Jimmie Åkesson - regeringen har inte velat testa folk

Kommentarer

 1. E L

  E LMånad sedan

  Resurser? Nähä. Turkiet får resurser. Peter Eriksson gör så mycket så. softvelvety på twitter.

 2. 1m1337noSh1t

  1m1337noSh1t3 månader sedan

  Anledningen till att de inte ville testa initialt är givetvis för att vissa områden skulle ge utslag och andra inte, dvs socialt utsatta områden skulle ge utslag och övriga inte. Glöm allt om semesterfirare i lanzarote osv det är bara lögn för att föra över lite av skadan till svenska folket och få "oss" att känna skuld.

 3. yamahaevo

  yamahaevo3 månader sedan

  6% av de som haft covid utvecklar antikroppar. (6%) !

 4. yamahaevo

  yamahaevo3 månader sedan

  Varje jävla svensk sa detta från början, VARJE person inom vården sa detta, WHO sa detta, alla andra världens experter sa detta. Men vi har fått lära oss att testa under resans gång? Detta är ett hån.

 5. Ibanez Tubescreamer

  Ibanez Tubescreamer3 månader sedan

  Bort med cyklopen Bolund nu och Lövfen

 6. Altrin Cana

  Altrin Cana4 månader sedan

  Du kommer ut förihelvete när det är katastrofalt, vart i helvete har du varit tidigare??? Varför gömma dig? Varför inte tala med folket om att stanna hemma? Lägg ut något på sociala medier och tala med folket istället.

 7. Sydvestjyden

  Sydvestjyden4 månader sedan

  I Danmark har alle kunnet blive testet uden selv at betale siden 25. Maj. Sverige gør intet

 8. Johnny Antonsen

  Johnny Antonsen4 månader sedan

  Vi har blivit EU's lekstuga för mass test mot covid-19 och även 5g nät. Fick höra ett rykte att om vi inte vaccinerar oss mot virus pandemi eller nåt annat liknande så kan vi förlora medborgarskap och även förlora jobb och företag/industri har rätten att vägra anställa dig som person om du väljer inte vaccinera sig. Även förlora all förmåner av statliga bidrag. Du får inte rätten av vård för dina problem utan att betala en hög summa. Sverige kommer vara ett test projekt för EU. Det kommer bli intressant är artikel 13 infaller 2021. Och det med vaccination kommer bli kraftiga biverkningar... är detta vår frihet och icke demokrati vi är på väg mot ja fråga er själva det. Men som sagt det är bara ett rykte om den blir sann eller inte å det är upp till er upptäcka det!

 9. Peggen Lejoncar

  Peggen Lejoncar4 månader sedan

  Där står ledaren för landet och tänker säkert"jag bryr mej inte"detsamma som Morgan Johanssons berömda viskning.

 10. Kilroy 1

  Kilroy 14 månader sedan

  Till alla läkare.....medlemmar i regeringen som drabbas av covid-19 bör uteslutande behandlas med palliativ vård.

 11. BarbecueJr

  BarbecueJr4 månader sedan

  Vidriga jävla avskum till politiker som beter sig som S & MP. Fuck you. Hade gärna injecerat Pesten i flytande form rakt i era artärer så får ni en hälsning av alla som dött och blivit skadade för livet pga. eran "strategi" ni valt, dvs ingen strategi öht.

 12. CyBerserk

  CyBerserk4 månader sedan

  Inte en enda siffra jag läser i världens Covid-19 statistiker är någonting värd innan jag vet hur stor del av ländernas LEVANDE befolkningen har testats!

 13. Sanski Bosnjak

  Sanski Bosnjak4 månader sedan

  Stefan Löfven, Anders Tegnell och hela regeringen, om de åtminstone har lite heder, borde be hela Sverige om ursäkt för sin katastrofala hantering av corona pandemi.

 14. Melinda

  Melinda4 månader sedan

  Detta är vansinnigt med deras fruktansvärda höga löner, för vad? Folk förlorar sina jobb ,sina hem !!!! Halvera era löner!!!! Stefan Löven - vi sitter i samma båt , vi är lika värda, vi ska vara solidariska .. Och Du då ??? Varför alltid, alltid alla dessa stora lögner. Visa för Gudskull att Du menar det Du säger, eller va tyst!!!!

