Rättegången om tortyrnatten på kyrkogården i Solna inleddes i veckan

Rebecka och Emmie från Riks intervjuar Katja Nyberg, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, med anledning av rättegången som började i veckan, om tortyrnatten på kyrkogården i Solna, som de utsatta pojkarna beskrev som att "duscha i blod", och "vi ville bara överleva".
Tyckte du om inslaget och vill se fler? Du hittar samtliga videos på Riks kanal:
setoos.info/cloud/92Oxzg1gRXf7awoRX3GG8g

Kommentarer

 1. Lulu Parl

  Lulu ParlMånad sedan

  Horribelt och jag får kalla kårar av hur det har blivit i Sverige.. för jag kan inte tänka mig att detta fruktansvärta händelsenskulle vara så bagatelliserat, OM det hade varit svenska personer som hade gett sig på de andra alltså " tvärtom" .. för då hade de fått skylla detta på " rasism".. och hela landet hade vräkt sig ut på gator i protest.. typ.. Så fel så fel .. problemet är så klart våldet..men detta är så snett och ojämlikt

 2. Vet Inte

  Vet InteMånad sedan

  Det bästa man kan göra skicka dom tillbaka där dom kom från... äckliga människor blir så arg på att läsa om sånt.

 3. asdfg asdfg

  asdfg asdfgMånad sedan

  Har vetat vem Amin El Hani är sedan vi var små. Han är största adhd barnet och sociopat.

 4. Cazy Dude

  Cazy DudeMånad sedan

  RÖSTA PÅ SD SVERIGE BLIR DÅ IGEN SVERIGE

 5. Cazy Dude

  Cazy DudeMånad sedan

  KASTRERA DE JÄVLARNA !!!!

 6. M O

  M OMånad sedan

  Vilken religion har rättsväsendemänniskorna?

 7. kalzonenu

  kalzonenuMånad sedan

  Straffmyndig är man vid 15 års ålder 18 års ålder anses man vara vuxen är man så pass omogen så förtjänar att sitta inne tills man är 25 och förhoppningsvis mognat och växt ifrån sin bortskämda walla balla jihadi horunge mentalitet.

 8. fuckedupswede

  fuckedupswedeMånad sedan

  Jag hoppas ni inser vikten av att köpa ett vapen att ha med sig när man kliver utanför dörren, den dagen jag är ute på promenad och någon hotar min familjs säkerhet så kommer jag inte blinka 1 gång från att trycka av kula efter kula tills hotet är eliminerat. Tidigare hade jag aldrig drömt om att göra så, men nu är samhällsklimatet annorlunda och vi kan tacka regeringen för att dom får oss hederliga svenskar att beväpna oss eftersom dom inte sköter sitt jobb. Tack Stefan för att det är så otroligt lätt att köpa vapen svart nu :)

 9. fuckedupswede

  fuckedupswedeMånad sedan

  Jag har advokatens adress :)

 10. Roger Pettersson

  Roger PetterssonMånad sedan

  Inte undra på att man inte vill vittna om gärningsmannen snart är ute... och kan hämnas med rabatt på sitt påföljande straff för kommande misshandel eller mord på vittnen

 11. Meh

  MehMånad sedan

  Make Sweden Great Again.

 12. Susanne Lindström

  Susanne LindströmMånad sedan

  Löfven har huvudet under armen

 13. DooteRobiin

  DooteRobiinMånad sedan

  Hade inte tjejer mellan 18-28 år fått rösta så hade det sett bättre ut för sverige. Men tyvärr så hatar alla unga tjejer SD. Kolla bara på tiktok så ser ni hur det ser ut

 14. Andreas S

  Andreas SMånad sedan

  Svensk kriminalpolitik bör ses över och grundligt omprövas. Den vilar fortfarande på tankegångar som var populära i 70- och 80-talets folkhemssverige med helt annan brottslighetsbild än idag. Man bör i första hand utvärdera om alla dessa straffrabatter verkligen bidrar till återanpassning och minskad kriminalitet eller tvärtom, om de bidrar till ökad kriminalitet och allt grövre brottslighet.

