S har sålt ut energipolitiken till ett radikalt fyraprocentsparti

Läs Jimmie Åkesson och Mattias Bäckströms debattartikel här:
www.dn.se/debatt/s-har-salt-ut-energipolitiken-till-ett-radikalt-fyraprocentsparti/

Kommentarer

 1. TacofiskeN

  TacofiskeNDag sedan

  "Radikalt" lol

 2. Statsvärket

  Statsvärket6 dagar sedan

  El-priserna i Sverige ökade dramatiskt just den 7:e januari. Priset per kwh dubblerades nästan mellan den 6:e och 7:e januari. Man kan följa el-priset här: www.vattenfall.se/elavtal/elpriser/timpris-pa-elborsen/?gclid=CjwKCAiAxeX_BRASEiwAc1QdkRDN-Yc85J3tChGUarTo0g40vQsmU36_KdhqoztS43-m2HJtL-1y9hoCeXwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Jag undrar osökt om detta har med nedstängningen av Ringhals att göra ??

 3. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen7 dagar sedan

  Ja detta är helt förödande.

 4. Berith ENGSTRÖM

  Berith ENGSTRÖM7 dagar sedan

  Det går bra för Svensk industri Vi har ca 7% arbetslösa Sedan är det som går på stöd och bidrag över 50% Av invandra gruppen CA 1.8 miljoner Som arbetande låginkomsttagare ca 26 % Produkt arbetare inom verkstadsindustri Synd att SD inte kan lösa det som dom gick till val på Svenskar är inte mindre belevade Mandatet i Riksdagen ger inte SD fullvärdig medlemskap Nu är den politiska aktiviteten Tystad Hoppas folket inte glömmer det här. Till valet och SD frågar folket nu 70åringen Vi äldre vet hur politikerna S Hållit tillbaka oss Samtidigt blir vi vanvårdade Det är kalt i bostäderna som vi äldre fått Jag vågar snart inte säga något mer Redan råkat illa ut Svenska industri importera själva ström

 5. *Libertarian Jonas Vloggar inte*

  *Libertarian Jonas Vloggar inte*8 dagar sedan

  Häng regeringen.

 6. Edwin Eriksson 2

  Edwin Eriksson 29 dagar sedan

  Här har jag två jättebra sdlåtar om att sverigedemokraterna är det bästa partiet. SD 2022 (Unofficial Music Video) setoos.info/name/4KHPu2WUjJFomJ4/video&ab_channel=GustavIIAdolf JIMMIE ÅKESSON DISSTRACK TILL STEFAN LÖFVEN (PARODI) setoos.info/name/0IipvIiGoZuefaI/video&ab_channel=Reallokal

 7. Joel Lundqvist

  Joel Lundqvist10 dagar sedan

  Sluta ljug, ni vet att partierna alla är köpta av wallenberg(djupa staten) Planen är att sabotera hela Sverige och kanske till och med he a världens ekonomi, både invandringen klimatet och nu corona är baserat på lögner och till för att skapa förändringar,

 8. stefan adolfsson

  stefan adolfsson10 dagar sedan

  Vänta bara Ygeman har snart stängt ner elförsörjningen i hela landet. Allt han tar i blir fel. Men han får säkert ett nytt uppdrag.

 9. Stefan J

  Stefan J11 dagar sedan

  Greta samlar kraft och återkommer inför valet 2022. Då har många av hennes unga följare fått rösträtt också. Skall vi gissa på att MP kommer över 5 procent spärren i valet. 🤮

 10. Hans J

  Hans J11 dagar sedan

  Svenska regeringen HATAR svenska folket. Alla andra länders folk och företag kommer Först!

 11. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  Om du tycker MP är radikalt och galet vänta bara tills du hör om partiet grundat av nazister, ett parti som förintelseöverlevare har varnat för och som i partiprogrammet talar om "svensk essens" och att medborgarskap ska kunna återkallas från de som inte döms "svenska" nog... åh, SD... Då har du hört om dem redan. SD, det etnonationalistiska partiet grundat av nazister. Låt inte fascister diktera dagordningen. ;)

 12. SWEXIT TV

  SWEXIT TV11 dagar sedan

  Miljöpartiet ska klassas som samhällsfarliga

 13. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  Vad anser du om alla sd:are som vill mörda folk? Är de inte samhällsfarliga?

 14. LM Lund

  LM Lund12 dagar sedan

  Hur kan ett parti, som absolut inte i något som helst avseende är kapabelt att styra landet få ett så stort inflytande? Det övergår mitt förstånd.

 15. AVI Karlsson

  AVI Karlsson13 dagar sedan

  Sd2022

 16. Migge Mogge. du är BÄST. Lennart

  Migge Mogge. du är BÄST. Lennart13 dagar sedan

  Sverige är FÖRSTÖRT För All Framtid Sverige är en slav drivande Flykting förlläggning inget annat. Flyg Bomba Flykting förlläggning i dag Tack

 17. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik Bylund9 dagar sedan

  @Tim MD Om det är någon som är ONDSKA så är det ju DU tillsammans med 7k-partierna! NI är en fara för Sverige!

 18. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  Ännu en sd:are som vill mörda folk. Detta är det drägg SD lockar till sig. Mördare skall inte få diktera dagordningen. Ut med ondskan.

