Roger Hedlund - regeringens bostadspolitik sviker unga svenskar

Kommentarer

 1. Mari Bjernland

  Mari Bjernland17 dagar sedan

  Bostäder byggs åt araberna. Bostäderna är redan anmälda och upptagna långt innan araberna hunnit börja sin resa hit.

 2. K S

  K S20 dagar sedan

  Fan vad tröttsamt det är med dessa ständiga rasist anklagelser 💩

 3. Jolanta Gabor Kempe

  Jolanta Gabor Kempe25 dagar sedan

  Vilken självgod pajas den här MPs .... är! Orkar inte se honom 🤮

 4. Shirley Gerhardsson

  Shirley Gerhardsson26 dagar sedan

  MP UT UT UT

 5. margit mattsson

  margit mattsson28 dagar sedan

  Det behövs inte byggas svindyra lägenheter mer som inte vanligt folk har råd med.Billigare HYRESLÄGENHETER är vad som behövs!!Det är ju soc.dvs skattebetalare som får betala Bostadsrätterna.

 6. Ann Lindén

  Ann Lindén29 dagar sedan

  Ni har tagit in många mördare, som ska ha alla lägenheter, Det är ju inte till SVENSK ungdommar.🤮👹Som Svenka folket måste betala.🤮👹

 7. Guy

  Guy29 dagar sedan

  12:05 ja men ni vägrar ju ens se att det över huvud taget är något problem och sopar det under mattan varje gång.

 8. Peter Bjorkman

  Peter BjorkmanMånad sedan

  Sätt skottpengar på byfånen!

 9. Kenneth Moh

  Kenneth MohMånad sedan

  Med denna invandring kommer svenska ungdomar inte få lägenheter.

 10. echiron

  echironMånad sedan

  Har Morgan Johansson tagit över Bolunds uppdrag? Han skriver på twitter: "Kunde idag berätta att en ny stor anstalt kommer att placeras i Kalmar. Polisen expanderar, brottsbekämpningen intensifieras och straffen skärps - då behövs fler fängelse- och häktningsplatser. Björn Björkqvist ger en dråplig kommentar: "Ni har lovat bostad åt alla invandrare ni välkomnat. Nu går ni från ord till handling. Bra.

 11. Björn R Bergman

  Björn R BergmanMånad sedan

  Bostäderna som byggs, är inte till oss Svenskar, utan till invandrarna. Äldreboenden som töms på de gamla, fylls genast av invandrarna! Det är fakta.

 12. echiron

  echironMånad sedan

  Bolund är ett maskformigt bihang till Löfven, alltså en långsmal blindtarm - en blindtarm i den bemärkelsen att han är en återvändsgränd, åtminstone för all bostadspolitik som blir liggande på hans bord. Hans och MP:s "import" fungerar som gökungen som roffar åt sig all mat, slänger ut de andra fågelungarna som är de rättmätiga invånarna i boet. Så hans befogade namn skulle vara Gökbolund. Hade han ägnat sig mer åt bostadsbristen än att lägga all sin kraft på att importera fler bostadsbehövande, hade han gjort skäl för den lön vi betalar honom. Vad han tycks vara ute efter är att minska unga svenskars chans att flytta hemifrån, bilda familj och framför allt 'föröka' sig - svenskarna ska utrotas för att ge plats åt hans utbölingar som förökar sig som r - t t - r. En åttondel ska vikas till "socialt behov eller unga människor under 30 år" - som Bolund väl då menar att alla Sveriges HEMLÖSA äntligen får slippa sova utomhus eller på ett tunnelbanetåg och svenska mambos äntligen kan få eget boende och bilda familj . . ELLER?! Men de andra SJU ÅTTONDELARNA då? Vilka ska ha de bostäderna? Jo, så klart hans högutbildade, väletablerade, laglydiga, höginkomsttagande "import"!!

