Sara Gille & Mikael Eskilandersson - varför fortsätter regeringen att tillåta månggiften?

Kommentarer

 1. Kevork Lagerwall

  Kevork Lagerwall3 timmar sedan

  35% jooo njaa nääää. 35%nää njaa joooo. Och 30% dynga = MorganS ryggrad. Stäng och lås dörren efter dig när du går och släng nyckeln. Och du. Släng kopian också din fuling. Du är slut

 2. Thomas Leion

  Thomas LeionDag sedan

  All I see in this is just a lot of symptoms on the problem that most countries DON´T have a "real" democratic system ( like the one they have in Switzerland) were elite, political and administration are forced to follow and protect the individuals choices, rights and assets...instead of be a corrupt, superior cancer on them.

 3. Rolant Pridaen

  Rolant Pridaen3 dagar sedan

  va patetisk Morgan är, vågar inte att svara på frågan, är säkert räd för va muslimska broderskapet vill sega?

 4. Marianne Liljeholt

  Marianne Liljeholt9 dagar sedan

  Morgan är ju helt dum huvudet! Hör han inte vad de säger? Är han verklige så imbecill? Han bara förvränger och kastar skit på andra! Det är sossarnas vanliga taktik!!!! För De har ingen egen politik! Tror han att vi "folket" inte har genomskådat deras fula trix??? En så outbildad regering finns väl inte i hela världen som den svenska? En stadsminister utan gymnasiekompetens, han har inte ens klarat av sin svetsarutbildning ... En Morgan som gör sig stor genom att vara utstuderat elak och slaktar sitt eget folk ...

 5. Ann Lindén

  Ann Lindén11 dagar sedan

  Morgan ynkrygg 👹👹👹

 6. Ann Lindén

  Ann Lindén11 dagar sedan

  Får Svenska män få vara gifta med flera kvinnor? Eller gifta sig med små barn.Morgan är så feg så han vågar inte ta tag i detta.👹👹👹👹

 7. Julius Tomte'n

  Julius Tomte'n18 dagar sedan

  Alltså! Är detta vad man ska stå i Sveriges riksdag år 2020 och diskutera? Snacka om att utvecklingen går baklänges. Nu måste vi bli av med zozzarna fort som fan.

 8. Julius Tomte'n

  Julius Tomte'n18 dagar sedan

  Barngiftemål är väl också tillåtet i vårt land? Givetvis gäller det säkert inte alla,utan det blir väl lite särbehandling på sidan om kan jag tänka. Lite svårt i dagens spännande sverige att veta vad som gäller när allt färre är lika inför lagen. Men för att göra det enkelt kan man säga att i sverige så gäller hela världens lagar,lite på en gång lixåm!

 9. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Barn skall inte giftas bort don e barn ska det vara å tills vuxen snuskgubbarna pedofil kännsla usch

 10. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Mång giften hähä ska vi tilllåta pedosar snart helt hemskt

 11. Lillgull

  Lillgull21 dag sedan

  Så han inbillar sig alltså att dessa kvinnor skulle lämna sina män när de kommer till Sverige, det borde vara förbjudet att vara så korkad och inbilsk som Morgan Johansson..Feministisk regering bah!!

 12. Mona Frost

  Mona Frost27 dagar sedan

  Om det kommer en man med flera kvinnor och barn, så ska de naturligtvis av avvisas. I Sverige är månggifte förbjudet, och EN man kan endast försörja kvinnor och barn med svenska bidrag, dvs vi skattebetalare försörjer hans familj.

 13. Miljörör för Språkpartiet

  Miljörör för Språkpartiet28 dagar sedan

  Jag som precis börjat imponeras av Morgan Johanssons saklighet, mytomanin till trots. Tragiskt att hatet aldrig lämnar populistvänstern.

 14. Ivan vidovic

  Ivan vidovic29 dagar sedan

  Morgan messa inte vi håller inte med dig Du kan ventilera i dina kretsar och släkt. Avgå!

 15. Ivan vidovic

  Ivan vidovic29 dagar sedan

  Så ska det låta - mera sting och krut mot sittande regering

 16. Håkan Ljungkvist

  Håkan Ljungkvist29 dagar sedan

  Sara! Du är bra!

 17. Ann Lindén

  Ann LindénMånad sedan

  Hur kan denna Morgan sitta på en så plats 👹 Han ljuger så mycket.👹🤮

 18. Kevork Lagerwall

  Kevork LagerwallMånad sedan

  Lilla M organ. Hur mycket är det du har liggandes på ditt lilla bord. Har jag hört den förut? Det ligger på bordet!!!! Och eh eh eh eh eh eh eheheh. Det ligger på bordet eheh eh eh eh eh. Jag fattar inte? Vad snackar han om? Är det förbjudet ? Ska det förbjudas? Också hacka lite som VANLIGT på SD. Han är ju banne mig störd på allvar. Kom in i matchen någon gång. VAKNA

 19. John Uotela

  John UotelaMånad sedan

  lille molgan vet du vem som skickade hit dom från första början ,,,,,,,,., jo jag vet det var gorge soros ,tillsammans med den djupa staten, för att ge oss en ny fiende. vi vet hur det funkar , vi vet vad ni gör , vi vet vad ni gjort , ni har haft eran tid ,,,,, men den är slut nu.