 19. Dennis Eriksson

  Dennis Eriksson13 dagar sedan

  Vad drar mycket el / vatten och skapar lite jobb, serverhallar. Vi behöver koppla ner, inte koppla upp oss mer. Vi ses runt lägerelden med gitarr och vänner i sommar. Ny fantastisk tid kommer där vi enas, tillsammans är vi starka.

 20. Berith Engström

  Berith Engström13 dagar sedan

  Det är värre en så Det hände före nuvarande regering Det är inget att skämta om Ställ upp så din åsikt blir hörd

 21. Kurt Manninen

  Kurt Manninen13 dagar sedan

  Så går det när man inte använder sig av vetenskap eller logiskt tänkande, utan kör på känslor. men vad fan den Heliga Greta har ju sagt: Fact doesn't matter. Hey presto, då blir ju beslutet logiskt. ;-)

 22. Lemelle

  Lemelle13 dagar sedan

  Högre elpriser väntas..Svensken muttrar i 2 dagar och sedan är det som vanligt glömt och fortsätter med att ha stort förtroende för regeringen. Korken verkar aldrig bli en bristvara i det här landet

 23. Göran Sandström

  Göran Sandström13 dagar sedan

  Elektriska stolen till landsförrädare...

 24. Isak Johansson

  Isak JohanssonDag sedan

  "Sorry det är strömavbrott just nu"

 25. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik Bylund9 dagar sedan

  @Tim MD Han skrev elektriska stolen till LANDSFÖRRÄDARE och inte OLIKTÄNKANDE röthjärna! Sossesvinen/miljöpartisterna alltså! För dem ÄR LANDSFÖRRÄDARE och inget mindre!

 26. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  Detta är sd:are, gott folk. De vill mörda oliktänkande. Har du en annan åsikt än SD, då blir det avrättning. Dags att vakna upp för vad SD är för några rötägg.

 27. Pham Nuwen

  Pham Nuwen13 dagar sedan

  Man tycker att det borde finnas någon institution (typ försvaret/SÄPO) som sätter stopp för såna här galenskaper. Långvariga störningar i kraftproduktionen kan förmodligen innebära risker för rikets säkerhet. Det är ju bara tur att vintern hittills har varit mild.

 28. Christopher Jakobsson

  Christopher Jakobsson13 dagar sedan

  Hur många vindkraftverk motsvarar Ringhals 1, en hypotetisk fråga?

 29. Pham Nuwen

  Pham Nuwen13 dagar sedan

  Ringhals 1 = 900MW med kapacitetsfaktor på gissningsvis 90% = 810MW i genomsnitt. En normalstor vindturbin är på 4MW med en kapacitetsfaktor på 30% = 1,2 MW i genomsnitt. Du behöver alltså 750 vindturbiner för att ersätta R1. Eller rättare sagt, så skulle vara fallet om vindens styrka kunde planeras, vilket ju är omöjligt. Så i verkligheten tillkommer stora energiförluster för lagring i batterier (om de hade existerat, vilket de inte gör), plus enorma kapitalkostnader för dessa gigantiska batteribankar. But wait, there's more! Iom att vindsnurrorna måste placeras på speciellt blåsiga platser långt bort från bebodda områden då folk varken vill se eller lyssna på eländet, tillkommer även massor av energiförluster och kapitalkostnader för långa kraftledningar. Så i verkligheten skulle det säkert behövas flera tusen vindturbiner plus batterier plus långväga kraftledningar för att ersätta bara denna lilla reaktor. Sen tillkommer ju all mark som detta megaprojekt skulle ta i anspråkan plus ev åverkan på fåglar, insekter o dyl. I slutändan lär det väl resultera i ett elpris på åtminstone hundra kronor kilowattimmen om man fullt ut driver igenom en vindekonomi.

 30. Peter Carlsson

  Peter Carlsson13 dagar sedan

  Glöm inte att S även sålt ut hela landet till muslimska sällskapet, varför SD sällan tar upp detta oerhörda svek mot folket är konstigt, för detta borde ni mata med i riksdagen lika ofta som invandringen!, sen har man även sålt landet till EU, så där är många händer som vill dela på vårat land, men VI folket kommer att ta tillbaka det som är vårt, och resterande får stå till svars i folket domstol.

 31. Bosse Raven

  Bosse Raven13 dagar sedan

  Jag är så glad över att ALDRIG ha röstat vänster. Har ändå röstat i över 40 år 👌🏻

 32. Petter !

  Petter !13 dagar sedan

  Bygg ut kärnkraften nu!

 33. SuTen

  SuTen13 dagar sedan

  Sossarna = Svenska folkets fiende

 34. maurizio sant

  maurizio sant13 dagar sedan

  S har även sålt själen till mp.

 35. abc def

  abc def13 dagar sedan

  Socialdemokraterna använder exakt samma politik/demokrati som "Gröna Vågen"... Nämligen den att om 99% vill se på OS finalen i hockey. Så vinner 1% som vill se på dockteatern De edsvurnas svårigheter kontra miljön i andemeningens raseri. Som för övrigt visas på DDR kanalen SVT2. Landet Längesen.

 36. Marie Ljunggren

  Marie Ljunggren13 dagar sedan

  Djupt olyckligt? Nej, fullständigt huvudlöst!

 37. Michael Jönsson

  Michael Jönsson13 dagar sedan

  Intresse från Kinas ccp att få investera i vindkraft i Sverige för att sedan ta över hela Sveriges elmarknad.

