Henrik Vinge - Tommie Lindhs mördare belönades med ett medborgarskap

Kommentarer

 1. Peter Hedlöf

  Peter HedlöfDag sedan

  Nybyggarna 1-2 har ju flytt Sverige till Italien. Att det alltid ska vara så svårt att få tag på rejäla hantverkare när Sverige nu ska stor satsa på nya fängelser. Ert nya Sverige går som tåget på börsen.

 2. Eddan Gyllenstjärna

  Eddan Gyllenstjärna4 dagar sedan

  Kära potentiella AFS röstare Om SD vinner valet så kommer det skicka schockvågor genom Sverige. Samt att den politiska kartan kommer skakas ner till fundationen. Det politiska skiktet från absolut vänster till absolut höger kommer kraftigt att skjutas till höger, vilket betyder att personer som bryr sig om Sverige kommer inte längre räknas som högerextremister utan hamna direkt i mitten på den politiska skalan. I detta nya landskap kommer vi såklart ha partier vänster om SD och höger om SD. Först då kan du börja tänka på AFS. Rösta fyfan inte på dom nu, vi behöver dig!!! Rösta vad du vill efter 2022. Men snälla jag BER dig rösta SD 2022!

 3. mats moden

  mats moden4 dagar sedan

  ta av han medborgarskapet skicka han till Sudan!

 4. Gunnel Larsson

  Gunnel Larsson6 dagar sedan

  Gunnel

 5. Gunnel Larsson

  Gunnel Larsson6 dagar sedan

  Det finns ingen förmildrande omständighet att fria en sådan våldsam man och ge honom svenskt medborgarskap skall våldtäkt och mord premineras I Sverige då har landet sjunkit så djupt det kan komma och rättvisan är obefintlig

 6. Gunnel Larsson

  Gunnel Larsson6 dagar sedan

  Gunnel

 7. Daniel Nordin

  Daniel Nordin7 dagar sedan

  Get your fact right rassesvin.

 8. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata7779 dagar sedan

  Henrik, du ställde frågan: Vad är det för en regering som är beredda att offra sina egna barn för att rädda utländska våldtäktsmän? Vår tids moderna Baal tjänare är svaret! Passa då på att även sparka ut dom korrupta landsförrädarna till politiker som gjort det hela möjligt, var enda en till dom länder som alla klangängen kom ifrån!

 9. Liza utterström

  Liza utterström9 dagar sedan

  Det är bra det du säger nen ni i SD har övergivit ut ur EU. Därför att ni inte protesterade misstroendevotum mot Löfven när han skuldsatte generationer framåt för att rädda euron som vi ibteens är med i. Fast man kallar det för eubidrag till medelhavsländerna där pensionärer skullw ha det så svårt. Som har högre pensioner än svenskar och dom går i pension tidigare än svenskar. Här villman ju förlänga pensionsåldern istället. Vi har enorma mängder fattigpensionärer i Sverige som har 6-7000 rent i pension. Många har inte råd att ha en bostad. I Sverige har man ihjäl gamla på direktiv från landstinget att till alla som har fått cov19 oavsett hur svårt dethar drabbat dom ska de ges palliativ vård. Svenska folket vet inte vad det innebär. Man tar bort deras normala mediciner som tex waran eller insulin till diabetiker. Nåt dom dör av. Sen plockar man bort maten och ger näringsdryck istället så att fom blir utan ork. Ovanpå detta får man morfin som försvårar andningen ännu mer. Waran gör att de får blodstockningar och proppar. I öungorna är det just detta problem som cov19 ger. Därför dör dessa patienter som utan "vård" hade haft en större chans att överleva. Rena rama folkmordet. En ren inkomst för staten med färre utbetalda pensuioner och fler bostäder att dela ut till valboskapen. Men ni i SD har väl också del i dom väljarna som levwr på oss andea och tillför inget positivt ebdast kriminella. Våra ursprungsvenskarlider till följd av den politik som görs. Visst Lööf, Löfven och Lövin har/är hemska men är ni så myckey bättre. Ni protesterar inte så mycket som ni borde. Ni sitter mest still i båten tills densjunker. Då finns inte vi svebsjar kvar Nysvenskarna komner aldrig att snällt fortsätta att betala för andra. Vem ska då bo i det land vi byggde upp?? Ska ni liksom Löfven flytta till Maldiverna? Han har ju köpt en villa där så att han har någonstans att fly. Maldiverna har inget utlämningsavtal så där kan han fortsätta p leva på de pengar han förskansat sig till från svenska folket. Eftersom ni alla tycks bli så depraverade av makten så ni skiter i oss andra vore det kanske bäst för oss alla med samma direktdemokrati-system som man har i Sweitz. Där styr tjänstemännen i enlighet med folkets vilja i folkomröstningar. Politiker kan endast försöka påverka andra men har ingen egen makt. Vet väldigt många som har tröttnat på er och på dom andra partierna. Man struntar helt i att rösta eftersom det ju är samma dynga som vi andra fpr i allafall. Nåt riktig opposition står bi ibte längre för. Närma er AFS istället för tvärtom!!