 20. John Uotela

  John UotelaMånad sedan

  nej skicka alla hem till molgan han vill ju ha dom.

 21. John Uotela

  John UotelaMånad sedan

  molgan kanske har kopplingar till pizza gate, jag skulle inte vilja leva i hans skor i så fall.

 22. Lynxit

  LynxitMånad sedan

  Inga Sharia lagar ska gälla i Sverige.. är det så jävla svårt att fatta och besluta.. andra länder lyckas.. Lyximmigranter har inget i sverige att göra längre och ska deporteras .. det är ett måste eller stänga gränserna helt, antingen eller..

 23. Lynxit

  LynxitMånad sedan

  Dom som kommer till sverige som asylsökande flyktingar med flera fruar .. Ska väl inte ha tillgångar som de kan lagra i sitt hemland eller i sverige genom en arvstvist med många fruar.. De ska avyttras vid kännedom och delas och användas som social försörjning istället för kommunalt socialt bidrag.. Att månggiftet skett innan i ett annat land ispelar ju ingen roll .. Finns egendom och pengar så ska de fördelas till sina fruar omgående och avslå månggiftet i sverige som bidragsform ochså ... Morgan är en mes och dess kvinnor tas ju om hand om staten precis som alla andra flyktingar som kommer ensamma med eller utan barn, släktingar osv..

 24. Ankatrin Skantz

  Ankatrin SkantzMånad sedan

  Morgan Johansson en katastrof. Prat prat och mer prat men inget vettigt. Vi skall hela tiden jämka på våra regler för att passa dessa människor. Men som invandrare kan man inte i rimlighetens namn fordra att vi skall ändra våra lagar och regler. Horribelt. Nej mitt förslag är att de bör ta sig till länder som har deras samsyn. Löfven måste väl inse att ha honom kvar inom regeringen är ett bottenbetyg för honom. Vi har tagit emot ett antal invandrare som alla vet att vi inte mäktade detta. Men Morgan J. brukar hänga upp sig på en läkaren i Kalmar hur bra och hur behövd denna person var. Men alla är ju inte läkare långt därifrån. Vi hade 1% analfabeter i Sverige. Månggifte i Sverige är förmodligen inte friare här. De skall nog behaga mannen 24 timmar om dygnet. Men detta sker innanför hemmets väggar. Nej M. Johansson är en stor tomtenisse.

 25. sven bergström

  sven bergströmMånad sedan

  Vad sysslar de med ? Gör det nån skillnad om en gift man kommer med både fru och älskarinnor . Han kan ju va sambo med sina övriga kvinnor . --- Väl i Sverige kan väl de kvinnor som har ingått äktenskap under tvång , upplösa sitt äktenskap . Det står dem fritt at göra det . ---- SÅ vad vill man vinna med en lagstiftning ?

 26. Martin Nilsson

  Martin NilssonMånad sedan

  Avgå hela jävla regeringen innan ni har totalt förstört hela Sverige fattar ni inte det

 27. Martin Nilsson

  Martin NilssonMånad sedan

  Morgan Johansson är dum i huvudet

 28. Maria Björklund

  Maria BjörklundMånad sedan

  Min grunduppfattning är att sörja för de mina som jag betalat för i över 40 år, jag har mej veterligen aldrig skrivit under på.att även försörja resten av världen oxå, som fått miljarder via biständ, och misskött det år ut år in

 29. Maria Björklund

  Maria BjörklundMånad sedan

  Det problemet äger inte jag

 30. Maria Björklund

  Maria BjörklundMånad sedan

  Ja repartiering gäller alla, då rättvisa inte gäller alla ändå

 31. Mr. Axe

  Mr. AxeMånad sedan

  Morgan gillar månggifte , punkt slut !!! Vi måste sluta lyssna på detta svammel - har dom inte ett rakt svar ,så tydligen bryr dom sig inte - eller tycker det är okej !!!! Inte massa svammel om utredningar , det behöver man inte ha i denna fråga !!!!

 32. sasse Brasse

  sasse BrasseMånad sedan

  Gille är bra!

 33. Assar B

  Assar BMånad sedan

  Mycket bra debatt SD. Morgan gjorde bort sig. En sådan här debatt borde refereras i Rapport/ Aktuellt. Men det gör väl inte vänster media för det skulle inte gynna Socialdemokraterna.

 34. Pia Iversen

  Pia IversenMånad sedan

  Morgan Johansson ljuger som vanligt.

 35. Marie Ljunggren

  Marie LjunggrenMånad sedan

  Morgan är en falsk dj***l.