 15. Bbb 123

  Bbb 123Månad sedan

  Svenska folket måste börja vakna och rösta rätt 🙏

 16. Jolanta Gabor Kempe

  Jolanta Gabor KempeMånad sedan

  Det krävs en enorm folkopinion, massiva protester som stödjer offer för dessa tortyr! Brottsligar kan inte gå fria denna gången!

 17. linuxmint92

  linuxmint92Månad sedan

  Dra in Svensktmedborgarskapet ok utvisa dem

 18. Pope Francis

  Pope FrancisMånad sedan

  Är det inte kotym att politiker inte lägger sig i pågående rättsärenden för att inte störa processen?

 19. John Collin

  John CollinMånad sedan

  Dom blir säkert frikända o får skadestånd i vansineslandet Sverige

 20. Tom Pung

  Tom PungMånad sedan

  Hälften av all unga kvinnor känner sig otrygga? Och ändå röstar nästan alla av dem på vänsterpartier som vill ha status quo när det gäller kriminalitet, brott och straff. Är asylaktivister som vill ha än mer getton och av män från kulturer där kvinnor inte är mycket värda.

 21. Arachne

  ArachneMånad sedan

  Varför betraktar man dessa varelser som någon sorts medmänniskor? De är sjuka djur och borde avlivas.

 22. Golds

  GoldsMånad sedan

  De här är vanligt av folket från mellanöstern att göra så här. De bara att det här har uppmärksammats i media

 23. Micke Gustafsson

  Micke GustafssonMånad sedan

  Toklandet som skyddar förövarna

 24. Åke Strand

  Åke StrandMånad sedan

  Stefan Löven, Morgan Johansson och resten av er i regeringen, när fan skall ni reagera över detta sanslösa våld som pågår i samhället. Vad är agendan ? ,, Vad ni gör, det är att hålla käften och låta allt passera som om inget har hänt. Men var så säkra, det kommer en dag då ni får stå till svars över vad ni ställt till med.

 25. Carina Persson

  Carina PerssonMånad sedan

  Suck

 26. ronny enekvist

  ronny enekvistMånad sedan

  Rulla ut Giljon Quickly ffs

 27. Hebbe

  HebbeMånad sedan

  Så är det när man har Löven och hans anhängare till Statsminister,han är en landsförrädare och slickar invandrare i röven,nu vill jag tillägga att jag inte drar alla invandrare över kanten utan bara dessa som inte kan följa Svenska lagen,dom som förgriper sig på stackars kvinnor skjuter oskyldiga samt sätter eld på bilar och sist men inte minst mördare,dessa jävlar ska utvisas med omedelbar verkan.Fattar inte allt detta rövslickeri från Röven det är sjukt jag hittar nästan inga ord,förutom ett,2022 SD och Jimmy Åkesson,Sveriges räddning...

 28. Jimmy.k Karlstrom

  Jimmy.k KarlstromMånad sedan

  Det är för löjliga straff för att dessa slödder och banditer skall avskräckas att begå sådana här handlingar. För mycket saft och bullar, för lite björkris.

 29. Ruben Klockar Dunås

  Ruben Klockar DunåsMånad sedan

  Sverige är ett sjunkande skepp. Kanske bäst att flytta snart

 30. Joe CK

  Joe CKMånad sedan

  Det är upp till (alla)offrens familjer o släktingar att ta lagen i egna händer och göra vad de tycker är lämpligt. Hoppas de har några riktiga värstingar i släkten! Kanske får kräken en likvärdig behandling i fängelset :)

 31. Susanna Svensson

  Susanna SvenssonMånad sedan

  Ut från Riksdagen med Vänster (S, V, MP, C) de förstör Sverige.

 32. Kevork Lagerwall

  Kevork LagerwallMånad sedan

  Pensionerer 5%rabatt på alla varor mellan 07.00-10.00 på coop. Ungdomar straffrabatt 24-7 av den rödgröna regeringen. Skulle man inte kunna tänka sig att dom äldre kunde få iaf 6% rabatt. Vålföra sig och våldta 2 yngre kostar 6 år och livstids uppehållstillstånd. Med rabatt sitter du 2,5 år. Äldre med rabatt. Ta 3 guldnougat betala för 2 och sänkt pension.

