Sara Gille & Mikael Eskilandersson - varför fortsätter regeringen att tillåta månggiften?

Kommentarer

 1. Per Hedlund

  Per HedlundDag sedan

  MORGAN.......VARFÖR ÄR DU INTE DEMOKRATISK , DET VORE NOG BÄTTRE FÖR SVERIGE !

 2. Jörgen Sandell

  Jörgen Sandell2 dagar sedan

  Sakta men säkert går vi mot islamism

 3. Jonas Björn

  Jonas Björn2 dagar sedan

  Socialismen är en ren styggelse.

 4. Mr. Axe

  Mr. Axe8 dagar sedan

  Månggifte, Tidelag , nekrofili och Pedofili - något som denna regering röstar ja till - för att behålla makten !!! Centern och Kommunisterna vill ha detta !!!

 5. Mr. Axe

  Mr. Axe8 dagar sedan

  Har vi inte lagar i Sverige längre ??? Morgan Johansson står och flinar och ljuger hela tiden, när landet går under !!!!

 6. Rolf Lundqvist

  Rolf LundqvistMånad sedan

  bla bal bla bla aaaa ddls

 7. Berith Engström

  Berith EngströmMånad sedan

  Hur många döda kan uppstå på nytt och leva med en ny man i nytt äktenskap Så gör Han är en svensk M Johansson politiker Inte ett ord om oss Svenskar Alla sex partierna S L C MP KD M Kommer i bakgrunden att Stödja S Kapitalet Kan Styra Ett Tag Stund Överraskningen kommer när en ny kultur kommer att styra MJ kanske en ut av många att falla på eget grepp Det är under all värdighet En minister använder så nedsättande språk mot Sverige Demokraterna i Debatt Jag undrar när talmannen säger ifrån och ger Morgan och övriga hans parti en läxa mot oseriöst kommenterande Gamla 70 åringen Min röst på no to the six

 8. Ann Lindén

  Ann LindénMånad sedan

  Ynkryggen Morgan varför ska dom ha allt dom vill ha. Byt jobb.👹🤮👹🤮

 9. Ann Lindén

  Ann LindénMånad sedan

  Gäller det Svensksr också ????????????????????? i👹🤮👹🤮

 10. birre xtio

  birre xtioMånad sedan

  Morgan oroar sig för kvinnornas rättigheter vid skilsmässa , det är ju rörande. Då borde man väl ogiltigförklara dom äktenskapsförord som kvinnorna tvingas skriva på så dom avskrivit sig all rätt.

 11. CGG

  CGGMånad sedan

  Vad i h-te ska de hit att göra, Nackamannen jobbade ju inte ens, hur fan kunde de få uppehållstillstånd i första stund, bidragstagare, med barn som karriär i sverige barnbidrag och flerbarnstillägg! //C

 12. CGG

  CGGMånad sedan

  En stat som beter sig som den svenska regeringen gör gentemot sin ursprungsbefolkning skulle efter ett tag sitta på de anklagades bänk i Haag!! Diktaturer ska bort!! //C

 13. CGG

  CGGMånad sedan

  Om det är så att kvinnorna förlorar arvsrätt och andra rättigheter om man underkänner månggifte, det är väl deras problem, då får de väl åka hem till var de kom ifrån, kan ju inte vara vi skattebetalare som ska hjälpa dem, det får väl idioten som tog hit dem göra! FY FAN så jävla blekt, avgå för h-te Mogge! //C

 14. MLB - Sweden the King House

  MLB - Sweden the King House2 månader sedan

  Regeringen begår övergrepp på Svenska folket hela tiden. Morgan svamlar vidare, han vågar inte göra något, bara otroliga undanflykter. Och Är fru talman socialdemokrat? Morgan talar inte via talmannen, han pratar direkt till politikerna. Sverige är ett land som är fruktansvärt korrupt, det krävs en revolution för att rädda Sverige. SD kan inte göra något. AFS kan inte göra något. Folket är vakna och våra röster kan tvättas bort med valfusk och invandring. En militär operation likt den i USA kan rädda oss svenskar från denna korruptionen.

 15. Peter T Ljungman of Revesby

  Peter T Ljungman of Revesby2 månader sedan

  Att Morgan Johansson påstår att "de nu kommit till ett jämlikt land där de kan bryta sig ur dessa klan strukturer" visar hur lite kunskap han har gällande hur svårt kvinnor/tjejer har att " bryta sig ur dessa familje/klan/kulturella strukturer". Hans totala brist på dessa kunskaper är förbluffande illa för en politisk representant i Sverige med dess mångfald.

