Tomas Morell - varför tillåts tusentals vänsterextremister att demonstrera?

Onsdagen den 3 juni samlades över tusen personer i Stockholms city för att demonstrera. Enligt medieuppgifter fanns ett demonstrationstillstånd för maximalt 50 personer. Med tanke på coronapandemin och restriktionerna kring detta där folksamlingar avråds och avstånd ska hållas och med tanke på hur utvecklingen varit i andra länder, så fanns all anledning att vara restriktiv med ett sådant tillstånd.
Demonstrationsrätten är grundlagsskyddad och det ska värnas. Men vi befinner oss i ett läge med många döda och allvarligt sjuka i covid-19. Myndigheterna har gått ut med tydliga restriktioner till allmänheten för att begränsa smittspridningen. Restriktioner som innebär maximalt 50 personer samlade i tillställningar, social distansering, att inte resa om det inte är nödvändigt och framför allt att inte vistas i miljöer där det finns risk för smittspridning. Att undvika större grupper av människor och folksamlingar är och har under hela coronakrisen varit helt centrala riktlinjer och vädjanden från Folkhälsomyndigheten. Den otillåtna demonstration den 3 juni bröt mot de restriktioner som myndigheterna har meddelat och var dessutom olaglig i rent juridisk mening.

Kommentarer

 1. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  Säg som det är Sverige. Ni har inget vaccin. Det är så det är. Då hade polismyndigheten sluppit blivit hånade i sitt yrke. Jag har min tuberkulosspruta det är en sån ni behöver.

 2. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  Fattar beslut om lagar. Det kan inte bli några lagar av lekmän.

 3. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  Man får inte säga till en polis i Sverige att han kan gott trilla av sin cykel. Inte heller säga att Svenskarna ska äta smulor när araberna tar över.

 4. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  Går jag ute på gatorna så börjar araberna prata på sitt språk då kommer det bara ur mig:" ja eller hur"

 5. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  Låt våra riktiga makthavare sköta sina jobb. Nej jag är inte arab. Men vi har så många araber i Sverige så jag pratar kanske arabiska snart.

 6. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  I vårt land är myndigheterna en trygghet. Låt våra myndigheter komma tillbaka till sina stolar och låt alla riktiga makthavare göra sina jobb.

 7. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  Nej våra riktiga poliser ska inte ha sparken. Våra riktiga poliser ska inte dömas.

 8. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 dagar sedan

  Är han polis? Som bryter på sekretessen så?

 9. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  Är begränsningen till 50 personer på möten grundlagsstiftad? Behöver hjälp här.

 10. Bjarne Johansson

  Bjarne JohanssonMånad sedan

  Bort med knäböjande poliser det är ju horribelt så sjukt 🤮och denne störde sosse som alla andra sossar ALDRIG ge ett rakt svar ALLTID fega och falska fy f de måste bort nu

 11. Peter Rosqvist

  Peter Rosqvist2 månader sedan

  Dumberg, ta ditt ansvar och göm dig inte bakom en massa myndighetschefer. Fast det kanske beror på Morganiseringen? Och att ni är sozzebröder. Lika ansvars-och konflikträdda båda två.

 12. Anders Topansson

  Anders Topansson2 månader sedan

  Darförrr: setoos.info/name/3Zi4rYFniYiuiHQ/video

 13. SuTen

  SuTen3 månader sedan

  Sossar - lögnare/bedragare/tjuvar allihopa...

 14. Max Frimodig

  Max Frimodig3 månader sedan

  Konstigt att SD vill påverka en myndighet att agera som dem vill när SD vill att Polismyndigheten ska vara opartiska. Men som polis tyckte han att det var okej att vara aktiv medlem i MHR vilket kritiserades av hans chef. Är det verkligen då lämpligt att Thomas är aktiv i SD om flera i kommentatorsfälten vill att Damberg avgår för att han inte ger sig in i debatten om myndighetens agerande.

 15. Ronald Jakobsson

  Ronald Jakobsson3 månader sedan

  Mikael Damberg! Du pratar, och pratar! Men du säger ju inte någonting! Jag som lyssnar på detta inlägget! Undrar vad själva meningen med denna debatt får för resultat! För Mikael Persbrandt, det är väl resultatet som räknas?🥀 Den slokar allt mer!