 33. John Neomaster

  John NeomasterMånad sedan

  Hur i helvete har man kunnat argumentera sig fram till att det här är bra?

 34. janneehrenborg

  janneehrenborgMånad sedan

  Det måste hända något snart! Vi kan inte ha sådana här mesiga straff och domar i Sverige. Dom i utlandet måste skratta åt oss i detta land. 😡😡😡

 35. Frames To Mind

  Frames To MindMånad sedan

  Snälla, ska ni läsa nyheter... Lär er tala Svenska, RIKS Svenska! man kan inte ha med skåningar å etc oäkta Svenska dialekter i nyhetssändningar! Det blir så oproffsigt! Bara sätt dem på en kurs i Svenska för Svenskar i Uppsala! Det är faktiskt viktigt att vi bevarar våra traditioner! Under 50-60 talet var vartenda radio å tv pratare helt otroliga i både retorik å uttal! Vi behöver ta tillbaka vårt land å där i ligger det en Stor vikt i att Alternativ media fattar allvaret med att skydda vårt vackra språk å sätta ribban Högt på era reportrar att faktiskt precis som skådespelare lära sig tala professionellt å inte bara som folk i allmänhet! Svenskan var så vacker på 60-70 talet i radio å Tv! börja om å gör rätt, Snälla!

 36. Frames To Mind

  Frames To MindMånad sedan

  @S. I. O:son vilket du just gjorde å med ett stereotypiskt svar just av en narcissist, stackars dig, förstår du har det jobbigt med alla dina dialekter. Hade ju varit bättre om någon lärt dig Rikssvenska från början...

 37. S. I. O:son

  S. I. O:sonMånad sedan

  @Frames To Mind Sådan smörja är inte ens värd att svara på.

 38. Frames To Mind

  Frames To MindMånad sedan

  @S. I. O:son ja, såna som du är just problem! Du lever ditt liv baserat på projektion av dina egna känslostörningar å vill blint att alla sen ska prata din dialekt i tv för det är Du som tycker det... narcissism på lågnivå, den typen av Svenskar har vi just ingen användning för. Bättre du söker hjälp inom psykiatrin. Förstår varför ditt ex dumpade dig nu... vi har sett dig förut här på youtube, å nu har vi sett nog av dig. Ta dina dialekter å flytta till Rosengård! 🤢

 39. S. I. O:son

  S. I. O:sonMånad sedan

  @Frames To Mind Jag är inte särskilt kränkt, men det blev tydligen du. Jag håller med om att radiosvenskan från 50-talet är vacker och bra för nyhetsuppläsning. Men gärna dialekter. Jag skulle uppskatta program på dalmål eller värmländska eller gotländska. Det är ju svenska folkets språk. Betr skånska har nog mycket mer sunt förnuft och kritik mot PK-galenskap framförts på skånska än på uppsvenskt språk, alltsedan Sven-Olles dagar och framåt. Stockholmska (typ Mona Sahlin) förknippar jag med avskyvärda makthavare och MSM och den mest vedervärdiga PK-ideologin, så det tål jag inte. Jag ber alla kloka stockholmare om ursäkt, ni har en vacker stad. Därmed slut om detta, det finns större problem.

 40. Frames To Mind

  Frames To MindMånad sedan

  @S. I. O:son finns ingen slang mer än vissa ord i dialektala delar av landet. Stockholms dialekt och Uppsala dialekt som ligger närmast varandra är fullständigt ok. Skånska är Inte Svenska å de har en helt egen Ordbok vilket ligger närmare Danskan i ordvalen i den boken än vad det gör med Svenskan. Därav tar vi saker för vad de är, en stol är en stol å en kränkt kille på nätet som du är en cissboy som aldrig kommer förstå hur bra nyheter läses å har lästs historiskt i Sverige.

 41. AlfaPower

  AlfaPowerMånad sedan

  Rebecka är sååå fin!

 42. Fraxlevein

  FraxleveinMånad sedan

  Det borde finnas minimistraff för de grövsta brotten. 10 år som bas kanske, med extra om brottet är extra grovt eller kopplas till gäng eller terrorsekter.

