Om folket röstar fel då vill regeringen köra över folket

Kommentarer

 1. tomas lundell

  tomas lundellMånad sedan

  FY FAN...vilken SKRABBA

 2. Shoenice Loser

  Shoenice LoserMånad sedan

  Finns invandrare som är snälla och jobbar

 3. Shoenice Loser

  Shoenice LoserMånad sedan

  Alah akbar

 4. Iwan Egerström

  Iwan EgerströmMånad sedan

  It's all a facade. A theatrical piece for the masses. The difference between a Socialist and a Communist is that a Socialist is patient and might be willing to wait several years until he rises to power, while a Communist is like an impatient baby that wants his favorite toy NOW! But once they have power, they dig in deep like a parasitic tic. The Leftists don't want people to vote or allow them free elections. Nor do they want them to voice their opinions. They just want to remain in power and enforce their own views upon others without obstacles.

 5. ZRT

  ZRTMånad sedan

  Men, Jag förstår verkligen inte varför ni vill ha kvar Värnplikt för Kvinnor. Det går inte att man tvinga kvinnor till militärtjänst.

 6. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Du säger, att ni behöver, tar er, ger er möjlighet att över längre tid ompröva och ompröva, eller utreda och utreda. Majoriteten säger du har skiftat. Vi har politiker och tjänstemän som inte uppfyller kvoten till kunskap. Det tar för lång tid för dessa politiker sätta sig in i och att delta i alla förstudier av energislag som ex.vis innebär. SMR = SMÅ MODULÄRA REAKTORER. Dvs små mobila kärnkraftverk. Detta är långt framskridet, kan startas ganska snart, 2020 eller 2021. Sverige har börjat finansiera allt fler av dessa SMR i bl a Estland. Så löser S-regeringen detta, man avvecklar kärnkraften här i Sverige men är med och har betalat och bygger i Estland 35 mil bort och ev i några andra länder också. Investerare dvs entreprenörer har test reaktorerna och dessa är tekniskt sett klara att börja användas. Det stora problemet är att utbilda, skaffa myndigheterna kunskaper, det tar tid, som inte finns, i och med det saknas reglering för den här typen av kärnkraft påminnande atomubåtar, som redan används av stormakterna. Vattenfall har redan tecknat avtal. För att det påstås att detta skulle klara klimat politiken. Är Greta nöjd? Den enda. Det vill till att få kunskap direkt från tankesmedjor och entreprenörer. Hon hittar säkert någon gräddfil dit också. Är kärnkraften bättre om vi bygger eller köper in oss i andra länder än att slutförvara själva. Det kan bli tvingande med EU som påtryckare att vi måste slutförvara andras kärnavfall.

 7. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Har tjänstemännen mer att säga till om än kommun invånarna? Vad betyder det när du säger inskränkningar i sjävstyret? Svexit nu. Vi är lurade av lögnhalsar. Politiker är som locket på en kastrull på folket. Tyranner styr den här diktaturen.

 8. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Om kommun invånarna har ansvaret i kommunen? Hur kommer det sig att makten kan flyttas, som regeringen byter skjortor. De har vetat från början när vi gick med i Eu, att Eu bestämmer 60 % av det som ligger på kommunens bord. Sedan säger ministrarna i Stockholm att dom inte har ansvaret, utan det har kommunerna. Hur var det nu? Folket har då blivit fråntagna möjligheten att yttra sig, makten har flyttats långt bort från oss ifrån alla oss i kommunerna och regionerna. Och möjligheten för kommuninvånarna att påverka i Eu som bestämmer 60 % på kommunens bord. Fy för den sure. Hur känns det för tidigare och nuvarande statsministrar, att ni är genomskådade och fy för er Som sa Ja till EU. Upplever ni att ni har samma beslutande ställning som ministrarna och tjänstemännen uppe i Stockholm? Var det detta ni blundade för och inte såg komma. Jag har inget till övers för politiker och Eu anhängare härefter. Packa ihop er och dra, emigrera här ifrån nu. Nu ser jag hur era planeringar sträcker sig över decenier. Sjukdomen ni lider av den smittar mer än covid och heter storhetsvansinne, liknande den som Ludvig den XIV, solkungen hade, som hittade på skatter när han slösat bort pengarna han hade. Samma gör Löfven med plastpåse skatten. Osv. Rättssäkerhet för pengar men inte för folket. Men vi har inte sett slutet för er ännu.