 10. Raphner

  Raphner9 dagar sedan

  Och jag som Svensk får mörda hur många jag vill och stanna kvar. Underbart

 11. Hoppe

  Hoppe11 dagar sedan

  Riv upp avtalen som S undertecknat! Så som, FN's migrationsavtal, Barselonaavtalet mfl... Där står alla fördelarna/förturer som utlänningar/migranter mfl ska ha, gentemot svenskarna.

 12. Rafnir

  Rafnir11 dagar sedan

  Jag kan nästan garantera till 100% att gärningsmannen inte kommer få det lätt om han väljer att stanna i Västernorrland. Jag känner flera som aktivt kommer söka efter honom om 1-2 år när han kommer ut. Det finns väldigt mycket skogar i Norrland där det är lätt att försvinna när man går vilse

 13. Mattias Valll

  Mattias Valll11 dagar sedan

  Underbart tal 😍😍😍😍

 14. Christer Engström

  Christer Engström11 dagar sedan

  Regeringen är förmodligen Svenskhatare ! Många ordentliga Svenskar som försörjer sig själva, några är kändisar . En fd tränare för Tre Kronor landslaget, när dom försöker ta "hem" . Sin fru från Brasilien, Thailand, Filippinerna . Så är det stört omöjligt, laglydigt folk som försörjer sig själva får nej på Svenskt medborgarskap. Näe cancer svulsten på Rosenbad behöver nog operation, cellgift och strålning !.

 15. Christer Engström

  Christer Engström11 dagar sedan

  Indraget medborgarskap och utvisning efter avtjänat fängelse straff !?. Annars borde vi ta efter hur Fransmännen löste sina problem , på ett annat århundrade !. Är man född utan moralisk kompass så är det bara en äldre våldtäktsman och mördare som muckar från kåken.

 16. Saga 04

  Saga 0413 dagar sedan

  Sjukt vidrigt!

 17. Shamaniac Vicotry

  Shamaniac Vicotry13 dagar sedan

  VAR HÄLSAD!!!

 18. Z

  Z14 dagar sedan

  tänk vad den stackars killen gått igenom

 19. Christina Hansson

  Christina Hansson15 dagar sedan

  Plocka bort personskyddet på Morgan ... !

 20. Sebastian Kolic

  Sebastian Kolic15 dagar sedan

  LÖVEN BÖR STÄLLAS INFÖR RÄTTA FÖR GROVT LANDSFÖRREDERI & BROTT MOT MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER. Det skulle inte förvåna mig om det skulle komma ut en bok inom den närmaste framtiden som kommer heta REGERINGEN SOM GAV BORT SVERIGE lr något liknande.

 21. JMM

  JMM17 dagar sedan

  håller med.

 22. matsswede

  matsswede17 dagar sedan

  Fortsätt snälla fortsätt pressa sossarna !!!!! Snart drabbas jag....

 23. nilgor70

  nilgor7017 dagar sedan

  Röstat på SD sedan 2014, och det blir en röst nu igen. Kanske tidigare om ni i Riksdagen kan sparka ut den inkompetenta statsministern vi har, som bara sitter där för att han gör allt för att vara statsminister men inte ett skit för att ta hand om befolkningen.