 16. Julius Tomt

  Julius Tomt2 månader sedan

  Mårgan ljuger igen! samnytt.se/morgan-johansson-s-prickas-av-ku-for-logn-om-minskad-invandring/

 17. isak69 Lundberg

  isak69 Lundberg2 månader sedan

  Sicket svammel Morgan, som vanligt. Lägger in ett veto. Denna individ är skvatt galen.🤮

 18. Dzemil Novalic

  Dzemil Novalic2 månader sedan

  Titta i naturen idioterna. Naturen visar er vad är rätt och fel. I naturen man ser aldrig två hanar föda ungar. I naturen man ser oftast en hane tar hand om flera honor. Sluta förpesta jordens yta med någonting som fins inte i naturen. Sluta förpesta jorden med idiot demokrati.

 19. Dzemil Novalic

  Dzemil Novalic2 månader sedan

  Vilka idioter tycker att kärlek kan hända mellan två man men inte mellan två kvinnor och en man. Vad är det med SD hjärnor. Varför de blivit mentalt efterblivna.

 20. Matte Matsson

  Matte Matsson2 månader sedan

  Hur kan månggifte "registreras"? Det är ju förbjudet i Sverige!

 21. Matte Matsson

  Matte Matsson2 månader sedan

  Förlåt men, att man ens DISKUTERAR detta! Jag är född här med sjöarna, skogarna, åkrarna, gräsfälten och snön i detta vårt vackra land! Vad är det som händer?!

 22. Julius Tomt

  Julius Tomt2 månader sedan

  Rätt uppenbart vilket parti som slagit sina påsar ihop med den fredliga religionen.

 23. Annkatrin Kreutz

  Annkatrin Kreutz2 månader sedan

  Fy faan han är så oerhört cynisk mot SD så fort de ifrågasätter något, han är så jävla tragisk

 24. Krille Kush

  Krille Kush2 månader sedan

  Hade varit så kul att klippa ut alla gånger Morgan snackar om vad som kommer hända om SD tar makten mer än sin egen politik.. och även det han säger om SD är ju uppe bland molnen.

 25. Antakaran

  Antakaran2 månader sedan

  Ekonomiska följdverkningar?...De kommer ju tomhänta hit? Det är ju Såssarna som skapar fortsatt hedersförtryck utan några som helst uppfyllande av skyldigheter för bidragen de får.

 26. Ann Lindén

  Ann Lindén2 månader sedan

  Haha så mycket dom ljuger Svenka får inte gifta sig innan vi är myndiga, Min Mor och Far var 19 år dom fick inte gifta sig innan dom var 20 år. Varför vågar ni inte göra något åt det?👹 Det är inte tillåtet att gifta sig med en kusin eller ha flera fruar. 👹

 27. Kevork Lagerwall

  Kevork Lagerwall2 månader sedan

  35% jooo njaa nääää. 35%nää njaa joooo. Och 30% dynga = MorganS ryggrad. Stäng och lås dörren efter dig när du går och släng nyckeln. Och du. Släng kopian också din fuling. Du är slut

 28. Thomas Leion

  Thomas Leion2 månader sedan

  All I see in this is just a lot of symptoms on the problem that most countries DON´T have a "real" democratic system ( like the one they have in Switzerland) were elite, political and administration are forced to follow and protect the individuals choices, rights and assets...instead of be a corrupt, superior cancer on them.

 29. Rolant Pridaen

  Rolant Pridaen3 månader sedan

  va patetisk Morgan är, vågar inte att svara på frågan, är säkert räd för va muslimska broderskapet vill sega?

 30. Marianne Liljeholt

  Marianne Liljeholt3 månader sedan

  Morgan är ju helt dum huvudet! Hör han inte vad de säger? Är han verklige så imbecill? Han bara förvränger och kastar skit på andra! Det är sossarnas vanliga taktik!!!! För De har ingen egen politik! Tror han att vi "folket" inte har genomskådat deras fula trix??? En så outbildad regering finns väl inte i hela världen som den svenska? En stadsminister utan gymnasiekompetens, han har inte ens klarat av sin svetsarutbildning ... En Morgan som gör sig stor genom att vara utstuderat elak och slaktar sitt eget folk ...