 15. Mükü Ser

  Mükü Ser4 månader sedan

  Stefan löven är mördare. Jävla fasist rasist

 16. Minou Karlsson

  Minou Karlsson4 månader sedan

  Har Sverige inga förpliktelser gentemot WHO att stoppa samhällsfarlig smittspridning? Denna fråga är ju aktuell nu när WHO uppmanar Pakistan att stänga landet för att få stopp på smittspridningen(AB). Sverige har ju dubbelt så många dödsfall; då måste väl WHO uppmana Sverige att vidta restriktioner också? Det är ju SKAMLIGT av Sverige som har råd att stängs ner istället väljer att snåla och inte stänga ner landet! Här ska vi ut och semestra mitt i pandemin och coronaviruset istället för att få stopp på samhällsfarlig smittspridning; det är ju inte klokt! Vore önskvärt enligt mej med ett ingripande och uppläxande snarast!!

 17. a k

  a k4 månader sedan

  tänk om dom EN ENDA gång bara kunde erkänna att dom gjort fel, förstår dem inte hur mycket folk hade uppskattat deras ärlighet och tror dem att folket inte kan lista ut att dem ljuger?

 18. Lulu Parl

  Lulu Parl4 månader sedan

  Vad ska ni med tester? Slänga pengar..sluta förfölja och övervaka hederliga människor och ställa upp för världs diktaturen. Spåra kriminella som är ute och förstör landet. Tester visade covid positivt även på papajor, fåglar och gettar. Tester hjälper inte man kan bli smittad dagen efter testen lika väl

 19. 00Kuja00

  00Kuja004 månader sedan

  Fram med bilan. Så j*vla trött på dem. Och nu har de än mer blod på sina händer. Fy och tvi!

 20. André P

  André P4 månader sedan

  Idiots

 21. 050MNA

  050MNA4 månader sedan

  Komigen låt oss erkänna att Sverige vet knappt vad dom gör

 22. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  Jaamen vi är ju hjärntvättade från 40-talet!!!!! Huur ska vi brytatrenden????????????????

 23. Oliver

  Oliver4 månader sedan

  Hur kan man rösta på socialdemokraterna? Titta på Stefan han är seriöst helt borta

 24. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  Jaajamen,,,,,!!!!

 25. Mari Olofsson

  Mari Olofsson4 månader sedan

  En 5-åring fattade att smittan skulle sprida sig här

 26. Fromaggio

  Fromaggio4 månader sedan

  1:41 Jimmy ba *bruh*

 27. Ulf Tunström

  Ulf Tunström4 månader sedan

  Är han dum i huvudet, man testar sig om man känner symtom, annars blir det dumhet. Om jag som frisk går och testar mig och får besked att du har inte Kovid 19, o vad bra. En timme senare blir jag smittad, utan att jag vet om det, vad fan har det då hjälpt att jag testade mig. Ingen av partiledarna hade testat sig. Det var ju så viktigt.

 28. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  Djävla dumbom.......dom står ju över oss!!! Och du din skit ska göra som jag säger....inte som jag gör!!!!Fatttar du !!!!,,,,ironi kompis eru me??

 29. smackyhead

  smackyhead4 månader sedan

  Per Bolund och Stefan Löfven. 2 vidriga människor!

 30. Magoe

  Magoe4 månader sedan

  Sjöstedt och Busch vinner debatten åter igen. Jimmie oerhört svag denna gång

 31. Elisabeth Edgren

  Elisabeth Edgren4 månader sedan

  Du ljuger så du tror dig själv Bolund.. 🤥

 32. nafets

  nafets4 månader sedan

  Vad sägs om att börja prata om valuta regimen och Sveriges banker som drivs privat. Prata om räntan. Varför pratar ingen om detta idag? Jimmie börja prata om det nu. Annars blir det inga förändringar i vårt samhälle. Dags ta upp Investors makt i Sverige.

