Regeringen ger mindre pengar till krisberedskapen. Men mer pengar till jämställdhetsmyndigheten.

Kommentarer

 1. Dan Löwstett

  Dan Löwstett4 månader sedan

  varför höjer inte VPK denna fråga?! de som är "Välfärdens beskyddare". 5mille ifrån Krisbredskap till jämställdhetsmyndigheten. Vi är alla redan jämnställda inför döden. idioter

 2. Xantippa1000

  Xantippa10004 månader sedan

  Våra myndigheter vill INTE få stopp på smittan. de vill att den ska få florera på Endast på det sättet - säger de - att vi kan utveckla "flockimmunitet" på ett lagom sätt. Ann Linde nämnde just det i den där tyska intervjun hon nu är KU anmäld för! Men det här är bara ytterligare en lek med våra skattepengar. Ekonomi och sitt folks bästa har den här regeringen ingen som helst tanke på!

 3. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf Magnusson4 månader sedan

  Knasgökar

 4. Danne Vem

  Danne Vem4 månader sedan

  Kul att det i alla fall är något parti som jobbar under sommaren och försöker rädda det som räddas kan av detta förfall.

 5. Lotta B

  Lotta B4 månader sedan

  Varför går det inte att plocka bort den här regeringen? Det är ju sjukt att dom får hålla på såhär. Ju mer tid dom får, desto mer breder lslam ut sej i Sverige. De får bygga stora moskéer på löpande band. Svenska vänsterfeminister som inte vet vad den "fredliga religionen" handlar om kommer att få ett bryskt uppvaknande, dessvärre får vi andra det också. Ingen vill leva under ett shariastyrt samhälle när dom vet vad det handlar om, men då är det redan försent. Vart ska vi fly när Sverige går under??

 6. christer rohdin

  christer rohdin4 månader sedan

  Svenska regeringen vet inte vad krisberedskap är. Värdelösa

 7. Tomas Jansson

  Tomas Jansson4 månader sedan

  Ja..... det är bara för folket o ändra sig. När det händer är ju en annan fråga.

 8. Petter !

  Petter !4 månader sedan

  Vi kan om vi vill, vi har gjort det förr. Läs här: www.forsvarsmakten.se/sv/information-och-fakta/var-historia/artiklar/en-krigssjukvard-i-varldsklass/

 9. Bengt G Nilsson

  Bengt G Nilsson4 månader sedan

  MP måste bort , de är direkt farliga för Sverige !!

 10. Alea iacta est

  Alea iacta est4 månader sedan

  "uppenbart felaktigt" Tänk vilka fanatiska hjärnor det finns i Sverigedemokraterna. Ingen har en aning om vad som kommer hända, efteråt försöker man ta åt sig någon sorts ära. Varför inte tala om att satsa 100 miljarder på det ena eller det andra, varför gör man inte det? Svaret är mycket enkelt,man har inte en aning.

 11. Michel Pettersson

  Michel Pettersson4 månader sedan

  Regeringen borde ställas inför riksrätt för att förstört landet i årtionden och dömas som landsförrädare och dömas därefter S,MP samt C och L

 12. Michel Pettersson

  Michel Pettersson4 månader sedan

  var är alla statsråd , han verkar ensam med debatten

 13. echiron

  echiron4 månader sedan

  Bra talat !

 14. Minou Karlsson

  Minou Karlsson4 månader sedan

  Hur länge ska denna cirkus få pågå? Varför reagerar inte WHO och EU på Sveriges lama förhållningssätt till att stoppa smittspridningen? Den enda fråga på dagordningen ska vara NÄR FÅR SVERIGE STOPP PÅ SMITTSPRIDNINGEN? då försvinner alla andra frågor! SVERIGE SKAPAR DENNA KRIS SJÄLVA GENOM ATT INTE VIDTA ÅTGÄRDER FÖR ATT STOPPA SMITTSPRIDNINGEN! Vad hade omvärlden sagt om Kina hade gjort lika lite som Sverige för att stoppa smittspridningen? De hade fått hela världen emot sig och det hade blivit katastrof på samma sätt som det är katastrof i Sverige nu! HUR KAN DETTA DÅ FÅ PÅGÅ I SVERIGE?

 15. Kim Ehrenschiöld

  Kim Ehrenschiöld4 månader sedan

  vad ska man ha med en militär ändå, usa skulle skydda oss mot ryssland ändå

 16. SSK 1902

  SSK 19024 månader sedan

  @Kim Ehrenschiöld Det jag uppfattar som Sveriges hot. Ryssland är inget hot enligt mig dom har försökt utplåna Sverige och Norden förut och dom kommer inte lyckas nästa gång heller. Frankrike med sin bestämma allt attityd är däremot något att oroa sig för

 17. Kim Ehrenschiöld

  Kim Ehrenschiöld4 månader sedan

  @SSK 1902 vad snackar du om?

 18. SSK 1902

  SSK 19024 månader sedan

  Ryssland kan inte ta vare sig Sverige eller Norden. Det är dom för fega för. Var rädd för EU och Frankrike istället det är riktiga fiender mot oss

 19. Van Aser

  Van Aser4 månader sedan

  Jag kan inte ta någon på allvar som inte ens ifrågasätter "pandemin". Hundratals experter världen över ifrågasätter vad som händer.