 36. Michael Olofsson

  Michael OlofssonMånad sedan

  Så otroligt korkad denna man är. Morgan Johansson är helt inkompetent. =/

 37. Snakeoil

  SnakeoilMånad sedan

  Orkar inte ens se detta klipp.Vet redan att idioten inte kommer att svara på några frågor utan bara upprepar samma floskler som alltid.Drop dead MJ ⚰️

 38. sandy jonsson

  sandy jonssonMånad sedan

  Tror bestämt att stiftet på M. Johanssons ”grammofon” behöver bytas! :)

 39. Elisabeth Olsson

  Elisabeth OlssonMånad sedan

  Skicka hem gubbarna då och behåll kvinnorna. Dom lär ju inte hålla på så som männen och. " barnen " gör. 🤮🤮🤮

 40. Elisabeth Olsson

  Elisabeth OlssonMånad sedan

  Han är ju det största stolpskott som fötts . Och han pratar om att SD vill deportera folk till sina länder. Är det bättre att avliva det egna folket som denna regeringen gjort och gör. ????? Nu gäller denna debatt visserligen månggifte men kommentarer som Morgan ger till SD är ju inte relevant. Denna " Mojgan " borde kräla tillbaka till avloppet han kröp upp ifrån.

 41. Figge Berglund

  Figge BerglundMånad sedan

  Morgan Johansson mantrar samma fras varje gång han får ordet. Han har redan bestämt sig för vad SD tycker oavsett vad de säger.

 42. KC A

  KC AMånad sedan

  Sveriges fördärv.

 43. wesses /The oldschool Hardrock& metal music sweden

  wesses /The oldschool Hardrock& metal music swedenMånad sedan

  herr morgans våta dagdröm: avskaffa kristendomen...introducera islam /sossar och Muhammed hand i hand...🙄

 44. mryoyoz

  mryoyozMånad sedan

  Det är vid sådana här tillfällen som främlingsfientligheten skiner igenom hos SD.

 45. Marcus Modig

  Marcus ModigMånad sedan

  Vem bryr sig om svensk bodelning och arvsrätt när muslimska kvinnor skriver på dolda avtal som tillhör klanerna/ familjerna? Morgan Johansson skrapar på ytan precis som vanligt.

 46. Marcus Modig

  Marcus ModigMånad sedan

  MED 2022 få bort MP och L ur riksdagen.

 47. Robban Holstensson

  Robban HolstenssonMånad sedan

  Att hjälpa kvinnor och deras rättigheter tar en evighet, att ändra lagen när det gäller ensamkommande tar en kafferast, socialdemokratisk politik

 48. Jonte Ernerwik

  Jonte ErnerwikMånad sedan

  Mångkultur samhälle stiftade Olof Palme in. Varför debattera månggifte när det är detta Socialdemokraterna vill ha.

 49. CGG

  CGGMånad sedan

  Vid 19.44 så gör han SD till det parti som vill alla ont! Han måste var den mest korkade i S regeringen, han har inte fattat att VI, det svenska folket har fått nog, nu kan jag inte tig längre, S har förstört så mycket av Sverige! De hade nazistkontakter, de hade en raspolitik som idag skulle betraktas som vansinne på tjugo-trettiotalet, och de snackar idag om hur andra partier betett sin för tjugo år sedan! Va fan har de gjort för Sverige sedan Branting??? Bara monterat ner landet! Blir så förbannad! // 70 årig svensk som jobbat upp detta land!!!!

 50. CGG

  CGGMånad sedan

  Morgan vet inte hur det är i verkliga livet ytterligare en politikerbroiler som inte vet hur det fungerar i det verkliga livet, den lilla snutten! //C

 51. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  SOROS LIGGER BAKOM MED WALLENBERAGNA

 52. CGG

  CGGMånad sedan

  Vilket jävla dravel, släng ut de idioter som har månggifte, ALLA ska ut vi behöver inte fler som ska underhållas! När han snackar om SD så blir han rasistisk han vet fan inte vad han pratar om, de ju för fan inte hit i första skeendet! //C

 53. GT Johnson

  GT JohnsonMånad sedan

  Morgan Johansson bara svamlar!

 54. GT Johnson

  GT JohnsonMånad sedan

  Morgan Johansson är en mycket ond mäniska.

 55. Rainer Svanborg

  Rainer SvanborgMånad sedan

  Ja lika ond som Stefan Löfven håller på att bli bitter! 😁😁

 56. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Västerländsk ideal är inte alltid best så

 57. Jörgen Ättner

  Jörgen ÄttnerMånad sedan

  Morgan Morgan...... dummerjöns du tycker ju ingenting du och ditt pack har ju bara ställt till allting kan du inte bara försvinna. Allt du säger är skit, kan det komma något annat ur en sådan liten skit! Stor i orden och liten på jorden, ditt lilla skämt försvinn och ta svetsarn med dig.