 33. Zihar Dzambic

  Zihar Dzambic4 månader sedan

  Bolund som en lågutbildad bokförare som har ingen aning vad finns bakom siffrorna. bara lärda utantill meningar och paroller. Tråkigt och deprimerande att sådana kan komma till riksdagen eller regeringen. Ännu tråkigare att de är så många.

 34. Urban Johansson

  Urban Johansson4 månader sedan

  Min pappa blev smittad på korttidsboende och vi fick inte veta att det fanns Corona där p.g.a sekretess . Min mamma hämtade min pappa på boendet och hon märkte efter någon dag att han var sjuk. Min pappa började efter han kom hem att spy upp all mat och efter några dagar kunde han inte få i sig någon vätska. Han fick inte någon hjälp, fick bara ligga hemma och dö. Han fick inte i sig någon mat på 2 veckor och nästan 2 veckor utan vätska, han dog efter det. Min mamma fick Corona av min pappa hon höll på att dö också , men hon fick hjälp av sjukvården. Min pappa hade hjärtproblem och diabetes så han fick ingen hjälp. Min mamma har bara kärlkramp så hon fick hjälp annars hade hon dött också. Alla politiker som har styrt Sverige under dem senaste 40 åren har förstört sjukvård och ålderdomshem . Socialdemokraterna och co som styr nu vill att våra äldre ska dö

 35. Volbeat Laxen

  Volbeat Laxen4 månader sedan

  Jag beklagar verkligen sorgen ❤❤

 36. Stefan

  Stefan4 månader sedan

  Nu är det ju de regerande partiernas ideologiska&religiösa övertygelse blandat med känslor som avgjorde hur vi skulle hantera Coronakrisen. Vadå "ingen visste".. jag håller inte med om det men visst, även om "ingen visste" så var regeringen väldigt envisa att gå sin egen naiva väg. När det sen visar sig att man uppenbarligen har fel, när tillräckligt med fakta ligger på bordet.. då är det något som konstigt händer. Antingen ligger det prestige i det hela eller så är man så rädd att man har gjort fel och inte vågar erkänna det. Någonstans borde frontfiguren eller attrappen för Hälsomyndigheten Tegnell ändå inse att han har orsakat människors död och att han totalt har ignorerat eller indirekt tystat personer som försökt varna honom. Sveriges styrelseskick är alltid sen att reagera oavsett kris, det finns en extrem tröghet i systemet och att politiker mestadels får sin information från etablerade medier gör att dom reagerar långsammare på världshändelser än folk som aktivt tar för sig av information genom olika källor på Internet och inte bara statlig Politiskt Korrekt Propaganda TV. Det är lite samma typ av problem som när förmögna politiker lever i skyddade sfärer långt från invandringens konsekvenser. Jag tycker man borde tvångsplacera alla som är för invandring och förpassa dom till Tjärnaängar i Borlänge och även om jag är emot barnmisshandel, även placera deras barn där. Stör mig oerhört på att dom som beslutar att förstöra det här landet kan använda sina pengar för att fly undan förstörelsen. Vart befinner sig Reinfeldt nu igen? Knappast i Sverige eller.. hur kan så illojala människor som inte ens vill bo i Sverige få styra landet? Det borde finnas en lojalitetsplikt för att bli minister. Tänker man inte bo här i resten av sitt liv, då ska man inte heller va minister.

 37. Daysleeper

  Daysleeper4 månader sedan

  SLUTA LJUGA. Alltid samma jävla skitsnack från de vänsterefterblivna styret.

 38. Grognack Garganil

  Grognack Garganil4 månader sedan

  #SD2022⚔🇸🇪

 39. Susanne Rydvald

  Susanne Rydvald4 månader sedan

  i hela debatten använde Löfven ordet >historisk< så många gånger och uttalade de i riktigt stora bokstav tex historiska insatser, historiska framsteg

 40. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  prata går ju.....elr..hur???

 41. Bobby Badfinger

  Bobby Badfinger4 månader sedan

  Brorsan var smittad av Covid-19 och vår familj träffas på daglig basis (bor nära varann) så vi drog till sjukhuset för att testa oss. Vi vart nekade test,även farsan som är 70+ fick inte testa sig.. Riktigt jävla uselt.