 20. Jonas Jakobsson

  Jonas Jakobsson4 månader sedan

  Det där var bland det bästa jag hört i den talarstolen

 21. Yvonne Råbratt

  Yvonne Råbratt4 månader sedan

  Om du inte brukar lyssna på SD i talarstolen är det läge att börja göra det. Rent generellt är de pålästa, sakliga, ifrågasätttande, tydliga och respektfulla

 22. Hhemenistan

  Hhemenistan4 månader sedan

  I am student and was working but the government didn't give a shit about us and they rise the rent in Sept, more expensive Hospital visits.. While spend billions of sek on culture and gay activities?! Shit hole..

 23. Johan Johansson

  Johan Johansson4 månader sedan

  Varför står han och pratar inför en helt tom riksdag?? Borde inte Björklund kunnat ordna Närvaroplikt i riksdagen innan han lämnade den?

 24. Xantippa1000

  Xantippa10004 månader sedan

  De flesta sitter antingen på sina rum med radion på från plenisalen plus att den närvaro medvetet är minskad pga Covid-19. Så var det redan 1976 när jag jobbade ett tag på dåvarande riksdagshuset som väktare. Pleni var alltid oerhört TOM... Bara de som ville säga något just den dagen fanns i själva salen.

 25. Filip Karlsson

  Filip Karlsson4 månader sedan

  Misstänker att en del lyssnar hemifrån pga corna...

 26. Pete Rollins

  Pete Rollins4 månader sedan

  En svagare regering har aldrig varit vid makten så länge som den Feministiska regeringen!!!! Nu väntar säkert ett jätte-belopp till genusvetenskap!!!Snälla Svenskar rösta rätt, för Sverige faller ned i avgrunden nu!!!!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 27. Feinrizulwur

  Feinrizulwur4 månader sedan

  Det handlar inte om prioritering utan helt simpelt om att gynna sig själva och de sina på skattebetalarnas bekostnad. Även kallat socialistisk politik. Riktigt tydligt blir "mediestöd" vice Statsministern har sina rötter i denna rörelse.

 28. Jerry Andersson

  Jerry Andersson4 månader sedan

  Så klart att vänstermedia måste få mer av våra skattepengar, hur ska dom annars få ut "rätt" budskap och varför finns det en jämställdhetsmyndighet i Sverige?

 29. DG

  DG4 månader sedan

  Jag är en timanställd student som drabbats riktigt hårt av permitteringarna på jobb. Jag får ingen a-kassa då min huvudsysselsättning är som student och jag fick ingen hjälp av soc heller då de tyckte att jag skulle leva på de drygt 15000 lånade CSN-pengar jag har kvar tills slutet på juli. Ett härligt land vi har fått där man kan kasta pengar över de grupper som inte bidrar ett skit men samtidigt pissar på de som bygger/byggt upp landet.

 30. DG

  DG4 månader sedan

  @WOOLgum Bra deal ju! Problemet är att jag nyligen flyttat in i en etta där hyran är 6400 kr/mån.

 31. WOOLgum

  WOOLgum4 månader sedan

  7500kr i månaden. Minus hyra. Räkningar. Blir inte Mkt. Beror lite på hur man lever och bor. Jag och min dåvarande köpte en billig lägenhet när vi studerade. Fick hyra på 2000kr var. Förhandlade bort avgift till banken första året. Sen super vi inte. Vi sparade pengar under studenttiden. :) Sålde sen lägenheten för tre ggr priset.

 32. Simon

  Simon4 månader sedan

  @DG En enskild människa bygger inte ett land, du har maximalt bidragit med 1 miljon skatt. VIlket inte räcker till mycket.

 33. DG

  DG4 månader sedan

  @Simon jag har arbetat sen jag var 16 din tratt. Om du bemödar dig att läsa i lägger så står det ju att jag blivit drabbad av permitteringar på jobbet. Fan är alla helt torsk i hjärnan här inne eller vad händer?

 34. DG

  DG4 månader sedan

  @MrSaxonsaxon och du är inte läskunnig

 35. Jonas

  Jonas4 månader sedan

  Regeringen borde anmälas till lyxfällan

 36. Xantippa1000

  Xantippa10004 månader sedan

  Stackars de som ska reda ut DEN röran! Lyxfällan kan få en massa oerhört korkade vanliga människor att fatta och ändra sitt beteende. men den här regeringen är nog tyvärr hopplöst fall. För de VILL INTE ändra sig.

 37. Alea iacta est

  Alea iacta est4 månader sedan

  Varför då????

 38. Hans Lindquist

  Hans Lindquist4 månader sedan

  Då behöver jag inte skriva något,precis min tanke.

 39. Vikingen

  Vikingen4 månader sedan

  Så jävla sant

 40. Highlander Pros

  Highlander Pros4 månader sedan

  Dennis Dioukarev är så grymt bra på att vara tydlig i sin sak, men också debatera och argumentera med andra.

 41. A Edlund

  A Edlund4 månader sedan

  Highlander Pros m