 31. Ann Lindén

  Ann Lindén3 månader sedan

  Morgan ynkrygg 👹👹👹

 32. Ann Lindén

  Ann Lindén3 månader sedan

  Får Svenska män få vara gifta med flera kvinnor? Eller gifta sig med små barn.Morgan är så feg så han vågar inte ta tag i detta.👹👹👹👹

 33. Julius Tomt

  Julius Tomt3 månader sedan

  Alltså! Är detta vad man ska stå i Sveriges riksdag år 2020 och diskutera? Snacka om att utvecklingen går baklänges. Nu måste vi bli av med zozzarna fort som fan.

 34. Julius Tomt

  Julius Tomt3 månader sedan

  Barngiftemål är väl också tillåtet i vårt land? Givetvis gäller det säkert inte alla,utan det blir väl lite särbehandling på sidan om kan jag tänka. Lite svårt i dagens spännande sverige att veta vad som gäller när allt färre är lika inför lagen. Men för att göra det enkelt kan man säga att i sverige så gäller hela världens lagar,lite på en gång lixåm!

 35. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson3 månader sedan

  Barn skall inte giftas bort don e barn ska det vara å tills vuxen snuskgubbarna pedofil kännsla usch

 36. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson3 månader sedan

  Mång giften hähä ska vi tilllåta pedosar snart helt hemskt

 37. Lillgull

  Lillgull3 månader sedan

  Så han inbillar sig alltså att dessa kvinnor skulle lämna sina män när de kommer till Sverige, det borde vara förbjudet att vara så korkad och inbilsk som Morgan Johansson..Feministisk regering bah!!

 38. Mona Frost

  Mona Frost3 månader sedan

  Om det kommer en man med flera kvinnor och barn, så ska de naturligtvis av avvisas. I Sverige är månggifte förbjudet, och EN man kan endast försörja kvinnor och barn med svenska bidrag, dvs vi skattebetalare försörjer hans familj.

 39. Miljörör för Språkpartiet

  Miljörör för Språkpartiet3 månader sedan

  Jag som precis börjat imponeras av Morgan Johanssons saklighet, mytomanin till trots. Tragiskt att hatet aldrig lämnar populistvänstern.

 40. Ivan vidovic

  Ivan vidovic3 månader sedan

  Morgan messa inte vi håller inte med dig Du kan ventilera i dina kretsar och släkt. Avgå!

 41. Ivan vidovic

  Ivan vidovic3 månader sedan

  Så ska det låta - mera sting och krut mot sittande regering

 42. Håkan Ljungkvist

  Håkan Ljungkvist3 månader sedan

  Sara! Du är bra!

 43. Ann Lindén

  Ann Lindén3 månader sedan

  Hur kan denna Morgan sitta på en så plats 👹 Han ljuger så mycket.👹🤮

 44. Kevork Lagerwall

  Kevork Lagerwall3 månader sedan

  Lilla M organ. Hur mycket är det du har liggandes på ditt lilla bord. Har jag hört den förut? Det ligger på bordet!!!! Och eh eh eh eh eh eh eheheh. Det ligger på bordet eheh eh eh eh eh. Jag fattar inte? Vad snackar han om? Är det förbjudet ? Ska det förbjudas? Också hacka lite som VANLIGT på SD. Han är ju banne mig störd på allvar. Kom in i matchen någon gång. VAKNA

 45. John Uotela

  John Uotela3 månader sedan

  lille molgan vet du vem som skickade hit dom från första början ,,,,,,,,., jo jag vet det var gorge soros ,tillsammans med den djupa staten, för att ge oss en ny fiende. vi vet hur det funkar , vi vet vad ni gör , vi vet vad ni gjort , ni har haft eran tid ,,,,, men den är slut nu.

 46. John Uotela

  John Uotela3 månader sedan

  nej skicka alla hem till molgan han vill ju ha dom.

 47. John Uotela

  John Uotela3 månader sedan

  molgan kanske har kopplingar till pizza gate, jag skulle inte vilja leva i hans skor i så fall.

 48. Lynxit

  Lynxit3 månader sedan

  Inga Sharia lagar ska gälla i Sverige.. är det så jävla svårt att fatta och besluta.. andra länder lyckas.. Lyximmigranter har inget i sverige att göra längre och ska deporteras .. det är ett måste eller stänga gränserna helt, antingen eller..