 13. Peter Håkansson

  Peter HåkanssonMånad sedan

  svammel man skäms för att vi har sådana förtroende valda

 14. Peter Håkansson

  Peter HåkanssonMånad sedan

  miljö partiet en samling dårar

 15. Matte Matsson

  Matte MatssonMånad sedan

  Vad är sant med alla dessa siffror? Det är "stick-i-stäv" hela tiden! Jag känner mer förtroende för Roger, dock. Migrationen är ju den största boven i detta. Bolund verkar inte ha en susning.

 16. linuxmint92

  linuxmint92Månad sedan

  Jag har inget hopp för framtiden alls. Så länge inte SD får inflytande. Ren sandlådenivå i riksdagen. Dem gör allt för att SD ej ska få inflytande

 17. Stewe Ringgaard

  Stewe RinggaardMånad sedan

  när har SD sagt detta, har aldrig hört något i den vägen? fram till 90 var det inte SD som regerade vem var det?

 18. Thomas Leion

  Thomas LeionMånad sedan

  All I see in this is just a lot of symptoms on the problem that most countries DON´T have a "real" democratic system ( like the one they have in Switzerland) were elite, political and administration are forced to follow and protect the individuals choices, rights and assets...instead of be a corrupt, superior cancer on them.

 19. Torbjörn Larsson

  Torbjörn LarssonMånad sedan

  Per Bolund... det låter bra... bygga mera till nytillkomna... vart kommer missgynnande av svenskfödda ifrån Per?

 20. Epic Salza

  Epic SalzaMånad sedan

  Mer invandring

 21. Kenth Carleteg

  Kenth CarletegMånad sedan

  bolund har du ingen ryggrad

 22. Olov Nordlund

  Olov NordlundMånad sedan

  Per Bolund, Grandmaster i Floskel...

 23. Sonja Ullman

  Sonja UllmanMånad sedan

  En i mitt tycke viktig bit information om parental alienation som verkar förbises. Jag har varit drabbad, drivande, och offer. Botad och åter fientliggjord. Sett detta hända här och där. Stångat mig blodig för rätt hjälp. Utbildat mig, botat mig själv, drabbats igen. Så kan nån vettig människa ta sig tid att lyssna på vad en numera även så till den grad fientliggjord människa att fientligheten vänder sig mot LANDET jag älskar, och enda utvägen jag då ser är att åka tillbaka till Finland, har att säga? setoos.info/name/l6fS0oJig5KZmaY/video

 24. Marie Ljunggren

  Marie LjunggrenMånad sedan

  Just det, Bylund! SD talar ofta om invandringen, eftersom den har skapat stora problem på alla områden, skola, bostäder, kriminalitet, social servering, arbetslöshet, ekonomisk kollaps i närmare 70 kommuner. Men vänstern vill inte erkänna sanningen, därför smutskastar de dem som talar sanning.

 25. GT Johnson

  GT JohnsonMånad sedan

  Sossarna är experter på att ljuga.

 26. D K

  D KMånad sedan

  Varenda jävla bostadpris har höjts med flera tusen kronor på landsbygden, innan denna ansvarslösa invandringspolitik fördes i lag så låg priserna betydligt lägre. Sossejävlarna kan fara åt helvete!

 27. christer rohdin

  christer rohdinMånad sedan

  Sveriges regering sviker ungdomarna genom att inte få fart på byggning utav nya lägenheter, och att flyktingar har förtur till lägenhet det är en stor orättvisa mot svenska medborgare och skattebetalare. Regeringen är ena riktiga nötter 🥜

 28. christer rohdin

  christer rohdinMånad sedan

  SD är bäst parti

 29. Johan Brostedt

  Johan BrostedtMånad sedan

  Kan Per Bolund inte räkna? Roger Hedlund lade ner betydligt mer tid om bostäder än om invandringen!