 16. Niklas Andersson

  Niklas Andersson3 månader sedan

  Sossar älskar myndigheter, det ska vara så mycket myndigheter som det bara är möjligt för då har dom alltid någon annan att gömma sig bakom när det blir jobbigt och när ansvar utkrävs. Sossar är (som alla vet) livrädda för att ta ansvar för då blottar dom sina brister.

 17. Fanny Byhmer

  Fanny Byhmer3 månader sedan

  "Polisen ska även se alla lika rätt inför lagen"? Den typen av demonstration gick emot; smittskyddslagen, lagen om max antal personer vid evenemang (de var många fler än 50) och FHMs direktiv och rekommendationer, samtidigt som de ska visa sig opartiska. Något som inte skedde.....

 18. Roger Jonsson

  Roger Jonsson3 månader sedan

  Kvalificerat sossesvammel, märker inte karl'n själv detta, jag märker de tydligt, bedrövligt..

 19. Julianna Johansson

  Julianna Johansson3 månader sedan

  Heja SD.

 20. Andreas Wilson

  Andreas Wilson3 månader sedan

  Tack för upplysningen , alla poliser är inte sådana 99.9 är ok . Glöm aldrig att deras uppgift är oerhört svår. Jag tror att Damberg inte riktigt förstår då han inte stått i fronten , jag är inte polis men begriper

 21. christian forssell

  christian forssell3 månader sedan

  Vidriga sossar, deras agenda är enda som gäller. Inte lagar o regler. Vidrigt! 🖕

 22. johnny johansson

  johnny johansson3 månader sedan

  Återinför ämbetstjänstemannaansvaret omedelbart! Ställ folkförrädarna till svars för sitt svek mot det svenska folket!

 23. johnny johansson

  johnny johansson3 månader sedan

  Detta händer simultant i alla västvärldens länder. Det är orkestrerat! Vakna! Fatta vilka som ligger bakom någon gång!

 24. poffa2

  poffa23 månader sedan

  "varför tillåts tusentals vänsterextremister att demonstrera?" Svaret: Dom tillåts för att dom som bestämmer, "samtycker" och gör inget gör att förhindra det!! Sverige har infiltreras av "Aktivister" i alla led.. Myndigheter, partier, skolan, vården, rättsväsenden, polisen, skolan, lobbyister, socialen, föreningar...

 25. Tali San

  Tali San3 månader sedan

  Tomas Morell......vet du att i dagen Sverige Polisen (civil klädda) anfaller fredliga människor som väntar på Bussen får att åka hem. Slår dem bakifrån utan varning. Dem tar sitt offer till Polis huset låsa in i ett cell där offer blir slagen massakrerad,kraftiga kropp skador dvs. livs hotade. Offer var en gammal man över 70 år,svart sjuk,invalid.Poliser hade inte hänsyn till det.Det räcker inte med det dem försökte spruta gift i hans blod. Poliser har gjord det samma på en annan man som blev svart invalid. Dem kör sin batong i anus på fånge. Alt vad jag har skrivit är sanningen som Dom stolar vill inte höra om. Alltså Sverige befinner sig samma som 1941 ner Nazisterna härjade på Svenska marken. Dem tre personer jag nämnde som var polisens offer är INVANDRARE. Du talar att Sveriges Poliser for inte kritiserar vad dem gör, det är fel.Svenska Poliser (inte alla) är i grunden i boten blod törstiga hyenor som gömmer sig bakom sin uniform batong ,pistol och statens lagar som skuddar dem.Herr Tomas i Svenska fängelser folk dödas utan rättsliga process eller domstolar.På grund av detta fruktans värda sanningen Sverige förtjänar inte en enda invandrare på sitt mark.Dem är barra slavar för är inga rättigheter, inga rätt att leva överhuvud taget.Sverige är ett bluff i alla sammanhang,samtidigt med tanke på 1941 lever i drömmar om Nazist världen. Det är sa mörkt ut för Sverige med sona politiker som di Herr Tomas.

