Ludvig Aspling - Socialdemokraterna köper islamisters lojalitet

Frankrike utsätts just nu för en våg av synnerligen brutala terrorbrott. Brottsligheten riktar sig inte bara mot enskilda oskyldiga personer utan det framgår tydligt av hur gärningsmännen själva kommunicerar att måltavlan är Frankrikes sekulära statsbildning. Utvecklingen är en påminnelse om vikten av både brottsbeivrande och förebyggande arbete även här i Sverige.
Vi välkomnar att Frankrikes president Emmanuel Macron tydligt tar avstånd från islamism och uttalar ett otvetydigt stöd för den franska sekulära demokratin, för frihet, jämlikhet och broderskap. Detta budskap delas inte av alla. Islamister på höga positioner runt om i världen har i stället valt att fördöma Macron, exempelvis Malaysias tidigare premiärminister Mahathir Mohamad som anser att muslimer har rätt att döda miljontals fransmän, Turkiets president Erdoğan som uppmanar ekonomiska sanktioner mot Frankrike, och en företrädare för en muslimsk organisation i Sverige.
På sin privata Facebooksida påstår företrädaren att islam är oförenligt med västerländsk demokrati och att sekularisering är ”rasist-nationalistisk ideologi” som är mer våldsam än den som driver islamiska staten. Vidare kallar företrädaren Frankrike för en ”skurkstat” och Macron för en ”skurkaktig fjant” och anser att presidentens tydliga markering mot terrorism är ett angrepp på muslimer och islam.
Allt detta hade kanske inte varit värt att ta upp i en interpellationsfråga om det inte varit så att den organisation som företrädaren leder just nu får projektpengar av Allmänna arvsfonden inom satsningen Safe Space Malmö, vars syfte är att arbeta förebyggande mot våldsbejakande extremism och radikalisering i Malmö.
Med anledning av detta vill jag fråga socialminister Lena Hallengren:

Avser ministern att vidta några generella åtgärder för att säkerställa att lagstiftningen om Allmänna arvsfonden endast medger att organisationer som delar demokratiska värderingar och tar avstånd från terrorism kan få projektbidrag för att motverka våldsbejakande extremism?

Kommentarer

 1. Ronny Andersson

  Ronny Andersson9 dagar sedan

  De har köpt röster i många år, det var Ingvar Carlsson som började med detta under sin tid sen dess har det pågått. Idag är det väldigt många röster som dessa nysvenskar står för och skulle vara förödande om de skulle förlora dem.

 2. solveig sommerfeld

  solveig sommerfeld11 dagar sedan

  ❤ Ludvig Aspling

 3. Dzemil Novalic

  Dzemil Novalic11 dagar sedan

  Ludvigica gica gica. Dina lögner är vidriga och motbjudande. Ludvigica gica gica bakom terror död står väst makterna. Ludvigica gica gica du ser ut som röven inuti. Ludvigica gica gica. Sverigedemokraterna är bajsigica.

 4. Jan Svensson

  Jan Svensson25 dagar sedan

  Arv. fonden kan avbrytas. Varför gör S inte det efter flera år? Det är mycket konstigt detta. Ish. Ska ha pengar till att avyttra demokratin. Sossarna ska ha röster som i positva inv. frågor. Dubbelmoralens Mästare är S De är livrädda i sin situation. Jag har sett annat länge men dom tror att folket inte begriper nånting.

 5. Salve Legio

  Salve Legio26 dagar sedan

  Håll dig till ämnet; javisst sossarna är ett skit parti och borde lämna landet!

 6. Håkan Hugosson

  Håkan HugossonMånad sedan

  SD vill använda demokratin för att avskaffa den!SD en förolämpning emot demokratin!

 7. johan svaren

  johan svarenMånad sedan

  Socialdemokraterna = Islamist partiet

 8. Jan Svensson

  Jan SvenssonMånad sedan

  Vilket svammel från sossarna. De ska ha röster Innan de avslutande pengarna dras in från fonderna

 9. Ronny Andersson

  Ronny AnderssonMånad sedan

  Det var på Ingvar Karlssons tid som de knöt kontakten med muslimer om att hjälpa dem så skulle de få deras röster och på den vägen har det gått alla år. Det finns skrivet papper på detta.

