Henrik Vinge - varför utvisar inte regeringen utländska våldtäktsmän?

Av dem som saknar svenskt medborgarskap och döms för våldtäkt i Sverige är det bara 20% som utvisas. Övriga 80 % släpps snart fria och får gå fritt på gatorna igen.
Många av dem begår de nya brott. 19-årige Tommie Lindh mördades när han försökte skydda sin väninna från att bli våldtagen.
Mannen som mördade honom var en 32-årig man från Sudan i Afrika. Han är sedan tidigare dömd i Sverige för flera sexualbrott.
Varför låter regeringen 80% av alla utländska medborgare som döms för våldtäkt stanna i Sverige?

Sverigedemokraterna anser att alla som kommer till vårt land och begår grova brott borde utvisas. Jag är övertygad om att i stort sett alla utom regeringen håller med om detta. Vi ska inte ha andra länders mördare och våldtäktsmän i vårt land.
Regeringen har haft sex år på sig att reda ut detta. Ändå är siffran fortfarande densamma. 80% av alla utländska medborgare som dömds för våldtäkt i Sverige får stanna. Det här duger inte, Thomas Eneroth, ni måste stoppa det här.

Kommentarer

 1. BrytaPlanka

  BrytaPlanka9 dagar sedan

  Hmm.. Om Sverige inför dödsstraff och/eller tortyr på de som saknar svenskt medborgarskap och döms för våldtäkt, ja då finns det ju ingenting som hindrar rätten att utvisa det packet, för det borde ju rimligtvis bedömas som lika illa om dom får de straffen i Sverige som någon annanstans. Alla incitament att behålla dem i landet försvinner. Problem solved.

 2. Mattias Wahlén

  Mattias Wahlén15 dagar sedan

  "kan inte skicka människor till länder där dom riskerar dödsstraff eller tortyr" Detta säger han om människor som uppenbarligen inte har respekt för liv. en person som mördar någon som försöker hindra honom från att våldta någon.... om nu denna personen skulle få dödsstraff i sitt hemland så är iallafall en sak säker. Det finns en mindre våldtäksman eller mördare i världen. Om inte personen blir utvisad finns risken att personen förstör så många liv fler! Är inte bara mordoffrets liv som är förstört. det är offrens familj och vänner. En kvinna som blivit våldtagen kanske aldrig kommer kunna leva ett vanligt liv igen.

 3. sven odsvik

  sven odsvik15 dagar sedan

  Så många sossar har skapat så mycket problem i sverige. En sak vore om partiet visade insikt. När de nu ej vill jämka sina brott finner jag endast åtgärd mot demsamma. Organisation mot sossar sökes.

 4. Gammal

  Gammal16 dagar sedan

  Varför bryr vi oss om hur mördare kommer behandlas i sina egna länder? Vi är inte an barnkammare för våldtäktsmän av andra nationaliteter, de ska inte skyddas.

 5. Whitewolf Blueeyes

  Whitewolf Blueeyes16 dagar sedan

  kanske dom skulle ha tänkt på innan dom våldtog en oskyldig

 6. Bara Bazz

  Bara Bazz18 dagar sedan

  Våldtäktsmännen är en tillgång för 7 klövern= Valboskap

 7. Mats Blad

  Mats Blad18 dagar sedan

  Herregud haha. Samtyckeslagen. Tro S att en våldtäktsman fråga offret innan ? I domstol kommer detta enbart användas i mot offret. ”Offret nickade och sade ja” sen nr 2. Kommer att dödas i sitt hemland ? Är inte riktigt Sveriges problem. Självklart ska man inte ge någon fördelen till att döda någon. Sverige skall heller inte ge någon fördel att våldta. Nr 3. Varför är de bara män /ungdomar som kommer in som flykting i Dverige ? Vad är kvinnorna ?

 8. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Hähä verkar svårt att få fram sanningear här avslås direct inget kännsligt innehåll tal alls hur har swerige blivit igenteligen nipprigt

 9. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Vill dom skötsam jobba här bra stanna skatta lön cra bra

 10. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson18 dagar sedan

  Hemskt dä usch våldtäkts män ut

 11. j4ck3

  j4ck318 dagar sedan

  Istället för utvisning där en VÅLDTÄKSMAN riskerar dödstraff eller tortyr så dör en 19årig svensk medborgare som försöker skydda sin väninna från att bli våldtagen av en man som redan tidigare dömd för flera sexualbrott. Varför är svenskarna så tragiskt jävla mesiga. Det går ju ut över oss själva.