 58. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Ja vad ger du din man feminister hurra för islam

 59. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Inget konstiga de e bättre så islam har rätt

 60. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Nej vi blir ny stat staten ave muslimer

 61. Joel Lundqvist

  Joel LundqvistMånad sedan

  Om det är förbjudet med månggifte så varför debattera, utvisa dom som är månggifte eftersom dom inte vill leva som vi. Det finns massor av muslimska länder dom kan bo i Sverige behöver inte bli ett muslimskt land, och Morgan kan hålla käft eftersom han är den mest köpta politiker idioten på denna jord

 62. gubbenpersson

  gubbenperssonMånad sedan

  såg bara introbilden. orkar inte se aset uttala sig längre..självmordstankar. det där djävla hånflinet får mig att allvarligt bli en av dom han är så rädd för. morgan..vi finns o snart kanske i en buske nära dig

 63. Christer Engström

  Christer EngströmMånad sedan

  Äckelgris Vi hatar dig

 64. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Nöjer sig inte flykting gubbarna me en fru att förtrycka. 🤔

 65. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Tål fan inte se rumpnissen Johansson.

 66. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Va. 🤔

 67. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  ÄR FÖRBANNAD PÅ RUMPNIISAR SKALL VET HIT PK

 68. Jan Velasquez Christensen

  Jan Velasquez ChristensenMånad sedan

  Mormoner??? Sagde han virkelig det??? :-D

 69. Guy

  GuyMånad sedan

  Borde inte feminister vara först i ledet för att få ut islamister, som är det största patriarkat samhället i hela världen, ur vårt land? Feminister borde vara de mest upprörda över alla de händelser som sker. Inte ens ett muspip om det? Det går bra och spotta syra på vita män, men bara för att de vet att de inte får någon konsekvens för det. Vilket jävla skämt till rörelse. De vill föra fram "starka kvinnor". Vart är de? Jag ser bara gnälliga fån som inte gör någon nytta över huvudtaget och endast ute efter makt.

 70. Mr.Manga

  Mr.MangaMånad sedan

  Man kan samtidigt stå för en återvandrings politik och att dom som gör sig förtjänt av att stanna kvar följer svensk kultur, ska det vara så svårt att förstå... Tvåsamheten har varit en grundpelare för ett stabilt och starkt samhälle där familjbildningen har lett till många lyckliga fungerande familjer, så det vi behöver jobba mer på är hur vi hittar en balans i framtidens äktenskap/förhållanden där lyckliga familjer än en gång är fokus och vi gör det mindre möjligt för män och kvinnor att utnyttja eller lura varann.

 71. 9 14

  9 14Månad sedan

  Ta bort alla bidrag! Så löser sig allt. Låt folk gifta och skilja sig hur fan dom vill. Men låt dom också betala själva. Bort med alla bidrag och inget annat.

 72. åke jansson

  åke janssonMånad sedan

  finns det något som helst sunt förnuft i det som morganiserad johansson säger,vad tycker ni idiokrater

 73. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Ja låt oss få mångifte

 74. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Vem bestämmer hur många fruar ja ska ha politicker har inte med de att görs

 75. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Acceptera månggifte för alla

 76. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Ge svenskar men månggifte

 77. Bassa the heling mind Cassa

  Bassa the heling mind CassaMånad sedan

  Månggifte e bra för men

 78. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Socialdemokraterna har nära samarbete med radikala islamister och överenskommelse med SMR som har kopplingar till Muslimska Brödraskapet att kvotera in islamister i riksdagen. Läs om Muslimska Brödraskapets infiltration i S, men det gäller även andra partier utom SD som är mycket pålästa om islam. www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet Läs även verser ur koranen som jag kopierat nedan i mitt inlägg nedan och lyssna på information om islam från före detta islamister som vet vad islam är och även andra som är mycket pålästa om islam. ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 79. Torbjörn Skog

  Torbjörn SkogMånad sedan

  Regeringen är en diktatur ingenting annat. Svenska folket stå upp för Sverige mot islamister och vänsterextremism i landet. G. V.

 80. sven zetterholm

  sven zetterholmMånad sedan

  Helvete!!! När ska svenska lagar gälla????????

 81. Victor

  VictorMånad sedan

  Såssar + musli mska brödraskapet=sant

 82. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Socialdemokraterna har nära samarbete med radikala islamister och överenskommelse med SMR som har kopplingar till Muslimska Brödraskapet att kvotera in islamister i riksdagen, så S gör ju vad som helst för sina islamistiska väljare.. Men Löfven har säkert inte läst koranen. www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet Läs verser ur koranen som jag kopierat i mitt blogginlägg nedan och lyssna på information om islam från före detta islamister och andra som är mycket pålästa om Islam. ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 83. robin jeppsson

  robin jeppssonMånad sedan

  morgan johansson leker tuff och kunnig med koppen i handen

 84. Christer Bigander

  Christer BiganderMånad sedan

  Enda Mogge vill är att folk ska få stanna, återvandring är ju en självklarhet! Varför ska vi ta hand och lösa andra länders seder och kulturer??