 49. Lynxit

  Lynxit3 månader sedan

  Dom som kommer till sverige som asylsökande flyktingar med flera fruar .. Ska väl inte ha tillgångar som de kan lagra i sitt hemland eller i sverige genom en arvstvist med många fruar.. De ska avyttras vid kännedom och delas och användas som social försörjning istället för kommunalt socialt bidrag.. Att månggiftet skett innan i ett annat land ispelar ju ingen roll .. Finns egendom och pengar så ska de fördelas till sina fruar omgående och avslå månggiftet i sverige som bidragsform ochså ... Morgan är en mes och dess kvinnor tas ju om hand om staten precis som alla andra flyktingar som kommer ensamma med eller utan barn, släktingar osv..

 50. Ankatrin Skantz

  Ankatrin Skantz4 månader sedan

  Morgan Johansson en katastrof. Prat prat och mer prat men inget vettigt. Vi skall hela tiden jämka på våra regler för att passa dessa människor. Men som invandrare kan man inte i rimlighetens namn fordra att vi skall ändra våra lagar och regler. Horribelt. Nej mitt förslag är att de bör ta sig till länder som har deras samsyn. Löfven måste väl inse att ha honom kvar inom regeringen är ett bottenbetyg för honom. Vi har tagit emot ett antal invandrare som alla vet att vi inte mäktade detta. Men Morgan J. brukar hänga upp sig på en läkaren i Kalmar hur bra och hur behövd denna person var. Men alla är ju inte läkare långt därifrån. Vi hade 1% analfabeter i Sverige. Månggifte i Sverige är förmodligen inte friare här. De skall nog behaga mannen 24 timmar om dygnet. Men detta sker innanför hemmets väggar. Nej M. Johansson är en stor tomtenisse.

 51. sven bergström

  sven bergström4 månader sedan

  Vad sysslar de med ? Gör det nån skillnad om en gift man kommer med både fru och älskarinnor . Han kan ju va sambo med sina övriga kvinnor . --- Väl i Sverige kan väl de kvinnor som har ingått äktenskap under tvång , upplösa sitt äktenskap . Det står dem fritt at göra det . ---- SÅ vad vill man vinna med en lagstiftning ?

 52. Martin Nilsson

  Martin Nilsson4 månader sedan

  Avgå hela jävla regeringen innan ni har totalt förstört hela Sverige fattar ni inte det

 53. Martin Nilsson

  Martin Nilsson4 månader sedan

  Morgan Johansson är dum i huvudet

 54. Maria Björklund

  Maria Björklund4 månader sedan

  Min grunduppfattning är att sörja för de mina som jag betalat för i över 40 år, jag har mej veterligen aldrig skrivit under på.att även försörja resten av världen oxå, som fått miljarder via biständ, och misskött det år ut år in

 55. Maria Björklund

  Maria Björklund4 månader sedan

  Det problemet äger inte jag

 56. Maria Björklund

  Maria Björklund4 månader sedan

  Ja repartiering gäller alla, då rättvisa inte gäller alla ändå

 57. Mr. Axe

  Mr. Axe4 månader sedan

  Morgan gillar månggifte , punkt slut !!! Vi måste sluta lyssna på detta svammel - har dom inte ett rakt svar ,så tydligen bryr dom sig inte - eller tycker det är okej !!!! Inte massa svammel om utredningar , det behöver man inte ha i denna fråga !!!!

 58. sasse Brasse

  sasse Brasse4 månader sedan

  Gille är bra!

 59. Assar B

  Assar B4 månader sedan

  Mycket bra debatt SD. Morgan gjorde bort sig. En sådan här debatt borde refereras i Rapport/ Aktuellt. Men det gör väl inte vänster media för det skulle inte gynna Socialdemokraterna.

 60. Pia Iversen

  Pia Iversen4 månader sedan

  Morgan Johansson ljuger som vanligt.

 61. Marie Ljunggren

  Marie Ljunggren4 månader sedan

  Morgan är en falsk dj***l.

 62. Michael Olofsson

  Michael Olofsson4 månader sedan

  Så otroligt korkad denna man är. Morgan Johansson är helt inkompetent. =/

 63. Snakeoil

  Snakeoil4 månader sedan

  Orkar inte ens se detta klipp.Vet redan att idioten inte kommer att svara på några frågor utan bara upprepar samma floskler som alltid.Drop dead MJ ⚰️

 64. sandy jonsson

  sandy jonsson4 månader sedan

  Tror bestämt att stiftet på M. Johanssons ”grammofon” behöver bytas! :)

 65. Louise Olsson

  Louise Olsson4 månader sedan

  Skicka hem gubbarna då och behåll kvinnorna. Dom lär ju inte hålla på så som männen och. " barnen " gör. 🤮🤮🤮

 66. Louise Olsson

  Louise Olsson4 månader sedan

  Han är ju det största stolpskott som fötts . Och han pratar om att SD vill deportera folk till sina länder. Är det bättre att avliva det egna folket som denna regeringen gjort och gör. ????? Nu gäller denna debatt visserligen månggifte men kommentarer som Morgan ger till SD är ju inte relevant. Denna " Mojgan " borde kräla tillbaka till avloppet han kröp upp ifrån.