 12. Stan Mastenbjork

  Stan Mastenbjork20 dagar sedan

  Det inte Stefan som bestämmer.

 13. Beatrice Picard

  Beatrice Picard20 dagar sedan

  Henrik Vinge är briljant 👍

 14. Bubbel Milko

  Bubbel Milko21 dag sedan

  Heja SD som har så rätt

 15. robbie1996ify

  robbie1996ify21 dag sedan

  Om de nu riskerar dödsstraff eller tortyr i sina hemländer pga sina register, varför accepteras de då ifrån början att komma hit? Hur tänker man...

 16. Ti-ok Bee

  Ti-ok Bee21 dag sedan

  SD=parti som vill bygga murar och stänga ner internet. Ja just det. Fast det talar ingen om. DE enkLa lösningarnas parti. En diktaturkramande mobb. Högermaffia. Foliehattar som friåkt tre ggr på spårvagn.

 17. Mona Frost

  Mona Frost22 dagar sedan

  Sossarna vill inte störa sin valboskap. Vad annat kan det vara?! Regler är gjorda av människor och kan ändras av människor. Sossesvaret verkar tycka att reglerna är inskrivna i stentavlor.

 18. undefined anna eriksson

  undefined anna eriksson22 dagar sedan

  2022 då kommer vi håll ut tills dess Sverige

 19. General Zubbis

  General Zubbis23 dagar sedan

  Regeringen vill alltså skydda utländska VÅLDTÄKTSMÄN, är vad dom säger när dom vägrar att utvisa våldtäktsmännen just för att de kan riskera att få dödsstraff eller bli torterade. I princip alla svenskar önskar att våldtäksmän ska bli antingen torterade eller få ett dödstraff.

 20. Iron Magnus

  Iron Magnus23 dagar sedan

  Endast 20% utländska medborgare dömda för våldtäkt utvisas. Hur är det i Finland och Danmark? Troligen 50-60%? Sossarna anser uppenbarligen att det är viktigare att fjäska för MP och slicka globalistmaffian och utländska diktatorer i arslet än svenska folkets säkerhet 😡

 21. Kori

  Kori23 dagar sedan

  Svensk medborgarskap för folk från utländska länder borde funka som ett körkort. Du har prövotid. Om man inte kan bete sig som en människa så får man det indraget och utvisas

 22. Kenneth Moh

  Kenneth Moh24 dagar sedan

  Hur kan man utvisa folk som inte har rätt att vara här??? De borde ju naturligtvis INTE vara här överhuvudtaget.

 23. Anne Iso-Kulmala

  Anne Iso-Kulmala24 dagar sedan

  En 16 årig tjej som blivit drogad kan inte föra sin talan. Sluta dalta med våldtäktsmännen och utvisa dom direkt oavsett om de blir torterade eller inte. De har förstört en ung flickas liv och ska därmed ta konsekvenserna av sitt handlande.

 24. echiron

  echiron25 dagar sedan

  Hur kan Eneroth tycka det är riskfritt för sudanesen Abubaker Mohamad Awad att vara kvar i Sverige. Här finns ju också d ö d s t r a f f - Tommie Lindh blev ju straffad på det viset när han försökte rädda sin väninna.

 25. N A G-son

  N A G-son25 dagar sedan

  Man kan tydligen få asyl genom att fly från fängelse i andra länder. Är det inte ett tecken på att det finns anarkistiska viljor som styr Sverige?

 26. bergquistjan

  bergquistjan25 dagar sedan

  Enligt EU lag kan man till och med ta bort medlemskap och utvisa !!

 27. Noa Claesson

  Noa Claesson25 dagar sedan

  Jag håller med om att man ska försöka hjälpa flyktingar, men om dom inte kan sköta sig eller respektera Sverige o dess invånare behöver dom inte vara kvar, eller klarare sagt, dom ska ut!

 28. vladimir putin

  vladimir putin25 dagar sedan

  Jøden tomas haha

 29. Ylva C.

  Ylva C.26 dagar sedan

  BRA Henrik!

