Thomas Morell - Varför får fusket inom näringslivet fortgå?

Kommentarer

 1. Björn Bjunge

  Björn Bjunge29 dagar sedan

  Vill ni politiker återställa tillit hos folket då kan ja ge er två tips. 1 sänk den lönen som majoriteten idag anser att ni ej förtjänat. 2 återinför tjänstemannaansvaret. Och det är bara början. Tills den dagen kommer så kommer nog jag med fler lita mer på covid-19 än er politiker tyvärr.

 2. Gusti Stan

  Gusti StanMånad sedan

  Konstigt att ni inte har fattat att vår s.k Demokrati är en fasad , vad skulle dessa marionetter kunna göra mot näringslivet som sitter i dess knä och är bara glada att de får spela med i denna jäkla falska land. Föratagare har bara fått det bättre medans dess medborgare fått smulorna av vad de skapat och arbetat för. Tro inte för en sekund att dessa har någon makt alls, de vet inte ens konsekvenserna på vad de bestämmer i riksdagen inte ens får de sätta sig in i vad de skall få rösta på utan de får direktiv från innersta kretsen hur de skall rösta , vågar de trotsa då är deras karriär borta...dessa inkompetenta och lågutbildade varelser de hade aldrig platsat i näringslivet förutom att de skall öppna dörrar för näringslivet som pensionär i styrelsen....skamligt system....inte konstigt de flesta är alkoholister de dämpar sina känslor av den maktlöshet de har...

 3. Liam B

  Liam BMånad sedan

  Heja Zverige🇸🇪❤👍

 4. Thomas Leion

  Thomas LeionMånad sedan

  All I see in this is just a lot of symptoms on the problem that most countries DON´T have a "real" democratic system ( like the one they have in Switzerland) were elite, political and administration are forced to follow and protect the individuals choices, rights and assets...instead of be a corrupt, superior cancer on them.

 5. vidar ulvstig

  vidar ulvstigMånad sedan

  för tusan ,,orsaken är ATT DOM ÄR LIVRÄDDA FÖR ATT KALLAS FÖR RASISTER SOM DOM SJÄLV HAR IMPORTERAT

 6. Tom Tvärtom

  Tom TvärtomMånad sedan

  Den sk "mannen" till Vänster i bild påminner en del om Mr.Bean. Förlåt mig min käre Rowan Atkinson.

 7. Ingrid Arvidsson

  Ingrid ArvidssonMånad sedan

  Dags att börja granska alla mätningar, all statestik. FELAKTIGA, ÖVERTYGA MIG OM NÅGOT ANNAT

 8. Jagserdig Alltid

  Jagserdig AlltidMånad sedan

  www.skrivunder.com/nyval_2020

 9. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Nä nu orkar man inte höre på dänne rapakalja don har gett 1100 kr mer i pluskan för pensionärer skrsttretande inte har då jag srth någon höjjning ddremot mer skatt på pensionen hemskt

 10. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Dom gör väl ingenting ?

 11. Ulf Österman

  Ulf ÖstermanMånad sedan

  Fru talman... Fru talman... Fru Talman... Handlande Debatten inte mellan Statsrådet & Tomas Morell ? Ulf

 12. Tramseskumbanan

  TramseskumbananMånad sedan

  Konstitutionen och stadgar föreskriver att debattörerna återkommande tilltalar talmannen som en del av ett sätt att visa sin respekt för riksdagen som institution. Talmannen är formellt nummer två i rangordning efter monarken enligt den svenska konstitutionen. Motsvarande sker i flera andra länders parlament, såväl demokratiska som icke demokratiska.

 13. Assar B

  Assar BMånad sedan

  SD har riktiga pragmatiska politiker, övriga partier har bara floskelbajsare!

 14. BackSeatHump

  BackSeatHumpMånad sedan

  * “Vad ska ni gör åt problemet?” ** “Ingen människa är perfekt.” * “Men vad ska ni gör åt problemet?” ** ”Sådana problem ska inte finnas.” * “Ja, men vad ska ni gör åt problemet?” ** ”Detta problem är oacceptabel. * ”Ja ja, men vad ska ni gör åt problemet?” ** “Sådan problem får inte förekomma.”

 15. agges boys

  agges boysMånad sedan

  Jag har en stor förståelse för dom som flyr från vårt land, men samtidigt vart fan tog patrioten vägen!

 16. agges boys

  agges boysMånad sedan

  Lugn lugn det kommer snart en utredning om vad som är vad, och ni kan var lugna på att det kommer en utredning på det också, så ni kan vara helt lugna det kommer en utredning på det

 17. agges boys

  agges boysMånad sedan

  @Inga-Britt Rönnlund ja du! tror inte dom har koll på det själva

 18. Inga-Britt Rönnlund

  Inga-Britt RönnlundMånad sedan

  Undrar hur många utredningar dom har gång ,dom startar ju flera i veckan

 19. luringen !

  luringen !Månad sedan

  Fins det svensker i det svenske parlamentet!?

 20. Miljörör för Språkpartiet

  Miljörör för SpråkpartietMånad sedan

  Sossen är skrämmande lik Lasermannen...

