Tobias Andersson - hans namn är Tommie Lindh

Kommentarer

 1. Nicklas Svensson

  Nicklas Svensson5 dagar sedan

  Att man ska behöva beväpna sig i Sverige trodde jag då fan aldrig. Dock är det dags nu.

 2. Max Fax

  Max Fax6 dagar sedan

  SEtoos krigare. Ska gå spela ps4 samma resultat.

 3. Max Fax

  Max Fax6 dagar sedan

  Så trött på er alla i Sverige. Ni förtjänar varandra.

 4. PUTIN'S NEIGHBOR

  PUTIN'S NEIGHBOR8 dagar sedan

  Den Afrikanska luffaren har sån tur att det han gjorde inte utfördes i ett annat land. Men men, så är det i Sverige, du får en liten smisk på röven, förbjuden veckopeng och sedan är allting okej. Tommie - som är en riktig svensk blir mördad, blir glömt och får ingen rättvisa. Den stackars flickan får leva med en trauma och i för sig kommer hon känna sig skyldig för Tommies mord... och sen har vi Abubaker, han förblir en ”svensk” medborgare, han kan alltså inte utvisas pga det. Han kommer att få chilla och ta det lugnt i Sveriges så kallade ”fängelse” som är nog mysigare än flesta människors hem i världen. Sedan kommer han bli utsläppt i vårat samhälle och förmodligen utan ändring och ånger för vad han gjort. För hans del som vi har sett va hans handlingar en stor seger som han va glad över. Tack ska ni ha, socialdemokraterna och Stefan Löfven. Tack för att ni inte kan göra det simpla och dra ifrån honom hans jävla medborgarskap som han inte förtjänade och skicka hem honom. Det borde vara lagligt att tortera honom till döds.

 5. Luke Starkiller

  Luke Starkiller16 dagar sedan

  Män ifrån våldskulturer,Svenska feministers våta dröm.

 6. Mikael von Wasner

  Mikael von Wasner19 dagar sedan

  Jag antar att även denna kommentar kommer att raderas, men here goes..... Herr Andersson, "Må den som är utan skuld, kasta första stenen." SD har nu varit del av svenska regeringen i tio (10) år, VAD har ni åstakommit? Helt ärligt, upp till bevis??? Ni tjatade om "borgarfreden", helt passiva lät ni allt fortgå, inget hände...... När nu det börjar luta åt nästa valkampanj, så börjar ni så smått att slå lite förstrött på er trumma, i hopp om att folk samlas bakom er.... Högst personligen tycker jag att du ska släppa den där stenen, för ditt hus är även det, byggt av finaste glas..... För att de onda ska segra, krävs det bara, att de goda ger sitt stillatigande medgivande..... inbound printscreen

 7. Robin Lundahl

  Robin Lundahl20 dagar sedan

  En sån gärningsman ska sitta inlåst i många många år. Utvisas en sån individ innan han har fått sitt straff så är risken att han frisläpps i ett annat land. Och en individ som har begått så starka dåd ska inte gå fri någonstans oavsett var i världen han är. Risken är dessutom att han frisläpps i ett annat land och kan återkomma till Sverige och fortsätta begå kriminella handlingar pga Sveriges obefintliga gränsbevakning. Så nej, individen ska utvisas efter sitt straff även om det kostar pengar för det svenska samhället. Det handlar om en garanti till offrets familj att gärningsmannen får sitt straff och därmed skipar rättvisa.

 8. Elliott Powell

  Elliott Powell21 dag sedan

  Hans namn är Tommie Lindh

 9. Christer Engström

  Christer Engström21 dag sedan

  SD måste verka för att fälla regeringen före 2022 , vansinnet på Rosenbads dårhus eskalerar.

 10. Blågul Fana

  Blågul Fana22 dagar sedan

  Hans namn är Tommie Lindh.

 11. NereMedKidsen SJ

  NereMedKidsen SJ22 dagar sedan

  Avrättning för alla extrema vänsterriktade, ryggradslösa idioter som gjort svergie såhär. Nu är ni nöjda va? Det här är vad ni ville ha va? Om mitt såkallade land fortsätter i den här riktningen så flyttar jag till amerika. Tänker inte leva mer i en maskbärande, manipulerande diktatur

 12. Rafnir

  Rafnir23 dagar sedan

  Jag är så jä-la less, trött på svenska flatheten och medias tystnadskultur! Jag har 2 barn varav en dotter, skulle något liknande ske henne så kan jag lova att jag skulle kosta staten mycket per år i resten av mitt liv, då fängelse i livstid är dyrt...