 10. Crister Ringkvist

  Crister RingkvistMånad sedan

  Vänstern (sossar, vpk, kommunister etc samma skrot och korn) försöker hela tiden avfärda kritik från SD med arrogant myndighetsretorik och översittarattityd. SD håller sig beundransvärt artiga och korrekta och belevade. Det vinner i det långa loppet.

 11. Arsel Pang

  Arsel PangMånad sedan

  Var beredda att fusket kommer vara utbrett något enormt 2022. Därför man gör det lättare för s.k "flyktingar" att trots upprepade avslag, samt dessa Covid-19 tider att märkligt nog få stanna kvar i Sverige. Man nästan ber dom stanna kvar. Det är ju självklart att det är ju för röstboskapet. Etablissemanget är desperata just nu. De vet om att fler och fler börjar vakna upp för varje dag som går och ser igenom deros floskler och skitsnack. Så när ni går till lokalen 2022 så var beredda på inbördeskonflikter, fusk som skulle ge en niding skam, etc etc.

 12. Rose Öfverberg

  Rose ÖfverbergMånad sedan

  Att alltid ha undvikande så gör också barn men för dom är det normalt. Varför är alla dessa i styrande ställning så rädda arroganta och passivt aggressiva. Mycket misstänkt.

 13. Lennart The Shofar

  Lennart The ShofarMånad sedan

  Om sossarna bara kunde erkänna att de sålt sina röster och själar till islam! 🚫🕌

 14. poffa2

  poffa2Månad sedan

  S är korrupt och det går inte ens att komma halvvägs i diskussioner med dom. Dom har mycket att förlora eftersom dom har slagit på en mycket förvirrad väg sedan länge och under den färden slagit sig i hop med många märkliga bundsförvanter av olika kulörer..

 15. Thea Fjeld

  Thea FjeldMånad sedan

  Heja Jimmie Åkesson och Ludvig 😍👏💪💙💛💙🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 16. Ove Nyberg

  Ove NybergMånad sedan

  Lena Hallengren kommer att åtalas för folkmord och brott mot mänskligheten kopplad till kommande tribunal och Corona soppan, vaccinering etc. Nedräkning pågår. Hon är rökt.

 17. daniel

  danielMånad sedan

  Regeringen gräver Sveriges Grav.

 18. Håkan Solros

  Håkan SolrosMånad sedan

  Ludvig är Kung Lena en tölp!

 19. Stig Nilsson

  Stig NilssonMånad sedan

  Hur var det med Barcelonaavtalet varför nämner inte statsrådet detta avtal som skrevs under 1995 av Lena Hjelm Wallen. Kära svenska medborgare google på detta så vet du mer !! Statsrådet förmörkar detta. Jo hej där utredningar hit och dit... setoos.info/name/2pPN02eEa4WuenQ/video

 20. PA Hultman

  PA HultmanMånad sedan

  Jag undrar varför sverigedemokraterna tar bort kommentarer som kritiserar deras åsikter?????????????? Vilket (O)demokratiskt parti

 21. Name

  NameMånad sedan

  Vem stönar i mikrofonen?

 22. Jan SUNDSTRÖM

  Jan SUNDSTRÖMMånad sedan

  Knytblusen ja Den Subban Alice bää Kunkhe pinsamt Dålig Hon har noll koll Vad man kan undra HUR I HELVETE KAN SUBBAN vara där hon är SVARET är naturligtvis att hon är en MP MUPP O Att hon Kvoterats in för att HUDFÄRGEN är annulunda

 23. Peter Magnusson

  Peter MagnussonMånad sedan

  Den Ansvarslöse. Lena Hallengren. En skam för Kalmar och Sverige.

 24. Anders Folke

  Anders FolkeMånad sedan

  Lena förstår inte. Lena är såsse. Lena vill hem. Lena känner. Lena tycker Ludde dum.

 25. MLB - Sweden the King House

  MLB - Sweden the King HouseMånad sedan

  hon svara ej på frågans...varför inte installera ": DÖTTS STRAFF IGEN I VÅR MODER LANDET????"

 26. Björn Eriksson

  Björn ErikssonMånad sedan

  Herr ålderspresident ville tysta ner kritiken. Vad är det för trams? Ålderspresident, en grinig gammal sosse som tysta all kritik mot regering och statsapparaten.

 27. SWEXIT TV

  SWEXIT TVMånad sedan

  Historiens mest inkompetenta regering

 28. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  Jaa, utan tvekan.