 85. SWEXIT TV

  SWEXIT TVMånad sedan

  Morgan Johansson, Sveriges baghdad Bob

 86. Anders Malkomsson

  Anders MalkomssonMånad sedan

  Hur kan man vara invandrare och gå med i SD? Det är som att vara älg gå med i Jägarförbundet.

 87. Blueniter

  Blueniter21 dag sedan

  @Anders Malkomsson det är inte ofattbart det innebär att utländska folket har också tröttnat på att bråk ska följa med från land till land ganska solklart. Man behöver vara trångsynt för inte inse det.

 88. Anders Malkomsson

  Anders MalkomssonMånad sedan

  Helt ofattbart!

 89. moto kid

  moto kidMånad sedan

  Har du hört om Ahmed luai. Det finns massor av invandrare i Sverige som röstar sd.

 90. Kristina Björk

  Kristina BjörkMånad sedan

  Annie Rödskrikan vill ha mång gifte !!!

 91. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  hon den skatan skriker gillar nog månggiifte så heenns röda hår flamar skriker talar om främmlingfientligheten vi är då miljoner som är främlingfientlig mot brottsling och bränder våldtäckter mord annie lööf hennes geliker försvar dessa hulingar inte betalt en enda krona i skatt i sv-kräver allt andra sidan jorden

 92. Kristina Björk

  Kristina BjörkMånad sedan

  Mång gifte?? FYFAEN. Är dvärgen en hor bock??? Vill dvärgen ha det så är det bara att flytta till raketforskarnas land å stanna där och skaffa sig flera fruar. Detta är svenskarnas land punkt slut Du är så jävla urbomda dum i huvudet så det finns inte.

 93. ytbabbler

  ytbabblerMånad sedan

  Samma sak med dom äktenskapsförord som flickorna tvingas att skriva på så dom inte har dom rättigheter som Morgan pratar om.

 94. Bo Johansson

  Bo JohanssonMånad sedan

  Men! Det är ju muslimernas regler som gäller nu, i Sverige. Fatta det!

 95. MoonwalkerWorshiper

  MoonwalkerWorshiperMånad sedan

  Morgan Johansson är inte Sverigedemokrat, ändå envisas han med att försöka representera dem och deras politik i talarstolen. Argumentet tycks bestå i att tala om för Sverigedemokatiska ledarmöter vad de har för invandringspolitik, när ämnet gäller familjepolitik och Socialdemokraternas position i det. Att argumentera emot en poäng är en sak men här tycks det vara en blandning av halmdocka, red herring, misstänkt personangreppstaktik och en allmän identitetsförvirrelse vad gäller att representera sitt eget parti och inte meningsmotståndaren. Kanske också begreppsförvirring eftersom utvisning och månggifte inte är samma ämne.

 96. Heinrich Hårddisksson

  Heinrich HårddiskssonMånad sedan

  Skattebetalarna ska betala ALLT..Precis ALLT..Avstå eran lön och ta riksnorm försörjningsstöd i 12 månader? Nej nej, Svensken betalar ju mer än gärna för oss! haha, Riksdagsman 65k? Vanlig sosse i kommun 35-60k i månaden...Skatte uppror

 97. Lothar Marunga

  Lothar MarungaMånad sedan

  Vad har knorten för fel i huvudet?

 98. Ingolf Johnsson

  Ingolf JohnssonMånad sedan

  Morgan Johansson du blir bara dummare och dummare som Svensk! Kommer man till Sverige tar man seden dit man kommer ! Punkt! AVGÅ NU Morgan!

 99. Angelicus -

  Angelicus -Månad sedan

  Har inget mot just månggifte så länge det är frivilligt, gäller samma för flera fruar som flera män och acceptabel ålder. Jag vill inte ha mer än en tack. Men för de som vill stör de inte mig. Och man ska inte få fler bidrag för man har fler fruar/män. Så helt enkelt, har man råd och har man orken med fler partners. Have at it "Jag förstår inte varför ni säger en sak men inte gör något" Så är det med nutida feminister, blm terrorister och pk fjantar. Det ska klagas högt, slåss, förstöra och demonstreras. Men de vet inte vad de kan göra för att fixa problem. Och vill inte göra något. Det är viktigare att se bra ut i sociala media, för dessa än att göra faktiskt göra något. Och när de kommer till politikerna nu för tiden så snackas de bara massa skit. Görs väldigt lite. Allt som sägs och görs, är bara för att fastställa att man ska vinna röster nästa val. Få som bryr sig om att göra det bättre för sverige. Kortsiktiga lösningar, så att man kan få röster och hoppas på att någon annan tar ansvaret att fixa problemen sen