 67. Figge Berglund

  Figge Berglund4 månader sedan

  Morgan Johansson mantrar samma fras varje gång han får ordet. Han har redan bestämt sig för vad SD tycker oavsett vad de säger.

 68. KC A

  KC A4 månader sedan

  Sveriges fördärv.

 69. wesses /The oldschool Hardrock& metal music sweden

  wesses /The oldschool Hardrock& metal music sweden4 månader sedan

  herr morgans våta dagdröm: avskaffa kristendomen...introducera islam /sossar och Muhammed hand i hand...🙄

 70. mryoyoz

  mryoyoz4 månader sedan

  Det är vid sådana här tillfällen som främlingsfientligheten skiner igenom hos SD.

 71. Styliten

  Styliten2 månader sedan

  Du skulle bli mycket fientlig om en kulturberikare tränger sig in i ditt hem och förstör och parasiterar!

 72. Marcus Modig

  Marcus Modig4 månader sedan

  Vem bryr sig om svensk bodelning och arvsrätt när muslimska kvinnor skriver på dolda avtal som tillhör klanerna/ familjerna? Morgan Johansson skrapar på ytan precis som vanligt.

 73. Marcus Modig

  Marcus Modig4 månader sedan

  MED 2022 få bort MP och L ur riksdagen.

 74. Robban Holstensson

  Robban Holstensson4 månader sedan

  Att hjälpa kvinnor och deras rättigheter tar en evighet, att ändra lagen när det gäller ensamkommande tar en kafferast, socialdemokratisk politik

 75. Jonte Ernerwik

  Jonte Ernerwik4 månader sedan

  Mångkultur samhälle stiftade Olof Palme in. Varför debattera månggifte när det är detta Socialdemokraterna vill ha.

 76. CGG

  CGG4 månader sedan

  Vid 19.44 så gör han SD till det parti som vill alla ont! Han måste var den mest korkade i S regeringen, han har inte fattat att VI, det svenska folket har fått nog, nu kan jag inte tig längre, S har förstört så mycket av Sverige! De hade nazistkontakter, de hade en raspolitik som idag skulle betraktas som vansinne på tjugo-trettiotalet, och de snackar idag om hur andra partier betett sin för tjugo år sedan! Va fan har de gjort för Sverige sedan Branting??? Bara monterat ner landet! Blir så förbannad! // 70 årig svensk som jobbat upp detta land!!!!

 77. CGG

  CGG4 månader sedan

  Morgan vet inte hur det är i verkliga livet ytterligare en politikerbroiler som inte vet hur det fungerar i det verkliga livet, den lilla snutten! //C

 78. Eva Jakobsson

  Eva Jakobsson4 månader sedan

  SOROS LIGGER BAKOM MED WALLENBERAGNA

 79. CGG

  CGG4 månader sedan

  Vilket jävla dravel, släng ut de idioter som har månggifte, ALLA ska ut vi behöver inte fler som ska underhållas! När han snackar om SD så blir han rasistisk han vet fan inte vad han pratar om, de ju för fan inte hit i första skeendet! //C

 80. GT Johnson

  GT Johnson4 månader sedan

  Morgan Johansson bara svamlar!

 81. GT Johnson

  GT Johnson4 månader sedan

  Morgan Johansson är en mycket ond mäniska.

 82. Top-Man Cars

  Top-Man Cars2 månader sedan

  Han är en sjuk jävla pajas och ett stort kräk .😤

 83. Rainer Svanborg

  Rainer Svanborg3 månader sedan

  Ja lika ond som Stefan Löfven håller på att bli bitter! 😁😁

 84. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Västerländsk ideal är inte alltid best så

 85. Jörgen Ättner

  Jörgen Ättner4 månader sedan

  Morgan Morgan...... dummerjöns du tycker ju ingenting du och ditt pack har ju bara ställt till allting kan du inte bara försvinna. Allt du säger är skit, kan det komma något annat ur en sådan liten skit! Stor i orden och liten på jorden, ditt lilla skämt försvinn och ta svetsarn med dig.