 13. Nature Sweden

  Nature Sweden25 dagar sedan

  Det som är så läskigt men den här händelsen är att det kan hända vem som helst och att förövaren dessutom blev belönad

 14. Peter Andersson

  Peter Andersson25 dagar sedan

  Siondistdemokraterna= SD

 15. GT Johnson

  GT Johnson28 dagar sedan

  Islams agenda är förudmjuka "otrogna eller kuffar"

 16. echiron

  echiron28 dagar sedan

  Denna regering och även förra är en stor skam för Sverige! Den ondska som våldtäktsmannen och mördaren besitter, finns även hos de styrande politiker som orsakar och har orsakat (ex Reinfeldt) att sånt här sker i Sverige och även de media som tiger ihjäl händelser där GM är utlandsfödd. De har lika stor skuld. Vem kommer inte ihåg hur Löfven släppte allt vad han hade för händerna och åkte i ilfart genom halva Sverige till Trollhättan och BEKLAGADE SIG DJUPT ATT DET VAR "OACCEPTABELT" samma dag som Anton dödade invandrare på grundskolan Kronan? Vem kommer inte ihåg att Löfven två månader tidigare råkade vara i Västerås samma dag som en invandrare skar halsen av mor och son på Ikea, åkte hem istället för att åka till platsen för dådet? Mig veterligt har han ännu inte gjort det . . men skickade istället Damberg som det tog fyra dagar för att masa sig dit . . .

 17. Christian Asmussen

  Christian Asmussen28 dagar sedan

  Globalisme + EU + Socialisme (Kommunisme) + Zionisme + Frimureri = Sveriges tilstand! Vågn op Sverige og bekæmp alle disse elementers agendaer der undergraver og eliminerer jeres folk, kultur og nation stykke efter stykke, dag efter dag.

 18. Assar B

  Assar B29 dagar sedan

  Inför dödsstraff för dömda mördare i Sverige!

 19. Joker

  Joker29 dagar sedan

  discord.gg/VSsgTEd En svensk server där man får möjligheten och delta i otroligt intressanta diskussioner. Servern är främst inriktad för förespråkare av höger-idéer men vänster-folk är också välkomna.

 20. To JS

  To JS29 dagar sedan

  Och Tommie lindh var nynazist. Btw hur blir det med Darko Mamkovic?

 21. Ken Andersson

  Ken AnderssonMånad sedan

  Rättsstaten skyddar oss ej. Det är upp till varje Svensk att göra vad han eller hon kan för att skydda sig och sina egna. Vi behöver alla ta oss i kragen och fråga oss om det är värt att dö för vad politikerna har tvingat på oss eller för våran rätt till samhället vi byggt upp.

 22. Viggo Åström

  Viggo ÅströmMånad sedan

  Hans namn är Tommy Lindh.

 23. Mari Bjernland

  Mari BjernlandMånad sedan

  🧚‍♂️🌟🕊😔🌅🤲

 24. GrandmasterLix

  GrandmasterLixMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh!

 25. LetMeRollOverU

  LetMeRollOverUMånad sedan

  Har inte han fått svenskt medborgarskap

 26. N A G-son

  N A G-sonMånad sedan

  Då vet man hur alla svenskar som stöder SD kommer att behandlas i framtiden om FN, EU, UNHCR m fl får som de vill. Politiskt dödligt våld med värdegrunden som alibi och med statens tysta godkännande.

 27. Lothar Marunga

  Lothar MarungaMånad sedan

  Säg nu inget negativt om afrikanen för då riskerar du att bli anklagad för hets mot folk grupp. Regeringen ställer alltid upp för sina väljare.

 28. Libra custos

  Libra custosMånad sedan

  Tommie Lindh var afs sympatisör inte en sdare.

 29. pg574

  pg574Månad sedan

  Regeringen borde klä på sig tröjor med tommies bild och namn och avgå omedelbart samt gå genom stockholm och be om ursäkt till alla människor de möter. Ja e själv utländsk och undrar varje dag om det jag läser om sverige e sant för det e så sjukt att man inte finner ord. Så glad ja har flyttat från sverige som kollapsat totalt sista 20 åren.