 29. Christian Andersson

  Christian AnderssonMånad sedan

  Röv Hallon sitter hon i Rövee'n Regeringen? Lock Step, and look Stefan Löfven! We the Swedish people are so betrayed! 8:41 www.bitchute.com/video/3Jrc2ojV4atS/

 30. Christian Andersson

  Christian AnderssonMånad sedan

  Det är synd att största partiet inte kan föra sin egen talan, jag ser ju att det är alldeles fullt av dem; Tomma talande stolar har ingen mun att vare sig mätta eller att språkligt föra en talan; men de kostar ingenting och de för en neutral politik gentemot det vanliga Svenska folket.

 31. Ingela Lövgren

  Ingela LövgrenMånad sedan

  Dessa sossar är VIDRIGA!!!

 32. Mikael Helje

  Mikael HeljeMånad sedan

  Hon är fan hal som en ål. En normal person hade bara lagt sig ner och spelat död....

 33. Jolanta Gabor Kempe

  Jolanta Gabor KempeMånad sedan

  Som hon babblar 🤮 Man blir så trött. Många, många, många ord men ingen innehåll 😓

 34. bergquistjan

  bergquistjanMånad sedan

  Ålderspresident ???

 35. kalle anka

  kalle ankaMånad sedan

  Det är klart att enskilda fall för att kunna debitera problem.

 36. kalle anka

  kalle ankaMånad sedan

  Speciellt när det är enskilda fall hela tiden

 37. benny harrisson

  benny harrissonMånad sedan

  Och talesmannen skyddar henne.. 🤮

 38. TheJohanIII

  TheJohanIIIMånad sedan

  Socialdemokraterna är landsförrädare och bryr sig inte om vårt land ! Det viktigaste är visst mångkulturellhet ! Fy fan vad ni har svikit ert land och pissat på Svenskarna !

 39. Simme Turtle

  Simme TurtleMånad sedan

  Så jävla gött att han sa sanningen där i slutet. Hur fan kan dessa social politker o styrande regering leva med sig själva egentligen? Hur kan dom se sig själva i spegeln.. fattar inte. Gör allt för att sitta kvar vid makten, förråder svenska folket o rikets säkerhet för pengars skull. Backa bandet 200 hundra år o de hade dömts till döden för lands förräderi.

 40. Ulf Andersson

  Ulf Andersson2 månader sedan

  Lena Hallonspån - ge upp!

 41. Ulf Andersson

  Ulf Andersson2 månader sedan

  Varför pratar dem flesta politiker strunt hela tiden? Verkar som att diskussionen är ett scenario då Lena Hallengren i flera minnuter läser ur ett förskrivet papper på en fråga från motparten. Plötsligt bryter 'HERR ÅLDERSPRESIDENT' ordet. Varför kan man ju undra. Är 'HERR ÅLDERSPRESIDENT' partisk i diskussionen??? Såssarna är inte vad dem har varit, tyvärr!

 42. Mark Frost

  Mark Frost2 månader sedan

  Den låtsas-tomte som avbryter SD'aren på slutet bör omgående avskedas för "godtykligt maktutnytjande"

 43. Mark Frost

  Mark Frost2 månader sedan

  Haha denna vedervärdiga kvinna är så jävla fånig!

 44. Gudfar Dani

  Gudfar Dani2 månader sedan

  Herr ålderspresident är soose eller? De verkar så

 45. SHADOWWOLF77

  SHADOWWOLF772 månader sedan

  Och hon bara sjunger på och lögnerna väller fram... En god idé i detta land ska man se till att INTE ha några pengar kvar vid livets slut för dessa kommer hamna direkt i Arvsfonden där vänsterfolket försnillar dem med att stödja Islam!

 46. Roger Ericsson

  Roger Ericsson2 månader sedan

  Vi går med stora steg mot demokratins undergång .Och Socialdemokraterna tillsammans med Miljöpartiet är i högsta grad orsaken till det. Undrar vad Olof Palme skulle ha för åsikter om det.

 47. Mike T

  Mike T2 månader sedan

  Och helt plötsligt skall man hålla sig till ämnet, hmm talmannen, men att häva ur sig en massa floskler, det är att hålla sig till ämnet, när Morgan Johansson kallar SD Nasister och annat, det är att hålla till ämnet och inte gå över gränsen 🤔

 48. iMauritz

  iMauritz2 månader sedan

  Kan han sluta avbryta Comunist bastard

 49. vidar ulvstig

  vidar ulvstig2 månader sedan

  Hon bara läsa inantill,, nån annan skriver detta inte Hallengren hon gör bara vad dom sagt till henne,, marionett!!