 38. Julius Tomt

  Julius Tomt13 dagar sedan

  Lyssna på vad högsta hönshjärnan säger. setoos.info/name/1bLav4ZrfGl5fIw/video Han borde ha ledsagare. Neandertalare

 39. Faizan Ali

  Faizan Ali14 dagar sedan

  Det passar inte SD att kalla något annat parti för radikalt!

 40. Cissi Sjöberg

  Cissi Sjöberg14 dagar sedan

  Grattis svenska medborgare till nya högre elpriser, amazon google å diverse sponsrade storelslukare snor elen från norr.

 41. Sten Åke Axelsson

  Sten Åke Axelsson14 dagar sedan

  Det är obegripligt och mycket skrämmande att ett fullständigt vettlöst fyraprocentsparti som MP tillåts styra över Sveriges ödesfrågor energi och migration. Detta är så långt från tanken med demokrati som tänkas kan. Hur kan svenska folket och Sveriges Riksdag bara sitta och se på?

 42. Lars Cederberg

  Lars Cederberg14 dagar sedan

  Miljopartiet radikala extremister som tvingar svenska foretag att lamna landet och Sverige kommer att bli ett nytt Venezuela

 43. Christer Öqvist

  Christer Öqvist14 dagar sedan

  Snabbt slut var det censur???

 44. C Ö

  C Ö14 dagar sedan

  Ja för fan stäng ner hela Sverige när dom ändå håller på, kör ner det i botten bara, men då blir jobben färre och då blir det mindre skatteintäkter. Hatar verkligen denna regering och givetvis MP. Helidioter.

 45. Pete Rollins

  Pete Rollins14 dagar sedan

  DEN FEMINISTISKA REGERINGEN SLÄCKER NED SVERIGE!!!!! MP JUBLAR?????? 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 46. Hasse Å Nyström

  Hasse Å Nyström14 dagar sedan

  Vänta bara när vi står där utan.EL! Vad säger MP DÅ.

 47. Isak Johansson

  Isak JohanssonDag sedan

  Nej det är lungt, vi får ju in grön kolkraft

 48. J Persson

  J Persson14 dagar sedan

  Jag skäms så innerligt över att ha röstat på sossarna en gång i tiden, aldrig igen

 49. Pyck3

  Pyck32 dagar sedan

  De var en gång i tiden Sveriges arbetarparti...men de dagarna har de själva glömt bort.

 50. Lars Gsänger

  Lars Gsänger13 dagar sedan

  Jag med⚠️

 51. Sven Hellstrom

  Sven Hellstrom14 dagar sedan

  Aggera opposition Nu.

 52. Edvin Arvlo

  Edvin Arvlo14 dagar sedan

  S har börjat bli en fara för landet

 53. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik Bylund7 dagar sedan

  @Tim MD - På grund av att sossarna/miljöpartiet styr :D! Om det är något som är vedervärdigt så är det miljöpartiet o sossarnas politik (o du), säg mig, exakt VAD är VEDERVÄRDIGT med Sverigedemokraternas politik? Deras politik är baserad på kunskap och är realistisk, jämfört med miljöpartiet/sossarna, som tar skattebetalarnas pengar o spenderar på helt fel saker/eller FÖR lite på rätt saker, dem tror att alla samhällets problem kommer fixas med MER o mer invandring, dem stänger ner kärnkraftverk så att det blir elbrist i landet, och deras klena straff som inte är rättvisa mot brottsoffer, och dem låter mördare/väldtäktsmän/rånare m.m. gå fritt på våra gator. Och detta är inte VEDERVÄRDIG politik enligt dig?? 🤨🤔 Dafaq?

 54. Tim MD

  Tim MD7 dagar sedan

  @Lars-Erik Bylund Etnonationalister är sannolikt mer korrekt majoriteten av er, men nazist är ett mer känt begrepp med negativt bagage så retorisk är det enklare att kalla er det för att på ett kortfattat och enkelt vis kommunicera hur absolut vedervärdig SD:s politik, och alla som stödjer den, är. Sen är det tragiskt att se svenskar som inte kan engelska eller kända citat från världskända pjäser. Skolan har misslyckats med sitt uppdrag.

 55. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik Bylund8 dagar sedan

  @Tim MD Det är inte så konstigt att vi har dålig attityd mot såna verklighetsfrånvända personer som dig, som kallar oss för SD nazister, usch fyfan vilket sosseri! Och prata Svenska, tack🤢🤢🤮🤮🤮

 56. Tim MD

  Tim MD8 dagar sedan

  @Lars-Erik Bylund Av attityderna att döma tror jag att det är så. Me thinks, thou doth protest too much.

 57. Edvin Arvlo

  Edvin Arvlo9 dagar sedan

  @Lars-Erik Bylund jag håller med dig

 58. infidel hedningsson

  infidel hedningsson14 dagar sedan

  Den feminazistiska regeringen är för Sverige vad rabies är för en hund.

 59. Tim MD

  Tim MD9 dagar sedan

  @Peter Är ni killar riktiga? TS kallar regeringen för feminazistisk och liknar det vid rabies och ni säger ingenting. Någon pekar ut att ett nazistiskt grundat parti är nazistiskt och då slår ni i bromsen. Kom igen. Ingen, utom de mest radikaliserade, kallar något så banalt som Socialdemokraternas politik för "rabiat feminazism".