 43. SWEXIT TV

  SWEXIT TVMånad sedan

  Historiens dom mot dom styrande kommer bli brutal

 44. Marcus Fredriksson

  Marcus FredrikssonMånad sedan

  Kan vi ens vara säkra på att de döms överhuvudtaget?!

 45. Lemelle

  LemelleMånad sedan

  Har inte mupparna lärt sig något av Danmark ännu?? Är politikerna fullständigt obildbara. Hårdare straff har dom malt på med under flera år men inget händer, särbehandlingen av terrorister bara fortsätter.

 46. Henrik Hansen

  Henrik HansenMånad sedan

  Sverige är i krig...... fatta dett

 47. Furfag McDeer

  Furfag McDeerMånad sedan

  *VOTING WILL NOT REMOVE THEM*

 48. N B

  N BMånad sedan

  Helt otroligt att detta får förekomma. Dessa personer som gör detta brott skall straffas hårt. I detta fall definitivt utvisning. Hur kan vi tillåta att detta vidriga synsätt på oss svenskar får fortsätta. Stor skam att det finns personer i detta land som tycker att dessa kriminella personer inte skall utvisas. Vad är rättvisan och hur kan man försvara detta handlande, som man gör när man inte vill utvisa dessa ryggradslösa djur. Nej titta på Danmark och deras straffskalor, är något att titta på. Vi bör kanske fokusera på allt lidande som offren har blivit utsatta för och de men som de tar med sig i resten av deras liv, gäller även anhöriga till dessa offer.

 49. Johan Ericsson

  Johan EricssonMånad sedan

  Straffskärpning och dubbla straff vid gängkriminalitet. Förstår inte varför inte Sverige kan ta andras länders lagstiftning rakt av. (Tyskland, Danmark, Norge, Finland m.fl..)

 50. It's me Sia

  It's me Sia22 dagar sedan

  O finska fängelser är mkt tuffare än svenska... Fast dessa borde sitta i ryskt fängelse eller ngt. Om Svg kunde hyra plats där åt dem... vore ju en bra idé..

 51. It's me Sia

  It's me Sia22 dagar sedan

  Exakt...!! I Finland kan du missta ditt medborgarskap t.ex...

 52. Louise lindersson

  Louise linderssonMånad sedan

  Såhär står det . En befallning av regeringen eller en förman är en omständighet som fritar en person från straffrättsligt ansvar . Då undrar man ju verkligen , i bla . det här fallet vad i helveteiensäck dom håller på med i regeringen ‼️

 53. denis avdic

  denis avdicMånad sedan

  vem har infört det här med straff rabatt?

 54. Louise lindersson

  Louise linderssonMånad sedan

  Åldersgränsen för straffrättsligt ansvar är 15 år . ‼️

 55. Furry Scythe

  Furry ScytheMånad sedan

  18 år betyder att man är MYNDIG och VUXEN. Var är det här för någon saft och bulle politik egentligen?

 56. Kenneth Andersson

  Kenneth AnderssonMånad sedan

  Måste bli kännbart för dessa galningar. Visa bilder, namn och adress så folk och tjejer kan hålla koll på dessa individer. Vi ska inte behöva ta lagen i egna händer p.g.a. ett uselt rättssystem och regering. Katastrof.

 57. anna ahlander

  anna ahlanderMånad sedan

  Skott i huvudet på samtliga avarter ,hoppas ngn tar lagen i egna händer och avslutar dessa äckel, dom ska fasen inte andas

 58. Michael Karlsson

  Michael KarlssonMånad sedan

  Åklagare Tordai har tilldelats rättegången, vilket brukar sluta med frigivning. Han hävdar att brottet endast handlade om pengar, inte hatbrott. Om dom inte blir frisläppta pga att dom skyller på varandra blir det väl några veckors tillsyn. Inte konstigt att dom skrattar i rättssalen.