 42. Sanski Bosnjak

  Sanski Bosnjak4 månader sedan

  @Ulf Tunström ALLA ska kunna testa sig! Men, man ska åka till Danmark för att testa sig, Sverige har inga resurser. Man ska gör en plan för utbildning och kompetenshöjning, och sen ska man förhandla på nytt, och sen möten och förhandlingar som vanligt till nästa pandemi...

 43. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  @Ulf Tunström jag hoppas den dagen inte kommer---kompis!!!!!

 44. Bobby Badfinger

  Bobby Badfinger4 månader sedan

  @Ulf Tunström eller.. Så jävla sjukt

 45. Ulf Tunström

  Ulf Tunström4 månader sedan

  Du skall väl för fan testa dig om du har symtom, inte annars. Jag är 77 år, den dagen jag känner symtom, kommer jag att testa mig.

 46. Mikael Persson

  Mikael Persson4 månader sedan

  En miljöpartist kan man aldrig lita på, Miljöpartiet skapades först efter att vi stängt alla mentalsjukhus. Så det är inga friska individer i den sekten.

 47. Juana Castro

  Juana Castro4 månader sedan

  Loven a coward

 48. Juana Castro

  Juana Castro4 månader sedan

  Go on Jimmie

 49. Hans Lindquist

  Hans Lindquist4 månader sedan

  En berättar sanningen resten söker undanflykter...

 50. grutur grutursson

  grutur grutursson4 månader sedan

  Om dom mot all förmodan svarar på en fråga så är det bara någon dålig bortförklaring eller ren lögn. Regeringen är helt inkompetent som offrar sitt eget folk på köpet...Synd bara att dom flesta i landet gillar och har röstat fram detta.

 51. Salve Legio

  Salve Legio4 månader sedan

  Det har nu visat sig att landsförrädarna också är ena Jävla mördare!

 52. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  Oom vl ställer stefan till svars...tror du i ditt sinne att han får ett straff...............näääääääääädå dumdjävlar är ju immuna det har dom ju sett till...att dom är imuna och detta gäller alla politiker--över lag!!!!!!!!

 53. Thomas Hörz

  Thomas Hörz4 månader sedan

  Åkesson gör bort sig som vanligt

 54. Lillevor Rinderud-Johansson

  Lillevor Rinderud-Johansson4 månader sedan

  På vilket sätt gör Jimmie bort sig?

 55. chappy lee

  chappy lee4 månader sedan

  Ha ha ha ha våra folkvalda dårar. Vi visste inte hur det skulle bli vilket skitsnack, ljug mera jag ser när dom ljuger, dessa herrar och damer notoriska på det, undrar bara hur bra dom sover om natten. Mvh Terapeuten

 56. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  länge d Visst är dom underbara!!!! Dom sover nog inte om natten.....Dom tar nog amfetamin & kör så länge dom kan.......dom hat ju en bra pension..elr hur!!!!!!!

 57. jaxon Badoo

  jaxon Badoo4 månader sedan

  Som statsminister har man väl yttersta ansvaret? Ska detta misslyckande gå obemärkt förbi? Löven o co är ju förfan indirekta mördare o det gäller även Tegnell! Ska dom få bibehålla sina positioner med jättelöner när dom fördärvat tusentals familjer? Ta ert ansvar o stå inte o se så jävla dum ut din låtsasstatsminister!

 58. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  AAAAGGGGÅÅÅÅ för fan din djävla MUPP....och kommer du ta pension ....då har du visat ditt rätta ansikte.....Din djävla fjolla.....Typisk fackfolk.....Om du inte klarar svetsa......hur FAN ska du din djävla mupp klara dig utan dina hängslen Ursäkta Hans det var inte dig jag var ute eftr jag bara ryckes med........ibl går munnen fort...och huvet sakta

 59. Paddan Haram

  Paddan Haram4 månader sedan

  Spelar ingen roll om det är S eller SD, för de har inget att säga om i detta fall. Jag är nöjd med som det är idag, om jag dör nu spelar det heller ingen roll, det är ju vad de önskar, de som bestämmer. Se ett nytt lagförslag i US om provtagning som hotar att splittra en familj på mycket tveksamma orsaker. Det är mycket värre än vad man kan föreställa sig. Han skall inte propagera för mycket om provtagning för det är inte C19 det handlar om, och ingen i ledande ställning vill erkänna det. Det är ordinerat från högre ort. Detta kan fortsätta för en lång tid framöver, för så är det upplagt. Kan någon se ett slut på detta? Jag bara frågar.