 30. Le Mans1970

  Le Mans1970Månad sedan

  Bolund borde, när han uttalar sig offentligt, visa att han har koll på utbud och efterfrågan. Alla vet vad den kraftiga befolkningsökningen och medförande bostadsbrist och trångboddhet beror på - men Bolund låtsas inte veta. Alla vet att ungas enda chans till eget boende är att låna till köp med föräldrars, släkt och vänners hjälp - men Bolund låtsas inte veta. Alla vet att resurssvaga utan ekonomiskt stöd aldrig kan köpa en bostad speciellt med hårda amorteringskrav - men inte Bolund som inte heller förstått att priset på bostäder drivs upp av migrationen. Hyreslägenheterna tilldelas nyanlända och bostadsrätts- och därmed småhusmarknaden överhettas. Det vet Bolund men säger det inte rakt ut. Hans prioritering är makten och att försöka misskreditera de som utmanar.

 31. Pål Caspersen-haugerød

  Pål Caspersen-haugerødMånad sedan

  fryktelig kvalm og arrogant han bolund

 32. Jan Svensson

  Jan SvenssonMånad sedan

  Han sa att det inte byggs efter regeringen har SAGT. Bolund är värdelös. Hör han inte siffror som sd sa. Det var hälften så många som mp s ska bygga

 33. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Den där jävla bovlund skulle fan ha ett jävla kok stryk. 😠

 34. Jagserdig Alltid

  Jagserdig AlltidMånad sedan

  www.skrivunder.com/nyval_2020

 35. T. Macswed

  T. MacswedMånad sedan

  Bostadslån för unga ? Låt dom bo i hyreslägenhet till den dag de har råd att betala handpenning för att köpa boende. Jag fick jobba i femton år innan jag hade råd att köpa ett billigt hus.

 36. T. Macswed

  T. MacswedMånad sedan

  @Epic Salza Jaa du lilla bortskämda flicka, du likasom alla andra som varit dagisbarn födda efter 1990-talet har inte en aning om hur det är att försörja en familj samtidigt som skulle försöka köpa ett hus. Sent 80-tal blev man även då blåst av banker o stat genom erbjudande a om "förvärvs lån" ett lån med låg ränta med 8% som sedan steg i etapper efter 5år upp till ca 12-15%, detta på en industrilön på ca 30-40kr/tim samt en dagis kostnad för 2barn på ca 3000/månad. Det är skillnad mot idag när ni låna tusentals kr utan att behöva räkna med att betala tillbaks bara man är fräck nog eller om man säljer olagliga tjänster eller droger. Hoppas ni någon gång framöver får lära er att leva utifrn vad man får i lönekuvertet utan bidrag eller "bankföräldrarna"

 37. Epic Salza

  Epic SalzaMånad sedan

  Lol vad dålig lön du måste ha haft haha

 38. T. Macswed

  T. MacswedMånad sedan

  Fy FAAN så dryg bolund är ! Sossarna byggar enbart för personer med mycket pengar eller rika föräldrar, politiker o deras tjänstemän är korumperade o kan välja lägenheter nästan hur de vill.

 39. T. Macswed

  T. MacswedMånad sedan

  Bygg conteinerlägenheter med 1,5 rum m kokvrå till låg byggkostnad, det behövs inte den senaste tekniken i lägenheten. Det är billiga små lägenheter som behövs de kommer alltid att vara uthyrda som ungas första / student boende. Tänk utanför boxen !

 40. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  www.s-sanningen.com/ Kolla här det blir hårresande läsning.

 41. koesterberg

  koesterbergMånad sedan

  Ryan Gosling??

 42. Johnny Antonsen

  Johnny AntonsenMånad sedan

  Den sviker familjer dom behöver större bostäder för de låginkomsttagare. De skulle gjort 2+2 eller 3+2 lägenheter som kan öppna så det kan bli större bostäder utan större kostnad. Och även tillbaka om bostadsmarknad växlar vad som behövs tanke på att bostadstekniken har blivit betydligt bättre med åren. Bara ett förslag!