 59. N0rdman

  N0rdmanMånad sedan

  Jag har upplevt att unga förövare som rånat, hotat och misshandlat sina offer fått, tack vare ungdomsrabatten, särskild hänsyn till deras ålder osv och synen på att unga män/pojkar inte anses bli "bättre" av fängelse utan anses bli mer förhärdade brottslingar och dessutom få kontakt med äldre yrkeskriminella som kan ge dem en start med kriminell livsstil, endast 5 samtal om fem timmar med personal från öppenvården. Fem allvarssamtal där denne skall lära dig att förstå hur offren kände det, så de inte gör om det igen... Jag hade avvikande uppfattning men, så blev domen.

 60. TheMustafaish

  TheMustafaishMånad sedan

  Varför mängdrabatt? Borde ju vara helt tvärtom. Ju mer brott desto mer straff borde det vara.

 61. Jan Tillman

  Jan TillmanMånad sedan

  dödsstraff

 62. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  SD e radikala vettiga kloka svar ansvartänkande i swerige hellt rikrigt

 63. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Ja du swerige demokraterna dom får ju inte lpona käften ju ibnan man kallar dom för rasisster nazister tycker att det är att försvara gangsters i vårt sanhällle idag

 64. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  18 år va du man gjordr lumpen vid 18år körkory men inye straffas vi våldtäkter hmhm vaf dom inte svenskar då förstår jag

 65. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Dom får väl solsermester

 66. Chiburi

  ChiburiMånad sedan

  RWDS

 67. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Allt Jesus fritt bär åt helvete, så är det, och så vill man ha det, så ske er som ni vill! Här är ett exempel på hur man vill ha det, och Sverige står på tur! setoos.info/name/zK3QnINmpJWNnHQ/video&ab_channel=Acts17Apologetics

 68. Gun Kembel

  Gun KembelMånad sedan

  Varför inte hyra in lite finska poliser dom kan på kort tid ta fram erkännande ifr dessa avarter o ta med dem till Finland till förvaring så slipper vi rättegångskostnaderna o sparka den som givit dessa svenskt medborgarskap den skall inte fortsättningsvis godkänna till medborgarskap.

 69. Christer Engström

  Christer EngströmMånad sedan

  Nämndemännen och regeringen ska ha samma behandling, till deras hjärnor startas upp !!.

 70. Christer Engström

  Christer EngströmMånad sedan

  Utvisning och återvandringen 2022

 71. DooteRobiin

  DooteRobiinMånad sedan

  Det kommer aldrig hända! Alla tjejer mellan 18-26 år röstar typ på vänster 👈 alla små tjejer hatar SD

 72. Anders Olofsson

  Anders OlofssonMånad sedan

  7 klöverns kelgrisar slipper alltid straff

 73. Wolfram Stornhauser

  Wolfram StornhauserMånad sedan

  Finns det något mer ickeintelektuellt än en flykting ifrån mena?

 74. matsswede

  matsswedeMånad sedan

  RÄTTSHAVERI !!!! RÄTTSHAVERI !!!! SKANDAL !!!!!

 75. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Enda tillfället lagar är fel, eller inte gällande dvs sanktionerande, det är när dom är drogade vid våldsbrott. Själv känner jag utanförskap, som imte begått något våldsbrott. Konstigt, va?

 76. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Det är kanske värt att ta emot straffrabbatter för fler, och för rättvisans och jämlikhetens skull, tillsammans, att tacka ja till rabbatterna under tvång, tvinga fler, dvs alla som tänkt i banor av brott, innan de begåtts, att planera i förväg för straffrabbatter, därför kanske fler borde uppmuntras och lockas till detta istället för hämnd, som att möta tand för tand, öga för ett öga. Det måste vi undvika, och bara ingen kommer på detta, att hämnas. Därför är det, allt för att undvika hämnd till varje pris. Ojdå, blev det obehagligt nu. Jag uppfattar det, som att det är synd om advokater och domstolsväsendet, stackars dom, säkert tvingande, att ge något så svårt, ansträngande dessutom tidskrävande och skylla på lagsystemet som felaktigt. När dessa i lagens anda håller ihop, och vränger och vrider på om det är ett våldsbrott idag måndag men inte på onsdag eller torsdag. Nja, kanske vi kan reta upp allmänheten och inbilla dom att det var väl inte så farligt då, lite får ni väl tåla och stå ut med vad gäller mångfallden Gnäll inte nu hörrudu. Vi vet ju, vad som är bäst för det enskilda ärendet. Är det enskilt, behöver vi inte ens ta upp det, typ, släpp det istället. Ja jädrar i det.