 24. swedisheinherjer

  swedisheinherjer17 dagar sedan

  Det jag kan personligen kan erbjuda denna jävla inavlade och kannibalistiska Abubaker Mohamad Awad är en permanent Etta med jordvärme på okänd plats som ingen jävel kommer att komma ihåg... Låt oss alla visa stöd och respekt, inte bara för henne som fick utstå en bestialisk händelse, utan också för Tommie Lindh. Jämfört med alla nollor som ''vi'' på anti-sociala medier... Så borde vi, ELLER SKA, visa motstånd mot denna inavlade religion som kallas för ''Islam''. Gå ut och gör nånting!!! Att dumpa kommentarer på allehanda medier leder inte till ett enda jävla skit....

 25. ScapeG0at

  ScapeG0at18 dagar sedan

  Translation anyone?

 26. Ulf Bengtsson

  Ulf Bengtsson18 dagar sedan

  Precis, vi ska sparka ut packet i regeringen tillsamman.

 27. I dont need your opinion

  I dont need your opinion18 dagar sedan

  Bra 🙌🏻

 28. Robban Holstensson

  Robban Holstensson19 dagar sedan

  Mår illa!

 29. Joker

  Joker19 dagar sedan

  discord.gg/VSsgTEd En svensk server där man får möjligheten och delta i otroligt intressanta diskussioner. Servern är främst inriktad för förespråkare av höger-idéer men vänster-folk är också välkomna.

 30. Berglundzzz

  Berglundzzz19 dagar sedan

  Asså ska man skratta eller gråta över detta land?

 31. Atman

  Atman19 dagar sedan

  Vad i helvete? Han förtjänar inte svenskt medborgarskap, det absolut minsta han förtjänar är att kastas ut från landet. Egentligen grövre saker än så. Kolla bara på hur snubben står och ler i arresten efter det han gjort. www.nordfront.se/efter-morden-och-valdtakten-abubaker-firade-med-att-gora-segertecken-och-spexa-i-polisarresten.smr Hur kan man stödja människor som dessa? Då är man fan inte bättre än aset själv.

 32. margit mattsson

  margit mattsson19 dagar sedan

  Tyvärr måste det nog bli ett inbördeskrig.Ser inge n annan lösning.Fredliga demonstratrationer har ju inte lett någon vart.Sterelisering vid gränsen borde också vara avskräckande.HUR .MÅNGA VITA UNGAR SER MAN PÅ DAGIS?? EN!! Det fylls på både utifrån och innifrån.Sverige är snart ett rökt land.Om vi inte får hjälp av våra grannländer.

 33. T S

  T S19 dagar sedan

  Oskyldiga drabbas varje dag

 34. Ulf Holmgren

  Ulf Holmgren19 dagar sedan

  Alla brottsoffer har anhöriga och dessa är oftast oskyldiga och tro mig de drabbas, de drabbas hårt vad än regeringen säger. Se till att de får packa sina prylar senast 22.

 35. Kenneth Andersson

  Kenneth Andersson19 dagar sedan

  Det här klarspråk som de flesta vill höra men är för fega att erkänna det. Vårt rättsväsende och polis är på väg ned i avgrunden med Löven's regerings goda minne. Avgå och så ställer vi denna landsförrädare till svars tillsammans med Reinfeldt och övriga som bidragit till landets förfall. En öppen domstol på någon lämplig plats, Brunkebergs torg t.ex., vore väl lämpligt. Där dömde man ju förrädare förr i tiden. Duger bra i dagens läge. Är trött på att slödder breder ut sig som gräshpppssvärmar över landet i tron att de äger det. Dags att svenska vikingen vaknar och visar slöddret var skåpet ska stå. Det gjorde vi förr och folk var livrädda för vikingarna. Hoppas i alla fall på ny regering så snart som möjligt.

 36. Lucky 13

  Lucky 1320 dagar sedan

  Men se för ihelvete till att röstningen sker på rätt sätt nästa gång ha en kontrollant ifrån erat parti i varje röst lokal

 37. Andreas Unosson

  Andreas Unosson20 dagar sedan

  Gåshud!!! SD2022

 38. SWEXIT TV

  SWEXIT TV20 dagar sedan

  Många som har blod på sina händer

 39. benny fredriksson

  benny fredriksson20 dagar sedan

  +Fängelse kostnaden, dyrare än dyraste hotell(de e ju bara skattepengar) ärliga livsjobbande åldringar tas ifrån sin pension i hyra för att sitta inlåsta i åldringsvården! Hur kan de va så galet??

