identifiera sig med". Kanske symboler som Totenkoph, dödskallen med kors-lagda ben som SS-Panzer-Division i Hitlertyskland bar. Eller hakkorset som blev symbol för tyska nazistpartiet och även för den ariska rasen. Är det sådana eller liknande symboler SD vill ska komma fram? Länk: setoos.info/name/1pDXrXpqqqhshYw/video Men hon anger ju i början följande, ”expertisen ska avgöra vad som är bra konst”. Sanningen blir för Sverigedemokraterna att man vet vad som är bäst för medborgarna i Sölvesborg och inte medborgarna själva. Det märkliga är att samma tankebanor fanns på 1930 talets Tyskland. Då hette ideologin nationalsocialism nu heter det Sverigedemokratisk ideologi. Vilka var det som hade i princip exakt samma agenda som Sverigedemokraterna har när det gäller kultur?? Där "icke-arisk kultur" och förbud mot modernistiska eller avantgardistiska uttryck. I Nazityskland styrde staten över kulturen. Begreppet Entartete Kunst, vilket ungefär betyder "degenererad konst" användes för den konst som inte ansågs lämplig, främst olika former av modernistiska och avantgardistiska uttryck. Slutsats. Sverigedemokraterna och Joseph Goebbels Propagandaministerier i nazityskland har samma syn. Nazisterna styrde över kulturen, så vill också Sverigedemokraterna styra överkulturen, och detta är bara början. Jimmie Åkesson deltog i ett torgmötesturné, i Sölvesborg under sitt första år i partiets dåvarande partisymbol facklan och texten ”Sverige åt svenskarna”. Åkesson vill lägga ned SR, riksdagsledamoten för Sverigedemokraterna Pavel Gamov sade i Uppsala nya tidning ”Vår långsiktiga ambition är att få bort de andra partierna.” Kent Ekeroth riksdagsledamoten för Sverigedemokraterna sade "Det gör vi i sinom tid" på ett uttalande en person gjort mot Ekeroth, "Bra gjort visar att ni inte kan stoppa media" Ja vi är definitivt en diktaturer om Sverigedemokraterna får makten, det är bara att läsa deras uttalanden, det finns INTE ett enda parti riksdagen som uttalar sig som Sverigedemokraterna när det gäller diktatur. Sverigedemokraterna älskar nazismen som var en diktatur.

 72. mr poly

  mr poly4 månader sedan

  @Alea iacta est uppenbarligen så läste du inte ett s*** av vad jag skrev undrar vem som är jävligt dum jag skriver alldeles nyss att det du känner tecknar som demokrati inte existerar Vad fan är det du inte fattar uppenbarligen så har du troligtvis en diagnos och inte klarar av att ta in verkligheten

 73. Alea iacta est

  Alea iacta est4 månader sedan

  @mr poly Endera är du oerhört dum eller också är du bara sån. Om du anser att människors lika värde och rättigheter, fri åsiktsbildning, tryck- och yttrandefrihet, likhet inför lagen och rösträtt INTE är kännetecken för DEMOKRATI. Då är du oerhört dum. Vad anser du demokrati är?????

 74. Leif Holm

  Leif Holm4 månader sedan

  Bovlund gör som vanligt! Snackar en massa men ger inget svar på frågan! Men vem är förvånad över att MP enbart består av svammlande besserwissrar. De klarar bara att skapa verklighetsfrånvända idiotskatter som kostar befolkningen pengar. Hur mycket IQ befriad är man när man röstar på MP. SUNT FÖRNUFT OCH KLARSPRÅK KRÄVS REDAN NU! Kom igen SD och AFS!

 75. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Klartext från en Plastpåse?

 76. CGG

  CGG4 månader sedan

  Tror att det är en förutsättning att ha "jobbat" på H&M, annars kan man alltid ha en arbetslivserfarenhet från Clas Olsson! Det är den begåvningskapacitet vi har! //C

 77. Tomas Jansson

  Tomas Jansson4 månader sedan

  "Generaliserande" njäeee jag tror inte det va. Som vanligt Sverige är det bästa landet i världen. Om dumsvensken får bestämma. Tack Per Bolund.

 78. BL4CK&Y3LL0W

  BL4CK&Y3LL0W4 månader sedan

  S och MP kan inte kolla på grafer... Smittspridningen ökar fortfarande i Sverige. covid19info.live/sweden/

 79. Omega

  Omega4 månader sedan

  Trevlig ip catcher länk. Hoppas alla som tryckte på den har en vpn eller nån form av anti tracking script som no script eller ublock origin

 80. Juana Castro

  Juana Castro4 månader sedan

  They are so coward de social democrats. They wanted to let old people die. They wanted to save money from our pensions . They must go to court0

 81. Jerry Andersson

  Jerry Andersson4 månader sedan

  Dom hade/har fullt upp med att skänka pengar till andra länder och FN än att tänka på den egna befolkningen

 82. MontanaUS

  MontanaUS4 månader sedan

  Vänsterpartiet: Ge 50 Miljoner i Svenskt bistånd till Trumps fiender www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/rAopg3/vansterpartiet-ge-svenskt-bistand-till-trumps-fiender

 83. Alea iacta est

  Alea iacta est4 månader sedan

  Vilka länder är det?????

 84. Carl Akerberg

  Carl Akerberg4 månader sedan

  so much for stefan

 85. MasterTheo

  MasterTheo4 månader sedan

  Haha han svarade inte ens på frågan, det var en ja eller nej fråga hur svårt ska det vara?

 86. Alea iacta est

  Alea iacta est4 månader sedan

  @Magnus Blomquist Som vanligt en sd flockare. Ni sd flockare är exakt lika ni påstår en massa men kan inte bevisa något av det ni påstår. Det är skrattretande hur obildade ni sd flockare är.

 87. Magnus Blomquist

  Magnus Blomquist4 månader sedan

  Som vanligt en massa inövade ramsor som inte svarar på frågan. Politiskta floskler och svammel.

 88. Alea iacta est

  Alea iacta est4 månader sedan

  Jaså, han anger "det är lätt att dra generaliserande slutsatser, vetenskapen i olika länder gör att man har hamnat i olika faser, man har olika strategi där smittan kommit in på olika sätt, smitta har kommit in i olika länder på olika sätt, därför har olika länder valt sin strategi" Sen så står ju hövding och Führern Åkesson bakom regeringens strategi, då blir frågan ganska dum från Henrik vingman. Om vingman kan tala om vilken strategi som är bäst får han utan tvekan nobelpriset, och det får definitivt inte.

 89. ShaadeGaming

  ShaadeGaming4 månader sedan

  Välkommen till politikens värld

 90. Tomas Jansson

  Tomas Jansson4 månader sedan

  Bedra, mörka, förneka. Socialdemokratins heliga motto.