 9. Klimat Bluffen

  Klimat BluffenMånad sedan

  Den politiken som den feminazistiska regeringen håller på med är inget som dom har något folkligt stöd för. Är det inte dags att visa upp det välståndet som en helt fri invandring skulle ge oss i Sverige.

 10. whisper197

  whisper197Månad sedan

  tycker det är dags att miljöpartiet byter till sitt rätta namn, riskkapitalbolagspartiet. Man undrar vad partiets grundare tycker om dess utveckling att numera göra allt för att avfolka glesbygden och omvandla det till ett industriområde?

 11. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Jaahaha du swerige demokraterna vinner så inte kommer nåra sossaresten av januari avslsget mer då bara picka sig ut ur regeringskanslivet tack

 12. echiron

  echironMånad sedan

  Det verkar som att Lövin förbereder MP för ett maktskifte efter valet 2022 och att de då kan hoppa över till M igen, eftersom hon månar om vindkraftsbolagen "osäkra investeringar." Som mupp borde hon ha månat om alla de som investerar i ett grönare boende. Den osäkerhet, när DE gjort sitt livs investering kan känna att regeringen när som helst och i vilka frågor som helst kan köra över en kommuns veto. Då hjälper det inte om man noga förhört sig om att det inte ska komma något fladdrande vindkraftverk i sin utsikt över solnedgången. Antingen SKA det ALLTID vara kommunalt veto eller också ska regeringen och ett av riksdagens minsta parti ge f-n i att köra över kommunerna när det behagar dem! Sen en sak vad gäller vindkraftverk . . hur kommer det sig att, när man ser ett sådant verk alltid kommer att tänka på stenåldern . . Och har fru Lövin tänkt på hur de verk som har en livslängd på 25 år och ska snart monteras ner ska omhändertas, eftersom materialet inte går att återvinna? Kommer hennes parti - för hon avgår väl snart, tack och lov - att påminna kommunerna då att de har självstyre och är skyldiga att lösa avfallsproblemet själva?!

 13. SuTen

  SuTenMånad sedan

  Ironiskt hur S utvecklats till folkets fiende nr. 1 - om man ser till partiets arbetar-rötter...

 14. Roger Hamberg

  Roger HambergMånad sedan

  Tacka för det att folket i byarna inte ska få ha möjlighet att sätta käppar i hjulet för de globalistiska EU mångmiljard intressenterna. Folkets röst och möjligheter att påverka utvecklingen i sina egna samhällen de bor i, måste till varje pris omintetgöras. Miljöpartisterna och resten av sjuklöverregeringens ledamöter bygger ju sina karriärer på att i alla avseenden falla till föga för, och se till att alla dekret och önskningar från deras uppdragsgivare från bilderberggruppen etc blir utförda enligt order.

 15. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  De finns bara scammer i miljöbalken o miljö e alarmister inblandade Svenskar ta makten tillbaka avsett regeringen

 16. ph hp

  ph hpMånad sedan

  Det kommer att bli lika dant i nästa val ! Dom styrande kommer att köra över folket och säga nej detta är inte vad folk vill dom vill att vi sitter kvar ! Trots ett annat valresultat.

 17. peter persson

  peter perssonMånad sedan

  När har Någon regering jobbat för folket eller riket . Inget företag frågar dom anställda hur företaget ska gå vidare å växa

 18. Mr.Manga

  Mr.MangaMånad sedan

  Ren? sker inte service med helikopter? grävs inte bladen ner för det är för dyrt att återvinna? sen kan man fråga sig vad fåglar och fladdermöss tycker om dom....