 60. Peter

  Peter9 dagar sedan

  @Tim MD Ifall du kollar i partiprogrammen så ser du att SD har väldigt stora likheter med den gamla socialdemokratin (betongsossarna) och deras "rasism" består i att utvisa kriminella som inte är intresserade av att göra något gott i samhället ! Lika lite som att du själv är skyldig att släppa in vem som helst in i din bostad . . Lika lite är Sverige skyldig att släppa in vem som helst utan kontroll ! Att kalla SD för "nazister" bevisar endast att du inte vet något om nazzarna eller SD ! !

 61. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik Bylund10 dagar sedan

  @Tim MD Sosse confirmed?

 62. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  Men vad är SD-nazismen då? Böldpest?

 63. Christer Rohdin

  Christer Rohdin14 dagar sedan

  Det är inte konstigt att det blir sämre i Sverige när vi har så stora nötter till politiker i regeringen, stänga ner kärnkraftverk när vi behöver mer energi i Sverige. Det är kanske för att dom vill höga priset på el när det blir riktig energi brist. Ett riktigt bra samarbete med energi företagen verkar regeringen bedriva. 👎🇸🇪

 64. Pjer Dolinski

  Pjer Dolinski14 dagar sedan

  Allt är upp och ner i Sverige idag 2021, crazy town och människor måste börja agera, förbereda sig..

 65. Birgitta Andersson

  Birgitta Andersson14 dagar sedan

  Det är väl nog mörkt och jäkligt i detta land ändå. Det blir ännu mörkare om vi inte har el🤔Och då menar jag inte bara vädret!!!

 66. Oskar Boström

  Oskar Boström14 dagar sedan

  Hurra för ringhals! Sverige behöver ren och förnybar energi. Ingen smutsig kärnkraft som riskerar att ödelägga stora områden helt.

 67. Pham Nuwen

  Pham Nuwen6 dagar sedan

  @Oskar Boström _Men SD är ju klimatförnekare_ Jag röstar inte på SD, men jag har aldrig sett en enda person, i SD eller utanför, som förnekar att klimatet existerar. Kan du ge ett exempel? _och tror att den globala uppvärmningen är naturlig_ Finns det någon som med absolut säkerhet kan utesluta att uppvärmningen inte är delvis naturlig? _Så du behöver inte ens argumentera._ Jag argumenterar hela tiden. _Ni tycker ju att man ska satsa internationelt och inte nationelt men jag tycker att man ska börja med sig själv och istället föregå med gott exempel._ SD kanske tycker det, jag har ingen aning. Om jag finge bestämma vore detta överhuvudtaget inte en fråga för staten. Du får gärna sluta använda kärnkraft, olja och gas om du vill. Lycka till. _Sverige kan klara omställningen, vi är redan på god väg nu och väljer regeringen att satsa på det så går det._ "Omställningen" är ju i full färd med att avskaffa den mest pålitliga, mest naturvänliga och minst koldioxidintensiva kraftkällan som existerar, (kärnkraften) och ersätta den med vindkraft som tar upp hundratals gånger mer mark och råmaterial. Seriöst, hur får du detta att gå ihop? Tror du verkligen på vad du skriver?

 68. Oskar Boström

  Oskar Boström6 dagar sedan

  @Pham Nuwen Men SD är ju klimatförnekare och tror att den globala uppvärmningen är naturlig. Så du behöver inte ens argumentera. Ni tycker ju att man ska satsa internationelt och inte nationelt men jag tycker att man ska börja med sig själv och istället föregå med gott exempel. Sverige kan klara omställningen, vi är redan på god väg nu och väljer regeringen att satsa på det så går det.

 69. Pham Nuwen

  Pham Nuwen7 dagar sedan

  @Oskar Boström Och du har uppenbarligen aldrig varit i närheten av en vindturbin. "ingen inverkan" Otroligt.

 70. Pham Nuwen

  Pham Nuwen7 dagar sedan

  @Oskar Boström lol Alltid samma visa med "förnybara" människor. Det är alltid en ny fantastisk teknologi på väg som "Snart (tm)" kommer göra systemet funktionellt. Om vi bara subventionerar det lite mer och lägger mer skatter på alla redan fungerande energislag som t ex kärnkraft.

 71. Oskar Boström

  Oskar Boström7 dagar sedan

  @Pham Nuwen detta är faktiskt felaktig information eftersom man utvecklar nya sorts turbiner vars stolpar är gjorda i trä som kommer direkt från den svenska skogen. Och man har gjort mycket forskning angående ljudet de genererar. Man har kommit fram till att djur som lever i närområdet vänjer sig. Så det ger ingen inverkan på miljön och naturen alls.

 72. The Ravenous Rabbit

  The Ravenous Rabbit14 dagar sedan

  4% av röster styr för 96% av sverige.

 73. Pyck3

  Pyck32 dagar sedan

  @Tim MD klart regeringen gör ju precis som de vill. Men var det inte med hjälp från både C och L som sossarna kunde fortsätta sin diktatur? Och kallar man alla som röstar på SD för "nazzar" nazister så kanske man ska kolla upp sossarnas historia? För jag förmodar att du stöttar dem din lilla nazze.

 74. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  @Tommy Petersen Varför är sverigedemokrater så dåliga på svenska? Det är så felstavat att man knappt förstår vad nazzen försöker säga. Sverigedemokraterna behöver lära sig svenska om de ska förväntas stanna här i Sverige.