 86. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Ja vad ger du din man feminister hurra för islam

 87. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Inget konstiga de e bättre så islam har rätt

 88. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Nej vi blir ny stat staten ave muslimer

 89. Joel Lundqvist

  Joel Lundqvist4 månader sedan

  Om det är förbjudet med månggifte så varför debattera, utvisa dom som är månggifte eftersom dom inte vill leva som vi. Det finns massor av muslimska länder dom kan bo i Sverige behöver inte bli ett muslimskt land, och Morgan kan hålla käft eftersom han är den mest köpta politiker idioten på denna jord

 90. gubbenpersson

  gubbenpersson4 månader sedan

  såg bara introbilden. orkar inte se aset uttala sig längre..självmordstankar. det där djävla hånflinet får mig att allvarligt bli en av dom han är så rädd för. morgan..vi finns o snart kanske i en buske nära dig

 91. Christer Engström

  Christer Engström4 månader sedan

  Äckelgris Vi hatar dig

 92. Pär Högbom

  Pär Högbom4 månader sedan

  Nöjer sig inte flykting gubbarna me en fru att förtrycka. 🤔

 93. Pär Högbom

  Pär Högbom4 månader sedan

  Tål fan inte se rumpnissen Johansson.

 94. Pär Högbom

  Pär Högbom4 månader sedan

  Va. 🤔

 95. Eva Jakobsson

  Eva Jakobsson4 månader sedan

  ÄR FÖRBANNAD PÅ RUMPNIISAR SKALL VET HIT PK

 96. Jan Velasquez Christensen

  Jan Velasquez Christensen4 månader sedan

  Mormoner??? Sagde han virkelig det??? :-D

 97. Guy

  Guy4 månader sedan

  Borde inte feminister vara först i ledet för att få ut islamister, som är det största patriarkat samhället i hela världen, ur vårt land? Feminister borde vara de mest upprörda över alla de händelser som sker. Inte ens ett muspip om det? Det går bra och spotta syra på vita män, men bara för att de vet att de inte får någon konsekvens för det. Vilket jävla skämt till rörelse. De vill föra fram "starka kvinnor". Vart är de? Jag ser bara gnälliga fån som inte gör någon nytta över huvudtaget och endast ute efter makt.

 98. Mr.Manga

  Mr.Manga4 månader sedan

  Man kan samtidigt stå för en återvandrings politik och att dom som gör sig förtjänt av att stanna kvar följer svensk kultur, ska det vara så svårt att förstå... Tvåsamheten har varit en grundpelare för ett stabilt och starkt samhälle där familjbildningen har lett till många lyckliga fungerande familjer, så det vi behöver jobba mer på är hur vi hittar en balans i framtidens äktenskap/förhållanden där lyckliga familjer än en gång är fokus och vi gör det mindre möjligt för män och kvinnor att utnyttja eller lura varann.

 99. åke jansson

  åke jansson4 månader sedan

  finns det något som helst sunt förnuft i det som morganiserad johansson säger,vad tycker ni idiokrater

 100. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Ja låt oss få mångifte

 101. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Vem bestämmer hur många fruar ja ska ha politicker har inte med de att görs

 102. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Acceptera månggifte för alla

 103. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Ge svenskar men månggifte

 104. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind Cassa4 månader sedan

  Månggifte e bra för men

 105. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth Nyberg4 månader sedan

  Socialdemokraterna har nära samarbete med radikala islamister och överenskommelse med SMR som har kopplingar till Muslimska Brödraskapet att kvotera in islamister i riksdagen. Läs om Muslimska Brödraskapets infiltration i S, men det gäller även andra partier utom SD som är mycket pålästa om islam. www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet Läs även verser ur koranen som jag kopierat nedan i mitt inlägg nedan och lyssna på information om islam från före detta islamister som vet vad islam är och även andra som är mycket pålästa om islam. ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 106. Torbjörn Skog

  Torbjörn Skog4 månader sedan

  Regeringen är en diktatur ingenting annat. Svenska folket stå upp för Sverige mot islamister och vänsterextremism i landet. G. V.

 107. sven zetterholm

  sven zetterholm4 månader sedan

  Helvete!!! När ska svenska lagar gälla????????

 108. Gas P Dahl

  Gas P DahlMånad sedan

  När dvärgjäveln och hans hycklande avskum till kumpaner är avsatta och sitter bakom lås och bom på livstid.