Ann-Christine From Utterstedt - varför har vård och omsorgspersonal inte fått skydd?

Kommentarer

 1. mr poly

  mr poly4 månader sedan

  Problemet är inte viruset i sej el smitta i sej själv Problemet är att vi har inga resurser för att ta hand om de sjuka inte ens i en vanlig influensa. Alla dessa resuser har moderater sossar använt skattemedel för att rensa bort.

 2. mr poly

  mr poly4 månader sedan

  Det är rätt SD ställda tomtarna mot väggen och fråga varför vi inte har resurser till sjuka som BETALAT högst skatter i världen och nu sänker pensionen till dem. Jävlar fucking nazister som styr detta land

 3. Minou Karlsson

  Minou Karlsson4 månader sedan

  Löfven öppnar skolorna och tillåter fotbollen att starta för att få oss att tro att vi gör framsteg som övriga världen! Vi stängde aldrig ner och stoppade smittan som övriga världen gjorde! Det är en väsentlig skillnad som nu negligeras! Smittspridningen är fortfarande utom kontroll i Sverige vilket är ett totalt haveri och fiasko! Vore det inte bättre att alla under 70år fick avhålla sig från saker till förmån för de över 70år? 90% av de som dör är över 70år; så oerhört osolidarisk och grymt att inte vidta kraftiga åtgärder för denna grupp! Låta folk leva i skräck vecka efter vecka! Makalöst! Man pratar om en 2:a våg i Sverige när sanningen är att Sverige aldrig lyckats få den 1:a vågen under kontroll och det är den som stiger! Sverige vill gärna kalla detta för en 2:a våg för att dölja detta faktum att man misslyckats katastrofalt med att få nuvarande smitta under kontroll!

 4. tok ös

  tok ös4 månader sedan

  Försöker sossen skylla på regioner och kommuner? Det fungerar inte att försöka skylla på andra denna gång. Det är regeringens och hennes ansvar. Dom har i princip inte gjort ett dugg rätt. Om dom gör något rätt så är det alldeles för sent. Skäms.

 5. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  När individer med social personlighets störning är i farten är det alltid någon annans fel . Och naturligtvis går truten I spinn.

 6. DRAHK

  DRAHK4 månader sedan

  Lena ser ut som en mycket vacker kvinna.

 7. ffonrimS

  ffonrimS4 månader sedan

  yikes

 8. Hans Lindquist

  Hans Lindquist4 månader sedan

  Men ser du inte den röda varningslampan? ;-)