 75. Tommy Petersen

  Tommy Petersen11 dagar sedan

  @Tim MD ja dä va ju en utomordentligt bta hopkok av politiker Sverige har ju den ABSOLUT det bästa och mest tryggaste välfärdslandet i Eutpopa. Vi ligger ju i topp på alla pmråden. ELLER HUR????? I ALLA FALL FALL NÄR DET GÄLLER KRIMINALITET. DIN JÄVLA PELLEJÖNS🤮🎁👎👎🤮🤡🤡

 76. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  I Sverige bildar vi regering genom samarbete över partigränser och flest röster som S fick kan de då samarbeta med vem de vill. Gott att de inte valde samarbete med SD-nazzarna.

 77. Tommy Petersen

  Tommy Petersen14 dagar sedan

  FOLKÖLSPARTET PÅ VÄG ATT BLI LÄTTÖLSPARTIET🤮

 78. Kenneth Gravem

  Kenneth Gravem14 dagar sedan

  Ja int ska 099 ha nå el från Norrland. Dom kan köpe el från Holland

 79. Kenneth Gravem

  Kenneth Gravem14 dagar sedan

  De kan ju bygga vinnpurrena runt 099 området från Uppsala Stockholm och söder ut.även hemma hos alla miljöpartister ett par st hos per Borlund

 80. C Ö

  C Ö14 dagar sedan

  Ja, ta över kraftverken med våld så får dom ingen ström nere i fjollträsk. Finns väl många jägare i Norrland.

 81. Ove Nyberg

  Ove Nyberg14 dagar sedan

  SD, om ni har ryggrad så välj lämpligen Tribunalen kopplad till Corona soppan etc för att plocka bort Stefan Löfven och regeringen. www.peaceinspace.org

 82. Anony Mouse

  Anony Mouse14 dagar sedan

  S har sålt ut hela nationen i decennier inte bara energipolitiken.

 83. Anne Mattson

  Anne Mattson14 dagar sedan

  Solklart att vår Regering INTE vill Sveriges bästa !

 84. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik Bylund10 dagar sedan

  @Tim MD men har du inget bättre att komma med, din verklighetsfrånvända sosse? Om man kombinerar en weeb + socialdemokrat då får man en åsna som inte bör lägga sig i svensk politik för att dem inte fattar vad Sverigedemokraterna står för

 85. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  Till skillnad från SD-nazzarna då, menar du? Varför tror du att nazister vill Sveriges bästa? Det gick ju inte så bra sist de vill bestämma och mörda folk.

 86. Laila Williams

  Laila Williams13 dagar sedan

  Instämmer

 87. Lily Kim Cao

  Lily Kim Cao14 dagar sedan

  Nãr ska miljöpartiet skaffa kondomskatt dà det inte finns folk som vill bli som miljöpartisterna .

 88. Julius Tomt

  Julius Tomt14 dagar sedan

  Stadskupp? Har skett för mindre i andra länder Är det så otroligt när man ser utvecklingen vi nu har.

 89. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  @C Ö Om ni inte ens kan stava, hur ska ni förväntas kunna genomföra en statskupp? Att sen vilja störta samhället och mörda folk för att politiken inte stämmer överens med er missnöjespolitik, det om något är trams.

 90. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  @C Ö Ska verkligen någon med initialerna "C Ö" göra sig rolig åt andras initialer? Du kastar sten i glashus. Sen stavade du nu själv en del ord fel också. Det är en märklig trend inom SD. Varför är sverigedemokrater så dåliga på svenska?

 91. C Ö

  C Ö11 dagar sedan

  @Tim MD Jäkla larv att haka upp sig på en stavning. MD, står det för multidum eller måste dömma ett stavfel. Undrar vem som är lustig egentligen? Trams.

 92. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  Stadskupp? Du vill alltså inte ha en "statskupp", utan en "stadskupp"? Är ni verkligen förmögna att göra något sånt när ni inte ens vet hur det stavas? Ni är för lustiga. SÄPO uppskattar också att ni är så öppna med era planer.

 93. C Ö

  C Ö14 dagar sedan

  @Julius Tomt Vet ej. Rasera ledningen från Harsprånget så blir det jäkligt mörkt ner i fjollträsk. Då kan MP sitta där med sina stearinljus när lampbatterierna tagit slut i handeln.

 94. jamesbonde007

  jamesbonde00714 dagar sedan

  Vårt nya år 2021 kunde börjat bättre. Men vansinnet skall härska. Nu när allt skall elektrifieras lägger man ner stabil och ren elproduktion.

 95. Sven-Erik Enman

  Sven-Erik Enman14 dagar sedan

  Eftersom svenska folket fortfarande sitter kvar på läktaren och tittar på 😤 så därför händer den ena efter den andra galenskapen på i ett plundrat land !!!

 96. Tim MD

  Tim MD11 dagar sedan

  Ett plundrat land? Har vikingarna varit här?

 97. C Ö

  C Ö14 dagar sedan

  Svensken är så blåst så blåst. Ett riktigt oupplyst mähä som låter detta få pågå.!!!!!!!!

 98. Figge Berglund

  Figge Berglund14 dagar sedan

  Men det var ett känslomässigt korrekt beslut.