 30. Jorgen Jonsson

  Jorgen JonssonMånad sedan

  Dom skyldiga i regeringen staten måste ställas inför en tribunal i hag. Det är så avskyvärt inte värdigt Sverige. Förbannade skurkregering som är skyldiga till allt detta. Sverige är en riktig skurknation. Inte ens Lukashenko och Vitryssland kommer ens i närheten av denna skurknation Sverige. Det här är inte min flagga längre 🇸🇪. Jag vill inte förknippas med den här flaggan 🇸🇪 Sverige är inte mitt land längre. Jag lever utomlands i Spanien med avklippta rötter till Sverige. Jag vill inte vara svensk längre. Jag vill inte berätta för någon att jag är född i skurknationen Sverige. Tack för att ni valde Sverige 🔥🔥🔥🔥🇸🇪🔥🔥🔥🔥

 31. Ante Wolf

  Ante WolfMånad sedan

  Djungel-Apan Skall Hängas I Närmsta Träd!

 32. That WhiteWolf

  That WhiteWolfMånad sedan

  Må Gud vaka över, Lindh.

 33. stefan svensson

  stefan svenssonMånad sedan

  Ett sådant avskum ska inte ha rätt att vistas ute bland människor, finns bara ett straff för sådana avskum punkt slut.

 34. Junk Digger

  Junk DiggerMånad sedan

  Vi är Tommie Lindh!

 35. Dan Jonsson

  Dan JonssonMånad sedan

  Fruktansvärd handling och en utvisning är så klart nödvändig för att bibehålla någon som helst respons och värdighet över vad som kallas medborgarskap. Men jag tycker budskapet om än känsloladdat lägger för stor tyngd på att gärningen är utförd av en utlänning. Det sjuka är att han har rätt till medborgarskap efter detta vidriga betende. Jag utgår ifrån att han efter sin dom utvisas om än för sent.

 36. Bengt Frantzen

  Bengt Frantzen7 dagar sedan

  OCH HAN SKALL VI FÖRSÖRJA. VATTEN OCH BRÖD

 37. Qajjan

  QajjanMånad sedan

  Tobias Andersson - Sverigedemokraternas nästa partiledare och kanske Sveriges statsminister i framtiden? Ni hörde det här först.

 38. Lucas

  LucasMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh.

 39. Erik Bärsärk

  Erik BärsärkMånad sedan

  Dödsstraff måste införas.

 40. Mafa'estus Ram

  Mafa'estus RamMånad sedan

  Snart är det överallt

 41. Mike T

  Mike TMånad sedan

  Politiskt mord...vad skall vi göra sitta och titta på tv hålla käften som vanligt

 42. rosenkors

  rosenkorsMånad sedan

  Man måste börja kunna återta medborgarskap och villkora dessa. Minst 10 års skötsamhet och arbetskrav.

 43. Örjan

  ÖrjanMånad sedan

  Må Tommie Lindh få vila i frid, och må både han och den stackars våldtagna flickan få upprättelse för det vedervärdiga dåd de utsattes för! Påståendet om att invandringen till Sverige skulle bli ”en förtjänst för samhället lite längre fram”, har sedan länge bara varit en ren lögn med dödlig utgång. Sverige behöver förändring på riktigt! Jag tänker helt klart rösta på Sverigedemokraterna i valet 2022! Det har gått alldeles för långt nu! #SD2022

 44. Zihar Dzambic

  Zihar DzambicMånad sedan

  Sociala medier blivit svenska klagomuren. Detta kan man förstå när det handlar om vanliga folk men svårt när det handlar om politiker. Politikerna måste visa handlingskraft.

 45. Lars-Erik Bylund

  Lars-Erik BylundMånad sedan

  R.I.P. Tommie Lindh ❤ #SverigeDemokraterna2022

 46. ynneb55

  ynneb55Månad sedan

  Jewtube som inte låter en kommentera det är ju underbart

 47. Simon Edstrom

  Simon EdstromMånad sedan

  🇸🇪Vi glömmer aldrig Tommie Lindh.🇸🇪

 48. Axym

  AxymMånad sedan

  Hans Namn är Tommie Lindh

 49. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  Vart är ni artister,idrottsproffs??? När ska ni " knäböja" för Tommie Lindh?? och andra "svenska" våldsoffer....vart är "systrarna" till de våldtagna kvinnorna????

 50. Simon

  Simon28 dagar sedan

  De bryr sig inte om dem, de har sålt sina själar till satan!