 19. Michael Andersson

  Michael AnderssonMånad sedan

  För fan SD vakna ordentligt vår regering kör ju landet i botten totalt. De förstör ju hela Sverige inte kan vi vänta tills 2022 inte en chans

 20. Car-johan Pettersson

  Car-johan PetterssonMånad sedan

  Tillgodose det kommunala inflytande på annat sätt? Vilket annat sätt???

 21. Johnny Antonsen

  Johnny AntonsenMånad sedan

  Vill gärna se Direktdemokraterna i riksdagen. Mindre risk att folk känner sig överkörd av regeringen då.

 22. Ingegerd Görlin

  Ingegerd GörlinMånad sedan

  Gud vad Morgan Johansson ljuger

 23. Kennet Bengtsson

  Kennet BengtssonMånad sedan

  Sossen har ingen aning vad hon pratar om👎

 24. Anders Topansson

  Anders TopanssonMånad sedan

  MP är landsförrädare.

 25. The Gram

  The GramMånad sedan

  Arrogance vil altid, med tiden, føre til diktatores fald. At udtale at folket kan spise kage , hvis de ikke har brød, er en hovedløs handling. De lærer det aldrig - heldigvis. Direkte demokrati og decentralisering. Afskaf magt over andre så længe de lever i overensstemmelse med den Gyldne Regel.

 26. Roland Berg

  Roland BergMånad sedan

  Det finns inte en chans att MP och C har så höga procent som drygt 4 och CP 8 % . Det luktar mygel lång väg. Även om bara några få är tillfrågade. Dessa partier skulle helst bort. De tillför bara elände.

 27. Mopedgalning

  MopedgalningMånad sedan

  MP har inte i riksdag eller regering att göra.

 28. elpixaz

  elpixazMånad sedan

  Och vilka äger vindkraftverken och vilka bidrag ges till dessa från staten?

 29. Sven Richard

  Sven RichardMånad sedan

  har inte den där käri---n avgått än? hon bara snackar o snackar, snackar så jävla mycket så man vet inte till slut va fan hon snackar om, fan nu mår jag illa igen

 30. Göran Petersson

  Göran PeterssonMånad sedan

  Ähähäh aähäh

 31. J M

  J MMånad sedan

  Sd 2022 👍

 32. Ego Lysergic

  Ego LysergicMånad sedan

  Vindkraften har en särställning i lagen precis som minoriteter som om några decennier kommer vara majoritet har fått särställning. Etniska svenskar har också fått särställning men enbart negativ. Svenska rätts systemet är fullständigt genomruttet, skyddar brottslingar och skiter i deras offer. Man kan dra paralleller överallt. Samtidigt som politiker har fullständig immunitet mot följderna av sina idiotiska beslut.

 33. Hans Lindquist

  Hans LindquistMånad sedan

  Regeringen kör över folket och så här det länge varit!

 34. Feinrizulwur

  FeinrizulwurMånad sedan

  Inskränkningar i det kommunala självstyret = inskränkningar i grundlagen. Nej det går inte. Isynnerhet när det gäller störande versamhet. 1 kap. Statsskickets grunder 1 § All offentlig makt i Sverige utgår från folket. Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt. Den förverkligas genom ett representativt och parlamentariskt statsskick och genom kommunal självstyrelse. Den offentliga makten utövas under lagarna.

 35. Patrik Rumin

  Patrik RuminMånad sedan

  Vi måste få den här korrupta regeringen att sluta våldta svenska medborgares demokratiska rättigheter bara för att föra signal politik ofta på order av EU ( Merkel) och deras makthavare , de så kallade globalisterna och oligarkerna .

 36. Roland Larsson

  Roland LarssonMånad sedan

  Sverige behöver inte mer vindkraft, speciellt inte utländsk sådan. Vad som behövs är stabil elenergi tillförsel, tex kärnkraft som nog är enda alternativet.