 30. Barbara Persson

  Barbara Persson26 dagar sedan

  Varför dem kom till Sverige ! undrar jag ???

 31. Shamaniac Vicotry

  Shamaniac Vicotry26 dagar sedan

  Vi behöver ett parti som heter Satanistdemokraterna sossarna ligger väldigt nära dom så skulle inte bli förvånad om dom skapade ett eget block.

 32. Xster

  Xster26 dagar sedan

  Det är bara bra om utländska våldtäktsmän får dödstraff eller tortyr. Jag skulle själv kunna ställa upp på att tortera så många som möjligt.

 33. Jens Nilsson

  Jens Nilsson26 dagar sedan

  Vadå "regler"? Politikernas jobb är ju för helvete att anpassa reglerna!

 34. Jorgen Jonsson

  Jorgen Jonsson26 dagar sedan

  Ruptly Quran burning in Denmark SEtoos

 35. Marianne Gustavsson

  Marianne Gustavsson26 dagar sedan

  "Totyr och dödsstraff"= Förr sa vi att "sådant remtyg ska sådan smörja ha". Tycker jag låter rimligt....Trä på dom en fallskärm och putta ut av dom över hemlandet....

 36. Simon Rengman

  Simon Rengman27 dagar sedan

  Jag tycker att vi ska införa en lag som stödjer en laglig sätt för svenska folket att ersätta regeringen på en gång utan något val för sossarna riggade ju valet 2018 när dom var rädda att förlora makten till Sverigedemokraterna jag har hört många vittnesmål och sett filmat bevis för att SD valsedlar blev sönderrivna under 2018s val och uppe på allt blev en gravid kvinna som stod i en sverigedemokratisk valstuga misshandlad av en antidemokratisk gäng men detta censurerar man i SVT >

 37. pg574

  pg57427 dagar sedan

  offer blir gärningmän och gärningsmän blir offer i dagens Sverige, en upp och ner vändning av sanningen. skäms på er politiker som gör detta och sedan försvarar detta.

 38. christer rohdin

  christer rohdin27 dagar sedan

  Samtycke lagen är en otrevlig lag som är onödig den förbättrar ingenting i pars förhållanden till varandra och den lägger sig i svenska pars privata liv.

 39. christer rohdin

  christer rohdin27 dagar sedan

  En person som är mördare och våltäcksman ska inte skyddas på något sätt, personen har förverkat sina rättigheter i Sverige och i världen.

 40. Laila Sedendahl

  Laila Sedendahl27 dagar sedan

  varför ger regeringen pengar till islamister?

 41. Laila Sedendahl

  Laila Sedendahl27 dagar sedan

  ❤️ 🧡J 💛I 💚M 💙M 💜I 🖤E 🤍

 42. fdffdsn njsdkkm

  fdffdsn njsdkkm27 dagar sedan

  Hur i helvetet kan sveriges regering vara så förbannat flata har de hål i huvudet eller?

 43. TheXmabax

  TheXmabax27 dagar sedan

  Han kan inte utvisas för att han kanske kan utsättas för tortyr. Han våldtar kvinnor i Sverige men utvisas inte. Kan inte våldtäkt klassas som tortyr? Så han kan tortera kvinnor i den mån han orkar med och svenska samhället skall låta detta fortgå? Är det det sossen säger?

 44. Lucky 13

  Lucky 1327 dagar sedan

  Det är som en jävla skiva som hakat upp sej

 45. Xantippa1000

  Xantippa100027 dagar sedan

  Nä. Men man kan utvisa kvinnor och unga flickor till dessa länder. och inte för att de begår brott utan för saker som att man bytt arbetsgivare, eller att migrationsverket tagit för lång tid på sig. Och just kvinnor är direkt hotade eftersom de kommer från länder där kvinnor inget är värda och som verkligen riskerar att säljas som sexslavar, eller bli dödade eftersom de e gång flytt! Men kan utvisa de som faktiskt ÄR högutbildade, arbetar och betalar skatt så de måste söka ny asyl i något annat land. Man utvisar specialister för att de kanske tagit ut någon semesterdag för lite etc etc etc.. Nä,. FY F.... för denna regering och deras cynism mot de som i så fall SKULLE behöva skydd!