 60. Johan Bernath

  Johan Bernath4 månader sedan

  vi har världens högsta skatter och inte en uns av en beredskapsplan. nu får vi veta verkligheten. sosse-ungar har regerat för länge

 61. Göran Sandström

  Göran Sandström4 månader sedan

  Löven förstår inte att han förstört landet............... Ta bort han nu..................

 62. 11burnout

  11burnout4 månader sedan

  Löfven ser rädd ut på ögonen till och från. The eyes they never lie

 63. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  han kan ju inte ens svetsa------som han säger sig vara utbildad till ......Han är ju en mytoman......och en mytoman ser inte ngn i ögonen!!!!

 64. Robin Nilsson

  Robin Nilsson4 månader sedan

  Där förlorade du en väljare Jimmie.

 65. Tomas Engström

  Tomas Engström4 månader sedan

  Antikroppstest! Jo tjena! Ska jag göra ett antikroppstest vill jag ha minst 50 tusen! ;) Lycka till med det.... Allt detta för en influensa. Oj vad många kommer att få skämmas när denna masshypnos är över! ;) Hade de tagit det på mig i januari när jag hade SARS-CoV-2 så hade kunnat massproducera mina antikroppar redan ;)

 66. Susanne Rydvald

  Susanne Rydvald4 månader sedan

  I går fick jag erbjudande av en hemsida att köpa covid19 test av dom portofritt - Stycken kostar 750 kr och jag måste lämna i den långt hemifrån, jag har inte pengar att åka någonstans utan att veta vart, för att testa mig efter jag också fick veta strax innan att min fattigpension minskades igen

 67. PEPE PEREYRA

  PEPE PEREYRA4 månader sedan

  JAG ÖNSKAR LÖFVEN EN CORONA, SÅ FORT SOM MÖJLIGT !!

 68. Ulf Tunström

  Ulf Tunström4 månader sedan

  Lägg av med sådant skitsnack, din Pellejöns. Är det så ni håller på med i ditt parti, du borde skämmas.

 69. Swedish Otaku

  Swedish Otaku4 månader sedan

  "Är jag immun", va? Kan man vara det?

 70. mortuus

  mortuus4 månader sedan

  Dom skiter i gamla o sjuka så är det bara jävla sossar

 71. VIDEOsverigeNU

  VIDEOsverigeNU4 månader sedan

  Förtroendeomröstning om Stefan Globén, tack !

 72. Arvid pearsson

  Arvid pearsson4 månader sedan

  Förlåt, men alla ser inavlade ut förutom Jimmie och Ulf.

 73. camilla

  camilla4 månader sedan

  Sossar, puh, patetiskt, er domedag kommer!!!

 74. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  Jag hoppas också!!!!!

 75. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  Såg hela debatten och tyckte den visade alla partiers sanna färger för alla som har mer än 2 hjärnceller. Hoppas alla tänker till vad det faktiskt innebär med allt skitsnackande och duckande för frågor av januari partierna! Vänstern var lika pinsam och värdelös som vanligt även dom. Ebba tyckte jag faktiskt gjorde bra ifrån sig. Jimmie glänser som vanligt!👍🇸🇪❤ så synd att media gör sitt bästa för att ge honom så lite tid som möjligt!

 76. Otium Borealis

  Otium Borealis4 månader sedan

  Det finns ingen anledning att testa folk som inte är sjuk... Dom kan ju lika gärna smittas dagen efter. Det är ett slöseri med pengar.

 77. tekoppen

  tekoppen4 månader sedan

  S vet att corona e fejk.

 78. Marcus Olandersson

  Marcus Olandersson4 månader sedan

  Varför lägga tid och pengar på att ens utföra tester? Har detta års influensa verkligen tagit livet av så många fler människor jämfört med tidigare år? Släpp det och gå vidare. Det börjar bli tjatigt.