 37. CGG

  CGGMånad sedan

  Vindkraft är av ondo, det ger ingenting tillbaka vad gäller insatt kapital, 4 ggr pengarna tillbaka, kärnkraft 75 ggr tillbaka, vilket är att föredra! Varför fattar inte ALLA andra vad som görs! //C

 38. Burnotto

  BurnottoMånad sedan

  Hur kan någon vilja investera i något som inte fungerar bra? Som inte är miljövänligt inte håller och som kommer att skrotas Farliga för allmänheten när de rasar eller tappar vingar

 39. Camilla

  CamillaMånad sedan

  Den där miljöministern verkar veta mindre än man själv gör om miljön, naturen och särskilt vindkraft och vad det gör med omgivningen.! Det fanns rätt bra forskning från Holland om vindkraft och vad det kan göra för skada tex inom hästavel neurologiskt. Läste om det innan 2000 när jag fick bredband hemma pga av att jag var avelsintresserad och hade senare i livet oturen att bo där de smällde upp en vindpark. Innan fanns det mycket älg i skogarna efter de togs i bruk så såg man inte till en enda, det kan även jägarna i trakten berätta om antar jag. Ljudet som blev när det var vinter och is bildades på vingarna så lät det ungefär som att bo på en flygplats. Ministern verkar jobba FÖR företagen och inte för befolkningen om man lyssnar på vad hon säger. Om någon investerat massor av miljoner i något som visar sig vara döfarligt så ska mest hänsyn ta till företagen som investerat i det här farliga och låta dom fortsätta med det. Hennes "Gröna rena energi" är inte direkt så kul för de som bor nära en sådan park, varken människor eller djur. Det här är en viktig fråga, bra att den tas upp. Tycker att Svenska medborgares rättigheter bara minskar och minskar för varje år och det verkar inte spela så stor roll vilka som sitter i styret, det är ju helt uppenbart för alla som vill se att det inte är våra regeringar som bestämmer sedan minst 25 år tillbaka. De kan mest liknas med dåliga marionettdockor för de blir bara sämre och sämre för varje ny regering på att förklara varför de gör som de gör. Tröttsamt! //C

 40. Håkan Kinnunen

  Håkan KinnunenMånad sedan

  Isabella kan ha ekonomiska fördelar i vindkraftbolag!?. PS demokratin försvann 1992 i Sverige.

 41. Sara Jen

  Sara JenMånad sedan

  Ja det sand.

 42. maurizio sant

  maurizio santMånad sedan

  Politiskt invaliditet leder till ättestupan.

 43. Brolle jr Hoffmeistro

  Brolle jr HoffmeistroMånad sedan

  Korven är ju bränd

 44. Thematrix078

  Thematrix078Månad sedan

  I artikel II definieras som folkmord vissa uppräknade gärningar under förutsättning att de förövats i avsikt att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk, rasmässigt bestämd eller religiös grupp som sådan. Regeringen håller just nu på att förinta den svenska befolkningen genom att byta ut oss mot muslimer, afrikaner, menafolk etc, det är i flera städer som vi är i minoritet och allt detta har hänt på väldigt kort tid.

 45. Håkan Kinnunen

  Håkan KinnunenMånad sedan

  En fråga till Isabella lövin. Står du på svenska folkets sida eller någon annan sida!!!???.

 46. poffa2

  poffa2Månad sedan

  Varför inte? Göran P gjorde det med Sverige när det skulle röstas om EU. Vad har Sverige fått ut av det? Jo en masa avgifter och dumheter samt en öppen gräns där invandrare väller in och ska sina rättigheter.. Vad är det för något? Svenska folket blir överkört varje dag.

 47. Mikael Sjöberg

  Mikael SjöbergMånad sedan

  Jasså? Gav man vindkraftsetablering en "särställning" i miljöbalken??? Nämmen!!!Sååååå underligt...då. Vad säger Maud Olofsson och dom andra Globalisterna om det då?