 26. Allan Persson

  Allan Persson3 månader sedan

  Välkommen till zombieland. Hjärndödasförening=socialdemokrater. Vi måste vakna, det som händer idag är att en mycket skrämmande utveckling. Om vi inte gör något kommer världen att bli ett enda stort Marxistisk samhälle. Vill vi verkligen ha det. WWG1WAG.

 27. Scott Warren

  Scott Warren3 månader sedan

  Ska polisen följa paragrafen "Alla människor är lika mycket värda."? Socialdemokraterna vill kunna styra poliserna på vilka Jävla sätt dom vill genom att kunna säga "Ni följer inte alla människors lika värde." Ta bort den paragrafen.

 28. agges boys

  agges boys3 månader sedan

  Och en sak till USCH!!!

 29. agges boys

  agges boys3 månader sedan

  Jag undrar vem vill ha en henne som backup när man ska göra ett ingripande

 30. echiron

  echiron3 månader sedan

  Ministern har inte rätt att ha synpunkter mot ett agerande av den myndighet som regeringen själv tillsatt dess GD?! Och HUR, herr Damberg ska en utvärdering ske i efterhand mot en knäböjande polis?! Spela upp händelsen baklänges eller avsätta den kvinnliga polisen? Ditt kroppsspråk med armarna lagda i kors över bröstet (jag skyddar mig) tyder på att du känner dig väldigt obekväm i situationen. Du VET att du inte sköter ditt uppdrag!

 31. echiron

  echiron3 månader sedan

  P.S. Vår inrikesminister är den person med ett fåntratts-smil i bakgrunden 🙄!! - 0:28 sekunder in i videon setoos.info/name/rbCyrGiBqn2ph5o/video

 32. Tobbe Viljo

  Tobbe Viljo3 månader sedan

  "Det är någon annans fel". Jag skulle vilja träffa den medborgare med namnet "Någon Annan". När skall politiker ta ansvar och öppet erkänna att man har gjort fel eller agerat fel m.m.?

 33. Ego Lysergic

  Ego Lysergic3 månader sedan

  Pajas! Du som stadsråd har andra uppgifter än att suga ut hög lön och och prata skit. Hur sover människor som du gott om natten? Polisen är inte problemet det är politikerna som bakbinder polisen och jag har noll förtroende för polisen i helhet.

 34. Ola Lustig

  Ola Lustig3 månader sedan

  Jävla horsnut

 35. Anders Ohlsson

  Anders Ohlsson3 månader sedan

  Mikael Dumberg svamlar skit han är socialdemokrat...

 36. Gert-Ove Eriksson

  Gert-Ove Eriksson3 månader sedan

  Ryggradslösa regeringen skyller ifrån sig hela tiden. Fy faen!

 37. Pär Högbom

  Pär Högbom3 månader sedan

  Kommunismen genomsyrar både media o regering. Så fort nån tycker annorlunda dras rasist kortet fram o svt visar nån 80 årig dokumtär om nazismen. Lev i nuet jävla kommunist pack o rannsaka eran egen historia.

 38. I dont need your opinion

  I dont need your opinion3 månader sedan

  Oproffsig sosse nöten är 🤢🤮

 39. Ronald Jakobsson

  Ronald Jakobsson3 månader sedan

  Michael Danberg! Känner du till ordspråket "Bättre fly en illa fäkta" det är vad Regeringen hela tiden gör! Gömmer sig bakom någonting som inte kan beskrivas med ord! Alltså blir det givetvis lögner och alltså "En dåres försvarstal" Hur länge skall detta pågå?🥀

 40. J M

  J M3 månader sedan

  Om det varit en NMR demonstration och en polis visat sitt stöd? Kramat om en nazist och gjort hitler hälsningen, hade man sagt samma sak då? Skäms på dig Mikael!

 41. Denny Abrahamsson

  Denny Abrahamsson3 månader sedan

  Förtroendet ökar. Fan vad han ljuger.

 42. Kevork Lagerwall

  Kevork Lagerwall3 månader sedan

  Faktum? Faktum? Faktum? När ska den Sossen stå bakom sina beslut. Sluta göm dig. Kliv fram nu. Inte bara när solen skiner. Får man vara flera än 50 i en sammling? Eller är det färre än 50 som gäller? Mjaaa aa det beror på ehh ehh ehh var och när och hur. Eller va f..n säger sosse dammet?