 46. Rafnir

  Rafnir28 dagar sedan

  Jag anser att ALLA utan medborgarskap ska utvisas om de begår FLERA brott eller ETT brott med fängelse på straffskalan, om personen som begår brott är icke-straffmyndig så ska HELA familjen utvisas. OBÖNHÖRLIGEN!

 47. Peter Magnusson

  Peter Magnusson28 dagar sedan

  Historiens vingslag kommer slå hårt och hänsynslöst mot dessa socialdemokratiska landsförrädare. Jag ser fram emot detta. Synd om deras avkommor bara. Barn och barnbarn. Svårt att känna stolthet för sina förfäder. Ungefär samma som nazisternas barn. Historieböckerna glömmer aldrig.

 48. Peter Magnusson

  Peter Magnusson28 dagar sedan

  Eneroth. Skyddar utländska våldsverkare. Landsförrädare i mitt tycke.

 49. Ulf Bengtsson

  Ulf Bengtsson28 dagar sedan

  SVERIGE = soptunna

 50. Purex

  Purex28 dagar sedan

  Vi kanske skulle införa dödsstraff på sådana äckel som våldtar och mördar!!

 51. Ingrid Arvidsson

  Ingrid Arvidsson28 dagar sedan

  Escalerandet började när vi godkände palestina? Rätt eller fel?

 52. ytbabbler

  ytbabbler28 dagar sedan

  Tur att det blivit en samtyckeslag, nu kan flickorna känna sig säkra när dom blir överfallna eftersom gärningsmannen måste fråga först. Hur fan kan han gå så lågt så han ens nämner detta i sitt svar, den lagen är bara för att komma åt Svenska män för att förbättra statistiken. Vi ska skita i vad som händer med dom i sitt land, man tog ju inte samma hänsyn till nazisterna som blev jagade över hela världen och blev skickade till Nürnberger och fick sina dödsstraff. Jag såg nyligen att blont hår är ganska sällsynt, endast 2% av planetens befolkning har det så gruppen blonda kvinnor är en liten minoritet (1%) som anses vara lovligt byte för många kulturer, speciellt för Muslimska män.

 53. Gusti Stan

  Gusti Stan28 dagar sedan

  Sverige kommer att ha överfulla fängelser med allt mer kriminalitet och kommande hårdare straff vilket gör att fängelser kommer att vara en guldgruva i framtiden vilket är viktigt eftersom" stödpaketet " kräver att landet har tillgångar. Gruvor, elkraft fängelser m.m kommer tas över av Eliten....och skatte betalarna får stå för hela kalaset...

 54. Aaliyah Machuca

  Aaliyah Machuca28 dagar sedan

  Varför utvisas vi inte 3 miljoner utländska från Sverige helt . Vi är för många nu.

 55. Royal Blue

  Royal Blue28 dagar sedan

  Varför ställer man frågor om brott och straff till en infrastrukturminister, törs inte Morgan Johansson svara?

 56. Mats Rosenquist

  Mats Rosenquist28 dagar sedan

  Så om dom lever under risk att fänglas, torteras eller avrättas, så måste vi låta dem stanna här för att fängsla, tortera och avrätta andra. Detta är logiken av dagen regering helt uppåt väggarna, snälla ni låt oss fälla denna regering innan de drabbar fler med sin vansinniga politik!

 57. Miljörör för Språkpartiet

  Miljörör för Språkpartiet28 dagar sedan

  0:33 Svaret är ganska enkelt: 82% av röstberättigade svenskar vill ha minst ett dussin Anders Eklund i varje stad. Annars hade man inte röstat som man gjort.

 58. Simon

  Simon28 dagar sedan

  Jag hoppas innerligt att dessa politiker åker ur nästa val annars kan vi lägga ner detta landet. Det får vara slut med det jävla daltandet hos politiker, polis, socialtjänst och andra myndigheter. Det är sista valet svenskarna väljer sen ger iallafall jag upp om detta landet.

 59. johan argus

  johan argus28 dagar sedan

  va spelar det för roll om den dör puckon

 60. Lisen Persson

  Lisen Persson28 dagar sedan

  HUR kan de rapa upp hur duktiga de är NÄR alla vi andra i landet lider!

