Robert Stenkvist - folk som fuskar ska inte belönas för det.

Kommentarer

 1. Serlixe

  Serlixe3 månader sedan

  Om man fuskat så ska man bli av med betygen! Tror många fuskat på prov med tanke på hur det ser ut nu med under kvalificerade personer på jobben. Det och detta förbannade tjatet, "för vitt på arbet för lite kultur och för rå kön!" Vit och har utbildning eller kvinna som har bra betyg? Vi tar kvinnan för det finns inte tillräckligt av dom på jobbet, vill inte riskera 'sexist' eller 'rasist' stämpel. Sparka de vita männen dom klagar och hörs mindre.

 2. Xantippa1000

  Xantippa10004 månader sedan

  En klögn är alltid en lögn. Bara när lögnen framställts som sanning tillräckligt många gånger ses lögnen som sanning. men det är fortfarande en lögn. Fusk är en lögn i mitt tycke... Fusk ska ALLTID medföra förlust av resultat och plats. Tyvärr gäller det aldrig regeringen...

 3. Sydvestjyden

  Sydvestjyden4 månader sedan

  Sweden - the biggest joke of the civilised world

 4. mr poly

  mr poly4 månader sedan

  Ja dessa dårar sitter där just av den anledningen bara fusk

 5. christer rohdin

  christer rohdin4 månader sedan

  Dom fuskar med prov, ska lämna utbildning ska uteslutas från fortsatt utbildning.

 6. Camilla

  Camilla4 månader sedan

  Hur SJUKT är inte det här!? Inte konstigt att man kan se advokater i "rapvideos" och läkare som inte ens kan läsa ett remissvar så den ger bara fasen i det och patienten får ha tumören kvar utan att ens veta något(IVO bryr sig ej btw) Många gånger har jag undrat om olika doktorer VERKLIGEN är utbildade doktorer. De kanske är sopåkare(inte för att det är något fel i att vara det, men då ska man inte vara anställd som doktor och ge div vård och medicin) Det här landet blir bara sjukare och sjukare!

 7. Ingrid Arvidsson

  Ingrid Arvidsson4 månader sedan

  Fusk är fusk och kommer alltid vara fusk. Detta vet även den som fuskar att det är fel. Allt finns i deras hjärta. Och i deras belöningssystem.

 8. Håkan Solros

  Håkan Solros4 månader sedan

  Sverige har förvandlats till en främlingslegion utan hederlighet och ärlighet! Därför att Sveriges politiker adeln bedriver en extrem invandringspolitik!

 9. Minou Karlsson

  Minou Karlsson4 månader sedan

  Den enda frågan på dagordningen borde vara: NÄR BERÄKNAS SMITTSPRIDNINGEN VARA UNDER KONTROLL I SVERIGE?? Sverige har skapat den här krisen själva! Inget av de nordiska länderna har denna kris; ÄR INTE DETTA HELT UPPENBART? Det är under ett lands värdighet att inte med alla medel stoppa samhällsfarlig smittspridning! Har Sverige inga skyldigheter till WHO att stoppa samhällsfarlig smitta? Dessa herrar har misslyckats. Denna strategi har misslyckats. Sluta slösa med veckorna; Stäng ner NU och tvinga folk till restriktioner; testa, smittspåra. Regeringen: se till att lösa krisen OMEDELBART som ni själva ställt till med!!

 10. Minou Karlsson

  Minou Karlsson4 månader sedan

  Patrik Bergqvist: tack för replik 👌Vi behöver ju inte ens ha den här krisen! Om vi gör som de andra nordiska länderna gjort så får vi också smittspridningen under kontroll! Så; varför ska vi ens ha en kris när det finns vetskap om hur man gör för att få bort viruset? Ta hjälp av länder som fått smittspridningen under kontroll och gör precis som de har gjort! Det är under all mänsklig värdighet att vi ska ha det så här i vårt land när det finns fakta om hur man gör för att få kontroll på viruset!

 11. Patrik Bergqvist

  Patrik Bergqvist4 månader sedan

  10 veckor sedan skrev jag till Stockholms stad och bad dom stänga gränsen till resten av landet för åt undvika spridningen då Stockholm stod för 80% av Corona fall . Men dom lyssnade inte såklart och nu är vi här . Själv har jag nu varit i karatän i 11 veckor men vad spelar det för roll när dessa as leker med folks liv .

 12. echiron

  echiron4 månader sedan

  Man kan ju hoppas på att svenska folket vaknar upp , när SD:s för regeringen så pinsamma frågor i riksdagen ideligen avslöjar hur illa de har skött vårt land!

 13. Patrik Bergqvist

  Patrik Bergqvist4 månader sedan

  Hur skall man lyckas i ett samhälle som Sverige där allt bygger på fusk nuförtiden

 14. Annelie Wallin

  Annelie Wallin4 månader sedan

  👍👍💯

 15. Mhpåt Qwert9

  Mhpåt Qwert94 månader sedan

  Allt är fusk nya Sverige 😭🇸🇪😭

 16. VIDEOsverigeNU

  VIDEOsverigeNU4 månader sedan

  men hallåå !!

 17. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Fuska och ljuga. Det nya Sverige!

 18. Susanne Rydvald

  Susanne Rydvald4 månader sedan

  Inklusive en tant som ljuger medan hon talar eftersom hon inte vet vad hon snackar om .... hoppas kanske kanske kanske ...

 19. Issus

  Issus4 månader sedan

  Vänta jag kunde ha fuskat hela tiden och behålt mina betyg? Fan har jag pluggat som en idiot för....

 20. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik Weijnblad4 månader sedan

  Hur vet hon att poängen är äkta? När det fuskas på proven.😫😫😫

 21. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik Weijnblad4 månader sedan

  @Mhpåt Qwert9 😣😣😣

 22. Mhpåt Qwert9

  Mhpåt Qwert94 månader sedan

  Jan Erik Weijnblad ingen ting som är äkta nu samhällsnytt

 23. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik Weijnblad4 månader sedan

  @IGet Wicked Eleven kanske har fuskat hela tiden, utan att bli avslöjad.

 24. IGet Wicked

  IGet Wicked4 månader sedan

  Oj det är en otroligt stor skillnad mellan en tenta och HP delvis att HP är så betydligt större med så många olika ansikten och svårt att ha koll på samtliga. En och annan tenta är princip enklare att ha koll på.... Logiskt nog kan man inte plocka bort poängen man har avklarat om man har fuskat dig in på utbildningen finns ingen logik i detta. Det är som att säga ok du har fuskat vi slänger ut dig imorgon och du förlorar bostaden som är reserverad av skolan....Liksom vilket liv det skulle bli om någon hamnade på bar backe.