 77. Sara Jen

  Sara JenMånad sedan

  Straffa först pedofil politıkern.

 78. John Coltraine

  John ColtraineMånad sedan

  Offren har väl farsor, vänner eller????? ta lagen i egna händer så klart...jag hade iaf gjort det tagit straffet med ett leende på läpparna alla dgr i veckan.

 79. Peter Carlsson

  Peter CarlssonMånad sedan

  Dessa äckel ska ha långa fängelsestraff och sen deporteras till sina hemländer och aldrig mer få sätta sina fötter på svensk mark.... Nu kan folket och vänstertallibanerna begrunda vilket mänskovärde dessa äckel har, och detta är ingen tillfällighet bland våra snyltgäster som inte ens skulle varit här!.

 80. Melinda

  MelindaMånad sedan

  HOPPAS ATT POLITIKER, EMIGRANT KRAMARE, SKA HAMNA I SAMMA SITUATION, SOM MÅNGA , MÅNGA OKYLDIGA , BARN MÄNNISKOR, RÅKAR UT FÖR AV POLITIKERS - VÅRA NYA SVENSKAR - KANSKE DÅ FATTAR VAD SOM SKER I LANDET !!!

 81. Daniel Svärd

  Daniel SvärdMånad sedan

  Det är ju därför dessa figurer sitter och hånfnissar i sättsalen.

 82. Aaliyah Machuca

  Aaliyah MachucaMånad sedan

  Därför man rädd för utländska människor just män . Ute som inne .

 83. M O

  M OMånad sedan

  Vrf vill man ha så många farliga här?

 84. Anders Folke

  Anders FolkeMånad sedan

  Häng upp dem och anslut några kablar. De drabbade offren får sköta strömbrytaren.

 85. Sophie Frigolit

  Sophie FrigolitMånad sedan

  Oj! 3 tjejer! Ovanligt på alternativ media- kanal. Vart är ni annars?

 86. Anne Uusimaa

  Anne UusimaaMånad sedan

  Inte bara de unga som känner sig otrygga! Även åldringar och nu även kvinnliga hundägare blir nedslagna. GÖR NÅGOT! Väck misstroende så moderater o kristdemokrater blir tvungna att bekänna färg.

 87. Tommy Petersen

  Tommy PetersenMånad sedan

  Det verkar som hela rättsväsendet har komverterat till islam

 88. It's me Sia

  It's me Sia22 dagar sedan

  *konverterat

 89. Kp Kpkp

  Kp KpkpMånad sedan

  Fyfan vad jag grät när jag lyssnade på detta fy och fan vad vidrigt

 90. 1 ace

  1 aceMånad sedan

  Dom kan få välja mellan att svälja eller få en handgranat i anus. TYCKER JAG....VAD TYCKER NI ?????

 91. 1 ace

  1 aceMånad sedan

  Hoppas dessa svin ger sig på "fel" svensk nästa gång. Öga för öga, tand för tand.

 92. Camilla

  CamillaMånad sedan

  SJUKT! De borde sitta inne på rättspsyk! Det dom gjorde är INTE friskt! //C

 93. moto kid

  moto kidMånad sedan

  dem borde sitta på ett plan på väg ut ur Sverige !!!

 94. 2058

  2058Månad sedan

  Sverige är väl ett av de tryggaste länderna i världen, eller? 1 min, setoos.info/name/0qjdxGaig6WCpJo/video

 95. evamcfall

  evamcfallMånad sedan

  Finns bara ett enda alternativ - utvisning

 96. Assar B

  Assar BMånad sedan

  Fängelsestraff + Utvisning. Helst fängelse utomlands om tillräckligt lång tid

 97. Krister Jönsson

  Krister JönssonMånad sedan

  När man begår sådana brott skall man inte ha någon straff rabatt, dom skall ha straff på livstids fängelse eller jobba 24 timmar dygnet i gruvorna och piskan på ryggen, nån jävla ordning och reda får här väl vara

 98. Pink Supremacy

  Pink SupremacyMånad sedan

  Varför utvisas de inte?