 61. ziad nackshbandi

  ziad nackshbandi28 dagar sedan

  EU parlamentet bestämmer för oss alla. Jimmy eller Stefan det kommer inte hjälpa det kommer liksom inte förändra situationen tyvärr.

 62. W Rex

  W Rex28 dagar sedan

  Med lite politiskt kurage kan säkert den största delen av de 80% utvisas till det land de NÄRMAST kom ifrån utan att riskera dödsstraff! Det är ju (även om sossarna aldrig har följt det) det första landet i EU som någon kommer till som ska räknas om det inte ändrats !

 63. ziad nackshbandi

  ziad nackshbandi28 dagar sedan

  Eller avrätta de direkt.

 64. Fredrik metzner

  Fredrik metzner28 dagar sedan

  Men snälla! Så en sån här person ska inte få utvisning för att han har förstört en annan människas liv? Borde inte straffet för en våldtäkt vara då så pass hårt att man inte ens ska tänka tanken från början? Folk är ju förfan rädda att gå ut själv på kvällarna. Jag tycker personligen att den här mannen har gjort sitt val och då ska man väl inte dalta med han.

 65. Lothar Marunga

  Lothar Marunga28 dagar sedan

  Vad snackar sossen om. Fattade han inte vad frågan var. Är han metalt instabil?

 66. Elisabeth Nyberg

  Elisabeth Nyberg28 dagar sedan

  Läs BRÅ rapporter över vilka är överrepresenterade i våldtäkter i Sverige då det fick göras sådana rapporter. Kopierade dessa i mitt blogginlägg nedan. ladycobra.wordpress.com/2014/01/23/ensamkommande-flyktingbarn-atalas-for-gruppvaldtakt-infor-publik/

 67. Finn-Fredrik Lange

  Finn-Fredrik Lange28 dagar sedan

  Etter 1.20 kom den syke ‘Løfven-responsen’ om hva de har gjort/forbedret. Disse menneskene er totalt udugelige og en skam for Sverige. Floskler og svada🤬🤬

 68. Gubic Ljubomir

  Gubic Ljubomir28 dagar sedan

  Man kan inte utvisa ägna väljare . Det finns inte en enda bidrags väljare som röstar på borgliga partier. Med bidrag köper vi röster.

 69. Jinkuzu

  Jinkuzu28 dagar sedan

  Han är medveten av de fruktansvärda handlingarna han genomfört och konsekvenserna. Han har spenderat sin rätt till sympati och dödsstraff är ett lätt sätt för han att komma undan.

 70. Filleboijapp

  Filleboijapp28 dagar sedan

  Vänster människor eller personer som vill ha kvar invandrare som begår brott är rasister. Folk påstår att SD är rasister men folk inser inte att dom vill beskydda Sverige och göra det bättre medans vänster folk inte bryr sig om sitt egna folk på samma sätt. Dom vill bara ha makt och det är därför dom fortsätter med sin politik, att dom inte ser att dom står i skuld. Dom bör ett ansvar till varför så många våldtäkter, mord och gängkriminalitet o.s.v. har skett. Eftersom dom har gått alldeles för långt med sin politik och det är deras fel att vi har fått en mångkultur som drabbar detta landet dristigt. Jag skriver igen att dom ansvarar till en stor del till varför våldtäkter, mord och gängkriminalitet o.s.v. har ökat så drastiskt. SD är inte rasister utan vänster människor ogillar sin egna befolkning.

 71. Jan Bergström

  Jan Bergström28 dagar sedan

  Vadå utvisar vi inte till USA? de är ju näst intil samma straff som i afrikanska och arabiska länder...

 72. Camilla Billö Josefsson

  Camilla Billö Josefsson28 dagar sedan

  AVGÅ

 73. SuTen

  SuTen28 dagar sedan

  Sosse - säger en sak gör en helt annan, i.e. skiter i Svenska befolkningen

 74. pogba s

  pogba s28 dagar sedan

  När man våldtagit eller mördat någon då är sin chans förbrukad här och man ska skickas hem!