 79. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  @Marcus Olandersson siffrorna är en sak, svergie är uppe i lite över 4600 dödsfall nu. Och det är en siffra i underkant då väldigt många äldre på boenden faktiskt inte testas samt att de inte redovisar dödsfall som sker mer än 30 dagar efter ett positivt test. I årsinfluensan dör ca 300 varje år. Sen kan vi även lägga till de dödsfall som sker av andra anledningar pga uteblivna operationer osv. Man kan dock som många vet ofta inte lite på någonting som står i media eller ens som myndigheter säger, men de som jag som jag läst tycket jag känns som att de stämmer även i verkligheten. Har många släktingar som jobbar inom äldrevården, dom har beskrivit en horribel situation när vi ringt och pratat med varandra. På makens mosters jobb har 5 av 15 brukar gått bort och flera är fortfarande kritiskt dåliga, nu ser det säkert inte så extrem ut överallt får man hoppas. Sen att många säkert skulle överlevt om de fått rätt vård är ochså en bidragande anledning till de höga dödsantalet. Det är ju en hel debatt i sig. Inte utan anledning att rörelsen "syrgas till alla" har startat.

 80. Marcus Olandersson

  Marcus Olandersson4 månader sedan

  @Frida franken Det gör jag faktiskt. I alla fall när det gäller att undvika media bla. Men jag såg siffror från SCB gällande antal dödsfall i Sverige, oavsett dödsorsak. Från 1/1 - någon gång i april. De visade att färre har har dött i jämförelse med de fem senaste åren. Jag har svårt att tro att något så drastiskt har hänt de sista 2 månaderna att det finns skäl att fortsätta med denna hysteri.

 81. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  Ja det har tagit livet av väldigt många fler än årsinfluensan! Lever du under en sten?

 82. Steam

  Steam4 månader sedan

  Klockrent Jimmie!

 83. Chris_90

  Chris_904 månader sedan

  Jimmie kör över alla som vanligt, fortsätt så

 84. Startklar

  Startklar4 månader sedan

  Sjöstedt vann det hela enligt Aftonbladet! 😂

 85. Petter !

  Petter !4 månader sedan

  Ansvariga politiker måste ställas tills svars nu när de orsakar Så mycket onödigt lidande och extra kostnader för oss Svenskar 👊🏻

 86. Petter !

  Petter !4 månader sedan

  clownjägarn Tack för att du ser mig 😀

 87. Magnus Blomquist

  Magnus Blomquist4 månader sedan

  @clownjägarn Kan det bero på att också du är i varenda kommentarsfält?

 88. clownjägarn

  clownjägarn4 månader sedan

  Varför ser jag dig i varenda kommentarsfält?

 89. Alexander Mirzarakhimov

  Alexander Mirzarakhimov4 månader sedan

  ”Pandemi” är en BLUFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 90. Swedish Otaku

  Swedish Otaku4 månader sedan

  Sluta skrik, herre jävlar.

 91. NikesZ28

  NikesZ284 månader sedan

  Mp´s sätt att säga -Det var inte vårat fel! Skyll inte på oss! Jag hoppas dom försvinner från politiken och aldrig mer kommer tillbaka.

 92. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  @NikesZ28 haha ja de tror jag med😂 folket här kanske kan gå ihop sig till en hel resebuss så kan vi skicka iväg allihop utom SD🤔 KD kan få stanna kvar som hjälpredor enligt mig men jag kan kompromissa på den punkten om många opponerar sig👍

 93. NikesZ28

  NikesZ284 månader sedan

  @Frida franken Annie Lööf får säkert plats i baksätet med.

 94. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  Håller med, vänsterpartiet kan följa med Mp till långtbortipakistan!!

 95. Tomas Jansson

  Tomas Jansson4 månader sedan

  Kommandoran Löfven gör bort sig som vanligt...

 96. Birgitta Andersson

  Birgitta Andersson4 månader sedan

  Tycker nog att Anders Holmström var lite fränare i sina frågor till Löfven och Bolund. Heder till honom. Och i princip alla var väl missnöjda med regeringen. Busch och Kristersson var bra här. Och Jimmie självklart👍 (PS - Holmberg ska det vara)

 97. Anna Karlsson

  Anna Karlsson4 månader sedan

  Ulf Tunström Vem syftar du på?