 99. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata77714 dagar sedan

  Att bara titta på när man kör Sverige i botten är det nya passiva Sverige som tycker till men inget kan göra, är inte det märkligt! Det är som att folk kommer hem till en och förstör ens hem, trevligt sällskap eller hur! Man väljer att bara titta på och på sin höjd kommentera, oj titta där ryker den möbeln, ops, det var tavlan det, oh nej inte trappan också osv! Makten utgår från folket va! Om det är sant, varför sker det mesta överhuvudet på folket, som t ex skriftliga viktiga avtal, och varför tar man till fuskeri vid valen om påståendet att makten utgår från folket stämmer? Varför tog man även bort politikertjänstemannaansvaret, allt vittnar om att det inte är folket som har någon makt alls, utan man bedrar folket, ljuger och förleder dom! Ruttet och korrupt, mot totalitärt styre där yttrande friheten som är en självklarhet egentligen blir ett minne blott!

 100. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa14 dagar sedan

  Hela Sverige e ett misstag i politiska gamla galna partierna

 101. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  Misstaget heter 7K-partiet och de är kulturmarxister. Med grova mutor (se deras löner för att göra inget annat än förstöra) fås lydiga små kräk.

 102. Julius Tomt

  Julius Tomt14 dagar sedan

  Röstboskapen fortsätter I oförminskad takt att strömma in i vårt land. Kan man ens längre påstå att det är svenska intressen som styr vårt land?

 103. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @Julius Tomt Icke ! De skall i arbetsträning. Hjälper inte det blir det straffarbete. Fö samma om det begås brott. Efter behandligen får deras öde fastställas. Är det grov brottslighet eller obotlig social skada måste de resa. Det skall dock ske på egen bekostnad och initiativ. Annars blir det att stanna kvar i straffarbete. Det finns massor att göra som staten tjänar pengar på. Mindre gruvor icke lönsamma för stordrift. De kan bryta silver, koppar, sällsynta jordartsmetallar eller bara mineraler.

 104. Julius Tomt

  Julius Tomt14 dagar sedan

  @Feinrizulwur dra in alla dessa hittepåbidrag. Är du inte självförsörjande på x antal år-UT!

 105. Julius Tomt

  Julius Tomt14 dagar sedan

  @Feinrizulwur terrorattacker kommer redan när bidragen inte kommer varje månad

 106. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  Visst är det röstboskap. Men den direkta anledningen är mycket simplare. Skapa motsättningar och terror så folk tänker på något annat. Vänta tills elavbrotten blir vanliga. Då kommer terrorattackerna att intensifieras.

 107. Tommy Petersen

  Tommy Petersen14 dagar sedan

  Inga konsekvänsanalyser är gjorda eller görs av inkompetenslösa Per Bolund. Vindsnurra Per. Han drar energiförsörjningen snett rakt in i kaklet. Helt sinnessjukt. Jag förstår ingenting 🔨👎🎃🤮Han är inte frisk

 108. Tommy Petersen

  Tommy Petersen14 dagar sedan

  @Sven-Erik Jansson TACK FÖR DEN!!!! 👋👍

 109. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @Sven-Erik Jansson Då kommer mer coronahysterin som får dem att tänka, på annat. Påfläskat med att nu gäller det att rädda klimatet. Litet kallt får ni nog tåla. Tänk på att snart är det sommar.

 110. Sven-Erik Jansson

  Sven-Erik Jansson14 dagar sedan

  Tänk på varifrån dessa kompetenslösa miljöpartister kommer ifrån - barnprogram, damtidning osv. Tacka fan för att det går snett! Knäppgökarna gör ingen konsekvensanalys, allt är ideologistyrt. Tur att vi hade ett reservkraftverk att starta upp i SOMRAS. Om det blir riktigt kallt i februari och kraftnätet bryter ihop, då kanske melloSvensson vaknar!

 111. Tommy Petersen

  Tommy Petersen14 dagar sedan

  @Feinrizulwur TACK!!!!! 👋👍

 112. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  Studera den invasiva kulturmarxismen så blir allt uppenbart. Du kan självklart inte läsa om detta i kloakmedia. Där finns bara "fångarna på slottet och bonde söker ko." Läs deras digra webbsida www.weforum.org/ Som de flesta inte förstår är detta fienden, globalister eller vad de för tillfället kallar sig. De ser sig som räddare av vad det nu än är . Oftast hela världen. Helt sinnessjukt - en exakt analys.

 113. UBA Ande

  UBA Ande14 dagar sedan

  ✔👌👀

 114. Jack Townsend

  Jack Townsend14 dagar sedan

  0:21 dating-girls.online

 115. Julius Tomt

  Julius Tomt14 dagar sedan

  Inte bara energipolitiken. Verkar vara islamister överallt nu när man inte ens längre kan sparka ut en livstidsutvisad helidiot till islamistimam. Hans personliga säkerhet i hans hemland är viktigare än hela svenska folkets säkerhet. Inte längre svenska intressen som styr vårt land . Är inte det då början på ett kalifat så då vet jag inte.

 116. Anders Topansson

  Anders Topansson5 dagar sedan

  @R ez Första exempel som jag minns är när partisekreteraren anmälde en medborgare i min by för att ha kritiserad hennes handväska, han fick sex månaders tvångarbete. En tre barns pappa fick tre år pga hans barn stal 15 majskolvar från en statägnad odling på väg hem... medan zigenaren som mördade en 14 årig pojke fick tre år också. Men , som du säger, ingen ¨behövde¨ debattera med kritisk tänkande...