 21. Miljörör för Språkpartiet

  Miljörör för SpråkpartietMånad sedan

  @wollybugger Menade mer sett till utseende.. Googla John Ausonius and you're in for a treat

 22. Hans Lindquist

  Hans LindquistMånad sedan

  Gå längre bakåt i tiden.Då Televerket såldes och delades upp till TELIA och ENIRO.Det statliga bolaget skattefifflade med vinsten i,om jag kommer ihåg rätt, Luxenburg eller något av de andra i närheten.Varför?Vems plånbok?Det är en brun skitluktande rand baki varenda jävla skitpolitiker!

 23. Morfidus Mor

  Morfidus MorMånad sedan

  När staten stöttade bankerna under Göran Perssons tid sa de ingen, var jobbar Göran idag??? Dessa socialister är som Sheriffen i Robin Hood historan, de tar från arbetarna som inte kan fly landet medans de festar upp skattepengarna och berikar sig själva.

 24. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata777Månad sedan

  Baylan kanske skulle flytta in i en svårt härjad förort, se sina barn, om han nu har några, gå iväg till skolan med stor risk att bli förnedringsrånade, själv dra iväg till jobbet, men inte veta om bilens hans är körduglig på morgonen osv! Hans fru och hennes oro över otryggheten när hon ska iväg till jobbet, eller handla! Eller ta en kvällspromenad men med klumpen i halsen på grund av den utbredda otryggheten, där bilar brinner, våldtäkter sker titt som tätt, personrån, skottlossningar varvat med sprängningar osv. För det är den verkligheten dom utsatt skötsamt folk för, genom sin bidragande och hjälpande hand politik! Det är ni som gjort den här utvecklingen möjlig med er förrädiskt korrupta politik, samtidigt som ni förnekar det ni orsakat. Istället så väljer ni att vara stolta över det kaos ni åstadkommit genom att ständigt förneka, inte kännas vid problemen. Allt är bara fobisk överdrivenhet i era ögon från folk som får betala för er politik! Ni kommer få er dom förr eller senare, inget undkommer den som står över allt! Ni beter er som om ni är orörbara, men allt vad ni säger och gör är blottlagt inför den rättfärdige domaren! Ert korrupta politiska imperium kommer inte skydda er då!

 25. TigerLeon

  TigerLeonMånad sedan

  Socialdemokraterna snackar om korruption... Mhmm.

 26. Britt-Marie Ek

  Britt-Marie EkMånad sedan

  Nu pratar Baylan om ofullkomlighet och fel som blir förlåtna? Låter som han citerar bibeln och det borde han nog välja tillfället bättre för än när det gäller korruptionen i samhället och bland våra politiker? För att bli förlåten av Gud måste man göra avbön och inte upprepa sitt brott! Samhället i stort skulle nog må bra av att följa bibeln lite mer bokstavligt och inte plocka russinen ur kakan när det gäller sig själv och de sina, som gör grova brott mot det förtroende de fått av väljarna?

 27. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Vi är bara skattebetalare

 28. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Utredning på utredning

 29. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Dom har infiltrerat det svenska samhället .

 30. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Politikerna skall föregå med gott exempel. Ni följer inga regler. Korruptionen ökar för varje dag. Prata inte, det är handling som räknas.

 31. Britt-Marie Ek

  Britt-Marie EkMånad sedan

  Förtroendet för politiker var något som jag miste för LÄNGE sedan! När jag ser dem i tv- rutan så ser jag korrumperade blodsugare som ljuger helt öppet och stjäl våra skattepengar och berikar sig själva! Det här samhället håller knappt ihop längre och ingenting de gör gör de för svenskarnas väl!

 32. Bengt Frantzen

  Bengt FrantzenMånad sedan

  Stefan Löven har tillskansat sig en fet lön på 176.000:- i mån plus har kapital på 70 milj kr. En pensionär har knappt 150.000:- om året. Har ej råd att gå till tandläkaren mm.

 33. Inga-Britt Rönnlund

  Inga-Britt RönnlundMånad sedan

  Jag också och för rättssystemet också, allt har gått åt helvete

 34. Mari Bjernland

  Mari BjernlandMånad sedan

  Vad är Svenskarna då? Är inte vi människor längre?

 35. Mari Bjernland

  Mari BjernlandMånad sedan

  Idag följde vi trafikreglerna. Två pojkar med sin mamma och jag, väntade på grön gubbe. De undrade när de fick gå över? Gubben svarade pojkarna den lyste grön. Så glada vi blev. De påminde mig om trafikpoliserma som fans när jag var liten. I ett Sverige styrt av Olof Palme. Så trygga barn vi var då.

 36. Andy Woohoo

  Andy WoohooMånad sedan

  "Vi har, vi har" men likväl märks inga förändringar, likväl så blir det värre och värre med saker och då inte bara inom detta ämne.

 37. Kung Sverige

  Kung SverigeMånad sedan

  Baylan...precis lika kass som sina korrupta sossevänmer........varför är du politiker Baylan......?

 38. 9 14

  9 14Månad sedan

  Man ser tydligt vilka olika världar vi lever i. Här ute i verkligheten är i princip allt mer eller mindre korrumperat och ruttet. Staten är på god väg att försnilla allt, förutom korruptikers egna förmåner.

 39. zebra tiger

  zebra tigerMånad sedan

  Vilken är din definition av ordet snart i det här sammanhanget ?