 99. moto kid

  moto kidMånad sedan

  För Sossarna vill inte utvisa sina valboskap. Sossarna vill bara ha invandring för att dem vet att dem kommer få röster då, så att dem kan sitta kvar vid makten och få en fin lön.

 100. SuTen

  SuTenMånad sedan

  Sverige, utländska kriminellas paradis - beskyddade av Löfven och hans S-rövargäng.

 101. Nalle

  NalleMånad sedan

  Hoppa att någon skjuter skiten!

 102. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Räknade ut att den sinnessjuka pedofilen som våldtagit barn 22 gånger,fick 3.5 månad/våldtäkt . Sverige måste vara enda landet i världen som ger pedofiler mängdrabatt. I många länder slås dom ihjäl i fängelset🤭 Tjyvfiske ger hårdare straff i den feministiska stormakten.

 103. hefaiiston

  hefaiistonMånad sedan

  De e Molgan, svetsarn, sharia Annie och plastpåse runkar’n Bolund som är ansvariga!!!

 104. Julius Tomt

  Julius TomtMånad sedan

  Tydligen så grep och förhördes några personer av polisen som uppehöll sig utanför tingsrätten. Hade något med ordninslagen att göra .

 105. Klarvaken

  KlarvakenMånad sedan

  Mentalsjuka svenska rättsväsendet slår till igen!

 106. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  E dtta sverige eller vad

 107. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  RABATT HAR DOM INTE TATT BORT DE HEHE HEMSK RABATT PÅ VÅLDTÄCKTER PÅ KYRKOGÅRD

 108. Stefan Sandström

  Stefan SandströmMånad sedan

  Dom 2 galningarna samt massa andra ska få sitt straff på samma sätt och en gris ska få tugga på dessa empatilösa galenskaper , så är det bara . Medborgargarden är på gång. Men man undra vad det är för kvinnor som vurmar för dessa kriminella galningar. Är det bara kuk dom är ute efter som dom har haft dåliga svenska män tidigare som är som kvinnliga toffelhjältar och värdelösa i sängen eller är det så att svenska män inte vill ta dom med tång för att dom är skrikande feminist galningar som bara tänker med hjärtat och känslor och inte med det viktigaste HJÄRNAN och verkligheten på det som sker. Sjukt så jävla sjukt.

 109. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Oj då får dom skadestånd då förövarna

 110. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  Jag undrar vad som händer om någon i regeringen skulle råka ut för liknande övergrepp? Då sätter man nog in militären och insattsstyrkan.

 111. Fróðer

  FróðerMånad sedan

  @CyBerserk ZoG steffe

 112. CyBerserk

  CyBerserkMånad sedan

  @Jan Erik Weijnblad ett tydligt symtom är något som engelska kanalen "The Iconoclast" påpekade: Angela Merkel, Emanuel Macron, Stefan Löfven. Anledningen varför dessa Europeiska ledare inte bryr sig om våra barns framtid är att dom har valt att ta pengarna istället för att ha egna barn.

 113. Jan Erik Weijnblad

  Jan Erik WeijnbladMånad sedan

  @CyBerserk Du har nog rätt, Cancern sprider sig.

 114. CyBerserk

  CyBerserkMånad sedan

  Nej. Även medlemarna av regeringen och deras familjer är bara bondeoffer för agendan. Det är därför dom blir rikligt belönad med bra betalda jobb efter politiska karriären. Korruptionen i politiken är cancer. Dom som har makten sitter inte i regeringen dom styr regeringen.

 115. Kim

  KimMånad sedan

  Folket lär vakna och återta sitt land . O nej jag pratar inte om att rösta ut dem..

 116. Chris_90

  Chris_90Månad sedan

  Detta är så jäkla sjukt. Hur kan någon ens tycka att detta är bra?

 117. Christian Forever

  Christian ForeverMånad sedan

  Sveriges feministiska regering strävar enbart efter att feministerna ska ha tillgång till sina importerade sexleksaker inte efter att trygga svenska kvinnors och mäns liv . Därför korta rabatterade straff så att tillgången till importen inte sinar för mycket .