 98. Ulf Tunström

  Ulf Tunström4 månader sedan

  @Anna Karlsson han som inte har någon utbildning alls, vad sa han för något vettigt, mer än gnällde som en barnunge?

 99. Anna Karlsson

  Anna Karlsson4 månader sedan

  Birgitta Andersson 😊👍

 100. Birgitta Andersson

  Birgitta Andersson4 månader sedan

  @Anna Karlsson Men nu har man ju hört att förtroendet för Löfven dalar. Och det får man glad för👍

 101. Anna Karlsson

  Anna Karlsson4 månader sedan

  Birgitta Andersson Exakt! Han har från början bollat över hela ansvaret på Tegnell, som också har varit en riktig katastrof. Det är politikerna som ska fatta rätt beslut och alltid sträva efter det som är bäst för befolkningen.

 102. Imylover

  Imylover4 månader sedan

  Stefan ser ut som en surig snorunge som precis har blivit tagen på bar gärning med handen i syltburken & nu surar för att han blir tillrättavisad över hur fel han har gjort. Hur fan kan denna surkarl vara vår Statsminister? Har han ens vett att skämmas över vad han & hans inkompetenta, korrumperande kumpaner i regeringen har ställt till med? Han visar varken ånger eller förståelse, han ser bara sur ut för att någon vågar säga emot honom. Snart drar han väl igång med rasistkortet igen till sitt försvar, i vanlig ordning.

 103. MoonwalkerWorshiper

  MoonwalkerWorshiper4 månader sedan

  " han ser bara sur ut för att någon vågar säga emot honom" Ja han är ju sosse.

 104. Simon

  Simon4 månader sedan

  Kollar man på Stefan Löfven så ser han både ut och beter sig som ett typisk person med akolholproblem.

 105. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  typiskt fack folk!!!!

 106. kung puk

  kung puk4 månader sedan

  Det spelar ingen roll hur många som dör, huvudsaken är att sossarna får behålla makten. Man kan gå över lik (bokstavligen) för detta. Hoppas folk nyktrar till vid nästa val, fast det är nog att tro för mycket om svensken?

 107. Susanne Rydvald

  Susanne Rydvald4 månader sedan

  Han på minner om en sköldpadda som lades på ryggen - nu paddlar han för att komma på fötterna igen men det är svettig i rampljuset och glöm inte Löfven ju större paddan desto mindre chansen att överleva --- som en Galapagospadda den paddlar sig till döden .... långsam men säkert

 108. Mhpåt Qwert9

  Mhpåt Qwert94 månader sedan

  Bra Jimmy

 109. Br1cht

  Br1cht4 månader sedan

  Jimmie, du har väl hört angående den Tyska rapport som läckts om hur denna "pandemi" är en bluff? Ett sätt att göra medel/Arbetar-klassen ekonomiskt sårbara, samla pengar/makt till "eliten" samt det viktigaste, skärpa kontrollen av folket. De kommer att ordna mer oroligheter och "!virus" så att vi ber om att staten/EU/FN ska få större befogenheter. Vår "Mångfald" kommer att visa sig vara ett vapen emot oss. Snälla du, vakna och slåss för det Svenska folket!

 110. Johnny Antonsen

  Johnny Antonsen4 månader sedan

  Vi har blivit EU's lekstuga för mass test mot covid-19 och även 5g nät. Fick höra ett rykte att om vi inte vaccinerar oss mot virus pandemi eller nåt annat liknande så kan vi förlora medborgarskap och även förlora jobb och företag/industri har rätten att vägra anställa dig som person om du väljer inte vaccinera sig. Även förlora all förmåner av statliga bidrag. Du får inte rätten av vård för dina problem utan att betala en hög summa. Sverige kommer vara ett test projekt för EU. Det kommer bli intressant är artikel 13 infaller 2021. Och det med vaccination kommer bli kraftiga biverkningar... är detta vår frihet och icke demokrati vi är på väg mot ja fråga er själva det. Men som sagt det är bara ett rykte om den blir sann eller inte å det är upp till er upptäcka det!

