Mikael Strandman - välfärden ska inte gå till bedragare

Kommentarer

 1. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Ja jag tycker Magdalena Andersson ska bli partiledare. Det är inte alltid så lätt och komma ihåg vad som blir sagt i alla debatter som hålls idag. Kalla inte en svensk kvinna lögnare.

 2. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Svenskar hjälper araber i sin tur. Hjälper du mig hjälper jag dig låter det. Hos oss andra som försöker överleva i detta samhälle låter det: Håller du i mig håller jag i dig.

 3. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Även de psykiskt sjuka utnyttjar systemet. De psykiskt sjuka skyller ifrån sig och förnekar döljer tror de är friska utan behandling. Psykiskt sjuka förkortar gärna sin tid om de kan komma undan gör de psykiskt sjuka det.

 4. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Svenska myndigheter? Vilka Svenska myndigheter? Var sitter dom? Visa mig och jag kontaktar dom. För i Trelleborg sitter bara lekmän om inte i hela Skåne vågar jag kanske skriva utan och ljuga.

 5. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Sverige och Svenskarna är hatade. Vi som Svenskar är också hatade. Vill vi inte bli IS kommer vi få sätta skorna i tur och ordning som Svenskar.

 6. Mari Bjernland

  Mari Bjernland2 månader sedan

  Nej araberna vill inte lägga en krona på Sverige. Araberna hatar Sverige.

 7. Peter Rosqvist

  Peter Rosqvist11 månader sedan

  Nej Magdalena Andersson, Inte 56 mljoner utan c:a 20 miljarder i felpengar!!!! Det är en viss skillnad.Och visst tusan utnyttjas det med samordningsnummer!Erkänn att fel begåtts istället och rätta till detta!Hur svårt kan det vara!Stå inte och ljug Sveriges medborgare i ansiktet!