 75. Ingrid Arvidsson

  Ingrid Arvidsson28 dagar sedan

  Hur kpmmer det sig att våldtäktsmän aldrig oroar sig? Dessutom borde vi inte tycka, att det är en risk för våldtäktsmän att bli utvisade. Resultatet av att inte utvisa mördare och våltäktsmän, gör att jag undrar på vilka grunder man utvisar andra som inte har mördat och våldtagit. Så j-a jämlikt och rättvist. Börjar undra om någon i regering eller riksdag vet vad som är rätt och fel. Börja med att utrota ondskan. Då hade vi kommit långt i detta landet.

 76. monica milich

  monica milich29 dagar sedan

  Men det spelar tydligen ingen roll, att unga flickor våldtas o mördas. Mördarens liv är således viktigare???!! Herre gud! Jag blir galen!!! Hoppas denna regering snart inte existerar! De verkar inte bry sig om der egna folket ett dyft!!!!????

 77. Johan Pilot

  Johan Pilot29 dagar sedan

  Dessa jävla konventioner! Håll Sverige rent eller börja städa o det är nu!

 78. Lemelle

  Lemelle29 dagar sedan

  Har man mördat och våldtagit i Sverige så kan man ta straffet i sitt hemland även om han avrättas på flygplatsen, är det bättre att gå fri här och fortsätta slakta Svenskar. Undrar om Enroth sagt samma sak om hustrun råkat ut för en importerad dåre

 79. Peter Detterberg

  Peter Detterberg29 dagar sedan

  Socialdemokratin: " Blablabla bla blabla. "...som vanligt..

 80. J S

  J S29 dagar sedan

  Tomas allvarligt talat förvarar de som våldtar.....vem fan bryr sig om de som våldtar, blir dödade i sina hemland? Passande straff, säger jag!

 81. Thomas

  Thomas29 dagar sedan

  Det är väl en självklarhet att våldtäktsmän eller andra brottslingar som kommer till Sverige har förbrukat sin rätt att stanna i Sverige. Jag undrar hur Politikerna skulle tänka om någon av deras anhöriga blev våldtagna av någon. Skulle dom fortfarande låta dom stanna i vårt land eller skulle dom börja tänka om? Hur tror ni anhöriga känner som kanske får sina dotter eller fru våldtagna pga eran ansvarlösa invandringspolitik? Hur fan kan ni förvara era misstag? Ni säger att man inte kan skicka tillbaka människor som riskerar döds straff men det går bra att ta hit människor som mördar och våldtar. Den ekvationen går inte ihop.

 82. poffa2

  poffa229 dagar sedan

  En dum fråga kräver ett dumt svar: Dom som styr vill inte utvisa dom dumma personerna. Vill ha dom kvar!!!! M, S, V, MP, S , L Vill ha dom kvar!!!! Mångkultur!!!

 83. Smålänningen

  Smålänningen29 dagar sedan

  NEJ NI HAR INTE VARIT DRIVANDE.

 84. Smålänningen

  Smålänningen29 dagar sedan

  Fast det har ni varit på ett negativt sett.

 85. ndfvbaihgi dfgeagniaj

  ndfvbaihgi dfgeagniaj29 dagar sedan

  Om man ska följa samtyckeslagen så har jag som man blivit våldtagen varje gång jag har haft sex eftersom jag, precis som cirka 99% av befolkningen, inte inleder sex med 🤖 [HEJ FÅR JAG HA SEX MED DIG?] 🤖 [JA DU FÅR HA SEX HA SEX MED MIG 100111000101001110] Det var redan olagligt att vara våldtäktsman sedan långt tillbaka; det som krävs är att regeringen slutar skydda våldtäktsmännen och istället utvisa dem. Om man ska hitta på nya lagar så har jag ett rimligare förslag; våldtäktsmän ska alltid utvisas, även när det är 100% bekräftat att det kommer leda till deras tortyr och död.

 86. Helene Nilsson

  Helene Nilsson29 dagar sedan

  Hur korkad får man vara ??? Tydligen finns det inga gränser på dessa idiotfasoner som våra folkvalda politiker ägnar sig åt. Fråga en våldtäktsman vad han tycker om samtyckeslagen. Vi gapskrattar åt dessa stollar som sitter i riksdagen !! Låt oss tillsammans få dessa tokstollar avsatta fortast möjligt. Har Ni hört på maken till stolla ( Annie Lööf ) som sprider hat mot alla oss svenska medborgare som röstar på SVERIGEDEMOKRATERNA. Hon borde skämmas eller hur svenska medborgare ?????