 43. Sveinert Zvenzzon

  Sveinert ZvenzzonMånad sedan

  Allt regeringen gör är ett svek emot sverige och svenskarna. Dom ska bytas ut ASAP!

 44. Paulus Vertis

  Paulus VertisMånad sedan

  Jag vet inte hur många personer jag har träffat som fått stora karriärmöjligheter, men just bostadsmarknaden har satt käppar i hjulet på dem.

 45. Mad Lads TV

  Mad Lads TVMånad sedan

  Men snälla bolund, migrationen... det är djupt ohederligt att använda sig av den typen av någon slags halmdocka-teknik. Migrationen betyder att det kommer fler människor hit, fler än vad det byggs bostäder för. Det handlar inte om att det är SD:s mantel för att strypa migrationen. Det handlar om att vi under ett lågt utbud och hög efterfrågan importerar ännu mer efterfråga

 46. Mikael

  MikaelMånad sedan

  Karln måste gå på piller!

 47. Mikael

  MikaelMånad sedan

  Vad är det för fel på Bolund?

 48. Stela Klasson

  Stela KlassonMånad sedan

  Bolund, har du verkligen en hiss som går ända upp?

 49. André

  AndréMånad sedan

  Vilka är de två arabiska männen bakom Per TomiBoetlund? By the way, kolla på förhör med sociopater, psykopater och narcissister. Känner ni igen beteendet?

 50. André

  AndréMånad sedan

  @Sveinert Zvenzzon De är inte nyttiga idioter, det är planerat in i minsta detalj. De nyttiga idioterna är de som fortfarande röstar på dem. Vänstersidan har sålt Sverige för makt och pengar, det är ganska tydligt vilka de blir köpta av, kolla bara var vi skickar alla bistånd, våra pengar skickas till islamistiska och/eller korrupta regeringar. Jag menar, de flesta toppolitikerna i Sverige sympatiserar med den kriminella familjen Biden, Clinton, Iran osv. och sen är Biden en liten spelare jämfört med de som styr honom, till och med techjättarna FB, youtube och Twitter skyddar Biden. En global konspiration är inte så far fetched längre, utan det är mer troligt med tanke på vad som händer i världen.

 51. Sveinert Zvenzzon

  Sveinert ZvenzzonMånad sedan

  Ja det var en jävligt bra fråga. Ja har inte de allra flesta av dessa det du beskriver? Kompetens har bytts ut mot kariärister med dessa drag. Nyttiga idioter! Frågan är vara vilka som styr dom?

 52. Lars Johansson

  Lars JohanssonMånad sedan

  Den Största Sveket i Ansvarspolitiken står MP För o det skyller ändå på SD ??????????????????

 53. robbie1996ify

  robbie1996ifyMånad sedan

  Bra ämne, dock är tillgången till rimliga lån hos bankerna bortom sikt.

 54. helena Ridwall

  helena RidwallMånad sedan

  Bolund är ett jäkla misslyckat fån!

 55. Mr. Axe

  Mr. AxeMånad sedan

  Bolund är en stor SKAM för Sverige !!!

 56. carinaejag

  carinaejagMånad sedan

  Svenska bostäder ska gá till svenska folket i första hand.

 57. Epic Salza

  Epic SalzaMånad sedan

 58. Dan Kristiansson

  Dan KristianssonMånad sedan

  Alla har problem med att få bostad! Även vi som är äldre än ungdomarna... Det är back to basics för Sveriges ALLA kommande regeringar. Vad är regeringens uppdrag mot folket? Tak över huvudet! Vettig chans till eller möjlighet till att försörja sig! Leva under säkra förhållanden(vård polis omsorg rikets säkerhet o.s.v.)! Den som är först med att återinföra de mest grundläggande behoven av en befolkning får "min röst"!