 111. Frida franken

  Frida franken4 månader sedan

  När man ser den massdöd som sker inom äldreomsorgen så blir jag helt förbluffad över kommentarer som dessa! Var glad över att du sluppit se våra äldre kvävas till döds på löpande band, men sitt inte och sprid sån här dynga! Jag är glad att SD tar detta på ordentligt allvar!

 112. Petter !

  Petter !4 månader sedan

  Fakta? Referens med underbyggda argument?

 113. M G'S

  M G'S4 månader sedan

  Ge dig

 114. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik Weijnblad4 månader sedan

  Sluta svamla, inga mer undanflykter svara på Jimmies frågor, ni verkar bara desperata, och nyvaket yra i mössan.

 115. Kingg baallz saaarensen

  Kingg baallz saaarensen4 månader sedan

  Dem svamlar inte dem skiter bara i allt, ganska nonchalant

 116. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik Weijnblad4 månader sedan

  @Anna Karlsson Det låter olustigt, men troligen sant, Förödande. 😫😫😫😫😫

 117. Anna Karlsson

  Anna Karlsson4 månader sedan

  De har inga vettiga svar, så enkelt är det. Inte lätt att förklara för en hel befolkning hur man har kunnat misslyckas så katastrofalt när man egentligen har haft siktet inställt på att ta död på så många pensionärer som möjligt.

 118. af as

  af as4 månader sedan

  skamlösa !

 119. mr poly

  mr poly4 månader sedan

  På dom Jimmy hugg dem i små bitar

 120. mr poly

  mr poly4 månader sedan

  Rövet ska bort med alla medel. Sluta fega mot polis rättsstat

 121. SSK 1902

  SSK 19024 månader sedan

  SD 2022 ❤🇸🇪 Svenskar i allmänhet och våra äldre i synnerhet förtjänar så mycket mer och bättre än idag

 122. Loco Gangsta

  Loco Gangsta4 månader sedan

  nån som vill prata socialdemokrati med mig?

 123. r/IamVerySmart

  r/IamVerySmart4 månader sedan

  @mr poly Now thats just bullshit... Dom står för demokratin. Men alla partier har sitt eget sätt att bedriva den. Jävla radikalist. SD vill inte ha sådana som dig.

 124. SSK 1902

  SSK 19024 månader sedan

  Vad finns att säga mer än att man gått från att förespråka lobotomi och rashygien till att bli öppet självgoda och maktgalna?

 125. mr poly

  mr poly4 månader sedan

  Sossarna står inte för demokrati sossar står för diktatur och det är diktatur vi har.

 126. alexander engdahl

  alexander engdahl4 månader sedan

  Varför röstade ni för mer makt till regeringen? 🤔

 127. tomas lundell

  tomas lundell4 månader sedan

  @r/IamVerySmart och när gjorde dom DE,,,,,?????

 128. Tomas Gidlöf

  Tomas Gidlöf4 månader sedan

  Till @Petter ! Hej Petter och Ni andra ! Ja, det är så att de offentliga jobbar helt utan ansvar. MEN Tjänsteansvar finns i lagen. Det kallas Tjänstefel och står i Brottsbalken Kap 20 Vidare kan politiker ha tjänsteansvar enligt lagen vill säga. Enligt Förvaltningslagen har ordförande i Kommunal nämnd Tjänsteansvar. Togs bort av Sveriges Riksdag 1974. Tjänsteansvar återkom 1989. Varför döms, (nästan), ingen till de straff som lagen anger? Jag har övertygats om att tjänstemännen skyddas av korruptionen i det så kallade rättsväsendet. Tomas. Trött.

 129. Rick Rick

  Rick Rick4 månader sedan

  SD är köpt för längesedan. Det märks lång väg.

 130. IMIGRANT NORGE

  IMIGRANT NORGE4 månader sedan

  Författningsdomstol

 131. r/IamVerySmart

  r/IamVerySmart4 månader sedan

  ...landet är i kris. Det är viktigt att regeringen snabbt kan agera snabbt...