 43. christer rohdin

  christer rohdin3 månader sedan

  SD är bäst parti

 44. christer rohdin

  christer rohdin3 månader sedan

  Sossarna har konstiga värderingar svenska polisen skall vara o politiska. Nu styrs den utav vänstern, det är för jävligt hur det har blivit i Sverige.

 45. christer rohdin

  christer rohdin3 månader sedan

  Stefan Löfven Sveriges största lögnare genom tiderna. Den svenska polikvinnan ska utvisas samt vänstern, ni ställer bara till problem.

 46. Gev Krusty

  Gev Krusty3 månader sedan

  Det borde finnas en lag som straffar politiker som vägrar att svara på frågor. Hur fan ska man komma nån vart i riksdagsdebatter om vettiga argument och frågor bemöts med irrelevant information eller barnsliga förolämpningar? Det är idiotiskt.

 47. Oden Thor

  Oden Thor3 månader sedan

  Tack o lov att jag röstat på sd,senaste två valen innan dess var jag en icke tänkande sosse! Hör vad dom ljuger för svenska folket!!!!!

 48. Oden Thor

  Oden Thor3 månader sedan

  Den polisen är inte polis

 49. Göran Löwenberg

  Göran Löwenberg3 månader sedan

  Hr fan kan nån rösta på sossarna????

 50. Z

  Z3 månader sedan

  Han slingrar sig och vägrar svara

 51. margit mattsson

  margit mattsson3 månader sedan

  HÖR DU STADSRÅDET HUR SKALL DU KRÅNGLA DIG UR DETTA EGENTLIGEN???? AVSKEDA DEN KVINNLIGA POLISEN OMEDLBART!!!!!

 52. sasse Brasse

  sasse Brasse3 månader sedan

  Som ytterst ansvarig för Polis,Säpo så ska du svara på frågan Damberg!! och agera .....Morell är bra!

 53. Pia Nyström

  Pia Nyström3 månader sedan

  Den kvinnliga polisen i fråga befann sig i en situation där våld hade kunnat eskalera. Hon hittade en fredlig väg att följa, genom att ta ner hotbilden. Genom att visa medmänsklighet och sympati för utsatta grupper gjorde hon alla en stor tjänst. Kramen var en fin gest och påverkade inte någon smittspridning, då det redan var väldigt trångt mellan alla på platsen. Väldigt bra polisarbete! Det finns ingen lag som förbjuder svensk polis att visa initiativ, sympati eller att göra en smart riskbedömning i en svår situation. Det är den sortens poliser som gör att förtroendet ökar.

 54. micke

  micke3 månader sedan

  kolla dena video så ser ni hur det va på vissa ställen setoos.info/name/wH_Pq4h7imaod5Y/video

 55. Andreas Larsson

  Andreas Larsson3 månader sedan

  Mikael "upp är ned och fram är bak" Damberg

 56. Alea iacta est

  Alea iacta est3 månader sedan

  "förvägra sammankomster" vem kan göra det? Damberg eller polisen??? Detta var tydligen allt för svårt för sverigedemokraten Tomas Morell att förstå.

 57. Alea iacta est

  Alea iacta est3 månader sedan

  Tomas Morell och Sverigedemokraterna, fram med stridsvagnar, AK4, napalm, granatkastare, och i värsta fall, fram med kärnvapen. VÅLD, VÅLD, VÅLD OCH VÅLD. Det är sverigedemokraternas lösning. Att en polis går ned på knä och får på så sätt människor lugna, tycker jag är en mycket bra polis. Man löste en svår situation.

 58. Vostok Watchie

  Vostok Watchie3 månader sedan

  Damberg ser jäkligt uttråkad och von oben ut. En riktig såsse med andra ord.