 117. R ez

  R ez5 dagar sedan

  ​@Anders Topansson Alla likas värde och jämlikhet segrade tillslut under unionen, alltså sovjetunionen. Alla fick det lika bra och ingen behövde heller debattera med kritiskt tänkande med någon annan längre då den rätta värdegrunden redan var så självklar. Rättvisa såg man mycket allvarligt på och skipades vid brott, nya hot och ondska, som skyddade medborgarna. Sedan kunde alla leva lyckliga i alla sina dagar

 118. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @Anders Topansson Alla människors lika värde är en floskel med allvarlig innebörd. De betyder bara att hur odugliga vi än är så duger vi lika bra ( bättre) än som vem som helst. Se på töntarna i regeringen. Urartningen har passerat alla gränser och snart måste censuren slå till. Ja den har ju faktiskt redan börjat med borttagning av vissa mediekanaler. Oduglingarna tål inte höra sanningen om sig själva. Näringslivet och ekonomifunktioner är redan under stöveln. Banker och finans som "investerar" folks pengar i sol och vindkraft. Bankerna har blivit politikens kriminalförlängning. Låtsapengar som inte finns håller ekonomin igång, därav nollräntan. Besparingar äts upp av inflationen och det döljs av falsk inflationsstatistik.

 119. Anders Topansson

  Anders Topansson14 dagar sedan

  @Feinrizulwur ¨Alla människors lika värde¨ betyder ¨vi har ingen värde¨. Jämlikhet och rättvisa då?

 120. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  Det är kulturmarxism som genomsyrar politiken över hela världen. De hatar vår kultur och våra folk . De inplanterar "annat" i stället , du ger exempel. Detta elände finns bland 7K-patiet. Sd måste hålla fronten i detta kulturkrig annars är vår civilisation prisgiven. Priset är den bestickning med våra skattepengar som hamnar i 7K-partisternas fickor. Det du ser är kulisser för att dölja förstörelsen av allt vi värderar.

 121. Tonny Nordin

  Tonny Nordin14 dagar sedan

  Sluta att kalla dem miljöpartiet. Globalistiska samfundet är deras riktiga namn.

 122. SweDanceXD

  SweDanceXD13 dagar sedan

  Snarare, ”Miljö hatarnas parti (MHP)”

 123. Feinrizulwur

  Feinrizulwur13 dagar sedan

  @Liard Suzanne Små men livsfarliga. Som asbest som tar sig in och orsakar kaos.

 124. Lars Gsänger

  Lars Gsänger13 dagar sedan

  Anders Ståhlbom 🌎🌖🌘🌑🐑🐑

 125. Lars Gsänger

  Lars Gsänger13 dagar sedan

  ❤️

 126. Liard Suzanne

  Liard Suzanne13 dagar sedan

  Jag brukar kalla dem miljöpartiklar, eftersom de är så små...

 127. Kenneth Andersson

  Kenneth Andersson14 dagar sedan

  Så går det när en regering låter sig styras av ett marginalparti och vägrsr lyssna på folket och sakkunniga. Ny kärnjrsftsteknik och vattenkraft är framtidens energi. Ekvationen går inte ihop med mera elberoende och mindre tillgång på el. Vattdnmelonpartiet kan tydligen se den möjligheten. Tur att vi ännu har en mild vinter. Lägg ner den olönsamma vindkrsften på direkten. Vårt lands gökunge i energiboet. Det försts en ny regering får ta tagi är energin och städa bort alla dumma påhitt denna regering hittat på. Hoppas SD kan komma åter till sina rötter och bli det psrti landet behöver.👍👍👍👍

 128. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  Marginalpartiet är globalistslickarna aka kulturmarxisterna (7K-partiet). De finns nästan överallt med sin fördärvliga politik. Vi måste belysa dem så allmänheten ser vilka de är och vad de håller på med.

 129. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata77714 dagar sedan

  Regeringen låter sig inte styras, utan i grunden vill dom gemensamt ha Sverige i botten, detta samtycker dom till! Dom struntar även fullkomligt medvetet i folket och sakkunniga som inte går i deras medvetet korrupta agenda. För det är inte så att dessa korrupta inte förstår bättre, dom bryr sig bara inte för dom vill uppnå det nya utopiska mångfalds globalistiska N W O till varje pris, kosta vad det kosta vill, även en massa människoliv, bara man når målet steg för steg! Ett totalitärt världsomspännande maktöversitteri!

 130. ebe

  ebe14 dagar sedan

  Betalning för menlöst medhåll från näst intill obefintligt parti.

 131. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @ebe De så väl som andra har medvetandet förstört av kulturmarxism. Minns Mona. Kulturmarxist ut i fingerspetsarna. "Sverige har ingen kultur." "Sverige kommer aldrig bli detsamma som tidigare." etc. En maktberuśad kulturmarxist på toppen av karriären. Fy för den onda fula röda.

 132. ebe

  ebe14 dagar sedan

  @Feinrizulwur okej, och allt på grund av ? att S totalt tappat fotfästet eller?

 133. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  Nej 7K-partiet gömmer sig bakom mp, med de är i grunden samma. Snart kommer nedstängning av el. Rullande stad efter stad. Det kommer att svammlas om att rädda klimatet och nu måste ni offra er. De som protesterar kommer att kastas i förvar med coronan som förevändning.