 100. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  @Angelicus - Jag är mycket påläst om islam och har studerat islam i flera år så jag kan påstå att jag är påläst och islam tolererar inte att man kritiserar islam och att lämna islam är ju livsfarligt då straffet för detta är ju döden, Fråga Mona Walter från Somalia som föreläser om islam och har dödshotats för hon talar om sanningen om islam, hon finns på Facebook, Likaså Soheila Fors, gift med en svensk och konverterat till Kristendom och flydde från Iran, du kan ta kontakt med henne på Facebook.. Läs hennes fantastiska bok "Kärleken blev mitt vapen" som beskriver hur islamisterna tog över Iran och sedan blev det ett elände där med förtryck . Jag har många invandrarvänner från olika länder och alla är rädda för islam. Lyssna på denna kvinna från Iran som säger vad hon tycker om islam och hur en kvinna har det inom islam, hon är välutbildad och hon bor i Sverige nu. setoos.info/name/narYu5qCon1wYXw/video&feature=emb_logo

 101. Angelicus -

  Angelicus -Månad sedan

  @Elisabeth Nyberg Jag håller med dig. Om man tar de bästa delarna ur bibeln och går efter dessa. Och filtrerar man ner bibeln till några enstaka ord eller bara en mening. Så är "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" det som människor borde leva efter. Säger inte att islam är bra eller att jag är speciellt insatt i någon religion. Bara att alla religioner har skitig delar i sig. Vissa mer än andra. Men det som gör en religion bra eller dålig är de människor som följer den. Och precis som med kristna så finns det bra och dåliga följare av islam. Så de enda jag skulle be av dig är att följa de orden "Behandla andra som du själv vill bli behandlad". Och inte avsky följare av islam bara för att de följer islam. Utan hantera personer som just personer. alla är olika, men förtjänar att i alla fall visa vilken typ av människa.

 102. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Angelicus- Märker att du inte är kristen. Självklart älskar Jesus människor som är goda mot varandra och inte dödar eller är onda. Jag hoppas du följer med och ser hur man behandlar kristna och dödar kristna i världen där islam är härskande.. Jag tror vi är på den yttersta tiden, Läs Matteus 24 alla verser om den yttersta tiden. Det är Nya testamentet efter Jesus födelse som är det man skall rätta sig efter. Jag har liksom du haft synpunkter på vad som står i Bibeln och jag tänker på att det är människor som skrivit Bibeln och inte Jesus eller Gud som skrivit utan det är människor som berättar och haft uppenbarelser från Gud och så skrivit ned vad de sett. Om alla följde ett enda budskap ur Bibeln så vore det ett paradis på jorden. "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" och "Du skall inte döda och inte föra falskt vittnesbörd till din nästa." Du känner väl till Taqiyya, rätten för islamister att vilseleda och ljuga bara det gagnar islam.? Lyssna på förklaringen nedan. setoos.info/name/uYqsmKt7dZRqkms/video