 40. Ivan vidovic

  Ivan vidovic20 dagar sedan

  Så ska det talas!

 41. tjohansson5656

  tjohansson565620 dagar sedan

  Denna satans skämt till regering skulle själva bli utsatta för de importerade asen, då skulle man skratta gott

 42. Kilroy 1

  Kilroy 120 dagar sedan

  Bojkotta aftonljuget

 43. spektakelkd

  spektakelkd20 dagar sedan

  Medborgarskap ? Det där monstret är inte värd att fortsätta förbruka samma syre som oss andra.

 44. Honk The Viking

  Honk The Viking20 dagar sedan

  UTVANDRING NU!

 45. Fraxlevein

  Fraxlevein20 dagar sedan

  Det här är rasism. Om Tommie Lindh hade varit invandrare och mördaren Svensk, då hade media brytt sig.

 46. Melinda

  Melinda20 dagar sedan

  BARA TÄNK OM : POLITIKERNS ANHÖRIGA, BARBAN , KÄRA OCH NÄRA SKULLE BLI MÖRDAD, RÅNAD , VÅLDTAGNA, JAG UNDRAR OM DEM SKULLE FORTSÄTTA MED DERAS IDIOTI ???

 47. maurizio sant

  maurizio sant20 dagar sedan

  Ofattbart att 7k bagatelliserar vidriga mord på svenskar samtidigt som man skuldbelastar och förnedrar offren. Detta tyder på psykiska sjukdomar.

 48. Zuun

  Zuun20 dagar sedan

  får rösta första gången nästa val och självklart kommer jag lämna min röst på er Sverigedemokraterna!

 49. mikael gustafsson

  mikael gustafsson20 dagar sedan

  Ställa dom till svars och se till att dom får skämmas. Sen utvisa dom hela bunten!

 50. Kenneth Moh

  Kenneth Moh20 dagar sedan

  Jag hoppas att det blir fallet att de får åka hem och portat från landet för all framtid.

 51. Ktd Geststa

  Ktd Geststa20 dagar sedan

  öga för öga, tand för tand !

 52. Lars Jansson

  Lars Jansson20 dagar sedan

  Nu är det nog - för länge, länge sen..... SD 2022

 53. Glenn Nyquist

  Glenn Nyquist20 dagar sedan

  Varför har 16 gjort👎? 16 våltäktsmän? Eller 16 sossar som är oroliga för att deras väljare måste lämna landet?

 54. Mari Bjernland

  Mari Bjernland20 dagar sedan

  🧚‍♂️🌟🕊😔🌅🤲

 55. Tramseskumbanan

  Tramseskumbanan20 dagar sedan

  Om några månader är det femhundra år sedan Befrielsekriget inleddes. Detta historiska minne och viktiga milstolpe för Sverige kommer att tystas ned och /eller smutskastas av politikerna och media så som de alltid brukar göra med minnet av Sveriges äldre historia.

 56. all good

  all good20 dagar sedan

  Blir man ens förvånad längre över att denna blatteälskande regeringen sätter svenskar längst bak i ledet? Dehär har ju pågått i flera år o fortfarande finns det folk som tror SD är rasister. Svenskar är nog de mest självhatande folkslaget som finns och snart är utrotat av sin egna idioti.

 57. Bumbi

  Bumbi20 dagar sedan

  Håller med om att man bör utvisa brottslingar, i synnerhet om de inte är medborgare. Jag undrar däremot om det går att dra tillbaka medborgarskap, eller vill Sverigedemokraterna ändra lagstiftningen så det är möjligt?

 58. Marie Lundström

  Marie Lundström20 dagar sedan

  Om bara sudanesen hade varit laglydig så hade han varit välkommen i sionistdemokraterna. Folkutbytet fortsätter med kalergiplanen.

 59. Thematrix078

  Thematrix07820 dagar sedan

  Kommer ni att straffa den sittande regeringen också och anmälda dom för folkmord? Glöm inte bort den knarkande sverigehataren Reinfeldt också!