 59. viktor viktorelius

  viktor viktorelius3 månader sedan

  Vi är mitt i en global pandemi att så som damberg kommentera polisens ”generella agerande” är idiotiskt 🤦🏻‍♂️

 60. Ronald Jakobsson

  Ronald Jakobsson3 månader sedan

  Var får du den uppgiften ifrån, att förtroendet för Svensk Polis aldrig varit så stor som den är nu? Min uppfattning är att det aldrig varit så dåligt förtroende för den Svenska Polisen som den är nu! "SNUTAR" det var dom som såg till att upprätthålla lag och ordning! Detta är ett minne blott! 🇸🇪 I urgamla frihet Sverige! Också ett minne blott! Mikael Damberg! Försök att hamna i "Verkligheten"! Du har fel "Värdegrund"! Känner du igen det ordet? 🤔🥀

 61. TOM Thumb

  TOM Thumb3 månader sedan

  setoos.info/name/sW23tl6AgYZkmog/video

 62. Eric Rönnelöv

  Eric Rönnelöv3 månader sedan

  Damberg tog ju förfan ställning på twitter

 63. Sten-Åke Alfredsson

  Sten-Åke Alfredsson3 månader sedan

  Politikerna måste ty

 64. Hans J

  Hans J3 månader sedan

  setoos.info/name/vomzqKGVX4Jro6Y/video

 65. Fia Ox

  Fia Ox3 månader sedan

  Danberg är helt dum i huvudet! 🙄

 66. kamran102

  kamran1023 månader sedan

  Är det "rätt" åsikter som förs fram, så är allt tillåtet enligt vänstern! Bara vanligt hyckleri..

 67. Jolanta Gabor Kempe

  Jolanta Gabor Kempe3 månader sedan

  Sossarna är så fega! De svarar aldrig rakt på frågorna, de talar runt för att slippa svara. Man undrar om de som röstar fram dessa lögnare nöjer sig med att aldrig får svar på enkla frågor?

 68. solveig sommerfeld

  solveig sommerfeld3 månader sedan

  Tomas Morell 🌹🌹🌹

 69. Göran Sandström

  Göran Sandström3 månader sedan

  Sosse packet feminist.... Nej ut nu........

 70. Epic Salza

  Epic Salza3 månader sedan

  Demokrati är att få lov att demostrera

 71. Username

  Username3 månader sedan

  Damberg snackar om att inte politisera enskilda händelser. Som om den gråtande knäböljande blonda "polisen" inte var en planerad politisk photo op...

 72. Xantippa1000

  Xantippa10003 månader sedan

  Polisen var en myndighet jag hade ett mycket stort förtroende för - tills Eliasson stoppade fingrarna i den syltburken... Polisen SKA vara 100% neutral i politik, religion, samhällsdebatter mm. liksom Väktare, ordningsvakter etc. I sin uniform! Vad man har för personliga åsikter utanför jobbet är upp till var och en. Alltså anser jag att ALLA politiska, religiösa etc yttringar hos uniformerad personal är ett tjänstemannabrott. Att det då har blivit lagligt att bära religiösa plagg till sin uniform är alltså ett lagligt brott mot neutraliteten hos en tjänsteman som en polis eller väktare! Om man vill bära dessa plagg till vardags är upp till var och en.

 73. KERAAK35

  KERAAK353 månader sedan

  MIna främer från Polsk påbrå, sedan 60 talet: Som bygde upp Skaraborgs region. Jag har enbart ett att säga. ETT STORT RÖVHÅL till svars som inte säger ett enda skit ifrån en SVENSK socialist, i sitt hjärn tvättade kolektiva agenda program. Och till er ALLA andra här är. Fria som uppköpta som skriver här nedan. Så länge ni ALLA här och på nätet och även bakom VPN. För varje dag som går. Så minskar era alla chanser & för era barn & era framtidia barnbarn. Och om ni ändås skulle lyckas att få ert land tillbaka, som jag chanslöst knappt tror på. Då ni alla, enbart & otroligt faktiskt fantastiskta magnifika ord har framfört här & långt tebaks till tiden. Så länge ni håller på & fortsätter så här, så har få ni & era barn & barnbarn inte ett ENDASTE SKIT, efter att ni gamla & begravda redan då ligger under grönt gräs & jord. Fortsätt då & TÄNK i NU TID & skriv här på nätet vidare. Men kom ihåg en sak, Glöm i att fundera/tänka över flera saker in i & i framtiden, som ännu ej skett. Trofast dig personligen som läser desse ord & text & Individuellt & alla här. Glömd ALLT idag vart erat folk kommer ifrån, i eran TRO, eran HISTORIA, eran Kultur, era egna Traditioner, erat äldre folk som byggt upp detta land, som ni även låtit då i Corona viruset, utan ett ENDASTE TAL, utan ett ENDASTE Demostration. Utan ett endaste upp resande FOLK i detta LAND. Som vågar stå & hedersamt läsa upp, ETT & VARENDA FÖR NAMN & EFTER NAMN. På era äldre som byggde upp erat land. Mina hedersamma ord för enbart ja er ja ger, en dag så finns det ingenting kvar att ge, så länge ni fortsätter att skriva på nätet & inget i handlingar gör. Det HANDLAR inte om DIG eller ditt JOBB, det handlar om dina barn och dina barnbarn i desse framtid. Ni har alla ett VAL, gör ett VAL tillsammans, för det VALET har ni alltid HAFT i flera år! Tack för mig!, lycka till & må Gud vara med er, i de val ni tillsammans gör. BR AN.