 50. Lara

  Lara2 månader sedan

  När Socialdemokraterna säger "Vi måste" betyder det att det är vi som måste, inte de.

 51. kiski baski

  kiski baski2 månader sedan

  Alla har svaret på problemet men ingen gör nåt......Rädsla?...

 52. patrick wass

  patrick wass2 månader sedan

  Använd arbetares pengar till detta?finansera dårar

 53. kpf61

  kpf612 månader sedan

  Herr Ålderspresident Rövhål Vänsterpartiets talmans kvinna Rövhål Moderaternas Huvudtalman Smilfinksrövhål=Alla vill TYSTA SD Tll varje PRIS

 54. alliiz Oprsa

  alliiz Oprsa2 månader sedan

  Ludvig ville ba hem och gråta då han gång på gång tar upp enskilda fall, haha nasse sympatisören hade inget annat att komma med 😂 sååå jävla pinsamt och tragiskt att alla riktiga sd väljare som vill landet väl faller för dessa tal desperat 😞

 55. matsswede

  matsswede2 månader sedan

  SAMLA IHOP ALLA DESSA SKUMMA SAKER SOM HÄNDER O RÄKNA UPP DOM VID VÄL VALT TILLFÄLLE DÅ HELA SVERIGE LYSSNAR !!!

 56. Mattias Larsson

  Mattias Larsson2 månader sedan

  Detta har Johan Westerholm påtalat i många år nu för döva öron. INGEN i regeringen tar ansvar. Ens när de får svaren framfört på papper. Man skäms och nu är svenska kyrkan inblandad i skiten. Jag uppmanar ALLA att lämna svenska kyrkan och om möjligt sluta rösta på dessa inkompetenta byråkrater som aldrig lyssnar på dessa uppenbara avslöjanden!!

 57. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Jag säger bara: ni får skylla er själva. Medans Olof Palme sänder er en hälsning som lyder: vad var det jag sa.

 58. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Om man lyssnar till programmen där Olof Palme medverkar så så han att Sverige skulle inte finnas med tiden om det skulle fortsätta som det gjorde redan då under Moderatisk regering. Lyssna till programmet om valet 1982. Ni har fel alla idag var enda en. Ni skyller ifrån er alla på varandra.

 59. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Han varnade er alla för hur det skulle bli. Han berättade för alla att så här skulle det bli. Det är högerpartierna som tog in araber redan på Olof Palmes tid som skulle emellan och ta över makten med jämna mellanrum.

 60. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  De tar in fel arbetskraft. De kan inte som Olof Palme gjorde. Det här går inte. Det här fungerar inte över huvud taget. Han tog in fredligt folk. Vi behövde arbetskraft utifrån.

 61. Jörgen Sandell

  Jörgen Sandell2 månader sedan

  Lägg pengar på något vettigt istället.

 62. farawayland51

  farawayland512 månader sedan

  Vid 11:57 avbryter den sk ålderspresidenten igen när Ludvig Aspling förklarar anledningen till miljonrullningen beror på röstköp.

 63. Stephano Quesar

  Stephano Quesar2 månader sedan

  important for Swedish people setoos.info/name/nH2ZzGd1f5OOZmM/video

 64. Klimat Bluffen

  Klimat Bluffen2 månader sedan

  Socialismen är för människor det samma som rabies är för en hund.

 65. gubbenpersson

  gubbenpersson2 månader sedan

  Vi haj en dijadog. om det vore en dialog hade en sådan ren idiot bara påstridigts vad gör du här..håll käft!!!

 66. Willy Eriksson

  Willy Eriksson2 månader sedan

  Vilket jävla svammel. Det var inte längesen som SÄPO ansåg att 4 imamer var en säkerhetsrisk för det svenska samhället och beslutade om utvisning. Då var det inget problem för regeringen att intervenera i en myndighets beslut och bestämde att de 4 imamerna skulle få stanna. Snacka om att inte agera i det enskilda fallet. Men nu handlade ju det om att rädda zåzzarnas nya valboskap.