 60. SCANDINAVIAN4EVER

  SCANDINAVIAN4EVER20 dagar sedan

 61. yulga

  yulga20 dagar sedan

  Bra tal👍🏽

 62. M4-Variant

  M4-Variant20 dagar sedan

  Fan va jag hatar S.

 63. Marcus Granberg

  Marcus Granberg20 dagar sedan

  👊🇸🇪

 64. Martin Andreasson

  Martin Andreasson20 dagar sedan

  ❤️

 65. Peter Carlsson

  Peter Carlsson20 dagar sedan

  Bra sagt Henrik! Vi ska sparka ut regeringen, sen göra en snabb ändring av grundlagen där medborgarskap kan dras tillbaka vid brott, och det retroaktivt från år 2000 eller nåt?, samma med uppehållstillstånd.

 66. Mario Lipski

  Mario Lipski20 dagar sedan

  landsförrädaren stefan röööven bör ställas inför en folkdomstol därefter repet morgan ska vandra samma väg

 67. Peter Jacibsson

  Peter Jacibsson20 dagar sedan

  Vilket hån mot Tommy!!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 68. SpreadEagleRL

  SpreadEagleRL20 dagar sedan

  Äntligen lite klarspråk från SD. Ni hämtar mer och mer inspiration från AFS. Och det är bra!

 69. Robert Ludvigsson

  Robert Ludvigsson20 dagar sedan

  Det är dags att Lyncha regeringen.

 70. Robert Ludvigsson

  Robert Ludvigsson20 dagar sedan

  Leftist'Socialism has but ONLY BROUGHT countries to a lower life standard for working middle & low class... And made the ARISTOCRATIC MANGLOMANIACS richer and more power'hungry. !!!! . They are the TRUE FASCISTS !!!! "Trolöshet vid förhandling med främmande makt", ÄR ett brott enligt svensk lag. I 19 kap 3 § brottsbalken står: "om den, som fått i uppdrag att för riket förhandla med främmande makt eller eljest bevaka rikets angelägenheter som någon som företräder främmande makts intresse, missbrukar behörighet att företräda riket eller eljest sin fötroendeställning och därigenom orsakar riket avsevärt, dömes för trolöshet vid förhandling ed främmande makt till fängelse på viss tid, lägst två och högst 10 år, ELLER på livstid". Några Bilderberg deltagare - Sverige. Politik - Carl Bildt (2006, 2008, 2009, 2013, 2014) Prime Minister 1991-1994, Minister of Foreign Affairs 2006-2014 Anders Borg (2007, 2013) Minister of Finance 2006-2014 Thorbjörn Fälldin (1978), Prime Minister 1976-1978 Stefan Löfven (2013), Prime Minister 2014 Annie Lööf (2017), Leader of the Centre Party 2011- Maud Olofsson (2008), Minister of Industry 2006-2011 Fredrik Reinfeldt (2006), Prime Minister 2006-2014 Mona Sahlin (1996), Head of the Swedish Social Democratic Party 2007-2011 Företag - Percy Barnevik (1992-1996, 1997, 2001), tidigare VD för ASEA Jacob Wallenberg (2006, 2013) Ordförande i Investor AB Hans Stråberg (2006), VD för Electrolux Lars Renström (2010), VD och koncernchef för Alfa Laval. 1% Eliten, UN-parliament/socialister, Bilderberg deltagare, Driver en agenda att skapa UNITED NATIONS OF EUROPE !!! För att utöka makten. Gränslöst Europa. Denna tvångs implementering av en "socialistisk politik/agenda" att segregera europas samhälle/invånare genom enorma flyktingvågor för att destabilisera samhället (Ekonomiska flyktingar, IKKE krigsflyktingar). Alla dessa inblandade ÄR SOCIALISTER, OCH ELLER SPONSRAS AV SOROS, ROTHSCHILDS, ROCKEFELLER, CLINTONS, OBAMAS. Dags för svenska folket att utöva sitt sunda förnuft och kritiska tänkande. ATT UNDERSÖKA OCH BILDA EN EGEN UPPFATTNING. istället för att DUM'TROGET tro på allt man hör. PATETISKT.