 134. Kojak

  Kojak14 dagar sedan

  C L och MP är partier som ska ut ur riksdagen.

 135. Migge Mogge. du är BÄST. Lennart

  Migge Mogge. du är BÄST. Lennart13 dagar sedan

  Och SOSSARNA

 136. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @Larsnas Kristenson Men det är ändå skillnad. Mp med kumpaner sviker därför de vill förstöra. Sd därför de inte har tillräcklig kunskap om den invasiva kulturmarxismen. Det enda vi kan göra är att upplysa Sd och informera. Att utmana dem är INTE en option. Har du något annat förslag ?

 137. Larsnas Kristenson

  Larsnas Kristenson14 dagar sedan

  @Feinrizulwur Alla 8 har på ett eller sätt, svikit oss sverigevänner! GU Fre! /Lars jamti

 138. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @linuxmint92 Hela 7K-partiet måste bort. Förrädare mot vår kultur, land, folk och ekonomi. Energipolitiken syns bara mer.

 139. linuxmint92

  linuxmint9214 dagar sedan

  du glömde S

 140. Larsnas Kristenson

  Larsnas Kristenson14 dagar sedan

  "S har sålt ut energipolitiken till ett radikalt fyraprocentsparti" Och SD har sålt ut sig själva på oss sverige vänners bekostnad!!!! EU.polotoskt och P(l)andemi lagen! :-( GU Fre! /Lars jamti

 141. XD !

  XD !14 dagar sedan

  @Feinrizulwur han fattar visst inte

 142. Larsnas Kristenson

  Larsnas Kristenson14 dagar sedan

  @Feinrizulwur Läs gärna min post om Tobbe Larsson och fälj länkarna till hans föreläsningar! GU FR! Lars jamti

 143. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  Det du påstår har tyvärr en viss relevans. SD måste hålla fronten mot globalisterna (kulturmarxister). Om de lyckats skulle de vunnit en jordskredsseger i valet. Kloakmedia skulle vatit ett elakt minne blott. De massiva kloaklögnerna som sprids överallt måste belysas och ventileras så den förda fördärvliga ickepolitiken kan avslöjas. Energipolitiken är en del av forskning och utveckling, den genomsaboterade utbildningspolitiken, näringspolitiken, skattepolitiken mm. Energipolitiken är en mätare av tillståndet i landet. Mp har en tung skuld i sabotaget , visst men hela 7K-partiets skuld är mycket större.

 144. Larsnas Kristenson

  Larsnas Kristenson14 dagar sedan

  @XD ! Du skrev ett trollaktigt inlägg. Därför tar jag det med "författaren" och inte med oberörda . Nu avviker du igen från ämnet, som ett troll. Du har inte förtjänat min respekt! :-( Vidare samtal med dig gagnar föga. MEN ändå i all välmening: GU Fre! /Lars jamti

 145. XD !

  XD !14 dagar sedan

  @Larsnas Kristenson Nä, ta de med de som styr Sverige de är dom som säljer ut oss

 146. kung puk

  kung puk14 dagar sedan

  Något måste hända nu. 2021 kommer bli mycket sämre än 2020 på alla sätt om vanstyret får fortsätta.

 147. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @C Ö Ingen vaccinering? Då hamnar vi i register. Med dagliga trackasserier som följd. Vi får inte lämna landet. Ingen vård. Ja man vet inte var det slutar. Det har redan börjat i Spanien. Och jag som redan är vaccin skadad och är allergisk mot skiten.

 148. C Ö

  C Ö14 dagar sedan

  @Feinrizulwur Skiter väl i vaccinet. Inga främmande grejer i min kropp, dör hellre med hedern i behåll.😎😀

 149. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @C Ö Nu har de coronan att hota med. Var nu snäll och bråka inte. Annars får du inget vaccin och då dör du. Statskupp? Inte ens om allt tar slut och folket svälter. De kommer att få höra att det är deras eget fel. Och naturligtvis att de inte förtjänar bättre.

 150. C Ö

  C Ö14 dagar sedan

  Tror helhjärtat på statskupp, men det är jag det. Svensken är för vek å det vet regeringen och det utnyttjar dom och varför vill man sänka ett helt land? Perverst.

 151. Feinrizulwur

  Feinrizulwur14 dagar sedan

  @SWEXIT Kloaken finns upp i ansiktet och ingen reagerar ! Vad är det för fel på folket i detta land ? Koprofiler ?

 152. Lily Kim Cao

  Lily Kim Cao14 dagar sedan

  Sluta skicka röv ! Sluta anpassa er

 153. Lily Kim Cao

  Lily Kim Cao14 dagar sedan

  En kvinna man vill dejta I sverige ft louise bla.

 154. Larsnas Kristenson

  Larsnas Kristenson14 dagar sedan

  @Lily Kim Cao En äldre släkting till mig, brukade ett roligt uttrysck. När jah som barn på 50ätalet mötte konom efter julafton, inledde han alltid samtal innan någon hade sagt nägot: "DE samma de samma" Jag säger: De samma de samma! GU Fre! Lars jamti

 155. Lily Kim Cao

  Lily Kim Cao14 dagar sedan

  Tur det finns nån som är vaken nu . Gott nytt år !

 156. Larsnas Kristenson

  Larsnas Kristenson14 dagar sedan

  Jag kan enbart instämma med dig! Tummen up! GU Fre! /Lars jamti