 87. Mats Karlsson

  Mats Karlsson29 dagar sedan

  Bara massa nonsens från Eneroth. Det klart att man skall skicka tillbaka dem oavsett vad de riskerar när de har begatt brott i Sverige. Om det fanns en vilja his regeringen skulle detta vara ordnat för länge sedan. Skit regering som kommer att fa stå till svars

 88. Robban Holstensson

  Robban Holstensson29 dagar sedan

  Ifall dom riskerar dödsstraff så tror jag inte de skulle våldta eller råna o förnedra svenskar. Med andra ord, skitsnack!

 89. TheNewsHater

  TheNewsHater29 dagar sedan

  Riskerar man dödsstraff och tortyr i hemlandet så tycker jag att man ska behöva tänka på det innan man begår brottet. Fattar dem inte om det inte är deras plan, att man bara uppmanar folk, speciellt ungt folk till att begå brott ju fattigare straff vi har?

 90. Cia Carinsky

  Cia Carinsky29 dagar sedan

  Konsensuslandet Sverige! 🤬

 91. Johan Arvidsson

  Johan Arvidsson29 dagar sedan

  Ut med SKITEN FÖR HELVETE!!! Ni kommer att få sota för detta i nästa val !!! Era JÄVLAR !!!

 92. Christofer Nyström

  Christofer Nyström29 dagar sedan

  Ja annars kan man ju ge fan i att råna och våldta så slipper man bli utvisad.

 93. Assar B

  Assar B29 dagar sedan

  Morgan Johansson har ett stort ansvar för den ökade brottsligheten i Sverige - milt sagt

 94. mikael gustafsson

  mikael gustafsson29 dagar sedan

  Skrota alla dåliga konventioner. Våldtäktsmän ska utvisas! Oavsett om dom riskerar något i hemlandet så tänk innan. Avskaffa dessa skit avtal. Gå ur EU och skaffa en gräns igen så vi får stopp på detta.

 95. mats moden

  mats moden29 dagar sedan

  men Julian Assange han gick det bra att jaga! fy fan för det svenska rättssystemet!

 96. Peter Carlsson

  Peter Carlsson29 dagar sedan

  Om det nu skulle va så att de som begår så vidriga brott vet med sig att de ev kan bli torterade alt dödade i sina hemländer, varför skaffar de då inte sig en utbildning och sen ett jobb i det land som tar emot dem och ger dem en fristad som här i Sverige?, nej de gör ett val, och då ska de ochså utvisas utan någon so far helst hänsyn, tog de hänsyn till sitt brottsoffer?, nej, så inget skydd mer, utan ut!!!

 97. Styliten

  Styliten29 dagar sedan

  Många värdelösa människoliknade varelser förtjänar tortyr utan begränsning. Offentligt som varnande exempel. Åtgärdspaketet för vissa brott var mycket effektivare/billigare/slutgiltigare tidigare i vår historia. Alla har ett val i sina handlingar och agerande. Bödel och diverse verktyg👍💀

 98. micke HassellessaH

  micke HassellessaH29 dagar sedan

  Tänk er att väldigt nyligen så tortyr våldtog två invandrare två killar på en kyrkogård men dessa "människor" kan inte utvisas till sitt land pga att dem möjligtvis kan bli torterade där... Ironiskt.

 99. Tony Sandström

  Tony Sandström29 dagar sedan

  Avgå regeringen och ge eran plats till riktiga människor med sunt förnuft som kan få någonting gjort och inte bara står och svammlar! Eran tid av korrumperat vanstyre är över lämna makten till de som vill göra något vettigt! Fler människor kommer att genomskåda erat korrupta system! Ni kommer att gå till historien som Sveriges mest korrupta regering genom tiderna.

 100. Mikael von Wasner

  Mikael von Wasner29 dagar sedan

  Varför de inte utvisas? Jamen, VEM ska annars säkra svetsargossen fortsatt makt?

 101. patrik jeppsson

  patrik jeppsson29 dagar sedan

  Ut med skiten om de får dödsstraff i sina hemländer så är det bara bra!