 59. Camilla

  CamillaMånad sedan

  Håller med dig och så känner säkert många. Vet att de sjuka och skadade LAGVIDRIGT och FELAKTIGT utförsäkrade medborgarna som lyckats överleva (mot alla odds och skadats för evigt) på noll med hjälp av vänner och anhöriga gör det. //C

 60. Michael Andersson

  Michael AnderssonMånad sedan

  Ännu värre minister än Morgan ondskan lyser i deras globalist ögon. Hur kan man hata sitt folk så mkt som dessa ministrar gör

 61. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  En narraktig,ryggradslös,komiker..som saknar humor i sin fiktiva "lilla värld"

 62. Lars S

  Lars SMånad sedan

  Bolund har ett 100% FuckFace en man bara vill våldföra sig på när man ser na

 63. maurizio sant

  maurizio santMånad sedan

  Covid 7k dödar också.

 64. Gustav

  GustavMånad sedan

  Bolund har inte gjorde NÅGOT för unga på bostadsmarknaden! Fler och fler måste bo ofrivilligt hemma! Helt orimligt! Finns en anledning varför Bolund har minst förtroende av alla partiledare

 65. Lars S

  Lars SMånad sedan

  Bolund en äkta ärke kakistokrat

 66. GustaviusII

  GustaviusIIMånad sedan

  Kiruna bostäder höjer hyran på lägenheterna med 1500 pga de bygger om både varm och kall garagen (kall garagens hyra låg innan höjningen på 350 kr) och de har smyg höjt hyrorna sedan 2015 min hyra låg på 3500kr (3 rum 2014) nu idag ligger den på 9800 kr många ungdomar här i kiruna som vill flytta hemifrån har inte råd när hyrorna är så förjävligt höga

 67. Lena

  LenaMånad sedan

  Problemet med bostadsmarknaden för våra svenska ungdomar är absolut ingen nyhet! Så har det varit sedan 2015! Så gott som ALLA hyresrätter går oavkortat till invandrare/flyktingar, s.k."flyktingar"!. Den som tvivlar kan ju fråga Bostadsförmedlingen, som har registrer över vilka som fått får hyresrätter! När det gäller bostadsrätter kan vi skylla på Finansinspektionen som införde (för ett antal år sedan)amorteringskrav på köp av bostadsrätter! AVGÅ BOLUND!

 68. Lena

  Lena27 dagar sedan

  @Richard Daniel Exakt!

 69. Richard Daniel

  Richard DanielMånad sedan

  Snälla Lena du syftar väl på alla framtida raketforskare & nobelpristagare som vällde in 2015!!! Enligt Stefan & Sharia-Annie så kommer dessa bidra ekonomiskt till svensk välfärd. Frågan är bara när???

 70. Lisa Linköping

  Lisa LinköpingMånad sedan

  ...värsta sorten besserwisser "viktigPer", fy vilken obehaglig attityd i debatten

 71. A-L Laby

  A-L LabyMånad sedan

  Så himla lågt. Både sossar och miljöpartister börjar ALLTID sina svar i debatter med PERSONAGREPP på SD. Kan inte regeringen ta sitt ansvar och sluta bära sig åt som småbarn. Vi som följer debatten kräver att ni är VUXNA och svarar på frågor och är respektfulla och artiga. Ni har betalt för det. Slösa inte med vår tid!!

 72. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  www.s-sanningen.com/

 73. Gustav J.

  Gustav J.Månad sedan

  Det finns inga jobb, inga bostäder och hyrorna på de bostäder som finns är dyra. När det kommer till studentbostäder är oddsen att få tag på en väldigt liten.