 71. Calle Ohberg

  Calle Ohberg20 dagar sedan

  ÅCKLIGT😡😡😡😡

 72. johnny lalonde

  johnny lalonde20 dagar sedan

  Vidrigt hur det går till i dagens Sverige.

 73. André

  André20 dagar sedan

  Starkt! Ut med såna äckliga kräk som våldtar! Jag ställer gärna upp om ni behöver hjälp för att tvinga ut de små grisarna, och om de svarar med våld så svarar jag tillbaka med det dubbla. Detsamma gäller regeringen, de är absolut minst lika skyldiga till mordet på Tommie och övergreppet mot hans väninna. De är även skyldiga till resterande mord, våldtäkter, gruppvåldtäkter, sprängdåd, rån, gängbildningar, bilbränder, bedrägeri osv. som begåtts av invandrare. Regeringen hotar svensken genom att förneka att dessa saker sker, den som ser verkligheten förstår att de flesta som sitter i regeringen inte bara är politiker, de är antingen frimurare, karriärpolitiker eller psykopater. Jag hoppas ni siktar på att straffa de politiker som medvetet skapat detta kaos för att fylla sina egna fickor med bistånden de ger bort till korrupta terroristerledare och extremister som de i Iran, Palestina, Afghanistan och Somalia m.fl. Den vanliga svensken vet mer än vad den korrupta svenska regeringen tror. Sanningen är sjukare än vad många tror och jag hoppas SD kommer upplysa om den när ni vinner 2022.

 74. Pär Högbom

  Pär Högbom20 dagar sedan

  Aftonbladet bör bojkottas direkt. Dom är kräk me Anders Lindberg som frontfigur för Sveriges förfall. Han måste älska o se Sverige slaktas. Jävla idiot. Önskar vi skulle ses nån gång. 😡

 75. symlo gaming HD

  symlo gaming HD20 dagar sedan

  Avrätta vänstern

 76. Karl T

  Karl T20 dagar sedan

  Helt sjukt att den personen som gjorde detta fortfarande andas.

 77. Street machine

  Street machine20 dagar sedan

  Vi ska öppna våra hjärtan...Var det inte så Reinfeldt stod och sa..? Fan katastrof.. Det här landet är en krigszon. Vakna för helvete!

 78. CaptainAwasome

  CaptainAwasome20 dagar sedan

  Sverige är världsunikt med att ens ha den här diskussionen om så självklara saker. Det vanliga i andra länder är att utlänningar döms betydligt hårdare. Tänk på vad det här betyder i det långa loppet, om Sverige välkomnar våldtäktsmän och krigsförbrytare, då är det mycket möjligt att det till slut bara blir våldtäktsmän och krigsförbrytare kvar av hela Sverige.

 79. Per Epicurean

  Per Epicurean20 dagar sedan

  Skandal, ut med skiten

 80. abc def

  abc def20 dagar sedan

  Vägfyllning!

 81. Tony Gorschek

  Tony Gorschek20 dagar sedan

  Så man är inte ”oskyldig” om man är svensk?

 82. Carl Schönbeck

  Carl Schönbeck20 dagar sedan

  Henrik går från klarhet till klarhet. Det är allvar nu som aldrig förr. Ta tag i detta innan det blir inbördeskrig på riktigt. Är det kanske det som faktiskt krävs nu när allt detta är så overkligt långt gånget...

 83. Raymond

  Raymond20 dagar sedan

  V Regeringen har kapitalt misslyckats och kommer inte en stunds ögonblick erkänna de har gjort, genom att allt har sin mening, sedan om det är brottslig bana pågående av de asyl lycksökare, så är det oväsentligt i sammanhanget. S agenda är att Hjärntvätta folket genom deras Falskhet påstå, informera fel, skev info - folket blir förda bakom ljuset

 84. Theo Huioiesin

  Theo Huioiesin20 dagar sedan

  Morgan J får dela lägenhet med Tommy Lindhs mördare ett par månader så kanske han ändrar uppfattning.