 74. Bjørg Johannessen

  Bjørg Johannessen3 månader sedan

  Er riksdagen alltid tom? Hvor er dem?

 75. mjomkisa

  mjomkisa3 månader sedan

  Socialdemokraterna är och förblir mitt parti. Ska man ha regeringsduglighet ska det vara S. En enskild konstapels agerande är inget politikerna behöver sätta sig över, det är arbetsledningsfråga, alla har en chef som ska se till att de anställda följer ledningssystemet, även den aktuella polisen. Typiskt SD att på sitt sedvanliga sätt kritisera allt och alla, det är lätt att sägs att allt är skit, men det svåra är att göra något åt det.

 76. Mats Lindh

  Mats Lindh3 månader sedan

  Vad har allahs lika värde och mänskliga rättigheter med en knäböjande polis att göra. Det är damberg som för in politik i det här. Landsförrädare är vad sossarna är.

 77. nicklas elbert

  nicklas elbert3 månader sedan

  Vad i helvete svamlar damberg om

 78. Marie Ljunggren

  Marie Ljunggren3 månader sedan

  Helt tomt i salen!!!! Det ger inget förtroende för politikerna i riksdagen.

 79. Kristian Froelich

  Kristian Froelich3 månader sedan

  Föreställ er att ett par tusen nazister hade demonstrerat under parollen ”white lives matter too” Hade regering och polismakt visat samma slapptaskade byfåniga menlöshet då också? Ni vet redan svaret Så varför i hela friden låtsas vi att vi lever i en demokratisk rättsstat?

 80. Calle Ohberg

  Calle Ohberg3 månader sedan

  Varför är det så svårt att svara???????????????

 81. micke

  micke3 månader sedan

  Nollrespekt med att demonstrera i covid tider. Det ända dem gjorde att slå sönder fönster och plundra och sprida viruset mer

 82. micke

  micke3 månader sedan

  kolla den här videon setoos.info/name/wH_Pq4h7imaod5Y/video

 83. Dulf Nordensvärd

  Dulf Nordensvärd3 månader sedan

  Varför är en representant för ett parti med i en debatt men vägrar knappt svara på några frågor?

 84. Antakaran

  Antakaran3 månader sedan

  Alltså hur kan man få slut på såssarnas dårskap. Damberg svamlar svamlar svamlar utan att svara på frågorn ELLER PÅ SINA EGNA MISSTAG..Det känns som Damberg bestämmer kvittar vilka misstag som begås. Damberg tyckte det var okej att polisen viker ner sig när det kastas sten på dem likaså denna sojamentalitet när polisen går ner på knä. Anmäl polisen och såssarna Några ska definintivt få sparken någon uppe i respektive ledning. Inför tjänstemanna anvar DAMBERG SKA SPARKAS OCH POLITISKT TILSATTA INOM POLISEN

 85. tomas lundell

  tomas lundell3 månader sedan

  Rösta bort dom till att börja med!!!!!

 86. Arre Parre

  Arre Parre3 månader sedan

  Kan inte ni göra lite mer reklamfilmer? Folk på SEtoos lockar sig till bra gjorda filmer och på sätt så skulle ni öka populariteten.