 103. Angelicus -

  Angelicus -Månad sedan

  ​@Elisabeth Nyberg Stämmer bra, går mer på vad som går att bevisa. Men tycker alla får tro det dem vill så länge man inte förtrycker andra för det. Och vad spelar det för roll? Om nu bibeln är sanningen och bibelns nya version av gud, finns. Hamnar jag inte i himlen om jag är en bra människa? Eller accepterar gud bara bra människor som är medlem i klubben? En riktig gud skulle inte bry sig om vad människor tycker eller vad de tror på. Så länge de är goda människor. Vart i mitt inlägg tycker du jag säger att jag är islamist? du är precis lika som de som skriker "Du är rasist" om man säger att man röstar på SD. Jag tycker inte som dig, därför är jag ond? Har du läst verser ur äldre biblar om synen på kvinnor? Ex om en Man gifter sig med en kvinna, sen bestämde sig att han inte gillar henne. Kan han säga att hon inte var en oskuld när de gifte sig. Och då var det upp till hennes pappa att bevisa att hon var det (står inte direkt hur dock). Om han inte kan bevisa det, så ska hon stenas tills döds vid utanför hennes fars hem. eller om en oskuld som är förlovad blir våldtagen i staden. Men inte skriker högt nog. Ska männen i staden stena henne till död. Eller Historien om den där kungen som har en sex tävling med flertal unga oskulder. Om vem som kan tillfredsställa honom bäst. Sen väljer han en, som måste renas i 12 månader innan hon kan bli drottning. För att hon har blivit "smutsig" eller Den där när Paul säger att kvinnans roll i världen är att ha sex med män. eller Att den där att det är okej att sälja sin dotters som slav (men inte sin son) eller den här då Corinthians 14:26-40 Paul says “women should be silent in the churches… they are not permitted to speak, but should be submissive. And if they want to learn something, they should ask their own husbands at home.” Du kan inte bara säga "islam är ond, det är inget fel på kristendomen". Det står mycke skit i bibeln. Men skillnaden mellan "dåliga" och "bra" kristna är hur man följer de ord som är skrivna och vilka ord man följer/ignorerar. Det samma gäller islam. Det samma gäller alla människor. Allt hänger på hur man beter sig och vad man gör för att vara god eller ond. Tycker själv att islam ligger typ 400år efter i utvecklingen i jämförelse med kristendomen. Som kristen antar jag att du vet att koranen och bibeln har många likheter. till och med många personer och historier. Det var okej i kristendomen att stena också. Och om bibeln är guds ord, så ville gud att det skulle vara så. Sen i nyare versioner av kristendomen var det inte okej längre. För gud insåg att han gjort fel? För att gud kan ha fel? eller? Och om nu gud aldrig kan ha fel. Är inte koranen en sannare text än bibeln, då den inte ändras i samma utsträckning? Lite osäker på det där, var ett tag sedan jag läste bibeln. Och om gud ändrade sig och att han ville göra förbättringar i nya versionen av bibeln. Och koranen inte skrivs om för att uppdateras. Så är det inte konstigt att de ligger efter i utvecklingen. Jag har personligen inget mot månggifte. så länge alla parter är med på det, och att samma "regler" gäller för båda könen. Och precis som i kristendomen så är det både bra och dåliga versioner av religionen, och bra och dåliga människor i båda. Antar att du också tror att Jesus var vit , blåögd och blond? I ett land där alla andra med största sannolikhet var mörka, med bruna ögon och mörkt hår. Det vore ett mirakel, och isf skulle det vara den största nyheten och vara skrivet mycket mer om det. Islamister slänger homosexuella från tak. Är fruktansvärt. Men det är även grupper som följer bibeln, som inte tycker att det är en så dum ide. Bara en omänsklig och hatisk människa skulle anta att alla personer som tillhör en kultur eller religion, är precis likadana och likasinnade. Och vad har du för bevis på att kristendomen är "rätt" och den sanna sanningen? Varför inte islamism. Kanske gud är ett R*vhål som tycker det är bra det som görs. Eller varför är inte hinduism eller taoism rätt? Det var inte gud som skrev bibeln, utan någon person som säger att det som är skrivet är sanningen. Och att säga "Jag tror att bibeln är bäst för att jag har tro i guds ord" är inte något argument. Vad är det som säger att din Tro är mer sann än min? så ja. Om man går tillbaka typ 4-500 år så var det kristna som reste omkring och dödade oskyldiga och icke-troende i guds namn. Nu går galna-islamisterna runt och gör samma sak. Så kanske om 400 år. Kanske deras religion uppdaterats till vad bibeln är just nu. Och bibeln lär ha ändrats ett par gånger tills dess. Kan se det framför mig, om kulturerna utvecklas i samma riktning som den gör nu. Så kommer Gud vara ett regnbågsfärgat väsen utan kön, och jesus någon form av icke-binär. Hur kan jag tro det? Just för att bibeln och kristendomen ändras lite då och då, för att passa bättre in i den värld som den används i. Vet inte varför detta ens är något argumentera om. Om jag har fel om religion får jag skylla mig själv när jag dör och du kan inte bevis att jag har fel förens jag är död. Och om jag har rätt så spelar det ingen roll, för att jag är död. Jag är mer intresserad av att människor ska behandlas lika och med respekt. Oavsett kön, hudfärg eller religion. Vad är fel med det? Om en kille vill vara gift med 10 fruar. så låt han vara det, så länge dessa 10 fruar vill det och tycker det är okej. Eller om en tjej vill vara gift med 10män. eller 5män och 5 kvinnor är gifta med varandra. Själv skulle jag varken orka eller ha råd med mer än en fru. Ser inte tjusningen med att ha fler. Men bara för att jag inte vill ha det, betyder inte att jag har rätten att gå runt och spotta på folk som vill leva så.

 104. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth NybergMånad sedan

  Du kan inte vara kristen som tycker att månggifte kan vara bra. Kanske du är islamist? Läs verser ur koranen om synen på kvinnan och annat i mitt blogginlägg nedan samt lyssna på information om islam från före detta islamister och andra som är mycket pålästa om islam, samt video som visar hur en stening år till. ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 105. Lars S

  Lars SMånad sedan

  Morgan och hans regerings vänner skall inte få möjligheten att avgå dem skall avsättas och föras till rättsskipning av folket omedelbart.....

 106. Ronnyqt

  RonnyqtMånad sedan

  Har regeringen gjort något för att motverka barngiftermål de senaste 20 åren?

 107. C Ö

  C ÖMånad sedan

  Absolut inte. De är för fega. Har ingen pondus.