 74. Epic Salza

  Epic SalzaMånad sedan

  Haha

 75. Mike T

  Mike TMånad sedan

  Är bolund så inkompetent så han inte fattar att man kan inte bygga hälften så många lägenheter som folk som kommer hit, min dotter har haft ett helvete att få en lägenhet, alla hennes vänner har ett helvete, man kan hyra till ockerpris i andra hand och man kan inte låna om man inte har föräldrar som har pengar, vi tillhör medelklassn och jag kan inte skjuta till dom 15% hon behöver för att köpa längenhet

 76. Gun Kembel

  Gun KembelMånad sedan

  Hyreslägenheter med en rimlig hyresnivå! Hur då babbel babbel

 77. Gun Kembel

  Gun KembelMånad sedan

  Sossar fortsätter sin oförskämda stil i debatter varför? Att tyda detta förhållningssätt är att vederbörande är osäker. Bolund påstår att han ordnat utökat antal kvm yta utan bygglov, det är lögn, när ljuglund kliver in finns redan detta på rikstan bord. Alltså han klär sej i ett beröm som inte hör hemma hos honom.. Dessutom borde han lära sej att tala, utan ä um eller liknande. Bostadslån för unga skall upprättas. Och när han nu inte begriper att han tappar fokus utan babblar om blanklån, med blanklån går inte att bygga alt köpa sin egna bostad. Vilken trist politiker obegripligt okunnig.

 78. Sveinert Zvenzzon

  Sveinert ZvenzzonMånad sedan

  Tycker man ska sluta debattera med zozzarna överhuvudtaget. Utan bara prata om egen politik och smutskasta deras politik,som zozzarna alltid gör. Varken fråga eller svara zozzarna något. Det leder ju ändå ingenstans,totalt meningslöst.

 79. Erik Bärsärk

  Erik BärsärkMånad sedan

  Massiv återvandring.

 80. Sveinert Zvenzzon

  Sveinert ZvenzzonMånad sedan

  Gärna extrem

 81. Richard Daniel

  Richard DanielMånad sedan

  Omgående Erik!!!!

 82. Michel Pettersson

  Michel PetterssonMånad sedan

  Bolund är en notorisk mytoman

 83. Michel Pettersson

  Michel PetterssonMånad sedan

  Det byggs med fantasi hyror som höginkomst barn har råd att bo i.

 84. robbie1996ify

  robbie1996ifyMånad sedan

  Priserna på bostadsrätterna är inte heller lätt, en lägenhet stiger lätt med 500,000 när de säljs.

 85. Linda H

  Linda HMånad sedan

  Det byggs nya SJUKT DYRA lägenheter INTE lägenheter med en lägre hyra som fungerar för personer med "normal" lön!

 86. Assar B

  Assar B26 dagar sedan

  Som lever på våra skattepengar

 87. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  Till migranter....

 88. Jimmy

  JimmyMånad sedan

  Hade Sverige inte haft massinvandringen, hade bostäderna räckt mer än väl. Alltså kan man ju utan några större problem ana att bostadsbyggare (och givetvis många andra större företag) är lukrativa tack vare just invandringen. Dessa företag är sedan samma företag som "lobbar" för ovannämnda politiker... Hur ska man få igenom än förändring då? Follow the money - har alltid varit en bra grundprincip för att förstå hur och varför saker sker.

 89. Johan Brostedt

  Johan BrostedtMånad sedan

  Så sant.

 90. Kjell Andreasson

  Kjell AndreassonMånad sedan

  Per Bolund👎🤮🤢👎

 91. Richard Daniel

  Richard DanielMånad sedan

  Kjell fler 🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤮🤮🤮tack!

 92. Anders Topansson

  Anders TopanssonMånad sedan

  Bolund är uppfostrad lögnare, med diplom . Kolla hans blickspel.

 93. maurizio sant

  maurizio santMånad sedan

  @Sveinert Zvenzzon Programmerade robotar är inställda på att blinka o blunda.

 94. Anders Topansson

  Anders TopanssonMånad sedan

  @Sveinert Zvenzzon Ormarna blinkar så.