 67. MrTakealookaround

  MrTakealookaround2 månader sedan

  Vafan är ålderspresidenten korrupt och uppköpt ? fy fan asso snacka om att inte vara neutral

 68. Christopher Jakobsson

  Christopher Jakobsson2 månader sedan

  setoos.info/name/tGbXyIZipJltq2M/video

 69. Christopher Jakobsson

  Christopher Jakobsson2 månader sedan

  setoos.info/name/tGbXyIZipJltq2M/video

 70. Kristina Björk

  Kristina Björk2 månader sedan

  Landsförrädarna i Rosenbad ska inte komma undan dom ska straffas hårt för landsförräderi å avgå med omedelbar verkan och skaka galler resten av livet

 71. Aleexander G

  Aleexander G2 månader sedan

  bra ljudlig, men vem fan är talmannen som duckar som de vore skottlossning & avbryter med inga enskilda fall? ni kommer ju fram till SÅÅÅ mycket annars...

 72. Anony Mouse

  Anony Mouse2 månader sedan

  Va fan är det för fel på befolkningen och regeringen när dom inte tar det här på allvar ?

 73. No Name

  No NameMånad sedan

  Folk är upptagna med annat skräp.

 74. Sveriges kung och domare Sveriges Gud och domare

  Sveriges kung och domare Sveriges Gud och domare2 månader sedan

  Sanningen är Jesus är nazist. Mohammad är terrorist. 😂😂😂😂

 75. Liza utterström

  Liza utterström2 månader sedan

  Islamistiska organisationer ska inte ha några som helst bidrag

 76. Gun Kembel

  Gun Kembel2 månader sedan

  Hur kommer det sej att regeringen har rätten att fördela medel ifr allmänna arvsfonden, kan dessa pengar komma att användas till invandrarnas försörjning om nu S tycker att det är behövligt? Vem har ansvaret för allmänna arvsfonden?

 77. Christer Andersson

  Christer Andersson2 månader sedan

  Om Sveriges regering stödjer organisationer ekonomiskt, som är suspekta, eller, av andra länder betraktas som terrororganisationer / kriminella, då är det frågan om man verkligen är blåögd, eller bara dum.

 78. bawjeppe123

  bawjeppe1232 månader sedan

  Hade jag vetat att mina skattepengar skulle gå till muslimer så hade jag aldrig bidragit till detta samhället !!!!

 79. pucckkoo låångkalsoong

  pucckkoo låångkalsoong2 månader sedan

  vaafaaan kommer hon ifrån,??? , svammelsstan??? 🐒🐒🤡🤡🤡, avgååå sossarpack,

 80. pucckkoo låångkalsoong

  pucckkoo låångkalsoong2 månader sedan

  ni måste vinna a s a p SD, få bort sossarna

 81. Anders Svensson

  Anders Svensson2 månader sedan

  Lena Hallengren - Ett praktexempel på hur totalt inkompetenta socialdemokraterna verkligen är! Alla problem ska fixas någon gång i framtiden! Det har fungerat i Sverige i årtionden på grund av att majoriteten av folket helt saknar förmågan att ifrågasätta och tänka på egen hand.

 82. Anders Svensson

  Anders Svensson2 månader sedan

  Socialism är en kollektivistiskt ideologi vilket sätter samhällets intressen före individens. Det handlar bara om att sko sig på folket genom att konstruera allsköns skatter och avgifter i utbyte mot utlovad välfärd ! Förundras du över hur ett parti som Socialdemokraterna ( med paroller som, solidaritet , allas lika värde etc etc ) sparkar på de svaga i samhället som t.ex de tusentals personer som förlorat sin livsviktiga assistans eller pensionärer som tvingas flytta från sina äldreboende pga påstådda renoveringar men som kort efter förvandlats till lägenheter för nyanlända. Svaret är att alla som INTE bidrar till skattkistan är INTE värda ett ruttet lingon och enkom en belastning för Sossarna. Socialism - För individer som saknar förmågan att ta beslut och tänka själv och att ifrågasätta !

 83. Anders Svensson

  Anders Svensson2 månader sedan

  Sossarna är ett gäng charlataner som duperat det naiva och aningslösa Svenska folket i decennier ! Jag hoppas verkligen att en framtida regim placerar nyckelfigurerna inom socialdemokratin där de hör hemma ! Bakom lås och bom !

 84. Anders Svensson

  Anders Svensson2 månader sedan

  7-Klövern och i synnerhet socialdemokraterna är INTE intresserade av folket, de är bara intresserade av makten !

 85. Anders Svensson

  Anders Svensson2 månader sedan

  Har man lagt sin röst på 7-Klövern och i synnerhet socialdemokraterna de senaste decennierna är man skyldig till landets förfall och tillstånd !