 48. jonne Westerlund

  jonne WesterlundMånad sedan

  Gör det enkelt för mig och och klistrar in ett inlägg, apropå Moske i helsingborg. Vad jag uttrycker tycker jag dock har ideologisk bäring. ELLER :) (för att citera) Alltså: Om än jag knappast kan kallas "troende" så har jag all respekt kyrkorummet och de som faktiskt "tror". Finner en kyrka "skön" att gå in i. Skänker liksom lugn och vördnad. Allra bäst om orgelmusik. Besökt Blå Mosken i Istanbul. Bra upplevelse och respekt. Dock inga "känslor", liksom inte min kyrka, sas. Som sekulär gillar jag ändå kyrkklockornas inkallande. Bara inte gillar "utrop". Och det borde väl räcka? Alltså att jag, som svensk, inte skall behöva förklara mig. Lika lite som att behöva "förklara" varför jag inte "gillar" våldtäkt, pedofili och mord... ELLER? Tycker att den moraliserande Staten skall, som Regeringformen säger, ägna sig åt "folket"! Inte tala om för oss hur många brödskivor, eller påstå vår vilja omoralisk och fel.

 49. Daniirage

  DaniirageMånad sedan

  jag vill ha krig

 50. Hans Lindahl

  Hans LindahlMånad sedan

  Vilket skit snack av SD . Vad är det i förhållande till Trump som ville köra över mer än halva USAs befolkning som han ansåg röstade fel. Sen ville han köra över HD men fick åter kalla handen. Nu lär ni inte få mera support av Trump och hans kompisar .

 51. Morgan Lång

  Morgan LångMånad sedan

  EU och NATO då snackar vi om inskränkningar av folk viljan !

 52. sirlunkan

  sirlunkanMånad sedan

  MP en mardröm för sverige

 53. mr poly

  mr polyMånad sedan

  är alla i Miljöpartiet villiga att ta häst och vagn till jobbet om tio år,

 54. Unions Medborgare

  Unions MedborgareMånad sedan

  Namn, ord eller begrepp på svenska språket styr i tid och rum det TÄNK ENskild myndig svensk medvetet eller undermedvetet väljer att i tal eller text producera i tid och rum, med avsikt och mål att påverka någonting med eller utan nytta, ansvar och risk i tid och rum. Om ordet/begreppet "folket" är mer än EN fysisk myndig svensk, KAN "folket" enligt min under förbrukad tid i livet mentalt utvecklade och i nutid och rum ENskilt ägda mentala fyrarummare, INTE erhålla rätt att i partipolitiskt svenskt val välja EN valsedel, med laglöst partinamn överst på EN laglös eller ett partipolitiskt kollektiv av namn på partipolitiskt laglös ideella förening, som framtida svensk lagstiftare eller kontrollmakt i EN styrelse, utskott eller nämnd utan nytta, ansvar och risk, mot EN drabbad ENskild svensk unionsmedborgare.

 55. mr poly

  mr polyMånad sedan

  Har Svenska marioteten av folket valt MP? Varför sitter sossarna i knä på mp, mp är ett litet skitparti som inte ska styra Sverige, DE HAR 3% AV RÖSTERNA FATTAR SOSSAR DET EL ÄR DE BARA UTE EFTER MAKTEN

 56. mr poly

  mr polyMånad sedan

  Städa bort MP kommunisterna från Sverige

 57. Kjell Andreasson

  Kjell AndreassonMånad sedan

  Miljöpartiets 👎👎

 58. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  Är hon feminist? Intressant, hon har en "manlig" kavaj på sej. Hon verkar lida av ett omvänt oidipuskomplex. Politiskt förstår jag ingenting av vad hon säjer.

 59. Syntpop

  SyntpopMånad sedan

  Miljöpartiets syn på demokrati..vi tycker och tänker så som svenska folket bör tänka och tycka..och vi kör gärna över dem...

 60. johan argus

  johan argusMånad sedan

  mp mongopartiet

 61. Stefan Sandström

  Stefan SandströmMånad sedan

  Mp skiter fullständigt i folket , ännu en galen satsning av Mp, vindkraft till varje pris utan att bry sig om vad dom skadar som fågel liv , ljud, vem som tar BORT dom när dom är uttjänta mm mm . Mp finns inte efter nästa val.

 62. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  Hur nära ett vindkraftverk bor Isabella Lövin?