 51. Kvk

  KvkMånad sedan

  Detta är helt skukt! Nu måste ni ta tag i dom här problemen på riktigt 😡 alltså PÅ RIKTIGT, se till att utvisa dessa hemska människor

 52. Försverige itiden

  Försverige itidenMånad sedan

  Är stolt att ha Tobias A som ungdomsordförande👍 Mycket klok och påläst kille. #Ungsvenskarna#SD22

 53. Zana Mustafa

  Zana MustafaMånad sedan

  Fy fan vrf skadda folk för olika tanker., man kan va rasist nasist elr vad man vill men ej behöva använda våld mot varandra, ja bor inte i sverige men bott där innan, sverige är ju snäll mot invandrare så dem ska va glada för och ska va tacksamma för att dem bor i ett så fin land

 54. Anton Smith

  Anton SmithMånad sedan

  Det är sånt här som är så läskigt. Media och andra krafter pekar hela tiden på vad hemskheter SD har för sig. Kan någon med belägg visa något som någon SD:are gjort som går att jämföra med detta dåd? Jag tror ingen kan kan det. Ändå ska man skydda psykopater i media trots att folk dött. För det är vad denna kille är. En psykopat som hugger ner och dödar folk. Inget annat.

 55. Snailsonrails

  SnailsonrailsMånad sedan

  Hans namn är Han misslycksson 🤣

 56. snowstormyman

  snowstormymanMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh!

 57. Kalle Anka

  Kalle AnkaMånad sedan

  Höll på att spy av ilska när jag läste denna händelse på samnytt. Hans namn är Tommie lindh.

 58. Retro Rider

  Retro RiderMånad sedan

  Förr eller senare kommer det brista och någon tar saken i egna händer som inte är beroende/förhindrad av varken jobb eller familj.

 59. wollybugger

  wollybuggerMånad sedan

  inför dödsstraff för groft kriminella..

 60. Siddhartha02

  Siddhartha02Månad sedan

  Glöm inte martyrerna, hans namn är Tommy Lindh!

 61. Kenneth Andersson

  Kenneth AnderssonMånad sedan

  Jag blir så förbannad över detta och hur samhället släppt ut denna galning i frihet efter tidigare brott. Han skulle ha utvisats med omedelbar verkan. Den här mannen visade en sjuk ondska utöver det vanliga och skulle förtjäna ett straff mitsvarande det brott han begick. Han bär på en ondska som är vidrig och kommer aldrig att bli normal. Bara töntiga sossar tror det. Ut med monstret så snabbt det bara går. Här ska han inte vara. Sluta med daltet av slika individer. Bra att detta kommer fram till sist, efter tydtnad och vinkling från msm.👍👍👍👍👍

 62. Fredrik

  FredrikMånad sedan

  Hans namn är Tomme Lindh! Jag skäms för den där banderollen ovanför E4:an var inte långt från där jag bor, önskar jag visste om den aktionen

 63. John stedt

  John stedtMånad sedan

  Tommie Lindh ❤️ stackars alla anhöriga 😕

 64. Lemelle

  LemelleMånad sedan

  Eftersom vi lever i ett rättslöst land med efterblivna politiker i regeringsställning så blir det väl utgångsförbud under 2 dagar för kräket. En svensk mer eller mindre har väl ingen betydelse och dessutom förlorade dom ingen röst -22.

 65. SWEXIT TV

  SWEXIT TVMånad sedan

  Tack för att du valde Sverige med ditt berikande

 66. Ragnarok8

  Ragnarok8Månad sedan

  är denne i fängelse eller är han fri? någon som vet?

 67. Figge Berglund

  Figge BerglundMånad sedan

  Jag blir illamående. Det är perverst. Jag delade.

 68. Karolinen

  KarolinenMånad sedan

  Hans namn är tommie lindh

 69. Bongo Schultz

  Bongo SchultzMånad sedan

  bajs

 70. Mathias Andersson

  Mathias AnderssonMånad sedan

  Tommy var en hjälte. Vila i frid. Gärningsmannen vet varje rättskännande svensk vad han förtjänar...

 71. Emanuel ER

  Emanuel ERMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh

 72. Emanuel ER

  Emanuel ERMånad sedan

  Är detta Stefan Löfvens humanism som han pratar om?

 73. TheHive 14

  TheHive 14Månad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh

 74. D.B Cooper

  D.B CooperMånad sedan

  Stor heder och respekt till dig Tobias Andersson för dina tankar i denna videon. Vi får aldrig glömma alla offer för det mångkulturella experimentet Sverige. Tack från djupet av mitt blågula hjärta.