 86. Anders Svensson

  Anders Svensson2 månader sedan

  7-Klövern och i synnerhet socialdemokraterna är INTE intresserade av folket, de är bara intresserade av makten !

 87. Anders Svensson

  Anders Svensson2 månader sedan

  Sossarnas dilemma är om muslimerna blir så många att de själva startar ett islamistiskt parti vilket innebär att Socialdemokraterna som parti kommer att implodera då en stor del av deras väljarbas är just muslimer !

 88. Mr. Axe

  Mr. Axe2 månader sedan

  En sak till , Hur får man att islam är demokratiskt ???

 89. Mr. Axe

  Mr. Axe2 månader sedan

  Vad är det inte Sossarna fattar ? Sossar=islamister !!!!

 90. Marianne Gustavsson

  Marianne Gustavsson2 månader sedan

  Kom ihåg hur kineser blev majoritet i Tibet. Genom tvångsinvandring, styrt av kinesiska staten. Exakt som muslimerna tar Sverige nu, regisserat av saudi och iran!

 91. linuxmint92

  linuxmint922 månader sedan

  Socialdemokraternas mörka historia läs den www.s-sanningen.com/

 92. Johan Bernath

  Johan Bernath2 månader sedan

  Det socialfeminazistiska våldtäks-vänstern menar alltså att utredning krävs? vänstern har ju redan politiserat hela statsapparaten. dom utreder sig själva menar hon. Likt våra s.k. medier som skulle balansera demokratin så ingen blir för mäktig hette det. men dom går endast vänsterns (och ibland 7klövern) ärenden. Dom har förlorat alla hederliga medborgares röster och kan inte ta hand om landet så nu måste måste dom hitta nya problem att förblinda folket med. och importera röster. Polisen och säpo heter kulturStasi i folkmun. och med rätta. 7klövern använder nu även restriktioner som dom aldrig kommer att lätta på för att åter tysta det kommande upproret. Allt detta kan lösas fredligt om man bara respekterar yttrandefriheten, inför tjänsteman-ansvar och kräver nyval innan 2022. Hederliga medborgare dör och förnedras medans Rosenbad fortsätter bygga sin Ceasesco-borg och delar ut nomineringar till släkt och vänner i ankdammen.

 93. Figge Berglund

  Figge Berglund2 månader sedan

  Med den ålderspresidenten hade inte Morgan J fått avsluta en enda mening i debatt mot SD.

 94. Boom Chakalaka

  Boom Chakalaka2 månader sedan

  👏🏻👏🏻👏🏻😀🇸🇪🇸🇪

 95. Olle

  Olle2 månader sedan

  Vad kommer straffet att bli för dessa landsförrädare?

 96. Olle

  Olle2 månader sedan

  Heter Socialdemokraterna egentligen Islamdemokraterna?

 97. Pål Caspersen-haugerød

  Pål Caspersen-haugerød2 månader sedan

  Kanskje den idioten av en ålderspresident ikke har fått med seg alle de grove beskyldningene Morgan lirer av seg i riksdagen hver gang han debatterer mot en SD politiker. Kanskje på tide med en advarsel til han oxo eller.....?

 98. jamesbonde007

  jamesbonde0072 månader sedan

  För socialdemokraterna är makten viktigare än landets framtid. Man köper tillfällig makttid genom att utreda allt i 28 år.

 99. Humpydumpf

  Humpydumpf2 månader sedan

  Islamister kräver ständigt att folk ska göra som dom vill men struntar fullständigt i när deras egna begått terrorbrott. Har vi någonsin fått se en intervju med en muslim som fördömmer en terrorattack? Finns ej.

 100. Jan Lindgren

  Jan Lindgren2 månader sedan

  Talmannens bäst före datum är för länge sedan passerat

 101. Jörgen filipsson

  Jörgen filipsson2 månader sedan

  Ålderspresidenten kanske skulle fundera på Pension känns klart partisk kommer med påpekande mot SD hela tiden Tidigare när Ludvig debaterade mot Morgan Johansson som påstod att Vitt ariskt mostånd och bevara Sverige Svenskt gått in i SD var det ingen som yttrade sig om övertamp

 102. poffa2

  poffa22 månader sedan

  Oj, vilken överraskning!

 103. Ulf Öhman

  Ulf Öhman2 månader sedan

  hon försöker tala snabbt så ingen hör vad hon säger