 87. hefaiiston

  hefaiiston3 månader sedan

  De var en jävla massa bajs å kodynga som fröken Damberg vräkte ur sig

 88. PusiBaus

  PusiBaus3 månader sedan

  Att poliser knäböjer för demonstranter gör mig inte trygg med polisen i Sverige. Jag ska hämta en massa polare och skälla ”ner på knä” på polisen så gör det vad vi säger och hela regeringen kommer jubla åt denna tillfälle. Ett absolut skämt, kriminaliteten kommer fortsätta vara höga om poliserna i vårat land är mer mesigare än en dagislärare. hela riksdagen är fyllt med mesar. Det ska bli en ändring snart när de bara gör mer dumma fel så attraherar det mer människor att rösta på SD när man börjar se hur vänsterstyret är ett absolut cirkus.

 89. My2CΞnts

  My2CΞnts3 månader sedan

  Det finns bara en anledning till att packet fick demonstrera, råna, och löpa amok. Det stavas ”identitetspolitik”.

 90. Lars S

  Lars S3 månader sedan

  Detta är en extraordinär situation polisen fuckade up och knäsitterskan skall avskedas omgående

 91. Lars S

  Lars S3 månader sedan

  SD 2022 Hoppas dem får egen majoritet och lyckas införa tjänstemannaansvar något en enhälligt riksdag röstade för att återinföra 2018 men den bordlades regeringen och tillsatte en ensam utredare så I praktiken vill sossarna och mp m, fl. Att det ej kommer tillbaka

 92. Lars S

  Lars S3 månader sedan

  Tänk om det varit arbetare vanliga hederliga skattebetalare m. Fl. Vilket liv det hade blivit från åsiktskorridoren och alla pk-fjantar

 93. Yügur Elnur

  Yügur Elnur3 månader sedan

  Sunt förnuft finns tyvärr inte längre

 94. Insect Myriad

  Insect Myriad4 månader sedan

  där fumlades det bort ytterliggare ett ansvar hos S. Ingen har gjort fel och ingen kan göra något, säger de igen.

 95. daniel2000

  daniel20004 månader sedan

  AFS 2022!!!

 96. Daniel Pablo Nilsson

  Daniel Pablo Nilsson4 månader sedan

  Mmm

 97. Enrique Torrente del Valle

  Enrique Torrente del Valle4 månader sedan

  Fy fan vilken hycklande sosse! De har ju dessa sossefascister politiserat hela poliskåren med den våldsbejakande lilla gubben-i-lådan Morgan med genomslag som pizzapatrullen och liknande extremvänster från 68-rörelsen. Usch för dessa vämjeliga PK-politiker! 🤮

 98. Anonymous OPS

  Anonymous OPS4 månader sedan

  Han stödjer ju demonstrationen. Det är därför han inte yttrar sig

 99. Morgan Lång

  Morgan Lång4 månader sedan

  Tack Tomas !

 100. Lemelle

  Lemelle4 månader sedan

  Åter igen fullständig kaos i huvudet på ministern, i sociala medier hyllade ju idioten Damberg polisen som knäböjde, undrar vad han sagt om det var en NMR demonstration och polisen gjort en hälsning som tyskarna gjorde under andra världskriget. Undviker skriva rätta namnet för då raderas inlägget.

 101. tjohansson5656

  tjohansson56564 månader sedan

  Damberg och denna sorgliga spillra till polis som kramar och knäböjer är naturligtvis totalt olämpliga på sina poster

 102. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Vänster extremister drabbas hårdare än vanliga personer. De har problem med ätande och är mycket oftare veggo. Dåliga kostvanor leder till nedsatt immunförsvar. De samlas dessutom i tusental. Statistik över drabbade extremister saknas men behövs knappast. Hela deras värld är riskbeteende, våld, missbruk och dåliga vanor. Vi andra skall på alla sätt undvika att ta efter. MSM och I synnerhet televisionen kryllar av dylikt.

 103. Jesper Ternstedt

  Jesper Ternstedt4 månader sedan

  haha, "polisen" som skjuter ihjäl förståndshandikappade med 25 skott, varav flera i ryggen. Dessutom var man 3 man mot den här 19-årige pojken. Vi har en fulltständigt bedrövlig och inkompetent "polis".