 75. Memeholic

  MemeholicMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh & han ska ALDRIG glömmas!

 76. Glenn Nyquist

  Glenn NyquistMånad sedan

  Besök nordfront.se och kolla bilderna som är tagna direkt efter mordet och våldtäkten. Han gör segertecknet skrattar osv. Fina människor vi ska ”hjälpa”

 77. Sven Hellstrom

  Sven HellstromMånad sedan

  Jag skall aldrig glömma förlåta Tommie Lindhs mördare😡. Jag skall alltid komma ihåg Tommie Lindh för den hjälte och föredöme han var är🙏

 78. Richard Vemvillveta

  Richard VemvillvetaMånad sedan

  Och detta försökte alltså ansvarig åklagare mörka, vinkla bort. Skrämmande!!

 79. Bengt Frantzen

  Bengt Frantzen7 dagar sedan

  Han är ett monster som förbrukat sin rätt att leva.

 80. Bengt Frantzen

  Bengt Frantzen7 dagar sedan

  Låt oss gå enade och protestera mot detta hemska våld. Sätt press på politikerna.

 81. Bengt Frantzen

  Bengt Frantzen7 dagar sedan

  Politikerna är till för folket. Inte tvärtom.

 82. Bengt Frantzen

  Bengt Frantzen7 dagar sedan

  Dom är köpta av politikerna

 83. Emil Ahlgren

  Emil Ahlgren28 dagar sedan

  Det är i mina ögon det vidrigaste. Media är media, men överst sitter rättsväsendet.

 84. Pntz Englnd

  Pntz EnglndMånad sedan

  Tommie Lindh, en landsbroder jag aldrig fick träffa. Må du vila i frid. Förräderiet av Adeln i Rosengård blir mer och mer bevisat. Det mediala och politiska etablissemang har blod på sina händer. Hela Sverige håller på att vakna, folkets domstol kommer döma otrevliga straff mot landsförrädarna. Punkt. Organisera er, landsmän.

 85. Ola Lustig

  Ola LustigMånad sedan

  Den sjuka jävlen Fyfan vad tragiskt att media har mörkat detta,de är förjävligt alltså,fyfan alltså fyfan!

 86. Monsieur Bacteria

  Monsieur BacteriaMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh. Och det kommer vi ihåg!

 87. Catgaming157

  Catgaming157Månad sedan

  jag hoppas stefan löfven kommer brinna i helvetet brevid hitler

 88. GSS

  GSSMånad sedan

  Ska det fortsätta på det här sättet tycker jag att Sverige ska återinföra dödsstraff. Beter man sig såhär har man förverkat sitt existenberättigande.

 89. Jiggy'sGelato

  Jiggy'sGelatoMånad sedan

  Kom ihåg att alltid slå först och fråga sen ifall ni stöter ihop med invandrare.

 90. Cezboss

  CezbossMånad sedan

  Var kan man läsa utredningen/få mer info?

 91. med folket för fosterlandet

  med folket för fosterlandetMånad sedan

  Han blev alltså dödad för att han var en SD-supporter. Den här toleransen och pratet om allas lika värde finns inte i andra kulturer. Där står du upp för dina egna. Punkt slut. Om Sverige ska överleva som nation är det dags att vi gör det också. Ingen kommer att tacka oss för vår välvilja.

 92. Anders Wiman

  Anders WimanMånad sedan

  Den skyldige borde förvaras i något billigt fängelse utomlands. På livstid förstås, djur ska inte vara bland människor

 93. mr poly

  mr polyMånad sedan

  Svinet förstörde två människors liv svenska människors liv Det är dags att sätta ner foten nu folket

 94. swedisheinherjer

  swedisheinherjerMånad sedan

  Vad i helvete... Varför var den jävla vilden med i deras sällskap i första taget!? Man tappar ju tamme fan tron på mänskligheten för varje jävla dag som går när man får höra den här typen av nyheter. Samtidigt är det viktigt att folket får veta vad som egentligen hände.