 95. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  www.s-sanningen.com/

 96. Sveinert Zvenzzon

  Sveinert ZvenzzonMånad sedan

  Varför blinkar han typ 1 gång varje haltimme🤔

 97. Pete Rollins

  Pete RollinsMånad sedan

  Bolund och sekten MP vill inget gott för Sverige och Svenskarna!!!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 98. Pete Rollins

  Pete RollinsMånad sedan

  @Jan Erik Weijnblad tack. Jag hade tappat bort denna!!!! Skrämmande!!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 99. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  www.s-sanningen.com/

 100. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Bolund är en stolt lögnare som tycker att Roger borde skämmas för den politik som Bolund själv bedriver!

 101. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  @A-L Laby Precis och exakt!

 102. A-L Laby

  A-L LabyMånad sedan

  Det är Bolund som borde skämmas. Han är t.om stolt för att Sveriges skövlas och att det byggs vidriga fula hus samtidigt som grönområden, parker, ängar, fotbollsplaner, lekparker, och skogar förstörs. Sverige har mycket stora ekologiska fotavtryck därför måste vi hålla nere invånarantalet men det förstår inte miljöpartister. De förstår inte att urskogen binder mycket mer koldioxid än nyplanterade träd. De tänker inte på att bevara. De tänker inte på kommande generationer. De bryr sig inte om vår känsliga natur.

 103. EvaBritt Ström Dahlberg

  EvaBritt Ström DahlbergMånad sedan

  Vilken man att tala, vilket högmod..Per Bolund. Så genant att talmannen tillrättavisar mitt under debatten. Det kan göras efteråt.

 104. Password503

  Password503Månad sedan

  Precis, vilket högmod! Hoppas hans fall blir riktigt tungt.

 105. MrWickstrom13

  MrWickstrom13Månad sedan

  Pär bolund, Vilket jävla vidrigt as...

 106. EvaBritt Ström Dahlberg

  EvaBritt Ström DahlbergMånad sedan

  Bäste Bolund, lyssna på motparten. Migrationen är en stor orsak till de problem som vi har idag på bostadsmarknaden, inse det. Vem litar på Bolund när han drar sina slutsatser om motpartens syn på migrationen kontra ungdomarnas problem att få en bostad? Vem är mest klarsynt?

 107. Kjell Schön

  Kjell SchönMånad sedan

  Bolund är den klart största idiot som någonsin har visat sig för svenska folk, kasta ut skithögen han vet inte vad han babblar om, han kan ta cykeln och trampa vidare så långt det går.

 108. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  www.s-sanningen.com/

 109. Birgitta Andersson

  Birgitta AnderssonMånad sedan

  Du har absolut ingenting att vara stolt över, Bolund🤮

 110. Kojak

  KojakMånad sedan

  NMR måste fram för förändring

 111. Kojak

  KojakMånad sedan

  @R T Jo jag vet R 😉

 112. R T

  R TMånad sedan

  @Kojak Good Point!👍

 113. Kojak

  KojakMånad sedan

  @R T Tjena. Länge sen...... Vad har vi för val. SD sionisterna kontrollerad opposition AFS frimurare POP är ok men små MED är globalister NMR värnar Sverige 🇸🇪

 114. R T

  R TMånad sedan

  Man ersätter inte en diktatur med en annan!

 115. DeadG59

  DeadG59Månad sedan

  SD2022

 116. DeadG59

  DeadG59Månad sedan

  @A-L Laby Men tror du verklig dom kommer gör det?

 117. DeadG59

  DeadG59Månad sedan

  @A-L Laby Bra ide

 118. A-L Laby

  A-L LabyMånad sedan

  BankID och personligt ifyllande av en enda blankett på plats i vallokalen kan minska valfusket.

 119. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Vilket troligtvis kommer fusk minskas ner med hjälp av bl a teknikens hjälp! Precis som förra gången, med en sjukt skruvad - tvist som möjliggjorde för (S) att fortsätta fyra år till, skamligt, folket har inget mer med det hela att göra, däremot myglet!