 85. mr poly

  mr poly20 dagar sedan

  Kan man utvisa en 12-årig flicka kan man väl för fan utvisad dessa. Det måste snart bli ett stopp på mord av svenskar

 86. Peter Jacibsson

  Peter Jacibsson20 dagar sedan

  Vi Svenskar måste sätta ned foten nu!!! Vi kan ju fan inte vara 3e klassens folk i vårt eget land!!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 87. pg574

  pg57420 dagar sedan

  Belöna brottslingar det va smart av regeringen.

 88. Num Bridge

  Num Bridge20 dagar sedan

  Men för jävligt!!!

 89. FEGISEN

  FEGISEN20 dagar sedan

  Riktigt vidrigt usch!!!

 90. primaballerina84

  primaballerina8420 dagar sedan

  Bra, jag gillar den nya rakt fram attityden 🤝🇸🇪❤️

 91. SuTen

  SuTen20 dagar sedan

  Varenda en + deras familj, slälkt och vänner...

 92. Mats Näsström

  Mats Näsström20 dagar sedan

  Ja de e rent förjävligr som det har blivit, vi måste bli av med den här Kalle Anka regeringen!! Bra att du tar upp idiotin👍👍👍 All heder Tobias!

 93. Kristian Froelich

  Kristian Froelich20 dagar sedan

  Finns det någon anledning till att socialdemokrater ostört skall få andas samma luft som det folk de förgripit sej på? Snälla nån, svara på det...

 94. Tina Sjölin

  Tina Sjölin20 dagar sedan

  Bra sagt

 95. Fredrik

  Fredrik20 dagar sedan

  Läst precis på nytt Oisin Cantwells skildring från Maj. Fy fan va arg man blir. Vilket förakt han uttrycker mot alternativmedia och anklagelser om falskhet. Med förundersökningsprotokollet i hand: Nä-ä du Oisin, det är du som står för kloakrapporteringen

 96. elbuggo

  elbuggo20 dagar sedan

  Överlägset det största problemet är att de multiplicerar så kusligt snabbt!

 97. Ronny Karlsson

  Ronny Karlsson20 dagar sedan

  Självklart skall fanskapet ut ur Sverige , Svenskt medborgarskap dras in fortare en fan , han kan åka hem till sina balubas vänner, denna jävla regering kan följa med, den är fan ta mig sämre än sämst.

 98. Dan Iel

  Dan Iel20 dagar sedan

  Personen som tillät honom att stanna bör sparkas, dåligt omdöme och inget medlidande med offren.

 99. Paulus Vertis

  Paulus Vertis20 dagar sedan

  Men ett litet fel i arbetsgivardeklarationen är tillräckligt för att någon som vill samhället väl ska kastas ut. Däremot abu baker som gång på gång återfaller i brott, behöver inte vara orolig.

 100. Finn-Fredrik Lange

  Finn-Fredrik Lange20 dagar sedan

  Min fulle sympati fra Norge. Vi har det ikke stort bedre her dessverre. Den ukultur som er tatt i mot i Norden er aldeles vanvittig🤬

 101. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik Bylund20 dagar sedan

  Håller med!

 102. mr poly

  mr poly20 dagar sedan

  Va! Egna barn ? Rövet har inte barn och det förstår man. Han vet inget om barn

 103. mr poly

  mr poly20 dagar sedan

  @Pete Rollins bara räkna vakter och skicka in några granater . Det ska va rätt populärt har jag hört

 104. Pete Rollins

  Pete Rollins20 dagar sedan

  mr poly Ska titta till möjligheten!!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 105. mr poly

  mr poly20 dagar sedan

  @Pete Rollins bränn ner skiten med säpo, dessa fega korrupta poliser

 106. Pete Rollins

  Pete Rollins20 dagar sedan

  mr poly Sjävklart!!!! Den lilla jävla vesslan!!!!! Han har ju sin jävla sommarstuga här uppe där jag bor. Alltid fullt med Säpo-muppar!!!

 107. Pete Rollins

  Pete Rollins20 dagar sedan

  mr poly 😂😂😂👍 Du har rätt!!!! Har du hört något om att fanskapet ska flytta till Mauritsius?

 108. PEPE PEREYRA

  PEPE PEREYRA20 dagar sedan

  Den förste som måste utvisas är LÖFVEN för allt skada han orsaka Sverige och svenskarna, men först ska han gå genom en psykiatrisk undersökning !