 95. Atman

  AtmanMånad sedan

  Så ler aset, skrattar och gör grimaser som det vore ett skämt där i arresten efter det han gjort. Fyfan vilket vidrigt kräk. Ska inte ens säga vad jag har lust att göra med honom. Även om jag är någon som bara skulle använda våld enbart som sista utväg och helst inte ens då. Jag är inte ensam om att känna så. Det kan jag lova utan att ha hört det från någon annan. Jag uppmanar er inte att titta. För ilskan är riktig, minst sagt. Nedan finns bilder om ni ändå vill se. Ber om ursäkt i förväg, men bilder som dessa säger väldigt mycket om hur vissa människor tänker. www.nordfront.se/efter-morden-och-valdtakten-abubaker-firade-med-att-gora-segertecken-och-spexa-i-polisarresten.smr

 96. Unarcadia Arcadia

  Unarcadia ArcadiaMånad sedan

  Solklart terrordåd

 97. Linus Jönsson

  Linus JönssonMånad sedan

  Glöm aldrig Tommie Lindh! När jag var 18 år blev jag skjuten av en afrikan med mera. samnytt.se/gangkriminella-tortyrranade-tonarspojke-pa-rolex-sagade-och-skar-mig-i-halsenan/

 98. GSS

  GSSMånad sedan

  Någon som kommer ihåg hur media uttalade sig? Det var ju så förjävligt att NMR protesterade mot mordet och hedrade Tommies minne. Det var ju ett större problem för eliten än mordet självt. Här ska ni få en liten påminnelse om hur de uttryckte sig: www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/xPnAXR/berattelsen-om-mordet-pa-tommie-lindh-ar-falsk?fbclid=IwAR0nQJTvgBsIgP8zcAoLmeKWn0_RC4O5W675ymLoGgQz1MPBdXu8SQ8VrMM

 99. matsswede

  matsswedeMånad sedan

  Fortsätt !!! Pressa riksdagen ännu mer !

 100. Alt-Swe

  Alt-SweMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh

 101. Bullen__

  Bullen__Månad sedan

  Usch vilket jävla svin. Sätt riktig livstid(och utvisning) på invandraren eller dödsstraff. Den här typen av människor ska ej få gå fritt i vårat samhälle och detta förstår inte dessa sossar och miljöpartister!! SD2022

 102. Gustav

  GustavMånad sedan

  Svenskfientlighet är ett faktum! Fick gåshud när jag hörde detta! RIP Tommie 🙏

 103. lailylaily ahaaa

  lailylaily ahaaa18 dagar sedan

  @Gustav om det finns jobb alla skulle jobbat men det jätte svårt att skaffa jobb här i svergie man måste ha kontakter får att få jobb speciellt när man utländsk tror på mig ingen vill leva på bidrag det hemskt man mår pyskiskt dåligt efter ett tag

 104. lailylaily ahaaa

  lailylaily ahaaa18 dagar sedan

  @Gustav du så att svenskfientlighet är ett faktum hur bevisa det för mig ??

 105. lailylaily ahaaa

  lailylaily ahaaa18 dagar sedan

  @Gustav jag själv utländsk och jobbar och pluggar jag tar inte bidrag i alla fall oroa dig inte jag komma åka hem när det blir bättre i mitt hemland. 68% ??? var ifrån har du hämtat statstiken ?

 106. Gustav

  Gustav18 dagar sedan

  lailylaily ahaaa De flesta kommer hit för att utnyttja systemet! Lever på bidrag i 20+ år. Säger inte att alla gör det men de flesta gör det! Varför har 68% av alla i fängelse utländsk bakgrund? Hmm 🤔 Många vill inte anpassa sig i Sverige, inte ens lära sig svenska, åk hem!

 107. lailylaily ahaaa

  lailylaily ahaaa18 dagar sedan

  nej finns inte svenskfientlighet om vi hatar svenskar varför skull vi komma till sverige det hemskt och orättvis vad som hänt till tommie och tjejen men SD bara använder tommies blod för deras propaganda

 108. Pernilla Gulaker

  Pernilla GulakerMånad sedan

  Hans namn var Tommie Lindh

 109. MR conservative

  MR conservativeMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh

 110. Rösta På SD 2022

  Rösta På SD 2022Månad sedan

  Sd 2022 💙💛

 111. Fredrik Johansson

  Fredrik JohanssonMånad sedan

  Hans namn är Tommie Lindh.

 112. olevegn

  olevegnMånad sedan

  Mohammeds menn gjorde det samme!!!!!!!! De drepte soldater og voldtok konene i blodpølene!!!!!! KAN INTE DERE SVENSKER LÆRE DERE OM MOHAMMED OG IZLAM???????????