 108. 11burnout

  11burnoutMånad sedan

  Jobbigt det blev för Mogge när en kvinna från mellanöstern framför kritik... herregud att han tjatar om deportering dehar ju svarat hundra gånger redan

 109. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  Morgan är en ond människa flinar igenting biter på svaren från-sd kommer flera hit tas emot mång gifte o ej detta stoppas nu majoriteten av folk i dessa länder ser hör mobilerna går varma andra söker till sv-månggiften går koma hit med alla fruar män alla barn M organ har känslor tycker synd om alla månggiften vem skall försörja är ÄR EJ MORGAN PROBLEM .Tycker ej synd om oss skall försörja tusentals åter tusental vad skall NI gör åt deras seder kulturer är deras REGERINGAR problem medeltiden funnits säkert i tusentals år,Sossar åker till dessa länder cremar -imanerna har affäer tills

 110. Jörgen Sandell

  Jörgen SandellMånad sedan

  Något är uppenbart urbota dumt med intellektet hos sittande regering. Engagemang för utländska kvinnors arvstvist gör att Morgan inte kommer att förbjuda mångifte.

 111. C Ö

  C ÖMånad sedan

  Jamen herre gud! Ska man jobba som justitieminister, då måste man ha pondus. Har denne det? 😂😂😂😂😂😆😆.

 112. MoonwalkerWorshiper

  MoonwalkerWorshiperMånad sedan

  Men han är bra på att viska och kisa med ögonen. Det är iallafall nåt. Tror han försöker sprida en karisma av "skum figur".

 113. Lars S

  Lars SMånad sedan

  NOPE

 114. Filippin Guiden

  Filippin GuidenMånad sedan

  Morgan är en riktigt bra ståuppkomiker.

 115. Rainer Svanborg

  Rainer SvanborgMånad sedan

  Inte ens dör skulle han duga nått till, han e ju ett stort skämt precis som Stefan Löfven, snackar bara skit hela tiden o inget vettigt kommer dom fram till! 👎👎

 116. Pär Högbom

  Pär HögbomMånad sedan

  Ja möjligen om han står på en stol så han når upp till micken. 😄

 117. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Om du nu verkligen bryr dig om medmänniskor överhuvudtaget Morgan, varför uttryckte du dig då såhär? ----> setoos.info/name/2K7H0nd6gqlwhGc/video&ab_channel=Samh%C3%A4llsnytt Hur skulle det va om du avgick istället för att stå där och stor hyckla om hur mycket bättre du bryr dig om medmänniskor än vad SD gör!

 118. Julius Tomte'n

  Julius Tomte'nMånad sedan

  Finns det kanske någon religion som direkt inte är förenlig med moderna demokratiska värderingar? Typ jämställdhet,allas lika värde m.m🤔

 119. André

  AndréMånad sedan

  Är fru talman socialdemokrat? Morgan talar inte via talmannen, han pratar direkt till politikerna. Sverige är ett land som är fruktansvärt korrupt, det krävs en revolution för att rädda Sverige. SD kan inte göra något. AFS kan inte göra något. Folket är vakna och våra röster kan tvättas bort med valfusk och invandring. En militär operation likt den i USA kan rädda oss svenskar från denna korruptionen.

 120. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  Gunnar Stetler gick inte med Flaggan i topp-överåklagaren högsta höns i rättsväsendet

 121. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  allt är polatiserat -makten utgår från folket inte från dessa partier som styr med järnhand blanda in rättsystemet i poltik på hög nivå -hj kommunerna med brott fifflar som sossemaffian gjort- poltiker som gör upp i domstolarna med poltikerna tjänstemännen kan göra så deras ansvar frihet kan avgå på stubinen utan följder - giljerar med högdomare då satt lambertz anna skarhed lät allt gå med lögner förfalsakde dombeslut hoppas hd jk läser här hur ni förvaltar rättsystemet på papper ser bra ut med lagarna - moderaterna var ej bättre fifflade vad skall vi med ett rättsystem som ej fungerar för alla medborgare.avtal gäller benhårt när fallskärmar skall betalas ut.AVTAL ändrades av sossemaffians lumpna ombud i kalixkommun tills med poltikerna skamligt

 122. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  den lilla sk,,,,,t sitt i sitt kungrike tar in vilka domare anser mest korrupta tillgivna hindrar hederligt folk få laglig rätt i domstol HD SKYLDIGHET MOT MEDBORGARNA SÅ SÖK ÄVEN SKURKAR SITTER I RÄTTSVÄSENDET SVT UPPMANER FOLK ANMÄLA BROTT idag debbat om månggifte sossemfaffian är mest korrupta sysslar med bedrägeribrott tils med domstolarna advokater hände 90talet i norrb kalix där ingick numera biståndmin eriksson i skurkeriet som k-råd då parti- mp hatade s-parti nu sitter i lövfen rgerigen delar våra pengar allavärlden dikaturer BILDADE EN KARTELL MED ÖVERIGA PARTIER I KALIX SEDAN STACK TILL STHLM FOLK REAGARADE I KALIX PÅ DETTA LÄMNADE ALLT ÅKTE TILL GÖRANPERSSON SKURKAFFÄRER

 123. Glenn Paulsson

  Glenn PaulssonMånad sedan

  Centerpartiet Kerstin Lundgren,

 124. Ixon

  IxonMånad sedan

  Sverige Totalt tandlöst land. Ush.